|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Akceptowałam Aniołku
![]() Wiecie co, po skończeniu BBL przymierzam się chyba do Turbo Fire... Szczerze mówiąc nie mam siły na Comination :/ |
|
|
|
#2732 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, jestem tu nowa, przeczytałam Wasz watek ,ale jakis czas temu, teraz sie zmotywowałam do ćwiczeń i chcę bbl z chomika,ale nieśmiało zapytam, np. bum bum sa 3 pliki, czy one po ściągnieciu sklejaja sie w jedną całość? czy jak to jest? poniewaz sciagalam kiedys bum bum,ale byl jeden plik 176 mb i nie wiem czy to jest właściwe.....,a tu sa trzy pliki w sumie bum bum, bum bum live i bum bum rapido. zielona jestem w tym,proszę o pomoc
|
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
Jedwabna powiem szczerze że masz po prostu idealna pupę
|
|
|
|
#2734 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie skleją się. Ściągnij tylko samo Bum Bum
I miłych ćwiczeń!Ślicznie dziękuję, SlicznyAniołku Teraz już patrzę na siebie łaskawszym okiem niż kiedyś!
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
Jedwabna, dzięki za odpowiedź! tak jest, ściągam i biorę się do roboty
|
|
|
|
#2737 |
|
Przyczajenie
|
Przeczytałam tu połowę wypowiedzi i mam zamiar zacząć ćwiczyć BBL ale dopiero za miesiąc. Jestem ciekawa czy po tych ćwiczeniach spadają też centymetry z biustu? Jeśli mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem nowa i bardzo zainteresowana tymi cwieczenami a dokladnie cwieczeniami z programu 1 czyli uniesienie i rzeźbienie i bardzo bym była wdzięczna jak któraś z Was pomogła mi w znalezieniu tych cwiczeń z góry dziekuje
|
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Na chomiku są. Ja osobiście torenty ściągałam.
|
|
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Kończę dziś moją dwumiesięczną przygodę z BBL (Slim & Lift oraz Combination), rozpoczęłam wczoraj Insanity, ale do Leosia wrócę jeszcze napewno, bo uwielbiam go
![]() Moje "straty" to: talia -3,5 cm biodra -2 cm brzuch - 1 cm uda -1 cm łydki -0,5 cm Trzymam kciuki za Was, będę tu zaglądać
|
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem, że bardzo się zawiodłam
Chwaliłam na początku, ale spodziewałam się większych efektów. Nie mam ochoty nawet tego kończyć. Jak widzę Cardio Axe to mam odruch wymiotny z tej rutyny. Nogi się ujędrniły, najpierw spadły 2 cm z bioder, ale teraz się tam pojawiły, więc... Jedyne efekty po BBL to poprawa jędrności. Spodziewałam się czegoś lepszego
|
|
|
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
ja chyba też jestem zawiedziona.... ale za tydzień kończę program podniesienie+wyrzeźbienia i wtedy napiszę swoje wrażenia.
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie kończę drugi tydzień, chociaż robię z przerwami... wczoraj też zaniedbałam, bo nie byłam w stanie przez @
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo już był taki przypadek że jedna z dziewczyn ćwiczyła, cm jej nie zleciały ale jak pokazała przed i po ! o niebo lepiej
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ćwicze już 2 tyg i nic nie wyszczuplało, jedynie nogi i pupa mniej galaretowate jak juz pisałam..Może dobre i to, ale liczyłam na jakieś 2-3 cm mniej gdzie niegdzie...
|
|
#2747 |
|
Raczkowanie
|
Ja za pierwszym razem też nie miałam jakichś baaardzo widocznych efektów wizualnych, ale po przerobieniu całego programu wcisnęłam się w stare, ciasne spodnie, które to już spisałam na straty
![]() Ujędrnione nogi i lekko uniesiony tyłek po BBL owszem, były, ale nie było to jakieś łaaaaaał Dzisiaj miałam takiego lenia, że cudem się zmobilizowałam do H&T. Właśnie skończyłam i czuję, że chyba jutro się nie zwlokę z łóżka ![]() Wiosna się zbliża wielkimi krokami, a więc działamy drogie Panie, działamy! I się nie ociągamy. |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
nikita1213
podziwiam za wytrwalosc!! i na pewno sa efekty jakiekolwiek by nie byly to i tak zawsze do przodu ! chociaz Ty mi sie wydajesz jedrniutka(bo tyle cwiczen!) to i juz nic sie wiecej ujedrnic nie da wiec efktow nie widzisz ![]() ja znowu z 8 dni przerobilam i od tygodnia zero ;p a bo sesja, a bo ferie...... ale ludze sie ze po feriach bede miala mnostwo czasu przeciez...bo TŻ daleko to z rozpaczy tylko cwiczenia no i tak sie pocieszam ze chociaz te kilka dni przerobilam zamiast sie uzalac haha |
|
|
|
#2749 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze chciałabym to ćwiczyć ale nigdzie nie mogę znaleźć filmiku ani żadnych instrukcji czy mógłby mi ktoś to przesłać?
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Google.
|
#2751 |
|
Rozeznanie
|
Mam
Od poniedziałku zaczynam
|
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
Ja już kończę ostatni tydzień trzeciego programu (zostały mi 2 dni). Co do efektów to też niestety się zawiodłam. Nie mierzyłam się wcześniej więc nie wiem ile cm mi spadło. Co prawda tyłek mam lekko podniesiony a uda twardsze ale moja zmora cellulit wygląda tak samo jak wcześniej
Myślę żeby zacząć ten ostatni program ale sama już nie wiem...
|
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo, widze ze narzekacie na ten program!
A ja myslalam ze jest taki super Mam zamiar zaczac cwiczyc go od poniedzialku i zastanawiam sie czy te cwiczenia choc troche uwypukla mi pupe? Bo glownie to na tym mi zalezy
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przerwałam, bo jestem w szoku, że nie ubyło mi ani 1 cm a wręcz w talii doszły 2...
![]() A byłam na diecie, tzn zdrowe żarcie jadła, bez słodyczy fast foodów, cukru i jadnego pieczywa...Jadłam praktycznie same warzywa serki i jajka, pieś z kurczaka, co 2 dzien ciemne pieczywo.... Nie wiem, będe chyba robić jeszcze 3 razy w tyg te ćwiczenia z gumą...Ale pozatym zacznę chyba jakieś inne ćw... Kurczę pierwszy raz od jakiegoś czasu się zawzięłam i Już lepsze fekty miałam będąc 2 tyg na diecie south beach i bez ćwiczen. ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Po 2 tyg zero uwypuklenia, jedynie twradsza jest... stosowałam 1 program.
|
|
#2755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, może z innym programem jest lepiej.
Może po 4 tyg widać jakieś większe efekty, ejdnak ja jestem zbyt neicierpliwa chyba.. Szczególnie, ze cwiczenia były dla mnie strasznie męczace..Umęczyłam się przez 2 tyg jak głupia i nie mam z tego nic więcej niż miałam po innych mniej męczących ćwiczeniach(np 8 min legs)..:/ Ja nie żałuję tlyko dlatego że się 'wkręcilam' w codzienne ćwiczenie.
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh, ja też zrezygnowałam...
![]() I teraz się zastanawiam czy wrócić od poniedziałku, czy zacząć coś innego...
|
|
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze... a ktoras z Was cwiczyla moze Tamilee Webb na posladki i ma porownanie ktore cwiczenia sa lepsze?
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2760 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam skończone 35 lat i niestety grawitacja (no dooobra, i troszkę lenistwo ) robi swoje - zwisy tu i ówdzie mnie irytują No i nie ma zmiłuj, nie ma że boli, trza się mobilizować i trenować. Do ideału mi daleko, ale nie o to chodzi. Sama świadomość, że robię coś dla siebie jest fajna. Cytat:
W kwestii, że niektóre dziewczyny nie są zadowolone z efektów po BBL - myślę, że efekty zależą od wielu czynników. Dieta, tryb życia, przykładanie się do samych ćwiczeń i prawidłowa technika. Ja na diecie nie jestem, tryb życia mam raczej aktywny, nie ćwiczę dzień po dniu, bo fizycznie bym nie dała rady, a co do samej techniki, powiem tak: czasem wystarczy dobrze ustawić nogę do ćwiczeń i od razu poczujecie, że pracują te mięśnie, które powinny U mnie dzisiaj zaliczone H&T, brzuszki i porządne rozciąganie na koniec. Miłej soboty |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

Myślę żeby zacząć ten ostatni program ale sama już nie wiem...