![]() |
#2731 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() to jak goście przychodzą kot nie może jeść?? edit: nie! już wiem! to przecież goście wyjadają kocią karmę!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
ʞɐɯǝuɐ
|
a fiecie co ja bym kciała? jakiś odjechany stojak na szczotkę dokiblową, w wynajmowanej chacie jest porcelanowa gęś ze złotym dziobem
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
ʞɐɯǝuɐ
|
łoooo, ale fajne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Kameno, świetny.
Muszę dziś przedsięwziąć wyprawę do sklepu- czekolady my zjedli, tonic wypili. Dzień dobry, idę se jeszcze poleżeć ![]()
#2737 |
Wpisz tu zomzing
|
ha, znalazłam zapasową soję i zapasowy podkład
be, nie mogę znalezc pedzelka do farbowania wlosow, 1 kolczyka z masy perłowej, 1 kolczyka biedronki, 1 obroży i kilkunastu spinek edit: ktoś jednak używa złotych leginsów publicznie ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-19 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
moja mama od śmierci babci ma tak, że jak ktoś w rodzinie ma umrzeć to babcia we śnie ją zaprasza na pogrzeb. Nie myli się ![]() A ja kiedyś wyłysiałam adoratora, zresztą chyba się juz chwaliłam ![]() ![]() Nooo! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aha, no i omijać koleiny - tzn. jak jezd lód i koleiny, to nie jechać nimi, bo jak są jakieś wybrzuszenia, to samochodem zarzuca - tylko np. jednym kołem po koleinie a drugim po ubitym śniegu, alb po ubitym śniegu a koleinę między kołami - u mnie koło domu jest tak właśnie, że jest na drodze snieg ubity, a na środku 2 koleiny, wyślizgane bardziej niż lodowisko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2741 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pipce na telefon żrom ![]() http://eldiablo.pev.pl/ lampa z krysztalów: http://www.modernform.pl/Oswietlenie...-8-p12168.html Cytat:
![]() Cytat:
ooooo...nie fiesze w to ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-19 o 10:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
W liceum się strasznie zadurzyłam w pewnym niewartym tego osobniku z długimi herami, umówiliśmy się ze trzy razy po czym on stwierdził że nic z tego nie będzie no i okej. Gorzej, ze w ogóle przestał do mnie mówić cześć i generalnie mnie ignorował, brzydko. No i kiedyś siedzimy z kumpelą na parapecie on idzie, patrzy na mnie i nic, bezczel. No to wycedziłam przez zęby "Bodajbyś wyłysiał przed 20-tymi urodzinami". No i jakoś na drugim/trzecim roku studiów idziemy z koleżanką miastem, patrzę idzie on. Z czołem do potylicy
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Idem, biegnem, lecem, poczekaj ..
![]() Cytat:
![]() To chyba jo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zbieg okoliczności ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A no to prawidłowo, na miły początek dnia ![]() ![]() A Gustaw to Ci pozwala tak leżeć/ spać do późnych godzin? ![]() Cytat:
U mnie tak babcia ma, że jak jej się przyśni jakiś nieboszczyk to albo choroba czyjaś albo ... śmierć.... Ja wczoraj poszłam spać o 22:30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dzień dobry ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-19 o 11:29 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj zrobili podwieszenia na suficie,jest masa zakrętasów i zawijasów,oświetleniu musiałam wybierać na wyryp dosłownie, żarówki są na ten czas ,bo potem się je wymieni na ledy.zmontowali parapety zrobili wylewkę z czego największą radochę miały koty,bo jak tylko TŻ poszedł odwieźć poke to koty poszły znaczyć teren ,efekt jest taki że 2 minuty później wylewk została upstrzona kocimi piętami ![]() I tak ganiałam koty z mopem i listewką dotąd aż się ten cement trochę nie zagęścił,jak kretynka jakaś ,do 2.00 w nocy ![]() Image3312.jpg
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 |
Nindżopesz
|
Hm, to tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u nas wczoraj była walka z gk ![]() ![]() ![]() no i kiedy i jak to siatka...ma byc i co na nią ma isc? masa do spoinowania, gips bud czy gładź...
![]() |
#2748 |
Nindżopesz
|
A przez Maje odpalam se rano/przed Wizazem brudne sierotki z wlosowego bloga na dobry poczatek dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
BAN stały
|
Ufff, nadrobiłem!
![]() Ale pisać sił nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2752 |
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co....pamietacie sprawe z rajtami z all....laska mi przysłała rajty mimo ze jej jeszcze nie odpisałam...no ale ciul z tym tylko ze rajty są :
-w innych wzorach (o tym wiedzialam) -1 innym rozmiarze (mniejszym) -maja inny skład surowcowy...a wybrałam je tylko ze względu na skład i wzór..... no i co ja na kurde zrobic???? szukałam specjalnie talich które maja ponad 85 bawełny.... a te maja na kartonowej oprawce podany inny skłąd a na wszysce na rajtach całkiem inny...i co to jest AC WOOL? ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- w dodatku laska wysłała mi same rózowe bo stwierdziła ze takie mi sie beda podobały...to ciekawe bo z pierwszej aukcji wybrałam ciemnobordowe,szare i czarne...... ![]()
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Nindżopesz
|
Az tak to nie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
grozi wypollizowaniem
|
trudno bedzie na odległośc... kurde bezsensowna jest dla mnie ta sytuacja...mogłam od razu napisac ze rezygnuje..ale chciałam byc dobra...i mam za swoje ![]() na szczescie to rajtki dla mnłodej nie dla mnie ![]() napisłam pani maila...zobaczymy co odpowie.... chyba powinnam jej to zwrócić na jej koszt, skaro ptzysłała w ogole co innego.... ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- wkurza mnie najbardziej to za rajtków na allegro jest pincet tysiency i te wybrałam ze wzgl na skład i wzór....o rozmiarze juz nie wspomne...a to co dostałam to ko kufa! cos zupełnie innego....
#2756 | |||
Zakorzenienie
|
Za długie
![]() Cytat:
![]() Tak samej to mi nie pozwala, ale jak mu dam parę aparacików USB to leżymy razem i oglądamy na zmianę Mio Mao oraz Jak dobrze wyglądać Nago (albo coś podobnego) Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2757 |
grozi wypollizowaniem
|
z merlina przysłali mi info o przesyłce kurierskiej z linkiem do śledzenia statusu w DHL....a jak klikne to pisze ze nie ma takiej przesyłki
![]()
#2758 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2759 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyyyyy...a szpachla gipsowa to nie to samo co gładż finiszowa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.