Scent Bar XXI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 08:25   #2731
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

to jak goście przychodzą kot nie może jeść??

edit: nie! już wiem! to przecież goście wyjadają kocią karmę!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 08:28   #2732
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

to jak goście przychodzą kot nie może jeść??
już wolę, jak jedzą przy gościach, niż jak stawiają zamki

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 08:33   #2733
kamena
ʞɐɯǝuɐ

a fiecie co ja bym kciała? jakiś odjechany stojak na szczotkę dokiblową, w wynajmowanej chacie jest porcelanowa gęś ze złotym dziobem

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez miciel Pokaż wiadomość
już wolę, jak jedzą przy gościach, niż jak stawiają zamki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-12-19, 08:50   #2734
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
a fiecie co ja bym kciała? jakiś odjechany stojak na szczotkę dokiblową, w wynajmowanej chacie jest porcelanowa gęś ze złotym dziobem

Stary 2010-12-19, 08:51   #2735
kamena
ʞɐɯǝuɐ

łoooo, ale fajne

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-12-19, 09:07   #2736
justynaneyman
Zakorzenienie

Kameno, świetny.
Muszę dziś przedsięwziąć wyprawę do sklepu- czekolady my zjedli, tonic wypili.
Dzień dobry, idę se jeszcze poleżeć

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 10:06   #2737
Miciel
Wpisz tu zomzing

ha, znalazłam zapasową soję i zapasowy podkład

be, nie mogę znalezc pedzelka do farbowania wlosow, 1 kolczyka z masy perłowej, 1 kolczyka biedronki, 1 obroży i kilkunastu spinek

edit: ktoś jednak używa złotych leginsów publicznie

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2010-12-19 o 10:45
Stary 2010-12-19, 10:49   #2738
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mam przyjaciółkę, która poszła na kurs psychologiczno- mediumowo- ezoteryczny i w pewnym momencie, na zajęciach z medytacji zaczęła "słyszeć" myśli ludzi obok, a uciekała, gdzie pieprz rośnie.
Pewnego wieczora przyśniło jej się, że dwie znajome i córeczka jednej z nich jadą samochodem na wycieczkę, mają wypadek, potem zobaczyła scenę- dwa ciała przykryte folią i dziewczynka biegająca, oszalała ze strachu.
Zadzwoniła do nich, ale żadne nie chciała wierzyć, mimo, że miały następnego dnia jechać we trzy na wycieczkę... Więc Ania całą noc medytowała, czy jak to tam się zwie, żeby tym przyjaciółkom się nic nie stało... tymczasem one miały wypadek i nic się im nie stało, ale dziewczynka połamała nogi- za nią Ania nie "odczyniała"
Kiedyś malowałyśmy razem w pokoju, było bardzo głośno i wesoło, słuchałyśmy Jerry Lee Lewisa, a Ania mówi "zaraz nie będzie prądu". Jeszcze nie ucichły jej słowa, jak zapadła cisza i ciemno się zrobiło.
Do tego genialnie maluje
Brrr, aż mię ciarki przeszły.
moja mama od śmierci babci ma tak, że jak ktoś w rodzinie ma umrzeć to babcia we śnie ją zaprasza na pogrzeb. Nie myli się

A ja kiedyś wyłysiałam adoratora, zresztą chyba się juz chwaliłam Najgorsze jest to, że w sumie nie wierzę w takie rzeczy a od czasu do czasu sie zdarza coś takiego, że trudno to zwalić na zbieg okoliczności

Cytat:
Weź zrób se ten kryształ na tackach
Nooo! Odlotowy jest. Pokażę TŻtowi może będzie umiał sklecić

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Oglądałam dziś "To właśnie miłość" po raz 10 chyba czy to się leczy?
Nie, to po prostu fajny film jest

Cytat:
I dobrze! Już w przedszkolu wystraszałam opowieściami z dreszczykiem, Małpia Łapka to mój popisowy numer
Dawaj!

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
boziu że tak łatwo mogłam zarobić tyle kasy to nie - nie wpadłam na to zeby to postawic jedno na drugie - mówie o kryształach tu - tylko dałam dziadkowi i króliki piły wodę z tych kryształów a wazony rozdałam 3 patyki poszły się jechać

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 10:52   #2739
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
oj przytłoczonych coś dziś sporo - życzę wam coby juz to powietrze zeszło, tudzież kamor z serca spadł

ja dzis nie mam sił się czuc przytłoczona - jestem happy że nie jestem pod żadnym tirem - wyczerpałam limit przekleńsw za kółkiem do 2012 - nie umiem jeżdzić po śniegu i lodzie no nie umiem ( w sensie autem nie na łyżwach) - jesli ktoś wie jak to poproszę o rady bo coś czuję ze ta zima się jutro nie skończy i ze jeszcze będę musiała lawirować pomiędzy autobusami na drogach szerokości 3 metrów
ale na to nie ma metody jak na drodze szklanka mój tata ma prawie 40 lat doświadczenia, jeździł samochodem podczas zim stulecia i co? I w tym tyg. za wiochą na prostym odcinku drogi obróciło go o 180 stopni i wyrzuciło do rowu A taka tam ****a ślizgawica, że na prostym odcinku drogi jakiś 100m już 4 samochody wyleciały z drogi
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
maja-ale ta melodyjnka z twojego podpisu jest w****iajaca -wydaje mi sie cały czas sie zie płyta zacięla
w****iajaca jako i zima
Cytat:
no pewnei że mam - z tym ze jade sobie wolno, wolniej i najwolniej a mi autkiem rzuca na boki
a zimówki masz? ja miałam 2 zimówy, a w zeszłym roku jak jechalam rano na stację to był taki lodzik, że przy predkości 20km/h samochodem mi na prostej drodze rzucało
Aha, no i omijać koleiny - tzn. jak jezd lód i koleiny, to nie jechać nimi, bo jak są jakieś wybrzuszenia, to samochodem zarzuca - tylko np. jednym kołem po koleinie a drugim po ubitym śniegu, alb po ubitym śniegu a koleinę między kołami - u mnie koło domu jest tak właśnie, że jest na drodze snieg ubity, a na środku 2 koleiny, wyślizgane bardziej niż lodowisko
Cytat:
non stop sie ślizgam na zakrętach - a wchodzę czesto z jedynki, delikatnie
moze lepiej z dwójki - tata mnie uczył, żeby przed zakrętem puszczać gaz, a jak auto zwolni, to na zakręcie dodawać lekko gazu - ponoć wtedy auto się stabilniej zachowuje
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Oglądałam dziś "To właśnie miłość" po raz 10 chyba czy to się leczy?
a po co?
Cytat:
Stary 2010-12-19, 10:57   #2740
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A ja kiedyś wyłysiałam adoratora, zresztą chyba się juz chwaliłam
nawet, jak było, to dawaj

Stary 2010-12-19, 10:57   #2741
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

i co żrom?

co to za lampa z kryształów bo nie znalazłam?? link?
wzoru potrzebuję, parę tyś by się przydało

pipce na telefon żrom o takom:
http://eldiablo.pev.pl/

lampa z krysztalów:
http://www.modernform.pl/Oswietlenie...-8-p12168.html

Cytat:

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
łoooo, ale fajne

ooooo...nie fiesze w to

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-12-19 o 10:59
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 11:04   #2742
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
nawet, jak było, to dawaj
W liceum się strasznie zadurzyłam w pewnym niewartym tego osobniku z długimi herami, umówiliśmy się ze trzy razy po czym on stwierdził że nic z tego nie będzie no i okej. Gorzej, ze w ogóle przestał do mnie mówić cześć i generalnie mnie ignorował, brzydko. No i kiedyś siedzimy z kumpelą na parapecie on idzie, patrzy na mnie i nic, bezczel. No to wycedziłam przez zęby "Bodajbyś wyłysiał przed 20-tymi urodzinami". No i jakoś na drugim/trzecim roku studiów idziemy z koleżanką miastem, patrzę idzie on. Z czołem do potylicy Zatkało mnie tak, że zaczęłam się śmiać dopiero następnego dnia

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 11:24   #2743
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
no to cho!
Idem, biegnem, lecem, poczekaj ..

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Dobry wieczór wszem i wobec.

Nie było mnie prawie 2 tygodnie,może nikt nie zauważył, bo żem nowa, ale...

Dziękuję za wszystkie uściski, przytulaski i słowa wsparcia jakie otrzymałam gdy się publicznie rozwaliłam i uzewnętrzniłam w związku z moim niedoszłym ślubem.
Powoli zbieram dupę w troki po tym ostatnim dołku.

Dziękuję bardzo.

Cytat:

Niektórzy snują domysły
To chyba jo

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Kochana dziękuję

międzywiersz jest dla mnie wymowny i obrażający, decyzję o wyjeździe podjęła 3-4 m-ce temu, a teraz usiłuje zrzucic ciężar na mnie i P. . Mamy się czuc winni temu, że świąt nie będzie, a nie dam się w to wrobic, decyzja była jej i ode mnie rozgrzeszenia nie dostanie. Zyczę jej spokojnych, radosnych świąt, bez syna, ale za to z przybłędami
Flo nie daj się wyprowadzić z równowagi, ona robi to specjalnie, żebyś miała wyrzuty sumienia lub coś, lej na nią, pamiętaj to wiedźma , której satysfakcję może dawać to jak Ty się zadręczasz przez nią, niii chu chu

Cytat:

ale jest jedno ale...

przedwczoraj chuopu sniło się że jedzie rano do pracy i auto przed nim w znajomym miejscu po drodze do pracy, realnym wpada w poślizg, tym autem jest złota Brava 5 drzwiowa i on unika o włos zderzenia z tym fiatem i w końcu jest git tamto wychodzi z poslizgu

no i rano po tym snie jedzie do pracy jedzie jedzie i nic - jak co dzień nagle auto przed nim wpada w poślizg on jakoś tam reaguje po czym dopiero zauważa że to złota Brava 5 drzwiowa - mówi że go szokło

aha po pierwszym szoku - chuop komentuje całe "zajście" jako i tu uwaga " zbieg okoliczności"

Zbieg okoliczności

Cytat:

tak pierwszy raz i oby ostatni - ja nie chce nic wiedzieć - nic poza numerkami w lotto
Takiego zbiegu okoliczności to chyba nie będzie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Mnie sie juz dawno zdawalo, ze bylabys idealna kandydatka na kobite dla mojego TZta

Cytat:
Mam przyjaciółkę, która poszła na kurs psychologiczno- mediumowo- ezoteryczny i w pewnym momencie, na zajęciach z medytacji zaczęła "słyszeć" myśli ludzi obok, a uciekała, gdzie pieprz rośnie.
Pewnego wieczora przyśniło jej się, że dwie znajome i córeczka jednej z nich jadą samochodem na wycieczkę, mają wypadek, potem zobaczyła scenę- dwa ciała przykryte folią i dziewczynka biegająca, oszalała ze strachu.
Zadzwoniła do nich, ale żadne nie chciała wierzyć, mimo, że miały następnego dnia jechać we trzy na wycieczkę... Więc Ania całą noc medytowała, czy jak to tam się zwie, żeby tym przyjaciółkom się nic nie stało... tymczasem one miały wypadek i nic się im nie stało, ale dziewczynka połamała nogi- za nią Ania nie "odczyniała"
Kiedyś malowałyśmy razem w pokoju, było bardzo głośno i wesoło, słuchałyśmy Jerry Lee Lewisa, a Ania mówi "zaraz nie będzie prądu". Jeszcze nie ucichły jej słowa, jak zapadła cisza i ciemno się zrobiło.
Do tego genialnie maluje
Czary albo .... zbieg okoliczności

Cytat:

no i ja dlatego nie chcę wiedzieć - spytaąłm czy to się komuś zdarzyło, podejrzewałam ze tak, chciałam zrzucić z siebie trochę tego cięzaru - i chyba na tym pozostanę
Na pewno się zdarzyło nie jednej osobie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Pierwszy
Wstalem rzucilem kilka wuji i jade na uczelnie
A no to prawidłowo, na miły początek dnia

Cytat:
Dzień dobry, idę se jeszcze poleżeć
A Gustaw to Ci pozwala tak leżeć/ spać do późnych godzin?

Cytat:
Brrr, aż mię ciarki przeszły.
moja mama od śmierci babci ma tak, że jak ktoś w rodzinie ma umrzeć to babcia we śnie ją zaprasza na pogrzeb. Nie myli się

U mnie tak babcia ma, że jak jej się przyśni jakiś nieboszczyk to albo choroba czyjaś albo ... śmierć....

Ja wczoraj poszłam spać o 22:30 Zaczęłam oglądać film przed 22, ale oczywiście nie dałam rady i powiedziałam mężowi, że obejrzymy dziś, bo ja przysypiam (w sumie to mogłam się tego spodziewać, bo łu mnie to norma, film najpóźniej mogę zacząć oglądać ok. 20-21 bo później to na bank przysnę ). Obudziłam się o 3:30, bo mi dziecko zaczęło kasłać. Wchodzę do jej pokoju, kołdra na podłodze, a dziecko przykryte .... prześcieradłem I też się obudziła przez ten kaszel, więc jej poprawiłam łóżku, dałam piciu, no i jeszcze zabrałam ją do toalety na siusiu No i poszła dalej spać. A ja se pomyślałam (jak Teziak ), że qrde nie pożegnałam się z Wami, ale stwierdziłam, że o tej godzinie to i tak już bar może być zamknięty, więc nie będę przez te zaspy brnęła Tak więc dziś się z Wami pożegnam - papa

I dzień dobry
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-12-19 o 11:29
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 11:51   #2744
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
chłopcy i dziewczęta skąd ściągacie filmy z neta poza torrenty.org

bo muszę/ chcę coś sciągnąć ( nie pod płotem) coby mieć na jutro seans filmowy
Ja ściągałam z darmowefilmy.eu
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja już nie raz pisałem, że bym tego nerwowo nie wytrzymał, i podtrzymuję swoje zdanie No ale Ty twarda jesteś i wytrzymała, więc życzę Ci tylko dobrego humoru i czilałtu
A już żem chyba znieczulona na wszystko

Wczoraj zrobili podwieszenia na suficie,jest masa zakrętasów i zawijasów,oświetleniu musiałam wybierać na wyryp dosłownie, żarówki są na ten czas ,bo potem się je wymieni na ledy.zmontowali parapety zrobili wylewkę z czego największą radochę miały koty,bo jak tylko TŻ poszedł odwieźć poke to koty poszły znaczyć teren ,efekt jest taki że 2 minuty później wylewk została upstrzona kocimi piętami
I tak ganiałam koty z mopem i listewką dotąd aż się ten cement trochę nie zagęścił,jak kretynka jakaś ,do 2.00 w nocy

Image3312.jpg

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 12:01   #2745
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
W liceum się strasznie zadurzyłam w pewnym niewartym tego osobniku z długimi herami, umówiliśmy się ze trzy razy po czym on stwierdził że nic z tego nie będzie no i okej. Gorzej, ze w ogóle przestał do mnie mówić cześć i generalnie mnie ignorował, brzydko. No i kiedyś siedzimy z kumpelą na parapecie on idzie, patrzy na mnie i nic, bezczel. No to wycedziłam przez zęby "Bodajbyś wyłysiał przed 20-tymi urodzinami". No i jakoś na drugim/trzecim roku studiów idziemy z koleżanką miastem, patrzę idzie on. Z czołem do potylicy Zatkało mnie tak, że zaczęłam się śmiać dopiero następnego dnia
Też chcę mieć takie moce

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 12:05   #2746
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
to po tych wywnętrzeniach odnośnie niesprzątania?
Hm, to tez Ale mialam na mysli insze przymioty ciala i ducha

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 12:08   #2747
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Ja ściągałam z darmowefilmy.eu

A już żem chyba znieczulona na wszystko

Wczoraj zrobili podwieszenia na suficie,jest masa zakrętasów i zawijasów,oświetleniu musiałam wybierać na wyryp dosłownie, żarówki są na ten czas ,bo potem się je wymieni na ledy.zmontowali parapety zrobili wylewkę z czego największą radochę miały koty,bo jak tylko TŻ poszedł odwieźć poke to koty poszły znaczyć teren ,efekt jest taki że 2 minuty później wylewk została upstrzona kocimi piętami
I tak ganiałam koty z mopem i listewką dotąd aż się ten cement trochę nie zagęścił,jak kretynka jakaś ,do 2.00 w nocy

Załącznik 3614297

u nas wczoraj była walka z gk i wielka kłótnia...bo kazdy fachowiec wiedział swoje łącznie ze mną i w sumie nie wiem co ostatecznie było zrobione ...stwierdziłam ze mnie to wali , poszło o to co ma isc w szpary miedzy 2 gk....czy klej, czy gips bud czy masa do spoinowania......

no i kiedy i jak to siatka...ma byc i co na nią ma isc? masa do spoinowania, gips bud czy gładź...
Stary 2010-12-19, 12:08   #2748
Redhaired Witch
Nindżopesz

A przez Maje odpalam se rano/przed Wizazem brudne sierotki z wlosowego bloga na dobry poczatek dnia

Stary 2010-12-19, 12:11   #2749
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A przez Maje odpalam se rano/przed Wizazem brudne sierotki z wlosowego bloga na dobry poczatek dnia
przed myciem i przed śniadaniem też?

Stary 2010-12-19, 12:14   #2750
gryx82
BAN stały

Ufff, nadrobiłem!

Ale pisać sił nie mam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 12:21   #2751
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2010-12-19, 12:33   #2752
Polly_
grozi wypollizowaniem

wiecie co....pamietacie sprawe z rajtami z all....laska mi przysłała rajty mimo ze jej jeszcze nie odpisałam...no ale ciul z tym tylko ze rajty są :
-w innych wzorach (o tym wiedzialam)
-1 innym rozmiarze (mniejszym)
-maja inny skład surowcowy...a wybrałam je tylko ze względu na skład i wzór.....

no i co ja na kurde zrobic????

szukałam specjalnie talich które maja ponad 85 bawełny....
a te maja na kartonowej oprawce podany inny skłąd a na wszysce na rajtach całkiem inny...i co to jest AC WOOL?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

w dodatku laska wysłała mi same rózowe bo stwierdziła ze takie mi sie beda podobały...to ciekawe bo z pierwszej aukcji wybrałam ciemnobordowe,szare i czarne......
Stary 2010-12-19, 12:34   #2753
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

w dodatku laska wysłała mi same rózowe bo stwierdziła ze takie mi sie beda podobały...to ciekawe bo z pierwszej aukcji wybrałam ciemnobordowe,szare i czarne......
Ubiłabym

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 12:47   #2754
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
przed myciem i przed śniadaniem też?
Az tak to nie

Cytat:
Odeslac w cholere podajac te powody - gowniany kolor, zly rozmiar, inny sklad.

Stary 2010-12-19, 12:52   #2755
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ubiłabym

trudno bedzie na odległośc...
kurde bezsensowna jest dla mnie ta sytuacja...mogłam od razu napisac ze rezygnuje..ale chciałam byc dobra...i mam za swoje

na szczescie to rajtki dla mnłodej nie dla mnie , ale ona w rózowym nie chce chodzic....

napisłam pani maila...zobaczymy co odpowie....
chyba powinnam jej to zwrócić na jej koszt, skaro ptzysłała w ogole co innego....

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

wkurza mnie najbardziej to za rajtków na allegro jest pincet tysiency i te wybrałam ze wzgl na skład i wzór....o rozmiarze juz nie wspomne...a to co dostałam to ko kufa! cos zupełnie innego....
Stary 2010-12-19, 13:13   #2756
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj!
Za długie

Cytat:
Bardzo mi się to podoba! Pomyślę, żebyś na mnie coś rzuciła- tylko co?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A Gustaw to Ci pozwala tak leżeć/ spać do późnych godzin?
Tak samej to mi nie pozwala, ale jak mu dam parę aparacików USB to leżymy razem i oglądamy na zmianę Mio Mao oraz Jak dobrze wyglądać Nago (albo coś podobnego)

Cytat:

Może zadzwoń?

Cytat:

wkurza mnie najbardziej to za rajtków na allegro jest pincet tysiency i te wybrałam ze wzgl na skład i wzór....o rozmiarze juz nie wspomne...a to co dostałam to ko kufa! cos zupełnie innego....
to byłoby świetne- w komedii

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 13:33   #2757
Polly_
grozi wypollizowaniem

z merlina przysłali mi info o przesyłce kurierskiej z linkiem do śledzenia statusu w DHL....a jak klikne to pisze ze nie ma takiej przesyłki
Stary 2010-12-19, 13:37   #2758
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
u nas wczoraj była walka z gk i wielka kłótnia...bo kazdy fachowiec wiedział swoje łącznie ze mną i w sumie nie wiem co ostatecznie było zrobione ...stwierdziłam ze mnie to wali , poszło o to co ma isc w szpary miedzy 2 gk....czy klej, czy gips bud czy masa do spoinowania......

no i kiedy i jak to siatka...ma byc i co na nią ma isc? masa do spoinowania, gips bud czy gładź...
Na siatę ma iść szpachla gipsowa ( u nas Dolina Nidy) nie gips budowlany ,potem na to gładź finiszowa,potem na całość grunt i farba. i kuniec

Stary 2010-12-19, 13:49   #2759
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Na siatę ma iść szpachla gipsowa ( u nas Dolina Nidy) nie gips budowlany ,potem na to gładź finiszowa,potem na całość grunt i farba. i kuniec

yyyyyy...a szpachla gipsowa to nie to samo co gładż finiszowa?
Stary 2010-12-19, 13:51   #2760
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
yyyyyy...a szpachla gipsowa to nie to samo co gładż finiszowa?
nie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości