Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 17:37   #2731
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Eve, tu np jest taki kapelusz http://www.peacocks.co.uk/product/in...ndSrc=paramNav Zerknij
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:39   #2732
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
To nieźle
Jak będe tu u mnie gdzieś takie kapelusze widzieć, to dam Ci znać. Wtedy nie sądze by przesyłka była droga, bo kapelusz jest lekki.
Nawet pare dni temu wysyłałam paczke do Polski i zapłaciłam jedynie 3 funtuy z groszami.
wiesz jak mi potem bylo glupio jak przyszli nastepnym razem a na dodatek sie wlasnie tak dziwnie usmiechali
ja mam mala glowke i musze mierzyc wiec pasowalo by mi u siebie znalezc byc moze w tym roku pojade nad Soline to moze tam znajde w najgorszym przypadku bo wolalabym go miec wczesniej mam taki duzy tylko bez tej szarfy nad wode (choc tez moglabym dokupic szarfe i doczepic bo mi sie to podoba)a teraz wolalabym mniejszy i z kokarda
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:43   #2733
Karinio
Zakorzenienie

W New Looku są jedynie takie kapelusze.
http://www.newlook.com/shop/womens/h...d-gloves_30041

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
wiesz jak mi potem bylo glupio jak przyszli nastepnym razem a na dodatek sie wlasnie tak dziwnie usmiechali
ja mam mala glowke i musze mierzyc wiec pasowalo by mi u siebie znalezc byc moze w tym roku pojade nad Soline to moze tam znajde w najgorszym przypadku bo wolalabym go miec wczesniej mam taki duzy tylko bez tej szarfy nad wode (choc tez moglabym dokupic szarfe i doczepic bo mi sie to podoba)a teraz wolalabym mniejszy i z kokarda
No wyobrażam sobie, że było Ci potem przy znajomych troszke głupio.
No, to szkoda bo chciałam pomóc ewentualnie.
Też racja, można kupić zwykły bez szarfy, a szarfe dokupić.
Stary 2011-06-09, 17:46   #2734
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
W New Looku są jedynie takie kapelusze.
http://www.newlook.com/shop/womens/h...d-gloves_30041

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

No wyobrażam sobie, że było Ci potem przy znajomych troszke głupio.
No, to szkoda bo chciałam pomóc ewentualnie.
Też racja, można kupić zwykły bez szarfy, a szarfe dokupić.
ja tam wole kapelusze z materialu moj nad wode jest podobny do tego bialo czarnego tylko ja mam brazowy teraz chce ciut mniejszy a gdzie taka szarfe moge dostac? chyba ze jaka chuste doczepic
zmykam do sklepu na chwile
Stary 2011-06-09, 17:52   #2735
agusiowata
Zakorzenienie

Chyba dziś ciśnienie niskie. Wypiłam popołudniu kawę, a dalej jestem słaba.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:55   #2736
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam wole kapelusze z materialu moj nad wode jest podobny do tego bialo czarnego tylko ja mam brazowy teraz chce ciut mniejszy a gdzie taka szarfe moge dostac? chyba ze jaka chuste doczepic
zmykam do sklepu na chwile
Aha, rozumiem. W Pasmanterii, w sklepach z różnymi akcesoriami typu kapelusze, szale itp ???
Zmykaj, ale wróc za chwile.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Chyba dziś ciśnienie niskie. Wypiłam popołudniu kawę, a dalej jestem słaba.
Możliwe, że przez ciśnienie słabo się czujesz
U mnie dzisiaj raz słońce, raz deszcz. I podmulona chodze, przez te zmiany pogody.
Stary 2011-06-09, 17:55   #2737
agusiowata
Zakorzenienie

Był dziś facet z administracji, śmiał się ze mnie, że nie otworzyłam od razu drzwi, tylko na początku tylko na łańcuchu. Nie muszę wszystkich z adm znać na pamięć, poza tym przez kuklok dobrze nie widać. Może być ktoś podobny. To że wyglądam młodo, nie upaważnia go do takiego traktowania mnie. Żarty sobie ze mnie robił.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 17:56   #2738
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
mąz niestety jest "miękki" i on bratu ulegnie bez problemu. Akurat pijany szwagier mniej mnie obchodzi, ale pijany mąż doprowadza mnie do szału
zaczną pić i nie znają umiaru (moj mąż tylko przy nim sie upija).

Potem gadaja głupoty, ja zostaje sama ze sprzątaniem i jestem zła po poprostu

nie umiem sie wbic ostatnio, a jak cos napisze, czasami jakos dalej leci...

napisze co planuje - poradzie

obiad:
2 rodzaje miesa + surówki (to chce kupic u sąsiadów bo maja firme i produkuja)

kawa plus słodkie
placek z truskawkami, ciasto z colą, galaretka z brzoskiwniami

kolacja:
skrzydełka z woreczka, parówki w cieście, frytki, salatka z zupek chińskich (ostatnio miala powodzenie) + ewentulanie jak cos z obiadu zostanie

starczy?????

No to rzeczywiście nie dziwię się że nie lubisz % w swoim domu Jak by mój miał takie akcje, to pewnie nigdzie byśmy nie chodzili bo tez bym tego nie zdzierżyła Na szczęście u nas wszystko ok, z humorkiem itp więc spokojnie można się napić

Ogólnie juz jestem po spaniu popołudniowym, ale nic jeszcze nie zrobiłam w domu. Muszę zabrać się za porządki w garderobie bo mi się już rzeczy nie mieszczą

Po drodze z pracy wstąpiłam do sklepu i kupiłam mężowi dwie podkoszulki: jedną zwykła, drugą polo, dwie pary spodenek do grania w piłę i chodzenia "po domu" bo wiecznie mu brakuje i gra/ chodzi w "plażowych" pomarańczowych w takie hawajskie kwiaty słodko w nich wygląda...
I wstąpiłam do..... "euro- azja market" nie jestem rasistką, ale chińczyków nie cierpię, poszłam z ciekawości... smród sztuczności sprawił ze bałam się czegokolwiek dotknąć, wśród tandety można było wyszukać kilka perełek strasznie mnie kusił "srebrny " wisior na długim łańcuchu za.... 9zł- przydał by mi sie taki, bo ostatni łańcuch mi sie zerwał i torebka... a'la channelka którą kupiłam w innym sklepie za 50zł, tam kosztowała.... 25 tyle że w nieco innym kolorze była, niby mam świadomość ze to, co kupuję w sieciówkach w 90% jest "Made in China" ale jakoś tam nie mogłam nic kupić... Masakra z tymi Chińczykami

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:59   #2739
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
No to szkoda
Ale coś mi się przypomniało
Pewnej nocy, przyniosłam sobie do łózka coś do jedzenia, oglądałam jakiś film na laptopie, mąż już spał i nagle zaczyna: "nie kochanie, ja dziękuję, ja dziękuję...." Otwiera oczy, patrzy na mnie i znów to powtarza... Ja zadziwiona co On wyprawia, pytam: "Ale za co dziękujesz" a On na to: "Za lodzika" i zasypia rano nic nie pamiętał
potem odkryłam że On tak gada przez sen: otwiera oczy i normalnie rozmawia a potem nic nie pamięta
Ostatnio mi w podobny sposób mówił coś o żaluzjach "Żeby nam nie widzieli" Ja mówię że nie wiem o co chodzi, a ten z nerwami: Nie wiesz!? Nie wiesz!?" i buch na drugą stronę i chrapie
No ładne rzeczy, Twój mąż snił o lodziku, baa mało tego, podziękował Ci za niego.
Stary 2011-06-09, 18:02   #2740
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
wcale nie maz ciagle mi powtarza, ze jestem aniolkiem
oj byl i pamietam jak ciagle mowilam, ze sciany sie ruszaja(to akurat maz nagral) za to poranka nie mialam milego po tym myslalam, ze umre
no ma
a u mnie dzis obiad je maz sam bo mi niedobrze ja sobie zjem gruszke
nie wiecie gdzie dostane kapelusz przepasany szarfa wiazana na kokarde jak to: http://allegro.pl/letni-kapelusz-z-k...657659543.html
http://allegro.pl/eelise-nowosc-piek...640165133.html
W stylu pierwszego mozna spotkać w H&M, a drugiego w New Yorkerze poszukaj w tych dwóch sklepach, powinnaś coś znaleźć a najwyżej owstażkujesz sobie go czymś z pasmanterii lub jakąś apaszką

Stary 2011-06-09, 18:02   #2741
Karinio
Zakorzenienie

motylku, ja myśle że doskonale żarełka starczy i jeszcze będzie mogła gości obdarowac.

arnama, jednak te buciki kupiłaś. Fajnie. Zaśmiałam się jak doczytałam potem, że Twój mąż się upomniał o koszule dla Niego. I teraz czytam, że mu kupiłaś i sobie co nieco.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 18:04   #2742
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
No ładne rzeczy, Twój mąż snił o lodziku, baa mało tego, podziękował Ci za niego.

Raczej go nie chciał... JUŻ

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
motylku, ja myśle że doskonale żarełka starczy i jeszcze będzie mogła gości obdarowac.

arnama, jednak te buciki kupiłaś. Fajnie. Zaśmiałam się jak doczytałam potem, że Twój mąż się upomniał o koszule dla Niego. I teraz czytam, że mu kupiłaś i sobie co nieco.

Sobie? prócz butów na allegro kupiłam tylko Lenor bo się wczoraj przy praniu skończył

Stary 2011-06-09, 18:04   #2743
agusiowata
Zakorzenienie

W tym roku bardziej się przygotowujemy na wakacje. Dziś kupiliśmy dwa zestawy podróżne do spania i dwie pary butów do pływania.
Stary 2011-06-09, 18:04   #2744
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej go nie chciał... JUŻ
Jak to nie chciał go już??? Chyba cos mi ukmneło, bo pisałam powyższego posta z pamięci.
Stary 2011-06-09, 18:06   #2745
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie chciał go już??? Chyba cos mi ukmneło, bo pisałam powyższego posta z pamięci.

No bo mówił: "Nie kochanie, ja dziękuję już"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 18:09   #2746
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Sobie? prócz butów na allegro kupiłam tylko Lenor bo się wczoraj przy praniu skończył
No, sobie buty, mężowi koszule. A jaki Lenor używasz? Też używam, pięknie pachną Kupuje albo niebieski albo żółty. Obecnie mam 2-gi

Apopro chińczyzny, to widziałyście ten wątek na forum plotkowym. Jak dziewczyna wkurzyła się, no bo jak jej tż-cik mógł kupić podróbe torebki? Chanel i zegarek? Gucciego. Nie pamiętam, czy o te rzeczy chodzi, ale zerknijcie. A ona podróbek nie będzie nosić. A chłopak kupując te dwie rzeczy myślał, że to oryginał, chciał jej sprawić przyjemnośc a ta oburzona że to marne podróby.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
No bo mówił: "Nie kochanie, ja dziękuję już"
Aaaa, tak to jest jak się pisze posta z pamieci.
To jego strata, że już nie chciał lodzika.
Stary 2011-06-09, 18:13   #2747
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
No, sobie buty, mężowi koszule. A jaki Lenor używasz? Też używam, pięknie pachną Kupuje albo niebieski albo żółty. Obecnie mam 2-gi

Apopro chińczyzny, to widziałyście ten wątek na forum plotkowym. Jak dziewczyna wkurzyła się, no bo jak jej tż-cik mógł kupić podróbe torebki? Chanel i zegarek? Gucciego. Nie pamiętam, czy o te rzeczy chodzi, ale zerknijcie. A ona podróbek nie będzie nosić. A chłopak kupując te dwie rzeczy myślał, że to oryginał, chciał jej sprawić przyjemnośc a ta oburzona że to marne podróby.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Aaaa, tak to jest jak się pisze posta z pamieci.
To jego strata, że już nie chciał lodzika.

Ja mam obecnie niebieski, ale różne kupuję, ostatnio miałam taki w ciemno filetowej butelce, wcześniej biały i żółty, najczęściej powtarza się kolor niebieski Ogólnie lubię tez bo całkiem fajnie zmiękcza np ręczniki (Bo oczywiście mój mężuś szorstkich nie może mieć bo mu skórkę harują ), ale zastanawiam się czy nie kupić tych płatków mydlanych dla dzieci i rzeczywiście w nich prać ręczniki, by były na prawdę mięciusie Cocolino już chyba nie produkują

Stary 2011-06-09, 18:16   #2748
Karinio
Zakorzenienie

U mnie najcześciej w domu bywa obecnie żółty Lenor Cocolino już chyba nie ma. Niewiem Fajna kiedyś była reklama jakiegoś płynu właśnie i dziecko tuliło się do ręcznika? i mówiło: mięciutkie jak kaczuszka. Pamietacie?
Stary 2011-06-09, 18:28   #2749
Ariena
Zakorzenienie

Oooo matko ile tu piszecie. Nie mam czasu nadrabiać w każdym bądź razie Arnama jak będziesz mieć w domu te butki to zrób zdjęcie jak wyglądają na nodze.

Zrobiłam to spaghetti z cukinią i się nażarłam. Makaronu to nie przypomina ale sam smak spaghetti mi wystarczył i zaspokoił kubki smakowe. W sumie mogłabym zjeść sam taki sosik z mięskiem. A cukinia była tylko dodatkiem.

Kurcze muszę iść się uczyć na sobotni egzamin. :/
Stary 2011-06-09, 19:16   #2750
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, rozumiem. W Pasmanterii, w sklepach z różnymi akcesoriami typu kapelusze, szale itp ???
Zmykaj, ale wróc za chwile.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Możliwe, że przez ciśnienie słabo się czujesz
U mnie dzisiaj raz słońce, raz deszcz. I podmulona chodze, przez te zmiany pogody.
jestem, kupilam sobie parasol plazowy ostatnio kapelusz ten brazowy widac, ze slonka nie lubie

Cytat:
W stylu pierwszego mozna spotkać w H&M, a drugiego w New Yorkerze poszukaj w tych dwóch sklepach, powinnaś coś znaleźć a najwyżej owstażkujesz sobie go czymś z pasmanterii lub jakąś apaszką
chodzi Ci pewnie o ten:http://www.hm.com/pl/product/81743?article=81743-A ... chcialabym z ciut mniejszym kolem zeby nie byl taki typowo plazowy ale zebym mogla go ubrac jak np wyjde z domu...

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

przyszlam i nikogo nie ma
maz robi mi nalesniki bo nadal mi niedobrze a zgłodniałam no bo obiadu nie jadlam a kanapka smakuje mi tylko z maslem
Stary 2011-06-09, 19:32   #2751
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez kasiaweronika Pokaż wiadomość
wiem wiem mam to samo , moj jutro wraca po dwoch tyg. bedzie moze tydz i znow go nie bedzie.. i tak w kolko. Tyle ze ja w domu mam jakby caly czas rozmowe o kulturystyce .. tez masakra.
to wiesz o czym mówię... mój jest raz na jakiś czas... czasem pare dni siedzi w domu, a czsem jak ma kurs po kursie to lata po świecie...

a kim z zawodu jest twój mąż?

Cytat:
Ile mała ma lat? Ma tam w pobliżu jakieś koleżanki?

Cytat:
Napisane przez kasiaweronika Pokaż wiadomość
Mustique a moze zaproponuj corci ze jak wroci od dziadkow zabierzesz ja na zakupy, podczas ktorych wybierze sobie sama ulubiona np postac z bajek albo zestaw do make-up dla małych ksiazniczek . Oczywiscie warunek jest taki ze pojedzie najpierw do dziadków. U mnie zawsze to dziłało
u mnie może być ciężko z tym co zaproponowałyscie... mała ma chyba jakiś uraz do dziadkó, bo kiedyś ją oddali ... i ona to pamięta.. ale jakby nie patrzeć to jej najbliższa rodzina, więc powinna chociaż część wakacji z nimi być...
ciężka sprawa.. pewno wyjdzie na to, że pojedziemy do nich na dzień, góra dwa...

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Łooo Matko, cieszę się że nie jestem sama
...ja pamiętam jeszcze Gierka, wiesz..było takie powiedzenie "chcesz cukierka? Idź do Gierka, Gierek ma to Ci da"

pamiętam gierka i jego cukierki

......................... ............

dopiero wbiłam sie w rozmowę... dziś miałam "wychodne".. poszłam do szpitala na ploty, wypiłam litry kawy, zeżarłam kremówkę... było fajnie... bo bez dzieci i męża...

chciałabym mieć takich dni jak najwięcej...
Stary 2011-06-09, 19:39   #2752
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
jestem, kupilam sobie parasol plazowy ostatnio kapelusz ten brazowy widac, ze slonka nie lubie

chodzi Ci pewnie o ten:http://www.hm.com/pl/product/81743?article=81743-A ... chcialabym z ciut mniejszym kolem zeby nie byl taki typowo plazowy ale zebym mogla go ubrac jak np wyjde z domu...

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

przyszlam i nikogo nie ma
maz robi mi nalesniki bo nadal mi niedobrze a zgłodniałam no bo obiadu nie jadlam a kanapka smakuje mi tylko z maslem
Nie wiem czy to ten.... hmmm... ALE i tak się wybierz i zerknij (możesz nawet na dział męski bo tam też wiele fajnych było Mój brat sobie kupił taki a'la Jackson- czarny z małym rondem materiałowy- kobiecie też pasuje
A ja właśnie mężulkowi pizzę robię tzn juz się piecze Wrócił z piłki spocony... mmm jak ja Go takiego uwielbiam i oczywiście co ma bidulek "guza" na nóżce od kopania piłki i mu się siniaczek tworzy... hmmm czasem zastanawiam sie czy to jest normalne, taka delikatność
A jak się ucieszył z tych zakupów jak dziecko normalnie, aż mu sie oczy świeciły i całą mnie wycałował

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
U mnie najcześciej w domu bywa obecnie żółty Lenor Cocolino już chyba nie ma. Niewiem Fajna kiedyś była reklama jakiegoś płynu właśnie i dziecko tuliło się do ręcznika? i mówiło: mięciutkie jak kaczuszka. Pamietacie?

Pamiętam ale Cocolino mi się jakoś z misiem kojarzy

Stary 2011-06-09, 19:46   #2753
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy to ten.... hmmm... ALE i tak się wybierz i zerknij (możesz nawet na dział męski bo tam też wiele fajnych było Mój brat sobie kupił taki a'la Jackson- czarny z małym rondem materiałowy- kobiecie też pasuje
A ja właśnie mężulkowi pizzę robię tzn juz się piecze Wrócił z piłki spocony... mmm jak ja Go takiego uwielbiam i oczywiście co ma bidulek "guza" na nóżce od kopania piłki i mu się siniaczek tworzy... hmmm czasem zastanawiam sie czy to jest normalne, taka delikatność
A jak się ucieszył z tych zakupów jak dziecko normalnie, aż mu sie oczy świeciły i całą mnie wycałował

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Pamiętam ale Cocolino mi się jakoś z misiem kojarzy
oj wole nie
ale przejde sie po sklepach jak bede na miescie ciezko mi dogodzic wiec to moze potrwac kostiumu szukalam ponad rok i dopiero niedawno kupilam
to fajnie mialas jak Cie cala za to wycalowal
Stary 2011-06-09, 21:51   #2754
agusiowata
Zakorzenienie

Karinio przeczytałam ten wątek o podróbkach gucci i channel. Ma dziewczyna tupet, nie ma co. Myślę dokładnie tak jak większość na tamtym forum negatywnie. Ja bym nie miała takich pretensji do własnego męża (hipotetycznie), a co dopiero chłopaka. Od chłopaka nawet bym nie przyjęła taki prezent. Przecież na początku myślała, że to oryginał.
Stary 2011-06-10, 08:03   #2755
agusiowata
Zakorzenienie

Ojciec z Jasiem w sklepie. Jaś zobaczył kondomy i pyta się co to jest.
- To są kondomy i używa się ich dla ochrony podczas seksu.
Jaś podnosi jedno opakowanie i pyta:
- Czemu w środku są trzy?
- To dla chłopców z liceum. Jeden na piątek, jeden na sobotę,jeden na niedzielę.
Jaś podnosi paczkę z 6 kondomami i pyta:
- Dlaczego tu jest sześć?
- To jest dla studentów - dwa na piątek, dwa na sobotę i dwa na niedzielę.
Jaś spostrzega paczkę z 12 kondomami i zadaje to samo pytanie.
Ojciec na to:
- Synu, te są dla żonatych. Jeden na styczeń, drugi na luty, trzeci na marzec...
Stary 2011-06-10, 08:27   #2756
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ojciec z Jasiem w sklepie. Jaś zobaczył kondomy i pyta się co to jest.
- To są kondomy i używa się ich dla ochrony podczas seksu.
Jaś podnosi jedno opakowanie i pyta:
- Czemu w środku są trzy?
- To dla chłopców z liceum. Jeden na piątek, jeden na sobotę,jeden na niedzielę.
Jaś podnosi paczkę z 6 kondomami i pyta:
- Dlaczego tu jest sześć?
- To jest dla studentów - dwa na piątek, dwa na sobotę i dwa na niedzielę.
Jaś spostrzega paczkę z 12 kondomami i zadaje to samo pytanie.
Ojciec na to:
- Synu, te są dla żonatych. Jeden na styczeń, drugi na luty, trzeci na marzec...

stereotypy...

Cytat:
Karinio przeczytałam ten wątek o podróbkach gucci i channel. Ma dziewczyna tupet, nie ma co. Myślę dokładnie tak jak większość na tamtym forum negatywnie. Ja bym nie miała takich pretensji do własnego męża (hipotetycznie), a co dopiero chłopaka. Od chłopaka nawet bym nie przyjęła taki prezent. Przecież na początku myślała, że to oryginał.

Jakie to forum? sama bym poczytała
A niestety są w śród nas- kobiet, takie które "lecą na kasę", wg mnie jest to puste i obraża naszą płeć
Za niektóre baby to na prawdę mi wstyd, jak czytam, widzę gdzieś ich zachowanie
Jedna z drugą taką próżną "idą w świat" i zaraz powstają jakieś głupie stereotypy odnoszące się do wszystkich kobiet

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Tak w ogóle to Dzień dobry wszystkim

Wczoraj chyba z 12 raz oglądałam "PS I love You" matko.... ten film tak mi się podoba, już większość tekstów znam prawie na pamięć Normalnie jak go oglądam to aż czuję coś takiego dziwnego w sercu, takie uniesienie i jest to jedyny film który mnie wzrusza

Ja dzisiaj w nie najlepszej formie rano wymiotowałam, a potem hmm właściwie do teraz mam takie dziwne uczucie w żołądku że jest mi nie dobrze, ale jednocześnie odczuwam głód wepchnęłam w siebie bułkę, ale nadal to odczuwam

Stary 2011-06-10, 08:43   #2757
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście nie dziwię się że nie lubisz % w swoim domu Jak by mój miał takie akcje, to pewnie nigdzie byśmy nie chodzili
alkohol go usypia i spi, ja zostaje sama z robotą, to sie wkurzam

Cytat:
no i git tesciowa też zawsze daje dla męza na droge jedzenia, wiec czuję sie zobowiązana.

ja juz sie cieszę na inne weekendy, bo mamy zaplanowany wyjazd nad jezioro i psie spotkania

w sumie nie wiem czy zrobie wszystko co chcialam, bo mi sie tak nie chce nic ze szok

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:52   #2758
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj w nie najlepszej formie rano wymiotowałam, a potem hmm właściwie do teraz mam takie dziwne uczucie w żołądku że jest mi nie dobrze, ale jednocześnie odczuwam głód wepchnęłam w siebie bułkę, ale nadal to odczuwam
Może ciąża?
Stary 2011-06-10, 09:04   #2759
Mamba_2008
BAN stały

Hej
No i mój drugi dzień i niestety dopiero drugi post w wątku Ktoś wcześniej zapytał czy ma mnie kojarzyć z czarną Mambą? Już odpowiadam: a więc wscieklizny u mnie nie zdiagnozowali to nie ma się czym martwić co nie zmienia faktu, że mam czarne włosy Co do zrażenia się to spokojnie Poczytałam trochę postów i żałuję że wcześniej tutaj nie wpadłam, atmosfera na 10
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 09:07   #2760
Mustique
Lena

Ariena - nie strasz koleżanki

Mamba- witaj...

u nas dzis brzydka pogoda... niby jeszcze nie pada, ale zimno jak fiks!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości