|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
![]()
![]() |
#2732 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Dzięki Dziewczyny, wszyscy mają identyczną opinię poza rodzinką TŻta. A najbardziej wkur***ia mnie to że kolejny raz jest tak jak jego matka chce i jeszcze ja jestem zła.
Mało tego nie mówiłam Wam co było jak jechaliśmy na degustację tortów- bo oczywiście ona z nami była ![]() Za 2 tyg jest komunia u rodziny TŻta, kuzynka teściowej ma komunię syna. I będzie tam w sumie 50% osób które zapraszamy z rodziny TŻta. Rozdalibyśmy tak ok 18 zaproszeń. Więc mówię przy niej że dobrze się składa bo będzie na raz, że fajnie. Na co ona oburzona, że ABSOLUTNIE nie wypada w ten sposób dawać. Możemy zabrać tej rodzinie która organizuje komunię CO NAJWYŻEJ, a reszcie trzeba dać osobiście u każdego w jego własnym domu. Po prostu miałam milion na piecu. I standardowa gadka TŻta: że ja przesadzam, że stawiam go między młotem a kowadłem. Ja mu mówię: od teraz powinieneś stawać za mną co by się nie działo i bronić NASZEGO a nie co powie mamusia. I co? I wyszło jak zwykle. Szkoda mi w ogóle słów. Jechałam po niego po południu jak jechaliśmy nad ode i on do mnie: to wejdź i się przywitaj (z tymi gośmi których nie pozwolila zaprosić) odpowiedziałam mu: NIE. A on na to: to ja przyjadę na zalew autem. I na miejscu do mnie mówi: ale jesteś dzikus, nawet przywitać sie nie mogłaś... Wody mi odeszły i skończyłam temat. Jak dotrzeć do tego człowieka?
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Raczkowanie
|
xoxo Gossip girl
![]() ![]() ![]() Omosia ![]() ![]() klauduśk_o bardzo ładne zaproszenia, takie eleganckie, przejrzyste ![]() Audrey to Ci się teściówka trafiła ![]() ![]() AAa juz widzę, że poślesz poczta i dobrze ![]() Paulinka oo popacz, szkoda że musiałam dziś iśc do pracy i dopiero teraz przeczytałam bo byśmy się mogły choć na momento zgadać się na mieście ale widze, że często w moje okolice jeździcie ![]() No i serio rabotałam dziś, trochę mi się nie chciało ale nie miałam wyjścia, dobrze, że choć podwójnie płatne ![]() Słuchaj no ten H&M w MOa to jest w tym budynku co Mc Donald, Rema, Peppes, tam od strony Spjelkaviku a w centrum to w Storsenter - w tym centrm handlowym w samym środeczku miasta, na przeciwko kina, kojarzysz co? Daj znać jak będziesz następnym razem ![]() A tak teraz sobie myslę, że może sie gdzie wczoraj spotałyśmy w tym Moa, widziałam dwie pary Polaków ![]() ![]() Edytowane przez CarrieBradshaw86 Czas edycji: 2012-05-01 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a TŻ powinien stać murem za Tobą w końcu to Ty masz być najbliższą rodziną. BTW. Mogę tak zapytać ile szanowna teściowa liczy sobie lat? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
Od kilku dni Tż u mnie pomieszkuje, bo do niego przyjechała rodzina z daleka i nie ma u nich w domu miejsca
![]() ![]() ![]() W niedzielę byłam u ciotki w odwiedzinach i zezłościłam się trochę. Prosiłam moją najbliższą rodzinę żeby jeszcze nikomu nie mówiła, że będą winietki (chciałam uniknąć sytuacji, w której to ludzie mi zaczynają robić koncert życzeń kto koło kogo chce, a kto nie chce - dziewczyny które robiły plany wiedzą jakie to trudne), no ale moja Mama musiała oczywiście się wygadać tej ciotce ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś była u nas kuzynka z partnerem i synkiem, wręczyliśmy im zaproszenie i wiem, że się powtarzam, ale muszę: to bardzo miłe widzieć, że ktoś się cieszy z zaproszenia ![]() W ogóle to zaczęłam się tak zastanawiać: syn kuzynki siedzi sam, więc będzie miał osobne miejsce i tak sobie myślę, że przecież te dzieci, które siedzą same na pewno całego wesela nie wytrzymają i o którejś godzinie siłą rzęczy pojadą do domu i te puste miejsca będą tak głupio wyglądały ![]() ![]()
#2737 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Chyba mnie jeszcze pamiętacie ![]() ![]() Chyba nie ma sensu pisać juz tak spoźnionych życzen PM z 28 kwietnia ale mam nadzieje że sluby były piękne a wesela udane do samego rana ![]() Nena - widziała fotki, superowe są tak ja te z sesji jak i te z fryzurki i make up ![]() Niki - wyglądałas pięknie, czytałam relacje ![]() Sztuczko - makijażyk bomba, zdjecia z sesji równiez piękne i te ruchy w tancu jak sobie was wyobrażę ![]() Misiaka17 - widziałąm fotencje, bardzo ładne ![]() Ewusia - jutro Twój napiękniejszy dzien, widze po Twoich postach ze niewiele sie stresujesz i dobrze bo ja byłam troche za bardzo tym spanikowana a to nic takiego strasznego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ostatnio też miałam taką sytuację na urodzinach teściowej. Wszyscy nagle zaczęli robić plany dotyczące wesela. A bo to jeden ma urodziny w tym dniu i trzeba by sto lat jakieś, to druga ma urodziny na drugi dzień więc po 12 trzeba by znowu sto lat itp. A ja siedziałam i patrzyłam na to żałosne widowisko i nawet nie chciało mi się tego wszystkiego komentować. Aż w pewnym momencie teść mówi: jak panna młoda pozwoli to zespół zaśpiewa sto lat a jak nie to ![]() Maruda jak tam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- powiedzieć, że zrozumiałaś co zrobiłaś i natychmiast odstawiłaś... - iść do innej poradni...
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nimi sie chyba nie da.. Szczerze to powiedziałabym ze to wy bedziecie sie wstydzic a nie ona wiec nie rozumiem o co lata... No ale widac jak to jest kiedy "przyzwoli sie na cos raz"... degustacje, zaltawiania ciagle czepianie sie tej formy zapraszania... Dla Twojego TZ to teraz taka sytuacja, ze mu jest obojetne nie widzi w tym problemu bo co sie stanie jak pojedziecie to tu, to tam dawac te zaproszenia. Ale je mysle ze tutaj nie chodzi juz o te idiotyczne zaproszenia ale o ciagle ROZKAZY, NAKAZY ze strony tesciowej... Rozumiem jak sie czujesz, bo czasem lepiej byc neutralnym, machnac reka i powiedziec- no ok niech bedzie tak jak chce ... Ale nie ciagle :/ Ja tez chyba swieta sie stanę jak wygram te wojne z zapraszaniem kolezanek tesciowej, a jak TZ cos powie ze wydziwiam to na prawde oleje cale to wesele niech sie bawia wszyscy bezemnie, ![]()
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki z wielkim trudem napisałam dzisiaj 4 strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Raz chcieliśmy jechać na mszę w niedziele do Łagiewnik, dzwoni i mówi: Mama chce się przejechać z Nami ![]() To samo było raz coś mnie zdenerwowala swoim wtrącaniem i powiedziałam TŻtowi że nie jadę z nią i z nim na żadne zakupy bo chciała żebym jej doradziła. To on zamiast powiedzieć że nie jadę bo jestem zła że się wtrąca w Nasze życie i na siłę chce je ustawiać po swojemu to znowu powiedział że mam okres i się źle czuje. Szlag mnie trafi. Już nie piszę o tym bo zaraz wybuchnę.
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
No ja myślałam, że ma co najmniej 80 bo takie ma dziwne poglądy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może ją postawić przed faktem dokonanym? Po co ją w ogóle uświadamiać, że w dany dzień kogoś zapraszacie i pytać o zdanie. Tym dostaje pole do popisu... :/ My zapraszaliśmy i w święta Bożego Narodzenia i w Wielkanoc i jakoś nikt się nie czuł urażony. Nawet się chyba cieszyli, że ciasta nie muszą na nasze przyjście szykować specjalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Wniosek z organizacji wesela mam taki, że niektórym ludziom to się w doooopach przewraca i myślą, że ogólne zasady ich nie dotyczą. ![]() Moja czarna lista do odstrzału robi się co raz dłuższa... Cytat:
![]() ![]() No poprzewracało się w dooopach. ![]() U mnie jest sytuacja, że jedna para z tzw. "rodziny" jedzie autem na salę i nie pije wcale, bo jest możliwe, ze będą wracać do małego dziecka w nocy, jak coś się wydarzy, whatever... Wszystko ok, tylko po jaki ***** zarezerwowali pokój w hotelu??? Im coś wypadnie, a my zabulimy za pusty pokój i śniadanie, bo im się nie chce wracać 30min autem po weselu... Ja jestem dziwna, czy ktoś tu mnie wykorzystuje? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuzynka TŻta była na tyle bezczelna, że powiedziała, że 7 października to jest jej dzień i po oczepinach to już będzie jej zabawa bo to ona jest w tym dniu najważniejsza ![]() ![]() ![]() ![]() i czasem po prostu żałuję, że robimy tą całą szopkę zwaną weselem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
O matko!!!
![]() ![]() Aaaaa ![]() ![]() ![]() Jak tak dalej pojdzie to sie okaze ze wg TZ bedziesz miala okrec co drugi dzien ![]() Chyba musisz z nim powaznie porozmawiac ![]() ![]() Kiedys na poczcie opowiem Wam moja historie z ex narzeczonym, jest ona poniekat zwiazana z Twoja historia, ale nie chce na forum, bo malo kto tak naprawde zna ta historie i nie chce zeby to kiedykolwiek do kogokolwiek dotarlo. A teraz wyruszamy na kolejne zapraszanie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
07.07.2012 JA+ON ![]() 25.04.2015 ONA ![]() Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-05-01 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Konto usunięte
|
audrey nie daj sobie dyktowac życia przez tesciowa.moja siostra ma taką i powiem Ci ze za fajnie nie ma a jej maż jest jej synusiem i czesto zdanie matki wazniejsze niz zony.maż musi trzymac z zona takie jest moje zdanie,dobrze ze ja mam spoko tesciowa.zreszta ja jestem za bojowa i tak ze mna by nie wygrała:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważam, że powinnaś dać zespołowi/DJowi kategoryczny zakaz grania Sto lat i innych dedykacji dla durnych kuzynków. Jak można być takim egoistą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niektórzy są po prostu zjechani na maxa .. No ręce mi opadły.. Az mi się agresor włączył A nie urodziny, to jeszcze lepiej .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczny. Ale dziś mielismy intensywny dzień. 12km wycieczki piechota po lesie w górę w dol po piachu kamieniach itp. Ale cudnie było
![]() ![]() ![]() ewusiu i madziu to już ta chwila to już tuż tuż ![]() audrey no chyba ją pogielo ja bym dała i niech się teściowa w nos pocałuje my kilku osobom daliśmy jamee bezczelna kuzynka trzeba mieć tupet żeby coś takiego powiedzieć. malwus kiedy sesja ![]()
#2753 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Mamy pytanie do mężatek ![]() Dziewczyny jak Wam się sprawowało koło w sukni ![]() Bo ja się biję z myślami co z tym kołem zrobić. Niby bez koła super wygodnie ale czy efekt jest ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Rozeznanie
|
hej
![]() tak jak obiecałam wklejam na razie zestawienie tego co mam KOLOR PRZEWODNIU RÓŻ MOTYW PRZEWODNI MOTYLE ![]() ![]() no może nie całego co mam ale większości ![]() ![]() ![]() do załatwienia milion sprawa ale powoli się ogarniam w tym tygodniu noclegi garnitur tż i zmusić naszą kościelną dekoratorkę by zgodziła się współpracować z moją dekoratorką (ta nasza kościelna dużo kasuje i robi bardzo bardzo brzydko) teraz znikam was czytać pewnie na połowę postów nawet nie odpiszę ale w stresie łącze się z przyszłymi pm ![]()
![]() ślub 07. o7. 2012 ![]() Edytowane przez kotek6 Czas edycji: 2012-05-01 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Konto usunięte
|
kotek6 świetne zestawienie i widze że suknia o wiele lepiej lerzy na Tobie niż na tej lasce z bukietem
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- y bo wydaje mi sie ze to te same suknie albo i nie i zak:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Kotku jak dawno Cię nie było, witaj
![]() ![]() ![]() Piękne zestawienie, wszystko tak bardzo do siebie pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Rozeznanie
|
wensday21 to sa 2 te same suknie
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Konto usunięte
|
o czyli moje oko mnie nie zmyliło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
ewusia dużo uśmiechu jutrzejszego dnia
![]() wysączyłyśmy z moją druhną martini i nie wiem co pisze ![]() miłej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Konto usunięte
|
no a my w ndz wybieramy sie do vistuli po garniak
![]() ![]() ciekawe czy cos dostaniemy do dziewczyn co kupowały z vistuli jak cenowo to wyszło po tez zniżce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.