Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 11:49   #2731
Furry Sue
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Zgodziłabym się z kilogramowym wzrostem, ale 3?... Mój organizm nie pozostaje mi dłużny widocznie, może mam już tak rozchwiany metabolizm, nie wiem... ale to i tak zbyt surowa kara...

Liczę na to, że to wróci za moment do normy, teraz grunt to cierpliwość...

Jestem beznadziejnym przypadkiem

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Anią, że to na pewno nie 3kg masy ciała, część to woda - pewnie faktycznie dużo soli jadłaś, po za tym coś jeszcze w żołądku zalega. Nie martw się pewnie po tygodniu wszystko wróci do normy
To prawda, jadłam kompletnie inaczej, niż zwykle, jakieś bigosy, pierogi itd, a dodatkowo cały czas czuję przestój w kiszkach niby wizyta w toalecie codziennie, ale jakoś tak ubogo

Cytując Joasię - znów chudnę to samo... ech... głupich nie sieją

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:57   #2732
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Zgodziłabym się z kilogramowym wzrostem, ale 3?... Mój organizm nie pozostaje mi dłużny widocznie, może mam już tak rozchwiany metabolizm, nie wiem... ale to i tak zbyt surowa kara...

Liczę na to, że to wróci za moment do normy, teraz grunt to cierpliwość...

Jestem beznadziejnym przypadkiem

To prawda, jadłam kompletnie inaczej, niż zwykle, jakieś bigosy, pierogi itd, a dodatkowo cały czas czuję przestój w kiszkach niby wizyta w toalecie codziennie, ale jakoś tak ubogo

Cytując Joasię - znów chudnę to samo... ech... głupich nie sieją
Więc część z tych 3 kg to na pewno zasługa soli, myślę, że do końca tygodnia będzie już ok głowa do góry pewnie z 1,5 kg przybrałaś ale to już inaczej brzmi niż 3 kg

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 12:00   #2733
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Coooo, ile??!! TO jeszcze wiecej jak przed odchudzaniem? No na pewno nie jest to samo sadełko, troche zalega na pewno no zołądku, moze troche spuchłas... moze duzo soli zjadłas, woda sie zatrzymała. No ale pojechałas osro

nadalka, boze jak Ty zaczełas tak tyc?! kompletnie Ci ta nadwaga nie pasuje są osoby którym do twarzy, ale Ty jestes nie do poznania. Ja w liceum miałam najmniej 60kg. Przy 173cm wygladałam naprawde dobrze. Na koniec gimnazjum miałam 57, ale to juz bylo ponoc za mało.
A teraz jestem małym słonikiem
A co do wieku, 22 mam w tym roku. TY chyba rok wiecej?
tak, ja rocznikowo 23
ja w zasadzie zaczęłam tyć kiedy rodzice zostawiali mnie u babci jak miałam ok 5 lat. Może mniej. Babcia robiła frytki, zapiekanki, ciasto, i tak zaczęłam rosnąć. Jednak mnie to tak nie załamywało bo w klasie była grubsza dziewczyna ode mnie i to sporo mając 15 lat ważyłam 70kg, pamiętam bo akurat miałam pierwszego chłopaka. W wieku 17 za namową chłopaka który był zagranicą i bratowej wzięłam się za siebie i od czerwca do października zrzuciłam 19kg, schudłam z 76 do 57. Po tym waga się ustabilizowała normalnie jadłam , waga trzymała się na 60. 3 lata później chłopak kupił auto i zaczęliśmy jeździć po miastach zaliczając sklepy. Ja kupowałam ciastka i wciągałam codziennie jedna paczkę bo chłopak słodyczy nie lubił. Tak więc waga zaczynała rosnąć, że od lipca 2009 do maja 2010 przytyłam 16kg. Wiązało się to między innymi z tym że w związku zaczęło mi się chrzanić strasznie. No i chłopak po 5 latach mnie zostawił. Więc znowu wzięłam się za siebie. Przez 1,5mc schudłam 8kg i ważyłam 67kg kiedy poznałam swojego męża. No ale potem szczęście mnie dopadło :/ jak brałam ślub ważyłam ok 70kg (w grudniu tego samego roku)a w październiku jak zaszłam w ciążę ważyłam 86. Przy porodzie dobiłam do 109, po porodzie 99 no i potem 105. I tak się trzymało. Teraz walczę i jest 95,5

fury sue,ja też nie wierzę że to masa.
Stary 2013-02-04, 12:27   #2734
mariamarysienka
Zakorzenienie

Furry Sue dziewczyny mają rację. Pojadłaś przez ten tydzień dużo soli, bo bigos czy pierogi to słone dania, która zatrzymała Ci wodę w organizmie. Poćwicz trochę i na pewno spadnie

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 12:46   #2735
Joanna XL
Zakorzenienie

Joanna się wypowiada w sprawie klubu ... Faktycznie porównywanie zdjec sprzed , w trakcie i po zrobiło się trudne ... Przy 80 zdjęciach .. A na pewno będzie więcej ... Więc jestem za zmianą ..
Powtórze żeby była jesność że zrozumiałam o co chodzi - każda osoba zakłada sobie osobny wątek w dyskusji i tam wkleja zdjęcia rodzinne, towarzyskie i bieliźniane w miarę mozliwości z info o czasie i wadze dobrze rozumiem? Bo ta idea mi się podoba - każdy może sobie to sam zrobić w wolnej chwili Jakby jeszcze każdy wątek zatytułować np 'joanna", "Carla" itd ... Wtedy można by też komentować czyjeś wyniki i wszystko byłoby w jednym miejscu... Jakby ktoś chciał

nadalka wow dla Twoich sukcesów odchudzaniu ... Masz przewagę- wiesz jak wyglądasz poniżej 60 (super ja nie pamiętam takiej wagi Ale też tyłam zawsze "ze szczęścia"... Teraz próbuje chudnąć ze szczęścia

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Carla Furry Sue nie myślcie że to czerwone na tablicy to jakaś szkarłatna litera mnie to zawsze mobilizowało trochę więc może i Wam pomoże

Jako weteranka chudniecia już schudnietego potwierdzam 3,5kg to nie tłuszcz... Poprostu w ciagu odchudzania z lekka się "przeczyszczamy" - mam na myśli np jelita, wodę w komórkach itd ... Trochę spadnie na pewno - faktycznie dobrze byłoby może ograniczyć odrobinę sól... No i Furry urlop to urlop - ale teraz koniec urlopu więc cycki w górę i do przodu

Carla dzieki za pochwały - ale mój niezły weekend to jednorazowy "wyskok" ... W przyszłym tygodniu jadę na imieniny do ojca .. W planach mam też impreze z przyjaciółmi ... Staram się teraz spiąć - żeby ewentualne odrabianie strat nie wystartowało z 78 np
Apropo pizzy - w ten weekend poważnie rozważałam ja ze trzy razy

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Ach i żeby nie było skalpel wykonany W tym tygodniu wybije mi miesiąc z Ewą - a za mna 19 treningów ... W czwartek pomierze i zobaczymy czy są efekty w centymetrach ... Troche sie boję że nie - i cały pot wylany na nic
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 12:48   #2736
nadalka
Zakorzenienie

Joanna, ja bym bardziej rozumiała to tak, że każda zakłada sobie oddzielny wątek, na sukcesy i porównania a np. wątek "nasze zdjęcia" do prywatnych czyli nie wiem, jakieś okazje, przyjęcia , wakacje, itp
Stary 2013-02-04, 12:56   #2737
miiilenka
Zadomowienie

Zaraz bede was nadrabiac za mna juz skalpel mam @ wiec nie podaje wagi, w tym tygodniu czuje sie wyrozniona :P

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 13:14   #2738
anuszka21
Zakorzenienie

Joanna, a ja tam słyszałam, że szczęśliwe mężatki są szczupłe
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 13:35   #2739
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

witajcie kobietki...........nie żle produkujecie
nie odzywałam się bo całkiem zmulił mi się internet no niestety
czytam was cały czas ale niestety nie mogę pisać.
za podrzeranie bić nie będę jeśli to coś pomoże to w niedzielę sama wciągnełam kawał ciasta- i odbijało mi się nim cały dzień
za to dzisiaj na wadzę kolejny spadek.....od poniedziałku kolejne - 900 gram. więc wnioskuję że mój sposób żywienia przynosi jakieś efekty
moja dzisiejsza waga to 78,1
a oczywiście gratuluję wszystkich spadków
witam nowe dziewczynki
mariamarysieńka myślę że żle zbilansowałaś swoją dietę............bo przy dobrze ułożonym nenu nie mam napadow głodu

będę do was zaglądać.............z czytaniem jestem na bieżaco gorzej z odpisywaniem....... ...............ale postaram się nadrobić

buziaczki
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:13   #2740
kasiuuuunia333
Raczkowanie

GRATULUJĘ SPADKÓW!!!
Jestem pod Wrażeniem tych waszych kg w tym miesiącu. U mnie po weekendzie 82,5 czyli o -300g ale i tak jestem zła bo w piątek miałam 81,8:/ ale mam nadzieję, że to woda bo lada dzień powinna mnie @ nawiedzić. Ja w styczniu zrzuciłam 3,5 kg a mogło być trochę ponad 4 gdyby nie ta nieszczęsna pizza i wino. Ale trochę się usprawiedliwiam bo nie jadłam pizzy od września ale teraz już tylko zdrowe jedzenie bo to do niczego nie prowadzi.

Joanna ja też zawsze tyłam "ze szczęścia" i tak moje szczeście mnie zaprowadziło do 112 kgnie wiem dlaczego tak jest ale nie mam chyba kolezanki która by się trzymała w ryzach w okresie wielkiej miłości, że o ciąży nie wspomnę bo moja kuzynka przytyła 45 kg

Carla musimy te weekendy zmienić ale powiem Wam, że do stycznia było super nie ciągnęło mnie do niczego, może to świadomość, że byłam po operacji i wiedziałam,że nie moge i bałam się że będzie mnie boleć tak jak przed operacją. Od czasu jak w Sylwka sobie pofolgowałam i nic mi nie było to teraz ciągle mam na coś ochotę

Furry Sue ja też uważam,że część to woda i złogi zalegające w żołądku i jelitach. Także głowa do góry i dietujemy dalej.

Nadalka tak to moje spodnie niestety... Twoje też tak będą kiedyś wyglądały. Mam wrażenie,że po sobie się tak nie widzi faktycznej wagi. Ja nie miałam świadomości jak wyglądałam i chyba do teraz nie bardzo mam chyba ze patrze na te spodnie właśnie. Teraz ważę mniej więcej tyle co na studiach a wtedy czułam się dużo lepiej w swoim ciele, chyba mój móżdzek się pogubił i już sam nie wie ile waże i jak wyglądam.

Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony!
Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony!
Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony!
Cel IV:77, 74, 71, 68 -

"Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!"
kasiuuuunia333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:36   #2741
nadalka
Zakorzenienie

Kasiunia ja problemu ze spodniami nie będę miała bo nie chodzę w spodniach. Raczej może że nie problemu ale takie porównania
Stary 2013-02-04, 14:57   #2742
Beatagr3
Zadomowienie

Gratuluję Wszystkim spadków.

Furry Sue zgadzam się z dziewczynami, że to nie masa wzrosła, a raczej woda się zatrzymała no i resztki zostały. Spinamy pośladki i odchudzamy się dalej

Jestem po obiedzie, już dzisiaj nawet poćwiczyłam . A jutro do lekarza na kontrolę idę i okaże się jaki mam cholesterol.
No i zapisałam się do dentysty, niestety wizyta dopiero 15 marca, mam nadzieję że do tego czasu się nie rozmyślę
Stary 2013-02-04, 15:24   #2743
ogolnie
Zakorzenienie

CARLA
A no tak, chcę drugie studia dzienne zacząć A jeśli nie dzienne to zaoczne, zobaczymy jak będzie z pracą. W każdym razie maturę z matematyki w maju będę zdawać.

Ja zeżarłam dziś kawałek ciasta drożdżowego, oczywiście od razu wmówiłam sobie, że przytyję 5 kilo po nim
Dziewczyny, biorę się za siebie.
Naprawdę biorę się za siebie. Wiecie, siłownia, aerobik, jazda konna, joga, basen...To wszystko jest kuwa nie dla mnie
Cytat Mariolki z Paranienormalnych

Tak serio, to dziś zaczynam ćwiczyć. Nawet chciałam iść rower odkurzyć i jechać, ale zaczęło padać

nadalka
ale Ty ładna jesteś A dziecko to ma wszystkie inne dzieci pod sobą, takie śliczne

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-04 o 15:48
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 17:53   #2744
Joanna XL
Zakorzenienie

Mi przybyło ze szczęscia 17 kg (a dzieci nie rodziłam Prawie 10 już poszło... Wiec w sumie zostało 8 do wagi ślubnej ... Tylko... ja nigdy nie byłam na tyle szczupła żeby czuć się zadowoloną ze swojej figury ... Więc zapewne bedę próbować zejść niżej niz te 68 ...

I między innymi dlatego nie spinam się jakoś specjalnie - po wielu dietach wiem że nie wytrzymam reżimu przez parę tygodni (co dopiero miesięcy - kwiatuszek)

Zresztą co to za życie bez pizzy, ptasiego mleczka, winka z przyjaciókami , piwa ze znajomymi , rodzinnych uroczystości i romantycznych kolacji z M. Niestety świat nie chce sie zatrzymać na czas mojej diety ...
Grunt to znaleźć złoty środek U mnie skłonności do nadwagi są rodzinne - jak miłość do jedzenia) więc zdaję sobie sprawę że to walka na całe życie. Więc zamiast sobie wszystkiego odmawiać - zmieniam nawyki i szukam rozsądku

Piszę to nie dlatego żeby promować wekendowe podjadanie czy pizzodietę Jak ktoś potrafi to niech robi jak kwiatuszek - niedługo nas wszystkie wyprzedzi, schudnie i zostawi

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Wynurzam się bo jak komuś nie idzie metodą diety rosądnej i bezgrzesznej - to może warto próbować czegoś innego Żeby się nie dołować za bardzo jak się coś pożre...

A w ogóle wiosna idzie i jakaś zadowolona jestem W spodnie weszłam stare ... A na jesieni na nogi włożyć ich nie mogłam... Mam wrażenie że juz przekroczyłam granice miedzy grubą baba a rubensowskimi kształtami

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Obrzydliwa jestem w ty samozadowoleniu ... Wiem I to na trzeźwo - do sałatki owocowej .. Bo jogurt z mango zamarzł mi na kamień
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:35   #2745
witaminkab
Przyczajenie

Melduje, że podczas choroby udało mi się nie przytyć. Dostałam pracę, tylko do końca marca, ale zawsze jakaś i jako iż jest to wykonanie projektu to jest masa roboty na już wiec będę Was rzadziej odwiedzać, ale z diety się nie wypisuję, tylko będę Was gonić, bo widzę, że jestem na szarym końcu. Ale wiem komu to zawdzięczam mam nadzieję, że jak będę miała dużo zajęć to nie będę mieć czasu na myślenie o jedzeniu
witaminkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:04   #2746
anuszka21
Zakorzenienie

nadalka, ogolnie Cie chyba podrywa, ze tak slodzi xD
A ja tam ze szczescia chudne. Szkoda, ze rzadko bywam naprawde szczesliwa xD a jak mam doła czy slaby nastroj, to ciagke tylko zre dlatego tak w ciazy przytylam ;/ Jakby tyła ze szczescia, to bylabym naaaprawde szczupła xDDD
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:09   #2747
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
nadalka
ale Ty ładna jesteś A dziecko to ma wszystkie inne dzieci pod sobą, takie śliczne
aż się zaczerwieniłam
Cytat:
Stary 2013-02-04, 19:56   #2748
Fragolka
Rozeznanie

Zgadzam się z JoannaXL, nie dla każdego jest rygorystyczna dieta Chociaż ja zauważyłam, że jak się trzymam i nagle na coś sobie pozwolę to trudno jest mi wrócić do dietowego jedzenia. Łatwiej mi sobie odmówić zachcianki jak dawno jej nie jadłam niż przestać jeść te wszystkie pyszności

I ja też mieszczę się w mniejsze, stare spodnie, obecne zaczęły ze mnie zjeżdżać
Fragolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 20:34   #2749
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
milenka, bardzo sympatycznie wyglądasz i zazdroszczę tej spódnicy również brawa za spodnie
Dziekuje za komplement spodnica zwykla czarna olowkowa, dalam za nia kupe kasy bo az 250 zl no ale jest z fajnego materialu i dlugo mi posluzy jeszcze, ale dzieki
Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
No nic znikam dziewczynki do juterka
P.S Ciekawe jakie po weekendowe wieści mają dla nas Kwiatuszek i Milenka
Nie mam zadnych niestety... jakos leci

Dieta dzis ok. Kumpela w nagrode, ze zabralismy ja z miasta kupila mi paczka, a K. czteropak... ehhh paczka podzielilam na 4 i zjadlam 1/4 reszte zostawilam na talerzyku Skalpel na dzis zalatwiony kolejny dzien do przodu!
Gratuluje wszystkim spadkow!

CI

Stary 2013-02-04, 20:56   #2750
mariamarysienka
Zakorzenienie

Ja dzisiaj jestem z siebie piekielnie dumna, bo, uwaga, zjadłam 5 posiłków

ś: 2 kromki razowca z pastą jajeczną, troszkę pozostałej galaretki ze słoika
IIś: surówka marchewkowa z jabłkiem (może wreszcie ją polubię?), jogurt
o: kuskus () z cebulką i kurczakiem plus ogórki ze szczypiorkiem i jogurtem
p: zupa warzywna
k: ser biały chudy (taki zrobiony przez moją babcię ) z połową łyżeczki miodu

Nawet nie wiecie, jak się cieszę Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie

A propos tego podjadania - u mnie niestety bez reżimu nie da rady Jak podjadam sobie, a to cukiereczka, a to ciasteczko do kawy, to guzik nie chudnę
I jestem strasznie dumna z siebie, że nauczyłam się odmawiać słodyczy Niby nic, ale ja W ŻYCIU nie odmówiłam, jak ktoś mi zaproponował ciasteczko, albo cukierka A dzisiaj nawet na korkach babka mnie częstowała Michałkami (moje ulubione cukierki ) i odmówiłam!

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:04   #2751
nadalka
Zakorzenienie

Ja się zawzięłam i nie jem już słodyczy prawie 5 tygodni nawet miligrama a potrafiłam wsunąć jednego dnia całą czekoladę i 3 batoniki.
Stary 2013-02-04, 21:06   #2752
Fragolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj jestem z siebie piekielnie dumna, bo, uwaga, zjadłam 5 posiłków

ś: 2 kromki razowca z pastą jajeczną, troszkę pozostałej galaretki ze słoika
IIś: surówka marchewkowa z jabłkiem (może wreszcie ją polubię?), jogurt
o: kuskus () z cebulką i kurczakiem plus ogórki ze szczypiorkiem i jogurtem
p: zupa warzywna
k: ser biały chudy (taki zrobiony przez moją babcię ) z połową łyżeczki miodu

Nawet nie wiecie, jak się cieszę Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie

A propos tego podjadania - u mnie niestety bez reżimu nie da rady Jak podjadam sobie, a to cukiereczka, a to ciasteczko do kawy, to guzik nie chudnę
I jestem strasznie dumna z siebie, że nauczyłam się odmawiać słodyczy Niby nic, ale ja W ŻYCIU nie odmówiłam, jak ktoś mi zaproponował ciasteczko, albo cukierka A dzisiaj nawet na korkach babka mnie częstowała Michałkami (moje ulubione cukierki ) i odmówiłam!
Gratuluję ilość posiłków jest bardzo ważna..a i odmawiania jak widać trzeba się nauczyć
Fragolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:16   #2753
Beatagr3
Zadomowienie

Dzisiaj około 1500 kcal, może trochę więcej ze względu na to że musiałam zjeść trochę słodkiego bo mało cukru miałam

Co do reżimu w diecie, to ja też muszę mieć, bo jak raz się skuszę to nie umiem przestać jeść potem.
Stary 2013-02-04, 21:53   #2754
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Zresztą co to za życie bez pizzy, ptasiego mleczka, winka z przyjaciókami , piwa ze znajomymi , rodzinnych uroczystości i romantycznych kolacji z M. Niestety świat nie chce sie zatrzymać na czas mojej diety ...
Grunt to znaleźć złoty środek U mnie skłonności do nadwagi są rodzinne - jak miłość do jedzenia) więc zdaję sobie sprawę że to walka na całe życie. Więc zamiast sobie wszystkiego odmawiać - zmieniam nawyki i szukam rozsądku
Dokładnie Żyje się tylko raz

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Ja się zawzięłam i nie jem już słodyczy prawie 5 tygodni nawet miligrama a potrafiłam wsunąć jednego dnia całą czekoladę i 3 batoniki.
Powiedz jak to robisz? Bo ja mówię że już nie będę jeść i potem zjem dwa razy więcej

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:53   #2755
Furry Sue
Zadomowienie

Uff, dzisiaj byłam grzeczna, niecałe 1700, zaszalałam z węglami, bo dobiłam do 200, ale same zdrowe węgle - płatki owsiane, brązowy ryż i łyżeczka miodu

Od dwóch dni kłuje mnie żołądek, nie wiem co to, a dość nieprzyjemne

Idę robić abs

A z podjadaniem słodyczy faktycznie tak jest - paradoksalnie najłatwiej nie zjeść tego pierwszego kęsa, czekoladki, ciasteczka.. jak już się spróbuje to potem dużo trudniej powstrzymać się przed kolejnymi. Przynajmniej u bardzo wielu osób tak to działa, u mnie też

Stary 2013-02-04, 22:02   #2756
CARLA_23
Wtajemniczenie

Kwiatuszku Co ta waga tak Tobie leci? Jesteś "wielka"
Mariamarysienka Super że 5 posiłków było
Furry Sue Tak jak dziewczyny piszą- dużo z tej wagi to woda
Ogolnie A o jakimś konkretnym kierunku myślisz?
Witaminkab Super że dostałaś to zlecenie

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Dzisiaj około 1500 kcal, może trochę więcej ze względu na to że musiałam zjeść trochę słodkiego bo mało cukru miałam

Co do reżimu w diecie, to ja też muszę mieć, bo jak raz się skuszę to nie umiem przestać jeść potem.
A próbowałaś glukozy w tabletkach? Lepiej wziąć tabletkę niż ukochane ciastko w tej sytuacji

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Milenko Brawo za 1/4 pączka A swoją drogą ile zamierzacie ich zjeść w czwartek?

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
A ja tam ze szczescia chudne. Szkoda, ze rzadko bywam naprawde szczesliwa xD a jak mam doła czy slaby nastroj, to ciagke tylko zre dlatego tak w ciazy przytylam ;/ Jakby tyła ze szczescia, to bylabym naaaprawde szczupła xDDD
A ja dla odmiany:
jak mi smutno - jem i tyje
ze szczęścia - jem i tyję x 2

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2013-02-04, 22:12   #2757
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
A swoją drogą ile zamierzacie ich zjeść w czwartek?
O matko to już TEN czwartek?? Nie no, ja pasuję... i tak pojechałam po bandzie.

Stary 2013-02-04, 22:12   #2758
CARLA_23
Wtajemniczenie

Moje jedzonko dzisiaj nie źle choć mało bo ok 1000kcal wyszło tylko:
I kromka razowca z pasztetem i pomidorem ( tylko pasztet był rano w lodówce)
II ryż, potrawka z kurczaka w sosie jogurtowym, warzywa na patelnie
III kromka razowca z szynką, 1/2 świeżego ogórka
IV jogurt naturalny + mieszanka musli
No i szczerze mówiąc teraz jestem głodna Idę sobie rozpuścić błonnik bo jestem bliska pożarcia kanapki. Dobranoc dziewczynki

Stary 2013-02-04, 22:17   #2759
ogolnie
Zakorzenienie

Ja nikogo nie podrywam, stwierdzam fakty tylko

Za dziś możecie, a nawet powinnyście mnie zabić. Do 17 było ok z jedzeniem, potem się posypały słodkości
Oczywiście nie ćwiczyłam dziś, bo kumpela wpadła. Wybombałyśmy 1,5 butelki wina - aż dziw, że jeszcze racjonalnie piszę do Was i pojadłyśmy słodkości
Nie mam od wczoraj silnej woli, za cholerę
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 22:20   #2760
miiilenka
Zadomowienie

Ja za paczkami nie przepadam za bardzo, wiec dla mnie moga nie istniec. Wiem, ze bede robic faworki, zjem ze 3? Tlusty czwartek... no zmora wszystkich, ktorzy lubia paczki, a nie moga ich jesc. Zjadlam tego paczka w sumie tylko dlatego, zeby kumpeli przykro nie bylo. Robimy czasami sobie takie male upominki, typu salatka, jakies ciastko, cos dobrego jej zawsze przyniose Jak ide zawsze do niej to dla malego kupuje rogala, albo paczka. Staram sie nie kupywac mu slodyczy, bo wiadomo - sa zle.

Co do milosci i jedzenia. Ja jak poznalam K. bylam ok. Pozniej sie zaczelo... jedzonko, dogadzanie, gotowanie, i wypychanie... do dzis pamietam jak dawal mi na droge sezamki, jak szykowal kolacje i jak kupywal slodkosci... Zreszta ja jestem nie lepsza! Dogadzalam mu i tak oto urosly 2 wieprze. To milosc! od niej tak przytylismy

CARLA do I dałabym owoc kiwi, lub papryke 40g + pol pomidora + cebulka np. a do IV kiwi lub 2 mandarynki
Widzisz jestes glodna, bo mozg nie dostal wszystkiego co chcial. Jutro bedzie lepiej

CI

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości