Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 21:35   #2731
inezka92
Raczkowanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja was nie kumam

walczycie o kp a butle podajecoe bo moze pospi dluzej,bo moze glodny *co innego jak nie przybieral)
jstescie po cc i jak najszybciej brzuszki
jestescie chore i robicie diete i cwiczenia zamiast wydobrzec

to sie kupy nie trzyma...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

inezka - wg mnie q dzien ma duzo bodzcow i skupic sie nie moze. a w zaciemnionym i cichym pomieszczeniu sprobuj, moze to cos da...
noooo przez caly dzien tylko czyta sie o kp i dietach.. ile mozna ,a jak czlowiek przyjdzie z rada to olewka bo temat diet i co zjesc na swieta najwazniejszy
inezka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:37   #2732
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Namietnie Was czytam, ale rzadko mam czas cos pisac... Martwie sie troche Jasiem bo caly czas by trzymal ta glowke na prawo... Stosuje terapie ulozeniowa, czyli jak lezy na pleckach to jest ok bo go koryguje, ale jak mam go do gory to nie ma ciu*a zeby przekrecil glowe w lewo... nawet ja sie go wola czy zaczepia, czy odwroci od interesujacego przedmiotu
Jeszcze w innych sytuacjach lezac na plecach patrzy bokiem w tyl wyginajac sie tym w luk :/
Jak le,y na brzuchu to tez podnosi glowe przekrecona w prawo, dopiero na sile mu ja prostuje zeby tak ja podnosil...

Pozatym troche mnie meczy sumienie bo od ok miesiaca nie bylam z nim na polu, wykluczajac coniedzielne wyjazdy do tesciow na drugi koniec miasta. mama mi caly czas wierci dziure w brzuchu zeby nie chodzic bo zimno i sie rozchoruje na chrzciny :/ zebym z nim po chrzcie chodzila jak juz tak chce...

Ps. Szukam serwetek na stol niebieskich w biale kropeczki i papilotek tez w podobny desen, nie wiecie gdzie w sklepie bym takie kupila? Na wielkanoc kupowalam zielone w biale kropki w rossmanie ale teraz nie ma takich co mnie interesuja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a konsultowałaś synka u pediatry? może coś poradzi
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Wiem że znów tylko o sobie ale już naprawdę nie mam siły.
Rano mały zjadł niecałe 100ml, po 4h zjadł aż 180ml, później spał i jak wstał to przez kaszel wszystko co zjadł to zwrócił i znów nie chce jeść. O piciu nawet nie wspomnę. Dwa dni już bierze leki i nie ma za bardzo poprawy. Teraz znowu śpi. Ostatnio jadł 5h temu co później zwrócił. Jutro znów pójdę z nim do lekarza bo już jestem bezradna. Naprawdę nie wiem co robić...

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
może dajcie sobie czas ? najważniejsze zeby maleństwo sie nie odwodniło, zauważysz to po zapadniętym ciemiączku i oczkach. musisz uzbroić się w cierpliwość, antybiotyk zacznie działać i maleństwo odzyska energię
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:39   #2733
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość

wiem, wiem ciemna jestem
Oj tam też miewam zaćmienia

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
gorgulek ale widziszten moj maly lotr nie ciagnie cycka
nawet jak podaje mu 40minut po jedzeniu czy poltorejgodziny

no jak ta laktacyjna jutro czegos nie wymtsli to sie poddaje

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
Tassia, a może podaj butlę ale np z wodą. Jak zaczai, że z butli tylko woda leci to może z cycem się przeprosi?
Ze mną w szpitalu leżała laska i ona karmiła piersią ale zamiast nakładek używała smoczka z butelki bo inaczej się nie dało

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja was nie kumam

walczycie o kp a butle podajecoe bo moze pospi dluzej,bo moze glodny *co innego jak nie przybieral)
jstescie po cc i jak najszybciej brzuszki
jestescie chore i robicie diete i cwiczenia zamiast wydobrzec

to sie kupy nie trzyma...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

inezka - wg mnie q dzien ma duzo bodzcow i skupic sie nie moze. a w zaciemnionym i cichym pomieszczeniu sprobuj, moze to cos da...
Ja dostałam przyzwolenie , a nie zarzynam się i robię ile mogę. Po Zuzi też po 2 mscach zaczęłam i było wszystko ok.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez inezka92 Pokaż wiadomość
noooo przez caly dzien tylko czyta sie o kp i dietach.. ile mozna ,a jak czlowiek przyjdzie z rada to olewka bo temat diet i co zjesc na swieta najwazniejszy
Po pierwsze to odchowalnia, więc temat kp jak najbardziej na czasie.
Po drugie każdy ma prawo pisać o czym chce
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:41   #2734
butterfly20
Zakorzenienie

Madziuchna ogromne kciuki za Julka!!!

A z Tusią lepiej.Przed kąpielą było ok, jak masowałam brzuszek to miała mniej wzdęty niż zawsze,także chyba nie brzuszek. Po kąpieli papu i chwilę się porzucała, ale jak się przyssała to aż miło.Zastanawiam się,czy nie przestać podawać koperku, może ona się przyzwyczaja do butli?

A ja dzisiaj byłam odwiedzić Monię. Teraz cały wieczór ryczę,że nasza Tusia tak szybko rośnie, a czas tak szybko leci. Ja zapomniałam kiedy była taka malutka, a przecież te dzieciaczki na sali u Moni to wszystkie miały 3300 g, czyli Tuśka jeszcze mniejsza była. Takie mają małe łapki i paznokietki, kiedy to było?
Poryczałam się mężowi,że ja jej we wrześniu nie zostawię, nigdzie nie idę.Nie ma mowy...jestem sentymentalną matką-wariatką uzależnioną od swojego dziecka, ale ja tak mocno ją kocham,że to jest szok. Nigdy, przenigdy nie przypuszczałam,że to będzie tak mocne uczucie,że aż bolesne.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-12-05 o 21:43
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:43   #2735
inezka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Tassia, a może podaj butlę ale np z wodą. Jak zaczai, że z butli tylko woda leci to może z cycem się przeprosi?
Ze mną w szpitalu leżała laska i ona karmiła piersią ale zamiast nakładek używała smoczka z butelki bo inaczej się nie dało

Ja dostałam przyzwolenie , a nie zarzynam się i robię ile mogę. Po Zuzi też po 2 mscach zaczęłam i było wszystko ok.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Po pierwsze to odchowalnia, więc temat kp jak najbardziej na czasie.
Po drugie każdy ma prawo pisać o czym chce

po trzecie ciagle te same pytania dotyczace kp a inne posty sie olewa
Stary 2013-12-05, 21:44   #2736
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
eh... ja juz nie ogarniam swojego dziecka i jej jedzenia. jakos od tygodnia strasznie wierci sie przy jedzeniu, macha lapkami, nogami i placze. na rekach nie zje, jak ja poloze to tez nie, a najdziwniejsze jest to, ze jak rano wstanie zje bez awantur i pod wieczor tak samo. o co moze chodzic bo mnie juz to zaczyna meczyc takie robienie butli, a ona i tak nie zje. macie jakies pomysly ??
Nie tylko Twoje posty przechodzą bez echa. Mi wiele razy też nikt nie odpowiedział i nie miałam do nikogo pretensji.
Jeśli nie mam nic do powiedzenia na dany temat to się nie wypowiadam.
Pomysłów żadnych nie mam na to wiercenie. U nas tak było ale minęło po prostu. I tak jak Natala - czasem próbowałam odkurzacza czy suszarki, żeby dziecko choć trochę się wyciszyło i chwilę pojadło bez wyciągania sutka.

Ps. Odnosisz się do wszystkich postów?
Stary 2013-12-05, 21:47   #2737
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Nada się ja mam taki.

Super, że już w domu
Ślicznego masz Synka, dla niego

Tassia a nie ma u Was skoku?
Powiem Ci, że ostanie 3 dni Miłosz domaga się częściej piersi. Je co 2h a ja mam wrażenie, ze są puste. Słyszę w sumie jak przełyka więc musi coś lecieć. Jak tak na mnie wisi cały dzień to w nocy aż mnie piersi bolą.
Może przystawiaj go częściej?

Ja z Zuzią pierwszy raz byłam na pobraniu krwi jak miała 3 lata mocz wcześniej badałam ale już nie pamiętam dlaczego.
Teraz z Miłoszem chodzę na krew bo ma anemię.

wa wagę

No i nareszcie masz Męża w domu

A może boli ją brzuszek jak podkurcza nóżki?

Madziuchna, może te 5 karmień to za mało? Może zwiększ do 6-7 to i produkcja mleka ruszy?

Nie pocieszę Cię... od białych kropek do wybicia ząbka dłuuuga droga

A może zacznij go kłaść pół/godzinę wcześniej? Po kilku dniach znów pół/godz wcześniej? Może tak się przestawi?

Wybacz
No wlasnie... A skad wiadomo ze ma anemie? Objawialo sie to w jakis sposob? Ja sie oczywiscie ciesze ze nie musze jezdzic kluc mojego Julcia ale tak sie zastanawiam ze wiele z Was co chwilke do jakis lekarzy jezdzi z dzieciaczkami a ja oprocz bioderek (ktorych juz wg lekarza nie musze kontrolowac) i szczepienia nigdzie z Julkiem nie bylam...
Stary 2013-12-05, 21:47   #2738
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki za uwage

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

dzieki za zainteresowanie i uwage
inezka ja dzisiaj podczytywałam, ale dopiero teraz napisze.

Mój synuś ma 6 tygodni i w tamtym rzucał sie przy cycku, wiercił, po 3 minutach potrafił się rozpłakać w trakcie karmienia.

W nocy i nad ranem i wieczorem po kapaniu tak nie było.
Ale w ciągu dnia karmiłam go w salonie, a w w/w w naszej sypialni.

Teraz zawsze karmię w sypialni i jest spokój. A jak już karmię w salonie to zakrywam mu buzie pieluszką.
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:50   #2739
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
No wlasnie... A skad wiadomo ze ma anemie? Objawialo sie to w jakis sposob? Ja sie oczywiscie ciesze ze nie musze jezdzic kluc mojego Julcia ale tak sie zastanawiam ze wiele z Was co chwilke do jakis lekarzy jezdzi z dzieciaczkami a ja oprocz bioderek (ktorych juz wg lekarza nie musze kontrolowac) i szczepienia nigdzie z Julkiem nie bylam...
Bo miał infekcję i trafiliśmy do szpitala i zbadali nam morfologię i wyszło.

Inezka i teraz będziesz w każdym poście pisać, że posty są olewane? Ja musiałabym to robić codziennie, i nie tylko ja, ale pewnie większość. Jest nas dużo i nie zawsze jest jak się odnieść do każdego.
Stary 2013-12-05, 21:53   #2740
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko Twoje posty przechodzą bez echa. Mi wiele razy też nikt nie odpowiedział i nie miałam do nikogo pretensji.
Pomysłów żadnych nie mam na to wiercenie. U nas tak było ale minęło po prostu. I tak jak Natala - czasem próbowałam odkurzacza czy suszarki, żeby dziecko choć trochę się wyciszyło i chwilę pojadło bez wyciągania sutka.

Dokładnie, każda z nas tak miała,że post był bez odpowiedzi i nie ma się co obrażać.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-12-05 o 21:55
Stary 2013-12-05, 21:54   #2741
inezka92
Raczkowanie

Cytat:

moze i sie nie odnosze, ale zauwazylam to juz bardzo dawno, ze jak przychodzi nowa osoba nie udziela sie za czesto to jest pomijana przez grupe. czytam was juz dawno, probowalam wiele razy sie wbic i nawet mnie nie zauwarzono bo wy "stare" jestescie zrzyte i macie nowych gdzies...
Stary 2013-12-05, 21:58   #2742
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
moze i sie nie odnosze, ale zauwazylam to juz bardzo dawno, ze jak przychodzi nowa osoba nie udziela sie za czesto to jest pomijana przez grupe. czytam was juz dawno, probowalam wiele razy sie wbic i nawet mnie nie zauwarzono bo wy "stare" jestescie zrzyte i macie nowych gdzies...
e tam, jak ktoś "stary" przestaje sie udzielać to też go potem olewają

Kochana wyżej Ci napisałam co u mnie pomogło.
Stary 2013-12-05, 22:00   #2743
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość

a po co kapustę
no w sensie pieniążki
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
daj znać jak wstawisz
oki

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Magda z NW umrze w pon
masz w łeb! teraz nie będę się emocjonować

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a nie napisałam
bylismy dziś na kontroli bioderek i jest ok, więcej przychodzić nie musimy
hura brawa dla Hanulki my w styczniu mamy drugą kontrolę bioderkową

Cytat:
no jedzenie dziecka to myślę jeden z najważniejszych tematów na odchowalni a święta tuż tuż, także warto się poradzić, nie każde dziecko toleruje wszystko
Cytat:
po trzecie ciagle te same pytania dotyczace kp a inne posty sie olewa
jak nie mam nic do powiedzenia na dany temat to nie piszę

może mało wiem i jestem gUpia

Inezka nie fochaj, wbijaj do nas częściej po prostu, to przecież normalne, że jak się kogoś dłużej 'zna' to jakoś łatwiej itd.

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-12-05 o 22:02
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:01   #2744
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Inezka, ja mimo że jestem tu już od jakiegoś czasu to uwierz ale nie zawsze ktoś się odniesie do mojego pytania/prośby. I nie mam o to pretensji bo nie będę komuś narzucać, że ma mnie zauważać i odpowiadać mi. Jeśli mi na czymś mocno zależy to zapytam drugi/trzeci raz. I wtedy też niektóre dziewczyny piszą bo piszą. Wcześniej nie odnosiły się bo nie miały może nic do napisania?
Nie ma się co obrażać.
Stary 2013-12-05, 22:05   #2745
inezka92
Raczkowanie

ha ha ha kaska wcale nie gUpia
ale podam taki hmm durny przyklad, jak ktoras ze "starych" napisze trzymajcie kciuki za cos tam to przez 5 stron przewijaja sie kciuki, a jak ja napisalam to totalna olewka, nie znamy sie, ale przyjac nawet nie chcecie
Stary 2013-12-05, 22:07   #2746
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
ale podam taki hmm durny przyklad, jak ktoras ze "starych" napisze trzymajcie kciuki za cos tam to przez 5 stron przewijaja sie kciuki, a jak ja napisalam to totalna olewka, nie znamy sie, ale przyjac nawet nie chcecie
Oj Inezka
Stary 2013-12-05, 22:07   #2747
misia332
Zakorzenienie

inezka i widzisz Ty moją radę też "olałaś"
Stary 2013-12-05, 22:08   #2748
butterfly20
Zakorzenienie

Inezka ja niby taka stara stażem,a też dużo razy nikt mi nie odpiwiedział, widocznie dziewczyny nie znały odpowiedzi, albo były inne tematy, które chciały poruszyć.Ja sama też o wielu rzeczach nie wiem to co?Mam pisać byle co albo głupoty?Bez sensu

Stary 2013-12-05, 22:09   #2749
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

:
o fajny pomysł
a laska od smoczka wymiata

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:09   #2750
inezka92
Raczkowanie

Cytat:
Oj Inezka
nie obrazam sie, mowie tylko to co zauwazylam, wiem, ze nie zawsze zna sie odpowiedzi na wszystkie pytania, ale ja nawet poczulam brak zainteresowania o te kciuki, pisalam o tym wyzej..
Stary 2013-12-05, 22:11   #2751
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

a czy ty też zawsze rzetelnie odpisujesz na prawie wszystkie posty i zapytania?
Pewnie nie. Czy ktoś ma Ci to za złe?Też pewnie nie...

Stary 2013-12-05, 22:11   #2752
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
a konsultowałaś synka u pediatry? może coś poradzi

może dajcie sobie czas ? najważniejsze zeby maleństwo sie nie odwodniło, zauważysz to po zapadniętym ciemiączku i oczkach. musisz uzbroić się w cierpliwość, antybiotyk zacznie działać i maleństwo odzyska energię
Już ma zapadniete od wczoraj i oczy spuchnięte.. jutro rano mamy wizytę u lekarza znowu.. boję się że to się skończy szpitalem. Jeszcze zrobił zielona kupę o konsystencji jak kisiel.. później zjadł 60ml i znów go przeczyściło. I jak on ma mi wyzdrowieć

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:12   #2753
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
o fajny pomysł
a laska od smoczka wymiata
nooo pomysłowa

Stary 2013-12-05, 22:12   #2754
kaska87
Zakorzenienie

ja tam teraz z doskoku czytam, bo stary urlop ma więc jestem uniewinniona

dobra spadam adiossssssssss

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:13   #2755
misia332
Zakorzenienie

Napiszę Wam tyle.

Moje dziecko ma 4 rodzaje butelek TT, medela, chicco i nuka. Z każdej piję i z kp tez nie ma problemu. Dla niego byle żarełko było.
Raz dziennie musze podać mu mm i wieczorem herbatkę koperkową.

Zamówiła już prezenty dla wszystkich, jeszcze dziadkowie. Za 12 dni jedziemy do PL, chrzciny i świeta.

A ostatnio sie nie udzielam, bo mój świat się zawala....
Stary 2013-12-05, 22:14   #2756
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Już ma zapadniete od wczoraj i oczy spuchnięte.. jutro rano mamy wizytę u lekarza znowu.. boję się że to się skończy szpitalem. Jeszcze zrobił zielona kupę o konsystencji jak kisiel.. później zjadł 60ml i znów go przeczyściło. I jak on ma mi wyzdrowieć

Biedactwo Daj znać po wizycie, oby mu pomogli

Stary 2013-12-05, 22:15   #2757
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
e tam, jak ktoś "stary" przestaje sie udzielać to też go potem olewają

Kochana wyżej Ci napisałam co u mnie pomogło.
Cytat:
śmiac mi się cce jak to wszystko czytam ja tu jestem od pierwszego watku i to na pierwsza strone sie załapałam i dzisiaj prosiłam o kciuki i bylo może ze 4 odzewy ale były a powinnam teraz nafrzekać że miało być conajmniej 50 kciuków no ale ostatnio mało się udzielam a jedynie czytam i tez nie raz moje posty były olane ale co tam i tak was
btw pamietam jak sie za olewanie postów brydzia obraziła i miała zamiar uciec z forum ale wróciła ...forum działa jak sprite
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:17   #2758
inezka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
a czy ty też zawsze rzetelnie odpisujesz na prawie wszystkie posty i zapytania?
Pewnie nie. Czy ktoś ma Ci to za złe?Też pewnie nie...
nie. wpadam tu co jakis czas, a sa dziewczyny, ktore siedza i udzielaja sie ciagle i ciagle pytaja o to samo lub ciagle ten sam temat maja diety, cwiczenia, kp.

wpadam spytac o rade, a musze przebic sie przez 10 stron ktora ile wazy ,jak stosujecie diety, cwiczenia to na watek o tym bo to jest odchowalnia jak ktoras juz napisala wyzej. jak chcecie mowic ile wazycie spoko, ale co mnie diety obchodza jak sa na to osobne watki a to watek o dzieciach?
Stary 2013-12-05, 22:19   #2759
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja tam teraz z doskoku czytam, bo stary urlop ma więc jestem uniewinniona

dobra spadam adiossssssssss
chociaż korzystaj i poprzytulajcie się

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Napiszę Wam tyle.

Moje dziecko ma 4 rodzaje butelek TT, medela, chicco i nuka. Z każdej piję i z kp tez nie ma problemu. Dla niego byle żarełko było.
Raz dziennie musze podać mu mm i wieczorem herbatkę koperkową.

Zamówiła już prezenty dla wszystkich, jeszcze dziadkowie. Za 12 dni jedziemy do PL, chrzciny i świeta.

A ostatnio sie nie udzielam, bo mój świat się zawala....
WIesz, z Tusią do tej pory też nie było problemów i piła i z butli, i z piersi.Ale dzisiaj odnoszę wrażenie,że jednak się to zmieniło. U Tassi też dopiero po jakimś czasie był problem:/

Ja też mam dla wszystkich oprócz Babci Nie wiem co jej kupić, w zeszłym roku kupiłam super zestaw ręczników to chciała mi oddać...ogólnie ciężko ją zadowolić...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
nie. wpadam tu co jakis czas, a sa dziewczyny, ktore siedza i udzielaja sie ciagle i ciagle pytaja o to samo lub ciagle ten sam temat maja diety, cwiczenia, kp.

wpadam spytac o rade, a musze przebic sie przez 10 stron ktora ile wazy ,jak stosujecie diety, cwiczenia to na watek o tym bo to jest odchowalnia jak ktoras juz napisala wyzej. jak chcecie mowic ile wazycie spoko, ale co mnie diety obchodza jak sa na to osobne watki a to watek o dzieciach?
Mylisz się, to jest wątek o codziennych sprawach, kolegujemy się tutaj to i gadamy o wszystkim i o niczym.
Równie dobrze z konkretnym pytaniem można iść na konkretny wątek, bo takie też są na odchowalni. Ten tutaj to bardziej wątek plotkowy, z jakiejś przyczyny na poczekalni miałyśmy te dwadzieścia-kilka wątków.

Stary 2013-12-05, 22:20   #2760
inezka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
śmiac mi się cce jak to wszystko czytam ja tu jestem od pierwszego watku i to na pierwsza strone sie załapałam i dzisiaj prosiłam o kciuki i bylo może ze 4 odzewy ale były a powinnam teraz nafrzekać że miało być conajmniej 50 kciuków no ale ostatnio mało się udzielam a jedynie czytam i tez nie raz moje posty były olane ale co tam i tak was
btw pamietam jak sie za olewanie postów brydzia obraziła i miała zamiar uciec z forum ale wróciła ...forum działa jak sprite
ehhh, ale ja nie mowie o tym, ze ma byc milion kciukow, tylko o tym, ze jestescie ze soba tak zrzyte, ze nowych dziewczyn nie zauwazacie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości