|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Eliza_wypróbowalas ten zestaw na ramiona ktory ci polecalam czy zdecydowalas się jeszcze na cos innego? Bo ciekawa jestem czy ci sie spodobal
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
miss robię codziennie (wczoraj odpuściłam
) ten ,który mi poleciłaś a łapki jak mnie bolą
|
#2733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Super, że doszliście do jakiegoś porozumienia ! Mam nadzieję, że uda Wam się zrealizować cel i będziesz wkrótce szczęśliwa. Kasiula, dlatego ja uważam, że raz na tydzień można mieć w diecie tzn. cheat meal, czyli dowolny posiłek. Ja takie coś dostałam w rozpisce od trenera i na początku nie mogłam się doczekać, żeby zjeść coś niezdrowego. A po miesiącu jak się wkręciłam w dietę to miałam wyrzuty sumienia, że mimo iż mam pozwolenie na taki posiłek to z trudem go jadłam. ![]() Dodaję dwie kolejne sukienki, jak one mnie motywują... A ja dziś: 1) 2 jajka, płatki owsiane, szpinak, ser pleśniowy + 1 kromka ciemnego pieczywa 2) banan + 2 mandarynki
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
||
|
|
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poproszę o link ! A i waga dzisiaj 73.7 kg, spada. Ale też wydaje mi się niestety, że mam problem z wagą, muszę baterie wymienić. Boję się, że to zrobię i mi pokaże 76 kg czy coś.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=THrqVTpqA0Y
ładne sukienki
|
#2736 |
|
Przyczajenie
|
I. kromka chleba wieloziarnistego z margaryną i polędwicą łososiową, dwa pomidory i ogórek
II. kawa z bułeczką maślaną III. kromka chleba wieloziarnistego z serkiem kanapkowym, gotowaną szynką i pół papryki IV. mała jogobella 0% z łyżką Granoli V. 8 pomidorków koktajlowych i kilka plastrów szynki VI. 1/2 piersi z kurczaka z brokułami i jogurtem naturalnym VII. 1,5 kiwi z łyżką serka wiejskiego Hej! To mój dzisiejszy jadłospis. Co o nim myślicie? |
|
|
|
#2737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedynie w niedziele zawaliłam, bo zjadłam pierogi ruskie ale odchorowałam(strasznie mnie żołądek bolał) i dziś już nie objem się za mocno. Nie wiem ile na wadze, postanowiłam się zważyć w piątek dopiero. Pewnie mi się nie uda i nie wytrzymam ale się postaram. Dziś jadłospis: I. 2 grahamki, szklanka maślanki, sporo pomidora, 3 plastry szynki II. Kisiel z migdałami, marchewką. III. Fasola szparagowa, Kefir, jabłko, 0,5 kromki ciemnego z dżemem niskosłodzonym IV. Pałki z kurczaka, sałatka z pekińskiej, majonezu light własnej roboty i papryki. V. Jajka faszerowane pieczarkami, na majonezie light, kromka ciemnego pieczywa, sałata z obiadu. Przepis na majonez light: Duży serek wiejski light jajko na twardo sól, pieprz musztarda cytryna - kilka kropel. Wszystko do blendera i gotowe - mniam!!! ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- A jutro w planie: I. 2 jajka faszerowane pieczarkami, jedna ciemna, i marchewki. II. Kisiel z ziarnami słonecznika. III. Jabłko, 0,5 ciemnego z czymś, jogurt IV. Jedna pałka z kury, zupa krem z dyni z gorącymi przyprawami. V. Zupa z dyni z obiadu ![]() Zastrzyk dyni na miesiąc dostanę
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula serio uwazasz ze mialas wieksze spadki jak nie cwiczylas i jadlas slodycze? Po tak dlugim czasie regularnych spadkow? Nie zmuszaj mnie do szukania w poprzednich czesciach Twoich zastojow
. 0,7 to ladny spadek i nie mozesz miec caly czas takich duzych. Znasz zasady odchudzania, ma byc zdrowo i racjonalnie. Z reszta, wiem przeciez ze znasz teorie Ja uwazam ze ten dzien Ci sie nalezal, zle tylko ze zbiegl sie z frustracja z wyniku. Obys nie popadla w dolek! To teraz usmiech na buzke i od jutra rano ma byc znowu wzorowa dieta! Mozesz sobie np z gory zaplanowac, ze po kazdych 30 dniach bez slodyczy robisz sobie dzien przerwy. Mysle ze to nie jest zle. Mam nadzieje ze masz juz lepszy humor? Ja tez wiem, ze mam @ ale pomarudzic zawsze mozna, nie? OJP ale ja nie zamierzam sie poddawac . Wiem, ze to normalne, ale jakos mi latwiej jak te nerwy z siebie wyrzuce. No jak ja sobie pomysle ze w najgorszym momencie wazylam 94-95 kg i ile to bagazu to hoho! Duza walizka ![]() Yenna dzis z jedzonkiem ok u Ciebie, ale na jutro koniecznie trzeba wzbogacic warzywami! Bida! JMZ super, ze sie dogadaliscie. W sumie to rozsadne wyjscie, najpierw niech jedno z Was pojedzie i poszuka pracy w Polsce. Trzymam kciuki, zeby sie udalo! Kotori eeee brakuje tu Ciebie
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
13 października 2014
Bilans tygodnia: -2,6kg
|
|
|
|
#2740 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczurku to mi nie spadla juz cala nadwyzka?
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
no nie zdobyłam złoto
![]() piękna zielona tabelka
|
#2742 |
|
Wtajemniczenie
|
Eliza gratuluje zlotej gwiazdki! Oby dalo Ci kopa z motywacja
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka dzięki.
Ten tydzien jest dla mnie wyzwaniem jutro wraca mążrower zaliczony i zaraz zabieram się za łapki.
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-10-13 o 19:19 |
|
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje jedzonko na jutro:
I. Kanapki z szynka, pomidorem II. Banan, zurawina suszona III. Spaghetti z makaronem bezglutenowym IV. Leczo (bez pieczywa) V. Zupa: kurczak, brukselka, marchewka, kalafior Jutro mam urodzinki . Ale nie bede swietowac, za duzo juz tego bylo.
|
#2745 |
|
Rozeznanie
|
Martuszka skromne cześć, bo nie wiem co mam pisać tak na prawdę.. Ostatnio mam melancholijne dni jakieś i humor nie bardzo coś. Teraz jakoś czasu wejść nie mam nawet, poczytuje was z telefonu.. ale nie wiem co mam pisać.
Dziś zaliczyłam bieg 5,5km |
|
|
|
#2746 |
|
Rozeznanie
|
pięknie i zielono w tabelce
|
|
#2747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będę miała prawie dwa posiłki stricte warzywne Przecież warzywa gotowane nie przestają być warzywami. To będzie zupa krem, więc praktycznie zmiksowane warzywa, czyż nie? Chyba, że surowe są jakieś zdrowsze czy coś... to może rzeczywiście trzeba coś dodać
Moja dzidzia przyjdzie na świat Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2014-10-13 o 20:14 |
|
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
eliza_no nieeeeee, dumna jestem dzisiaj z Ciebie niczym matka ze swej dziatwy
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
#2749 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny gratuluje spadków
Eliza piękny spadek, tamta diete stosujesz? Kasiula nie poddawaj się, też mam jakiś dół, jakoś daje rade. A mysle ze dzien przerwy w miesiacu to dobre rozwiazanie, bo inaczej bedziesz rzucala sie ciagle na slodycze i bedzie korcic. |
|
|
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuszka: no jak na złość, 0,1kg jak dobrze pamiętam
![]() wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pokarało mnie
A mianowicie chyba załapałam wirusa żołądkowego Po południu zaczął boleć mnie brzuch a przed chwilą Mąż musiał przytargać tego wirusa od kolegi do domu już w sobotę. Strasznie źle się czuję. Dzięki temu już nie mam nadwyżki po moich dzisiejszych grzeszkach Taki mały pozytyw tego wirusa. Jak powiedziałam mężowi że źle się czuję i że mi niedobrze to z radością stwierdził "może jesteś w ciąży?" ![]() Eliza gratuluję złotej gwiazdki Piękna zielona tabelka Dziewczyny oby tak dalej ![]() Przepraszam Was dziewczyny ale nie mam siły odp każdej z osobna. Wybaczcie |
|
|
|
#2752 |
|
Wtajemniczenie
|
Sczczurku oj
to sie pomylilamKotori no jesien przyszla i dolki sie pojawiaja . Pisz cokolwiek, co jadlas, co robilas. Jak sie zlapie dystans do watku, to pozniej ciezko sie wciagnac na nowo.Yenna hehe moze dlatego, ze zupa dyniowa jakos nie kojarzy mi sie z warzywem .
|
#2753 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
mimo że teraz jest bardzo ciepło prawie jak wiosna, ale już w sklepie można kupić cykorię świeżą. Dlatego daję artykuł o tej sałacie![]() Martuszka może masz rację, później ciężko wrócić.. i czuje że już chyba go złapałam?? Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2014-10-13 o 20:58 |
|
|
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
Kotori no wlasnie co mijam cykorie to sie zastanawiam czy sprobowac
musze poszukac przepisow!Kasiula oj jak pozarazasz dzieciaczki swoje to bedziesz miec cyrk na kolkach ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- ooo to! http://smakialzacji.blogspot.de/2012...-i-szynka.html wyglada mega !!!
|
#2755 |
|
Rozeznanie
|
Martuszka ostatnio widziałam u siebie jakieś przepisy z cykorii, ale wtedy jeszcze nie widziałam do kupienia jej, a ostatnio byłam w sklepie i widziałam, ale nie kupowałam bo mam dużo żarcia w domu i muszę się tego najpierw pozbyć.
Kasiula współczuję choroby. To Ci TŻ powiedział Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2014-10-13 o 21:04 |
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
o nie! kiedys obiecalam Kasiuli ze bede na watku az ona dobije do 60 kg!
Ale nie ma to byc za 5 lat
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
miss dzięki
![]() kotori jestem na SB cały czas KASIULA to przechlapane masz z tym wirusem .Ty też masz gwiazdkę ![]() ja to jak mam spadek w poniedziałek to od razu mam takie myśli,że na pewno zaraz będę miała wzrosty,albo zastój ![]() policzyłam sobie dzisiaj,że jakbym miała spadki chociaż 0,8 kg na tydzień to na swięta bym miała blisko 70 kg
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
[B]Eliza [B/]ja policzylam ze jak bede zrzucala co tydzien 0,4 kg to ma swieta bede miec juz moja ukochana wage.
ale mam nadzieje ze chociaz do nowego roku. W.swieta bedzie ciezko... na pewno
Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2014-10-13 o 22:28 |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo jak to święta
zawsze coś wpadnie.
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
To prawda
ale u mnie jest tak ze piecze sie ze z 8-10 duzych blach ciast i wez sie nie skus.. dzis sama pieklam murzynek na jutro. Przepis zmodyfikowslam zeby weszedl dietetycznie ;-) zrobilam mala keksowce zeby szybko zjedli :-P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

) ten ,który mi poleciłaś

. 0,7 to ladny spadek i nie mozesz miec caly czas takich duzych. Znasz zasady odchudzania, ma byc zdrowo i racjonalnie. Z reszta, wiem przeciez ze znasz teorie

Mąż musiał przytargać tego wirusa od kolegi do domu już w sobotę. Strasznie źle się czuję. Dzięki temu już nie mam nadwyżki po moich dzisiejszych grzeszkach