|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Yss, no to brawa dla Twojej owu
![]() Zapomniałam Wam powiedzieć, ze moja kumpela po 10 latach oczekiwań, 4 in vitro urodziła slicznego, zdrowego synka ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Basia, a ile warstw kładlas? Zauważyłam, ze tiftona to trzeba mieszać podczas nakładania, a moze ja za słabo mieszam go przed. Czytałam ze jedną laska, raz na jakoś czas wrzuca wszystkie lakiery do pralki na wirowanie ![]()
#2732 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Kochane jeszcze raz dziękuję za życzenia, Kostek śpi wiec skorzystaliśmy z okazji i... jak jak zawsze po mam przypływ energii a Mężu śpi. Na14ta do teściowej ale nie wiem czy się wyrobie.
Agabi ja też czasem z rana zamulam niesamowicie, jak się tak bardzo męczysz to zrób badania. Co do Pandory to moje marzenie,Mąż powiedział ze zobaczymy... Izka krokiety czyj jakąś zapiekanke i będzie spoko. Ja miałam roczek tylko na słodko, ciacho i różne słodycze dla dzieciaków. Gianka a może kupisz lepsza lub t sama w niższej cenie 😄 Basiu a Twoje dziewczyny zadowolone z prezentów? Yss o wow opaski dla owu ze wróciła do Panci 😃 chyba jesteś rekordzistka na wątku. Zophiee ja się boję obiadu u teściowej. .. żarcia full... Spadam na fb.
#2733 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Wtajemniczenie
|
Agabi przecież kapcie są fajowe, nic dziwne , że Jaśka uwielbia. Kubula to chce je nawet obgryzać, muszę przed nim chować
![]() Gianka fak, co za pech, może na wyprz kupisz. Kochany mężuś! A ja no mojej nowej mam dwie czerwone kropki, chyba barszcz albo...lakier do paznokci? Jakaś odbitka po dniu chyba niemożliwa ale nie schodzi ![]() ![]() Lec€ kończyć sałatkę i jedziemy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze w przyszlym juz na pewno bedzie @ ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Wiki - ubrania slodycze owoce jakies flamastry chyba pachnace lalke cos w stylu monster Wanessa dostala kubek ze słomka kubek zwykly do picia lewka z meodyjkami i jakąś lalke i sztuczce i byla zachwycona sztuczcami ![]() i jeszcze jutro dalszy ciag prezentow ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-12-25 o 13:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
wstawiam ogryzki
i link z kolorkiem jeszcze raz kolorek violet shimmer
#2737 |
Zakorzenienie
|
Ziajka o nie byle nie lakier na bluzce:/ barszcz to jeszcze jakos da sie sprac.
Aga no wielkie gratulacje dla kolezanki!!!aga rob badania koniecznie zeby sprawdzic czy wszystko dobrze. Basia zobacze pozniej pazury na kompie. Zophee widze ze Bobri mial zabawe w nocy ![]() Iza a to Domis do mnie eska wyslal ![]() ![]() A ja siedze u babci Nacia dostala kierownice super taki panel gdzie kluczyk sie przekreca jest skrzynia biegow kierownica no masakra tak sie tym bawi tak jej sie podoba no najlepsza zabawka do tej pory. Bedzie z niej rajdowiec ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Yss owu w 50 dc??? Matko i ty nadal czekasz na @ ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Migotko ale w koncu wczoraj wszyscy byli razem? Mama i tesciowa? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My właśnie wrócilismy od mamy ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Ja już dzisiaj tylko się bycze. Poczytam kukułkę. Nawet sie tak bardzo nie objadłam.
Byłam u chrześnicy. Jak zobaczyła dla siebie 3 torby z prezentami to aż podskakiwała z radości. Nie chciała mi zejść z kolan w ogóle razem ze swoją młodszą siostrą.
#2740 |
Zadomowienie
|
Hej my w domu widzę święta udane
![]()
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
My wróciliśmy do domu,pędzel kąpać Małego i spróbuje jeszcze wejść.
#2742 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj najpierw Wigilia u rodziców, potem u teściów, siedzieliśmy do 22,potem o północy pojechalismy na pasterkę, przed 2 poszliśmy spać w wstalismy przed 8, i tak potem przyjechaly do teściów tz sis z rodzinami i siedzieliśmy obżerając się ![]() jutro jedziemy do moich rodziców się obzerać ![]() generalnie wszystko fajnie i ok ![]() ![]() ![]() Lenka się dziś okazała najgrzeczniejszym dzieckiem ![]() ![]() co więcej???czuje się obżarta ale już raz mnie przeczyściło ![]() jestem wykąpana, Lenka leży już do spania. życzę miłego wieczoru ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | ||
Zakorzenienie
|
A u mnie pada śnieg♥♥♥
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Kupilam teściowej 2 książki. Kukułkę i te poprzednią. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- U nas dzisiaj znowu wielkie obzarstwo. Potem mały wypadek z udziałem babci ![]() Było bardzo fajnie. Z resztą jak co roku u nas wszystko na wesoło i dużym przymrużeniem oka. Dziś przypaliła się polędwica ![]() Ale przecież na święta nie to jest najważniejsze! ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Prezenty u nas dostały maluchy. Bobri dostał ciuszki, klocki, projektor gwiazdek na sufit razem z karuzelą. Kilka zabawek do rączki i kilka edukacyjnych. No dużo dużo ![]() My kupiliśmy dzieciakom lego. Brat tz dostał kasę- bo to juz student. No i teściowa 2 książki. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Yss z cyklem idziesz na rekord! ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Agabi to dziecko to mały wielki cud♥ ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
A robienie Mikołaja dla maluchów, a potem obserwowanie ich zdumienia. Ja miałam łzy w oczach ile takiemu małemu człowiekowi można sprawić radości ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
Gianka na szczęście nie
![]() ![]() A dzisiaj jak pojechaliśmy i byliśmy tam około 3godz to praktycznie cały ten czas spędziłam na górze z bratanicą tż-ta i nie musiałam z nimi siedzieć bo w sumie po co skoro du.pę mi na pewno obmalowali, a z resztą oni i tak do nas się nie odzywali, jak przyszliśmy to nawet "cześć" nie odpowiedzieli. Zophiee zazdroszczę śniegu
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
Migotka pewnie do rana nie będzie już śniegu, bo temperatura dodatnia.
Ale jest pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że nie cytuję. trochę nadrobiłam, jeszcze sporo przede mną.
cieszę się, że święta minęły Wam fajnie ![]() u nas wigilia poszła w miarę ok ale ja miałam mega stresa bo pierwsza u nas itd. poza tym kłóciłam się z tż i jakoś mało świątecznie się czułam. dziś mieliśmy jechać do mojej cioci na super spotkanie z kuzynkami i wujkami ale rano Hania miała 38 i stwierdziłam że lepiej żeby nie miała kontaktu z taką ilością ludzi. i tak w sumie drzemka za drzemką, noga za nogą, kłótnia za kłótnią i jakoś minął dzień. ![]() w sumie oglądam listy do M i beczę. ehhhhhhh ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- urodziny Hani robiliśmy w niedzielę, wyszło fajnie. Hania wesoła czarowała gości, było bardzo miło. Pyzunia dostała skoczka krówkę tritini czy jakoś tak,, na razie nie czai ale wszystko przed nią ![]() ![]() z kolei prawdziwe urodziny czyli 23.12 były takie sobie. miała iść do żłobka ale rano miała temperaturę 37,8. niby przeszło ale pojechałyśmy do lekarza. lekko czerwone ucho i gardło i gupia pani doktor najpierw stwierdziła, że to wirusówka a zaraz potem 'teraz święta, nie będzie jak się dostać do lekarza więc dam wam antybiotyk" ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
Zophiee, u mnie jest tak samo. Zawsze z przymreniem oka i smiechem
![]() Kluska, powazna akcja organiacja wigilii. Na pewno poradzilas sobie dobrze. Szkoda tylko, ze musialo dojsc do tych klotni w swieta ![]() ![]() Ja juz wykapana, cos tam ogladam w tv. Milego wieczoru.
#2749 |
Zakorzenienie
|
cokolwiek nie pocytuję to będzie przeterminowane...
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Wtajemniczenie
|
My się dalej obijamy. Pogadaliśmy na skype z rodzicami TŻta i wszyscy zachwyceni prezentami ode mnie
![]() teść - schowek na narzędzia na wieszaku teściowa - tak jak pisałam, etui na pałki do grania na misach babcia - torba na zakupy szwagier - etui na telefon. Z tą owu to według temperatury i objawów, wychodzi że była 5 dni temu. Rzeczywiście masakrycznie mnie tego dnia bolał brzuch. A teraz dla zabawy od 2 dni mnie pobolewa sutek, typowo ciążowo ![]() ![]() Idę, keksa sobie zjem ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Nie ważne, ważne że jesteś ![]() Edytowane przez yssmay Czas edycji: 2014-12-25 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kocham Was... dziękuję ![]()
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
A ja mam gościa, z miłego wieczoru i Listów nici,obejrzałam tylko moment jak ta młoda śpiewa kolegę i się zwylam.
Kluski fajnie ze się wszystko udało, zdrówka dla Hany,😘 Arletko u mnie jutro goście, rodzeństwo z rodzinami,dziadek,teściow a z siostrami Tzta, miejsca mało wiec będzie masakra. Zombie u mnie m jutro padać, nie obraziła bym się wcale. Yss jesteś rekordzistka jak nic. No u nas miało być romantycznie i co? Doopa blada,na szczęście szwagra Lubie wiec jakoś przeżyje. Najgorsze jest to ze jutro musze sprzątać ... a wlasnie bylismynu znajomych indostalam wieelka bombke taka do dekoracji i znajoma dala mi buty ktore dostala od kumpeli bo kupila na allegro i sa na nia za male,jutro Wam wstawie fotke. A teraz juz dobranoc Laski.
#2753 |
Zakorzenienie
|
Migotko nie dałam rady w wigilię, przepraszam
![]() a u mnie w domu składa się życzenia w pierwszy dzień świąt i dlatego już na wariata półśpiąca nie pisałam wczoraj.... wybacz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Śnieg u mnie pada. Drobny i pewnie do rana nie będzie po nim śladu.
#2755 |
Zakorzenienie
|
rok temu dodałam zdjęcie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1387953898
![]() a jutro rano Iza pytała czy brzuch się obniżył: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1388051198 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Jezusie tak sie nazarlam ze jutro chyba kanalizację rozsadzi ![]() My byliśmy na obiedzie u rodziców. Jasmina juz dzisiaj lepsza. Ząb juz praktycznie na wylocie, tz mi mówił bo jakoś wypatrzyl ( ale wczoraj tez byl i nie wiem jak bardzo proces poszedł do przodu), w każdym razie juz jej dzisiaj chyba nie dokuczal. Jutro moj men idzie do pracy, to sobie posiedzimy jak matka z córka. Uczę Jaske kolorow i kształtów, tzn. Wiecie jak ta nauka przebiega...powtarzam w kółko niebieski kwadrat, żółte kółko ale Jaska i tak po swojemu. Zresztą ona jest wedrowniczka penetratorka i nie lubi siedzieć w miejscu. Fajnie święta spedzacie, ja lubię jak jest duzo ludzi, niestety u mnie krąg wąski i jest troche smutno. U mnie tez ma jutro padać śnieg, czekam i wylatuje z Jasmina na dwór bo okazja moze sie szybko nie powtórzyć. Kluska, szkoda tych kłótni, no ale wiadomo ze zawsze głupio i nie w pore. Zdrowia dla Hani. Bede próbowała zasnąć...ostatni raz taka ociezala byłam w ciąży ![]()
#2757 |
Zakorzenienie
|
A u mnie nadal pada śnieg, fajnie się robi. Razem z mężem oglądamy CHŁOPAKÓW DO WZIĘCIA masakra. Ja mam breche a Tz patrzy jak zaczarowany,.
Agabi no brawo za zebulka, nie wiem czy u mnie będzie jutro fajnie bo córki moich sióstr biją Kostusia. Zdjęłam dzisiaj hybryde ale mam długie pazury 💜💜💜 Lecę do mojego Chłopaka do wzięcia.
#2758 |
Wtajemniczenie
|
No co Ty gadasz Ruda? Chłopa masz wolnego? To biere
![]() Moze mamusie jutro przystopuja córeczki i nie bedzie tak źle. Swoją droga, to ja nie moge sobie wyobrazić jak można Kostka bić
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dużo zdrówka dla Hani!!! ![]() No i nie opuszczaj nas, my tutaj tęsknimy za Tobą bardzo! ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- A my jutro odpoczywam, nigdzie się nie wybieramy i nikogo nie zapraszaliśmy ![]() W sobotę może na kręgle się wybierzemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Jagoda, lat 28, pierwsza ciaza- 16 tydzień, zalecenie lezenia do konca ciazy. Warszawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.