O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-25, 12:16   #2731
agabiwro
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Yss, no to brawa dla Twojej owu

Zapomniałam Wam powiedzieć, ze moja kumpela po 10 latach oczekiwań, 4 in vitro urodziła slicznego, zdrowego synka nigdy nie należy tracić nadzieji.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Basia, a ile warstw kładlas? Zauważyłam, ze tiftona to trzeba mieszać podczas nakładania, a moze ja za słabo mieszam go przed. Czytałam ze jedną laska, raz na jakoś czas wrzuca wszystkie lakiery do pralki na wirowanie

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 12:23   #2732
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Kochane jeszcze raz dziękuję za życzenia, Kostek śpi wiec skorzystaliśmy z okazji i... jak jak zawsze po mam przypływ energii a Mężu śpi. Na14ta do teściowej ale nie wiem czy się wyrobie.

Agabi ja też czasem z rana zamulam niesamowicie, jak się tak bardzo męczysz to zrób badania. Co do Pandory to moje marzenie,Mąż powiedział ze zobaczymy...
Izka krokiety czyj jakąś zapiekanke i będzie spoko. Ja miałam roczek tylko na słodko, ciacho i różne słodycze dla dzieciaków.

Gianka a może kupisz lepsza lub t sama w niższej cenie 😄

Basiu a Twoje dziewczyny zadowolone z prezentów?

Yss o wow opaski dla owu ze wróciła do Panci 😃 chyba jesteś rekordzistka na wątku.

Zophiee ja się boję obiadu u teściowej. .. żarcia full...

Spadam na fb.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 12:31   #2733
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Czytałam ze jedną laska, raz na jakoś czas wrzuca wszystkie lakiery do pralki na wirowanie
I nie potłuczą się?
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 12:40   #2734
Ziajka
Wtajemniczenie

Agabi przecież kapcie są fajowe, nic dziwne , że Jaśka uwielbia. Kubula to chce je nawet obgryzać, muszę przed nim chować

Gianka fak, co za pech, może na wyprz kupisz. Kochany mężuś!

A ja no mojej nowej mam dwie czerwone kropki, chyba barszcz albo...lakier do paznokci? Jakaś odbitka po dniu chyba niemożliwa ale nie schodzi magiczne mydełko nie pomaga jakieś sposoby?

Lec€ kończyć sałatkę i jedziemy!
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 13:41   #2735
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Bry dzień
o to poproszę ��

My wstaliśmy i się obijamy. Miała być wycieczka ale pogoda średnia.
A ja się chyba w końcu doczekałam owu po ponad 50 dniach.
narescie owu przynajmniej u jednej bo u mnie juz stracilam nadzieje ze w tym roku dostane @
Mam nadzieje ze w przyszlym juz na pewno bedzie @

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:

Zapomniałam Wam powiedzieć, ze moja kumpela po 10 latach oczekiwań, 4 in vitro urodziła slicznego, zdrowego synka nigdy nie należy tracić nadzieji.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Basia, a ile warstw kładlas? Zauważyłam, ze tiftona to trzeba mieszać podczas nakładania, a moze ja za słabo mieszam go przed. Czytałam ze jedną laska, raz na jakoś czas wrzuca wszystkie lakiery do pralki na wirowanie
kładłam 2 warstwy lakieru (ale zapomnialam pomieszac lakieru )

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Kochane jeszcze raz dziękuję za życzenia, Kostek śpi wiec skorzystaliśmy z okazji i... jak jak zawsze po mam przypływ energii a Mężu śpi. Na14ta do teściowej ale nie wiem czy się wyrobie.

Agabi ja też czasem z rana zamulam niesamowicie, jak się tak bardzo męczysz to zrób badania. Co do Pandory to moje marzenie,Mąż powiedział ze zobaczymy...
Izka krokiety czyj jakąś zapiekanke i będzie spoko. Ja miałam roczek tylko na słodko, ciacho i różne słodycze dla dzieciaków.

Gianka a może kupisz lepsza lub t sama w niższej cenie ��

Basiu a Twoje dziewczyny zadowolone z prezentów?

Yss o wow opaski dla owu ze wróciła do Panci �� chyba jesteś rekordzistka na wątku.

Zophiee ja się boję obiadu u teściowej. .. żarcia full...

Spadam na fb.
Moje dziewczyny dostaly na razie
Wiki - ubrania slodycze owoce jakies flamastry chyba pachnace lalke cos w stylu monster

Wanessa dostala kubek ze słomka kubek zwykly do picia lewka z meodyjkami i jakąś lalke i sztuczce i byla zachwycona sztuczcami

i jeszcze jutro dalszy ciag prezentow

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Agabi przecież kapcie są fajowe, nic dziwne , że Jaśka uwielbia. Kubula to chce je nawet obgryzać, muszę przed nim chować

Gianka fak, co za pech, może na wyprz kupisz. Kochany mężuś!

A ja no mojej nowej mam dwie czerwone kropki, chyba barszcz albo...lakier do paznokci? Jakaś odbitka po dniu chyba niemożliwa ale nie schodzi magiczne mydełko nie pomaga jakieś sposoby?

Lec€ kończyć sałatkę i jedziemy!
polecam wybielacz arier ja uzywam do koloru i jest super Bezposrednio na plame i niech polezy 2-3 godzinki ja zawsze na noc daje i rano piore w pralce( mozna dodac jeszcze do bębna mozna dac )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-12-25 o 13:45
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 13:45   #2736
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

wstawiam ogryzki

i link z kolorkiem jeszcze raz
kolorek violet shimmer
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0090.jpg (160,3 KB, 7 załadowań)

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 14:00   #2737
Gianna M
Zakorzenienie

Ziajka o nie byle nie lakier na bluzce:/ barszcz to jeszcze jakos da sie sprac.

Aga no wielkie gratulacje dla kolezanki!!!aga rob badania koniecznie zeby sprawdzic czy wszystko dobrze.

Basia zobacze pozniej pazury na kompie.

Zophee widze ze Bobri mial zabawe w nocy

Iza a to Domis do mnie eska wyslal pewno do Tuli

A ja siedze u babci Nacia dostala kierownice super taki panel gdzie kluczyk sie przekreca jest skrzynia biegow kierownica no masakra tak sie tym bawi tak jej sie podoba no najlepsza zabawka do tej pory. Bedzie z niej rajdowiec dostala tez kule do ukladania z klockami takimi miekkimi i klocki duze takie cudaczki z fp. Zadowolona bardzo i bawi sie caly czas a ja juz usypiam.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Yss owu w 50 dc??? Matko i ty nadal czekasz na @

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Migotko ale w koncu wczoraj wszyscy byli razem? Mama i tesciowa?

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 16:49   #2738
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Wow gratki dla kumpeli

My właśnie wrócilismy od mamy

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 16:54   #2739
mysia1986
Zakorzenienie

Ja już dzisiaj tylko się bycze. Poczytam kukułkę. Nawet sie tak bardzo nie objadłam.
Byłam u chrześnicy. Jak zobaczyła dla siebie 3 torby z prezentami to aż podskakiwała z radości. Nie chciała mi zejść z kolan w ogóle razem ze swoją młodszą siostrą.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 17:18   #2740
Kamildiana
Zadomowienie

Hej my w domu widzę święta udane
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 18:30   #2741
RudaEwcia25
Zakorzenienie

My wróciliśmy do domu,pędzel kąpać Małego i spróbuje jeszcze wejść.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-25, 19:47   #2742
arletka1313
Zakorzenienie

hej
wczoraj najpierw Wigilia u rodziców, potem u teściów, siedzieliśmy do 22,potem o północy pojechalismy na pasterkę, przed 2 poszliśmy spać w wstalismy przed 8, i tak potem przyjechaly do teściów tz sis z rodzinami i siedzieliśmy obżerając się
jutro jedziemy do moich rodziców się obzerać
generalnie wszystko fajnie i ok pomimo tego że nie było śniegu ja magię swiąt czułam nawet dziś kolednicy przyszli
Lenka się dziś okazała najgrzeczniejszym dzieckiem
co więcej???czuje się obżarta ale już raz mnie przeczyściło
jestem wykąpana, Lenka leży już do spania.
życzę miłego wieczoru
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:03   #2743
zophiee
Zakorzenienie

A u mnie pada śnieg♥♥♥

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ja już dzisiaj tylko się bycze. Poczytam kukułkę. Nawet sie tak bardzo nie objadłam.
Byłam u chrześnicy. Jak zobaczyła dla siebie 3 torby z prezentami to aż podskakiwała z radości. Nie chciała mi zejść z kolan w ogóle razem ze swoją młodszą siostrą.
Mysiu masz wielkie serducho i pięknie obdarowalas dzieciaki♥

Kupilam teściowej 2 książki. Kukułkę i te poprzednią.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

U nas dzisiaj znowu wielkie obzarstwo.
Potem mały wypadek z udziałem babci
Było bardzo fajnie. Z resztą jak co roku u nas wszystko na wesoło i dużym przymrużeniem oka.
Dziś przypaliła się polędwica bo siedzieliśmy i pilismy kawę i wszyscy o tym zapomnieli.
Ale przecież na święta nie to jest najważniejsze!

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Prezenty u nas dostały maluchy. Bobri dostał ciuszki, klocki, projektor gwiazdek na sufit razem z karuzelą. Kilka zabawek do rączki i kilka edukacyjnych.
No dużo dużo
My kupiliśmy dzieciakom lego.
Brat tz dostał kasę- bo to juz student.
No i teściowa 2 książki.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Yss z cyklem idziesz na rekord!

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Agabi to dziecko to mały wielki cud♥

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
hej.

My wczoraj zaczęliśmy koło 17. Podzieliliśmy sie opłatkiem. I normalnie wiecie co... tata mi sie popłakał Ale szybko opanowaliśmy sytuacje i było ok I wiecie co, chodził u na po wsi Św. Mikołaj , zostawiamy mu worek pod ubraną choinka na dworze i po zjedzeniu zupy grzybowej ju były w worku prezenty Myślałam, ze młody posika sie z radości Cudowne to było Potem zabawa prezentami, troche winka i odwiedziliśmy ciocię i wujka po drugiej stronie ulicy.
A dzisiaj rano o 7 z siostrą poszłyśmy.... biegać !! Moje pierwsze w życiu biegi i zrobiłam 2.5 km Było czadowo!

Cieszę się, ze Wasze wigilie udane, prezenty trafione i atmosfera rodzinna i wspaniała. Moja wigilie była naprawdę fajna. Myślałam, ze bedzie gorzej.

Kluska,

Zajrze poźniej dziewczynki. Lofka!
Piękne rodzinne chwile.
A robienie Mikołaja dla maluchów, a potem obserwowanie ich zdumienia.
Ja miałam łzy w oczach ile takiemu małemu człowiekowi można sprawić radości
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:10   #2744
89migotka
Zakorzenienie

Gianka na szczęście nie sama z tż pojechałam, a jak wróciliśmy to z moją mamą świętowaliśmy, przyszedł kolega, pogadaliśmy z rodzinką na skype, fajnie było

A dzisiaj jak pojechaliśmy i byliśmy tam około 3godz to praktycznie cały ten czas spędziłam na górze z bratanicą tż-ta i nie musiałam z nimi siedzieć bo w sumie po co skoro du.pę mi na pewno obmalowali, a z resztą oni i tak do nas się nie odzywali, jak przyszliśmy to nawet "cześć" nie odpowiedzieli.

Zophiee zazdroszczę śniegu

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:16   #2745
zophiee
Zakorzenienie

Migotka pewnie do rana nie będzie już śniegu, bo temperatura dodatnia.
Ale jest pięknie
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:31   #2746
_Kluska_
Zakorzenienie

przepraszam, że nie cytuję. trochę nadrobiłam, jeszcze sporo przede mną.

cieszę się, że święta minęły Wam fajnie

u nas wigilia poszła w miarę ok ale ja miałam mega stresa bo pierwsza u nas itd. poza tym kłóciłam się z tż i jakoś mało świątecznie się czułam. dziś mieliśmy jechać do mojej cioci na super spotkanie z kuzynkami i wujkami ale rano Hania miała 38 i stwierdziłam że lepiej żeby nie miała kontaktu z taką ilością ludzi. i tak w sumie drzemka za drzemką, noga za nogą, kłótnia za kłótnią i jakoś minął dzień.

w sumie oglądam listy do M i beczę. ehhhhhhh

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

urodziny Hani robiliśmy w niedzielę, wyszło fajnie. Hania wesoła czarowała gości, było bardzo miło. Pyzunia dostała skoczka krówkę tritini czy jakoś tak,, na razie nie czai ale wszystko przed nią poza tym misia i śliczne ciuszki. nie obyło się bez wpadki - zapomniałam świeczki na tort
z kolei prawdziwe urodziny czyli 23.12 były takie sobie. miała iść do żłobka ale rano miała temperaturę 37,8. niby przeszło ale pojechałyśmy do lekarza. lekko czerwone ucho i gardło i gupia pani doktor najpierw stwierdziła, że to wirusówka a zaraz potem 'teraz święta, nie będzie jak się dostać do lekarza więc dam wam antybiotyk" oczywiście go nie podałam, tylko krople do ucha któe też przepisała. zadzwoniliśmy do znajomej pediatry, kazała dawać neosine, ibum no i te krople. było ok aż do dziś wczoraj szwagier był przeziębiony, pewnie to to

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:37   #2747
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
przepraszam, że nie cytuję. trochę nadrobiłam, jeszcze sporo przede mną.

cieszę się, że święta minęły Wam fajnie

u nas wigilia poszła w miarę ok ale ja miałam mega stresa bo pierwsza u nas itd. poza tym kłóciłam się z tż i jakoś mało świątecznie się czułam. dziś mieliśmy jechać do mojej cioci na super spotkanie z kuzynkami i wujkami ale rano Hania miała 38 i stwierdziłam że lepiej żeby nie miała kontaktu z taką ilością ludzi. i tak w sumie drzemka za drzemką, noga za nogą, kłótnia za kłótnią i jakoś minął dzień.

w sumie oglądam listy do M i beczę. ehhhhhhh

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

urodziny Hani robiliśmy w niedzielę, wyszło fajnie. Hania wesoła czarowała gości, było bardzo miło. Pyzunia dostała skoczka krówkę tritini czy jakoś tak,, na razie nie czai ale wszystko przed nią poza tym misia i śliczne ciuszki. nie obyło się bez wpadki - zapomniałam świeczki na tort
z kolei prawdziwe urodziny czyli 23.12 były takie sobie. miała iść do żłobka ale rano miała temperaturę 37,8. niby przeszło ale pojechałyśmy do lekarza. lekko czerwone ucho i gardło i gupia pani doktor najpierw stwierdziła, że to wirusówka a zaraz potem 'teraz święta, nie będzie jak się dostać do lekarza więc dam wam antybiotyk" oczywiście go nie podałam, tylko krople do ucha któe też przepisała. zadzwoniliśmy do znajomej pediatry, kazała dawać neosine, ibum no i te krople. było ok aż do dziś wczoraj szwagier był przeziębiony, pewnie to to
Kluseczko ciesze sie że wszystko się udałoMam nadzieje że Hania szybko wyzdrowieje

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:39   #2748
mysia1986
Zakorzenienie

Zophiee, u mnie jest tak samo. Zawsze z przymreniem oka i smiechem

Kluska, powazna akcja organiacja wigilii. Na pewno poradzilas sobie dobrze. Szkoda tylko, ze musialo dojsc do tych klotni w swieta Zdrowka dla Hani

Ja juz wykapana, cos tam ogladam w tv. Milego wieczoru.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:58   #2749
_Kluska_
Zakorzenienie

cokolwiek nie pocytuję to będzie przeterminowane...

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-25, 20:59   #2750
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

My się dalej obijamy. Pogadaliśmy na skype z rodzicami TŻta i wszyscy zachwyceni prezentami ode mnie . Wrzucam wam tutaj fotki:
teść - schowek na narzędzia na wieszaku
teściowa - tak jak pisałam, etui na pałki do grania na misach
babcia - torba na zakupy
szwagier - etui na telefon.

Z tą owu to według temperatury i objawów, wychodzi że była 5 dni temu. Rzeczywiście masakrycznie mnie tego dnia bolał brzuch. A teraz dla zabawy od 2 dni mnie pobolewa sutek, typowo ciążowo . Ale my gumki zawsze więc to pewnie zawirowania hormonalne. Co się dziwić jak cykl będzie w ostateczności miał 63 dni .

Idę, keksa sobie zjem .

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
cokolwiek nie pocytuję to będzie przeterminowane...
Nie ważne, ważne że jesteś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6123.jpg (98,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6127.jpg (94,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6115.jpg (117,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6116.jpg (132,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6119.jpg (142,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6122.jpg (111,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6113.jpg (141,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6111.jpg (166,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6131.jpg (128,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6134.jpg (223,3 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez yssmay
Czas edycji: 2014-12-25 o 21:02
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 21:13   #2751
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Klusiu pierwszy rok z Hania za Toba zycze Ci jeszcze jeszcze piekniejszych kolejnych lat aby ten dzien byl wyjatkowy
Haniu Ciocia zyczy duzo zdrowia szczescia i wiele wspanialaych zabawek duzo radosci i usmiechu
Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Kluska to już minął rok odkąd masz wspaniałą córeczkę Haniu rośnij mamusi zdrowa, radosna, pełna uśmiechu
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Haneczko kochana, dużo zdrówka,szczęścia, uśmiechu na buziaku, żebyś zawsze była dumą i szczęściem rodziców Kluseczko a tobie minął rok jak zostałaś mamusią, wszystkiego najlepszego kochana na te lata macierzyństwa, cierpliwości, wyrozumiałości, miłości i tego czego może chcieć matka
Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Haneczko Kluskowa Wszystkiego najlepszego bądź pociechą dla rodziców, rozrabiaj ile masz sił w nóżkach jedyne łzy jakie się będą pojawiać mają być tymi, które będą oznaczały radość stu lat życia ! mnóstwa miłości i bądź taka fajna jak mama !
Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
_Kluska_ a dla Was dużo zdrówka,szczęścia i zadowolenia. Samych radości. Masy uśmiechu i dla Ciebie cierpliwości!
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Haniu dzis masz roczek. Z tej okazji zycze samych radosci. Wiecej nic nie dodam bo kochana mamusia zapewni ci wszystko co potrzebujesz w tym malym-wielkim swiecie.
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Haneczko w dniu tych pieknych pierwszych i wyjatkowych urodzin zycze Ci zebys rosla zdrowo,zeby kazdy dzien byl pelen nowych wrazen i abys dalej z taka niesamowita zwinnoscia odkrywala swiat. Kluska ten dzien jest takze twoim dniem i zycze Ci aby kolejne lata z Hanulka byly tak cudowne i wzruszajace jak ten pierwszy rok. Dziewczynki wszystkiego co najlepsze!♡♡
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hanulko życzę Ci, aby życie było dla Ciebie ciekawą i niezapomnianą przygodą Wszystkiego najlepszego
Cytat:
Haniu, samych szczęśliwych dni. Dużo uśmiechu, dużo przyjaciół, miłości, i żeby słońce nigdy dla Ciebie nie zachodziło.
Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Kluska Wszystkiego naj nja i jeszcze więcej dla was!!!

kocham Was...
dziękuję

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-25, 21:14   #2752
RudaEwcia25
Zakorzenienie

A ja mam gościa, z miłego wieczoru i Listów nici,obejrzałam tylko moment jak ta młoda śpiewa kolegę i się zwylam.

Kluski fajnie ze się wszystko udało, zdrówka dla Hany,😘

Arletko u mnie jutro goście, rodzeństwo z rodzinami,dziadek,teściow a z siostrami Tzta, miejsca mało wiec będzie masakra.

Zombie u mnie m jutro padać, nie obraziła bym się wcale.

Yss jesteś rekordzistka jak nic.

No u nas miało być romantycznie i co? Doopa blada,na szczęście szwagra Lubie wiec jakoś przeżyje. Najgorsze jest to ze jutro musze sprzątać ... a wlasnie bylismynu znajomych indostalam wieelka bombke taka do dekoracji i znajoma dala mi buty ktore dostala od kumpeli bo kupila na allegro i sa na nia za male,jutro Wam wstawie fotke. A teraz juz dobranoc Laski.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-25, 21:17   #2753
_Kluska_
Zakorzenienie

Migotko nie dałam rady w wigilię, przepraszam
a u mnie w domu składa się życzenia w pierwszy dzień świąt i dlatego już na wariata półśpiąca nie pisałam wczoraj....
wybacz

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-25, 21:27   #2754
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Śnieg u mnie pada. Drobny i pewnie do rana nie będzie po nim śladu.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-25, 21:44   #2755
_Kluska_
Zakorzenienie

rok temu dodałam zdjęcie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1387953898

a jutro rano Iza pytała czy brzuch się obniżył: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1388051198

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-25, 22:43   #2756
agabiwro
Wtajemniczenie

Hej,

Jezusie tak sie nazarlam ze jutro chyba kanalizację rozsadzi
My byliśmy na obiedzie u rodziców. Jasmina juz dzisiaj lepsza. Ząb juz praktycznie na wylocie, tz mi mówił bo jakoś wypatrzyl ( ale wczoraj tez byl i nie wiem jak bardzo proces poszedł do przodu), w każdym razie juz jej dzisiaj chyba nie dokuczal. Jutro moj men idzie do pracy, to sobie posiedzimy jak matka z córka. Uczę Jaske kolorow i kształtów, tzn. Wiecie jak ta nauka przebiega...powtarzam w kółko niebieski kwadrat, żółte kółko ale Jaska i tak po swojemu. Zresztą ona jest wedrowniczka penetratorka i nie lubi siedzieć w miejscu.
Fajnie święta spedzacie, ja lubię jak jest duzo ludzi, niestety u mnie krąg wąski i jest troche smutno.
U mnie tez ma jutro padać śnieg, czekam i wylatuje z Jasmina na dwór bo okazja moze sie szybko nie powtórzyć.
Kluska, szkoda tych kłótni, no ale wiadomo ze zawsze głupio i nie w pore. Zdrowia dla Hani.

Bede próbowała zasnąć...ostatni raz taka ociezala byłam w ciąży

Stary 2014-12-25, 22:53   #2757
RudaEwcia25
Zakorzenienie

A u mnie nadal pada śnieg, fajnie się robi. Razem z mężem oglądamy CHŁOPAKÓW DO WZIĘCIA masakra. Ja mam breche a Tz patrzy jak zaczarowany,.

Agabi no brawo za zebulka, nie wiem czy u mnie będzie jutro fajnie bo córki moich sióstr biją Kostusia.

Zdjęłam dzisiaj hybryde ale mam długie pazury 💜💜💜

Lecę do mojego Chłopaka do wzięcia.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-25, 22:56   #2758
agabiwro
Wtajemniczenie

No co Ty gadasz Ruda? Chłopa masz wolnego? To biere
Moze mamusie jutro przystopuja córeczki i nie bedzie tak źle. Swoją droga, to ja nie moge sobie wyobrazić jak można Kostka bić

Stary 2014-12-25, 23:02   #2759
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Migotko nie dałam rady w wigilię, przepraszam
a u mnie w domu składa się życzenia w pierwszy dzień świąt i dlatego już na wariata półśpiąca nie pisałam wczoraj....
wybacz
Wybaczam kochana tym bardziej, że u Ciebie wigilia to domyślam się ile musiałas się narobić. Szkoda, że z tż się kłóciłaś
Dużo zdrówka dla Hani!!!
No i nie opuszczaj nas, my tutaj tęsknimy za Tobą bardzo!

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

A my jutro odpoczywam, nigdzie się nie wybieramy i nikogo nie zapraszaliśmy
W sobotę może na kręgle się wybierzemy

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 23:04   #2760
zaczarowanaendorfinka
Raczkowanie

Hej moge do Was dolaczyc?

Jagoda, lat 28, pierwsza ciaza- 16 tydzień, zalecenie lezenia do konca ciazy. Warszawa
zaczarowanaendorfinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości