O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-23, 09:04   #2611
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

migociu tak, roboty sporo, ale na jutro chce mieć mało bo na 15 musze być gotowa, a tż też będzie w pracy więc nie chce zapierniczać pół dnia i paść przy stole

zophie a daj spokój z tą pogodą, koszmar jakis, na Lenke widzę pogoda działa usypiająco, wczoraj poszła spać o 21, przed północą mleczko i spała do 8.20, i już od 10 minut przysypia, ale kupke robi więc zaraz przebiore i pójdzie spać.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:08   #2612
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Arketka to u Ciebie dzisiaj robota pełną parą
Ja dzisiaj idę do fryzjera
Co bedziesz robić?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 10:04   #2613
PannaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Wlosy uratowane jestem piaskowa blondi teraz wlosy ciemniejsze niz zwykle ale za to kolor rowny. Tesciowka stwierdzial ze kolor mam mysi:/ ale tz w tym czasie podszedl i powiedzial nie sluchaj glupot pieknie wygladasz♡

Ewcia kochana mam nadzieje ze glowa juz puscila makabra jaka znieczulica panuje ja raz wylam w kolejce do chirurga z silnym zapaleniem jelita nie moglam ani siedziec ani stac w koncu przepuscil mnie dopiero mlody chlopak a wszyscy starsi nawet nie mysleli zeby mnie przepuscic a ja ledwo juz dawalam rade z bolu. Straszni sa ludzie. Biedny Kostus dlugo go trzyma moze jakies alergiczne to? A dala znow antybiotyk?

Arletko ja lubie taki koczek banan mozesz sobie luknac w necie a jak znajde ja wrzuce ci linka.

Zophee u nas na miescie dzis tez dzikie tlumy po prostu i korki i kolejki makabryczne!!!poszaleli ci ludzie! Uwielbiam pakowac prezenty♡

Iza jak reka?

Mili twoje pierniki to wymiatacze wszystkich piernikow a pan na zielono wymiata!

Migotko a czemu brzuch dokucza? Bierzesz lutke? Na jakich lekach teraz jestes?

Yss jak u was karpik jest?

Mysia kuruj sie kuruj zeby na swieta mozna bylo karpikowe wypic

Lilka ale macie swieta super w 3 no magicznie bedzie. Ale mi by sie nie chcialo nic robic pewno bym kupila wiec gratki dla was za checi!

Ziajak na torpedzie jedzie i Kasia chyba tez

Kluska odezwij sie do nas! Jutro roczek Hani daj znac jak przygotowania. Zacznijmy swietowac poczatek roczkow na watku♡

Magda jak na wyspach przygotowania ida pelna para? Jak plan swiateczny u was sie rozklada?

Kami nie martw sie guzem Naci u was na poliku u nas na czole no wypudrujemy dzidki i walniemy rozyk

Dziewczyny ciesze sie ze jestescie ze mna juz w kolejny okres swiat! Wszystkie jestescie mi bardzo bliskie i kocham was kazda!
Tesciowa sie stara widze robota wrze jej w rekach od rana zobaczymy co to wyjdzie z tego
Gianka, ja tylko posprzątałam.. jak zawsze w moje wolne. Jutro pewnie będę przygotowywać u ojca coś. Wigilię mamy podzieloną na dwie części, jedna z jednym rodzicem druga z drugim. Ja nie jadam mięsa więc dla mnie pozostają inne rarytasy nie wiem czy mamy nawet karpia u mojej mamy będzie indyk, bo nikt karpia nie je ryba będzie ale jakaś inna Ja mam ciasta zrobić dwa.. jedno na jedną drugie na drugą imprezę. W któryś dzień świąt jadę do mojej mamy brata gdzie jestem chrzestną- pewnie z dzieciakami spędzę cały dzień. Całe święta mam wolne, więc chcę trochę oddechu złapać.

Iza.. masakra mam nadzieję, że się wykurujesz.. daj znać jak się czujesz

Mysia czytałam na fb. Dasz radę zaraz będzie po wszystkim...

Haneczko Kluskowa Wszystkiego najlepszego bądź pociechą dla rodziców, rozrabiaj ile masz sił w nóżkach jedyne łzy jakie się będą pojawiać mają być tymi, które będą oznaczały radość stu lat życia ! mnóstwa miłości i bądź taka fajna jak mama !

Mili.. znam dużo dziewczyn, którym owe ziółka pomogły powodzenia ale nie nakręcaj się
Stary 2014-12-23, 10:36   #2614
RudaEwcia25
Zakorzenienie

☠☠☠☠a rodzeństwo tzta powariowalo, wpadli na pomysł ze każdy robi każdemu prezent i teraz wydzwaniaja do mnie co chce a ja mam humor do doopy i zwyczajnie mam prezenty tam gdzie słońce nie dochodzi. Nie wiem co jest, ten sufit wczoraj mnie dobił totalnie i ogólnie jakąś zalamke mam ale jak już wiecie u mnie to norma przed świętami, myślę nie o tym co trzeba i później humor jest jaki jest.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:21   #2615
mysia1986
Zakorzenienie

Ruda, no nie dziwie się. Oni tak na dzień przed wigilia wyskakują? A to ustalaliście wcześniej co i jak z prezentami ?

Ja wczoraj nadgoniłam prace a dzisiaj jestem w czarnej du^pie. Poranek wybił mnie z rytmu i tak jakoś tu wegetuje dzisiaj.

Migotka, co z włoskami robisz?
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 11:36   #2616
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
☠☠☠☠a rodzeństwo tzta powariowalo, wpadli na pomysł ze każdy robi każdemu prezent i teraz wydzwaniaja do mnie co chce a ja mam humor do doopy i zwyczajnie mam prezenty tam gdzie słońce nie dochodzi. Nie wiem co jest, ten sufit wczoraj mnie dobił totalnie i ogólnie jakąś zalamke mam ale jak już wiecie u mnie to norma przed świętami, myślę nie o tym co trzeba i później humor jest jaki jest.
Tak dzoeń przed swietamiSuper nie ma co

Stary 2014-12-23, 12:56   #2617
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Myślą nic nie ustalili. Tzn ze między rodzeństwem sobie robia a teraz nagle jeszcze j i ich partnerzy. Żart,.
Run bitch!Ruuun!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 13:43   #2618
MiliTu
Wtajemniczenie

Witam się i ja. Pogoda masakra! A ja od rana w biegu.

RudaEwcia25 Rudasku mój głowa do góry! Jutro się objemy aż nam brzuchy pekna i będzie fajnie!

yssmay może masz rację choć mi się wydaje, że jeszcze nad tym jednak panuję. Słucham tylko Waszych dobrych rad

PannaMagda o to masz wigilię x2. Fajnie

89migotka oooo ślub w sylwestra? Super!

arletka1313 motorek masz chyba podziwiam

kasiab91 Ty też na obrotach. I jeszcze teściowej pomóc, trzymaj się tam!

Ziajka brawo za kroczki

zophiee cycki do góry wszystko będzie ok! Pogoda w końcu też.

Gianna M jak wiedźma dziś?

_Kluska_ a dla Was dużo zdrówka,szczęścia i zadowolenia. Samych radości. Masy uśmiechu i dla Ciebie cierpliwości!

A ja od rana w biegu. Najpierw u doradcy kredytowego, tak lało że kurtka mi przemokla później zakupy, pomóc trochę teściowej, teraz robię muffinki, a jeszcze mój brat się obudził że żonie chce prezent kupić więc muszę pojechać. Też mu się przypomniało a głowa to dziś mi pęka!

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

iza243 fajnie że dziś już lepiej.

mysia1986 ja mam urlop ale żeby nie było telefon dzwonił i maile odebrać musiałam. Ja nie czaję tego....
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 13:46   #2619
Kamildiana
Zadomowienie

Haniu dzis masz roczek. Z tej okazji zycze samych radosci. Wiecej nic nie dodam bo kochana mamusia zapewni ci wszystko co potrzebujesz w tym malym-wielkim swiecie.
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:00   #2620
Gianna M
Zakorzenienie

Dzien dobry

Haneczko w dniu tych pieknych pierwszych i wyjatkowych urodzin zycze Ci zebys rosla zdrowo,zeby kazdy dzien byl pelen nowych wrazen i abys dalej z taka niesamowita zwinnoscia odkrywala swiat. Kluska ten dzien jest takze twoim dniem i zycze Ci aby kolejne lata z Hanulka byly tak cudowne i wzruszajace jak ten pierwszy rok. Dziewczynki wszystkiego co najlepsze!♡♥♡

Ewcia co sie dzieje kochana sciaskam cie mocno z calej sily!!!

Magda to tez gonitwa w swieta jak u nas:/ ale pozniej odpoczywaj

Mili zamierzacie ruszyc z kredytem?

Zophee ja od dwoch dni przez ten deszcz i aure mam taki bol glowy az rzygac sie chce.

Iza ciesze sie ze reka troszke lepiej.

Arletko fajnie ze pomoglam z fryzurka

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Migotko a co ten kolega sie tak zali ciagle by sie chlopina ogarnal!

Mysia a wez siedz i odpoczywaj w koncu dzis ostatni dzien pracy wiec olac a ja zaraz lukne na fb co tam jak tam wyszlo rano.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:02   #2621
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka tak na prawdę to sama nie wiem co się dzieje. Rodzeństwo Męża mnie trochę wkurzylo ze na ostatnia chwile wyskakują z prezentami a ja tak na prawde nic od nich nie chce. A oni dzwonią do mnie jak chce książkę bo sa w księgarni. Sufit mokry n szczęście nie cieknie, no i kolejne święta z taką pustka po pierwszym chłopaku. Ale co będę smecic. Zaraz rodzeństwo Męża przyjdzie.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-23, 14:17   #2622
zophiee
Zakorzenienie

Ruda.
Ja od tej pogody, braku słońca też mam humor do dupy!
Były chlopak na zawsze będzie taką raną w sercy. Ale pamiętaj że los był łaskawy. Masz szczęśliwą rodzinę- Kostka męża♥
Myśl tylko o tym!

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

A takie prezenty- "powiedz co chcesz" nie uznaję! Zwłaszcza dzień przed świętami!

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Mnie tz dobil.
Miał być wcześniej.
A tu na 16.30 ma spotkanie. Więc na 18 może będzie w domu. A o 19.30 jeszcze jedzie do prawnika
I weź tu coś zaplanuj!

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Migotka koniecznie pochwal się fryzurą.
Jak się czujesz dziś?
Mili no to tez masz dużo w planach.
Mam nadzieję że brat wie co chce kupić. Bo latanie dzisiaj po galerii bez pomysłu

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Mysiu. Luzz! Jeszcze chwila i będziesz w domu

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Kasia Arletka mam nadzieję że usiadlyscie dziś choć na chwilę i że panienki dały popracować spokojnie

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Magda. A nie dałoby się tak z tatą i mamą razem??
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:23   #2623
arletka1313
Zakorzenienie

jeju nogi mi już w doopcie wchodzą, musiałam podłoge umyc bo patrzec nie mogłam i z okazji tego ze schnie to ja do was
jeszcze tyle roboty że ło matko, ale na jutro ile mniej
byłam u mamy, i u niej jak zwykle wilczy humor przed świętami i wigilią, i to głupie powtarzanie że nic nie robi, ze ☠☠☠☠☠☠☠i itp, słychać się nie chce poprostu!

ruda ja wiem że o byłym nigdy nie zapomnisz ale masz wspaniałą rodzinę, o niej myśł, o współnej wigilii, świetach, sufit no cóż, na pewno wkurzył ale co zrobisz???nie myśł o nim teraz

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

zophie Lena nawet daje mi porobić, chwilę pomarudziła a tak to nawet łanie się bawi, teraz śpi.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:42   #2624
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny jesteście kochane. Nie wiem co bym bez Was zrobiła, mama Powiedziała ze luzik i ze razem jeszcze skolujemy sałatkę i ze nie mam się co martwić. Ma obiecał ze na przyszły rok już będę mieć nowe meble w kuchni i cały sprzęt bo tak to nawet się robić nie chce. Miejsca mało, piekarnika brak. Marny właśnie pakuje w papmka ☺

Zophiee no rzeczywiście nieciekawie ze Męża nie ma. Ale dasz rade, Bobri grzeczny dzisiaj?
Arletko no właśnie poprawiam sobie humor takimi myślami ze mam męża i wspaniałego syna,jeju Twoja mama nawet w święta normalnie nie potrafi z tobą pogadać, tyle mocno.

Lecę zaraz robić sałatkę, będę później. lofka 💞
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-23, 14:44   #2625
Gianna M
Zakorzenienie

Ewcia masz przy sobie swoich najcudowniejszych mezczyzn na swiecie-Kostusia i P. kochana olac sufit to rzecz materialna naprawi sie olac braci tz niech cuduja z prezentami,ciesz sie swoimi chlopakami ze masz obok taki skarb i kolejne swieta z Kostusiem i pierwsze swieta jako pani Z. ♡

Arletko nasza PPD u ciebie to zawsze pyszne jedzonko narobione. A twoja mam to jak moja tesciowka. Nie przejmuj sie i nie psuj sobie humoru!!!

Zophee fak no to tz wywieje nawet dzis na tak dlugo :/ a tu jest co robisz i jeszcze Bobri przeciez do towarzystwa. Ech no nic mam nadzieje ze jakos ogarniesz kochana

Dziewczyny dzis wylrzedaz w tesco zestawow kosmetycznych -50% od 18 do zamkniecia sklepu a w calodobowych od 22.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 14:56   #2626
mysia1986
Zakorzenienie

Laski, ja jutro od rana mam młodego. Sis pracuje do 12 a potem jedziemy do rodziców. Nie wiem jak będzie jutro z czasem a na tym zadupi na które jadę często brak zasięgu. Nie wiem co ja zrobię jak nie będę mogła zajrzeć do Was do niedzieli
Dlatego już teraz chciałabym Wam złożyć życzenia :

Samych radości, szczęścia, miłości, cudownie spędzonych chwil z najbliższymi , oby był to czas odpoczynku i relaksu dla Wszystkich Was Wesołych Świąt

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Ale dzisiaj wieczorem jeszcze na pewno zajrzę
Marcel <3

Stary 2014-12-23, 14:56   #2627
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka kurde szkoda ze się do miasta nie wybieramy pewnie bym sobie coś kupiła. Chociaż mąż ostatnio w ziaja mnie obkupil. No masz rację olać sufit,jutro od rana pogarne i będę mieć spokojna swieta. Je tam Tulka dzisiaj? Grzecznie?

No teraz to już serio spadam.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-23, 15:32   #2628
kasiab91
Zakorzenienie

Ja na chwile. Ola jest tak niegrzeczna ze juz padam na ryj. Plakalam juz dwa razy, robot mi sie popsul a P keszcze godzine w pracy a do zrobienia dwa ciasta zwijki i sakiewki. Ach no i sledzie. Oszaleje!!!

Moze zasnie potwor teraz to cos misie uda jeszcze podszykowac.
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:43   #2629
Ziajka
Wtajemniczenie

Kasiu ściskam mocno i jednocze się w bólu. Kubula dziś na pełnych obrotach od 6tej, spał 20minut, teraz padł i już jestem ciekawa o której wieczorem zaśnie taką rundę po mieście zrobiłam, że nigi mnie bolą.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 15:50   #2630
Gianna M
Zakorzenienie

Kurde i u nas cos masakra jakas po prostu Tula wstala z drzemki i drze sie juz godzine nie wiem co sie dzieje! Tz jej posmarowal zeby ale nie pomoglo jesc nie chce pic nie dam jej chyba czopek nie mam pojecia o jej sie stalo:/

Stary 2014-12-23, 15:52   #2631
Ziajka
Wtajemniczenie

Ja nie wiem skąd w dzieciach tyle energii? Kubuś dziś to ma jakiegoś speeda. Nie mam co założyć na Wigilię i proszę się tu nie śmiać bo to poważny dylemat weszłam do sklepu , fajne trzy sukienki ale coś nie dokońca to, Kuba wariował w przymierzalni, walił w lustro , latał dookoła po ścianach, a na koniec dał nura na podłogę i robił akuku paniom ze sklepu pod kotarą cudem jakoś przymierzyłam ale nawet nie miałam głowy do tego. Pije drugą kawę bo już padam, a chciałam jeszcze poodkurzać, pomyć podłogi, bo jutro rano idę kamie pomóc szykować na Wigilię.

Ewcia ciesz się swoimi Skarbami. A sufit? Pomyśl, że dobrze, że teraz jak jest mąż w domu, może coś zaradzi po świętach, a co byś sama zrobiła. A jak nie to będzie preteks do remontu kuchni szybszego

Zophiee też nie lubię takiego pytania o prezenty, zwłaszcza dalsych osób i na ostatnią chwilę. Bo rodzice czy mąż to co innego, czasem lubię powiedzieć co potrzebuje i to dostać, ale nie tak jak u Ewci. A najbardziej denerwuje mnie dawanie pieniędzy dla dziecka, kiedy coś trzeba kupić i tak chcą rodzice to ok, ale nie za każdym razem. Dla mnie to pójście na łatwizne.

Widzę, że u wszystkich praca wre
Stary 2014-12-23, 16:18   #2632
Lila_27
Zakorzenienie

Hej jestem
Zacznę od wczorajszego wieczora, bo przeżyłam chwile grozy.. na małego spadła szafka z butami, kiedy przygotowywałam mu kąpiel... TŻ miał go pilnować... ta szafka miała być przykrecona do sciany, ale mąż swierdził, że Natan na pewno jej nie ściągnie.. no i ściągnął.. przygniotła mu rączkę.. Myślałam, że oszaleję... mały tak wył... ja na pogotowie chciałam.. Tż, że nic się nie stało ... poczekaliśmy pół godziny rączka nie puchła, ale zdarł sobie skórę na dłoni i przeciął paluszek... jakimścudem nie stało się nic poważnego... mały szaleje jak zwykle tyle że z zabandażowaną rączką...

Z tego wszystkiego prawie spaliłam makowiec

Dzisiaj zakupy ostatnie, zrobiłam śledzie po grecku i w śmietanie,
sałatkę jarzynową
Jutro tylko barszcz czerwony mi został

Hanulko życzę Ci, aby życie było dla Ciebie ciekawą i niezapomnianą przygodą Wszystkiego najlepszego

Mysiu
to Wesołych Świąt, jeśli już nie zajrzysz

Ewciu głowa do góry, masz przy sobie dwa skarby !

Migotko do nas też kolega natręt chce przyjść w sylwetra
Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze

Gianna jak tam teściowa dała radę?

Ziajka brawo dla Kubulka za kroczki

Zophie u mnie też pogoda do dupy, a mniee głowa boli przez to

Iza jak ręka?

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Kasiu przytulam mocno A co Ola ma takiego marudę?

Arletko Ty jak zawsze dobrze zorganizowana

Tż obiecał mi godzinę wolnego i zrobię sobie spa w wannie
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 16:23   #2633
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej jestem
Zacznę od wczorajszego wieczora, bo przeżyłam chwile grozy.. na małego spadła szafka z butami, kiedy przygotowywałam mu kąpiel... TŻ miał go pilnować... ta szafka miała być przykrecona do sciany, ale mąż swierdził, że Natan na pewno jej nie ściągnie.. no i ściągnął.. przygniotła mu rączkę.. Myślałam, że oszaleję... mały tak wył... ja na pogotowie chciałam.. Tż, że nic się nie stało ... poczekaliśmy pół godziny rączka nie puchła, ale zdarł sobie skórę na dłoni i przeciął paluszek... jakimścudem nie stało się nic poważnego... mały szaleje jak zwykle tyle że z zabandażowaną rączką...

sałatkę jarzynową

Hanulko życzę Ci, aby życie było dla Ciebie ciekawą i niezapomnianą przygodą Wszystkiego najlepszego

Mysiu
to Wesołych Świąt, jeśli już nie zajrzysz

Ewciu głowa do góry, masz przy sobie dwa skarby !

Gianna jak tam teściowa dała radę?

Ziajka brawo dla Kubulka za kroczki

Zophie u mnie też pogoda do dupy, a mniee głowa boli przez to

Iza jak ręka?

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Kasiu przytulam mocno A co Ola ma takiego marudę?

Arletko Ty jak zawsze dobrze zorganizowana

O jejku chyba bym zawału dostała...Dobrze że nic się nie stało.

Palec lepiej zaczyna się goić.

Stary 2014-12-23, 16:26   #2634
zophiee
Zakorzenienie

U mnie też Borys daje do wiwatu. Już sił mi brak.
Pobawi się 5 minut i wyje! Horror
Tz jeszcze nie ma.
Chcialam położyć młodego na drzemke po 16. Ale nie było opcji.
A teraz już mu nie dam spać bo potem będzie szalał do 22. O nie!
Tz jeszcze nie ma!

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Lila o matko kochana!
Całe szczęście nic powaznego się nie stało!
Mam nadzieję że szafka już przykrecona!
Stary 2014-12-23, 16:31   #2635
mysia1986
Zakorzenienie

a ja siedze i pakuje prezenty Nienawidze tego. musialam kupic duza torbe bo nie wiem czy Wam mowilam ale mam chrzesnice tam gdzie jade na swieta. Ma tyle lat co Szymek, 6. Ma jeszcze 6 rodzenstwa. w domu im sie nie przelewa... Kupilam jej buty na zime, tronister z piornikiem i workiem z motywem jakis kucykow chciala taki, gre edukacyjna, takie tablice z literkami do nauki pisania z takim zmywalnym markerm i szmatka do scierania. no i dla calej 7 slody ze. cala wielka reklamowka, musze to teraz porozdzielac i popakowac.

lila, o mamusi jeszcze taka akcja. opieprz tz zeby szafke przykrecil

kasia, wdech wydech, to tylko swieta. buziaki

ziajka, a to maly czarodziej czarowal w przebieralni ale to nie eybralas zadnej kiecki ??
Marcel <3

Stary 2014-12-23, 16:38   #2636
Ziajka
Wtajemniczenie

Mysia no choler.a nie wybrałam! jedna piękna ale jak dla starej baby, druga piękna ale rozmiar za mała - czarna ze złotym wzorem, dopasowana góra i rozkloszowany dół, piękna no ale cóż, trzecia zbyt sexi - czerwona przód skromny , a tył dekold do pasa obszyty złotą nitką , dopasowana, a na wigilię lepiej mieć luz na jedzenie Mysia ty to jesteś kobieta o wielkim sercu, super prezent dla małej.

Lila o matko ale stresu, dobrze, że nic się nie stało poważnego. A jak ta rączka, rusza bez problemu?

Zophiee a to Bobri ananasek! Kuba pospał 20minut i wstał z placzem , no cóż wiecwj teraz spać już nie będzie.
Stary 2014-12-23, 16:41   #2637
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila no ja bym się za ta akcje na Tzcie wyzyla i nie mówię tu o sprawach lozkowych. Dostał by z☠☠☠y jakich mało. Dobrze ze Małemu nic się nie stało.

Gianka biedna Nacia. Pewnie zęby tak ostro idą.

Zophiee to Bobri lobuziak,Kostello tez dzisiaj nie słucha co do niego mowie.

Ziajka to Kubula lovelas wyrywacz,a co do stroju n wigilię to się nie śmieje bo mam ten sam problem.

Kasiu znam to płakanie z bezsilności aż z dobrze. Tule Cię mocno.

A mnie już lepiej,zrobiłem sałatkę, warzywka na farsz po grecku i jeszcze jutro od rana rybę usmaze. Siedzę teraz sama z Kostusiem bo do Tzta przyjechał brat z kolegą.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Mysia masz wielkie serce. Fajnie ze o reszcie dzieciaków pomyślalas no i chrześnica dostanie coś fajnego i bardzo przydatnego.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-12-23, 16:49   #2638
zophiee
Zakorzenienie

Mysiu♥♥
Ja mokne na spacerze bo ten młody człowiek nie chciał inaczej!
Tz będzie za pól godziny. I mam mieć obiad!!!!
Stary 2014-12-23, 17:38   #2639
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Co bedziesz robić?
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj nadgoniłam prace a dzisiaj jestem w czarnej du^pie. Poranek wybił mnie z rytmu i tak jakoś tu wegetuje dzisiaj.

Migotka, co z włoskami robisz?
Ombre zrobiłam i troszkę podcięłam

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Witam się i ja. Pogoda masakra! A ja od rana w biegu.

89migotka oooo ślub w sylwestra? Super!

A ja od rana w biegu. Najpierw u doradcy kredytowego, tak lało że kurtka mi przemokla później zakupy, pomóc trochę teściowej, teraz robię muffinki, a jeszcze mój brat się obudził że żonie chce prezent kupić więc muszę pojechać. Też mu się przypomniało a głowa to dziś mi pęka!
A w Sylwestra
Przymierzacie się do zakupu mieszkania? Fajnie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Migotko a co ten kolega sie tak zali ciagle by sie chlopina ogarnal!
Kolega ma problem ze swoją byłą bo utrudnia mu kontakty z dzieckiem. Z jednej strony go rozumiem, a z drugiej myślę, że gdyby wcześniej się ogarnął to nie miałby tego problemu.

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość

Migotka koniecznie pochwal się fryzurą.
Jak się czujesz dziś?
Później postaram się wrzucić fotkę na fb
Zrelaksowałam się jak poszłam do fryzjera, a teraz znowu czuję ból jak na @

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej jestem

sałatkę jarzynową

Lila jak dobrze, że nic gorszego Natankowi się nie stało.
Samopoczucie takie sobie

Sorry, że tylko tak na chwilkę, ale jestem w trakcie pieczenia ciastka. Później się jeszcze odezwę Lofka

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 17:56   #2640
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migociu ciesze się ze wizyta się udała.

Ja ponad godzinę siedzę z Kostim i czekamy na tzta,...

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Przyszedł. Po piwku. No na mój dzisiejszy humor to gwóźdź do trumny.
Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości