|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
migociu tak, roboty sporo, ale na jutro chce mieć mało bo na 15 musze być gotowa, a tż też będzie w pracy więc nie chce zapierniczać pół dnia i paść przy stole
![]() zophie a daj spokój z tą pogodą, koszmar jakis, na Lenke widzę pogoda działa usypiająco, wczoraj poszła spać o 21, przed północą mleczko i spała do 8.20, i już od 10 minut przysypia, ale kupke robi więc zaraz przebiore i pójdzie spać.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Co bedziesz robić?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Iza.. masakra ![]() ![]() Mysia czytałam na fb. Dasz radę ![]() ![]() Haneczko Kluskowa Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Mili.. znam dużo dziewczyn, którym owe ziółka pomogły ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠a rodzeństwo tzta powariowalo, wpadli na pomysł ze każdy robi każdemu prezent i teraz wydzwaniaja do mnie co chce a ja mam humor do doopy i zwyczajnie mam prezenty tam gdzie słońce nie dochodzi. Nie wiem co jest, ten sufit wczoraj mnie dobił totalnie i ogólnie jakąś zalamke mam ale jak już wiecie u mnie to norma przed świętami, myślę nie o tym co trzeba i później humor jest jaki jest.
#2615 |
Zakorzenienie
|
Ruda, no nie dziwie się. Oni tak na dzień przed wigilia wyskakują? A to ustalaliście wcześniej co i jak z prezentami ?
Ja wczoraj nadgoniłam prace a dzisiaj jestem w czarnej du^pie. Poranek wybił mnie z rytmu i tak jakoś tu wegetuje dzisiaj. Migotka, co z włoskami robisz?
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Myślą nic nie ustalili. Tzn ze między rodzeństwem sobie robia a teraz nagle jeszcze j i ich partnerzy. Żart,.
#2618 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja. Pogoda masakra! A ja od rana w biegu.
RudaEwcia25 Rudasku mój głowa do góry! Jutro się objemy aż nam brzuchy pekna i będzie fajnie! yssmay może masz rację ![]() ![]() PannaMagda o to masz wigilię x2. Fajnie ![]() 89migotka oooo ślub w sylwestra? Super! arletka1313 motorek masz chyba ![]() kasiab91 Ty też na obrotach. I jeszcze teściowej pomóc, trzymaj się tam! Ziajka brawo za kroczki ![]() zophiee cycki do góry ![]() Gianna M jak wiedźma dziś? _Kluska_ a dla Was dużo zdrówka,szczęścia i zadowolenia. Samych radości. Masy uśmiechu i dla Ciebie cierpliwości! A ja od rana w biegu. Najpierw u doradcy kredytowego, tak lało że kurtka mi przemokla ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- iza243 fajnie że dziś już lepiej. mysia1986 ja mam urlop ale żeby nie było telefon dzwonił i maile odebrać musiałam. Ja nie czaję tego....
#2619 |
Zadomowienie
|
Haniu dzis masz roczek. Z tej okazji zycze samych radosci. Wiecej nic nie dodam bo kochana mamusia zapewni ci wszystko co potrzebujesz w tym malym-wielkim swiecie.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Haneczko w dniu tych pieknych pierwszych i wyjatkowych urodzin zycze Ci zebys rosla zdrowo,zeby kazdy dzien byl pelen nowych wrazen i abys dalej z taka niesamowita zwinnoscia odkrywala swiat. Kluska ten dzien jest takze twoim dniem i zycze Ci aby kolejne lata z Hanulka byly tak cudowne i wzruszajace jak ten pierwszy rok. Dziewczynki wszystkiego co najlepsze!♡♥♡ Ewcia co sie dzieje kochana sciaskam cie mocno z calej sily!!! Magda to tez gonitwa w swieta jak u nas:/ ale pozniej odpoczywaj ![]() Mili zamierzacie ruszyc z kredytem? Zophee ja od dwoch dni przez ten deszcz i aure mam taki bol glowy az rzygac sie chce. Iza ciesze sie ze reka troszke lepiej. Arletko fajnie ze pomoglam z fryzurka ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Migotko a co ten kolega sie tak zali ciagle by sie chlopina ogarnal! Mysia a wez siedz i odpoczywaj w koncu dzis ostatni dzien pracy wiec olac a ja zaraz lukne na fb co tam jak tam wyszlo rano. |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Gianka tak na prawdę to sama nie wiem co się dzieje. Rodzeństwo Męża mnie trochę wkurzylo ze na ostatnia chwile wyskakują z prezentami a ja tak na prawde nic od nich nie chce. A oni dzwonią do mnie jak chce książkę bo sa w księgarni. Sufit mokry n szczęście nie cieknie, no i kolejne święta z taką pustka po pierwszym chłopaku. Ale co będę smecic. Zaraz rodzeństwo Męża przyjdzie.
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Ruda.
Ja od tej pogody, braku słońca też mam humor do dupy! Były chlopak na zawsze będzie taką raną w sercy. Ale pamiętaj że los był łaskawy. Masz szczęśliwą rodzinę- Kostka męża♥ Myśl tylko o tym! ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- A takie prezenty- "powiedz co chcesz" nie uznaję! Zwłaszcza dzień przed świętami! ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Mnie tz dobil. Miał być wcześniej. A tu na 16.30 ma spotkanie. Więc na 18 może będzie w domu. A o 19.30 jeszcze jedzie do prawnika ![]() I weź tu coś zaplanuj! ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Migotka koniecznie pochwal się fryzurą. Jak się czujesz dziś? Mili no to tez masz dużo w planach. Mam nadzieję że brat wie co chce kupić. Bo latanie dzisiaj po galerii bez pomysłu ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Mysiu. Luzz! Jeszcze chwila i będziesz w domu ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Kasia Arletka mam nadzieję że usiadlyscie dziś choć na chwilę i że panienki dały popracować spokojnie ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Magda. A nie dałoby się tak z tatą i mamą razem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
jeju nogi mi już w doopcie wchodzą, musiałam podłoge umyc bo patrzec nie mogłam i z okazji tego ze schnie to ja do was
![]() jeszcze tyle roboty że ło matko, ale na jutro ile mniej ![]() byłam u mamy, i u niej jak zwykle wilczy humor przed świętami i wigilią, i to głupie powtarzanie że nic nie robi, ze ☠☠☠☠☠☠☠i itp, słychać się nie chce poprostu! ruda ja wiem że o byłym nigdy nie zapomnisz ale masz wspaniałą rodzinę, o niej myśł, o współnej wigilii, świetach, sufit no cóż, na pewno wkurzył ale co zrobisz???nie myśł o nim teraz ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- zophie Lena nawet daje mi porobić, chwilę pomarudziła a tak to nawet łanie się bawi, teraz śpi.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście kochane. Nie wiem co bym bez Was zrobiła, mama Powiedziała ze luzik i ze razem jeszcze skolujemy sałatkę i ze nie mam się co martwić. Ma obiecał ze na przyszły rok już będę mieć nowe meble w kuchni i cały sprzęt bo tak to nawet się robić nie chce. Miejsca mało, piekarnika brak. Marny właśnie pakuje w papmka ☺
Zophiee no rzeczywiście nieciekawie ze Męża nie ma. Ale dasz rade, Bobri grzeczny dzisiaj? Arletko no właśnie poprawiam sobie humor takimi myślami ze mam męża i wspaniałego syna,jeju Twoja mama nawet w święta normalnie nie potrafi z tobą pogadać, tyle mocno. Lecę zaraz robić sałatkę, będę później. lofka 💞
#2625 |
Zakorzenienie
|
Ewcia masz przy sobie swoich najcudowniejszych mezczyzn na swiecie-Kostusia i P. kochana olac sufit to rzecz materialna naprawi sie olac braci tz niech cuduja z prezentami,ciesz sie swoimi chlopakami ze masz obok taki skarb i kolejne swieta z Kostusiem i pierwsze swieta jako pani Z. ♡
Arletko nasza PPD ![]() Zophee fak no to tz wywieje nawet dzis na tak dlugo :/ a tu jest co robisz i jeszcze Bobri przeciez do towarzystwa. Ech no nic mam nadzieje ze jakos ogarniesz kochana ![]() Dziewczyny dzis wylrzedaz w tesco zestawow kosmetycznych -50% od 18 do zamkniecia sklepu a w calodobowych od 22. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Laski, ja jutro od rana mam młodego. Sis pracuje do 12 a potem jedziemy do rodziców. Nie wiem jak będzie jutro z czasem a na tym zadupi na które jadę często brak zasięgu. Nie wiem co ja zrobię jak nie będę mogła zajrzeć do Was do niedzieli
![]() Dlatego już teraz chciałabym Wam złożyć życzenia : Samych radości, szczęścia, miłości, cudownie spędzonych chwil z najbliższymi , oby był to czas odpoczynku i relaksu dla Wszystkich Was ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Ale dzisiaj wieczorem jeszcze na pewno zajrzę ![]()
#2627 |
Zakorzenienie
|
Gianka kurde szkoda ze się do miasta nie wybieramy pewnie bym sobie coś kupiła. Chociaż mąż ostatnio w ziaja mnie obkupil. No masz rację olać sufit,jutro od rana pogarne i będę mieć spokojna swieta. Je tam Tulka dzisiaj? Grzecznie?
No teraz to już serio spadam.
#2628 |
Zakorzenienie
|
Ja na chwile. Ola jest tak niegrzeczna ze juz padam na ryj. Plakalam juz dwa razy, robot mi sie popsul a P keszcze godzine w pracy a do zrobienia dwa ciasta zwijki i sakiewki. Ach no i sledzie. Oszaleje!!!
Moze zasnie potwor teraz to cos misie uda jeszcze podszykowac.
#2629 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu ściskam mocno i jednocze się w bólu. Kubula dziś na pełnych obrotach od 6tej, spał 20minut, teraz padł i już jestem ciekawa o której wieczorem zaśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Kurde i u nas cos masakra jakas po prostu Tula wstala z drzemki i drze sie juz godzine
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem skąd w dzieciach tyle energii? Kubuś dziś to ma jakiegoś speeda. Nie mam co założyć na Wigilię i proszę się tu nie śmiać bo to poważny dylemat
![]() ![]() Ewcia ciesz się swoimi Skarbami. A sufit? Pomyśl, że dobrze, że teraz jak jest mąż w domu, może coś zaradzi po świętach, a co byś sama zrobiła. A jak nie to będzie preteks do remontu kuchni szybszego ![]() Zophiee też nie lubię takiego pytania o prezenty, zwłaszcza dalsych osób i na ostatnią chwilę. Bo rodzice czy mąż to co innego, czasem lubię powiedzieć co potrzebuje i to dostać, ale nie tak jak u Ewci. A najbardziej denerwuje mnie dawanie pieniędzy dla dziecka, kiedy coś trzeba kupić i tak chcą rodzice to ok, ale nie za każdym razem. Dla mnie to pójście na łatwizne. Widzę, że u wszystkich praca wre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Hej jestem
![]() Zacznę od wczorajszego wieczora, bo przeżyłam chwile grozy.. na małego spadła szafka z butami, kiedy przygotowywałam mu kąpiel... TŻ miał go pilnować... ta szafka miała być przykrecona do sciany, ale mąż swierdził, że Natan na pewno jej nie ściągnie.. no i ściągnął.. przygniotła mu rączkę.. Myślałam, że oszaleję... mały tak wył... ja na pogotowie chciałam.. Tż, że nic się nie stało ... poczekaliśmy pół godziny rączka nie puchła, ale zdarł sobie skórę na dłoni i przeciął paluszek... jakimścudem nie stało się nic poważnego... mały szaleje jak zwykle tyle że z zabandażowaną rączką... Z tego wszystkiego prawie spaliłam makowiec ![]() Dzisiaj zakupy ostatnie, zrobiłam śledzie po grecku i w śmietanie, sałatkę jarzynową ![]() Jutro tylko barszcz czerwony mi został ![]() Hanulko życzę Ci, aby życie było dla Ciebie ciekawą i niezapomnianą przygodą ![]() ![]() Mysiu to Wesołych Świąt, jeśli już nie zajrzysz ![]() Ewciu głowa do góry, masz przy sobie dwa skarby ! ![]() Migotko do nas też kolega natręt chce przyjść w sylwetra ![]() Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze ![]() Gianna jak tam teściowa dała radę? Ziajka brawo dla Kubulka za kroczki ![]() ![]() Zophie u mnie też pogoda do dupy, a mniee głowa boli przez to ![]() Iza jak ręka? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Kasiu przytulam mocno ![]() Arletko Ty jak zawsze dobrze zorganizowana ![]() Tż obiecał mi godzinę wolnego i zrobię sobie spa w wannie ![]()
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palec lepiej zaczyna się goić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
U mnie też Borys daje do wiwatu. Już sił mi brak.
Pobawi się 5 minut i wyje! Horror Tz jeszcze nie ma. Chcialam położyć młodego na drzemke po 16. Ale nie było opcji. A teraz już mu nie dam spać bo potem będzie szalał do 22. O nie! Tz jeszcze nie ma! ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Lila o matko kochana! Całe szczęście nic powaznego się nie stało! Mam nadzieję że szafka już przykrecona! |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
a ja siedze i pakuje prezenty
![]() ![]() lila, o mamusi jeszcze taka akcja. opieprz tz zeby szafke przykrecil ![]() kasia, wdech wydech, to tylko swieta. buziaki ziajka, a to maly czarodziej czarowal w przebieralni ![]()
#2636 |
Wtajemniczenie
|
Mysia no choler.a nie wybrałam!
![]() ![]() ![]() Lila o matko ale stresu, dobrze, że nic się nie stało poważnego. A jak ta rączka, rusza bez problemu? Zophiee a to Bobri ananasek! Kuba pospał 20minut i wstał z placzem , no cóż wiecwj teraz spać już nie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Lila no ja bym się za ta akcje na Tzcie wyzyla i nie mówię tu o sprawach lozkowych. Dostał by z☠☠☠y jakich mało. Dobrze ze Małemu nic się nie stało.
Gianka biedna Nacia. Pewnie zęby tak ostro idą. Zophiee to Bobri lobuziak,Kostello tez dzisiaj nie słucha co do niego mowie. Ziajka to Kubula lovelas wyrywacz,a co do stroju n wigilię to się nie śmieje bo mam ten sam problem. Kasiu znam to płakanie z bezsilności aż z dobrze. Tule Cię mocno. A mnie już lepiej,zrobiłem sałatkę, warzywka na farsz po grecku i jeszcze jutro od rana rybę usmaze. Siedzę teraz sama z Kostusiem bo do Tzta przyjechał brat z kolegą. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Mysia masz wielkie serce. Fajnie ze o reszcie dzieciaków pomyślalas no i chrześnica dostanie coś fajnego i bardzo przydatnego.
#2638 |
Zakorzenienie
|
Mysiu♥♥
Ja mokne na spacerze bo ten młody człowiek nie chciał inaczej! Tz będzie za pól godziny. I mam mieć obiad!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przymierzacie się do zakupu mieszkania? Fajnie ![]() Cytat:
Później postaram się wrzucić fotkę na fb Zrelaksowałam się jak poszłam do fryzjera, a teraz znowu czuję ból jak na @ Cytat:
Samopoczucie takie sobie Sorry, że tylko tak na chwilkę, ale jestem w trakcie pieczenia ciastka. Później się jeszcze odezwę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Migociu ciesze się ze wizyta się udała.
Ja ponad godzinę siedzę z Kostim i czekamy na tzta,... ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Przyszedł. Po piwku. No na mój dzisiejszy humor to gwóźdź do trumny.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.