![]() |
#2731 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Ciśnienie przeważnie podbija stres jak pielęgniarka mierzy. Też tak czasami mam. Człowiek się zdenerwuje i skacze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Wtajemniczenie
|
Wrocilaaaam. Diagnoza - wirus. Dostałam syrop na kaszel taksy na gardło i mam pić nie brac paracetamol.
Okropne obydwa syropy. Ale może coś pomogą. Tż to samo.... Dziewczyny kurcze czytam o waszym podjadaniu a ja najchętniej bym wgl nie jadła ![]() To normalne? ![]() Mój Czkawke ma dość często. Zazwyczaj po jedzeniu ![]() Evcia śliczny kącik ![]() ANdriuszka dobrze ze z malutka wszystko okej ![]() Sylwuska super! ! ![]() My lezymy...
#2733 |
Zadomowienie
|
Dzięki za namiary na termometr. Bo właśnie mąż się upiera na ten taki na podczerwień, że się zbliża tylko i on mierzy. I tak szukam opini który to wybrać w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska super, ze wizyta udana
Fionka urzędy to jest zuooo. Ja jutro mam jechać do skarbówki i aż mnie telepie. Cień jak się w końcu dodzwoniłam to położnej już nie było a lekarz dziś w ogóle nie przyjmował. Na razie jest spokój, może to było takie jednorazowe. Będę próbować jutro się dostać. Tylko nie wiem co z tego będzie bo muszę tż jedną rzecz w skarbówce załatwić, jakoś się umówić na tą wizytę, po południu mam sr. I też nie wiem co mam robić, bo pogoda do dupy, a ja autem już nie za bardzo mogę jeździć, bo mi te bóle i skurcze przeszkadzają, więc będę się pewnie autobusami bujać i mnóstwo czasu stracę. Jeszcze tż do mnie zadzwonił, że jest mega przybity, że najchętniej to by się zawinął do domu już i nawet mu nie mówiłam ani o tym plamieniu ani o tym lekarzu, bo mu nie będę dokładać. Rozejrzałam się po mieszkaniu, tyle rzeczy niezrobione jeszcze. Poukładałam jeszcze raz ciuszki, żeby zobaczyć ile czego mam, brakuje mi chyba kaftaników. Dopakowałam torbę na amen, brakuje tylko dokumentów jedzenia i wody. Chyba mam dziś psychicznie słabszy dzień...
#2735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wg niej nie ważne kogo weźmiemy za chrzestnych ( bo u nas z tym jest problem) byle by ochrzcić .. a takie podejście wg mnie jest bez sensu zwłaszcza ze mam do instytucji kościoła stosunek jaki mam.. brata tż nie możemy bo nie ma bierzmowania.. kuzyna tż nie wezmę bo do dzisiaj przez niego spłacamy kredyt więc średnio mi się to uśmiecha.. mamy znajomych których bierzemy pod uwagę ale nie chcemy brać ich oboje bo są małżeństwem.. od biedy jest jeszcze kuzynka.. ale z nią widujemy się max 2 razy do roku więc też moim zdanie mija się to z celem.. zobaczymy .. na szczęście my parcia nie mamy ;p dzisiaj wieczorem tż jedzie odberać matę z fisher price .. zobaczymy czy rzeczywiscie jest w stanie idealnym ![]()
![]() |
#2736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz wrzucę zdjęcie inaczej, może bedzie widać, i do tego mam matę taką z gąbki i dokupiłam turystyczny przewijak taki najzwyklejszy, w podróży się przyda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
takie tam ... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2739 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Adka ![]() ![]() Zdrowiej ![]() Cytat:
![]() witaj w klubie słabszych dni, wysyłam trochę mocy, może jak się skumuluje to pomoże nam obu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Adka życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Jak piszecie, że coś zrobicie za dwa trzy tygodnie, to zazdroszczę, bo ja to już nie będę miała wtedy czasu! :O A i wiem, że to wiele nie zmienia w moim przypadku, ale właśnie ujrzałam czopa... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2742 | |
Zadomowienie
|
Rudaska popieram Cień - wskakuj do wyrka albo rozłóż się na kanapie .. daruj sobie dzisiaj załatwianie ??
![]() ![]() Cytat:
oooo... smętny czop :O
![]() |
#2743 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A pozostałe dwa zdjęcia mi się nie wyświetlają. Nie ma co, forum najlepiej się czyta na lapku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Rozeznanie
|
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i macie rację, że robicie po swojemu. Ja też nie zamierzam na siłę, nagle chrzcić. A jestem wierząca, tylko na instytucję kościoła i na jej pracowników mam alergię. Wszystko w swoim czasie ![]() A wiesz, niektóre babcie to zaślepione i tylko ,,bo co ludzie powiedzą". Olać to ![]() ![]() Pochwal się matą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zadomowienie
|
nie jestem sama
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może powinnaś powiedzieć Tż że miałaś plamienia? Gdyby się powtórzyły i usłyszał przez przypadek, że miałaś wcześniej to by mu przykro było, że mu nie powiedziałaś... Oby się nie powtórzyły oczywiście! Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2749 |
Zadomowienie
|
Benita ja z lapka też tylko jedno na trzy zdjęcia wanienki widzę :P
A czop żebyście wiedziały, że smętny! ![]() Co do termometrów ja tak jakoś intuicyjnie celowałam, że douszny będzie najlepszy no i potwierdził to też nasz znajomy ratownik medyczny ![]() Wczoraj po wyjściu ze szpitala kupiliśmy dwa kilo mandarynek i teraz wcinam póki jeszcze mogę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
KLEO no to rusza się tylko po prostu delikatnie
![]() FIONKA współczuję sytuacji w urzędzie, oby humor po wiZycie Ci się poprawił ![]() OENEDUE dzięki ![]() Super ze będziecie mieli niedługo szafę, wiem jaką to radość, bo,ja z komody też bardzo się cieszyłam ![]() GRYZELDA u mnie właśnie pralka też wiruje pieluchy, ręczniki, przescieradla i śpiworki ![]() Zostanie mi jeszcze jedna pralka pieluch z nadrukami i te kocyki i rożek z minky i chyba wszystko, się okaże ![]() ![]() Jak możesz to dopisz mnie na wizytę 11.12? ![]() OGOLNIE tak, zawsze w spoczynku i to tak z 10 min mam posiedzieć a nie usiąść i mierzyć od razu. U niego zawsze mam dobre ciśnienie, mimo że zawsze gadam i w ogóle w emocjach jestem, ale on mierzy mi sprzętem który ręcznie się pompuje i powiedział, że taki jest najlepszy, bo te elektroniczne ciśnieniomierze zawsze trochę zawyzaja wynik, Twoja położna jakim Ci mierzy? No i to normalne według mnie, ze przy kimś masz wyższe, co innego usiąść samemu. A Ty jak dawkujesz leki, skoro dopiero potem bierzesz tabletkę? Coś Ci mówi wtedy o tym cisnieniu? ANI_QA przypomniało mi się, ze pytałam o baterie do snuzy a nikt nie odpowiedział, więc ja właśnie tak mialam zamiar kupować jak pokazałeś, tylko jeszcze urządzenia nie mam, więc się wstrzymuje i nie wiem czy znajde, bo tez chciałabym w takiej cenie za 200 zł. A Wy jednak się skusiliscie? Gdzie znaleźliście? ![]() ANDRIUSZKA fajna ta zolciutka wanienka ![]() ADKA nie dawajcie sie! Jak byłam chora to patrzeć na jedzenie nie mogłam, ba nie mogłam czytac nawet Was tutaj jak zachwycalyscie się czymś do jedzenia, więc może tak od choroby masz. RUDASKA mam nadzieję,ze u Ciebie to jednak nic powaznego ;( szkoda mi tez Twojego Ta, coś się stało w pracy, ze taki ma humor? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do chrzestnych to siostra tż ma u swojego młodszego synka dwie chrzestne bo nie było kandydata na chrzestnego ani w rodzinie ani wśród znajomych Sylwuska dzięki, też mam nadzieję że to minęło już. A z tż to czasem tak bywa, że przychodzi tęsknota, zmęczenie, czasem jeszcze szef się czepnie i każdy wysiada. A tż i tak nie daje po sobie poznać, więc jak już się przyznał to mu tam chyba źle dzisiaj.
25.12.2015 Igor ![]() ![]() ![]() 17.09.2017 Olgierd ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-11-18 o 15:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na spokojnie wybierzemy 2 .. a babcia pogada pogada i moze jej sie znudzi .. ;p u nas znowu całe miasto zakorkowane .. katowice i chorzów stoją .. a tż dzisiaj ma pare kursów .. bosko .. ide wycisnąć sok z pomarańczy i grejpfruta może postawi mnie na nogi .. jak nie to ![]()
![]() |
#2753 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nie martw się, ponoć czop może wypaść dużo wcześniej, a i tak ciążę bezpiecznie można donosić do terminu. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
O i święte słowa, nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, najpierw niech się dziecko urodzi szczęśliwie. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2755 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
mandarynkiii ![]() Cytat:
i bardzo dobrze zrobiłas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2756 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za snuzę ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że z Malutką wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za komplementy, powiem szczerze, że też jestem zakochana w pokoju ![]()
![]() |
#2757 |
Zadomowienie
|
No wiem, że może wypaść dużo wcześniej, ale ja mam termin za 13 dni, gin mówił, że na pewno go nie doczekam, więc no tak czy siak wiem, że poród niebawem, ale czop mi o tym przypomniał dobitnie
![]() Andriuszka no wypadł ![]() Evcia, bardzo ładny pokoik ![]() Też bym chciała łóżeczko rozłożyć, jutro przycisnę TŻta! ![]() Sylwuska w ogóle gratuluję wizyty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zadomowienie
|
Acha acha i kolega co ma małe dziecko polecał nam od razu kupić mleko na "w razie w", jakby był problem od razu z pokarmem. Więc kupiliśmy takie, tfu tfu oby się nie przydało, ale na wszelki wypadek mam. Jak coś to się odsprzeda. Tymczasem mam w zapasie.
No i pokazuję matę do wanienki z gąbki. I przewijak, taki najzwyklejszy do podróży. Acha i kupiłam w aptece KORĘ DĘBU już sobie, żeby mieć w domu po porodzie. Grosze kosztuje, a czyni cuda. Więc też Wam polecam. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-11-18 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę, że nie wycofał jeszcze ogłoszenia więc mam nadzieję, że nie chce nas oszukać, bo już się nastawiłam, że udało się tanio kupić. Skusiliśmy się, bo mi to w głowie trochę siedzi... zawsze później możemy sprzedać niewiele tracąc, albo nawet wcale nie tracąc ![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2015-11-18 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
KLEO mi na obchodzie lekarz powiedzial ze najgorsze w malowodziu jest to, ze moze nastapic niewydolnosc lozyska. A to bardzo niebezpieczne i ma sie sekundy na reakcje
I tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.