|
|
#2761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
hejka, witam się tym razem nie kawą tylko drinkiem,
melduję, że nie biegałam, ale okna wszystkie już pomyte i taras też, padam, Ilion no pokaż tatuaż, bardzo jestem ciekawa, gratuluje odwagi U mnie niestety wzrost wagi, 53,5 kg. Dla mnie latem jednak gorzej trzymać wagę, jest wiele okazji do podjadania, najadam się owoców na maxa, grill za grillem i są efekty, ale dopóki poniżej 54 to się nie martwię, Wiolka dzięki za buziaczka ciekawe jak tam nasze urlopowiczki. Ale mamy tak piękną pogodę, ![]() Niutka nie martw się do końca miesiąca skarbówka wypłaci i będziesz szaleć, ja już dawno nie mam tej kaski ![]() Kończę drinka i spadam, miłego weekendu
|
|
#2762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo Ilionku a pokażesz na fotce?
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
Ilion ja też jestem ciekawa tego tatuażu, odważna jesteś
![]() Aga fakt, że latem dużo jest opkazji do podjadania i tyle pyszności, że ciężko się oprzeć. Ja na przykład wczoraj po raz kolejny urządzałam imprezę urodzinową razem z koleżanką no i poległam, jej mąż robi taką pyszną karpatkę, że palce lizać. Ale dziewczyny nie poddajemy się , dopuszczalne tylko 3 kg do przodu przez wakacje ha ha
|
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Jasne ze wrzucę fotkę ale dopiero we wtorek, bo nie mam czasu.Właśnie wróciłam po 12 h pracy.z koleżanką powiesiłyśmy na kuchni termometr i... średnia temp wynosiła 37 stopni.Dziś 3 x zmoczyłam sobie koszulkę pod zimną wodą i 3 x wyschła na mnie. Dobrze, że wody i lodu do picia jest u nas dużo, bo dziennie wypijam 1 duże piwo i ze 3 litry wody z cytryną.A na obiad najczęściej tortilla, bo ma mało mięsa i dużo warzyw.Na kolację dziś zjadłam 3 kostki czekolady gorzkiej, kiwi, 1/2 pomidorka i jogurt nat.Dobra zmykam już spać, jutro kolejny cięzki dzień, dobrze,że chociaz wesoło jest i czas szybciej leci.
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
Ilionku, też jestem ciekawa Twojego tatuażyku
Swego czasu marzyłam o niewielkim na nodze w okolicy kostki, ale mi przeszło... Twoją fotę obejrzę dopiero w czwartek, bo we wtorek już o 10-tej musimy się wymeldować i będzemy się pałętać po plaży i wokół basenu do godzin wieczornych, potem powrót.Lenko, fajnie że zabieg się udał Teraz odpoczywaj i regeneruj siły, bo po powrocie z urlopu będę Cię zachęcać do ćwiczeń O kurka po moim powrocie Ty wyjeżdżasz, więc Ci się upiecze Agunia, czyli jednak Chorwacja O wczasach w Bułgarii napiszę Ci na priv Jednak w skrócie muszę przyznać, że Chorwacja jest piękniejsza Chociaż z wyjazdu do Bułgarii jesteśmy bardzo zadowoleni, to stwierdzam, że Bułgaria jest tania i dla leni, bo niewiele jest tu miejsc do zwiedzania. Opalenizna natomiast jest boska Moje menu wygląda tak: - na śniadanie jem: owsiankę z 3 łyżek + 2 kromki razowca z dżemem. - lunch odpuszczamy - na plaży: piwo i lody - ok. 16.30 kawa + ciacho (najczęściej francuskie) - ok. 19-tej obiadokolacja: mięcho z sałatką (najczęściej grecką lub marchewką) No i wieczorkiem wino... Ale nie jest tak, że tylko jemy i plażujemy ![]() Wczoraj zaliczyliśmy spacer ponad 10 km - zwiedzanie Monastyru, a oprócz tego pływamy w morzu lub w basenie Zwiedzaliśmy przepiękny ogród botaniczny w Bałcziku i przylądek Kaliakra Niutko, ale masz parcie na chlebuś Ale co tam najwaniejsze, że waga nie straszy Wioluś, sierpień już co raz bliżej ![]() Dopijam wino i spadam do pokoju, bo od środy mamy niemiłosierne upały i potrafią umęczyć. Buziaczki dla wszystkich, do zobaczenia po powrocie
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-07-04 o 20:50 |
|
|
|
|
#2766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)Niutko, ale masz parcie na chlebuś Ale co tam najwaniejsze
Cytat:
dziewczyny, u mnie waga będzie juz tylko straszyła przez najblizszy rok Jestem w ciązy, 5 tydzień, planowana całuski i będę zaglądać, w poprzednich ciążach przytyłam 14 kg i 17 kg, a w tej ze względu na wiek nie chciałabym aż tak bardzo przytyć, no w każdym razie nie więcej niż w ostatniej, chociaz u mnie w trakcie karmienia w ciągu 6 mscy wracałam do wagi nawet mniejszej niz przed porodem tyle, ze w poprzednich startowałam z mniejsza wagą, ( 60 kg i 62 kg ) teraz startuję z 66 kg
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)Niutko, ale masz parcie na chlebuś Ale co tam najwaniejsze
Witam Was poranną zieloną herbatką
![]() Niutka wielkie gratki Zaglądaj do nas i dbaj o siebie. A wagą się nie martw![]() Agika kupiłam butki tamaris http://www.brandos.dk/tamaris/11-244...01-blk/a11508# Tylko moje w kolorze jasny ciepły orange. Wczoraj troszkę przesadziłam ze słoneczkiem,mam jasną karnację i naprawdę muszę uważać. Plusem takiej gorącej aury jest brak apetytu na kaloryczne jedzonko ![]() Miłego dnia i tygodnia Dziewczyny
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
Niutka
Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia Dbaj o siebie tak jak radzi Wiolka, teraz nie musisz się odchudzać, tylko jeść zdrowo. Fajnie.Wiolka ja też w taką pogodę nie mam aż takiego apetytu, ale też nie mam siły ćwiczyć. Męczą mnie takie upały, a teraz niestety muszę wyjechać do siostry i pozałatwiać kilka spraw, więc będę musiała biegać po mieście w ten upał, do tego podróż pociągiem Ale dziewczyny muszę się pochwalić, że wczoraj niechętnie stanęłam na wadze, a tam niespodzianka - 58,8. Aż wróciłam za kilka minut jeszcze raz się zważyć, bo myślałam, że to 59,8 Bettix korzystaj z ostatnich dni urlopu, a dietą się nie martw, bo nie jest zła, wcale dużo nie jesz, a na tych spacerach na pewno wszystko splasz A do ćwiczeń mnie goń jak wrócisz, chociaż jak pisałam, ja po prostu w takie upały nie mogę. Wyjeżdżam dzisiaj na kilka dni,więc nie wiem, czy będę mogła pisać
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam juz internet ![]() u mnie ciut lepiej waga zaczeła spadac w końcu. poki co jest 63,7 ale nie stoi tylko spada ![]() opaliłam sie i jest mi lepiej samej ze soba. teraz czekam na pewna decyzje i prosze o trzymanie kciuków do czwartku ...oby sie udało. jak juz bede wiediała konkretnie co i jak to wwszystko opowiem lenko gratki , 58 ...mrrrrraaauuuuuu niutko Gratulacje!!!!!! teraz spadam nadrobic zaległosci i wieczorkiem sie odezwe
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
Niutko, wielgachne gratki kochana
Dbaj o siebie i dzidzię, no i oczywiście informuj nas na bieżąco jak się czujecie Wyślij trochę fluidków, bo co niektóre z nas też by się cieszyły z takiej wiadomości. Mam rację? ![]() Lenko, piękny spadek Proszę wkleić aktalne fotyBo z Ciebie to już niezła laska jest Miłego wypoczynku Olunku, ale Ty tajemnicza jesteś Trzymam, więc kciuki ![]() Wiolu, ja też ochoty na jedzenie nie mam w takie upały, ale piwa tyle co tu piję to masakra! I to bez soku - bleee, ale to jedny napój, który hamuje pragnienie. Po pepsi czy fancie jeszcze bardziej chce się pić. Co tam, bynajmniej pozostanę na wątku, bo będzie co zrzucać A my już jesteśmy spakowani, jutro ostatnie klamoty trzeba wrzucić do walizki i wymeldować się o 10-tej. Do wieczora będziemy siedzieli przy hotelowym basenie i o 18-tej wyjazd do domku. Myślałam, że smutniej będzie wyjeżdżać, ale słońca już tyle nałapałam, że chętnie wracam
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Raczkowanie
|
hej... jestem
Niutka.... Kochana, ściskam Cię mocno ...Lenko... Cieszę się, że zabieg się udał i że jesteś przede wszystkim zadowolona z efektów. za spadek, widzisz a tak się martwiłaś, że nic w dółIlion... Współczuję, taka temperatura to zabójstwo Bettix... Czy ja również mogę prosić info o Bułgarii na priv Cytat:
Olunek... Oluś, a co Ty tam wykombinowałaś ? Czekam na info z dobrymi wieściami i trzymam kciukasy!Wiolka... Buciki ciekawe i mówisz kolor orange , muszą ładnie wyglądać ???Agiko... Życzę Wam, żeby ta Chorwacja jednak się spełniła Nasz urlop w wielkim skrócie: Trójmiasto w pigułce - zaliczone i wszystkie możliwe atrakcje od oceanarium, przez starówkę Gdańska i sopockie molo po rejs pirackim statkiem i zwiedzanie BŁYSKAWICY, kończąc na gofrach, lodach i piwku. Pogoda - miodzio , normalnie Egipt! Troszkę się opalałam, dietkowo - trzymałam się jeżeli chodzi o posiłki podstawowe, ale nie ukrywam było i KFC i winko i piwko i chipsy ! No i jest efekt - 1kg do przodu... Syn mi ciągle stawiał kawę mrożoną i ciastka czekoladowe od SOWY (mniam!), więc jak mogłam odmówić. Wybrał mi też sandałki- rzymianki . U nas jest dziś fajna pogoda ciepło, ale nie upalnie, chmurzy się więc czekam na deszczmiłego dnia menu: 8:30 - śledź wędzony w oleju, 1/2 ogórka świeżego, kawa z mlekiem 11:30 - 2szt brzoskwinia 13:00 - 14:00 - 1l sok pomidorowy 15:00 - mała kawa z mlekiem 17:00 - sałatka: mix sałat, ogórek świeży, seler marynowany, cebula, czerwona fasola, tuńczyk, sos=majonez+ketchup, sok jabłkowy 18:30 - mix studencki (orzechy, rodzynki - przegryzka w kinie!)
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-07-08 o 09:09 |
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
hej, kawusia dla was z ranka
Niutka wow jaka wiadomość, serdecznie wam gratuluję. . Zaglądaj do nas, boś ty super 30+ zdrowa i zadbana mamusia. Wiolka, chyba mamy podobny gust co do butków, bo i te bardzo mi się podobają, choć orange chyba bym nie wybrała, ale beż Ale teraz obcasy u mnie odpadają. Śmigam ciągle na płaskim i jestem taka malutka ![]() Bettix welcome home, czekam na fotki Melkas, fajnie, że pobyliście razem. Qurde jak dla mnie to lato jest pełne pokus, ciągle muszę walczyć z podjadaniem, choć odpuszczam. Więc rozumiem, że ciężko było ci się oprzeć, zwłaszcza jak twój książę prosił CO remontujesz?Olunek trzymam mocno dziś i czekam na info. Lenko czekamy na powrót, baw się dobrze ![]() Ja pełna obaw stanęłam dziś na wadze, ostatnio niezbyt dobrze się odżywiam. Ale wynik ok: 52,5 kg. Uff. Dostałam książkę o Diecie Dukana w pdf. Trochę chcę się z nią zapoznać i zrozumieć jej sens. Jak ktoś chętny, to mogę wysłać. Dziewczynki mam niezły sajgon w pracy (choć dziś ostatni dzień i tydzień urlopu), w niedzielę impra na ponad 20 osób więc mnie już nie będzie. Odezwę się w poniedziałek zapewne i mam nadzieję na dobre wieści (Olunek) i zdjęcia (Bettix, Mel, Lenka, Ilion tatoo) ściskam was serdecznie
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
witam kawką
a u mnie powrót letniej pogody i piękne słoneczko Lenko... Lenuś, udanego wypoczynku, pięknej pogody i wracaj szybciutko do nas Agika... Remontujemy pokój małego pod kątem szkoły i może (jak nam zapału starczy i zabieramy się od poniedziałku do roboty. Powodzenia w weekend i miłej imprezki!Olunek... No i jak udało się, bo już przebieram z niecierpliwością nogami ...Bettix... Where are you??? menu: 8:15 - kawa z mlekiem, sałatka: mix sałat, ogórek świeży, seler marynowany, cebula, czerwona fasola, tuńczyk, sos=majonez+ketchup 14:00 - makrela z warzywami w galarecie, herbata czerwona, 1/2 ogórek świeży, 1/2 pomidor 16:00 - mała nektarynka 18:00 - 4pl hollender 13%, owoce morza z warzywami i pomidorami suszonymi z patelni, czerwona herbata 20:30 - 2pl hollender , czerwona herbata
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-07-08 o 20:43 |
|
|
|
|
#2774 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, wpadam tylko na chwilkę przesłać Wam buziaczki i uciekam, potem się odezwę
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UDAŁO SIE !!!!!!!!!! wygralam przetarg na otwarcie sklepiku w szkole sredniej. niby nic az tak wielkiego ale dla mnie super. od wrzesnia własna działalnosc gospodarcza oprocz handlu chce zajac sie cateringiem.oczywiscie bedzie ciezko bo tz juz robi problemy i nawet nie dał chwili zebym sie pocieszyła ale ide do przodu i nie dam sie mu zatrzymac. juz nie.jutro ide dowiedziec sie jak to jest z dofinansowaniem na pierwsza działalnosc i oby udało mi sie ja otrzymac wtedy bede juz mega happy dzisiejsze menu : kawa z mlekiem 2 kawałki arbuza drozdzowka z serem 2 kostki czekolady pół woreczka ryzu+ 50ml sosu słodko-kwasnego. i to na dzisiaj tyle tylko nie krzyczcie prosze wiecej nie wepchne w siebie juz...no i to menu takie nie fajne
|
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
Olunek... ![]() Ole, ole, ole, ole... Oluś nie daj się, nie daj się!!! Bravo, bravo, bravo za odwagę, niezależność i mega decyzję! Będę trzymała za Ciebie mocno, mocno kciuki i jeżeli będziesz potrzebowała wsparcia to o każdej porze wiesz gdzie nas szukać... A Tż mam nadzieję w końcu przejrzy na oczy
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-07-08 o 14:17 |
|
|
|
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, Znajome i Nieznajome
Niestety po 3-miesięcznej kuracji hormonalnej znów nie mogę się pozbierać - z 58 kg w 4 m-ce dobiłam do 64,5 Czas znów wziąć się za siebie - tym razem biorę na tapetę Dr Dukana - tyle osób u mnie w pracy skutecznie schudło, że mnie też musi się udać ![]() Pozwólcie, że zajrzę do Was czasem Szczególne buziaczki dla Bettix - współtowarzyszki od początku wątku ![]()
31.05.16 163cm/ 60-59-58-57-56-55-54Nie rezygnuj z czegoś, co wymaga czasu - on i tak upłynie... Edytowane przez Poletta Czas edycji: 2010-07-08 o 19:56 |
|
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam, w końcu ten tatuaż. we wtorek miałam beznadziejny dzień, dlatego nie wkleiłam zdjęcia. miałam w południe wypadek samochodowy, a potem trudno było mi się pozbierać,podobno z mojej winy facet wjechał mi w Bok.Byłam miła dla policji, więc 200 zł mandatu, 6 pkt karnych i moje auto do naprawy!Ale po wszystkim miałam doła i tylko zerknęłam na wizaż.
Niutka, jesli ta ciąża jest planowana, to najserdeczniejsze gratulacje! Witaj znów Poletta!Dasz radę znów schudnąc! A tak wygląda mój tatuaż- Jest to Feniks, znaczenie sobie odszukajcie w necie
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
Ilion, ładny tatuaż i fajna idea
Ja mam dwa, starszy ma... 19 lat No to miałaś pecha z tym autem
|
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
Poletta, niewtajemniczeni myślą, ze to fajny ptaszek, ale niektórzy tylko wiedzą jakie ma znaczenie.I o to mi chodziło. A z Autem , no trudno, dobrze, ze nikomu się nic nie stało a drzwi i progi się naprawi.Nauka na przyszłość dla mnie, że pogoda ma na mnie duży wpływ( jestem meteopatką)
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Z Bułgarii wyjechaliśmy znacznie później niż było to planowane, bo o godz. 23.15 do domku dotarliśmy wczoraj ok. 23-ciej. No i okazało się, że mój tatuśko dzień po moim wyjeździe znowu trafił do szpitala z obrzękiem płuc na tydzień, ale mi nikt nie powiedział. Dzisiaj brat zawiózł go do kliniki w Chrzanowie i jutro bdzie miał zabieg przetykania tętnicy szyjnej i wstawiania stenów. Cieszę się, że w końcu podjął się KTOŚ tej operacji, bo tak to ciągle w stresie żyliśmy. Trzymajcie kciuki jutro - proszę Poletto, witaj Zastanawiałam się co u Ciebie słychać, napisz coś więcej ![]() Zważyłam się dzisaj: 60,60kg więc jest dobrze ![]() No nic kończę, bo idziemy biegać na dworze Więcej napiszę jutro
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-07-08 o 21:44 |
|
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Bettix, oczywiście, że trzymam kciuki!!! Więcej napiszę jutro, za dużo się działo od moich "forumowych" czasów, ale jest ok
|
|
#2783 |
|
Zadomowienie
|
Witaj z powrotem Poletto, fajnie, że do nas wróciłaś
![]() Bettix cieszę się, że urlopik udany i to jeszcze z takim ładnym wynikiem wagowym A skoro ty jeszcze idziesz biegać, to na pewno za kilka dni znowu będzie 2 kg mniej. Nie wiem, skąd ty bierzesz siły w ten upał. Ja przyznaję bez bicia, że nic nie ćwiczę, ale na usprawiedliwienie mam naczynka, których nie mogę męczyć wysiłkiem ![]() Trzymam kciuki za Twojego tatę. Olunku gratuluję, będziesz teraz prawdziwą bizneswoman A ja się pochwalę, że dostałam się na studia logopedyczne (podyplomowe) i zaczynam od września. Dziwnie mi tak znowu sie uczyć, ale cieszę się ![]() Ilion fajny tatuażyk
|
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
witam kawką z rana
Bettix... Witaj w domu Ilion... Jak Feniks z popiołów... Bardzo metaforycznie i bardzo mi się podoba, gratuluję pomysłu i odwagi . Ilion, a gdzie ten tatuaż masz, bo nie za bardzo mogę zlokalizować ? Na łopatce? Lenka... Wow, jak się u nas na wątku ambitnie zrobiło ! Oluś - bezneswoman, Lenka - podyplomówka , super Kobietki! Brava dla Was ! Lenuś, u mnie z ćwiczeniami również nie za dobrzePoletta... witamy ponownie !No i mamy weekend . A od poniedziałku - remont ...menu: 8:30 - 120g łosoś wędzony, 2 łyżki sałatka: por, czerwona fasola, seler ze słoiczka, ser żółty, sos=majo+ketchup, kawa z mlekiem 10;00 - sok jabłkowy, nektarynka 13:00 - 2szt nektarynki 14;30 - mała kawa z mlekiem 15:00 - sałatka: por, czerwona fasola, seler ze słoiczka, ser żółty, sos=majo+ketchup, sok pomidorowy reszta w trakcie...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-07-09 o 15:18 |
|
|
|
|
#2785 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś w pracy do 22.00
(na Dukanie waży się codziennie, żeby kontrolować jak różne produkty wpływają na spadek/zatrzymanie wagi). To naprawdę nieprawopodobne - jem sporo (produktów dozwolonych), głodna nie jestem absolutnie, a w 10 dni mam 2,6 na minusie Jednak nie będę pisać, co się u mnie działo w międzyczasie - nic tam wesołego, nie będę przynudzać Przyszłość jest ważniejsza ![]() Bettix, ja też Cię podziwiam za to bieganie - ja aktualnie ruszam się tylko nacodziennych spacerach ![]() Lenka, szacun za powrót na uczelnię - myślałam kilka razy o podypolmówce, ale nie chce mi się... po prostu mi się nie chce...
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się
![]() Melkas, Twój urlop brzmi interesująco O Bułgarii napiszę Ci na priv, zdjęcia też wrzucę, ale jak trochę zluzuję, bo na razie mam kupę pracy i nawet na weekend wzięłam papiery do domu. Ci cholerni pracownicy robią mi na złość... jeszcze jednego nie skończyłam przyjmować i już następny się zwalnia A ja jeszcze nie zakończyłam czerwca Odpoczywaj w weekend skoro remont czeka od poniedziałku. Miłej zabawy Mel, bierz się za ćwiczenia, bo są bardziej efektywne dla naszego wyglądu niż trzymanie diety. Trzymam kciuki za powrót chęci Aga, u Ciebie pewnie chrzciny? To roboty masz masę. Uśmiechnij się do naszej czarodziejki od tortów Udanej imprezki życzę ![]() Oleńko, podziwiam Cię za odwagę Tym bardziej, że nie masz wsparcia ze strony TŻa.Napewno sobie poradzisz Ilion, bardzo ładny tatuaż i też jestem ciekawa w jakim miejscu go zrobiłaś? Kurka przykro mi z powodu Twojej stłuczki, bo harujesz jak wół całymi dniami i część kasy trzeba będzie oddać blacharzowi, jednak popieram Twoje podejście, że najważniejsze jest to, że nic się nikomu nie stało Lenuś, brawo To będziemy się uczyć razem... ja od września idę na j. angielski, bo straszny tłuk ze mnie i po prostu wstyd, że już prawie nic nie pamiętam ze szkoły A biegaliśmy o 22,15 więc już nie było gorąco Mój M przybrał więcej na wadze i to on mnie wyciąga na biegańko ![]() Poletto, na Dukanie dużo się traci i jak przejdziesz wszystkie etapy, to nie będzie jo-jo. Moi znajomi b. ładnie schudli, tylko niestety po II etapie odpuścili i wyglądają teraz gorzej niż jak zaczynali. A, że to dobra dieta, to nawet ostatnio wyczytałam w gazecie wypowiedź pewnego dietetyka, który bardzo ją chwalił. Na II miejscu było SB - tylko dlatego, że nie podobał mu się tam I etap, bo stwierdził, że zbyt drastyczny. A spacery są bardzo wskazane i niedoceniane przez ludzi, lecz mają zbawienne działanie na nasz organizm ![]() Pochwalę się, że mój tatuśko jest już po operacji i wszystko się udało Pozostanie na razie w szpitalu i tylko tyle wiem. W poniedziałek mama pojedzie do ordynatora i dowie się szczegółów, a także co dalej ![]() Miłego weekendu wszystkim życzę
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-07-09 o 18:59 |
|
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Bettix, tatuaż jest na łopatce
![]() Super, że z tatą wzystko OK! Twoje problemy z pracownikami znam doskonale... A co diety, to oczywiście że bez zachowania wszystkich faz to nie ma żadnego sensu - jojo jak po każdej diecie. Ja mam dobre nastawienie, będę szczupła ![]() Miłego weekendu! Ja mam w planie wielkie sprzątanie domu, bo panowie kończą mi jutro bruk układać - a pył z jego cięcia mam wszędzie... ale za to nie mam i nie będę mieć wszechobecnego u nas BŁOTA!
|
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale powiało optymizmem na wątku, po przeczytaniu waszych postów nabrałam nowej energii do dietowania, bo wczoraj miałam doła. Tak dobrze mi szło, a tu koleżanka zaprosiła mnie do siebie, a tam takie pyszności specjalnie dla mnie, więc nie mogłam i nie chciałam
odmówić. Potem czułam się taka gruba Tylko że idę na wieczór panieński i tam też będą pyszności i alkohol wrrrrrrrrrPoletta powodzenia na diecie, też znam osoby, które super na niej schudły. Ja bym jednak nie wytrzymała na niej szczególnie latem. A jeśli chodzi o podyplomówkę, to też mi się nie chciało, ale siła wyższa No i siła wyższa również płaci, więc głupio było odmówić.Bettix może kupimy sobie fartuszki i dzienniczki
|
|
#2789 |
|
Raczkowanie
|
Laseczki, przyznaję się bez bicia - z jedzeniem dziś bardzo proteinowo, ale PIJĘ ALKOHOL
Panowie brukarze w dwa tygodnie zrobili mi cały frot podwórka - bruk, zagospodarowanie terenu zielnego przed domem - zrobiliśmy dla nich na koniec roboty grilla, z wódeczką, piwkiem i takimi tam... Jedzenie mnie nie ruszyło (zjadam sobie tuńczyka z serkiem), ale skusiłam się na drinki z colą zero To naprawdę święto dla nas - półtora roku z dziurą z gliną przed domem, a dziś... piękny bruczek, nawet wzory wyszły dokładnie tak, jak sobie wymyśliłam Lenka - ja przerobiłam kilka diet, białkowa jest wymagająca w sensie reżimu, ale przy dyscyplinie jakości (a nie ilości) daje powalające efekty... A tak btw, czy w av to Twoje zdjęcie? Upał dziś straszny, posiedziałam trochę na słońcu, ale właśnie schowałam się do domku
31.05.16 163cm/ 60-59-58-57-56-55-54Nie rezygnuj z czegoś, co wymaga czasu - on i tak upłynie... Edytowane przez Poletta Czas edycji: 2010-07-10 o 17:14 |
|
|
|
|
#2790 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, ale na wątku optymistyczne klimaty
Super że Poletta wróciła, przyznam, że kilkakrotnie zastanawiałam się gdzie wcięło założycielkę wątku Fajnie, że jesteś z nami![]() Olunek wielkie gratki i wszystkiego dobrego na nowej, biznesowej drodze ![]() Lenka, Bettix podziwiam za dalszą naukę, też myślałam o studiach podyplomowych ale leniuch ze mnie. Poza ty praca w systemie troszkę mi to umiemożliwia. Ale język obcy przydałoby się podszlifować... Bettix oby z Twoim tatkiem było coraz lepiej. Jestem strasznie zmęczona, wstałam dziś 3.30 i jutro to samo. Jednak ważne że jest praca choć człowiek ze zmęczenia czasem sobie ponarzeka... A.... i dietkowo u mnie ok, w taki skwar kompletnie nie chce się jeść. Buziaki.papa
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-07-10 o 19:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

ciekawe jak tam nasze urlopowiczki. 

...

, czerwona herbata
Olunek... 

? Na łopatce?
Kurka przykro mi z powodu Twojej stłuczki, bo harujesz jak wół całymi dniami i część kasy trzeba będzie oddać blacharzowi, jednak popieram Twoje podejście, że najważniejsze jest to, że nic się nikomu nie stało