|
|
#2791 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
nie wiem zwyczajnie co powiedzieć. Normalni ludzie się tak nie zachowują. Jodie
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
Ale ładne sloneczko na dworze. Aż chce się żyć! Sija! Mnie też kręgoslup napierdziela... I kolana... No ale ponoć tak ma być.Coraz bardziej podoba mi się ta szkola rodzenia. Ale m.in. dzięki wizażowi póki co wszystko wiem i błyszczę... szczególnie przed swoim mężem, choć muszę przyznać, że on też mnie zaskoczył... chyba się trochę osłuchał przy mnie i mu się udzieliło, bo zadawal wczoraj pytania calkiem do rzeczy, a i wiedzą też się wykazał... ![]() Miłego dnia!
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosia je nawet całkiem sporo - ale głównie kaszki, mleko, jogurciki, deserki, banany, ewentualnie słodkie brzoskwinie, bo jak już troszkę kwaśna to nie ![]() zupkami i obiadkami pluje. za to kaszkimogłaby jesc ciągle, dobrze, że jest całkiem spory wybór Bobovity i wszystkie jej smakują ![]() a o męzu pisać może lepiej nie będe, bo wczoraj zauważył Twojego posta i zaczął szukac co to ja o nim pisałam ![]() ale nic nie znalazł ![]() ja oglądam na AXN w niedzielę dalsze odcinki a w czwartki czasem te Co ty jako powtórki ![]() ale fajnie dziś słonecznie, tylko trochę mrozno ![]() wole jednak to niż deszcz ![]() szkoda tylko że w pracy siedzę, mam nadzieję, że jutro też bedzie tak ładnie ![]() dobra zmykam do pracki |
|
|
|
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
A ja wybieram się dzisiaj do koleżanki na łono natury, pozbieram trochę malin i zażyję słonka. Z tymi dolegliwościami ciążowymi to ja miałam jakiś ucisk na nerw kulszowy, ze trudno mi było chodzić zanim się nie rozruszałam. Na szczęście to wszystko po porodzie mija jak ręką odjął To fajnie, ze podoba Ci się Tola szkoła rodzenia, na pewno Ci się to przyda. Yoolia sorki o ten wpis o małżu, nie wiem ,ze podczytuje. Mój też swego czasu podczytywał co pisałam na poczekalni lub odchowalni ale teraz mu minęło. Na szczęscie tego watku nie potrafi znaleźć ![]() A to kiepsko, ze Gosia Ci tak późno zasypia, no w sumie sama wyrobiłaś jej taki rytm dnia. Rzeczywiście potem to tylko spać.Mój kąpie się ok 19 i potem śpi a kompa też mam koło łóżeczka ale jemu to nie przeszkadza. Tak więc ok 20-stej mam "wolne" Jodie mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej?
|
#2796 |
|
Zadomowienie
|
Tola ja po prostu się nie spodziewałam problemów z pleckami tak wcześnie, myślałam, że dopiero w 6 czy 7 miesiącu
Dziś mnie obudził koszmarny skurcz łydki, myślałam, że się popłacze. Niby codziennie biore magnez, ale i tak skurcze się zdażają. Wczoraj kupiłam sobie pierwszą część Encyklopedii zdrowia dziecka, ale tylko ze względu na film dvd Ciąża od A do Z i niewielką cenę Film całkiem ciekawy, z Discovery ![]() Lenka czyżby jakieś prorocze sny??
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
I tak to spanie jej sie znacznie przesuneło, na początku to zasypiała mi dopiero ok 1 w nocy
potem stopniowo zaczęła zasypiac coraz wcześniej. Teraz jest 20.30-21.30 - wiec chyba duży postęp? I tak jest juz od paru dobrych miesięcy, może nawet od pół roku wcześniej skubaniec nie chce spać, chyba ze w dzień mało spi. Jak już się zdarzy że uśnie wcześniej to budzi się częściej w nocy. Ostanio raz usneła dopiero chwilke po 22-ej i przespała całą noc ![]() Też kapiemy ją ok 19-tej, potem duża dawka kaszki, chwilkę jeszcze się pobawi, następnie cyc i zasypia. Juz sie przyzwyczaiłam do takiegorytmu dnia i mi to w sumie nie przeszkadza. Mój mąż raczej nie podczytuje, nie wiem co go wczoraj napadło? Zwalniam się dziś wcześniej z pracy i może skorzystam z tak pieknego dnia |
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki, u mnie dzis nawet ok, obolała cała , byłam u chirurga i ortopedy narazie zebra musza sie zrosnac a potem zabiegi.zwolnienie do 5.10 a potem kontrola - bolec moze nawet 6 tygodni ...
bylam na policji i okazuje sie ze facet znany bo bil zone i mieli zgloszenia na niego,sprawy w sadzie tez miał - ponoc naprawde specyficzny czlowiek - szkoda ze ja trafilam
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw masz dzidzie we snie a później do brzucha ci sie przeniesie Cytat:
a ja mam problem ze sobą już trzeci dzień próbuję sie zebrać w sobie i pojść do szefa powiedzieć co i jak ale jakoś nie mam odwagi chyba boję sie o jego reakcjęwrr cały czas mnie wywala z wizażu
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
poszło dwa razy to samo przez przypadek )
|
|
#2802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ty się szefa nie bój, powiedz i będziesz miała z głowy
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do szefa to mój mąż też mi tak mówi, ale jak dzisiaj chciałam pójść to mi sie tak zachciało śmiać że nie poszłam w końcu no ale w poniedzialek pojde i już i o
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
łooooo.......... nie było mnie niespelan dwa dni a tu takie wrazenia na wizażu!
az sie słabo robi jak czytam o takich przypadkach! Jodie trzymaj się i nie dawaj takim ch..... a ja powoli wracam do pracy, co prawda na swoje ,wiec nie bede miała problemów z szefem a niestety pogoda nie sprzyja!!! co do tematu ciąż, bo cos ostatnio o nim głośno, to mi małżonek zapowiedział ze jeśli wyniki bedę miała dobre i wizyta z 8 października nie przyniesie złych wieści bierzemy się ostro za "robienie" dzieciątka..... huuuuuuuuraaaa |
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
no to trzymam kciuki za dobre wyniki, zwłaszcza ze wizyta w moje urodzinki
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
a no dziękuje kochana, a Ty lepiej powiedz jak sie czujesz ....
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
co mam napisac? boli strasznie, ani sie smiac ani głegoko oddychac i cała dłoń niesprawne...kryzys chyba mam bo dłoń mi strasznie spuchła i boli jak ch....a
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
no to tylko współczuć!!!
ja dzisiaj muszę juz znikać... teściowa meczy o odwiedziny, bleeee |
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
No i słonko się zwinęło...
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2811 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
tez mnie dwa dni nie bylo( caly czas mialam problem wejsc na wizaz )a tu takie wiesci, jodie mam nadzieje ze dojdziesz do siebie, przykro ze ciebie to spotkalo, trzymaj sie i odpoczywaj, kochana. ja mam 2 zjazd na PL i na razie oki, choc matmy dawno nie mialam, ale moze jakos dam rade a i okazalo sie ze jest wiecej osob prawie w moim wieku wiec nie jestem juz tym dinozaurem![]() ![]() ![]() koncze juz i zmykam spac, bo rano trzeba wstac ![]() kolorowych snow i milego weekendu |
|
|
|
#2812 |
|
Rozeznanie
|
ooo wczoraj bylam tu ostatnia a dzisiaj jestem pierwsza
lece na zajecia, a wam dziewczyny zycze milego dzionka, chyba bedzie dzis ladnie |
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
No słoneczko ładne świeci, aż miło będzie na dwór wyjść
Z mężem wybieramy się na zakupy ogólne ![]() Miłego dnia
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten przecudownie słoneczny dzionek
Jodie dużo zdrówka ![]() Zastanawiam się nad jakimś krótkim wypadem za miasto jutro, aż żal w taką pogodę siedzieć w domku. Macie dziewczynki swoje ulubione miejsca? Może stwórzmy taki nasz mały lubelsko-wizażowy ranking ukochanych miejsc na weekendowe wyprawy
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, więc Ty też na pewno sobie poradzisz z matmą ![]() My dziś wieczorem jedziemy do Chełma, ale do babci, i nie jest to moje ulubione miejsce na weekendowe wypady, ale cóż... Wracamy jutro wieczorem.
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Na weekendowe wypady lubię jeździć do Kazimierza, Nałęczowa (SPA
), nad Zalew pospacerować, do Krężniczanki na rybkę, do lasu w okolicach Prawiednik na grzyby.
|
|
#2817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wole im się "nie podkładać"
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Szczegóły księgi gości. Mam nadzieję, że wam się podoba. Zrobiona jest ze złotego albumu fotograficznego, strony są przekładane pergaminem, na pierwszych 4 stronach wydrukowałam takie ozdobne kartony. Na każdej stronie jest inny ozdobnik, najładniejsze moim zdaniem sfotografowałam.
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostrowczanka, mam takie same albumy i nigdy bym nie pomyslala,że można tak fajnie je ozdobić. JA co prawda minimalizm wyznaję w ozdabianiu, ale jednak jakieś ozdobki dodają im uroku, musze przyznać
jUŻ WIEM CO BĘDE ROBIĆ JAK JUZ ZNAJDE CZASU TROCHE...Co do miejsc, to ja na wypady weekendowe lubię jeszcze JAnowiec. Można sie tam powłóczyc po parku, popatrzeć na panoramę i Kazimierz oblężóny przez turystow z drugiego brzegu pooglądać. Lubilam tez rowerkowe wyprawy,. ale... dawno ich nie było. Jak odzyskam kondycję to już chyba będzie zbyt zimno ![]() Z miejsc dalszych a nie tak dalekich można tez odwiedzić Sandomierz. no i Zamośc i Roztocze. A jakie knajpki w samym Lublinie????Macie jakieś ulubione i sprawdzone i dania szczególnie polecane???? |
|
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi się Kazimierz znudził ostatnio- fajne miasteczko, ale w sumie ileż można... Do Nałęczowa lubię, na spacerek poobiadkowy i na lody, albo rowerkiem. W ogóle rowerami sie często szwendamy po tych okolicach- Od Motycza, Wojciechów, Nałęczów i te wszystki wioski pomiedzy
![]() A jeśli chodzi o Lublin, na kawkę lubie chodzić do Rosenthala na Krakowskim, w tych ich nieprzyzwoicie drogich filiżankach albo do Akwareli na Rynku.Z jedzeniowych Magia, lubiłam tez spiżarkę Magdy Gessler, ale zlikwidowali. Ale to moje przyzwyczajenia jeszcze sprzed Francji, nie znam żadnych nowych knajpek, teraz raczej jemy w domu, ciesząc się wspólnym gotowaniem, nowym stołem itd
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

nie wiem zwyczajnie co powiedzieć. Normalni ludzie się tak nie zachowują. 
I kolana... No ale ponoć tak ma być.
szczególnie przed swoim mężem, choć muszę przyznać, że on też mnie zaskoczył... chyba się trochę osłuchał przy mnie i mu się udzieliło, bo zadawal wczoraj pytania calkiem do rzeczy, a i wiedzą też się wykazał... 

wcześniej skubaniec nie chce spać, chyba ze w dzień mało spi. Jak już się zdarzy że uśnie wcześniej to budzi się częściej w nocy. Ostanio raz usneła dopiero chwilke po 22-ej i przespała całą noc 

05.07.2008
się razem od
....
)