![]() |
#2791 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Dlaczego chcesz być moją żoną?
- Żebym Cię mogła całować w każdej chwili. - Skąd wiesz że mnie kochasz? - A skąd wiesz że Cię dotykam? - Czuję to. - No właśnie. - Gdy dotkniesz mojej ręki nic ci się nie stanie. - Jak to? Zupełnie nic?! - Zupełnie. Może jedynie sie zakochasz - Ładnie wyglądasz. Kim dzisiaj jesteś? - Sobą. - Tak Ci najlepiej.
#2792 |
Zadomowienie
|
wielkie dzięki, że jeszcze niektóre pamiętają
![]() przejrzałam ostatnie strony, jak zwykle mnie nie zawiodłyście. jesteście tu nadal ze swoim wspaniałym talentem. a i Mrs Unfabulous nareszcie jesteś ![]() nie był już taki sam. ![]() _________ jesteś moją używką, moją nielegalną amfą. nasza miłość odeszła razem z tobą.
![]() |
#2793 |
Raczkowanie
|
próbowałam już wszystkiego: tabletek na
koncentrację, herbatek na pamięć,nawet terapii. nadal jednak za cholerę nie potrafię przypomnieć sobie, dlaczego Cię kocham. ♥
![]() |
#2794 |
Przyczajenie
|
co Ty się tak na mnie patrzysz , jak bym ci ciasto obiecała ... ;D
nie kocha , a ciągle patrzy w moją stronę . i Tylko mnie to dziwi dlaczego zerwałeś by być z nią jak i ona tak Cię wykorzystała . -Kocham Cię -to przestań -oddychasz ? -tak ... -to przestań .
![]() |
#2795 |
Raczkowanie
|
Chciałabym kiedyś powiedzieć że było warto .
Czasem zastanawiam się jak smakuje miłość , i dlaczego jeszcze jej nie posmakowałam. Chcesz o nim zapomnieć ,chociaż nie możesz. Gdy mijasz go na korytarzu twój wzrok mimowolnie odprowadza go aż zniknie . Wkurza Cię , gdy przestaje na Ciebie patrzeć . I chociaż wiesz że on Ciebie nie kocha , to ty nie potrafisz przestać . - Nie kocham Cię, rozumiesz ? ! - Nie ty po prostu nie chcesz mnie kochać .
#2796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słodkie <333 - I know how you feel... - You don't know how I feel! - Za kogo Ty mnie masz!? - Za kobietę, z którą chciałbym spędzić życie. - Przepraszam.. - Nie próbuj przepraszać, jeszcze nie teraz.. może jutro.. dlaczego płaczesz? -nie płacze! -a te łzy, które Ci z oczu płyną? -to nie są moje łzy. -a czyje? -przyłóż dłoń do mojej piersi. czujesz? -dlaczego Ci tak serce kołacze? -to właśnie ono płacze.
![]() |
#2797 | ||
Zadomowienie
|
Skradłam Talenciaro!
![]() Uwielbiam takie krótkie, ale treściwe opisy. Cytat:
Cytat:
![]() kontrastowa0 - Kochanie kradnij ile wlezie! ![]() Gdyby tylko nie te obawy...
Choć nie ma żadnej chmury, tak bardzo mi doskwiera brak nieba. I za każdym razem kiedy o Tobie pomyślę, serce zaczyna bić mocniej. Znów niebo płacze naszymi łzami. ...wrócisz raz, to potem będzie Ci już niewyobrażalnie ciężko odejść.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ________________ 'Your love is my drug' Twoja miłość jest moim narkotykiem. 'I don't care what people say' Nie obchodzi mnie co mówią ludzie. 'You know I'd fight for You' Wiesz, że walczyłabym za Ciebie. 'I gotta tell You how I feel about You' Muszę powiedzieć Ci jak myślę o Tobie. 'I can't go a minute without Your love' Nie mogę obyć się ani minuty bez Twojej miłości. 'I saved the best I have for You' Zachowałam najlepsze co mam, dla Ciebie.
![]() |
#2799 |
Zadomowienie
|
Znam cię na pamięć, ty mnie pewnie też. Nie muszę nic mówic, jak nikt rozumiesz mnie. Za późno by kłamać i tak nie uda się. Za dużo dziś wiemy, niewiedzieć lepiej jest. Obok jesteś wciąż i nie ma cie. Nie potrafisz wprost, nie kochać mnie. Może to nie nam pisana jest, taka miłość aż po życia kres. Wykrzycz mi głośno, wszystko co byś chciał. Powiedz gdzie jesteś, czy tak bedziemy trwać osobno już dawno, choć razem cały czas. Monika Brodka - Znam Cię na pamięc.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zadomowienie
|
sprawiacie, ze się uśmiecham.
jesteś tym, kim ja chciałabym być. jesteś kochany.
![]() |
#2801 |
Przyczajenie
|
-Czemu Ty zawsze się uśmiechasz nawet gdy jest bardzo źle?
-Bo mam Ciebie przy sobie, z Tobą nic nie jest złe! Czasem tak mam, że idąc ulicą oglądam się za siebie i mam nadzieję, że znowu zobaczę ciebie wpatrującego się we mnie! -Wytłumacz mi co teraz czujesz? -Czuję nieopisaną niechęć do samej siebie! neversaynever, aggattee, happyend, slodka cytrynka, LoveYourEyes Kocham waaaaas! i wiele innych których nie wymieniłam... Edytowane przez MalowaneMaki Czas edycji: 2010-09-30 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
zawsze miło mi tu wracać, wiecie...?
tęskniłam niezmiernie... ;* __________ jestem nadzwyczajną postacią tragiczną i wciąż żyję. przepraszam, że jestem realistką i żyję z dnia na dzień. delikatnie przesuwa się po szafirowym niebie. jest blada jak płynące dookoła chmury, a jej serce rozbrzmiewa szeptem nadchodzącego wiatru.
#2803 |
BAN stały
|
nienaruszona
![]() ...
i to chyba najlepszy czas na to by uświadomić Ci, że jak byłeś mały i wszyscy uczyli Cię by nie przerywać, mieli na myśli nie przerywanie rozmowy, nie mówili wówczas o nie przerywaniu milczenia, więc nie milcz już . rozleciała się na milon kawałeczków, dzielnie pozbierała wszystkie i szybko zaczęła układać je w całość, kiedy szczęśliwa myślała, że to już koniec, że się udało i że zacznie żyć na nowo, zorientowała się, że brakuje jej 1 części, zorientowała się, że jej miłość życia zabrała sobie malutką część ze sobą, i właśnie wtedy uświadomiła sobie, że z jej nowego życia nici, bo jak można żyć bez kawałka siebie ? to nie tak, że Ci nie wierzę, bo i wierze, to nie tak, że Cię nie kocham, bo Cię kocham, to nie tak, że nie chcę już z Tobą być, bo che, ale kur.va nie potrafię pogodzić się z tym co zrobiłeś . ciągle udajemy poważnych ludzi, choć dobrze wiemy, że daleko nam do nich . bo to jest tak, że on jest zakochany w niej, a ona w nim, tylko wiesz, oni tak jakby nie mówią tego sobie . czuje, ciągle czuje twój zapach w powietrzu, więc w jakimś stopniu nadal jesteś tu obecny. wciągną ją w wir zbędnych uczuć i emocji, pokazał co to strach, zaufanie i miłość, nauczył kochać, a później się rozpłynął mówiąc, że to po to by nauczyła się samodzielności, ideał zasrany . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-09-30 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
♥ a dla Ciebie moje różowe serucho <3 ![]() `Od jakiegoś miesiąca śnisz mi się regularnie. Budzę się kilka razy w ciągu każdej nocy, bo Twój obraz w mojej wyobraźni przeraża mnie. Nie potrafię na Ciebie patrzeć, bo boję się ujrzeć w Twoich oczach obojętność, chłód, odrzucenie. Ranisz mnie każdego dnia, bo albo Cię nie ma albo jesteś nie taki jaki mógłbyś być.` `W górę wódka! Dzisiaj balujemy tak, jakby nie miało być jutra` `Czy gwiazdy świecą tylko po to, aby każdy mógł znaleźć swoją?" ` `Nie dorosnę, spierd.alajcie!` `a ten twój błyszczyk, to wcale się nie błyszczy królewno . x D` `A ukradniesz dla mnie gwiazdę? Tą najbardziej błyszczącą! ;D` `A nawet jeśli tak jest, jeśli już go straciłam, zyskałam jeden dzień szczęścia. Świat jest, jaki jest i każdy dzień szczęścia graniczy niemal z cudem.`
![]() |
#2805 |
Przyczajenie
|
Hej laski. : * Jestem tu nowa, często okradam was bo jesteście genialne.
![]() Będę dorzucać tu coś od siebie, mam nadzieje że was nie zanudzę. ![]() Wzajemne zrozumienie, pełne skupienie... Nie przeszkadzało mu to jak bardzo ją ranił, A gdy ona już o nim zapominała, on znów pojawiał się w jej życiu. "Dzisiaj mamy chiil-out " Był banalny i taki jej się właśnie podobał. Mówisz kocham, a co myślisz? ![]() Nie wierzyła że ktoś może ją pokochać, aż przyszedł on... Namieszał w życiu i odszedł. ![]() On powiedział "Tylko się nie zakochaj" Ona wyśmiała go mówiąc "Haha nawet nie jesteś w moim typie", w jej myślach całkiem inaczej to wyglądało. Edytowane przez chocolate coffee Czas edycji: 2010-09-30 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() "Odkąd pamięta chciała leczyć świat
na zmianę nosząc stare swetry dwa. Kochała Nirvanę, lecz Kurt odszedł w dal. On przecież zawsze taki smutne oczy miał..." "Mijali się każdego dnia, ulotki z jej ciepłej dłoni brał... Czekali, aż wreszcie ktoś da znak..." "Zawsze mówiłaś, że łzy zmywają Twój gniew, więc rycz, więc rycz..." "Proza codziennego dnia." Nie po to znów upadłam, by ciągle wstawać z kolan. Więc tylko mrużę oczy i zimno mi z gorąca.
![]() |
#2807 |
Rozeznanie
|
agrr, _ZaagubiOna_, TwojaKokaina, xxgroszek07xx - jesteście nieziemskie <3
; ******* kontrastowa0 - I ja także uwielbiam czytać Ciebie ![]() kamisha - wzajemnie Rybko ![]() Obudzić się w czystej pościeli z poukładanymi myślami i dostarczyć płucom tlenu bez problemów i zmartwień. Kiedyś pisaliśmy sami własne scenariusze, dziś robią to za nas inni. Nigdy nie byliśmy wobec siebie całkiem w porządku, chociaż nasze pocałunki były malinowo namiętne. a gdy myślisz, że nic nie może już runąć to przez Twoje myślenie tracisz kolejną ważną osobę o której istnieniu nawet nie wiedziałaś. Ignoruję myśli tak brutalnie romantyczne, tak bez wątpienia nierzeczywiste. Szłam, ulice były chyba puste, gubiłam myśli, które wcale nie chciały się zgubić były jak pieski na smyczy gdy je spuścisz strachliwie patrzą na Ciebie lub uciekają i na Twe prośby nie wracają, zawsze na odwrót niż byś chciała. Latarnie oświetlały jej posturę, widać było czarny cień na popękanej od ludzkiej ignorancji szosy, co jakiś czas biały pas oznaczający granice, którą co minutę ktoś przekraczał, zagryzała wargi, nie chciała po raz kolejny czuć słonego posmaku swej słabości. Człowiek człowiekowi potrzebny po to by zrozumieć, że kiedyś będzie musiał być niezależny. Nie potrafię tak po prostu o tym nie myśleć. Powtórz ostatni raz, że chcesz być na miejscu mojego żółtego misia, co? Wszystko idealnie ze sobą nie współgra.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-09-30 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
; ********
grise Ciebie mi trzeba <3 ratatamm Wreeednia bardzo mi miło. dziękuję ślicznie ♥ smakuję pieszczotę dzisiejszego popołudnia chwila + VAT gaszę światła, to czas by zejść ze sceny " przyszła jesień, następnie nadejdzie zima, wiosna, lato minie rok, dwa lata, dziesięć zapomnimy deszcz stukał o szyby, a ja z kartką i długopisem czekałam na ciebie czas mijał, a ja czekałam czas nadal mija, a ja... nadal czekam "
![]() |
#2809 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Żyjesz we mnie, obok mnie, w moim sercu, w moim zagubionym sercu. Mówisz, że jestem zła, zła, ale wracasz... `noce kiedy w samotności oglądam gwiazdy, placze przez Ciebie. Używamy masek żeby ukryć żal i ból Śmiejemy się z wszystkiego A tak naprawdę pęka nam serce. Śnię, że próbuję Cię pocałować i znowu zaczynam płonąć. Łyżeczka księżyca i tylko kropelka mnie. Dziś wyszłam Z łóżka marzeń W którym spałeś ty Dziewczynka dorosła
jednak nadal wierzy we wróżki. I obejmując swoją poduszkę śni na jawie.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-09-30 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
____________________ 'I try and live like I’m fine, but I will never be right, without You.' Próbuję i żyję jakby było ok, ale nigdy nie będzie, bez Ciebie. 'When the night falls I'll still be standing cause You'll always be right here in my heart. And in my deepest memories I won't ever have to be without You.' Gdy zapadnie noc wciąż będę stała, ponieważ Ty zawsze będziesz w moim sercu. A w moich najgłębszych wspomnieniach nigdy nie będę musiała być bez Ciebie. 'Tell me, the meaning of a life without You with me?' Powiedz, jakie znaczenie ma życie bez Ciebie?
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Przyczajenie
|
istny_paradoks - okradam !
![]() Zakochaj się w deszczu ! ![]() Przepraszam że się w Tobie zakochałam, ale sam prowokujesz.
![]() |
#2812 |
Rozeznanie
|
"I tried to be someone else, But nothing seemed to change. I know now, this is who I really am inside Finally found myself I know now, this is who I really am." /Próbowałem być kimś innym, ale wydaje mi się, że nic się nie zmieniło. Teraz wiem kim naprawdę jestem wewnątrz w końcu odnalazłem siebie Teraz wiem kim naprawdę jestem.
summer au pair - UK! ![]() Edytowane przez MUTD Czas edycji: 2010-09-30 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
wszystko to ciągle boli. kurewsko boli.
nie mam siły nawet na łzy... chodzi mi po głowie. obija się po czaszce, wwierca się w uszy. a czasem nadchodzą takie wieczory jak ten. bezsenność. nieskończone myśli. gdzie jesteś. co robisz. czy jesteś szczęśliwy? jestem ciekawa. ale nigdy już nie zapytam.
![]() |
#2814 |
Raczkowanie
|
Na nic mi Twój uśmiech, gdy nie jest skierowany do mnie.
Wariat. Całkowity wariat. W dodatku mój <3 -masz w sercu pustkę? -Tak -A mogę ją wypełnić? Misiu, jesteś kimś więcej niż przytulanką.
![]() |
#2815 |
Raczkowanie
|
"Miłość przemija" - rozmowa z kumplem Miło mi, że dzięki mnie się komuś innemu zrobiło miło ;D Cała przyjemność po mojej stronie
![]()
#2816 |
Przyczajenie
|
Nowa. (;
teraz coś ode mnie (; moje życie to ścieżka. polna ścieżka. jest na niej dużo kamieni, które powodują upadki. są też kwiaty, które pachną tobą, lecz gdy chce je zerwać, właśnie wtedy potykam się o kamień... a alkohol jest dla tchórzów, którzy nie dają sobie rady z codziennością.. dolej mi. przerażona budzi się w nocy, płacze wtedy nawet przez zamknięte oczy... dała mu w twarz. zacisnęła wargi i ze łzami w oczach, wykrzyczała, że go kocha. miała nadzieję, że taka terapia szokowa, sprawi, że jej uczucie w końcu do niego dotrze. Pokłóciłam się ze szczęściem, nadzieję kopnęłam w dupę, miłość wyzwałam od szmat, a ze smutkiem piję wódkę. ` Chciałabym wrócić do tych chwil, kiedy moim największym zmartwieniem było, czy zdążę na wieczorynkę...’ sorry, głupie troszkę takie (; pieeerwszy mój wpis. - nie bijjcie! (; ![]() Edytowane przez Spadamijuz Czas edycji: 2010-09-30 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Raczkowanie
|
W nielegalnych związkach nie ma miejsca na prawdę Execution: I don't love you.
#2818 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
------- Jagódkoo ![]() Kiedy słyszę moje imię na ulicy,
Zawsze odwracam się z uśmiechem, Mając nadzieję że to Ty. Chyba zacznę chodzić z zamkniętymi oczami, Bo gdzie nie spojrzę widzę tam Ciebie. Mam chłopaka, rozumiesz! Już drugiego po nim. Czy do Ciebie nigdy nie dotrze że już z nim nie będę? Głupie serce! kochać Cię to samobójstwo. Wiesz to naprawdę za***iste uczucie mieć przyjaciela płci męskiej. Pomińmy fakt że go kochasz, a on Ciebie, mimo iż masz chłopaka. I tak nic nie zastąpi świadomości, że zawsze kiedy coś Ci się pieprzy, możesz do niego napisać, a on przyjdzie tylko po to żeby podać Ci chusteczkę.
![]() |
#2819 |
Raczkowanie
|
Na haczyk nabiję swoje myśli,
dorzucę jeszcze uczucia, bym czuła się lżej. Później zarzucę je prowizoryczną wędką na sam środek chłodnego oceanu - będę cierpliwie czekała, aż pożre je wielka, głodna ryba... ' Niektóre wydarzenia sprawiają, że tracę wiarę w siebie. Na czole pojawia się niedobór magnezu, policzki przestają być rumiane, najlepsza piosenka wieje kiczem.Zamykam się wtedy najczęściej w łazience. Odkręcam wodę i tępo patrzę w zalatujący chlorem wir. Pralka przypomina trochę moją głowę. Moje dwa tysiące durnych pomysłów, dwa tysiące chwil smutku, dwa tysiące banalnych gestów czułości, które tak dobrze pamiętam. Siedząc i machając nogami marzę o końcu świata. Oczymś, co sprawi, że tępy wir zamieni się w szczęście. W 19364692374 cm tego ku*ewskiego szczęścia... Wiem, że: Twoje serce bije ok. 72 razy na minutę. W stanie spoczynku przepompowuje w ciągu jednej minuty ok. 6 litrów krwi. Sprawia, że ściany tętnic rozszerzają się i kurczą – pulsują, tworząc tętno, które odpowiada częstotliwości jego skurczy. Wiem też, jak szybko bije, gdy jestem przy Tobie, i ...że mnie kocha ;*
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-09-30 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Patrzę na pożółkłe fotografie
I uśmiecham się wśród łez. Stara płyta kręci się i szumi, Jest pęknięta tak jak serce me.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.