|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Cytat:
|
|
|
#2793 |
|
Spaceroholiczka
|
A ja wpadam się pochwalić rewolucją w życiu - zmieniam pracę. Dziś oddałam wypowiedzenie i nie macie pojęcia z jaką ulgą odetchnęłam
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Konto usunięte
|
Hejo
Kav to masz jakąś nową prace na oku? Edytah ja uwielbiam Twoją długość, ale nie wiem czy sama dałabym radę mieć taką długość ![]() Ja jestem na etapie schodzenia z farby i zapuszczania włosów myte rypaczem, pózniej odżywka w psikaczu bez spłukiwania i wysuszone naturalnie Załącznik 7181566Wysłano przez gołębia
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Serum silikonowe jakie polecacie ? Najlepiej, z drogerii żebym kupiła od razu jutro ;p
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76070836]
Ja jestem na etapie schodzenia z farby i zapuszczania włosów myte rypaczem, pózniej odżywka w psikaczu bez spłukiwania i wysuszone naturalnie [/QUOTE] Ładniutkie . Ja daje sobie szlaban na zakupy włosowe. Ostatecznie moje zbiory powiększyły się o olej ze słodkich migdałów, szampon rumiankowy Farmony, odżywkę Elseve z olejkami i maskę Elseve Total Repair
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76070836]Hejo
Kav to masz jakąś nową prace na oku? Ja jestem na etapie schodzenia z farby i zapuszczania włosów myte rypaczem, pózniej odżywka w psikaczu bez spłukiwania i wysuszone naturalnie Załącznik 7181566Wysłano przez gołębia [/QUOTE]Tak, nie upadłabym na głowę, żeby się zwalniać i zostać bez pracy. Kończy mi się okres wypowiedzenia, z kolejnym dniem będę w nowej pracy. Powiem Wam tylko tyle - nie polecam sieciówek, chyba że mówimy o kierowniczym stanowisku ![]() Nie będziesz już blond? Szkoda, ale masz teraz fantastyczną długość |
|
|
|
|
#2798 |
|
Konto usunięte
|
O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Paulownia dziękuje, chociaż i tak nie jestem z nich do końca zadowolona
Kav wiesz, a mi właśnie jakoś dziwnie w tej długości co do koloru to chyba jednak wole siebie w naturalnym kolorze, ale we wrześniu planuje wizytę u fryzjera, by odświeżyć trochę włosy, to może mi coś doradzi, bo juz sama nie wiem co chce ![]() Olej na skalpie, na długości figowy kalosz Wysłano przez gołębia
Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2017-08-07 o 21:26 |
|
|
|
|
#2799 |
|
Spaceroholiczka
|
Pierwsza próba kręcenia po kilkunastu miesiącach
Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2018-03-03 o 14:58 |
|
|
|
|
#2800 |
|
Konto usunięte
|
Kav niezle wyszło
Wysłano przez gołębia
|
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76135176]Kav niezle wyszło
Wysłano przez gołębia [/QUOTE]Dzięki dziewczyny, takie zwykłe falki... Jak przejdzie mi faza na blond, to robię się na ciemny chłodny brąz i swoje loki z grzywką a'la Radzka ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Konto usunięte
|
Kav takie zwykle to ja bym chciała mieć, także nie pitol
Mi blond podoba się, ale wiem, że u mnie byłby problem z odrostami i nie wiem czy miałabym tyle siły i cierpliwości do nich, a brąz zawsze spoko Wysłano przez gołębia
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;76146356]Kav takie zwykle to ja bym chciała mieć, także nie pitol
Mi blond podoba się, ale wiem, że u mnie byłby problem z odrostami i nie wiem czy miałabym tyle siły i cierpliwości do nich, a brąz zawsze spoko Wysłano przez gołębia [/QUOTE]Jakbyś się bardziej postarała, to miałabyś, bo one mają potencjał! I ja jestem za blondem u Ciebie! Właśnie ja mam refleks i na długości i na przedziałku, więc teraz jak rosną mi włosy, to wygląda to po prostu naturalnie. |
|
|
|
|
#2805 |
|
Konto usunięte
|
Tylko nie wiem czy pamiętasz jak ja je próbowałam kręcić to one prostowały się
ale może za jakiś czas spróbuje znowu Pomyśle nad blondem, bo w sumie szukam jakiejś zmiany Mam w pracy kolezanke, która ma piękne czarne kręcone włosy, normalnie czasami nie mogę przestać patrzeć się na jej włosy Wysłano przez gołębia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, polecicie mi jakąś odżywkę do mycia włosów, najlepiej dostępną w rossmanie? Chcę zacząć stosować OMO i nie wiem jaka odżywka się nada do pierwszego O
.
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
Co myslicie o tym szamponie ?http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6485872402
|
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
no ale pozostawic go mozna na 10 min spokojnie
lub takie ampułki ?http://kuracjeantyaging.pl/ampulki-d...x-chs-5ml.html Derma roller mam
Edytowane przez Energy917 Czas edycji: 2017-08-09 o 16:55 |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.sklep.bio-med.pl/genosys-...rix-chs-1.html |
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
no to ja juz nie wiem chyba te ampułki wybiore
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Konto usunięte
|
Energy ja chyba postawiłabym albo na wcierke albo na ampułki. Do tego jakaś suplementacja od wewnątrz u mnie dobrze sprawdziło się picie drożdży, a obecnie łykam tabletki Vitapil
![]() Miałam mieć miesiąc bez hybryd, ale wczoraj pomalowałam paznokcie: odżywka, lakier i top i dzisiaj w pracy już miałam odprysk, a pózniej na siłowni poszło dalej Wysłano przez gołębia
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
Wiec wybiore ta ampułke i tak planuje kiedys przeszczep ale narazie jeszcze ratuje sie jak moge
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miranda, mi się nie chce robić hybryd i chodzę bez czegokolwiek na paznokciach 😁 Od ponad tygodnia nakładam codziennie przed myciem olej, czasem na noc, czasem na godzine/dwie przed. Kurde, kiedyś przez kilka lat robilam to na noc, a teraz mi tak niewygodnie, że mam ochote umyc wlosy przed spaniem 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
Jedna na 2 tyg
a moje drugie pytanie zakupie ten peeling http://www.sklep.bio-med.pl/genosys-...losow-csp.html i stosowac go po umyciu włosów i pozniej go nie zmywac ? i co ile go używac ?
Edytowane przez Energy917 Czas edycji: 2017-08-10 o 21:16 |
|
|
|
|
#2818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witajcie Wieki mnie tutaj nie było, dużo się zmieniło
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Wieki, nie wieki, fajnie, że wróciłaś
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest jakiś sposób żeby przekonać się do ślubnych przygotowań? Na samą myśl o nich mam psychiczne mdłości Jak tak dalej pójdzie to porwę mojego M. i weźmiemy ślub w jakiejś głuszy
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

myte rypaczem, pózniej odżywka w psikaczu bez spłukiwania i wysuszone naturalnie
tp
. 

co do koloru to chyba jednak wole siebie w naturalnym kolorze, ale we wrześniu planuje wizytę u fryzjera, by odświeżyć trochę włosy, to może mi coś doradzi, bo juz sama nie wiem co chce

.
zaczynam czytać książkę Anwen jednak liczę też na to że podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami i powiecie mi co powinnam używać/robić aby były ładne o zdrowe (wiem wiem powalać włosami nigdy nie będę ale fajnie by było gdyby były ładne