![]() |
#2821 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zadomowienie
|
o rany, ale was wzięła z zaskoczenia
![]() ![]() Milenka od jakichś 3 tygodni ćwiczy siadanie, ale jeszcze nie usiadła z podniesionymi dwiema łapkami, i gdzie tam jej do klaskania ![]() ps. doidy cup to najdroższy kubek jaki miałam w rękach. w dodatku plastikowy! ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- 14 listopada kupiłam krzesełko z ikei na allegro, nawet nie bardzo szukałam najtańszej oferty bo chciałam mieć je szybko więc klik klik i kupiłam. do dziś nie dotarło ![]()
Milenka 1.05.2016 Edytowane przez asta9126 Czas edycji: 2016-11-25 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo podobaja mi sie takie porcelanowe zastawy dla dzieci ale to jeszcze troche czasu inaczej moglyby zle skonczyc ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Ogladamy idola a mala siedzi na kanapie wcina jogurt ze sliwkami i tanczy do muzyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój cichaczem zaczął pełzać do zabawek, a myślałam, że będzie od razu raczkował tak jak starsza ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zadomowienie
|
Brawa dla Lenki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Mąż awansował - już drugi dzień on usypia na noc, bo przy mnie dziecko za bardzo harcuje
![]() Nie mamy upadku z kanapy ale mamy guza - chciałam zainstalować Wojtula na środku dostawki a nie na łączeniu materacy a on odkrył szczebelki. Świetnie się nimi bawił, ale nie wycelował i rypnął czołem. Oj, płacz był niezły, ale wystarczyło wziąć na ręce i ponosić, mąż dodatkowo zajrzał i już się młode śmiało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Rozeznanie
|
My byliśmy dzisiaj u lekarza, mimo świadczenia w nosku Wojtuś jest zdrowy, mamy nawilżacz powietrza i chyba trochę jest poprawy
![]() Bylismy dzisiaj na zakupach i kupiliśmy krzesełko do karmienia, oglądaliśmy też foteliki ale nadal nie wiemy na jaki się zdecydować :-( Wojtuś po tych zakupach jakiś przebodzcowany, nie mogl zasnąć i straszna maruda :-( lekarka powiedziala ze ząbków nie widać a ewidentnie go męczą :-\ także niewiem o co chodzi:-\ Dziecko wkoncu padło i spi... Mąż też... Wiec został mi wizaz albo spanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslalam o tym samo ostatnio.. przesylam buziaki Cytat:
Poki co na praktyki, full time z Antkiem jeszcze poltora roku posiedze. A na praktyki chodze raz w tygodniu ![]() Kupilam dwa staniki :p oszczedzilam 100zl bo black friday ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
...człowieka chwile nie ma
![]() ![]() Manu- dzieki jużem nazat. Od wczoraj tati w domu na wolnym i tak jakos ciagle cos robie/robimy korzystajac ze jest nas dwoch do ogarniecia Jogurtasa marudasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do perfum od lat uwielbiam pume red mialam z nia przerwe na flora by gucci a niedawno dostalam probke black opium i tez mi wpadly w nos. Teraz tez chce kupic i nie wiem czy pume czy opium. Gratki dziewczyny za osiagniecia Waszych dzieciaczkow. Na prawde jestem w szoku patrzac na mojego ze inne pelzaja raczkuja siedza Jogurtas ma czas ![]() ![]() ![]() Ja dzis poszalalam i ze trzy godziny grasowalam w galerii. Matulu tyle przecen ze zglupialam i tylko jedna bluzke sobie kupilam i jedna szminke. Jedną bluzke dla D. i zgadnijcie komu najwiecej nakupilam. ![]() Aha dzis mam wolną noc. Ustalilismy ze odsypiam dzisiaj ostatnie nocki w salonie. Chlopaki zostaja w sypialni i moim jedynym powodem do obudzenia sie ma byc tylko kp. W praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie bo malutek ma czujnik kto go usypia i jesli to nie jestem ja to jest pisk. A i D. nie jest taki czuly na kwekanie i zanim go uslyszy to ten sie pewnie obudzi a to = placz a to = ja sie obudze. No ale moze mnie zaskoczą i bedzie ok sie wyśpie a tati zobaczy jak to jest wstawac w nocy ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Aaaa kolejne dzieci spadają... Moze to cos w powietrzu lata! ![]() ![]() ![]() Stówka dla kolejnych solenizantow. ![]() Edytowane przez Iwonia27 Czas edycji: 2016-11-25 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Raczkowanie
|
Czy wasze maluchy podczas znakowania w nocy były marudne? Budziły się często z płaczem i nic nie chcą tylko na ręce ? Kurczę u nas ostatnio noce tragedia w dzień jest w miarę ok trochę więcej na rece chce ale w nocy coś okropnego .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwie noce (nie pod rzad) jedna pobudka byla z placzem takim ze tylko na recach bylo lepiej ale tez plakal. Tyle u nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Raczkowanie
|
I Non stop w dzień chce na cycu wisieć w ogóle zaczęła płytko łapać i znowu sutki cierpią ; (
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż wybiera się właśnie po raz drugi na lotnisko. Odwołali lot mojej mamie :/
![]() |
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ---------- To sie porobiło! D. przyniosl mi Niuniutka do karmienia o godz 24 z minutami. Zjadl przysnal odnosze D. pyta spi? Ja ze tak jakby ale jeszcze plytko i jak odloze to sie zbudzi. To mowi to daj potrzymam go jeszcze idz spij. To ok. Jest godz 2.13 i ten stan (usypianie) trwa nadal. ![]() Co go odlozy to za minute slysze placze. To go bierze usypia z placzem, odklada, placze i tak od tamtej pory. Ja oczywiscie tez nie spie od dwoch godz bo jak mam zasnac. Pare razy chodzilam ze wsparciem ale D. sie zaparl i chce sam podołac. ![]() Niedawno poszlam zmiana pampera bo moze mokro, dalam cysia, dalej on go usypia. Malutek tez juz padniety. Mysle ze ewidentnie chce do mnie. U mnie az takich ekscesow nie ma. Mowie wezme go to trzy osoby pojda w koncu spac. O znowu placze. Albo cos mu sie porobilo ze dzis tylko na rekach chce spac. Ciekawe ile jeszcze D. wytrzyma ale trzyma sie dzielnie i walczy. Edytowane przez Iwonia27 Czas edycji: 2016-11-26 o 01:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie śpię bo właśnie się karmilismy i próbuje Tymciowi jakoś oddychanie ułatwić... ![]() Boję się żeby się z tego nic do poniedziałku nie wyklulo bo na dyżur nie chce z nim jechać bo tam kupę godzin czekania z innymi wirusami. Ewentualnie poszukam prywatnie lekarza na wizytę domowa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
Nina następna. Zastanawialyscie się wczoraj
![]()
#2839 |
Zakorzenienie
|
O rany
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Trzeba się przystosować do nowej rzeczywistości i na nowo nauczyć opiekować tymi małymi szogunami
#2841 |
Zakorzenienie
|
O cholera, pewnie to przyszło razem ze smogiem co teraz wisi w całej Polsce 😨
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- W DD TVN mowia właśnie o szczepieniach |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Moderatorka z pazurem
|
Nie wiem co za pieron sie do nas przyplatal, ale od 3 mloda spala na mnie a i tak poplakiwala. Plecy mnie bola bo spalam na polsiedzaco ale chyba cos krzywo. To bedzie cudownu dzien
![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Zmówiła się ta dzieciarnia? U nas pobudki co 1-2h i to na żarcie! Normalnie wypijał kilka łyków i spał a dziś jadł jak wściekły. O 5 w ogóle spał przytulony, bo nie chciał inaczej.
Smoczyca dziś przyjeżdża, jadę się spotkać z koleżanką, ale na pewno nie zajmie to tyle, żebym wróciła już do pustego domu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 | ||||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Naumiala sie uderzac przedmiotem o podloze, perfekcyjnie "staje" na czterech i najwazniejsze...cudownie sie we mnie wtula az mi serce rosnie ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zadomowienie
|
U nas co chwile baam glowa o podloge. O placz. Bo wspina sie na meble, klęka itepe.Takze ten. Ale spadku z kanapy/łózka zamierzam uniknąć😚
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ninka- głasiu... Widze ze nie tylko my "pospaliśmy". Tati do konca dał rade. O 5 mi go przyniosl to jak go odlozylam bo juz u mnie przy jedzeniu zasnal tak spal do 8. Przyniosl mi i karmilam juz na lezaco i zasnal do tej swojej 9. A tati? Tati bedzie pewnie chcial odsypiac noc do 12. Ale zaraz zaraz hold on mi sie to nie zdarza bo malutek wstaje to i ja musze wiec niech zobaczy czym jest tata zombie. Ja lece z rańca do kosmetyczki. Ciesze sie ze eksperyment sie udal i nie polegl w polowie nocy. ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Nie wietrzysz domu? Czy moskitiera w oknach po lecie wystarczy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zadomowienie
|
E no wlasniw cos dawno nie otwieralam okien 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2850 |
Zakorzenienie
|
Iwonia ładnie to tak eksperymentować na chłopie?
![]() Mona, masakra. Nie otwieraj więcej tych okien. Ja mam pieprznik w chacie, ale nie chce mi się sprzątać. W sumie to też nie chce mi się zrobić śniadania. Jestesmy tylko z Matim w domu, ale z okazji jego dzisiejszego święta wystroiłam go w polówkę i pewnie biedakowi nie wygodnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.