Majówki 2016 - część trzecia - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-25, 19:26   #2821
martunia_199
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez anulus17 Pokaż wiadomość
Lenka dzisiaj usiadla, slyszymy ze zaczyna klasakac raczkami a ona siedzi na podlodze, nawet nie widzilam jak to zrobila. Polozylismy ja na podlodze do zabawek na brzuszku a ona siedzi Plakalam bo ona juz taka duza
Kupilam malej kurtke w h&m tak tylko w cieplejsze dni do auta czy na zakuy bo rozpinanie kombinezonu mnie juz doprowadzalo do szalu.
Mama pisala ze kubek doszedl, nie pamietam jaki kolor zamowilam i spirowek tez doszedl. za 2 tygodnie jedziemy.
Mamy sesje na 17 grudnia, akurat mala bedzie miala 7 m-cy, chcielismy zeby juz siedziala.
Za tydzien ide do fryzjera na farbowanie zeby jakos wygladac na zdjeciu
Brawo dla Lenki. Ja dzisiaj odebrałam zdjęcia z sesji. Zafarbowalam włosy no i chyba klikne ten doidy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 19:34   #2822
asta9126
Zadomowienie

o rany, ale was wzięła z zaskoczenia świetnie
Milenka od jakichś 3 tygodni ćwiczy siadanie, ale jeszcze nie usiadła z podniesionymi dwiema łapkami, i gdzie tam jej do klaskania

ps. doidy cup to najdroższy kubek jaki miałam w rękach. w dodatku plastikowy!

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

14 listopada kupiłam krzesełko z ikei na allegro, nawet nie bardzo szukałam najtańszej oferty bo chciałam mieć je szybko więc klik klik i kupiłam. do dziś nie dotarło

Edytowane przez asta9126
Czas edycji: 2016-11-25 o 19:41
asta9126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 19:48   #2823
anulus17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asta9126 Pokaż wiadomość
o rany, ale was wzięła z zaskoczenia świetnie
Milenka od jakichś 3 tygodni ćwiczy siadanie, ale jeszcze nie usiadła z podniesionymi dwiema łapkami, i gdzie tam jej do klaskania

ps. doidy cup to najdroższy kubek jaki miałam w rękach. w dodatku plastikowy!
Ja mialam duzo drogich kubkow w rekach, bo pracowalam w sklepie z bardzo droga porcelana he he ale rzeczywiscie 30 zlotych za kawalek plastiku ale co zrobic- tez kupilam
Bardzo podobaja mi sie takie porcelanowe zastawy dla dzieci ale to jeszcze troche czasu inaczej moglyby zle skonczyc

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Ogladamy idola a mala siedzi na kanapie wcina jogurt ze sliwkami i tanczy do muzyki
anulus17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 19:56   #2824
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Napisane przez gosiaczekbtm Pokaż wiadomość
Dziecko mi pieprzło z kanapy na podłogę płakał strasznie, a ja z nim teraz śpi biedny. Zanim poszedł spać to zachowywał się normalnie. Nie wiem tylko czy dobrze robie, że nie jadę z nim do lekarza... Ale z drugiej strony nie chce żeby załapał jakies paskudztwo jeszcze dodatkowo.
Zobaczę jak się będzie zachowywał jak wstanie. Powiedzcie ,że dobrze robie
Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Ciekawe które będzie następne

Haha, to samo pomyślałam

Cytat:
Lenka dzisiaj usiadla, slyszymy ze zaczyna klasakac raczkami a ona siedzi na podlodze, nawet nie widzilam jak to zrobila. Polozylismy ja na podlodze do zabawek na brzuszku a ona siedzi Plakalam bo ona juz taka duza
Kupilam malej kurtke w h&m tak tylko w cieplejsze dni do auta czy na zakuy bo rozpinanie kombinezonu mnie juz doprowadzalo do szalu.
Mama pisala ze kubek doszedl, nie pamietam jaki kolor zamowilam i spirowek tez doszedl. za 2 tygodnie jedziemy.
Mamy sesje na 17 grudnia, akurat mala bedzie miala 7 m-cy, chcielismy zeby juz siedziala.
Ooo, brawa!!
Mój cichaczem zaczął pełzać do zabawek, a myślałam, że będzie od razu raczkował tak jak starsza

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:02   #2825
ola0605
Zadomowienie

Brawa dla Lenki doidy kupiłam i ja
ola0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:13   #2826
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Mąż awansował - już drugi dzień on usypia na noc, bo przy mnie dziecko za bardzo harcuje
Nie mamy upadku z kanapy ale mamy guza - chciałam zainstalować Wojtula na środku dostawki a nie na łączeniu materacy a on odkrył szczebelki. Świetnie się nimi bawił, ale nie wycelował i rypnął czołem. Oj, płacz był niezły, ale wystarczyło wziąć na ręce i ponosić, mąż dodatkowo zajrzał i już się młode śmiało
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:21   #2827
monika2736
Rozeznanie

My byliśmy dzisiaj u lekarza, mimo świadczenia w nosku Wojtuś jest zdrowy, mamy nawilżacz powietrza i chyba trochę jest poprawy my kupiliśmy w rtv agd akurat była jakaś promocja, też jest 5L

Bylismy dzisiaj na zakupach i kupiliśmy krzesełko do karmienia, oglądaliśmy też foteliki ale nadal nie wiemy na jaki się zdecydować :-(

Wojtuś po tych zakupach jakiś przebodzcowany, nie mogl zasnąć i straszna maruda :-( lekarka powiedziala ze ząbków nie widać a ewidentnie go męczą :-\ także niewiem o co chodzi:-\

Dziecko wkoncu padło i spi... Mąż też... Wiec został mi wizaz albo spanie pozdrawiamy
monika2736 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:38   #2828
anulus17
Zakorzenienie

Dziekujemy
anulus17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:39   #2829
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Można mieć babublues po 6ciu miesiącach? Nie radzę sobie ostatnio ze sobą

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

<torcik> dla Marysi

Myslalam o tym samo ostatnio.. przesylam buziaki

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Przy 20% zniżki poszalalam a przy 40 - uuu, to dopiero byłby zakupy . Zazdro takiej kumpeli

Miss Dior moja bezapelacyjna miłość

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Super! Jak się ładnie facet zajął Antoskiem, od razu synek zdrowieje

A Ty mamita juz do pracy wróciłas?

Poki co na praktyki, full time z Antkiem jeszcze poltora roku posiedze. A na praktyki chodze raz w tygodniu fajna odskocznia

Kupilam dwa staniki :p oszczedzilam 100zl bo black friday chociaz wciaz cena z kosmosu haha
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:46   #2830
Iwonia27
Zakorzenienie

Majówki 2016 - część trzecia

...człowieka chwile nie ma i milion postów w plecy.
Manu- dzieki jużem nazat.
Od wczoraj tati w domu na wolnym i tak jakos ciagle cos robie/robimy korzystajac ze jest nas dwoch do ogarniecia Jogurtasa marudasa Wczorajsza noc masakra. Rozbudzal sie nie mogl zasnac puszal bąki biedny tej kupy nie mogł robic od poniedz czy wtorku juz podsypialam z nim na siedzaco bo odlozony w sekundzie sie rozbudzał ale na rekach tez sie krecil strasznie. Wstalam jak zombie i wyslalam D. po czopki glicerynowe. Ruszyły go dopiero po kilku godzinach aaaale jaaaak no ale dobrze ze w koncu poszlo. Niuniutek w koncu zasnal spokojnie na noc jak to mial w zwyczaju tj od razu przy cysiu. Odlozylam nie kreci sie. Spi. Uff cale zamieszanie wywolalo gó.no
Co do perfum od lat uwielbiam pume red mialam z nia przerwe na flora by gucci a niedawno dostalam probke black opium i tez mi wpadly w nos. Teraz tez chce kupic i nie wiem czy pume czy opium.
Gratki dziewczyny za osiagniecia Waszych dzieciaczkow. Na prawde jestem w szoku patrzac na mojego ze inne pelzaja raczkuja siedza Jogurtas ma czas ale ciesze sie ze jest jeszcze taki dzidziusiowy.
Ja dzis poszalalam i ze trzy godziny grasowalam w galerii. Matulu tyle przecen ze zglupialam i tylko jedna bluzke sobie kupilam i jedna szminke. Jedną bluzke dla D. i zgadnijcie komu najwiecej nakupilam.
Aha dzis mam wolną noc. Ustalilismy ze odsypiam dzisiaj ostatnie nocki w salonie. Chlopaki zostaja w sypialni i moim jedynym powodem do obudzenia sie ma byc tylko kp.
W praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie bo malutek ma czujnik kto go usypia i jesli to nie jestem ja to jest pisk. A i D. nie jest taki czuly na kwekanie i zanim go uslyszy to ten sie pewnie obudzi a to = placz a to = ja sie obudze.
No ale moze mnie zaskoczą i bedzie ok sie wyśpie a tati zobaczy jak to jest wstawac w nocy

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Aaaa kolejne dzieci spadają... Moze to cos w powietrzu lata! nie otwierajmy okien.
Stówka dla kolejnych solenizantow.

Edytowane przez Iwonia27
Czas edycji: 2016-11-25 o 20:54
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 20:48   #2831
majlla
Raczkowanie

Czy wasze maluchy podczas znakowania w nocy były marudne? Budziły się często z płaczem i nic nie chcą tylko na ręce ? Kurczę u nas ostatnio noce tragedia w dzień jest w miarę ok trochę więcej na rece chce ale w nocy coś okropnego .
majlla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-25, 20:51   #2832
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majlla Pokaż wiadomość
Czy wasze maluchy podczas znakowania w nocy były marudne? Budziły się często z płaczem i nic nie chcą tylko na ręce ? Kurczę u nas ostatnio noce tragedia w dzień jest w miarę ok trochę więcej na rece chce ale w nocy coś okropnego .

Dwie noce (nie pod rzad) jedna pobudka byla z placzem takim ze tylko na recach bylo lepiej ale tez plakal. Tyle u nas.
Stary 2016-11-25, 20:56   #2833
majlla
Raczkowanie

I Non stop w dzień chce na cycu wisieć w ogóle zaczęła płytko łapać i znowu sutki cierpią ; (
majlla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 22:02   #2834
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
...człowieka chwile nie ma i milion postów w plecy.
Manu- dzieki jużem nazat.
Od wczoraj tati w domu na wolnym i tak jakos ciagle cos robie/robimy korzystajac ze jest nas dwoch do ogarniecia Jogurtasa marudasa Wczorajsza noc masakra. Rozbudzal sie nie mogl zasnac puszal bąki biedny tej kupy nie mogł robic od poniedz czy wtorku juz podsypialam z nim na siedzaco bo odlozony w sekundzie sie rozbudzał ale na rekach tez sie krecil strasznie. Wstalam jak zombie i wyslalam D. po czopki glicerynowe. Ruszyły go dopiero po kilku godzinach aaaale jaaaak no ale dobrze ze w koncu poszlo. Niuniutek w koncu zasnal spokojnie na noc jak to mial w zwyczaju tj od razu przy cysiu. Odlozylam nie kreci sie. Spi. Uff cale zamieszanie wywolalo gó.no
Co do perfum od lat uwielbiam pume red mialam z nia przerwe na flora by gucci a niedawno dostalam probke black opium i tez mi wpadly w nos. Teraz tez chce kupic i nie wiem czy pume czy opium.
Gratki dziewczyny za osiagniecia Waszych dzieciaczkow. Na prawde jestem w szoku patrzac na mojego ze inne pelzaja raczkuja siedza Jogurtas ma czas ale ciesze sie ze jest jeszcze taki dzidziusiowy.
Ja dzis poszalalam i ze trzy godziny grasowalam w galerii. Matulu tyle przecen ze zglupialam i tylko jedna bluzke sobie kupilam i jedna szminke. Jedną bluzke dla D. i zgadnijcie komu najwiecej nakupilam.
Aha dzis mam wolną noc. Ustalilismy ze odsypiam dzisiaj ostatnie nocki w salonie. Chlopaki zostaja w sypialni i moim jedynym powodem do obudzenia sie ma byc tylko kp.
W praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie bo malutek ma czujnik kto go usypia i jesli to nie jestem ja to jest pisk. A i D. nie jest taki czuly na kwekanie i zanim go uslyszy to ten sie pewnie obudzi a to = placz a to = ja sie obudze.
No ale moze mnie zaskoczą i bedzie ok sie wyśpie a tati zobaczy jak to jest wstawac w nocy

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Aaaa kolejne dzieci spadają... Moze to cos w powietrzu lata! nie otwierajmy okien.
Stówka dla kolejnych solenizantow.
Iwonia uwielbiam zresztą Ty wiesz siostro nie otwieramy okien hahaha będę miała dobra noc 😂😘

mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-25, 22:23   #2835
zabciajs
Zakorzenienie

Mój mąż wybiera się właśnie po raz drugi na lotnisko. Odwołali lot mojej mamie :/
Stary 2016-11-26, 01:20   #2836
Iwonia27
Zakorzenienie

Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Iwonia uwielbiam zresztą Ty wiesz siostro nie otwieramy okien hahaha będę miała dobra noc

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ----------

To sie porobiło!
D. przyniosl mi Niuniutka do karmienia o godz 24 z minutami. Zjadl przysnal odnosze D. pyta spi? Ja ze tak jakby ale jeszcze plytko i jak odloze to sie zbudzi. To mowi to daj potrzymam go jeszcze idz spij. To ok.
Jest godz 2.13 i ten stan (usypianie) trwa nadal.
Co go odlozy to za minute slysze placze. To go bierze usypia z placzem, odklada, placze i tak od tamtej pory. Ja oczywiscie tez nie spie od dwoch godz bo jak mam zasnac. Pare razy chodzilam ze wsparciem ale D. sie zaparl i chce sam podołac.
Niedawno poszlam zmiana pampera bo moze mokro, dalam cysia, dalej on go usypia. Malutek tez juz padniety. Mysle ze ewidentnie chce do mnie. U mnie az takich ekscesow nie ma. Mowie wezme go to trzy osoby pojda w koncu spac.
O znowu placze.
Albo cos mu sie porobilo ze dzis tylko na rekach chce spac.
Ciekawe ile jeszcze D. wytrzyma ale trzyma sie dzielnie i walczy.

Edytowane przez Iwonia27
Czas edycji: 2016-11-26 o 01:22
Stary 2016-11-26, 02:25   #2837
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ----------

To sie porobiło!
D. przyniosl mi Niuniutka do karmienia o godz 24 z minutami. Zjadl przysnal odnosze D. pyta spi? Ja ze tak jakby ale jeszcze plytko i jak odloze to sie zbudzi. To mowi to daj potrzymam go jeszcze idz spij. To ok.
Jest godz 2.13 i ten stan (usypianie) trwa nadal.
Co go odlozy to za minute slysze placze. To go bierze usypia z placzem, odklada, placze i tak od tamtej pory. Ja oczywiscie tez nie spie od dwoch godz bo jak mam zasnac. Pare razy chodzilam ze wsparciem ale D. sie zaparl i chce sam podołac.
Niedawno poszlam zmiana pampera bo moze mokro, dalam cysia, dalej on go usypia. Malutek tez juz padniety. Mysle ze ewidentnie chce do mnie. U mnie az takich ekscesow nie ma. Mowie wezme go to trzy osoby pojda w koncu spac.
O znowu placze.
Albo cos mu sie porobilo ze dzis tylko na rekach chce spac.
Ciekawe ile jeszcze D. wytrzyma ale trzyma sie dzielnie i walczy.
Niech walczy dobrze o nim świadczy choć wiadomo że Ty i tak nie spisz.

Ja nie śpię bo właśnie się karmilismy i próbuje Tymciowi jakoś oddychanie ułatwić...
Boję się żeby się z tego nic do poniedziałku nie wyklulo bo na dyżur nie chce z nim jechać bo tam kupę godzin czekania z innymi wirusami. Ewentualnie poszukam prywatnie lekarza na wizytę domowa

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-11-26, 06:00   #2838
Monanka83
Zakorzenienie

Nina następna. Zastanawialyscie się wczoraj
Stary 2016-11-26, 06:31   #2839
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
O rany serio jakas plaga. Ja się tego bardzo boję i na razie pilnuje jak oka w głowie tfu tfu ale wiem że się nie da już tych żywych sreberek upilnować

Ząbki
Synuś
+2

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-26, 06:41   #2840
Monanka83
Zakorzenienie

Trzeba się przystosować do nowej rzeczywistości i na nowo nauczyć opiekować tymi małymi szogunami
Stary 2016-11-26, 07:13   #2841
fablous
Zakorzenienie

O cholera, pewnie to przyszło razem ze smogiem co teraz wisi w całej Polsce 😨

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

W DD TVN mowia właśnie o szczepieniach

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-26, 07:18   #2842
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Nie wiem co za pieron sie do nas przyplatal, ale od 3 mloda spala na mnie a i tak poplakiwala. Plecy mnie bola bo spalam na polsiedzaco ale chyba cos krzywo. To bedzie cudownu dzien

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez BonaDea75 Pokaż wiadomość
Hej babencje wróciliśmy z Grecji srecji, miało być cieplutko, palmy i drinki z palemką, a było zimno, i wróciłam z gilem po pas, kaktusem w gardle i gorączką. Zuzia lot do Grecji zniosła tak że stwierdziliśmy że najbliższy lot będzie odbywała na 18 urodziny, w drodze powrotnej było lepiej, więc skróciliśmy okres karencji o połowę, co wychodzi na najbliższy lot za 9 lat.
Teraz zdycham w domu, czuję się jak kupa kupy i wcinam czosnek, bo wiadomo ciąża.

No to zescie zabalowali
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-26, 07:36   #2843
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Zmówiła się ta dzieciarnia? U nas pobudki co 1-2h i to na żarcie! Normalnie wypijał kilka łyków i spał a dziś jadł jak wściekły. O 5 w ogóle spał przytulony, bo nie chciał inaczej.

Smoczyca dziś przyjeżdża, jadę się spotkać z koleżanką, ale na pewno nie zajmie to tyle, żebym wróciła już do pustego domu Może wrócę, ściągnę mleko i wybędę na zakupy?
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-26, 07:58   #2844
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez gosiaczekbtm Pokaż wiadomość
Dziecko mi pieprzło z kanapy na podłogę płakał strasznie, a ja z nim teraz śpi biedny. Zanim poszedł spać to zachowywał się normalnie. Nie wiem tylko czy dobrze robie, że nie jadę z nim do lekarza... Ale z drugiej strony nie chce żeby załapał jakies paskudztwo jeszcze dodatkowo.
Zobaczę jak się będzie zachowywał jak wstanie. Powiedzcie ,że dobrze robie
Witaj w klubie. U nas mloda po upadku nabyla kilka nowych umiejetnosci takze nie ma tego zlego
Naumiala sie uderzac przedmiotem o podloze, perfekcyjnie "staje" na czterech i najwazniejsze...cudownie sie we mnie wtula az mi serce rosnie

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Brawo

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez majlla Pokaż wiadomość
Taka wlasnie byla dzisiejsza noc...

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Iwonia uwielbiam zresztą Ty wiesz siostro nie otwieramy okien hahaha będę miała dobra noc 😂😘

A ja ostatnio przed wyjsciem na spacer uchylalam okna zeby przewietrzyc chate...
Stary 2016-11-26, 07:58   #2845
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
O cholera, pewnie to przyszło razem ze smogiem co teraz wisi w całej Polsce 😨

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

W DD TVN mowia właśnie o szczepieniach
Co ciekawego mowili?

Agassek karmimy dzis?
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-26, 08:00   #2846
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Jakies nowe umiejetnosci?
Stary 2016-11-26, 08:10   #2847
asta9126
Zadomowienie

U nas co chwile baam glowa o podloge. O placz. Bo wspina sie na meble, klęka itepe.Takze ten. Ale spadku z kanapy/łózka zamierzam uniknąć😚

Stary 2016-11-26, 08:16   #2848
Iwonia27
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Ninka- głasiu...
Widze ze nie tylko my "pospaliśmy". Tati do konca dał rade. O 5 mi go przyniosl to jak go odlozylam bo juz u mnie przy jedzeniu zasnal tak spal do 8. Przyniosl mi i karmilam juz na lezaco i zasnal do tej swojej 9.
A tati? Tati bedzie pewnie chcial odsypiac noc do 12.
Ale zaraz zaraz hold on mi sie to nie zdarza bo malutek wstaje to i ja musze wiec niech zobaczy czym jest tata zombie.
Ja lece z rańca do kosmetyczki.
Ciesze sie ze eksperyment sie udal i nie polegl w polowie nocy.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez asta9126 Pokaż wiadomość
U nas co chwile baam glowa o podloge. O placz. Bo wspina sie na meble, klęka itepe.Takze ten. Ale spadku z kanapy/łózka zamierzam uniknąć

Nie wietrzysz domu? Czy moskitiera w oknach po lecie wystarczy?
Stary 2016-11-26, 08:17   #2849
asta9126
Zadomowienie

E no wlasniw cos dawno nie otwieralam okien 😂

Stary 2016-11-26, 08:39   #2850
asiaczek
Zakorzenienie

Iwonia ładnie to tak eksperymentować na chłopie?

Mona, masakra. Nie otwieraj więcej tych okien.

Ja mam pieprznik w chacie, ale nie chce mi się sprzątać. W sumie to też nie chce mi się zrobić śniadania.

Jestesmy tylko z Matim w domu, ale z okazji jego dzisiejszego święta wystroiłam go w polówkę i pewnie biedakowi nie wygodnie

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości