|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.
a gdzie można te Gabrini dostać, co dziewczęta?? np. w Warszawie, czy w necie...
![]() a te cienie kwadratowe to jakiej firmy są? bo nie mogę dojrzeć
Edytowane przez pataszon Czas edycji: 2007-12-10 o 23:08 Powód: dopisek |
|
|
|
#2822 |
|
Zadomowienie
|
YenneferD jak nazywa się ten puder ArtDeco czy jego nazwa to tylko "Magnum Powder Set" czy coś jeszcze, jaki daje efekt? Jesteś z niego zadowolona?Czy jest on dostępny w Polsce? Pytam bo jest poprostu piękny
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Też bardzo lubiłam Full n'soft. I szalałam za Wonder Curl Mascara - oczywiście tez go wycofali
![]() Cytat:
Nie będe wiecej wchodziła na ten wątek. taaa...jasneee
|
|
#2824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te kwadratowe to cienie Make Up Factory Cytat:
Jeszcze go nie miałam okazji użyć, kupiłam go w ten weekend w KaDeWe w Berlinie jako limitowankę na ileśtam lecie KaDeWe, więc chyba raczej nie jest dostępny w Polsce, chyba że ktoś będzie sprzedawał go na allegro. Kosztował 24euro (puder+pędzel), nie mogłam przegapić takiej okazji Co do efektu to zdam relacje po użyciu ![]() Cytat:
Ja w ogóle powinnam mieć bana na wizaż
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|||
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że ktoś podziela moja opinię o nadnaturalnych właściwościach tych kosmetyków. Czy Tobie one też się nie osypują wcale a wcale????![]() A gdzie je kupiłaś? i jakie to numerki? |
|
|
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
Yenneferd dziękuję za informację i niecierpliwie czekam na relację jak się sparawuje i czy jeteś z niego zadowolona
|
|
|
|
#2827 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Yennefer, coś było jeszcze fajnego na jubileusz KaDeWe, czy tylko puder (swoją drogą śliczny, ale mi niepotrzebny)?
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie ukatualniam
![]() nie krzyczcie..wiem ze zaszalałam z cieniami, ale część mi Mikołaj zasponsorował, czesc to prezenty urodzinowe ![]() na ostatniej fotce moja mała kolekcja APC, ale wrzucam dzis bo nigdy nie pokazywałam
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Twój Mikołaj zna się na rzeczy
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Z jakiej serii jets lakier Manhattan?
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
YenneferD, buzichocho wspaniale zbiory... a te brązy
|
|
|
|
#2833 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gdzie go kupiłaś? Bo ja z taką firmą się nie spotkałam jeszcze
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maja chyba jeszcze jeden podobny, beżowy odcień.
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
d
Cytat:
dokładnie, w douglasie mozna je dostać ja mam dwa odcienie rózowy i bezowy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2836 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
buzichocho bardzo ładne zbiory, a co to za paletki na tym zdjęciu?
Śliczne kolory http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6010025
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie cienie na tym zdjęciu to cienie BeYu dostepne w perfumeriach Douglas zakochałam się w nich, są bardzo trwałe, bardzo dobrze napigmentowane, bardzo przyjemnie się je nakłada i cieniuje, duzo lepsze moim zdaniem od ID. Trójki nie odbiegają trwałoscią od dwójek. Tylko ta cena;(
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
No to mnie pobiłaś, bo ja myślałam że zaszalałam jak sobie trzy kupiłam, ale widzę, że sa lepsze aparatki ode mnie. Ja poszłam w róże, bo nie moglam się zdecydować ktory mi się najbardziej podoba.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
W końcu udalo mi sie odpisać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kupiłam je w drogerii Muller w Berlinie ![]() Cytat:
Rzyrafko, lakier jest z serii For me, taka czekoladowa seria, nie wiem, czy jest u nas dostępna, bo kupiłam go w Berlinie. o, tutaj http://www.manhattan-cosmetics.com/ zobaczysz tą serię. Rozważałam jeszcze puder-czekoladę, ale sobie darowałam, bo był twardy, mam puder w tym kolorze, a zresztą trafiłam na ten ArtDeco ![]() Dziekuję
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|||
|
|
|
#2841 |
|
Kasia o...
|
buzichocho kupiłaś cienie BeYu na które obecnie choruję :ehe:
i czy malowałaś się już nimi? Bo cenę mają wysoką a jak się trzymają na powiece z bazą lub bez? ... Ty szczęściaro!
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
buzichocho sliczne te cienie...
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie trzymają się powieki, nie bledną, są mocno napigmentowane, nakładanie ich to sama przyjemnosc-są mieciutkie ale nie osypują się i rewelacyjnie sie cieniują. Warto wydać te 70 zł. Jak cos to pytajcie ![]() Ja zawsze uzywam bazy pod cienie, ale mam tak tlusta powieke ze nawet z baza lumene takie IDory czy Bi-Kor po 5 godzinach migrowały na powiece ale te o dziwo trzymały się u mnie zeby nie skłamać ok 9 godzin... bardzo mnie cieszy równiez to że są bardzo dobrze napigmetowaneDziewczyny odkryłam również bdb baze pod cienie z APC, tania a lepsza od lumene artdeco czy kryolana tylko ja nakładam ja na powieke, po wyschcnieciu przypudrowywuje sypkim clinique i nakłądam cienie.Nie nadaje sie pod sypance (tak jak zaleca producent na opakowaniu) ale pod prasowane jak najbardziej |
|
|
|
|
#2844 |
|
Kasia o...
|
Dzięki buzichocho
ja też mam strasznie tłuste powieki, po prostu masarka (dla równowagi policzki mam tak suche że przy nich sahara to oara ) używam art deco ale i tak się wałkuje coś ni coś poszukam tej APC - gdzie kupiłas w Krakowie? No i przede wszystkim - te brązy/beże jaki mją nr paletki?
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poliki suche a powieki dramatycznie sie tłuszcza Ja miałam artdeco i dla mnie nie była zbyt dobra, pozatym nie podobała mi sie bo zle sie na niej cieniowało. Dużo lepsza dla mnie jest ta z APC (tylko uzyana tak jak wczesniej napisałam )kupiłam ja w GC w krakowie chyba za 11 zł.Jesli chodzi o paletki to z trójek mam 27(oliwka-złoto), 10(brazy-beze), 59(śliwka-roz) a te podwójne to 08(ciemny brąz-jasny braz) |
|
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki. powiedzcie mi, co bardziej warto kupić jesli mam do wyboru puder rozświetlający z Sephory lub pryzme rozświetlającą tejże? bo mogę sobie wybrać jedno z nich w charakterze prezentu i mam dylemat...
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno doradzić co lepiej kupić - to zależy jakiego efektu oczekujesz
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Hosenko
generalnie chodzi mi o rzecz bardziej uniwersalną. więc chyba gwiazdki? a czy używała któraś z Was kulek rozświetlających Avonu? tych w granatowym pudełku...
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowym? To chyba stara wersja, bo teraz Avon zmienia opakowania kolorówki na czarne. Niestety tego w granacie nie znam, ciekawa jestem czy kuleczki się zmieniły...
Ogólnie to to jest bardziej róż, niż rozświetlacz. Ja mam sephorowe gwiazdki i jestem zachwycona Jak potrzebujesz mocniejszego efektu rozświetlenia, to może sypki rozświetlacz APC? (Polecam nr 1, jest prze-pięk-ny!).
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

A te kwadratowe to cienie Make Up Factory
Co do efektu to zdam relacje po użyciu
te brązowe sa w rzeczywistości brązowo-fioletowe, cudne
A wszystko przez Kasiesiar, to ona, ona! skusiła mnie tymi cieniami, rozkochała mnie w nich 

Gdzie go kupiłaś? Bo ja z taką firmą się nie spotkałam jeszcze
Moje ukochane bordo, mrr
generalnie chodzi mi o rzecz bardziej uniwersalną. więc chyba gwiazdki?