Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 16:10   #2851
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez kissms Pokaż wiadomość
zamówienie z 5 na in post .... pierwszy raz tak mam , a i tak sie pomyliłam bo wysłałam w nocy po 24 a o 8 sprawdzałam i jeszcze nie było ....dlatego teraz 17 i dalej nic ..., a przeciez do 11 zamowienie wysłane to na jutro powinnam miec .... jedynie mam tylko nadzieje ze to opóźnienia w systemie a nie w wysyłkach ...eehh

wstawiłam do pobrania na katalogowy minikatalog 7 -8
teoretycznie na inpost mają 48h, chociaż paczki są zwykle wcześniej
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:19   #2852
emza
Rozeznanie

jednymi z podstawowych wskazan do mikrodermabrazji są przebarwienia, blizny potradzikowe, zaskorniki, rozszerzone pory...pojedyncze stany zapalne czy zmiany ropne się po prostu omija, jak najbardziej mozna mikro czy kwasy wykonac

Co myslicie o nowych wodach scentini? moje klientki sie, ze tak powiem "rzucily" i mam duzo zamowien na nie.

Licencjonowana Kosmetolog

Studia magisterskie:

1. Kosmetologia PUM
2. technologia chemiczna ZUT
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:22   #2853
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
jednymi z podstawowych wskazan do mikrodermabrazji są przebarwienia, blizny potradzikowe, zaskorniki, rozszerzone pory...pojedyncze stany zapalne czy zmiany ropne się po prostu omija, jak najbardziej mozna mikro czy kwasy wykonac

Co myslicie o nowych wodach scentini? moje klientki sie, ze tak powiem "rzucily" i mam duzo zamowien na nie.
dziewczyny pisały, że te wody zostawiają tłuste plamy i fakt, oko cieszą te buteleczki ale jak się pojawią u nas to ich jednak nie kupię

a ja w piątek powinnam dostać avonową farbę do włosów do testowania (za free ) trochę się boję tego cuda użyć ale mam juz takie odrosty, że chyba nic mi nie zaszkodzi
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:32   #2854
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ooo tak te z joanny są cudowne hihi mam wszystkie zapaszki
teraz mam kiwi,ale kocham najbardziej kawowy-ale ciężko go u mnie dostać

Cytat:
a mnie jakoś naszła ochota na pur blance dobrze że mam roletke to się dzisiaj nią wysmaruje
ostatnio lubię roletki,maźgam się w pracy bo nie chcę dziewczynom psikać w pokoju dziś się smarowałam Eternal Magic i taaak mi pachniało,muszę sobie ze dwie jakieś wziąść jeszcze

Cytat:
Napisane przez obibok Pokaż wiadomość
A mama mojego TŻ zamówiła sobie w kat. 5 m.in. dwa tusze "szałowa długość" z CT. Następnego dnia po tym, jak dostała kosmetyki zadzwoniła do mnie, że jest rewelacyjny, że świetnie wydłuża rzęsy i ona chce jeszcze dwa. No i mam problem, bo w tej cenie jest dopiero w kat. 8, mam nadzieję, że jej starczą te, które ma do tego czasu
U mnie koleżanka tez jest bardzo zadowolona z tych tuszy,i też brała dwa i chce już kolejne,ale w szóstce ich nie ma niestety...

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polecacie jakiś peeling z avon do twarzy, który mocno ściera ? Mam clearskin professional, ale mało co daje. Co najlepsze nie mogę nakładać podkładów czy pudru, bo mi uwidacznia "łuszczącą" się skórę.
Polecam zdecydowanie Clearskin biała tubka z zielonym po umyciu buzi wysusz ją,i potem ścieraj peelingiem,mocno trze

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziewczyny które perfumy są lepsze pur blanca blush czy perceive a może zwykła pur blanca?
Mnie się podobają najbardziej Pur Blanca Blush

Napływają baaardzo powoli zamówienia z 06,narazie tylko na 60 zł
ale coś się ruszyło więc kto wie,może się uda,do złożenia zamówienia 2 tygodnie jeszcze

aaa Zochawks dzięki za fotki szminek Shine,po zdjęciach jednak nie Sunset,ale Nectar będzie moja

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-04-12 o 16:34
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:38   #2855
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Płyn do kąpieli stóp też mam A peeling jeszcze z serii jeżyna z mentolem czy coś takiego. Cudny!
Krem do rąk MM Normalnie leży gdzieś nadal na dnie półki bo nie mogłam znieść tego zapachu na dłoniach.
Za to lawendowy z Naturalsa uwielbiam
ej a mnie ten z MM się podoba, w ogóle zapach tej serii mi się podoba (ach to smarowanko wieczorne masełkiem z MM) ale mama twierdzi że pachnie jak męskie perfumy :P
Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
a ja w piątek powinnam dostać avonową farbę do włosów do testowania (za free ) trochę się boję tego cuda użyć ale mam juz takie odrosty, że chyba nic mi nie zaszkodzi
no nie wiem, zawsze mogą Ci włosy wypaść wiesz jak to z Avonem, nigdy nic nie wiadomo

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:42   #2856
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
To w ogóle jest kawowy? Kurczę, jak spotkam te peelingi, to będę musiała zapas zrobić. Co lepsze, nie ma ich w żadnym Rossmannie w moim mieście

Nie kuście nową szminką!

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:46   #2857
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ej a mnie ten z MM się podoba, w ogóle zapach tej serii mi się podoba (ach to smarowanko wieczorne masełkiem z MM) ale mama twierdzi że pachnie jak męskie perfumy :P
Ja też nie lubię zapachu Planet Spa minerały morza martwego tzn toleruję tylko maseczkę,ale jakbym miała ciało wysmarować tym zapachem to broń Boże krem do rąk tez miałam,i oddałam koleżance która nawet go polubiła:brzyda l:

Jejku mam ten formularz przesyłki zwrotnej,dużo rubryk do wypełnienia,aż mi się odechciało nie pamiętam kiedy zamawiałam pierścionek Demi buuu,ech ciężkie życie konsultantki

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
To w ogóle jest kawowy? Kurczę, jak spotkam te peelingi, to będę musiała zapas zrobić. Co lepsze, nie ma ich w żadnym Rossmannie w moim mieście

Nie kuście nową szminką!
w Rossmannach ich też nie widzę,ja kupiłam w zwykłym Carrefourze kawowy jest,owszem,pisze chyba na nim że do zwalczania cellulitu boosko pachnie jak go spotkam to wykupię cały nakład

nowa szminka jest booska,skuś się uwielbiam jak usta błyszczą,a nie lubię błyszczyków więc szminka akurat dla mnie

teraz znikam bo "idę" na VOD obejrzeć mój serial
Stary 2011-04-12, 16:52   #2858
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
w Rossmannach ich też nie widzę,ja kupiłam w zwykłym Carrefourze kawowy jest,owszem,pisze chyba na nim że do zwalczania cellulitu boosko pachnie jak go spotkam to wykupię cały nakład

nowa szminka jest booska,skuś się uwielbiam jak usta błyszczą,a nie lubię błyszczyków więc szminka akurat dla mnie

teraz znikam bo "idę" na VOD obejrzeć mój serial
KAWOWY ŁAŁ nie wiedziałam ze taki jest ja mam truskawkowy, kiwi , grejpfrutowy ,pomarańczowy

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:53   #2859
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś spotkałam gruszkowy Teraz pluję sobie w brodę, że szkoda mi było piątaka na niego Żurawina też piękna.
Właśnie znalazłam info, że ten kawowy jest antycellulitowy Gdyby gruszka też miała taki napis, to już miałaby swoje miejsce pod prysznicem

Cytat:
Mam takie same odczucia jak Twoja mama

Brakuje mi kilku złotych do 800, ale nie mam zamiaru dobijać. Oj nie!
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:53   #2860
despa
Zakorzenienie

GG do despa

[QUOTE=Sarunieczka;2631858 8]
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

/QUOTE]

Widziałam kawowy w krakowskim Auchan w Bonarce i drogerii Natura. Owocnych łowów.

Ja sobie czekam spokojnie na zamówienia, do czwartku klientki podeślą. Mam nadzieję, że będzie spoko, do torby Batycki brakuje mi jeszcze 600 zł- i pytanko jak zamówieniem przekroczę tą magiczną kwotę to mogę ją już teraz zamówić?
Pytam bo nie wgryzałam się w szczegóły tej oferty bo miałam strasznie wysoki próg do zrobienia, ale myślę że dam radę- a mam juz nawet chętna na ta torbę jak mi się nie spodoba.

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-04-12 o 16:57
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:54   #2861
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
może po to, żeby wyrównać fakturę skóry, rozjasnić przebarwienia i odsłonić nowy naskórek wiek nie jest jedynym wyznacznikiem uzywania takich kosmetyków[COLOR=Silver]

[
moja kosmetyczka mówi co innego , mianowicie że młodej skórze takich cudów nie powinno się stosować i że powinna być to ostateczna ostateczność .

Maleństwo moje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 16:55   #2862
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak polecacie tą mikrodermobrazję, że sama się zastanawiam, ale pytanie do osób,które jej używały:

Czy nie podrażnia skóry- tzn czy jest bardzo silna- bo po pilingu z clearskin długo się kurowałam

I czy nie ma ograniczenia wiekowego na tą mikrodermobrazję? (mam 23 lata)
Mnie nie podrażnia skóry ( clearskin też mi nie podrażniał). Nie wiem czy jest silna.... ma drobne, ale ostre i skuteczne drobinki i buźka jest po niej gładziutka. Ograniczeń wiekowych na nią nie ma, jest przeznaczona do określonych problemów skórnych (już emza je ładnie wypisała ) a nie do wieku.
Stary 2011-04-12, 16:56   #2863
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny pisały, że te wody zostawiają tłuste plamy i fakt, oko cieszą te buteleczki ale jak się pojawią u nas to ich jednak nie kupię
Ja mam zamówienie na właśnie jedną. Tą fioletową, zobaczymy co z tego wyniknie, najwyżej, pójdzie na zwrot.

Cytat:
Napływają baaardzo powoli zamówienia z 06,narazie tylko na 60 zł
ale coś się ruszyło więc kto wie,może się uda,do złożenia zamówienia 2 tygodnie jeszcze
Ja właśnie też jestem w trakcie zbierania zamówienia i jak będzie małe to może nie będę zamawiała przed świętami tylko po świętach.

Teraz sama mykam na serial oraz powinnam coś dzisiaj zrobić w kierunku porządków na świętach. Achhh kocham mycie ściennej błazerii
Stary 2011-04-12, 17:00   #2864
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja dziś spotkałam gruszkowy Teraz pluję sobie w brodę, że szkoda mi było piątaka na niego Żurawina też piękna.
Właśnie znalazłam info, że ten kawowy jest antycellulitowy Gdyby gruszka też miała taki napis, to już miałaby swoje miejsce pod prysznicem

kurde ja nie widze u siebie więcej zapachów z tej serii buu

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja mam zamówienie na właśnie jedną. Tą fioletową, zobaczymy co z tego wyniknie, najwyżej, pójdzie na zwrot.

Ja właśnie też jestem w trakcie zbierania zamówienia i jak będzie małe to może nie będę zamawiała przed świętami tylko po świętach.

Teraz sama mykam na serial oraz powinnam coś dzisiaj zrobić w kierunku porządków na świętach. Achhh kocham mycie ściennej błazerii
ja w tym kat nawet nie zbieram zamówień

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 17:06   #2865
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Oj, ja też zapachu serii MM nie znoszę, dlatego niestety jej nie stosuję, oprócz maseczki.
Cytat:
J
Jejku mam ten formularz przesyłki zwrotnej,dużo rubryk do wypełnienia,aż mi się odechciało nie pamiętam kiedy zamawiałam pierścionek Demi buuu,ech ciężkie życie konsultantki
No musisz kotuś z fakturką...

Cytat:
moja kosmetyczka mówi co innego , mianowicie że młodej skórze takich cudów nie powinno się stosować i że powinna być to ostateczna ostateczność .
No to albo ona głupoty gada albo wypowiadała się tylko na temat działania przeciwzmarszczkowego (że w tym celu młodej skórze niepotrzebne). A te wszystkie mikrodermabrazje, kwasy jak najbardziej można stosować w młodym wieku jeśli stosuje się je na przebarwienia i blizny potrądzikowe, które często pojawiają się właśnie przecież w młodym wieku. Pamiętam, że mój dermatolog tez po zakończeniu leczenia trądziku wysyłał mnie na zabieg. (23-24)
A my tu na dodatek mówimy o kosmetykach, którym jednak do zabiegu daleko . aż tak mocne nie są.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-04-12 o 17:10
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 17:07   #2866
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

ja w tym kat nawet nie zbieram zamówień
Czemu, jeśli mogę spytać?
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:10   #2867
mistress88
Zadomowienie

Cytat:

Mam takie same odczucia jak Twoja mama

Brakuje mi kilku złotych do 800, ale nie mam zamiaru dobijać. Oj nie!
piszecie o peelingach joanny cały czas?
to ja ostatnio na nie wpadłam w SuperPharm, myślałam, że to peeling do buzi i tak zaczęłam go używać aż nie wyczytałam co tu piszecie ale na buzię też działa dobrze :P
w SP jest teraz w promocji za 3,50 i chyba z 8 zapachów widziałam, ja wzięłam grejprfutowy

co do k6 to zamówienie opiewa na 380 zł (w tym jakieś 120 moje), ale jeszcze na 2 klientki czekam... 500 i tak nie przekroczę :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:13   #2868
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, ja też zapachu serii MM nie znoszę, dlatego niestety jej nie stosuję, oprócz maseczki.
No musisz kotuś z fakturką...

No to albo ona głupoty gada albo wypowiadała się tylko na temat działania przeciwzmarszczkowego (że w tym celu młodej skórze niepotrzebne). A te wszystkie mikrodermabrazje, kwasy jak najbardziej można stosować w młodym wieku jeśli stosuje się je na przebarwienia i blizny potrądzikowe, które często pojawiają się właśnie przecież w młodym wieku. Pamiętam, że mój dermatolog tez po zakończeniu leczenia trądziku wysyłał mnie na zabieg. (23-24)
A my tu na dodatek mówimy o kosmetykach, którym jednak do zabiegu daleko . aż tak mocne nie są.
no to chyba musze z nią porozmawiać czyli generalnie jezeli nie mam problemu ze skórą to nawet tego avonowego nie stosować tak ?

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
to ja ostatnio na nie wpadłam w SuperPharm, myślałam, że to peeling do buzi i tak zaczęłam go używać aż nie wyczytałam co tu piszecie ale na buzię też działa dobrze :P
w SP jest teraz w promocji za 3,50 i chyba z 8 zapachów widziałam, ja wzięłam grejprfutowy

co do k6 to zamówienie opiewa na 380 zł (w tym jakieś 120 moje), ale jeszcze na 2 klientki czekam... 500 i tak nie przekroczę :/
tak z joanny

do buzi to ja całkiem inne cudo odkryłam ,

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Czemu, jeśli mogę spytać?
ide na operacyje kolana

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-04-12 o 17:14
Stary 2011-04-12, 17:15   #2869
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:

ide na operacyje kolana
To życzę Ci serdecznie, żeby wszystko dobrze poszło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 17:17   #2870
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Joanna ma też peelingi do twarzy I mydełka do higieny intymnej oraz wiele innych cudów
Avon mógłby wprowadzić Naturals o zapachu Gruszki W ogóle mogliby zrobić więcej zapachów
Stary 2011-04-12, 17:18   #2871
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
To życzę Ci serdecznie, żeby wszystko dobrze poszło
a nie dziękuje w sumie to już moja druga będzie , wiec teraz tym bardziej mam nadzieje że to ostatnia

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Joanna ma też peelingi do twarzy I mydełka do higieny intymnej oraz wiele innych cudów
Avon mógłby wprowadzić Naturals o zapachu Gruszki W ogóle mogliby zrobić więcej zapachów
kurdę jakbym chciała dostać ten gruszkowy i kawowy

ahh ciekawi mnie kolor błyszczyka powiększającego usta ze strony 18 kat 6 Luscious Mauve , bo jakoś sie w nim kocham , ma może go któraś z was ?

i jeszcze który zapaszek lepszy lagoon czy tropics ?
heh zastanawiam się jeszcze nad tą makową maseczką

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-04-12 o 17:25
Stary 2011-04-12, 17:26   #2872
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
kurdę jakbym chciała dostać ten gruszkowy i kawowy

i jeszcze który zapaszek lepszy lagoon czy tropics ?
Na alle widziałam gruszkowy Kawowy też pewnie będzie Nie chce mi się iść do tego sklepu, bo mam kawałek, ale wyślę znajomą i będę mieć cudowną gruszkę Przynajmniej mam taką nadzieję, bo była tylko jedna...

Ja miałam Tropics, ale tylko raz, bo wg mnie zmieniał zapach po zapienieniu Z opakowania pięknie pachniał, a potem był już taki sobie Lagoon zawsze był mi jakiś taki obojętny, ale ostatnio testowałam mydełko i mi się spodobał
Stary 2011-04-12, 17:28   #2873
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
KAWOWY ŁAŁ nie wiedziałam ze taki jest ja mam truskawkowy, kiwi , grejpfrutowy ,pomarańczowy
przed dniem kobiet te peelingi były w biedronce za 2,99 były 4 "smaki" - czarna porzeczka, truskawka, pomarańcza i kiwi; tylko kiwi mi nie podpasowało węchowo, więc wzięłam pozostałe 3
czarna porzeczka wymiata suuuuper zapach

z 06 narazie mam jedno zamówienie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:41   #2874
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak polecacie tą mikrodermobrazję, że sama się zastanawiam, ale pytanie do osób,które jej używały:

Czy nie podrażnia skóry- tzn czy jest bardzo silna- bo po pilingu z clearskin długo się kurowałam

I czy nie ma ograniczenia wiekowego na tą mikrodermobrazję? (mam 23 lata)
Nie jest tak silna jak peeling niebieski, poza tym są 4 poziomy, tubka ma dwie dziurki, 1 poziom - biała maź (delikatna), 2 poziom - biała z kropelką szarej (mocniejsza), 3 poziom - szara z domieszką białej, 4 poziom - szara. Więc nie atakujesz od razu skóry tylko stopniowo przyzwyczajasz. Naprawdę dobrze działa I ograniczeń wiekowych oczywiście nie ma, jak cała seria Clinical (mam nadzieję, że nie palnęłam głupoty)

Cytat:
A moja mnie bardzo zachęcała, bo wiek niewiele ma tu do rzeczy... Raczej typ skóry i jej problemy. Jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi.

Cytat:
Ja bym chciała żeby robili serie jednozapachowe, bo te ich mieszanki mnie zabijają -prawie wszystkie nieudane. Kiedyś jeszcze dawali radę - wanilia i mleczko sojowe czy kokos z papają Ale obecne - kokos i trawa cytrynowa, truskawka i guawa, fiołek i liczi Nie wiem kto im podsuwa takie pomysły.
Tęsknie za starymi naturalsami: kakaowymi, melonowymi i z drzewa herbacianego. Mgiełki były takie delikatne, nie to co teraz alkoholowe paskudztwo.
Stary 2011-04-12, 17:43   #2875
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
przed dniem kobiet te peelingi były w biedronce za 2,99 były 4 "smaki" - czarna porzeczka, truskawka, pomarańcza i kiwi; tylko kiwi mi nie podpasowało węchowo, więc wzięłam pozostałe 3
czarna porzeczka wymiata suuuuper zapach
U mnie są w zwykłych "Delikatesach" miałam grejpfrutowe, ale mnie jakoś nie zachęciły(miałam avon).
A teraz zrobiłam sobie domową maseczkę.

Ja z 6 też mam tylko jedno zamówienie, ale ja mam czas do następnej środy, więc jeszcze nie ścigam klientek.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:50   #2876
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
U mnie są w zwykłych "Delikatesach" miałam grejpfrutowe, ale mnie jakoś nie zachęciły(miałam avon).
A teraz zrobiłam sobie domową maseczkę.

Ja z 6 też mam tylko jedno zamówienie, ale ja mam czas do następnej środy, więc jeszcze nie ścigam klientek.
a jaka to ta domowa ?

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 17:50   #2877
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Pilnie potrzebuję opinii o kremie matującym na dzień SPF 15 Idealna Równowaga!

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 17:57   #2878
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Pilnie potrzebuję opinii o kremie matującym na dzień SPF 15 Idealna Równowaga!
mi nie pomógł nic a nic , jak się swieciłam tak się świeciłam . poza tym jego konsystencja masakryczna .

Maleństwo moje
Stary 2011-04-12, 17:59   #2879
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Widziałam kawowy w krakowskim Auchan w Bonarce i drogerii Natura. Owocnych łowów..
wooow w Bonarce,to super,bo jutro tam będę

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość

Ja też powiedziałam dziewczynom że mogę nie uzbierać zamówienia,i przeskoczymy na kat.07
Stary 2011-04-12, 18:02   #2880
Anna Antonina
Wtajemniczenie

katniewojt, skąd konkretnie jesteś ze świętokrzyskiego? Ja jestem z Ostrowca
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości