Rossmann cz. XIX - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-09, 21:12   #2851
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Catrice, Sun Glow Matt Bronzing Powde,ale on tylko w Naturze,Hebe itp.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Wtrącę się bo mam pytanko
Ten korektor w odcieniu nude jest dalej w cnd? Bo byłam ostatnio po niego w mało chodliwym rossie i na dziale z kremami go juz nie było,nawet plakietki po nim,ani nic.
ja też plakietki nie widziałam bo był schowany u mnie przynajmniej za odcieniem light
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 21:13   #2852
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Hej, możecie polecić proszę dobry korektor na cienie pod oczami, i jakiś żel do mycia twarzy (mam cerę mieszaną, wypryski) ew. do przemywania dekoltu i pleców bo tam też mam sporo wyprysków
z korektorów polecam z miss sporty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...concealer.html na moje cienie pod oczami daje radę
Stary 2013-11-09, 21:23   #2853
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, możecie polecić proszę dobry korektor na cienie pod oczami, i jakiś żel do mycia twarzy (mam cerę mieszaną, wypryski) ew. do przemywania dekoltu i pleców bo tam też mam sporo wyprysków
korektory:
u mnie sprawdza sie najlepiej korektor age rewind maybelline z gobeczka taka na koncu, ale niedostepny w Polsce, poza tym wspomniany nude z eveline, który jest łososiowy(brzoskwiniowo różowy) czyli najlepiej neutralizujacy cienie.
Posiadam też te których nie polecam
miss sporty wspomniany wyzej-wielkich cieni nie mam, ale mimo wszystko z tym korektorem skóra pod oczami wygląda na jeszcze bardziej zmeczoną
healthy mix -nie rozświetla tak jakbym chciała
catrice kamuflaż- nawet nie powinnam o tym wspominać ale skoro ktoś juz o tym napisał, to broń boze nie jest kosmetyk pod oczy.

co do zelu do mycia to nie doradze, bo sama idealnego nie znalazłam jeszcze.
Stary 2013-11-09, 21:31   #2854
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Pokaż wiadomość
z korektorów polecam z miss sporty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...concealer.html na moje cienie pod oczami daje radę
Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
korektory:
u mnie sprawdza sie najlepiej korektor age rewind maybelline z gobeczka taka na koncu, ale niedostepny w Polsce, poza tym wspomniany nude z eveline, który jest łososiowy(brzoskwiniowo różowy) czyli najlepiej neutralizujacy cienie.
Posiadam też te których nie polecam
miss sporty wspomniany wyzej-wielkich cieni nie mam, ale mimo wszystko z tym korektorem skóra pod oczami wygląda na jeszcze bardziej zmeczoną
healthy mix -nie rozświetla tak jakbym chciała
catrice kamuflaż- nawet nie powinnam o tym wspominać ale skoro ktoś juz o tym napisał, to broń boze nie jest kosmetyk pod oczy.

co do zelu do mycia to nie doradze, bo sama idealnego nie znalazłam jeszcze.

Myślę, że to kwestia odcienia. Najjaśniejszy jest dość ciemny, pomarańczowo-żółty. Zakryje cienie pod oczami, ale nie "odświeży" spojrzenia.

Ze swojej strony nie polecam też korektora w pisaku z Lovely - lekko beżowa woda, która w zasadzie nie robi nic.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 21:32   #2855
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Od siebie polecam Revlon oraz Manhattan Powder Matt Make Up. Testuję też Bourjois1,2,3 ale moim zdaniem, jest znacznie gorzej kryjący niż te dwa wymienione przeze mnie. Ten Manhattan wg mnie jest świetny, ma tylko jeden minus-dość ciemny najjaśniejszy odcień.
właśnie revlonu (revlona?) nie chcę, patrzałam w drogerii i nie jakoś mi nie pasował :<
spojrzę na manhattan dziękuję

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 21:34   #2856
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Witam, i ja też proszę o radę
Mogłybyście mi polecić jakiś w miarę dobry krem do stóp?
Mam na myśli sezon jesienno - zimowy, żadnego chłodzenia

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 21:40   #2857
moja imaginacja
Zakorzenienie

dziękuję
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 21:52   #2858
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Witam, i ja też proszę o radę
Mogłybyście mi polecić jakiś w miarę dobry krem do stóp?
Mam na myśli sezon jesienno - zimowy, żadnego chłodzenia
rosmanowski z mocznikiem (fussohl? niepamietam dokładnie nazwy marki
Stary 2013-11-09, 21:55   #2859
ladylukier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ze swojej strony nie polecam też korektora w pisaku z Lovely - lekko beżowa woda, która w zasadzie nie robi nic.
Zgadzam się w 100%, szkoda nawet tych kilku złotych... Chociaż sposób aplikacji mi się spodobał - czasem tego pędzelka używam do innych korektorów. Mam z Bell (średni), Eveline (lepszy niż średni) i żółtą Delię - całkiem ok, ale w Ross niestety nie ma. Ale oczywiście ideału wciąż szukam

05.05. Golden Oreo
26.03. Moja przygoda z bieganiem
22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 22:01   #2860
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
catrice kamuflaż- broń boze nie jest kosmetyk pod oczy.
Zgadzam sie z poprzednicza, ten korektor ma zbyt gesta, zbita konsystencje. Nawet nie chce sobie wyobrazac jak trzeba maltretowac skore, aby rozsmarowac go w tak wrazliwa i delikatna strefe pod oczami.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Hej, możecie polecić proszę dobry żel do mycia twarzy (mam cerę mieszaną, wypryski) ew. do przemywania dekoltu i pleców bo tam też mam sporo wyprysków
U mnie sprawdza sie Vichy Normaderm. Pamietaj tylko o tonizowaniu i porzadnym nawilzeniu skory pod umyciu twarzy. Nic tak dokladnie nie oczyszcza mojej skory i nie zmywa makijazu jak ten żel.

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 22:17   #2861
Yoko99
Raczkowanie

GG do Yoko99

Cytat:
Napisane przez Yoko99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś już testowała nowości w postaci kosmetyków tołpy z serii botanic - chodzi mi zwłaszcza o sorbet ujędrniający dąb paragwajski oraz balsamy marki Evree
Zastanawiam się nad zakupem, ale nie chcę tego robić w ciemno. Od siebie powiem, że dziś wypróbowałam krem pod oczy tołpa botanic biały hibiskus i stwierdzam, że jest dość fajny (odpowiednio nawilża i wchłania się po jakimś czasie nie zostawiając tłustego filmu) i to po pierwszej aplikacji wydaje się być trafiony zakup w ciemno - choć opakowanie zawiera tylko 10 ml kosmetyku...
Ponawiam - nikt jeszcze nie próbował tych balsamów do ciała?
Yoko99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 22:19   #2862
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Bardzo dobry żel to SVR Lysalpha. Kilka lat temu go miałam i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć. No może prócz ceną
Z Rossmanowskich lubiłam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-effekt.html ale go chyba wycofali .

Cytat:
rosmanowski z mocznikiem (fussohl? niepamietam dokładnie nazwy marki
Będe musiała się na żywo rozejrzeć, na stronie maja tylko 3:
1. z mentolem i eukaliptusem - odpada, już czuje chłód
2. z alantoiną i woskiem pszczelim - ten wygląda nawet sensownie
3. z łoju jelenia -

Stary 2013-11-09, 22:22   #2863
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Bardzo dobry żel to SVR Lysalpha. Kilka lat temu go miałam i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć. No może prócz ceną
Z Rossmanowskich lubiłam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-effekt.html ale go chyba wycofali .

Będe musiała się na żywo rozejrzeć, na stronie maja tylko 3:
1. z mentolem i eukaliptusem - odpada, już czuje chłód
2. z alantoiną i woskiem pszczelim - ten wygląda nawet sensownie
3. z łoju jelenia -
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...siv-creme.html
to ten
Stary 2013-11-09, 22:25   #2864
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Catrice, Sun Glow Matt Bronzing Powde,ale on tylko w Naturze,Hebe itp.
Dziękuję, jutro zobaczę w Hebe, choć liczyłam, że może macie coś z rossa to bym na tą promocję poczekała
Stary 2013-11-09, 22:28   #2865
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez menrinka Pokaż wiadomość
W7 Honolulu
Dostępny na allegro

Używam go od dłuższego czasu, kończę 3 opakowanie Ogólnie jestem z niego zadowolona przede wszystkim za kolor tylko mam wątpliwości czy to nie przez niego wyskakują mi krostki

Cytat:

Eveline Art Scenic 2w1 kryjąco-rozświetlający Co prawda rozświetlenie jest bardzo delikatne ale fajnie kryje i nie zbiera się w załamaniach Nie wiem jak dużo masz do krycia ;> ja jestem zadowolona

Jeśli chodzi o żel ja polecam Ziaja Ulga dla skóry wrażliwej - kremowy żel do mycia twarzy i ciała. Najbardziej cieszy mnie to że nie podrażnia i nie wysusza Jeśli chodzi o twarz w tym mocniejszy makijaż może sobie gorzej radzić chociaż mi to osobiście nie przeszkadza bo i tak przemywam jeszcze twarz micelem czy tonikiem.

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
camouflage catrice

Tego pod oczy bym raczej nie polecała bo jest za ciężki na tą okolicę za to na drobne niedoskonałości i "niespodzianki" jak najbardziej
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 22:29   #2866
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
kusi mnie ten puder od jakiegoś czasu, bo ma sporo dobrych opinii na KWC, ale ta parafina w składzie mnie zupełnie odstrasza i waham się.
Używam tego z Manhattanu w kompakcie 2 w 1 ale nie znam składu , może nie ma tam parafinyw każdym razie jest super!
Ja zużyłam kilka opakowań tego sypkiego, rok temu na promocji kupiłam te prasowane pudry, jeden 2w1 i jeden zwykły. Na początku byłam bardzo zadowolona z sypkiego, nie zapchał mnie, ładnie wyglądał na buzi ale dość szybko sie po nim świeciłam, a odkąd uzyłam tego prasowanego pudru jestem bardziej zadowolona
Jesli nie potrzebujesz konkretnego matu to możesz spróbować z tym sypkim
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 22:33   #2867
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ingusia_sz Pokaż wiadomość
ja też będę polować na sypki puder z manchatanu, mam korektor i jest super, a używam vipery transparentny w kamieniu, a sypkich jeszcze nie miałam, będę miała możliwość wypróbowac w dobrej cenie

dzięki dziewczyny
Też nigdy nie używałam sypkiego pudru, zawsze kupowałam w kamieniu. Czas więc na zmiany
Cytat:
kusi mnie ten puder od jakiegoś czasu, bo ma sporo dobrych opinii na KWC, ale ta parafina w składzie mnie zupełnie odstrasza i waham się.
Używam tego z Manhattanu w kompakcie 2 w 1 ale nie znam składu , może nie ma tam parafinyw każdym razie jest super!
Oj, tak ten puder 2 w 1 jest boski Używam od dawna i bardzo sobie chwalę
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 22:36   #2868
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Zapomniałam jeszcze dodać bo dzisiaj był mój pierwszy test Max Factor Whipped Creme i pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne Ma świetną konsystencję, fajnie się rozprowadza, kryje przyzwoicie i przede wszystkim nie tworzy maski i wygląda bardzo naturalnie. Cera jest taka promienna, satynowa Trwałość też na plus jak będzie tak dalej to chyba kupię pełen wymiar Mam odcień 75 mógł by być nieco ciemniejszy chociaż i tak fajnie się dopasował Cieszę się że go wypróbowałam, jutro będzie drugie podejście
Stary 2013-11-09, 22:43   #2869
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
dzięki

Stary 2013-11-09, 22:52   #2870
kredka20
Raczkowanie

Dziewczyny, mogłybyście mi polecić jakiś mega nawilżający krem do twarzy?
Mam cere tłustą i problematyczną, więc ważne, by nie zapychał, ale moze zostawiać film, czy nie wchłaniać się do matu, bo mam zamiar używać go tylko na noc lub po glince.
kredka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 02:08   #2871
Iskierka215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Cześć Polećcie mi jakiś krem do cery problematycznej, nie musi być matujący, ale żeby likwidował 'niespodzianki' i nie wysuszał za bardzo cery
Effaclar K lub Effaclar Duo z La Roche Posay,
podobno z Avene też sa dobre, ale La Roche mam przetestowanego więc mogę śmiało polecać.

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry, matowy bronzer?
Z tańszych to Wibo, w Rossmannie za około 15 zł, czasem (ale rzadko bywa na niego jakaś obniżka). Występuje w dwóch wersjach, błyszczący i matowy; ma duże opakowanie bardzo, jest wydajny. Nie jest na pewno najlepszym bronzerem jaki można znaleźć w Rossmanie, ale w tej cenie wg mnie jakość spoko.

---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ----------

Cytat:
Korektor ja stosuje z Essence za 8 zł. A odnośnie żeli, jeśli masz wypryski to nie baw się w drogeryjne produkty(lub poczytaj dokładnie etykiety), postaw na skład i jakość: Cetaphil, emulsja do mycia twarzy, do nawilżania jest balsam w dość dyżym opakowaniu, można również posmarować plecy. Albo Effaclar do mycia buzi z La Roche Posay około 25 zł ostatnio była promocja, wydajność spokojnie 3 miesiące.

Edytowane przez Iskierka215
Czas edycji: 2013-11-10 o 02:12
Iskierka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 07:43   #2872
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kredka20 Pokaż wiadomość
Mam cere tłustą i problematyczną, więc ważne, by nie zapychał, ale moze zostawiać film, czy nie wchłaniać się do matu, bo mam zamiar używać go tylko na noc lub po glince.
ja polecam ziaje z olejkiem awokodo, smaruje czasem grubą warstwa na noc i nie zapycha. Cetaphil przy regularnym stosowaniu świetnie nawilża, ale przy regularnym, bo jedno uzycie nic nie da, ale za to swietny pod makijaż.

Cytat:
Napisane przez Iskierka215 Pokaż wiadomość
Effaclar K lub Effaclar Duo z La Roche Posay,
podobno z Avene też sa dobre, ale La Roche mam przetestowanego więc mogę śmiało polecać.

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:01 ----------

Z tańszych to Wibo, w Rossmannie za około 15 zł, czasem (ale rzadko bywa na niego jakaś obniżka). Występuje w dwóch wersjach, błyszczący i matowy; ma duże opakowanie bardzo, jest wydajny. Nie jest na pewno najlepszym bronzerem jaki można znaleźć w Rossmanie, ale w tej cenie wg mnie jakość spoko.

---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ----------

Korektor ja stosuje z Essence za 8 zł. A odnośnie żeli, jeśli masz wypryski to nie baw się w drogeryjne produkty(lub poczytaj dokładnie etykiety), postaw na skład i jakość: Cetaphil, emulsja do mycia twarzy, do nawilżania jest balsam w dość dyżym opakowaniu, można również posmarować plecy. Albo Effaclar do mycia buzi z La Roche Posay około 25 zł ostatnio była promocja, wydajność spokojnie 3 miesiące.
ja ze swojej strony triacnalu avene nie polecam, mam wrażenie ze nie robi nic.
Stary 2013-11-10, 08:10   #2873
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z poprzednicza, ten korektor ma zbyt gesta, zbita konsystencje. Nawet nie chce sobie wyobrazac jak trzeba maltretowac skore, aby rozsmarowac go w tak wrazliwa i delikatna strefe pod oczami.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

U mnie sprawdza sie Vichy Normaderm. Pamietaj tylko o tonizowaniu i porzadnym nawilzeniu skory pod umyciu twarzy. Nic tak dokladnie nie oczyszcza mojej skory i nie zmywa makijazu jak ten żel.

Jego się nie rozsmarowuje tylko wklepuje, wtedy jest super. Było o tym parę razy.

Stary 2013-11-10, 08:16   #2874
diablica88
Rozeznanie

Dziewczyny w nowym Rossie w Galerii HopStop w Radomiu są szafy: wibo, lovely, miss sporty, rimmel, astor, maybelline, max factor, loreal.

Niestety nie ma szafy: manhattan, eveline, revlon i chyba bourjois.

Ogólnie średniej wielkości sklep, i w wielu szafach jeszcze brakuje niektórych produktów.
diablica88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 08:21   #2875
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Jego się nie rozsmarowuje tylko wklepuje, wtedy jest super. Było o tym parę razy.

ja akurat na samej aplikacji się nie skupiałam mówiać ze to nie pod oczy bo mozna miedzy innymi użyć pędzelka, czy też wklepac, ale to jest zbyt obciażajaca konsystencja pod oczy. Ja wam niczego nie zabronie, sama tak katować obszaru pod oczami nie mam zamiaru.
Stary 2013-11-10, 09:36   #2876
Iwoka
Zakorzenienie

Dziewczyny, macie może porównanie między tymi dwoma korektorami Eveline: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rt-scenic.html i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...etlajacy.html? Chodzi mi dokładnie o odcienie. W Hebe sprawdzałam tester tego pierwszego i najjaśniejszy byłby dla mnie odpowiedni. Ale jeśli ten drugi miałby taki sam odcień to chętnie kupiłabym go na tej promocji -40%...

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 09:50   #2877
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iskierka215 Pokaż wiadomość
Też polecam, fajny i sprawdzony Do tego bardzo wydajny
Cytat:
Napisane przez kredka20 Pokaż wiadomość
Ja od siebie mogę polecić krem AA Technologia wieku 18+ (mam grubo ponad 18 i u mnie się sprawdza Ma bardzo dobry skład, który szczegółowo opisywałam tutaj. Zawiera najlepsze połączenie składników nawilżających (czyli cholestreol+NNKT+ ceramidy) oraz składniki, które zapobiegają niespodziankom na twarzy. No i kosztuje 18zł
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 09:53   #2878
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Myślę, że to kwestia odcienia. Najjaśniejszy jest dość ciemny, pomarańczowo-żółty. Zakryje cienie pod oczami, ale nie "odświeży" spojrzenia.

Mowisz o magic pen? Kurcze chcialam sie na nie skusic

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 10:03   #2879
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koko Szanelll Pokaż wiadomość
Ja od siebie mogę polecić krem AA Technologia wieku 18+ (mam grubo ponad 18 i u mnie się sprawdza Ma bardzo dobry skład, który szczegółowo opisywałam tutaj. Zawiera najlepsze połączenie składników nawilżających (czyli cholestreol+NNKT+ ceramidy) oraz składniki, które zapobiegają niespodziankom na twarzy. No i kosztuje 18zł
Akurat kończy mi się ten krem i również mogę go polecić Skóra jest bardzo fajnie nawilżona i promienna. Kupiłam go w R. w CDN, więc nie wiem czy akurat teraz jest dostępny.

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 10:12   #2880
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja polecam ziaje z olejkiem awokodo, smaruje czasem grubą warstwa na noc i nie zapycha. Cetaphil przy regularnym stosowaniu świetnie nawilża, ale przy regularnym, bo jedno uzycie nic nie da, ale za to swietny pod makijaż.

Ja go akurat stosuję na dzień używałam też na noc ale jednak troszkę za słabo nawilża (bardziej natłuszcza)
Na noc obecnie używam Ziołolek Linoderm Omega próbowałam też na dzień ale pozostawia lekki film więc pod makijaż średnio, za tłusty. Tym bardziej że używam podkładu rozświetlającego a to w połączeniu razem daje zbyt błyszczący efekt.
Krem naprawdę fajnie nawilża skóra jest taka gładka, mięciutka także polecam

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2013-11-10 o 10:14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości