Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-20, 20:42   #2851
_agg_
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

dokładnie niektóre rzeczy są oczywiste... ale tylko dla kobiet
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 20:49   #2852
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
dokładnie niektóre rzeczy są oczywiste... ale tylko dla kobiet

Ijaa no wyjątkowo energoszczędny bo mu się nawet nie chce obu otworzyć i sprawdzić, woli się spytać

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
przecież to chłop nie wiem co w tym dziwnego, że pyta
to tak jak z tą grafiką gdzie są pytania do mamy i cała lista możliwych pytań a do taty jest tylko jedno: gdzie jest mama?
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 20:50   #2853
_agg_
Zakorzenienie

hahahaha, dokładnie widziałam ten obrazek
Stary 2014-11-20, 20:54   #2854
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
to tak jak z tą grafiką gdzie są pytania do mamy i cała lista możliwych pytań a do taty jest tylko jedno: gdzie jest mama?

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 22:00   #2855
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Madzia, ja też polecam owsiankę/jaglankę, na dodatek zazwyczaj gotuję wieczorem, żeby rano mieć więcej czasu Jem taką w temp pokojowej.

Jem właśnie w trakcie/ przed /po malowaniu
Jakoś wkomponuje szybkie śniadanie w mój poranny harmider

Ja też mam wiejskie jaja od mamusi Kupnych prawie nigdy nie kupuje.

Melduję się z trzema kubkami herbaty, chlodne wieczory tylko i wyłącznie z dużą ilością herbat !

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 22:13   #2856
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
No są, i na dodatek wiejskie nie mają wybitych numerków, ale on się na tym nie skupia i jak ma sprawdzać to woli mnie spytać
wiejskie zwykle mają jeszcze jakiś bonus na skorupce, bo hipermarketowe kury kupy nie robią, mają w d pieczątkę zamiast

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 22:26   #2857
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
wiejskie zwykle mają jeszcze jakiś bonus na skorupce, bo hipermarketowe kury kupy nie robią, mają w d pieczątkę zamiast
Wiejskich jaj nie powinno się od razu myć bo szybciej robią się nie świeże i się psują. Ja przed jedzeniem myję jeśli są z bonusem ;]

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 07:36   #2858
Dotka90
Zakorzenienie

Otwieram poranną zmianę

Piątek, piąteczek, piątunio

Jakie plany na piąteczek i resztę weekendu?
U nas dziś piwo i pizza po ciężkim tygodniu, a w weekend trochę w domu mamy do roboty
Wczoraj jak wyszliśmy rano do pracy, to przyjechaliśmy po 22, masakra

Kash, no my mamy prawdziwe wiejskie jajka 'z wolnego wybiegu' itp Bo to od takiej sąsiadki dziadka kupuję.
Co do świeżości, to raz nam się stare trafiło, jak dostaliśmy od szwagierki dziadka jajka
Ale uraz został, bo ten smród nas prawie zabił

My śniadania jemy razem tylko w weekendy, bo w tygodniu wstajemy o innych porach Ale że TŻ wstaje wcześniej, to np. robi mi kawkę

W temacie dietetyka, to chodziłam do dietetyczki, schudłam 16kg, powolutku, mądrze, dieta rozpisana na ok. 1700kcal

Ja też mam olejek lawendowy i palę go w kominku zapachowym + psikam pościel przed spaniem, polecam

Rise, ja jak śniadania nie zjem, to potem za jakieś 2h już obmyślam plan co by tu pochłonąć, po czym idę do sklepu i kupuję paczkę ciastek, jakiegoś batona, drożdżówkę rtc

Kash, super z tą rozmową! Powiem Ci ku wsparciu duchowemu, że mój brat w taki sposób dostał świetną pracę Był w ostatnim etapie z drugim gościem, jednak wybrali jego. ALe po 3 m-cach zadzwonili, że tamten się zwalnia, bo ma tu za wysokie kwalifikacje i czy brat byłby chętny A warunki naprawdę rewelacyjne

Ijaa, znam ból 'pudłowy', u nas było to samo Jeszcze teraz stoją w pokoju 2 pudła do rozpakowania, z takimi ogólnymi szpargałami, ale już czekają na weekend

U mnie na szczęście bez śniegu, bo ja dalej na letnich jeżdżę
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 07:52   #2859
Molise
Zakorzenienie

Kash gratulacje i trzymam kciuki !

Ja mam cały weekend szkołę i już zaczyna mi być smutno...

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 08:20   #2860
Dagunia
Komplikatorka

Kash trzymam kciuki

A Wy dziewczynki proszę trzymajcie kciuki za mojego Tżta - w niedzielę ma mistrzostwa Polski
Stary 2014-11-21, 08:36   #2861
201608160903
Konto usunięte

Dzień dobry!

Nic się nie odzywałam bo praca praca, a później randka na siłowni z mężem sprawdzaliśmy nowy klub fitness - fajny, duży, nowiutki...ale chyba jednak za bardzo się przyzwyczailiśmy do naszego gdzie wszyscy się znamy i zajęcia były średnie u tego gościa. Za to cross fit fajniutki. Tż przymierzył ślubne spodnie od garniaka i były luźne, czyli siłownia działa

Ciężko było się nam dziś jakoś obojgu zebrać i poznot wyszliśmy - spoznię się na bank. Dobrze, że szefa nie ma. Jak już wstałam, to pomyślałam, że mam tyle energii, że złapałam torbę na fitness i idę się dziś dobić. Także mój plan na weekend to posprzątać (bo jest syfix), codziennie poćwiczyć (to już chyba uzależnienie!) i ogarnąć prezenty. Brakuje nam tylko 2.

Kash - trzymam mocnooo kciukasy, ja też kiedyś dostałam świetną pracę w ten sposób że odpadłam na ostatnim etapie i później mnie wzięli :całus:

Dagunia - trzymamy! Jaka dyscyplina?

Miłego dnia wszystkim

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-11-21 o 08:38
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 09:05   #2862
201604250957
Konto usunięte

dzień dobry! witam piątek

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję tak jak pisałam nie nastawiam się, ale jest mi niezmiernie miło, że do mnie zadzwonili bo jak na początku roku babka mi powiedziała, że mam super kwalifikacje i bardzo się nadaje i że wybór był bardzo ciężki o ostatecznie zdecydowali się na kogoś innego, ale zostawia sobie moje CV i jak będą znów kogoś potrzebować na podobne stanowisko to się odezwie, to myślałam że to takie pitolenie a tu proszę nie ukrywam, że interesuje mnie praca u nich bo jest to firma gdzie ludzie pracują latami a stanowisko zwalnia się zazwyczaj w momencie gdy dana osoba awansuje (cenią sobie awans wewnętrzny) i praktycznie każde stanowisko ma możliwość rozwoju/ awansu
Stary 2014-11-21, 09:14   #2863
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
ok, dzięki

ale i tak moją ulubiona herbata to czarna słodka z dużą ilością cytryny uwielbiam
taką lubię, ale z samego rana, wieczorem to zielona
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 09:28   #2864
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Kash gratulacje i trzymam kciuki !

Ja mam cały weekend szkołę i już zaczyna mi być smutno...
ja też mam szkołę i za tydzień też i za 2 tyg. też
Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość

Kash trzymam kciuki

A Wy dziewczynki proszę trzymajcie kciuki za mojego Tżta - w niedzielę ma mistrzostwa Polski
a co to za zawody? i trzymam kcuki
Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Nic się nie odzywałam bo praca praca, a później randka na siłowni z mężem sprawdzaliśmy nowy klub fitness - fajny, duży, nowiutki...ale chyba jednak za bardzo się przyzwyczailiśmy do naszego gdzie wszyscy się znamy i zajęcia były średnie u tego gościa. Za to cross fit fajniutki. Tż przymierzył ślubne spodnie od garniaka i były luźne, czyli siłownia działa

Ciężko było się nam dziś jakoś obojgu zebrać i poznot wyszliśmy - spoznię się na bank. Dobrze, że szefa nie ma. Jak już wstałam, to pomyślałam, że mam tyle energii, że złapałam torbę na fitness i idę się dziś dobić. Także mój plan na weekend to posprzątać (bo jest syfix), codziennie poćwiczyć (to już chyba uzależnienie!) i ogarnąć prezenty. Brakuje nam tylko 2.

Kash - trzymam mocnooo kciukasy, ja też kiedyś dostałam świetną pracę w ten sposób że odpadłam na ostatnim etapie i później mnie wzięli :całus:

Dagunia - trzymamy! Jaka dyscyplina?

Miłego dnia wszystkim
ja też dzisiaj na siłkę wkręcam się powoli tylko za późno wychodzimy z tżtem i nie zdążę nigdy dobrze pobiegać
Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
taką lubię, ale z samego rana, wieczorem to zielona
zaraz właśnie będę taką robić, zabrałam specjalnie herbatę i cytrynę z domu
Stary 2014-11-21, 09:37   #2865
ParoleParole
Zakorzenienie

Kash trzymam kciuki za rozmowe.

U mnie w week szkoła, jutro idę na jeden wykład a potem do pracy. W ndz szkołę odpuszczam bo mam chrzciny.
Stary 2014-11-21, 09:40   #2866
Dagunia
Komplikatorka

Dziewczyny armwrestling
Stary 2014-11-21, 09:47   #2867
Dotka90
Zakorzenienie

Dagunia

Ja może w przyszłym tygodniu w końcu zawlekę tyłek na siłkę Bo od przyszłego tyg chyba już zmienię te godziny pracy w pon-śr-pt na 7-14 to mogłabym po pracy śmigać na siłkę. Najgorszy pierwszy raz Nienawidzę iść gdzieś, gdzie nikogo nie znam, nie wiem, gdzie szatnia, gdzie się przebrać, czy mam odpowiedni strój, buty, czy się nie wygłupię itd

Przy okazji - czy na siłkę mogę buty do biegania ubrać?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 09:53   #2868
_agg_
Zakorzenienie

też nie lubię

w ogóle rozwala mnie jak idę na jakąś maszynę, a tam sobie siedzi typek i nie ćwiczy, tylko coś robi w telefonie miejsce zajmuje i jeszcze zdziwiony, że jak to? ma zejść, bo ja chce tu ćwiczyć? nosz
Stary 2014-11-21, 10:02   #2869
Arya90
Zakorzenienie

Cześć
ja w weekend jak zawsze praca
ale po 4 dniach wolnego cieżko się zebrać!

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 10:20   #2870
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

A my ostatnio oglądaliśmy "Niezgodną" - polecam.
Bylam na tym w kinie i tez polecam

--
Witam sie z zielona herbata.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
ano chłop

dla mnie jak coś widać to widać - nie trzeba pytać, ale wszystkie wiemy, że mężczyźni działają inaczej.
Moim hitem jest- mozna wyprac? (tzn czy jest miejsce na suszarce)
Yyy, sprawdz?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 10:44   #2871
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja może w przyszłym tygodniu w końcu zawlekę tyłek na siłkę Bo od przyszłego tyg chyba już zmienię te godziny pracy w pon-śr-pt na 7-14 to mogłabym po pracy śmigać na siłkę. Najgorszy pierwszy raz Nienawidzę iść gdzieś, gdzie nikogo nie znam, nie wiem, gdzie szatnia, gdzie się przebrać, czy mam odpowiedni strój, buty, czy się nie wygłupię itd

Przy okazji - czy na siłkę mogę buty do biegania ubrać?
Dotka, a w co chcesz te buty ubrac? (polonistka zawsze tak nam mowila i mi sie przypomnialo)

Ja nosze buty do biegania na silke (a robie i cardio czasem (a raczej interwaly) jak i trening silowy). Pamietam czytalam kiedys na SFD, ze do tr silowego powinno sie nosic inne obuwie, ale nie pamietam dokladnie Tak na codzien rekreacyjnie buty do biegania sa moim zdaniem ok.

Dagunia - powodzenia dla Tz

Kash - kciuki za rozmowe

Moj dzien bylo w porzadku, aczkolwiek czuje wczorajszy trening, oj czuje W dodatku gorrraco (36 dzis, jutro ma byc wiecej, w nd tez )

I taka zbolala leze w lozku ledwo ruszajac palcem zeby przemiesczac kursor... a tu email. I to jaki Dostalam wize! 9 miesiecy czekania, $5 tys poszloooo, ale wreszcie jest!!! Siedze, patrze na dokumet i nie wierze ze wreszcie mamy to za soba Juz mnie stad nie wykopia tak latwo hehe!
Stary 2014-11-21, 10:52   #2872
_agg_
Zakorzenienie

lucy super gratuluję wizy
Stary 2014-11-21, 11:11   #2873
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość

I taka zbolala leze w lozku ledwo ruszajac palcem zeby przemiesczac kursor... a tu email. I to jaki Dostalam wize! 9 miesiecy czekania, $5 tys poszloooo, ale wreszcie jest!!! Siedze, patrze na dokumet i nie wierze ze wreszcie mamy to za soba Juz mnie stad nie wykopia tak latwo hehe!
Gratuluję wizy

Nasz znajomy z Włoch mieszkał kilka lat w Australii, robił tam łuki tylko, że jak kończyła mu się wiza i musiał dostać następną to nie chcieli mu przedłużyć ( w sumie to nie wiem czemu ) i musiał wrócić do Włoch i miał zostawić tam kilkaset tysięcy euro maszyn Ale na szczęście udało mu się chwilę przed wyjazdem je sprzedać!

A tak przy okazji - nie chce ktoś z Was kupić łuku albo gitary elektrycznej? Tż sprzedaje, bo ma problemy z ramieniem i nie może już strzelać, no i ja mój też sprzedam, bo w sumie rzadko to robiłam.
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 11:40   #2874
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Nigdy nie jadłam wiejskich jajek, nawet nie mam gdzie kupić
U nas po domach często takie sprzedają.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Właśnie obmyślam menu na jutrzejszą imprezę. Opóźniona jestem, bo miałam koszmarną noc.
Stary 2014-11-21, 11:50   #2875
201604250957
Konto usunięte

Lucy gratulacje!

Aga ja jutro idę na babską imprezę i zrobię poduszeczki z ciasta francuskiego z wędzoną piersią kurczaka, żółtym serem, kukurydzą i keczupem
Stary 2014-11-21, 11:56   #2876
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
dzień dobry! witam piątek

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję tak jak pisałam nie nastawiam się, ale jest mi niezmiernie miło, że do mnie zadzwonili bo jak na początku roku babka mi powiedziała, że mam super kwalifikacje i bardzo się nadaje i że wybór był bardzo ciężki o ostatecznie zdecydowali się na kogoś innego, ale zostawia sobie moje CV i jak będą znów kogoś potrzebować na podobne stanowisko to się odezwie, to myślałam że to takie pitolenie a tu proszę nie ukrywam, że interesuje mnie praca u nich bo jest to firma gdzie ludzie pracują latami a stanowisko zwalnia się zazwyczaj w momencie gdy dana osoba awansuje (cenią sobie awans wewnętrzny) i praktycznie każde stanowisko ma możliwość rozwoju/ awansu
To fajne perspektywy

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Ja wymyśliłam, że zrobię zawijane kotlety z serem i szynką, bo mam schabowe na zbyciu. Nie wiem jaka sałatka do tego.
Stary 2014-11-21, 13:03   #2877
201604250957
Konto usunięte

kurde zestresowałam się trochę- dostałam meila ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi tego spotkania w środę i okazuję się, że mam od razu spotkanie z babką z HR i z ewentualną bezpośrednią przełożoną jak byłam poprzednio to najpierw było spotkanie z panią z HR-u a potem dostałam info, że przeszłam do następnego etapu i miałam spotkanie dyrektorem, w sumie babka z HRu mnie już zna więc może stwierdziła, że można od razu zrobić spotkanie z przełożonym kurcze mam nadzieję, że to dobry znak
Stary 2014-11-21, 13:30   #2878
scarlett26
Zakorzenienie

kash na uspokojenie nerwów http://bibsy.pl/aJEKnW28/jan-ziobro-luz-w-dupie

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:31   #2879
irenkaaa
Zakorzenienie

Kash kciuki trzymam
U nas tez sie kartony jeszcze walają po pokoju ale już i tak przejrzyściej i lepiej niż ostatnie pół roku gdzie pokoik był conajmniej polowe tego co teraz.

Lucy gratuluje

Dagunia kciuki
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 18:49   #2880
201608160903
Konto usunięte

właśnie przytargałam do domu dwie butelki cydru komu polać szklaneczkę?
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości