|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
dokładnie
niektóre rzeczy są oczywiste... ale tylko dla kobiet |
|
|
|
#2852 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa no wyjątkowo energoszczędny bo mu się nawet nie chce obu otworzyć i sprawdzić, woli się spytać ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- to tak jak z tą grafiką gdzie są pytania do mamy i cała lista możliwych pytań a do taty jest tylko jedno: gdzie jest mama? |
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha, dokładnie
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam wiejskie jaja od mamusi Kupnych prawie nigdy nie kupuje.Melduję się z trzema kubkami herbaty, chlodne wieczory tylko i wyłącznie z dużą ilością herbat !
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
wiejskie zwykle mają jeszcze jakiś bonus na skorupce, bo hipermarketowe kury kupy nie robią, mają w d pieczątkę zamiast
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Wiejskich jaj nie powinno się od razu myć bo szybciej robią się nie świeże i się psują. Ja przed jedzeniem myję jeśli są z bonusem ;]
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Otwieram poranną zmianę
![]() Piątek, piąteczek, piątunio Jakie plany na piąteczek i resztę weekendu? ![]() U nas dziś piwo i pizza po ciężkim tygodniu, a w weekend trochę w domu mamy do roboty ![]() Wczoraj jak wyszliśmy rano do pracy, to przyjechaliśmy po 22, masakra ![]() Kash, no my mamy prawdziwe wiejskie jajka 'z wolnego wybiegu' itp Bo to od takiej sąsiadki dziadka kupuję.Co do świeżości, to raz nam się stare trafiło, jak dostaliśmy od szwagierki dziadka jajka ![]() Ale uraz został, bo ten smród nas prawie zabił ![]() My śniadania jemy razem tylko w weekendy, bo w tygodniu wstajemy o innych porach Ale że TŻ wstaje wcześniej, to np. robi mi kawkę W temacie dietetyka, to chodziłam do dietetyczki, schudłam 16kg, powolutku, mądrze, dieta rozpisana na ok. 1700kcal ![]() Ja też mam olejek lawendowy i palę go w kominku zapachowym + psikam pościel przed spaniem, polecam ![]() Rise, ja jak śniadania nie zjem, to potem za jakieś 2h już obmyślam plan co by tu pochłonąć, po czym idę do sklepu i kupuję paczkę ciastek, jakiegoś batona, drożdżówkę rtc ![]() Kash, super z tą rozmową! Powiem Ci ku wsparciu duchowemu, że mój brat w taki sposób dostał świetną pracę Był w ostatnim etapie z drugim gościem, jednak wybrali jego. ALe po 3 m-cach zadzwonili, że tamten się zwalnia, bo ma tu za wysokie kwalifikacje i czy brat byłby chętny A warunki naprawdę rewelacyjne ![]() Ijaa, znam ból 'pudłowy', u nas było to samo Jeszcze teraz stoją w pokoju 2 pudła do rozpakowania, z takimi ogólnymi szpargałami, ale już czekają na weekend ![]() U mnie na szczęście bez śniegu, bo ja dalej na letnich jeżdżę
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Kash gratulacje i trzymam kciuki !
![]() Ja mam cały weekend szkołę i już zaczyna mi być smutno... |
|
|
|
#2860 |
|
Komplikatorka
|
Kash trzymam kciuki A Wy dziewczynki proszę trzymajcie kciuki za mojego Tżta - w niedzielę ma mistrzostwa Polski
|
#2861 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
Nic się nie odzywałam bo praca praca, a później randka na siłowni z mężem sprawdzaliśmy nowy klub fitness - fajny, duży, nowiutki...ale chyba jednak za bardzo się przyzwyczailiśmy do naszego gdzie wszyscy się znamy i zajęcia były średnie u tego gościa. Za to cross fit fajniutki. Tż przymierzył ślubne spodnie od garniaka i były luźne, czyli siłownia działa![]() Ciężko było się nam dziś jakoś obojgu zebrać i poznot wyszliśmy - spoznię się na bank. Dobrze, że szefa nie ma. Jak już wstałam, to pomyślałam, że mam tyle energii, że złapałam torbę na fitness i idę się dziś dobić. Także mój plan na weekend to posprzątać (bo jest syfix), codziennie poćwiczyć (to już chyba uzależnienie!) i ogarnąć prezenty. Brakuje nam tylko 2. Kash - trzymam mocnooo kciukasy, ja też kiedyś dostałam świetną pracę w ten sposób że odpadłam na ostatnim etapie i później mnie wzięli :całus:Dagunia - trzymamy! Jaka dyscyplina? ![]() Miłego dnia wszystkim
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-11-21 o 08:38 |
|
|
|
#2862 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry!
witam piątek Dziewczyny bardzo Wam dziękuję nie ukrywam, że interesuje mnie praca u nich bo jest to firma gdzie ludzie pracują latami a stanowisko zwalnia się zazwyczaj w momencie gdy dana osoba awansuje (cenią sobie awans wewnętrzny) i praktycznie każde stanowisko ma możliwość rozwoju/ awansu
|
|
|
|
#2863 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i trzymam kcuki ![]() Cytat:
tylko za późno wychodzimy z tżtem i nie zdążę nigdy dobrze pobiegać zaraz właśnie będę taką robić, zabrałam specjalnie herbatę i cytrynę z domu |
|||
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Kash trzymam kciuki za rozmowe.
U mnie w week szkoła, jutro idę na jeden wykład a potem do pracy. W ndz szkołę odpuszczam bo mam chrzciny.
|
#2866 |
|
Komplikatorka
|
Dziewczyny armwrestling
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia
![]() Ja może w przyszłym tygodniu w końcu zawlekę tyłek na siłkę Bo od przyszłego tyg chyba już zmienię te godziny pracy w pon-śr-pt na 7-14 to mogłabym po pracy śmigać na siłkę. Najgorszy pierwszy raz ![]() Przy okazji - czy na siłkę mogę buty do biegania ubrać?
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
też nie lubię
![]() w ogóle rozwala mnie jak idę na jakąś maszynę, a tam sobie siedzi typek i nie ćwiczy, tylko coś robi w telefonie miejsce zajmuje i jeszcze zdziwiony, że jak to? ma zejść, bo ja chce tu ćwiczyć? nosz
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja w weekend jak zawsze praca ![]() ale po 4 dniach wolnego cieżko się zebrać!
|
#2870 | |
|
zawsze mam racje
|
Bylam na tym w kinie i tez polecam
-- Witam sie z zielona herbata. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Yyy, sprawdz?
|
|
#2871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nosze buty do biegania na silke (a robie i cardio czasem (a raczej interwaly) jak i trening silowy). Pamietam czytalam kiedys na SFD, ze do tr silowego powinno sie nosic inne obuwie, ale nie pamietam dokladnie Dagunia - powodzenia dla Tz ![]() Kash - kciuki za rozmowe Moj dzien bylo w porzadku, aczkolwiek czuje wczorajszy trening, oj czuje ) I taka zbolala leze w lozku ledwo ruszajac palcem zeby przemiesczac kursor... a tu email. I to jaki |
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
lucy super
gratuluję wizy |
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz znajomy z Włoch mieszkał kilka lat w Australii, robił tam łuki tylko, że jak kończyła mu się wiza i musiał dostać następną to nie chcieli mu przedłużyć ( w sumie to nie wiem czemu ) i musiał wrócić do Włoch i miał zostawić tam kilkaset tysięcy euro maszyn Ale na szczęście udało mu się chwilę przed wyjazdem je sprzedać! A tak przy okazji - nie chce ktoś z Was kupić łuku albo gitary elektrycznej? Tż sprzedaje, bo ma problemy z ramieniem i nie może już strzelać, no i ja mój też sprzedam, bo w sumie rzadko to robiłam.
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Konto usunięte
|
Lucy gratulacje!
Aga ja jutro idę na babską imprezę i zrobię poduszeczki z ciasta francuskiego z wędzoną piersią kurczaka, żółtym serem, kukurydzą i keczupem
|
|
|
|
#2876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Ja wymyśliłam, że zrobię zawijane kotlety z serem i szynką, bo mam schabowe na zbyciu. Nie wiem jaka sałatka do tego. |
|
|
|
|
#2877 |
|
Konto usunięte
|
kurde zestresowałam się trochę- dostałam meila ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi tego spotkania w środę i okazuję się, że mam od razu spotkanie z babką z HR i z ewentualną bezpośrednią przełożoną
jak byłam poprzednio to najpierw było spotkanie z panią z HR-u a potem dostałam info, że przeszłam do następnego etapu i miałam spotkanie dyrektorem, w sumie babka z HRu mnie już zna więc może stwierdziła, że można od razu zrobić spotkanie z przełożonym kurcze mam nadzieję, że to dobry znak
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
kash na uspokojenie nerwów http://bibsy.pl/aJEKnW28/jan-ziobro-luz-w-dupie
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Kash kciuki trzymam
U nas tez sie kartony jeszcze walają po pokoju ale już i tak przejrzyściej i lepiej niż ostatnie pół roku gdzie pokoik był conajmniej polowe tego co teraz. Lucy gratuluje Dagunia kciuki |
|
|
|
#2880 |
|
Konto usunięte
|
właśnie przytargałam do domu dwie butelki cydru
komu polać szklaneczkę?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

niektóre rzeczy są oczywiste... ale tylko dla kobiet 

Jem taką w temp pokojowej.

:całus:

uwielbiam 
nosz
gratuluję wizy
) i musiał wrócić do Włoch i miał zostawić tam kilkaset tysięcy euro maszyn