|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cytat:
bylam dzis z ciekawosci zapytac ile kosztuje u nas femibion bo wczesniej bralam i sie nie zastanawialam ile place. no wiec 69 zl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nad czym rozmyslac
|
|||
|
|
|
#2852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cytat:
Jak dla mnie trochę taki "oryginalny" lumpeks ![]() Masa rzeczy i żeby coś znaleźć trzeba trochę czasu poświęcić. Ja osobiście nie lubię tam chodzić. |
|
|
|
|
#2853 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamiętam jak zawsze się dziwiłam, że to jest lumpeks? i nigdy nie potrafiłam się w nim odnaleźć ![]() ale ostatnio jest moim ulubionym sklepem dla maluszka, jest tylko jedno miejsce które już znam gdzie są ciuszki i tam tylko chodzę chociaż ostatnio dorwałam tam przez przypadek sukienkę na wesele to byłam aż zszokowana bo była z jakiejś firmy gdzie oryginał kosztował 800 zł w van graafie a ja dałam 80 zł i ostatnio dorwałam też taki alla szal/koc który zakładam na siebie jak jest zimno i wyglądam jak nietoperz jak na ciąze jak znalazł!
|
|
|
|
|
#2856 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
I kurcze...łącze się w bólu z wszystkimi których też tak boli spojenie dopadło i mnieWysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wracajac do pudełek - to zobaczcie, tam nikt sie nie martwi ze dziecko nie bedzie mialo doplywu swiezego tlenu itd a u nas tysiace rozmyslan czy zakldac na kawalek szczebelka ochraniacz czy nie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Konto usunięte
|
jednak się zdrzemnęłam
Roboty nie ubyło ale przynajmniej po tym jak wstałam zaczęłam dzień jak należy - od śniadania
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie w SR powiedzieli że bez przesady z jakimiś kołderkami czy ochraniaczami, jedyne co to mówili że niebezpieczna jest poduszka |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice kupili takie łóżeczko jak się Kacper urodził i stoi do teraz bo często u nich śpi (czy w nocy czy w dzień). W gondoli spał parę razy, ale to rozwiązanie na krótką metę - póki dziecko się nie wierci za bardzo.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2016-08-17 o 10:54 |
|
|
|
|
#2863 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odnośnie szyjki uważaj na siebie!Niezła historia z tym tardyferonem, ja właśnie wczoraj kupiłam dwa opakowania tardyferonu-fol, aż pobiegłam teraz sprawdzić opakowanie i jest napisane, że to produkt leczniczy wydawany na receptę, to chyba jest ok? Ja kupiłam wkładki laktacyjne z belli i babydream, podkłady z belli a takie na łóżko to Seni Soft (zamawiałam to wszystko na blizejciebie.pl). Jak się sprawdzą - zobaczymy ja bym się chyba nie martwiła tym tak bardzo, na początek do szpitala jakoś dadzą radę, potem już sama wypróbujesz i będziesz wiedziała, czy dany produkt Ci pasuje, czy nie. Cytat:
Ponoć lepiej więcej, niż za mało. No i do tego mam jeszcze jakieś ciuszki wyhaczone w lumpeksie, których powiedzmy będzie potem mniej szkoda, jakby miały być poplamione itp.
|
||
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
Mi się akurat bardzo podobają te skandynawskie wyprawki w kartonach
przynajmniej na początku odpadają problemy z łóżeczkiem U nas póki co tylko kosz Mojżesza, no i jak dziecko zacznie się podnosić to pomyślimy o łóżeczku. Jedno co, to wnęka w której chciałam postawić ma 110, a wszystkie łóżeczka na 120 albo 140 robią. I teraz problem. Ale póki mamy kosz, to możemy się zastanowić jak to rozwiązać za jakiś czas. Sent from my iPhone |
|
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi przez 13h porodu nie pozwolili ani łyka.. Cytat:
|
||
|
|
|
#2866 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za porady
chyba sie zdecyduje na to łóżeczko turystyczne, znalazłam juz nawet jakieś z baby design wyglada solidnie, ma tez materacyk i przewijak i dobre opinie. No i cena nie straszy bo 350 zł a moze służyć jako kojec podobno jak dziecko podrośnie no plus tak jak piszecie do dziadków tez sie przyda
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde!!! ciekawe czemu?
|
|
|
|
#2869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty masz już wersję po porodzie, przed porodem wyświetla mi się tylko aktualny rabat i tyle. Nigdzie info o wizytach itp. |
|
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynie dali mi wacik nasączony wodą, żeby tż mi usta trochę zwilżył i nic poza tym
Czyli jak zjadłam kolację dzień wcześniej, nad ranem pojechaliśmy do szpitala, cały dzień na głodzie, a zanim mnie przywieźli po cc na sale to była 2 w nocy, pomijam fakt, że sucha bułka była w torbie pod łóżkiem a ja znieczulona od cycków w dół nie miałam pomysłu na to jak się do niej dostać Rano na śniadanie parówki! zimne oczywiście, jakiś najtańszy rzut, ale matko boska jak one smakowały!!!!! |
|
|
|
#2872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Medeli to tutaj jest też tanio: http://www.patiimaks.pl/produkt/lakt...g-calma-medela Ja korzystam zawsze z ceneo i porównuję. Nie wiem tylko czy jednak nie zdecydować się na Medele Mini i dokupić Calmę, wyjdzie taniej. Nie wiem tylko na ile ten Swing jest lepszy. Ktoś coś wie? |
|
|
|
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry pomysl z tymi tanszymi witaminami, zadzwonialm do meza zeby mi takie kupil, czy nawet jeden listek - choc nie wiem czy tak by sprzedali ale ten zaczal marudzic ze kupi jakies tanie "dziadostwo" , ktore i tak bedzie kosztowalo ilestam a jak tam dodam kuriera to wyjdzie podobnie. i ze po tych tanszych/innych to moge sie zle czuc itd i w koncu kupi mi ten femibion. jak za swoje to niech kupuje ale juz ostatni raz!!! no przebitka konkret! ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- to jesc tez nie mozna?????? nam mowili na sr zeby miec ze sob a jakies ciastka, batona czy kanapke... ja akurat urodzilam szybko wiec nie zdazylam nawet zglodniec, ale jak niektore kobiety rodza po kilkanascie godzin to jak zyc???? ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi na SR powiedzieli że ewentualnie lizak żeby trochę cukru mieć. Ale jedzenia nic... Nie wiem skąd brać siły jak nie pozwalają jeść ![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaje lozeczko i materac a reszta to juz pier.doly. Za te pier.dolki kwota pewnie tez sie zbierze ale w razie co najwieksze wydatki mamy za sobą
Endozołzo, nie wygrasz LUF ![]() 18cs, 5cs po laparo szczęście trwało za krótko I ivf II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244 Edytowane przez zielinka_87 Czas edycji: 2016-08-17 o 11:49 |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Konto usunięte
|
jutro zaczynam 28 tydzień... Niech ten czas zwolni
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie rozpusta
![]() no i idealne rozwiazanie dla cukrzyka ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- kurde, popatrzylam na ceneo na te femibiony znalazlam nawet za 30zl + 5.90 odbior w punkcie ![]() jakos tak nigdy nie przywiazywalam wagi do ceny tych witamin, wiedzialam ze sa drogie, ze moze byc u nas troche drozej no ale nie 40 zl |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

dopadło i mnie

przynajmniej na początku odpadają problemy z łóżeczkiem
mi przez 13h porodu nie pozwolili ani łyka.. 

o jedzeniu to wiem, że zwykle jest zakaz... Ale pić?