Bollywood - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-04, 22:37   #2881
klucha
Rozeznanie

Dot.: Bollywood

Malinqa no odezwe sie odezwe bede z kumpelka ktora wkrecam w Nasze klimaty wiec sie stawiam 21 X o 21.00 w Uchu i sie bawie musze jeszcze tylko wymozdzyc stroj a moze sie jeszcze spotkamy na Bilecie do Bollywood ???? bo sie ez wybieram szczegolnie ze mieszkam na Przymorzu wiec nawet wstyd nie zajrzec na Dona i KANK czekam tylko na szczegoly kiedy co i o ktorej zeby zakupic bileciki i zarezerwowac wolne w pracy
P.S Malinqa jak bedziesz na jakims seansie w Kinoplexie to jezeli to nie problem bys mi nagrala CDI ???? bo ja nie moge wylukac na torrencie moim :/ co mnie bardzo irytuje soundtrack mi nie wystarcza

Justin wiem wiem ale coz to za piekna smierc z TAAAAAAAKIM Szaruczkiem w pamieci a wszystkie "umarle" z tegoz powodu spotkamy sie w Szaruczkowym niebie gdzie Mr. Sex bedzie nam tanczyl Om Shanti OM TAK TO BEDZIE MOJE NIEBO!!!! Oczwiscie daj znac jak ci pichcenie wyszlo????czekamy!!!!
klucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 22:43   #2882
bess
Zakorzenienie

haha dziewuchy ale nam odbija
Justin jesli mialabys mi wyslac te przyprawy to wstrzymaj sie jeszcze(i zostan wsrod zywych) a powaznie to moze znajde je jednak u siebie skoro Ty nie mialas problemu..hmm a jak nie to od razu dokonamy wymiany filmow
Poróbcie jakies zdjecia na expresie czy bilecie,podzielcie sie zeby ci co "na wiosce" nie maja takich atrakcji tez sie wczuli w klimat
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 22:57   #2883
klucha
Rozeznanie

Bess to ze nam odbija to juz sie dano zorientowalam bo nie trudno dostrzec ze normalne to my nie jestesmy ale trudno sie tak nie zachowywac jak obaczysz taki Om Shanti Om A zdj zrobie na Bombay Express mam nadzieje ze nie zapomne aparatu jak poprzednio na Bielecie tez mozna w sumie reszcze wariatek pstryknac wiec SPOKO a ta twoja "wioska" to wiesz ja tam z metropolii tez nie pochodze i male miasta maja u mnie fory ze zdjatkami
Stary 2007-09-04, 23:02   #2884
bess
Zakorzenienie

male jak male ,ale wiesz nazywam je tak bo nic tu nie ma ani sie nie dzieje.W Kielcach mieszkam scyzoryk scyzoryk tak na mnie wołają

A to wariactwo mnie szalenie cieszy
Stary 2007-09-04, 23:21   #2885
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Klucha, TAKIE niebo, to ja od razu mogę tam iść hehe, ale za moje grzechy teraz chyba płacę, bo jeszcze nie umarłam i to jest kara dla mnie, bo chcę do Szarukowego nieba!!!

Ja też chcę fotki zobaczyć, u siebie nie poszłam na Bilet do Bolly, dlatego muszę zobaczyć jak jest na takich spotkaniach!!

Te przyprawy może u Ciebie tez się znają, chociaż to Tesco w którym bylam to chyba największe w całym mieście Ale jakby co to daj znać Powiem Wam, że szafran to jest rzeczywiście najdroższa przyprawa na świecie, bo 0,14 g kosztowało 1,69 zł, podczas gdy za taką samą cenę kupiłam 24 g kardamonu

Kurcze i zapomniałam o ghee, no trudno będę musiała jeszcze raz tam pojechać..A wodę różaną to chyba sama przyrządzę

a w Om Shanti Om gra też Saif haha no i niestety nasz przystojniak Salman oraz Sanjay Ale cóż, coś mi się zdaje, że i tak ich nie będę dostrzegać

Fajna obsada w ogóle, chyba całe Bolly
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 23:26   #2886
bess
Zakorzenienie

Justin po ghee nie musisz jechac wystarczy ze sobie maslo rozpuscisz-bo to sklarowane maslo
Ach jak ja lubie bolly za to ,ze ciagle cos sie dzieje.Nie trzeba 3 lataczekac na nowa produkcje
Szkoda tylko ze tej cieciorki nie mozna dostac bez niej ani rusz
Stary 2007-09-04, 23:33   #2887
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Troche bym się musiała nababrać z tym masłem, nie wiem czy mi się chce Zresztą zobaczę jeszcze

Ja chyba podwójnie umrę jak tam jeszcze Saif, pewnie z gołą klatą też lata, nie przeżyję tego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 09:38   #2888
mikrojustyna
Raczkowanie

GG do mikrojustyna

JAkie ona ma cudne włosy i jak wyglądają gdy są rozpuszczone.
Oddam dusze diabłu za takie włosy jakie mają hinduski
mikrojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 09:58   #2889
bess
Zakorzenienie

no tak wczoraj pojawil sie dluzszy trailer, a dzis juz nie ma zadnego ale za to jesttaki filmik z Farah i SRk ktory mowi o pokazywaniuUwielbiam jak on sobie robi jaja ,a mowi to ze smiertelnie powazna mina
http://pl.youtube.com/watch?v=Pyh9JtaN0co

nawet strona erosa nie dziala

Mikrojustyna masz b.ładne włosy wiec duszy nie oddawaj,a w tych filmach to one maja czesto zageszczane ,doczepiane.
Stary 2007-09-05, 10:15   #2890
mikrojustyna
Raczkowanie

GG do mikrojustyna

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość

Mikrojustyna masz b.ładne włosy wiec duszy nie oddawaj,a w tych filmach to one maja czesto zageszczane ,doczepiane.
A u mnie w photoshopie zagęszczane . Niestety mam rzadkie i cienkie.
Stary 2007-09-05, 10:39   #2891
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikrojustyna Pokaż wiadomość
A u mnie w photoshopie zagęszczane . Niestety mam rzadkie i cienkie.
ahano to zawsze zostaje Ci taka alterantywa jaka one stosują

Dobra znalazlam trailer u kogos innego i to ten dluzszy,wczoraj mialam zapytac jakie macie ulubione momenty ale wizaż padl.
Tak wiec pytam dzis,ja mam taniec 0:19, mycie i chlapanie wodą,oraz spacer w mokrymi wlosami od 1:16 .No i wiadomo klata number onekoncowka w turkusowej koszuli
http://www.youtube.com/watch?v=1CBmfPS8gV0

on to ma włosy i ta mina ach http://www.youtube.com/watch?v=P7moATQOEd8

no to na razie uciekam bollywariatki

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2007-09-05 o 11:54 Powód: dopisek:>

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 11:31   #2892
klucha
Rozeznanie

Bess dobra kobieto dobrze ze znalazlas ten trailer juz myslalam ze bede pozbawiona tych WIDOKOW dzisiaj ale dzieki tobie NIE JESTEM

Ulubione momenty CALOSC !!!!!!!
Stary 2007-09-05, 12:39   #2893
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Bollywariatki ... dobre to !
W tym filmiku pokazuja scene z Sharukhem w wannie pelna roz... To bylo do reklamy mydelka Lux "mydelka gwiazd". Normalnie promuja go najwieksze gwiazdy plci pieknej, od Sri Devi az do Aishwaryi... az nagle pojawila sie reklama z Shahrukh Khanem. Normalnie szok ! Mnie reklama nie przypadla do gustu, ale musze powiedziec ze ma facet odwage !

A wlosy to hinduski maja piekne... W europie wiele osob zazdrosci mi moich, a w Indiach patrzyli na mnie z politowaniem... zwlaszcza ze takie brazowe (u nich czarne = piekne i zdrowe, brazowe = przesuszone przez slonce)

Bess, ja kiedys mieszkalam niedaleko Ciebie ! Rodzice mieli dom niedaleko Maslowa, na jakoms wzgorzu... spedzalismy tam zawsze wakacje
Stary 2007-09-05, 21:35   #2894
aguśka112
Przyczajenie

Kobietki kochane (i nie tylko kobietki) napiszcie mi proszę was, gdzie mogę znależć napisy do filmów takich jak:"paheli hindi with eng subs", "maine pyaar kyun kiya" - no bo jak tu oglądać bez napisów? Pozdrawiam wszyściutkich, którzy oglądali
bunty our babli . Papapa
aguśka112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 22:05   #2895
mikrojustyna
Raczkowanie

GG do mikrojustyna

aguśka112 Proponuje, żebyś weszła na tą stonę: http://www.napiprojekt.pl/index.php3...erz.php3&ver=4
zainstalowała ten program i od tej pory gdy klikniesz prawym przyciskiem myszki na dany film pojawia ci się nowa funkcja: "znajdź i dopisuj napisy" jeśli wtedy nie znajdziesz.. cóż pozostają google.
Stary 2007-09-05, 22:08   #2896
bess
Zakorzenienie

Aguśka ja mam do Paheli ,podaj mi maila na PW.
eternalvoyageur bardzo mozliwe ,ze swego czasu moglam widziec wasz dom z okna,bo mialam widok na Masłów i Dąbrowe.To nawet bliziutkoale ten świat mały

cos dawno zadnych zdjec nie bylo wiec zamieszczam takie tam
Malinqo w poszukiwaniu Szaruka chyba trafilam na Twojego bloga
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 54308-shahrukh-khan.jpg (104,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shakti15.jpg (31,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shahrukh_khan_121.jpg (27,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shakti12.jpg (33,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shakti17.jpg (30,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg medium_dilchahtahai03.jpg (113,1 KB, 6 załadowań)
Stary 2007-09-05, 22:26   #2897
bess
Zakorzenienie

z nowego filmuz klatą i z pieknymi wloskami nie znalazlam:/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_0c0e90e9f36a64035dae68374d223618.jpg (32,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oso.jpg (38,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bwmag2yc8.jpg (64,1 KB, 15 załadowań)
Stary 2007-09-05, 23:10   #2898
Ash
Wtajemniczenie

Cytat:
Aguśka ja mam do Paheli ,podaj mi maila na PW.
eternalvoyageur bardzo mozliwe ,ze swego czasu moglam widziec wasz dom z okna,bo mialam widok na Masłów i Dąbrowe.To nawet bliziutkoale ten świat mały

cos dawno zadnych zdjec nie bylo wiec zamieszczam takie tam
Malinqo w poszukiwaniu Szaruka chyba trafilam na Twojego bloga
zdaje sie, ze na jednym zdjeciu jest z Ash. Jaki to film?
Stary 2007-09-05, 23:13   #2899
bess
Zakorzenienie

mhm Shakti the power,ale tam chyba wystapila w tym klipie tylko .Nie ogladalam tylko mniej wiecej wiem kto gra glowne role
http://www.youtube.com/watch?v=VjB43RkVoi0
i bonus Ash z mężusiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg AishwaryaAbhishek23Aug2007A.jpg (34,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AishwaryaAbhishek23Aug2007B.jpg (42,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AishwaryaAbhishek23Aug2007C.jpg (44,4 KB, 13 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 23:19   #2900
Ash
Wtajemniczenie

Cytat:
mhm Shakti the power,ale tam chyba wystapila w tym klipie tylko .Nie ogladalam tylko mniej wiecej wiem kto gra glowne role
http://www.youtube.com/watch?v=VjB43RkVoi0
i bonus Ash z mężusiem
dzieki za info
a na fotkach ma fajny płaszczyk
Stary 2007-09-05, 23:24   #2901
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Ładny ma płaszczyk, ale z twarzy wygląda jakoś inaczej

Co to za dziewczyna, o której włosach mówicie?

Nie umiem znaleźć wody różanej kurcze, ale może ominę ten składnik, bo resztę mam Jutro się biorę z 'prychcenie'
Stary 2007-09-05, 23:33   #2902
bess
Zakorzenienie

nieee to jakas pani Deepika Padukone-blizej mi nieznana ale przypomina mi Beyonce
http://www.youtube.com/watch?v=UxvYVZcoTko

heh czuje ze to romantyczne inaczej imie jakie nosi Szaruk w tym filmie czyli OM nieco zaburzy mi odbiór ,tak samo jak w hum tum Saif jako Karan błee
Stary 2007-09-05, 23:33   #2903
bess
Zakorzenienie

jako ze tutaj wyszedl dubel to dam zdjecie tej Deepiki i Szaruka tez

no ale z tego co zrozumialam ze streszczenia to jakim cudem oni po 30latach tak mlodo wygladaja??? skoro on byl juz taki stary w latach 70tych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg deepika_padukone_upcoming_20060327.jpg (31,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwk1.jpg (39,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_1d706a39eed9359ce50a6a14a88fc59c.jpg (52,5 KB, 8 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 23:37   #2904
Ash
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Pokaż wiadomość
Ładny ma płaszczyk, ale z twarzy wygląda jakoś inaczej
eee, jak zawsze sliczna
Stary 2007-09-05, 23:46   #2905
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Może oni się nie starzeją?
Ciekawe skąd wytrzasnęli tą Deepikę

Ciekawe czy Abi i Ash planują jakieś potomstwo?Wiecie coś? Bo Ash mi właśnie wygląda jakby była w ciąży, tzn. chodzi mi o twarz, bo jest taka 'inna'
Stary 2007-09-05, 23:48   #2906
bess
Zakorzenienie

jest inna bo wypatruje czy zza winkla nie wyskoczy Rani.Te zdjecia wzielam spod jakiegos art o tym ze niby Abhi kreci jakis film z Rani,Ash poczatkowo miala do niego nie jechac ale nie wytrzymala.Nie w iem na ile to prawda i czy dobrze zrozumialam bo niestarannie czytalam

A powaznie to ladnie wyglada i zainspirowana kupilam sobie jasny krótki trenczyk heh.Bede miec namiastke

Czytalam za to ze ponoc Rani sie zareczyla,ale tez nie wiem czy to prawda.Z mlodym Choprą
Stary 2007-09-06, 10:01   #2907
klucha
Rozeznanie

Wy plotkary tak obgadywac Ash ze o Abhiego zazdrosna z cala sympatia dla Rani to nie byla Ona Miss Swiata a Abhi Szarukiem tez nie jest
Dla mnie Szaruk powinien byc z Kajol ew. z Rani ale najlepiej jakby przyjechal do Polski objal patronatem Nasze forum i byl na kazde Nasze zawolanie Co Wy na to????

Uwilbiam Go w tych okularach
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5206913
Stary 2007-09-06, 11:01   #2908
bess
Zakorzenienie

Rani nie byla miss bo jest za mała,jakby urosla na pewno jakis tytul by dostala.Oni ponoc flirtowali czy cos tam przy Bi B ,tez nie wiem ile w tym plot .
Jak któraś z was znajdzie zdjecia z dart e disco to niech nie oglada ich w samotnosci
Jakby Szaruk byla na kazde zawolanie heh to nie wiem czy bylabym w stanie go udostepniac ,utknalby u mnie Klucho mysle,ze z Toba byloby tak samo haha

w ten weekend zasiadam do Faana,1 raz zoabcze Aamira.Juz mi sie spodobal w Chand Sifarish tak męsko od niechcenia sobie tanczyl,az sie zdziwilam
http://www.youtube.com/watch?v=KvS8KAn2k3U

Odkrylam tez wujka Kareeny K.jak na starosc sie wyrobil ,szukalam sobie tej piosenki bo b.mi sie podoba.nie wiedzialam od razu ze to ten sam facet
w mlodosci drewniany królewicz,a w jesieni zycia jaki luzak hoho.No i juz wiem co za Rishi Kapoor o ktorym mowia w KANK w poczekalni-ogladam filmy tylko z SRK ew z Saifem stad moje zacofanie w temacie innych aktorowale nadrabiam
drewniany
http://www.youtube.com/watch?v=fdy28N2IPOU
wyluzowany i z fajna brodą
http://www.youtube.com/watch?v=XiZC3bXea2k

Poza tym zauwazylam ze faceci z wiekiem zyskuja na urodzie,ale niesprawiedliwosc
Stary 2007-09-06, 11:55   #2909
klucha
Rozeznanie

Bess podejrzewam ze pewnie z tym utknieciem by bylo tak jak napisalas A co do ograniczonej znajomosci aktorow bolly narazie sie tym nie przejmuje i w sumie Szaruk moglby byc sam wiec i tak znam wiecej niz tylko SRK Saif Aishek Arjun Jhon Abraham i tam moze paru by sie znalazlo dzieki tobie Bess jeszcze wuja Kariny Ach zapamnialabym o Hitriku (czy tam jak go napisac ) i wspolczesnym drewnie Salmanie !!!
Stary 2007-09-06, 13:12   #2910
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Na niektórych ujęciach wygląda jak Alec Baldwin hehe ale rzeczywiście jest drewniany w tym pierwszym linku
A Hrithik fuuuj, to dla mnie drewno takie jak i Salman, nie wiem czemu ale go nie lubię Szaruk podobno kiedyś powiedział, że jakby miał się bać, że go ktoś zdetronizuje to właśnie on

Co do Rani to tez słyszałam,że się niby zaręczyła z nim, ale później te plotki nie były niczym potwierdzone, więc jednak w nie nie uwieżyłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości