Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-14, 14:17   #2881
dominikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Dziewczyny ja wiem ze to polowa września, ale nie spieszcie sie tak. Na naszym watku to atrakcji nie brakuje. Mamy z innych wątków to pewnie sie z glowy lapia

W naszym szpitalu odwiedziny sa na korytarzu albo na sali odwiedzin przy stolikach. Dobrze że po salach nie.kręcą się obcy, w zimie zasmarkani .

Zrobilam dzis powidla.

Jeszcze mam zebranie w szkole. Muszę dac radę. Mial isc maz ale juz chce żeby skończył ukladac podłogę i zebym mogla sie wziasc za sprzatanie.

A starsza córcia odrabia z mlodszym zadanie, kochane mam dzieci

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

30 w 2016
dominikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:25   #2882
migifigi
Wtajemniczenie

Może to i lepiej tak jak mają wrześniówki, bez zbędnego gadania i Przeżywania tylko raz dwa i na porodówkę... Żeby tak nie było że my tylko czekamy na porody a w końcu będziemy łazić z tymi rozwarciami, brakiem szyjek, obrzękami, obniżonymi brzuchami itp. Sierpniówki to tylko te co miały planowo cc rodziły wcześniej a tak to jako tako w terminach porodu... Może my jesteśmy jakieś przewrazliwione? No sama nie wiem ale przecież nie będzie tak, że wszystkie urodzą w 37-38 bo to nawet statystykę byśmy w konia zrobiły 😂
migifigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:25   #2883
Aleaa_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Myslę nad Picolino na Kalwaryjskiej, ale to głownie dlatego, że wiem, że tak takie kursy prowadzą O innych szkołach nie wiem.

Nie mam instrukcji, bo fotelik jest używany. Jeszcze się zastanawiamy czy kupić nowy, ale póki co ten chce odświeżyć.
Sprawdź datę produkcji fotelika mimo wszystko

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:27   #2884
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Migi Figi wydaje mi się, że tak właśnie będzie jak prawisz

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:27   #2885
Sylwia880
Raczkowanie

Dziewczyny, a przygotowujecie się już jakoś do samego porodu? Jakie ś ćwiczenia, rozciąganie krocza itp.? Ja mam przyjaciolke polożna i ona mnie gnebi a mi się tak strasznie nie chce tego robic, az wstyd sie przyznac...myslicie, ze to takie ważne i trzeba się jednak przygotowac? Mam zamiar od razu brac zzo, to przecież itak nic nie bede czula i techniki oddychania, pozycje, cwiczenia sie nie przydadza? Czy się myle? A jak krocze nie rozciagniete to natna (co w sumie itak zwykle robia i jest juz standardem, bez wzgledu na to czy jest rozciagnieta czy nie), zeszyją i po sprawie
Sylwia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:28   #2886
anulka_l7
Raczkowanie

1505395629268.jpg
Lynn, znalałam tylko coś takiego. Opisu do tego nie ma.

anulka_l7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:29   #2887
Aleaa_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sylwia880 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a przygotowujecie się już jakoś do samego porodu? Jakie ś ćwiczenia, rozciąganie krocza itp.? Ja mam przyjaciolke polożna i ona mnie gnebi a mi się tak strasznie nie chce tego robic, az wstyd sie przyznac...myslicie, ze to takie ważne i trzeba się jednak przygotowac? Mam zamiar od razu brac zzo, to przecież itak nic nie bede czula i techniki oddychania, pozycje, cwiczenia sie nie przydadza? Czy się myle? A jak krocze nie rozciagniete to natna (co w sumie itak zwykle robia i jest juz standardem, bez wzgledu na to czy jest rozciagnieta czy nie), zeszyją i po sprawie
Ja sobie sprawiłam piłkę gimnastyczną i jak mnie już wieczorem wszystko boli to się bujam na niej i nie powiem, bo mi trochę lepiej. Co do masażu krocza to zabieram się ale jakoś nie mam siły po całym dniu nigdy 😂

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-14, 14:36   #2888
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
Sprawdź datę produkcji fotelika mimo wszystko

Sprawdziłam
Cytat:
Napisane przez anulka_l7 Pokaż wiadomość
Załącznik 7234636
Lynn, znalałam tylko coś takiego. Opisu do tego nie ma.

Dziękuję!!!
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:38   #2889
migifigi
Wtajemniczenie

Anulka i Maartikrk gratuluję udanych wizyt 😘
migifigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:46   #2890
Marzena_83
Rozeznanie

Witam! Mój wstępny termin cesarki to 28 wrzesień, czyli jeszxze 2 tygodnie musimy dać rade😊 Dziecię rośnie jak na drozdzach, 3200 już ma.
Spojenie mi badał naciskajac i pytając czy boli. No i ze względu na to i to, że się szykuje duza dzidzia będzie cc jakieś 2 tygodnie przed terminem.
Ja już ledwo zipie, więc nawet się cieszę 😉
Jakbyście miały jakieś perelki z alli to się podzielcie linkami z kolezankami😉😊

Stary 2017-09-14, 14:48   #2891
Kate Noir
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o klub na fb to mogą być opóźnienia , bo do niedzieli / poniedziałku będę niedostępna . Jak Was dodam do zanjomyych to wyślijcie mi na fb wiadomość z Waszymi nickami . Wtedy dodam Was do klubu jak tylko będę mogła .

Właśnie spędziłam 3h w samochodzie i zaraz wysiadam ! Cieszę się jak głupia , że to już koniec podróży . Ciekawe czy wyjdę z auta o własnych siłach

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Ja juz tyle razy lezalam dlugo w szpitalach ze ludzie przywykli i ja.takze odwiedziny mam bardzo rzadko.ludzie znudzili sie dotrzymywaniem mi towarzystwa😀😜 Ja tam lubie spokoj, ksiazke i nie potrzebuje odwiedzin, tz czasem wpadal- teraz jak bylam to byl raz, przywiozl slodycze pogadalismy chwile i pojechal. Ja sie zawsze zastanawiam ze tez ci ludzie maja o czym rozmawiac. Np siedzi facet u zony- mlodzi ludzie i gadaja non stop jakies opowiesci przez 4godziny i ja wtedy zaczynam sie zastanawiac😀😀 czy oni sie dopiero poznaja? Czy o co tu chodzi?? My najwazniejsze informacje wyciagniemy z siebie w 10min.a tak to znamy sie jak lyse konie to o czym mamy gadac??? My nie romantycy zeby patrzec sobie gleboko w oczy - bez happy endu😀😀😜(jak w domu tz wyciagnie jęzora z buziakiem to wiem czego chce&#128512a tak to my juz jestesmy nacalowani nawyprzytulani i wygadani hehe. Btw snilo mi sie ze uprawialam sex na patologii!!! I uwaga z moim mezem! Hehehe😀😀😀jak mu powiem to nie uwierzy😀
Nie uwierzy , że tym razem z nim ?

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Ja po wizycie Mała 2070 waży tylko brzuszek mały jak na ten tydzień ale zobaczymy na kolejnej wizycie, może podgoni ale skoro dr nie drążyła to chyba ok. Szyjka też super się trzyma widać magnez daje radę. Za 3 tyg ktg i gbs tydzień później wizyta i już wszystkie końcowe badania mam mieć zrobione - trochę tego jest.

Poruszyłam również temat masażu szyjki macicy i Pani dr powiedziała, że od tego się już chwile temu odeszło przynajmniej ona już dawno nie słyszała żeby w którymś ze szpitali z którymi ma do czynieni ktoś to wykonywał jeszcze bo to zbyt bolesne i się odchodzi, jedynie położne starej daty zdarza się ale podobno rzadko. No ciekawe jak w moim szpitalu. Chyba spytam o to na sr ale póki co na zajęciach nikt o tym nie wspomniał.

Ja miałam styczność z młodymi lekarzami i praktykuja to nieoficjalnie ale faktycznie jest mega bolesne .

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Nunny to chyba dla spokoju wykupiła bym miejsce w prywatnym szpitalu . Nie ma co się stresować .

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:51   #2892
alla83
Wtajemniczenie

[1=cb88dba0fc36678caba5734 659402cd6408543f4;7712826 1]To ja jestem zaprzeczeniem tego, że literka L cokolwiek daje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Moje podwójne L też nie działa
alla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:57   #2893
Cherry_Muffin
nibyżona

Kate a ja chyba też mogę dodawać na fb nie?
To wtedy możecie też do mnie, bo jutro wleze na kompa bo będę robiła porządek z 1 strona więc mogę wtedy dodać i jak któraś CHCE ZMIANY NA 1 STRONIE to proszę o PW do mnie

Bo na telefonie to jest samobójstwo i coś nie działa, np Lynn dodawałam jak lezalam w szpitalu a się chyba nie zapisało albo nie wiem co

No to sporo dziś wizyt dobrze że wszystkie ok
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:58   #2894
melliss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Lynn czemu przesada? Mąż był u mnie codziennie. Nikogo nie zmuszalam ale wpadła tez teściowa i moi rodzice, ja tam lubię odwiedziny. Mąż tez jak już przyjeżdżał to trochę siedział, ale na większość czasu wychodzilismy z sali gdzies na ławkę czy coś.

Tez uwazam, ze to mile. U mnie ktos byl codziennie.
Chociaż na chwilę.
Tylko do mnie jak przyjezdzali to z całą wałówka.... Zawsze ktos mnie futrowal obiadem.... A ja zawsze z tych mniej jedzacych bylam...
Juz mialam dosyc:p
Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Ja juz tyle razy lezalam dlugo w szpitalach ze ludzie przywykli i ja.takze odwiedziny mam bardzo rzadko.ludzie znudzili sie dotrzymywaniem mi towarzystwa😀😜 Ja tam lubie spokoj, ksiazke i nie potrzebuje odwiedzin, tz czasem wpadal- teraz jak bylam to byl raz, przywiozl slodycze pogadalismy chwile i pojechal. Ja sie zawsze zastanawiam ze tez ci ludzie maja o czym rozmawiac. Np siedzi facet u zony- mlodzi ludzie i gadaja non stop jakies opowiesci przez 4godziny i ja wtedy zaczynam sie zastanawiac😀😀 czy oni sie dopiero poznaja? Czy o co tu chodzi?? My najwazniejsze informacje wyciagniemy z siebie w 10min.a tak to znamy sie jak lyse konie to o czym mamy gadac??? My nie romantycy zeby patrzec sobie gleboko w oczy - bez happy endu😀😀😜(jak w domu tz wyciagnie jęzora z buziakiem to wiem czego chce&#128512a tak to my juz jestesmy nacalowani nawyprzytulani i wygadani hehe. Btw snilo mi sie ze uprawialam sex na patologii!!! I uwaga z moim mezem! Hehehe😀😀😀jak mu powiem to nie uwierzy😀
Lotso to jak ludzie gadaja ze sobą po milion godzin i nadal im malo to chyba miłość jest
Bo w zyciu trzeba miec o czym rozmawiac i o czym milczec.

-kocyk robiony na drutach
-girlanda- gwiazdki
-rożek
-karuzela z pomponów filcowych
-ochraniacze do łóżeczka
-literka na drzwi "Z"
melliss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 14:58   #2895
alla83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Jejku jak ja wam zazdroszczę ze juz u was poród tak blisko... ja mam koniec pazdziernika i mi sie to ciągnie strasznie. Brzuch mnie ciągnie, chodzic nie mogę, zgaga męczy. Tragedia.

Macie moze klub albo grupe na facebooku? Strasznie zle mi się tu pisze na wizazu dlatego tak mało się udzielam bo nawet nie potrafię zacytowac do porządku haha

Jest...pisz do Kate Noir

Ale tam dużo nie piszemy...bardziej tu jednak
alla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 15:04   #2896
rzeczozn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
Ja wyszlam od położnej, ale osuchala mnie tylko i nie zrobiła ktg, bo gdzieś wychodziła. Kuzwa na NFZ to nic sie człowiek nie doprosi.
Dziś miałam ktg na nfz 😑
Wiem tylko, że 'nic sie nie dzieje'. Nawet mi sie umawiać na kolejną wizytę u ginekologa ani na kolejne ktg nie kazali, bo po co?? Przecież nic się nie dzieje... 😠 37 tc...
Dobrze, że chodzę prywatnie, bo mnie kur.wica bierze jak pomyślę o poziome obsługi pacjenta na nfz..

Edytowane przez rzeczozn
Czas edycji: 2017-09-14 o 15:05
rzeczozn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 15:13   #2897
kallina_2014
Wtajemniczenie

Ja obstawiam, że będziemy tu narzekać a większość i tak urodzi w okolicy terminu a część na pewno przenosi ciąże.
Stary 2017-09-14, 15:19   #2898
LitttleHope
Raczkowanie

Ojeju ale duzo napisalyscie
Gartulacje da wizytujacych😊
Kate. Wlasnie mam dopiero 36 tydz w sobote zaczne 37. I to jest ten sam czas co lezalam juz z rozwarciem z synem..
Agulek niewiem od czego to zalezy. Moze masz samo rozwarcie? U mnie mowil , ze szyjki nie ma wogole i jest bardzo mieciutko , ze najciezejsza robota juz sie wykonala bo jak zaczne czuc troche mocniejsze skurcze niz mam to mam jechac do szpitala bo wtedy rozwarcie moment mi pojdzie i ze obstawia ze do tyg jednak urodze.
Chery wspolczuje. Dadza Ci wogole rodzic z tym naturalnie? Aby nie pogorszyc sprawy.

Ja to wogole pojechalam do innego miasta, tam gdzie chce rodzic polozne mi powiedzialy co mam miec i wogole. Nawet przez izbe nie trzeba isc tylko na porodowke w tym szpitaliku.
Walnelam rundke po sklepach i tez wkoncu kupilam misia i czape w h&m. Tylko po tym badaniu jeszcze gorzej mnie boli krocze. Ale chcialabym jeszcze z tydzien mala po nosic niech troszeczke podrosnie.
I dziewczyny dziekuje za kciuki i cieple slowa 😘

drozny jeden jajowod

2 ciąże bez zarodkowe

LitttleHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 15:30   #2899
buzn
Rozeznanie

Ale się dziś dzieje na forum😱

Nunny kapa, i co teraz?

Cherry, czyli ty też już niedlugo, jak CC. Dwa kilo do przodu. Boże, a ja 17😨

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Na warsztatach mamo to ja bylam

buzn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-14, 15:32   #2900
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Nunny to chyba dla spokoju wykupiła bym miejsce w prywatnym szpitalu . Nie ma co się stresować .

Nie trzeba wykupywać miejsca, bo to są niby szpitale prywatne ale mają kontrakty z nfz, także wszystko jest za darmo i tak jak jest się ubezpieczonym. Muszę tylko podzwonić, bo nie wiem jak tam z miejscami, żeby mnie czasem jeszcze nie chcieli gdzieś odsyłać :/ Z tego stresu pewnie urodzę we wrześniu i będzie po kłopocie Ale kurna pech niesamowity, zamykają w piątek i otwierają w niedzielę, a mój tp wypada w środę także praktycznie sam środek!

Edytowane przez nunny
Czas edycji: 2017-09-14 o 15:34
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 15:52   #2901
buzn
Rozeznanie

To jak Twoj lekarz tam pracuje to tym bardziej powinnaś tam miec. Jak prywatnej do niego chodziłaś? Czy na NFZ?

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Uu to nie zapisuje się nawet jak lista rezerwowa na bezpiecznego malucha

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Anulka też piekna waga Kolejne 3 kilo.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Marzena pięknie. Czyli na pewno już kilka nas będzie pod koniec września z maluchami😍

Stary 2017-09-14, 16:13   #2902
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie mogę zebrać do tego masażu krocza,a juz z miesiąc temu kupiłam sobie olejek migdałowy do tego

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:14   #2903
miomo
Raczkowanie

Cytat:
Ja od 4 miesiąca chodziłam na pilates prowadzony przez fizjoterapeutkę, która specjalizuje się w ciężarno-poporodowych tematach. Wiele rzeczy pomaga w trakcie porodu - np. bujanie się na piłce (ruchy okrężne miednicą) pomagają dziecku ustawić się w kanale rodnym i szybciej to idzie. Polecała też masaż krocza i balonik epino - dziewczyny, które je stosowały zgodnie twierdzą, że to działa i nie były nacinane. Jeśli coś może pomóc, to ja bym próbowała.
Sama będę mieć cc, więc nacięcie krocza mi nie grozi, ale 7 dni po porodzie zaczynam ćwiczenie mięśni dna miednicy, żeby wszystko wróciło na swoje miejsce
miomo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:18   #2904
Lynn
Zakorzenienie

Dzisiaj mam dzien spamowania... Wybaczcie Chcę przygotować siatkę z rzeczami dla małego na wyjście. Wystarczy kombinezon, spiochy/pajac, czapeczka czy coś jeszcze dodac? Obawiam się, że jak nie przygotuję, to mój mąż mi zupełnie coś innego przywiezie.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:22   #2905
Cherry_Muffin
nibyżona

Buzn raczej nie tak niedlugo, bo ja dopiero 34tc.
A u mnie dwa do przodu względem początku, ale schudłam 6kg, więc w sumie jest jakieś 8kg

Lynn możesz jakiś kocyk/otulacz i chyba to wsio

W końcu w domu. Jestem wykończona.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:26   #2906
Lotso
Zadomowienie

Wydaje mi sie ze niedlugo zamiast my wrzesniowki to wrzesniowki nas beda podczytywac😀😀😀😀
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:35   #2907
LitttleHope
Raczkowanie

Hehe.. Moze juz czytaja. mnie pipka nawala ze szok. Jeszcze jestem u tesciow nie wiem czy ja dotre dzis do domu.. Mdłości mnie wykoncza chyba.. Do tego syn mi sie rozchorowal..
Lekarz mowil ze na szyjke ktora juz ruszyla ze skracaniem czy rozwarciem swietnie dzialaja prgestaldyny? Niewiem czy dobrze uyszlyszalam? Ze spermy i , ze na wiekszosc to dobry przyspieszacz. Aplikacja jak najwieksza ilosc razy a jak mezu nie chce to brac go na gwalt

drozny jeden jajowod

2 ciąże bez zarodkowe

LitttleHope jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-14, 16:38   #2908
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Kurcze, to niefajne te skurcze. Ja póki co nie miałam takich, nawet te co na ktg rysowały się 100/100 to nie bolały, tylko to były takie spięcia. Wygląda na to, ze najlepsze dopiero przede mną Bierzesz dalej magnez? Ja mam jutro odstawić - będzie skonczony 37 tc. Luteinę kazali mi w szpitalu odstawić.

Wow, taki poród- express to moje marzenie

To tym razem chyba musisz się pośpieszyć do szpitala Specjalnie jakoś w domu dłużej czekałaś czy tak po prostu wyszło,że pojechałas z takim rozwarciem?

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Katka przyszło ci już zamowienie ze smyka? Wczoraj dostałam maila z fakturą i zastanawiam się czy dzisiaj oczekiwać kuriera. Mam nadzieje, że nie wywinie mi takiego numeru jak kiedys, ze od razu paczkę zawiózł do punktu odbioru zamiast mi przynieść do domu.
Zamówienie dziś przyszło. Torba hm tylko otworzyłam ale mam zakaz ruszania wózka bez TŻ bo to ciężkie więc za jakiś sobie przymierzymy. Rożek wydaje się gigantem.

Skurcze wczoraj były, dziś na ktg też koło 60. Więc w sumie małe chyba ale szczerze to bardziej czułam te 30- każdy a 60 co drugi haha

Cytat:
Napisane przez LitttleHope Pokaż wiadomość
Hej jak dojade do domu was nadrobie ale juz pisze co po wizycie..
Litera L... Ma cos jednak w sobie. Nie mam szyjki wogole i rozwarcie 1,5 -2 cm . lekarz mowil ze do tygodnia powinnam urodzic. Jesli nie urodze mam podjechac do niego na ktg i na badanie. Mala nie jest duza bo prawie 2500 ale kazal sie tym nie martwic. Mowil ze chidziutka ale dluga. Mowil ze w razie skurczy odrazu jechac bo rozwarcie moze pojsc bardzo szybko. Boli mnie troche bardziej po badaniu no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

L zobowiązuje

Cytat:
Napisane przez holly123456 Pokaż wiadomość
Aaaaa i jeszcze musze Wam opowiedziec historie z wczoraj pojechalam wczoraj z kolezanka tez ciezarna na ostateczne zakupki do Tesco. Nic nie znalazlysmy,zadnych przecen fajnych ani promocji na ciuszkach dla maluchow. Wiec zajelysmy sie zakupami dla siebie. Kupilam sobie nowe wypasione maszynki do golenia zeby byc gotową na wszystko wieczorem po prysznicu wycieram sie recznikiem,patrze... a tu krew na reczniku,duzo krwi. No zawał. Ale spojrzalam na siebie w lustrze i zobaczylam jak moja nowiutka maszynką pocięłam sobie pipsona

Hahaha też tak miałam parę razy

Pisze już z domu. Jak dobrze!
Ordynator zalecił mi nospe 3x i magnez 2x dziennie bo mi się za bardzo macica stawia;/ a moja lekarka kazała odstawić wszystko magnez na pewno muszę brać bo bez niego dziecko w środku szaleje.. przez dni w szpitalu widziałam osoby z którymi leżałam poprzednio i te z czekających na ktg. Obawiam się że kto raz wlezie na ginekologię w tym szpitalu to już tam wraca:/

Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:39   #2909
holly123456
Rozeznanie

Ponawiam pyt. Czy ktoras z Was bedzie miala cc i brala luteine?

Stary 2017-09-14, 16:43   #2910
buzn
Rozeznanie

Ja będę mieć CC i już od miesiąca nie biorę luteiny. Jestem w 37tc1d

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości