|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Dobry wieczór
![]() Nic nie kupiłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale bym zjadła takie ciasto ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry.... ![]() ![]() ![]() jak nie jeden nawyk to drugi...oba pod odwyk sie kwalifikuja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam takie. https://www.euro.com.pl/zelazka-syst...c9550-02.bhtml Jest fajne bo nie przypala i nie wyświeca tak tkanin jak zwykłe. Jak przejadę po zagnieceniu to materiał świeci się trochę ale po praniu to znika. Te droższe modele mają chyba jeszcze lepiej to rozwiązane. Więc zależy ile chcesz przeznaczyć środków na zakup. Automatycznie dobiera temperature do tkaniny. moi rodzice kupili tańszy model ale nie mają automatycznego doboru temperatury i wyjmowanego pojemnika na wodę https://www.euro.com.pl/zelazka-syst...c6616-20.bhtml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda anulowanych maczkowych zamowien , chyba tylko Never nalezy do szczesliwcow! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Brak wyjmowanego pojemnika jest upierdliwy troche bo wode powinno sie wylewac po prasowaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() Szukałam czegoś lekkiego do poczytania, bo ileż można te kryminały, thrillery i inne sensację czytać... A wiadomo, że najlżejsze są romansidła. No ale takie zwykłe 'poznali się, zakochali, on ją zdradził/oszukał/oskubał z piórek, a potem przeprosił, ona wybaczyła, żyli długo i szczęśliwie' to takie nudne są... Ale szukając tego 'czegoś' idealnego trafiłam właśnie na Outlander. Przeczytałam 2 części pomijając sceny seksu, bo to po jakimś czasie, tak mniej więcej po 3-4 scenie jest już nudne. No ale przeczytałam, wymiękłam gdzie w okolicach ⅓ 3 części. Niby mnie ciekawi ale, jakoś nie mogę się wczuć w klimat. Może dlatego, że akcja że Szkocji przenosi się do Ameryki? Kto wie. W każdym razie 2 pierwsze części mi się podobały. Tajemnica, klimat Szkocji, wzgórza, wrzosowiska i wiatr targajacy włosy, przystojni (w większości, albo może i nie - kwestia gustu i wyobraźni) mężczyźni. Potem coś się zepsuło... Moze jeszcze wrócę, ale nie gwarantuję. A co do serialu, o który pytałaś ![]() Niby fajny, nadal piękna Szkocja, całkiem nieźle kostiumy, aktorzy dają radę, ale jako, że wiem co będzie dalej to widziałam może że 4 odcinki i to bardziej jako 'gadanie w tle' przy prasowaniu, niż faktyczne oglądanie. A, no Jaimie jednak się rozminął z tym z mojej wyobraźni ![]() Niemniej warto zobaczyć 2, albo i 3 odcinki, żeby wyrobić sobie własne zdanie, a nóż widelec, albo inny korkociąg spodoba Ci się? Chyba powinnam pójść spać, bo jakieś monologi liryczne mi się włączają. Przed chwilą pisałam maila do Rossmanna i to samo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez cansada Czas edycji: 2017-11-24 o 22:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Jednak dobrze ze Szkota u mnie w domu niet. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Oszczedny to chyba jak rozsadny. Trzymaj sie go dziewczyno!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
W końcu skończyłam dyżur
![]() I skoro blisko północy to już napisze wszystkim. Colorsvibe pl ma 50% na cały asortyment, w tym także na Jeffree. To najlepsze pomadki jakich używałam. Cena ok. 45pln jest śmieszna za taką jakość. Pewnie już mało zostało, ale większość dostała namiar, a niektórzy wykupili pół sklepu... W ogóle to tak dumam, że niedługo krem pod oczy mi się skończy, a ja nie mam zapasu. Kupiłbym coś tańszego jako przejściowy. Ktoś coś poleci fajnego? Jakaś tania, dobra perełka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Shopping Queen
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Shopping Queen
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te stacje Pro maja dosc ciezkie zelazka, ale prasuja super! ![]() https://www.polti.com/ironing/steam-...ns-with-boiler i maja system ze mozesz sobie kupic Vaporetto Lecoaspira a potem koncowki aby z tego zrobic, steamer, zelazko parowe badz odkurzacz z para na goraco... Edytowane przez cansada Czas edycji: 2017-11-24 o 22:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Shopping Queen
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Naczelna wampirzyca
|
Czy ktoś wie, czy kod -15% z Tagomago łączy się z kodem z kuponu płatniczego Pback (tego wykorzystującego pkty)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | ||||||
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://pl.triumph.com/minimizer/lady...1768_Bourgogne - mamie czarny, a mnie ten nowy kolor, baaaaardzo wygodne staniory ![]() http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...07_Royal%20Red ten czerwoniutki ![]() http://pl.triumph.com/usztywniany-bi...%20Combination + do tego majteczki z tej serii http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...lor=0004_Black cały komplet http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...5_Smoky%20Pink ten różowy http://pl.triumph.com/usztywniany-bi...5_Smoky%20Pink tu różowy i czarny komplet ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ZEWSZĄD! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli potrzebujesz tylko nawilżenia i czegoś serio bardzo taniego to polecam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ugencreme.html U mnie biednie, tzn. póki co podczas BF nie zrobiłam impulsywnego zakupu, no prawie... - W Naturze 2 produkty Tołpy i parę tanioszek z kolorówki, wsio -50% - W YR jak rzucali kodami to ze 3 zamówienia kuzynce natrzaskałam, bo dużo wód SEP chciała i jakieś zestawy - W e-naturalne zamówienie przede wszystkim dla aloesu, bo zimą mnie ratuje - W chodniku literackim 6 książek (ale widzę, że powoli podnoszą już ceny) - i mam książkę Schmitta, Rowling, Dity von Teese, RedLipstick, jeden poradnik z psychologii i Grishama za 95 zeta, gdzie normalnie z 250 zeta więcej sobie życzą za to. I dorzucali za 1,9 jeszcze 1 książkę to wybrałam książkę o Beksińskich - w Triumphie natrzaskałam równo, ale siebie i mamę obkupiłam, a weszłam po 1 stanik niby ![]() ![]() ![]() - i w Tago kupiłam 100 słonika, 100 Bijons ![]() ![]() ![]() - No i ceramiczne wazony na prezent świąteczny 1 gratisowo Czeka mnie jeszcze buszowanie w glamshop (ale to by był już impuls total), empiku (też książek w promo natrzaskam), chińskim allegro etui na tel chcę i bóg wie co jeszcze znajdę (o ile BF jeszcze działa), w D. z chęcią się rozejrzę, ale przez cały dzień nie mogę się zalogować i siada strona. I jeszcze mniejsze drogerie typu ekobieca, ezebra, etc. - szukam przede wszystkim prezentu dla babci, która po 60 latach stwierdziła, że musi o brwi zadbać. I ją wiozę za tydzień na regulację, może delikatną hennę i obczajam coś do ujarzmiania domowego krzaczastych brwi, coś co by je też wygładziło i nie wiem co lepsze - wosk, czy żel? I czy po ujarzmieniu powinna raczej malować się cieniem niż kredką? Babcia ma jeszcze gęstsze i grubsze brwi niż Cara Delevingne. A nie chcę jej inwestować w bardzo drogie produkty, bo może w ogóle nie umieć się pomalować i je w ogóle zarzuci jak sobie nie poradzi ![]() ![]() Wiecie też może czy któreś sklepy meblowe robią BF? Bo mama chciała kupić sofę o małych wymiarach - jest jej potrzebna taka przejściowa, bardzo mała i niedroga, bo to ma być taka sofa awaryjna póki nie urządzi się pokoju od nowa. A czasem się któreś z rodziców jak jest chore musi odizolować i nie ma gdzie. A pracują z młodzieżą, więc ciągle coś łapią... I mama znowu się zaziębia i już wnerwa łapie Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2017-11-25 o 01:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiscie prawie nic nie kupiłaś na bf! Że też Ci doby starczyło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Miśko, to jest wsio z drogerii pigment, czy tylko Nabla, a Yope z Kontigo? I jeśli można spytać to ile płaciłaś za cienie? Bo też się napaliłam na Nablę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- To ten filtr https://www.philips.pl/sklep/gospoda...zek/p/GC024_10 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
za cienie poszło 190 zeta Saipan co my nie śpimy ![]() depilkę z rana se umówiłam w sobote ![]() ![]() ![]() ale za to po drodze mam galerie a w niej oby rozmiary były, oby aaaaaa Kilaneczko dostałaś kota do feme? maila na bank dostałam z jakimś promo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde mam powrót ukraincow na taras. Zrywają spieprzona fuge. Mezus furii dostaje bo dwie godziny doczyszczal po nich płytki mieczem parowym i odkurzaczem myjacym ![]() A tak w ogóle to byłam w szoku że nagle wlezli po drabinach na trzecie piętro. Budze sie a tu obcy za oknem. Kurde muszę rolety antywłamaniowe zamontować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Naczelna wampirzyca
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem który słoiczek juz mam, pojawiają się inne nowości do wypróbowania, ale Martine zawsze muszę mieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
MIŚKAAaaa -nie umiem boldować w aplikacji, więc krzyczę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Lady Pudernica
|
Cytat:
Podoba mi się to, że te pigmenty są małe (duże pigmenty mnie przerażają - po co komuś, kto nie jest wizażystą duży pigment?) za niską cenę. Jest to dobrze pomyślane. Jako anegdotę powiem Wam, że ostatnio koleżanka poprosiła abym zrobiła jej i jej mamie makijaż na uroczystość rodzinną ![]() ![]() ![]() ![]() Rozbawił mnie ten żart ![]() Dzień dobry ![]() Miłej soboty dziewczyny ![]() Zamówienie z BB wysłane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
Dzien doberek
![]() Jest słoneczko, ![]() ![]() Wczoraj nic nie kupiłam, w prayc nie miałam czasu, a w domu jak juz zasiadłam do laptopa, to młody wylał mi całą swoją herbatkę na niego. Kilaneczka, jakiego kupiłaś laptopa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.