Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-24, 21:39   #2881
cansada
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez Angel_007 Pokaż wiadomość
No jak nie pędzle to palety mi tu podsuwają

I żadna nic nie prasuje bo mi nikt jeszcze żelazka ze stacją parowa od rana nikt nie polecił

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mialam tydzien wolnego . Mialam stacje Philipsiaka , ok, a teraz mam Polti pro ale juz kilkuletnie i bardzo sobie chwale. Lubie funkcje pary do prasowania w pionie-sukienki delikatne na wieszakach migiem sie odprasuje bez zniszczen i zadnych swiecen nie ma!
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-24, 21:47   #2882
AnoIi
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Dobry wieczór
Nic nie kupiłam Tylko chłopu w dutti marynarkę i koszulę. Mam jeszcze dwa swetry w koszyku w Orsay, ale chyba wolę stacjonarnie ich odwiedzić. Jestem dumna z siebie Poklaskam za to Wam
Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość

Mrowina, super, ze Pink Molecule przypasowaly

Odorothy - dla mnie dlugosc kurtki idealna, na pewno znajdziesz cos fajnego

Wszystkim klaskam za zakupy i trzymam kciuki, aby Maczki poprzychodzily

Ja dzisiaj (jeszcze) nic nie kupilam

W niedziele na warsztatach Guerlain okazalo sie, ze same sie musimy malowac o produktach nic nowego sie nie dowiedzialam, ale przynajmniej poznalam techniki nakladania lotionu, pudru, podkladu, kremy pod oczy, bronzera, jak malowac brwi. Kupialam nowy podklad Aqua Nude i matowa szminke w plynie, dostalam kosmetyczke z miniaturkami kosmetyczke (bez produktow ) dalam mojej mamie, bo taka zolta juz mam mama tez kupila ta szminke matowa plynna, ale ciemniejsza

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pasuje Ci ten podkład? Miałam próbkę i o dziwo wcale nie czułam, że on lekki jest.
Cytat:
Napisane przez Mrowina Pokaż wiadomość
Moje zamówienie mac tez anulowane

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Współczuję przejść z makiem , to trochę wygląda tak jakby nie potrafili wyjść z twarzą z sytuacji, w której się pomylili.

A ja mam znowu w życiu pecha. Spałam, trzeba ten ciężki czas okazji jakoś przetrwać. Obudził mnie telefon. Myślę sobie, sprawdzę co w świecie słychać. Jakoś tak do USA mnie zagnało, weszłam na stronę make up geek. Myślę sobie, sprawdzę czy są te cienie, których nie udało mi się kupić na beauty bay. Były, a jakże, nawet było więcej. Siedem mi się spodobało.

Chyba tymi dolarami co mi uciekły z karty obciąże tego co mnie obudził

Oglaszam bana na jakiekolwiek cienie. Do odwołania.
To już nie jest śmieszne.
skoro nie udało Cie się ich kupić wcześniej to znaczy, że to wcześniejszy zakup, więc jakby mniej nowe chciejstwo
Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Wróciłam z miasta, nakupiłam rzeczy w C&A

Dostałam ochrzan od mamy za placek Tata się do niego przykleił i wyjada czekoladę łyżeczką mówiąc, że nie je powiedziała mi, że je i guziki mu strzelają w koszuli

ale bym zjadła takie ciasto Aż mam ślinotok jak o nim pomyślę. Kupiłam sobie ostatnio jakiś taki zdrowy, wypiek czekoladowy. Bez cukru, bez mąki pszennej i jeszcze kilka "bez" z naciskiem na bez smaku
Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
A więc moje szaleństwa w tym tygodniu wyglądają tak:
- prezent urodzinowy dla TŻ
- prezent gwiazdkowy dla TŻ
- zamówienie w Yope (w tym część prezentu dla mamy)
- 2 spódnice (jedna od TŻ)
- 2 peelingi do głowy
- portfel (może będzie na prezent gwiazdkowy od rodziców)
- kilka rzeczy w Lushu
- herbata + akcesoria w Whittard
- szminki Kat (trochę wcześniej, dzięki Anulce ze zniżką )
Więcej grzechów nie pamiętam

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Aaa, no i kupiliśmy sobie z TŻ czytnik Ale to też w ramach Gwiazdki już Tak więc trochę popłynęłam, ale w miarę rozsądnie moim skromnym zdaniem
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-24, 21:47   #2883
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z zakupów, ale wkur.... na 150 Jakaś baba mnie popchnęła na schodach, spadłam, nogę skręciłam, wargę rozwaliłam, prezent potłukłam Także stacjonarnie BF do d... Dobrze że tę babę inni złapali i kazali mi kasę zwrócić, bo już próbowała zwiać. No i jeszcze przegląd na pogotowiu mi zrobili Bożżż Więc w galerii tylko zakupiłam ceramikę i 2 staniki w Triumphie. A teraz kaleka ;(

Jakie są teraz koty do D. prócz -20%/-30 na NYX i prezentu niespodzianki?
Straszne
Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Ojej, współczuję.
W sumie, to chyba lepiej, że padło na Ciebie niż na Twojego Teżeta.
Przynajmniej nikt Ci nie stęka i nie marudzi tygodniami.

Misiek łazi teraz co tydzień na piłeczkę, pełen zaangażowania hatriki strzela. Na boisku zapomina o tym, że ojcem jest, głową rodziny. Liczą się tylko gole.
No i trafił na takiego co zamiast w piłkę trafił w kostkę.
I teraz jęczy mi od tygodni, bo kontuzja wraca co tydzień.
I smaruje obolałe miejsce Altacetem czy Altaziają.

Jakie staniki kupiłaś?
A nie ma pretensji, że on tak cierpi, a Ty nic mu nie współczujesz?
Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
To teraz serio, przez żartu.
Szkot? Taki w kilcie? Jak z Outlander?

Czy, że sknera. Bez kiltu?

Wart obejrzenia ten serial?
Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
wiem coś o tym ja boje się na konto zalogować ale kupiłam dzisiaj z samego rana muszkieterki w kazarze na które od dawna się czaiłam

A tak wogóle to dobry wieczór
Stary 2017-11-24, 21:50   #2884
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Współczuję przejść z makiem , to trochę wygląda tak jakby nie potrafili wyjść z twarzą z sytuacji, w której się pomylili.

A ja mam znowu w życiu pecha. Spałam, trzeba ten ciężki czas okazji jakoś przetrwać. Obudził mnie telefon. Myślę sobie, sprawdzę co w świecie słychać. Jakoś tak do USA mnie zagnało, weszłam na stronę make up geek. Myślę sobie, sprawdzę czy są te cienie, których nie udało mi się kupić na beauty bay. Były, a jakże, nawet było więcej. Siedem mi się spodobało.

Chyba tymi dolarami co mi uciekły z karty obciąże tego co mnie obudził

Oglaszam bana na jakiekolwiek cienie. Do odwołania.
To już nie jest śmieszne.

sorry.... ja ostatnio dumalam czy wino otworzyc bo po winku/piwku nie klikam///tak dla zasady/// aby tylko przetrwac wieczor.
jak nie jeden nawyk to drugi...oba pod odwyk sie kwalifikuja
Stary 2017-11-24, 22:00   #2885
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:
O i ja mam info od Mac

Uprzejmie informujemy, że ze względu na bardzo duże zainteresowanie produktem został on wyprzedany w ilości większej niż był w magazynie. Jest to oczywiście błąd systemu dotyczący synchronizacji danych, za który najmocniej przepraszamy. Nasz dział techniczny pracuje nad ustaleniem przyczyny tej sytuacji. Niestety Pani zamówienie nie może być zrealizowane.

W ramach rekompensaty za zaistniałą sytuację chcielibyśmy zaproponować Pani jednorazowy, wygenerowany specjalnie dla Pani rabat -25% na nasz asortyment z wyłączeniem produktów z linii Viva Glam, Travel Size, Snow Ball i Robert Lee Moris.

A niby wysłano.

No cóż, przeżyję to jakoś.
Tak jak Miśka na pocieszenie naklikam cieni, zostawię laptopa na noc, może się mój Misiek domyśli.
Tylko żeby mi już ciastek nie kupował.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Technicy pracują nad ustaleniem przyczyny. Dobre sobie.
Ubawiłam się, mimo wszystko.

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
No i moje zamówienie też anulowane

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
TO JA TEZ CHCE moze zdaze przed wyjsciem capnac. Taki sport . O!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

za dobre samopoczucie kciukasy!
ja tez jakos ochoty na zakupy nie mam, ale jak Was czytam to tez wszystko chce

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

dobrze ze ja na wyspie, bezpiecznie sobie posiedze jeszcze. nigdy sie nie zalapalam na boxa..... chyba ostatnio cos bylo i moglam klikac, ale marna ta kiszka byla. generalnie za pozno nadrabiam. Chyba pora to zmienic jakos!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

O super, i cukierki gratisik!!!!! dla konia beda!

A ja nie dostalam kodu na Yopki jak prosilam, on juz sie skonczyl?
podesle jakas dobra duszka¿?
Dzięki! Wirusa załapałam jakiegoś
Stary 2017-11-24, 22:07   #2886
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
No jak nie pędzle to palety mi tu podsuwają

I żadna nic nie prasuje bo mi nikt jeszcze żelazka ze stacją parowa od rana nikt nie polecił

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czytałam z doskoku i nie doczytałam, że piszesz o tym. Ja ostatnio kupiłam philipsa i super się prasuje. Tylko jak długo prasuję to mi trochę kapie woda z deski

ja mam takie.
https://www.euro.com.pl/zelazka-syst...c9550-02.bhtml
Jest fajne bo nie przypala i nie wyświeca tak tkanin jak zwykłe. Jak przejadę po zagnieceniu to materiał świeci się trochę ale po praniu to znika. Te droższe modele mają chyba jeszcze lepiej to rozwiązane. Więc zależy ile chcesz przeznaczyć środków na zakup. Automatycznie dobiera temperature do tkaniny.

moi rodzice kupili tańszy model ale nie mają automatycznego doboru temperatury i wyjmowanego pojemnika na wodę

https://www.euro.com.pl/zelazka-syst...c6616-20.bhtml
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-24, 22:09   #2887
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam z zakupów, ale wkur.... na 150 Jakaś baba mnie popchnęła na schodach, spadłam, nogę skręciłam, wargę rozwaliłam, prezent potłukłam Także stacjonarnie BF do d... Dobrze że tę babę inni złapali i kazali mi kasę zwrócić, bo już próbowała zwiać. No i jeszcze przegląd na pogotowiu mi zrobili Bożżż Więc w galerii tylko zakupiłam ceramikę i 2 staniki w Triumphie. A teraz kaleka ;(

Jakie są teraz koty do D. prócz -20%/-30 na NYX i prezentu niespodzianki?
Wspolczuje sytuacji, oby kostka szybko sie wygoila, jednak bezpieczniej kilkac z domku.

szkoda anulowanych maczkowych zamowien , chyba tylko Never nalezy do szczesliwcow!
Stary 2017-11-24, 22:09   #2888
saipan
Zakorzenienie

Brak wyjmowanego pojemnika jest upierdliwy troche bo wode powinno sie wylewac po prasowaniu
Stary 2017-11-24, 22:10   #2889
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Wart obejrzenia ten serial?
Nie wiem
Szukałam czegoś lekkiego do poczytania, bo ileż można te kryminały, thrillery i inne sensację czytać... A wiadomo, że najlżejsze są romansidła. No ale takie zwykłe 'poznali się, zakochali, on ją zdradził/oszukał/oskubał z piórek, a potem przeprosił, ona wybaczyła, żyli długo i szczęśliwie' to takie nudne są... Ale szukając tego 'czegoś' idealnego trafiłam właśnie na Outlander. Przeczytałam 2 części pomijając sceny seksu, bo to po jakimś czasie, tak mniej więcej po 3-4 scenie jest już nudne. No ale przeczytałam, wymiękłam gdzie w okolicach ⅓ 3 części. Niby mnie ciekawi ale, jakoś nie mogę się wczuć w klimat. Może dlatego, że akcja że Szkocji przenosi się do Ameryki? Kto wie.
W każdym razie 2 pierwsze części mi się podobały. Tajemnica, klimat Szkocji, wzgórza, wrzosowiska i wiatr targajacy włosy, przystojni (w większości, albo może i nie - kwestia gustu i wyobraźni) mężczyźni. Potem coś się zepsuło... Moze jeszcze wrócę, ale nie gwarantuję.
A co do serialu, o który pytałaś
Niby fajny, nadal piękna Szkocja, całkiem nieźle kostiumy, aktorzy dają radę, ale jako, że wiem co będzie dalej to widziałam może że 4 odcinki i to bardziej jako 'gadanie w tle' przy prasowaniu, niż faktyczne oglądanie. A, no Jaimie jednak się rozminął z tym z mojej wyobraźni
Niemniej warto zobaczyć 2, albo i 3 odcinki, żeby wyrobić sobie własne zdanie, a nóż widelec, albo inny korkociąg spodoba Ci się?
Chyba powinnam pójść spać, bo jakieś monologi liryczne mi się włączają. Przed chwilą pisałam maila do Rossmanna i to samo epopeja mi wyszła...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-24, 22:19   #2890
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, współczuję.

Misiek łazi teraz co tydzień na piłeczkę, pełen zaangażowania hatriki strzela. Na boisku zapomina o tym, że ojcem jest, głową rodziny. Liczą się tylko gole.
No i trafił na takiego co zamiast w piłkę trafił w kostkę.
I teraz jęczy mi od tygodni, bo kontuzja wraca co tydzień.
I smaruje obolałe miejsce Altacetem czy Altaziają.

Jakie staniki kupiłaś?
Miszcz pozytywu!!! Kobieto Ty sie wez za pisanie zawodowo ---np moglabys odpisywac na listy na portalach ludziom. Kariere Ci wroze!!!! potem kto Cie poleci tu i tam i bedziesz miec rubryke gdzieniegdzi...a po rubryce to wiesz co....czerwony dywan, celebrytoza, och i ach usmiech do aparatu, papparazzi pod oknami. marnujesz talent! chociaz nie....rozbawiasz towarzystwo tutaj!

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
i sobie myślę, że któraś miałam Anglika. Ale to chyba była Cansada. Poza tym, z tego co wiem, to Anglicy w kiltach nie chodzą, a w spódnicach tym bardziej... To musi być Szkot. Ale zerknęłam jeszcze raz. I przeczytałam. Tym razem z sensem.
i to taki co za kolnierz nie wylewa

Edytowane przez cansada
Czas edycji: 2017-11-24 o 22:36
Stary 2017-11-24, 22:20   #2891
michalina_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
ale bym zjadła takie ciasto Aż mam ślinotok jak o nim pomyślę. Kupiłam sobie ostatnio jakiś taki zdrowy, wypiek czekoladowy. Bez cukru, bez mąki pszennej i jeszcze kilka "bez" z naciskiem na bez smaku

michalina_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-24, 22:23   #2892
cansada
Zakorzenienie

Cytat:

Szkota to ja mam w domu, tyle co się muszę nakombinować, żeby tego węża wyciągnąć z kieszeni to wiem tylko ja.
Pół żartem, pół serio.

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Jednak dobrze ze Szkota u mnie w domu niet.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:

Kilan, na zdrowiu się nie oszczędza.
Klikaj!

Powiedzmy, że oszczędny.

Oszczedny to chyba jak rozsadny. Trzymaj sie go dziewczyno!!!!
Stary 2017-11-24, 22:23   #2893
be_zludna
Zakorzenienie

W końcu skończyłam dyżur oczywiście w trakcie jeszcze coś doklikane, ale jak jedno na prezent i nie ja płaciłam, a drugie na pół z mamą, to się nie liczy, nie?

I skoro blisko północy to już napisze wszystkim. Colorsvibe pl ma 50% na cały asortyment, w tym także na Jeffree. To najlepsze pomadki jakich używałam. Cena ok. 45pln jest śmieszna za taką jakość. Pewnie już mało zostało, ale większość dostała namiar, a niektórzy wykupili pół sklepu...

W ogóle to tak dumam, że niedługo krem pod oczy mi się skończy, a ja nie mam zapasu. Kupiłbym coś tańszego jako przejściowy. Ktoś coś poleci fajnego? Jakaś tania, dobra perełka

be_zludna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-24, 22:27   #2894
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Mialam tydzien wolnego . Mialam stacje Philipsiaka , ok, a teraz mam Polti pro ale juz kilkuletnie i bardzo sobie chwale. Lubie funkcje pary do prasowania w pionie-sukienki delikatne na wieszakach migiem sie odprasuje bez zniszczen i zadnych swiecen nie ma!
Mnie najbardziej kusi Philips tylko jeszcze nie wiem jaki model. Mam tę funkcję prasowania na jednym ustawieniu w obecnym żelazku i strasznie to lubię. Polti pro nie kojarzę, w ogóle to sprzedają w Polsce?
Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-24, 22:31   #2895
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Brak wyjmowanego pojemnika jest upierdliwy troche bo wode powinno sie wylewac po prasowaniu
ja nie wylewam od lat ale uzywam tylko wode zdemineralizowana. wczesniej uzywalam destylowana i ponoc nie dziala jak nalezy. ale u mnie w instrukcji drukowanymi grubymi literami bylo napisane...wiec cos jest na rzeczy.
Stary 2017-11-24, 22:32   #2896
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Czytałam z doskoku i nie doczytałam, że piszesz o tym. Ja ostatnio kupiłam philipsa i super się prasuje. Tylko jak długo prasuję to mi trochę kapie woda z deski

ja mam takie.
https://www.euro.com.pl/zelazka-syst...c9550-02.bhtml
Jest fajne bo nie przypala i nie wyświeca tak tkanin jak zwykłe. Jak przejadę po zagnieceniu to materiał świeci się trochę ale po praniu to znika. Te droższe modele mają chyba jeszcze lepiej to rozwiązane. Więc zależy ile chcesz przeznaczyć środków na zakup. Automatycznie dobiera temperature do tkaniny.

moi rodzice kupili tańszy model ale nie mają automatycznego doboru temperatury i wyjmowanego pojemnika na wodę

https://www.euro.com.pl/zelazka-syst...c6616-20.bhtml
Jak najmniej oczywiście Ale automatyczny dobór temperatury to konieczność Ten Twój model super, tylko go nie ma w Kraku a cena zacna... No nic będę szukać, może gdzieś upoluję jeszcze w dobrej cenie.
Stary 2017-11-24, 22:47   #2897
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie najbardziej kusi Philips tylko jeszcze nie wiem jaki model. Mam tę funkcję prasowania na jednym ustawieniu w obecnym żelazku i strasznie to lubię. Polti pro nie kojarzę, w ogóle to sprzedają w Polsce?
Dopoki TZ nie kupil stacji tez nie znalam tej firmy, a ponoc jest znana.
Te stacje Pro maja dosc ciezkie zelazka, ale prasuja super!

https://www.polti.com/ironing/steam-...ns-with-boiler

i maja system ze mozesz sobie kupic Vaporetto Lecoaspira a potem koncowki aby z tego zrobic, steamer, zelazko parowe badz odkurzacz z para na goraco...

Edytowane przez cansada
Czas edycji: 2017-11-24 o 22:58
Stary 2017-11-24, 23:19   #2898
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Dopoki TZ nie kupil stacji tez nie znalam tej firmy, a ponoc jest znana.
Te stacje Pro maja dosc ciezkie zelazka, ale prasuja super!

https://www.polti.com/ironing/steam-...ns-with-boiler

i maja system ze mozesz sobie kupic Vaporetto Lecoaspira a potem koncowki aby z tego zrobic, steamer, zelazko parowe badz odkurzacz z para na goraco...
Dzięki, przejrzę
Stary 2017-11-24, 23:19   #2899
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Czy ktoś wie, czy kod -15% z Tagomago łączy się z kodem z kuponu płatniczego Pback (tego wykorzystującego pkty)?
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-25, 01:26   #2900
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Po pracy wybrałam się do The Body Shop i przytuliłam masło wanilia i dynia, żel kokosowy i zestaw miniaków ze świątecznej linii Vanilla Chai za 24,50 (nie wiem, czy będzie dla mnie, czy na prezent)
Ja lubię jeszcze zapach orzechów brazyliero, generalnie prawie 90% to spoko zapachy. Tylko nie SATSUMA

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
Co się dzieje z ludźmi
Trzymaj się

Cytat:
Ojej, współczuję.

(...)I smaruje obolałe miejsce Altacetem czy Altaziają.

Jakie staniki kupiłaś?
O, pierwsze słyszę o tej Ziajce, dobre to to jest?

http://pl.triumph.com/minimizer/lady...1768_Bourgogne - mamie czarny, a mnie ten nowy kolor, baaaaardzo wygodne staniory
http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...07_Royal%20Red ten czerwoniutki
http://pl.triumph.com/usztywniany-bi...%20Combination + do tego majteczki z tej serii
http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...lor=0004_Black cały komplet
http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...5_Smoky%20Pink ten różowy
http://pl.triumph.com/usztywniany-bi...5_Smoky%20Pink tu różowy i czarny komplet

Cytat:
O jejku

Cytat:
Ło ła boga... Co to się z ludźmi dzieje...
jak puchnie, to octem jabłkowym przyłóż... Sprawdzone, nie wiem ile razy w życiu miałam uszkodzone stawy skokowego. Zawsze pomaga

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Słabo trochę... Ale tak mi skóra świruje, że chyba potrzebuję czegoś sensownego. A tołpa specjalist była ok, to może ta też pomoże... A co tam. Klikam. Może ktoś się zlituje i wrzuci coś dodatkowego do paczki.
Nie mam natury. Wróć, natury mam pod dostatkiem. Drogerii Natura nie mam. Rossmanna mam, ale taki mały, że nawet z Bielendy są tylko dwa kremy. Hebe mam 40km dalej, ale tam nie ma gdzie parkować... To może lepiej kliknę. I tak są przecenione.

Ja to żeby odratować skręconą nogę to - altacet w żelu i rozpuszczony, ocet, stabilizator i kula (serio ;() spanie z nogą na twardych poduszkach i zwolnienie z pracy. Ech, stara kontuzja, jeszcze z dzieciństwa i potem noga zawsze dziwne problemy miała. Chyba ją sobie zoperuję wreszcie lub obetnę A i oczywiście zero szpilek, tego to serio kobietom zazdraszczam, mam dosłownie 2 pary szpilek na gigaokazje A tak bym chciała całą szafę...

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
No prze jaja! Co za babszytl, stara ? młoda?
Bardzo fajnie, ze ktoś zareagował.
Coś w typie posłanki Pawłowicz Jakiś gość na oko z 40 za nią pobiegł jak jakiś heros i ją doprowadził, kazał przeprosić i w ogóle. Ech, no mam już swojego TŻa...

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość
Skąd się biorą te oszczędne chłopy?
ZEWSZĄD!

Cytat:
Wspolczuje sytuacji, oby kostka szybko sie wygoila, jednak bezpieczniej kilkac z domku.
Mama chciała koniecznie staniki i buty przymierzać, jak to osoba, która nigdy online nic nie zamówiła

Cytat:
Napisane przez be_zludna Pokaż wiadomość
I skoro blisko północy to już napisze wszystkim. Colorsvibe pl ma 50% na cały asortyment, w tym także na Jeffree. To najlepsze pomadki jakich używałam. Cena ok. 45pln jest śmieszna za taką jakość. Pewnie już mało zostało, ale większość dostała namiar, a niektórzy wykupili pół sklepu...

W ogóle to tak dumam, że niedługo krem pod oczy mi się skończy, a ja nie mam zapasu. Kupiłbym coś tańszego jako przejściowy. Ktoś coś poleci fajnego? Jakaś tania, dobra perełka
Dobrze, że nie wiedziałam, bo bym brała od Stara Też uwielbiam jego produkty (w Stanach konkuruje ciągle z Kat, swoją ex znajomą zresztą) - szminy lux, a rozświetlacze naprawdę hiperpigmentacja, nie do zdarcia są, ale Jeffree to maniak rozświetlaczy.
Jeśli potrzebujesz tylko nawilżenia i czegoś serio bardzo taniego to polecam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ugencreme.html

U mnie biednie, tzn. póki co podczas BF nie zrobiłam impulsywnego zakupu, no prawie...

- W Naturze 2 produkty Tołpy i parę tanioszek z kolorówki, wsio -50%
- W YR jak rzucali kodami to ze 3 zamówienia kuzynce natrzaskałam, bo dużo wód SEP chciała i jakieś zestawy
- W e-naturalne zamówienie przede wszystkim dla aloesu, bo zimą mnie ratuje
- W chodniku literackim 6 książek (ale widzę, że powoli podnoszą już ceny) - i mam książkę Schmitta, Rowling, Dity von Teese, RedLipstick, jeden poradnik z psychologii i Grishama za 95 zeta, gdzie normalnie z 250 zeta więcej sobie życzą za to. I dorzucali za 1,9 jeszcze 1 książkę to wybrałam książkę o Beksińskich
- w Triumphie natrzaskałam równo, ale siebie i mamę obkupiłam, a weszłam po 1 stanik niby Ale że to mały salon był to prócz -30% dostałam za dosłownie 10 zł to http://pl.triumph.com/body/velvet-sp...lor=0004_Black Podejrzewam, że im dzienny utarg zrobiłam
- i w Tago kupiłam 100 słonika, 100 Bijons Heat Wild Orchid (pięknie na mnie pachnie, bo bardzo czuć kokosa i magnolię ) i 2 paki plastrów Cettua na brzydki ryj, tzn. na pryszcze, bo ostatnio skóra mi świruje. I udało mi się -15% i kupon pback połączyć i zapłacę za to zawrotną sumę niecałych 50 zeta
- No i ceramiczne wazony na prezent świąteczny 1 gratisowo

Czeka mnie jeszcze buszowanie w glamshop (ale to by był już impuls total), empiku (też książek w promo natrzaskam), chińskim allegro etui na tel chcę i bóg wie co jeszcze znajdę (o ile BF jeszcze działa), w D. z chęcią się rozejrzę, ale przez cały dzień nie mogę się zalogować i siada strona. I jeszcze mniejsze drogerie typu ekobieca, ezebra, etc. - szukam przede wszystkim prezentu dla babci, która po 60 latach stwierdziła, że musi o brwi zadbać. I ją wiozę za tydzień na regulację, może delikatną hennę i obczajam coś do ujarzmiania domowego krzaczastych brwi, coś co by je też wygładziło i nie wiem co lepsze - wosk, czy żel? I czy po ujarzmieniu powinna raczej malować się cieniem niż kredką? Babcia ma jeszcze gęstsze i grubsze brwi niż Cara Delevingne. A nie chcę jej inwestować w bardzo drogie produkty, bo może w ogóle nie umieć się pomalować i je w ogóle zarzuci jak sobie nie poradzi Doradźcie co kupić O, i może popatrzę co dają w tej drogerii Pigment i Kontigo.

Wiecie też może czy któreś sklepy meblowe robią BF? Bo mama chciała kupić sofę o małych wymiarach - jest jej potrzebna taka przejściowa, bardzo mała i niedroga, bo to ma być taka sofa awaryjna póki nie urządzi się pokoju od nowa. A czasem się któreś z rodziców jak jest chore musi odizolować i nie ma gdzie. A pracują z młodzieżą, więc ciągle coś łapią... I mama znowu się zaziębia i już wnerwa łapie

Edytowane przez Xandrine_Marie
Czas edycji: 2017-11-25 o 01:47
Stary 2017-11-25, 01:55   #2901
be_zludna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię jeszcze zapach orzechów brazyliero, generalnie prawie 90% to spoko zapachy. Tylko nie SATSUMA

O, pierwsze słyszę o tej Ziajce, dobre to to jest?

http://pl.triumph.com/minimizer/lady...1768_Bourgogne - mamie czarny, a mnie ten nowy kolor, baaaaardzo wygodne staniory
http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...07_Royal%20Red ten czerwoniutki
http://pl.triumph.com/usztywniany-bi...%20Combination + do tego majteczki z tej serii
http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...lor=0004_Black cały komplet
http://pl.triumph.com/biustonosz-z-f...5_Smoky%20Pink ten różowy
http://pl.triumph.com/usztywniany-bi...5_Smoky%20Pink tu różowy i czarny komplet

Ja to żeby odratować skręconą nogę to - altacet w żelu i rozpuszczony, ocet, stabilizator i kula (serio ;() spanie z nogą na twardych poduszkach i zwolnienie z pracy. Ech, stara kontuzja, jeszcze z dzieciństwa i potem noga zawsze dziwne problemy miała. Chyba ją sobie zoperuję wreszcie lub obetnę A i oczywiście zero szpilek, tego to serio kobietom zazdraszczam, mam dosłownie 2 pary szpilek na gigaokazje A tak bym chciała całą szafę...

Coś w typie posłanki Pawłowicz Jakiś gość na oko z 40 za nią pobiegł jak jakiś heros i ją doprowadził, kazał przeprosić i w ogóle. Ech, no mam już swojego TŻa...

ZEWSZĄD!

Mama chciała koniecznie staniki i buty przymierzać, jak to osoba, która nigdy online nic nie zamówiła

Dobrze, że nie wiedziałam, bo bym brała od Stara Też uwielbiam jego produkty (w Stanach konkuruje ciągle z Kat, swoją ex znajomą zresztą) - szminy lux, a rozświetlacze naprawdę hiperpigmentacja, nie do zdarcia są, ale Jeffree to maniak rozświetlaczy.
Jeśli potrzebujesz tylko nawilżenia i czegoś serio bardzo taniego to polecam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ugencreme.html

U mnie biednie, tzn. póki co podczas BF nie zrobiłam impulsywnego zakupu, no prawie...

- W Naturze 2 produkty Tołpy i parę tanioszek z kolorówki, wsio -50%
- W YR jak rzucali kodami to ze 3 zamówienia kuzynce natrzaskałam, bo dużo wód SEP chciała i jakieś zestawy
- W e-naturalne zamówienie przede wszystkim dla aloesu, bo zimą mnie ratuje
- W chodniku literackim 6 książek (ale widzę, że powoli podnoszą już ceny) - i mam książkę Schmitta, Rowling, Dity von Teese, RedLipstick, jeden poradnik z psychologii i Grishama za 95 zeta, gdzie normalnie z 250 zeta więcej sobie życzą za to. I dorzucali za 1,9 jeszcze 1 książkę to wybrałam książkę o Beksińskich
- w Triumphie natrzaskałam równo, ale siebie i mamę obkupiłam, a weszłam po 1 stanik niby Ale że to mały salon był to prócz -30% dostałam za dosłownie 10 zł to http://pl.triumph.com/body/velvet-sp...lor=0004_Black Podejrzewam, że im dzienny utarg zrobiłam
- i w Tago kupiłam 100 słonika, 100 Bijons Heat Wild Orchid (pięknie na mnie pachnie, bo bardzo czuć kokosa i magnolię ) i 2 paki plastrów Cettua na brzydki ryj, tzn. na pryszcze, bo ostatnio skóra mi świruje. I udało mi się -15% i kupon pback połączyć i zapłacę za to zawrotną sumę niecałych 50 zeta
- No i ceramiczne wazony na prezent świąteczny 1 gratisowo

Czeka mnie jeszcze buszowanie w glamshop (ale to by był już impuls total), empiku (też książek w promo natrzaskam), chińskim allegro etui na tel chcę i bóg wie co jeszcze znajdę (o ile BF jeszcze działa), w D. z chęcią się rozejrzę, ale przez cały dzień nie mogę się zalogować i siada strona. I jeszcze mniejsze drogerie typu ekobieca, ezebra, etc. - szukam przede wszystkim prezentu dla babci, która po 60 latach stwierdziła, że musi o brwi zadbać. I ją wiozę za tydzień na regulację, może delikatną hennę i obczajam coś do ujarzmiania domowego krzaczastych brwi, coś co by je też wygładziło i nie wiem co lepsze - wosk, czy żel? I czy po ujarzmieniu powinna raczej malować się cieniem niż kredką? Babcia ma jeszcze gęstsze i grubsze brwi niż Cara Delevingne. A nie chcę jej inwestować w bardzo drogie produkty, bo może w ogóle nie umieć się pomalować i je w ogóle zarzuci jak sobie nie poradzi Doradźcie co kupić O, i może popatrzę co dają w tej drogerii Pigment i Kontigo.

Wiecie też może czy któreś sklepy meblowe robią BF? Bo mama chciała kupić sofę o małych wymiarach - jest jej potrzebna taka przejściowa, bardzo mała i niedroga, bo to ma być taka sofa awaryjna póki nie urządzi się pokoju od nowa. A czasem się któreś z rodziców jak jest chore musi odizolować i nie ma gdzie. A pracują z młodzieżą, więc ciągle coś łapią... I mama znowu się zaziębia i już wnerwa łapie
Nawilżenie mało, chociaż cokolwiek więcej

Rzeczywiscie prawie nic nie kupiłaś na bf! Że też Ci doby starczyło

be_zludna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-25, 03:58   #2902
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
Nawilżenie mało, chociaż cokolwiek więcej

Rzeczywiscie prawie nic nie kupiłaś na bf! Że też Ci doby starczyło

Oj tam oj tam Podejrzewam, że ludzie więcej biorą Np. dziś w Orange te telefony bez zawierania umowy Ja to ogólnie np. do takich tanioszek (jak też czekam na promo na droższe/ulubione) dodaję naturalne składniki, ekstrakty, oleje, witaminki i już mnie ładniej napina O, np. to dodaję https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-upLi...-liftingu/1041

---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

czy drogeria pigment nie wie, że nie jadam słodyczy
Miśko, to jest wsio z drogerii pigment, czy tylko Nabla, a Yope z Kontigo? I jeśli można spytać to ile płaciłaś za cienie? Bo też się napaliłam na Nablę
Stary 2017-11-25, 05:53   #2903
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wylewam od lat ale uzywam tylko wode zdemineralizowana. wczesniej uzywalam destylowana i ponoc nie dziala jak nalezy. ale u mnie w instrukcji drukowanymi grubymi literami bylo napisane...wiec cos jest na rzeczy.
U mnie w instrukcji właśnie jest info żeby wylewać wodę. Ja po zakupie dostałam gratis filtr-dzbanek w którym wodę filtruje ale można używać kranówy bo jest system odkamieniania . Muszę to zrobić właśnie.

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

To ten filtr
https://www.philips.pl/sklep/gospoda...zek/p/GC024_10

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-25, 06:26   #2904
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

Miśko, to jest wsio z drogerii pigment, czy tylko Nabla, a Yope z Kontigo? I jeśli można spytać to ile płaciłaś za cienie? Bo też się napaliłam na Nablę
pigment i kontigo
za cienie poszło 190 zeta

Saipan co my nie śpimy

depilkę z rana se umówiłam w sobote :coje st:
ale za to po drodze mam galerie a w niej oby rozmiary były, oby

aaaaaa Kilaneczko dostałaś kota do feme? maila na bank dostałam z jakimś promo

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-25, 06:32   #2905
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
pigment i kontigo

Saipan co my nie śpimy

depilkę z rana se umówiłam w sobote :coje st:
ale za to po drodze mam galerie a w niej oby rozmiary były, oby

aaaaaa Kilaneczko dostałaś kota do feme? maila na bank dostałam z jakimś promo
Ja nie śpię za karę bo ostatnio chodziłam i chwalilam się że nie mam od jakiegoś czasu problemów że snem hahahah.
Kurde mam powrót ukraincow na taras. Zrywają spieprzona fuge. Mezus furii dostaje bo dwie godziny doczyszczal po nich płytki mieczem parowym i odkurzaczem myjacym

A tak w ogóle to byłam w szoku że nagle wlezli po drabinach na trzecie piętro. Budze sie a tu obcy za oknem. Kurde muszę rolety antywłamaniowe zamontować.

Stary 2017-11-25, 07:23   #2906
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
pigment i kontigo
Ale Nabla jest tego warta Sama mam trochę ich cieni i się u mnie tak jak Zoevy trzymają i nie osypują, od Hani za to nigdy nie wiem co brać, bo jedne cienie trwałe, a inne sypią się potwornie (i nie mówię tu o beztalkowcach) - ale prawie 90% kolorów jest piękna Ciekawe jak u niej z pigmentami, ktoś posiada?
Stary 2017-11-25, 07:24   #2907
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu skończyłam dyżur oczywiście w trakcie jeszcze coś doklikane, ale jak jedno na prezent i nie ja płaciłam, a drugie na pół z mamą, to się nie liczy, nie?

tani i dobry - to tylko Martina Gebhart krem z awokado, ale to taki treściwy krem - nie wiem jakie lubisz, ale dla mnie super - lepszy od Kiehl's
nie wiem który słoiczek juz mam, pojawiają się inne nowości do wypróbowania, ale Martine zawsze muszę mieć

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-25, 07:59   #2908
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

MIŚKAAaaa -nie umiem boldować w aplikacji, więc krzyczę dostałam wiadomość, ale muszę otworzyć na kompie, bo po aktualizacji aplikacji nie widać zdjęć...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-25, 08:50   #2909
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Ale Nabla jest tego warta Sama mam trochę ich cieni i się u mnie tak jak Zoevy trzymają i nie osypują, od Hani za to nigdy nie wiem co brać, bo jedne cienie trwałe, a inne sypią się potwornie (i nie mówię tu o beztalkowcach) - ale prawie 90% kolorów jest piękna Ciekawe jak u niej z pigmentami, ktoś posiada?
Mam kolor z rose z nazwie. Bardzo ładny, nie kawali się, trwałość porównywalna do innych pigmentów, wszystko zależy od aplikacji. Na pewno nie gorsze niż inglotowe czy goshowe.
Podoba mi się to, że te pigmenty są małe (duże pigmenty mnie przerażają - po co komuś, kto nie jest wizażystą duży pigment?) za niską cenę. Jest to dobrze pomyślane.

Jako anegdotę powiem Wam, że ostatnio koleżanka poprosiła abym zrobiła jej i jej mamie makijaż na uroczystość rodzinną Coś czuję, że to może być początek mojej wielkiej wizażowej kariery
Rozbawił mnie ten żart

Dzień dobry

Miłej soboty dziewczyny . Na szczęście przez większą część weekendu będę odcięta od netu.

Zamówienie z BB wysłane , ale nie dostałam żadnego linku do śledzenia.
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-25, 08:59   #2910
xdorkax
Zadomowienie

Dzien doberek

Jest słoneczko, dla wszystkich za poczynione zakupy.
dla cierpiących.

Wczoraj nic nie kupiłam, w prayc nie miałam czasu, a w domu jak juz zasiadłam do laptopa, to młody wylał mi całą swoją herbatkę na niego.
Kilaneczka, jakiego kupiłaś laptopa?
xdorkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości