Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-11, 07:30   #2881
summer_overture
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Asiaczek, najlepszości! Lekkiego rozwiązania i zdrowego bobasa

Dzięki za kciukasy, to taka wizyta po której wiele się nie spodziewam, bo mój lekarz to taki luzak, czasem mam wrażenie, że tylko piwka w gabinecie nam brakuje Więc nie nastawiam się na żadne badania, pomiary ani nic

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 07:39   #2882
dorka24
Rozeznanie

Witam dwie nowe mamusie, wczoraj mi umknęło
Wczoraj mieliśmy pozycje do porodu na ćwiczeniach, łatwe nie są a jeszcze jak dojdą skurcze to już wogóle, ale damy radę
Ja dzisiaj w planach małe zakupki bo jutro znajomi przyjeżdżają na obiad i całe popołudnie, jakieś szybkie ciacho muszę ukręcić. I komode muszę jedną przejrzeć w której mam swoje szpargały, może uda mi się zwolnić trochę miejsca.

Powodzenia na wynikach, ja idę w poniedziałek

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 07:41   #2883
Sandam13
Rozeznanie

Witamy się w 30 tygodniu!
Mój plan na dzisiaj to pojechać do Lidla zobaczyć czy zostało tam jeszcze coś ciekawego, później pojadę sobie do piekarni gdzie kupowałam kołocz weselny bo śnił mi się dzisiaj! Przy cukrzycy mogę sobie pozwolić tylko na małe kawałki ale to zawsze coś! Później chyba wejdę do babci na kawkę, później do pracy zawieźć l4, a jak mąż wróci to pojedziemy do Smyka bo dostałam wczoraj smsa że przy zakupach za 140zl naliczają rabat 40zl, chce kupić recznik z kapturkiem też są w promocji teraz, do tego butelkę z Aventa, jakiś smoczek i może jakiś komplecik na wyjście że szpitala bo szukam jakiś fajny ale żeby body było kopertowe, a większość kompletów ma zwykle a niewiem czy będę potrafiła tak od razu maleństwu to założyć.
Zamówiłam już wczoraj koszule do karmienia, jako że idziemy w niedzielę na komunie kupiłam sobie ładną sukienkę w h&m, stworzyłam też wczoraj koszyk na Gemini, który w pewnym momencie zniknął i muszę to zrobić na nowo.. Wieczorem się biorę powoli za pranie naszych ubrań bo w środę wyjeżdżamy a mnie to z głowy wyleciało..
Był u nas właściciel mieszkania, które obecnie wynajmujemy i jeżeli nie znajdzie się nikt na nasze miejsce to będziemy musieli zapłacić odstępne także za lipiec nawet jeśli wyniesiemy się w czerwcu. Jedynie jak znajdzie się ktoś na nasze miejsce to wypowiedzenie jakoś obejdziemy..
I chciałam się jeszcze pochwalić, że wczoraj mój mąż dostał podwyżkę, jestem z niego taka dumna!

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 07:53   #2884
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Mój plan na dzisiaj to pojechać do Lidla zobaczyć czy zostało tam jeszcze coś ciekawego, później pojadę sobie do piekarni gdzie kupowałam kołocz weselny bo śnił mi się dzisiaj! Przy cukrzycy mogę sobie pozwolić tylko na małe kawałki ale to zawsze coś! Później chyba wejdę do babci na kawkę, później do pracy zawieźć l4, a jak mąż wróci to pojedziemy do Smyka bo dostałam wczoraj smsa że przy zakupach za 140zl naliczają rabat 40zl, chce kupić recznik z kapturkiem też są w promocji teraz, do tego butelkę z Aventa, jakiś smoczek i może jakiś komplecik na wyjście że szpitala bo szukam jakiś fajny ale żeby body było kopertowe, a większość kompletów ma zwykle a niewiem czy będę potrafiła tak od razu maleństwu to założyć.
Zamówiłam już wczoraj koszule do karmienia, jako że idziemy w niedzielę na komunie kupiłam sobie ładną sukienkę w h&m, stworzyłam też wczoraj koszyk na Gemini, który w pewnym momencie zniknął i muszę to zrobić na nowo.. Wieczorem się biorę powoli za pranie naszych ubrań bo w środę wyjeżdżamy a mnie to z głowy wyleciało..
Był u nas właściciel mieszkania, które obecnie wynajmujemy i jeżeli nie znajdzie się nikt na nasze miejsce to będziemy musieli zapłacić odstępne także za lipiec nawet jeśli wyniesiemy się w czerwcu. Jedynie jak znajdzie się ktoś na nasze miejsce to wypowiedzenie jakoś obejdziemy..
I chciałam się jeszcze pochwalić, że wczoraj mój mąż dostał podwyżkę, jestem z niego taka dumna!

Gratulacje za podwyżkę
U mojego w pracy też się coś kroi ale niewiadomo kiedy i ile

Stary 2018-05-11, 07:55   #2885
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
Gratulacje za podwyżkę
U mojego w pracy też się coś kroi ale niewiadomo kiedy i ile

Za to myśmy się kompletnie nie spodziewali wiedział że ma być jakieś zebranie ale myślał że będzie tylko kazanie że coś idzie nie tak a tu proszę. I to nie tak malutko bo miesięcznie jakieś 400zl

Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 07:59   #2886
aniama6
Zadomowienie

Witam z rana. Dziś w planach tez mam odwiedzenie Lidla- zakupy spożywcze, ale zobaczę tez ubranka, odbiór paczki, może lumpex, ale najpierw muszę popracować zdalnie i tak strasznie mi się nie chce, jednak nie dla mnie praca w domu, no ale muszę się zabrać, ehhh

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 08:00   #2887
emma90
Wtajemniczenie

Camelitos całkowicie się zgadzam się

Summer mój też coś ma z Twojego jedyne kiedy się zmartwił to jak mu z wypisem ze szpitala przyjechałam w styczniu a tak to luz. Kiedyś, w okolicach połówkowego, wyszła u dziecka kilka dni młodsza kość udowa i się pytam czy to ok, a od do mnie: "oczywiście, a pani ma wszystko równe? "
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-05-11, 08:08   #2888
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość

Summer mój też coś ma z Twojego jedyne kiedy się zmartwił to jak mu z wypisem ze szpitala przyjechałam w styczniu a tak to luz. Kiedyś, w okolicach połówkowego, wyszła u dziecka kilka dni młodsza kość udowa i się pytam czy to ok, a od do mnie: "oczywiście, a pani ma wszystko równe? "
Czy ja mówiłam że w piątki jest mało ludzi na pobranie krwi? cofam dzisiaj jakieś apogeum

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 08:21   #2889
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:

za podwyżkę
ja właśnie kliknęłam zamówienie na Gemini
Stary 2018-05-11, 08:34   #2890
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Za to myśmy się kompletnie nie spodziewali wiedział że ma być jakieś zebranie ale myślał że będzie tylko kazanie że coś idzie nie tak a tu proszę. I to nie tak malutko bo miesięcznie jakieś 400zl

To super taka kwota to duży zastrzyk gotówki u mojego takie zbiorowe dla wszystkich mają być, ale niektórym z niższą stawką mają dać więcej żeby podrównać

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
Witam z rana. Dziś w planach tez mam odwiedzenie Lidla- zakupy spożywcze, ale zobaczę tez ubranka, odbiór paczki, może lumpex, ale najpierw muszę popracować zdalnie i tak strasznie mi się nie chce, jednak nie dla mnie praca w domu, no ale muszę się zabrać, ehhh

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Przypomniałaś mi o lumpie też muszę zerknąć

Stary 2018-05-11, 08:36   #2891
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Monya dobrze ze sie odezwalas ! Wracasz do tego strasznego szpitala ?
Pola, co za postanowienie ! Trzymam kciuki
Oooo asiaczku wstawisz zdjęcia tej torby ? Wszystkiego najlepszego !! Zdrowia i spelnienia marzeń !
Summer kciuki za wizyte ! Może wez ze sobą tego browara
Jade dzis do galerii i sh. Chcialabym upolowac jakas sukienke na komunię. Co do tej promocji w smyku to tez dostalam informację na fb. Zastanawiam sie czy nie byloby korzystnie rzeczywiscie zrobic tam jakis zakupów.
Noc mialam straszna znowu ! Do 3 budzilam sie i krecilam a o 3 oczy jak pieciozlotowki i zgaga.... jeszcze dodatkowo rozbolal mnie brzuch i myslalam ze cos stworze, ale falszywy alarm. Zasnelam przed 5....

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-11, 08:38   #2892
dorka24
Rozeznanie

Cytat:

Mój też luzak, czasami ja się bardziej nakręcam, a przecież jakby było źle to by tego nie ukrywał
A odnośnie biustonosza wzięłam 75d, ale zapinam sobie na ostatnią haftkę.

Stary 2018-05-11, 08:49   #2893
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Asiaczek masz urodziny ? Wszystkiego najlepszego!
Pochwal się ciastem i torbą

Bursztynek udanego spotkania z dziewczynami

Emma ja może nie natrafiłam na artykuły dotyczące smaków dzieci, ale tak na chłopski rozum- jak wody płodowe zmieniają smak po słodkim, to pewnie zmieniają smak po wszystkim. Więc im częściej coś jem, tym bardziej znajomy jest to smak dla Małego.

Co do remontu to jeżeli jeszcze gdzieś szlifujecie, to może wstrzymajcie się z malowaniem, bo potem kurz ze szlifowania osiada się na świeżych ścianach...

Summer kciuki za wizyte! Niebieskie pudełko dostaje się zazwyczaj przy porodzie, czasem dostaje się podczas ciąży takie torby z próbkami- ja jedną dostałam od swojej położnej. Co do Niebieskiego Pudełka, to możesz spradzić na ich stronie, czy szpital, w którym będziesz rodzić, współpracuje z nimi:
https://niebieskiepudelko.pl/niebies...skarb-malucha/
wpisujesz miejscowość i wyświetlają Ci się placówki, które współpracująz tym projektem.

Camelitos ha ha ha ja miałam dzisiaj identycznie z tym sikaniem Jak na złość nie było
U mnie dzisiaj umiarkowana kolejka. Tylko raz natrafiłam na taki mega spokój, że przyszłam, wybrałam numerek i nawet nie zdążyłam usiąść, a już mnie wołali

Sandam u Ciebie to siędzieje! Poka sukienkę z H&M?
Ja mam wrazenie, że już nic mi nie pasuje I wkurzają mnie ludzie, bo jak tylko wspominam, że mi już powoli nic nie pasuje, to mówią z takim tonem "nie marudź, o co Ci chodzi" no jesteś w ciąży, to normalne!
Nikt mnie nie rozumie, tylko Wy

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 09:08   #2894
Ithili4n
Przyczajenie

Dziękuje Wam za miłe przyjęcie, na razie nieśmiało tylko czytam, ale pewnie się rozkręcę

Wczoraj pochwaliłam się koleżance ze do Was dołączyłam i że tak wszystko dobrze znoszę, a ona mi powiedziała, że owszem bardzo dobrze znoszę, ale za to stresuje się każdym kopnięciem

taki charakter

super, że zgrywam się z terminem porodu!
Ithili4n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 09:52   #2895
ovejita
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Asiaczek, wszystkiego najlepszego

Ja już dziś posprzątałam kuchnię i 2 łazienki za chwilę odpoczynek z książką, potem idę do Rossmana i na odebrać przesyłkę (ręczniki z mikrofibry do szpitala bo chce by zajmowały jak najmniej miejsca). A po południu idziemy z tz na warsztat odnośnie profilaktyki kolki

Sandam, gratulacje dla męża!

Edytowane przez ovejita
Czas edycji: 2018-05-11 o 09:56
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-05-11, 10:11   #2896
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dzień dobry witam się w 33tc... Boże, chyba padne jak ten czas przeleciał.. 80% ciąży już za mną!

Miałam ciężka noc :/ mała się źle ułożyła i mnie pod zebrami bolało, myślałam że się udusze.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 10:17   #2897
Patrycja28100
Rozeznanie

Witam. Znowu Was przepraszam ze sie nie odzywam. Jakos brak czasu.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png Capture%2B_2018-05-11-11-01-58.png (135,5 KB, 41 załadowań)
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 10:19   #2898
asiaczek
Zakorzenienie

Dziękuję za życzenia z tym ciastem to nie wiem czy zrobię. Teraz siedzę w piaskownicy,a jak synek usnie na drzemkę to.chyba musze odpocząć.

Załączam Wam zdjęcia torby.IMG_20180511_102630.jpegIMG_20180511_102609.jpeg

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-05-11, 10:23   #2899
pola25
Zakorzenienie

Asiaczku.może sernik.na zimno????
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 10:32   #2900
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:

Hahah, no też fajny lekarz mój, jak go zapytałam odnośnie infekcji, czy męża też nie trzeba byłoby leczyć jakimś antybiotykiem, to powiedział: "biedny mąż, dobrze, że mu pani nie każe wkładać do wrzątku"

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Monya dobrze ze sie odezwalas ! Wracasz do tego strasznego szpitala ?
Pola, co za postanowienie ! Trzymam kciuki
Oooo asiaczku wstawisz zdjęcia tej torby ? Wszystkiego najlepszego !! Zdrowia i spelnienia marzeń !
Summer kciuki za wizyte ! Może wez ze sobą tego browara
Jade dzis do galerii i sh. Chcialabym upolowac jakas sukienke na komunię. Co do tej promocji w smyku to tez dostalam informację na fb. Zastanawiam sie czy nie byloby korzystnie rzeczywiscie zrobic tam jakis zakupów.
Noc mialam straszna znowu ! Do 3 budzilam sie i krecilam a o 3 oczy jak pieciozlotowki i zgaga.... jeszcze dodatkowo rozbolal mnie brzuch i myslalam ze cos stworze, ale falszywy alarm. Zasnelam przed 5....

Zua, nic nie mów o piwie, jak czuję jego zapach to budzi się we mnie menel!
Co ty masz z tą zgaga? Bierzesz w końcu coś? Aaa no i przyznaj się, co jadłaś na kolację, to może znajdziemy winowajcę

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Asiaczek masz urodziny ? Wszystkiego najlepszego!
Pochwal się ciastem i torbą

Bursztynek udanego spotkania z dziewczynami

Emma ja może nie natrafiłam na artykuły dotyczące smaków dzieci, ale tak na chłopski rozum- jak wody płodowe zmieniają smak po słodkim, to pewnie zmieniają smak po wszystkim. Więc im częściej coś jem, tym bardziej znajomy jest to smak dla Małego.

Co do remontu to jeżeli jeszcze gdzieś szlifujecie, to może wstrzymajcie się z malowaniem, bo potem kurz ze szlifowania osiada się na świeżych ścianach...

Summer kciuki za wizyte! Niebieskie pudełko dostaje się zazwyczaj przy porodzie, czasem dostaje się podczas ciąży takie torby z próbkami- ja jedną dostałam od swojej położnej. Co do Niebieskiego Pudełka, to możesz spradzić na ich stronie, czy szpital, w którym będziesz rodzić, współpracuje z nimi:
https://niebieskiepudelko.pl/niebies...skarb-malucha/
wpisujesz miejscowość i wyświetlają Ci się placówki, które współpracująz tym projektem.

Camelitos ha ha ha ja miałam dzisiaj identycznie z tym sikaniem Jak na złość nie było
U mnie dzisiaj umiarkowana kolejka. Tylko raz natrafiłam na taki mega spokój, że przyszłam, wybrałam numerek i nawet nie zdążyłam usiąść, a już mnie wołali

Sandam u Ciebie to siędzieje! Poka sukienkę z H&M?
Ja mam wrazenie, że już nic mi nie pasuje I wkurzają mnie ludzie, bo jak tylko wspominam, że mi już powoli nic nie pasuje, to mówią z takim tonem "nie marudź, o co Ci chodzi" no jesteś w ciąży, to normalne!
Nikt mnie nie rozumie, tylko Wy
O, dzięki Kropko za info, zaraz sprawdzę, to może jeszcze zmienię szpital
Mnie też ludzie gadają, że skorom w ciąży to czemu się przejmuję pierdołami albo jakieś teksty w stylu "już niedługo". Co z tego, że niedługo, jak ja do sklepu wyjść nie mogę, bo czuję się jak baleron

Wymiana KSIĄŻEK
Stary 2018-05-11, 10:36   #2901
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenia z tym ciastem to nie wiem czy zrobię. Teraz siedzę w piaskownicy,a jak synek usnie na drzemkę to.chyba musze odpocząć.

Załączam Wam zdjęcia torby.Załącznik 7531961Załącznik 7531966

Sliczna ta torba

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Gratuluje wszystkim udanych wizyt.

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 10:56   #2902
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Hahah, no też fajny lekarz mój, jak go zapytałam odnośnie infekcji, czy męża też nie trzeba byłoby leczyć jakimś antybiotykiem, to powiedział: "biedny mąż, dobrze, że mu pani nie każe wkładać do wrzątku"

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Nadrabiam zaległości zdjęciowe
część wczorajszych kappahlowych zakupów i kokon + kocyki poofi i bambusowy otulacz petitcoco + zamówienie z bebespace

Stary 2018-05-11, 11:04   #2903
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość

Zua, nic nie mów o piwie, jak czuję jego zapach to budzi się we mnie menel!
Co ty masz z tą zgaga? Bierzesz w końcu coś? Aaa no i przyznaj się, co jadłaś na kolację, to może znajdziemy winowajcę

O, dzięki Kropko za info, zaraz sprawdzę, to może jeszcze zmienię szpital
Mnie też ludzie gadają, że skorom w ciąży to czemu się przejmuję pierdołami albo jakieś teksty w stylu "już niedługo". Co z tego, że niedługo, jak ja do sklepu wyjść nie mogę, bo czuję się jak baleron
To u mnie znów gin po każdej mojej infekcji wręcz każe leczyć męża, bo po prostu inaczej jest bez sensu, bo oni infekcji nie odczuwają nic nie boli nic nie piecze, my się leczymy a oni nas na nowo zarażaja... I kółko się zamyka.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 11:12   #2904
asiaczek
Zakorzenienie

Emma,jak zwykle piękne zakupy.

Polu, myślałam raczej o szarlotce, bo nabiału nie jem, więc szkoda w swoje urodziny zrobić sernik i go nawet nie zjeść

Stary 2018-05-11, 11:13   #2905
summer_overture
Zadomowienie

Emma, jaki piękny kokonik
I w ogóle świetne zakupy!

Dzisiaj przez tę wizytę nic mi się nie chce
Niby dopiero po 14 wychodzę, więc byłoby mnóstwo czasu, żeby się czymś zająć, a jednak upa. Miałam myć okna, bo wczoraj kupiłam rolety, ale też mi się nie chce

Zjadłabym sernik na zimno, Polu, wszystko twoja wina
Jutro chyba zrobię jaglany "sernik", bo tak mnie naszła chrapka. Ech...

Zamówiłam koszule na Dolce Sonno - teraz w promocji są takie, co się odchyla materiał na dekolcie - nie ma żadnych zatrzasków ani guzików. Wyglądają całkiem fajnie. W sumie więc będę miała 3 - jedna taka byle jaka, najwyżej ją potem wyrzucę i 2 z Dolce Sonno, też nie wróżę im przyszłości, bo NIENAWIDZĘ koszul nocnych
I na początku przyszłego tygodnia odbieramy kołyskę - prawie nówka sztuka, śmigana ze 3 miesiące! Jak mały się z nią nie polubi, to będę koty bujać

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

część wczorajszych kappahlowych zakupów i kokon + kocyki poofi i bambusowy otulacz petitcoco + zamówienie z bebespace

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Emma,jak zwykle piękne zakupy.

Polu, myślałam raczej o szarlotce, bo nabiału nie jem, więc szkoda w swoje urodziny zrobić sernik i go nawet nie zjeść

ooo, Asiaczku, no to ten przepis jest dla ciebie, ja jutro to robię:

https://www.mojewypieki.com/przepis/...ik-truskawkowy

Wymiana KSIĄŻEK
Stary 2018-05-11, 11:21   #2906
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Summer nie powiem co jadlam bo lincza dostane
Kupilam sukienke w sh za 7zl, moze nada sie i na komunie, i na sesję plenerową.
Teraz jestem w galerii, ale jakos slabo sie czuje więc siedze poki co i jem frytki z maka - przykladna przyszla matka....
Wczoraj pierwszy raz w biedronce kasjerka zawolala mnie z końca kolejki. Ale sie zburaczylam, tak miło mi sie zrobiło
W ogóle to czuje sie jak słoń, a ten upał nie pomaga w niczym kompletnie.

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 11:30   #2907
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

piękne

kokon jednak nie sleepe? mój już dotarł też, ale jakiś malutki mi się wydaje ..
poza tym troszkę zwiodłam się mgiełką z lullalove, jakaś taka szmatka mi się wdaje, boje się co będzie po praniu

ja też dziś swoje odsiedziałam się w laboratorium. teraz kawka i ptyś

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Summer nie powiem co jadlam bo lincza dostane
Kupilam sukienke w sh za 7zl, moze nada sie i na komunie, i na sesję plenerową.
Teraz jestem w galerii, ale jakos slabo sie czuje więc siedze poki co i jem frytki z maka - przykladna przyszla matka....
Wczoraj pierwszy raz w biedronce kasjerka zawolala mnie z końca kolejki. Ale sie zburaczylam, tak miło mi sie zrobiło
W ogóle to czuje sie jak słoń, a ten upał nie pomaga w niczym kompletnie.

mnie przedwczoraj w rossmanie kasjerka wywołała do kasy z kolejki też się dziwnie poczułam
Stary 2018-05-11, 11:31   #2908
emma90
Wtajemniczenie

Summer jakie koszule wzięłaś?

Elaa właśnie wzięłam inny, nie byłam przekonana do tych groszków zamawiałam stąd: https://kokonyniemowlece.pl i jest dość spory

Edytowane przez emma90
Czas edycji: 2018-05-11 o 11:33
Stary 2018-05-11, 11:34   #2909
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
piękne

kokon jednak nie sleepe? mój już dotarł też, ale jakiś malutki mi się wydaje ..
poza tym troszkę zwiodłam się mgiełką z lullalove, jakaś taka szmatka mi się wdaje, boje się co będzie po praniu

ja też dziś swoje odsiedziałam się w laboratorium. teraz kawka i ptyś

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

mnie przedwczoraj w rossmanie kasjerka wywołała do kasy z kolejki też się dziwnie poczułam
Mnie dzisiaj w Auchan tez zawołała kasjerka, a stałam w kasie pierwszenstwa a przede mną dziadek z mega zakupami i babeczka z małymi, mówię już postoje (facet wywalił cała taśmę zakupów) a on do kasjerki z pretensjami że czemu miałby mnie przepuścić. Kasjerka pokazuje mu ze tu jest kasa dla kobiet w ciąży i niepełnosprawnych a on na to że może też jest niepełnosprawny. W końcu nie wytrzymałam i mówię do niego żeby pokazał zaświadczenie bo ja jeśli ma wątpliwości mogę mu pokazać. Na co facet powiedział że żartował.. Ehh normalnie szkoda słów czasami

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 11:42   #2910
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Emma ten otulacz w liski jest cudowny! Tylko dlaaaaaczeeeegooo taka cena? Ja juz nie mam funduszy na takie rzeczy :ryczy-smarka: zamówiłam szary bambusowy z texpol i musi wystarczyc...

Camelitos no kurde koles miał tupet! Mnie kilka razy poprosili do kasy to ludzie sie glupio patrzeli. A raz mialam sytuacje w piekarni, kolejka az do drzwi, ale mowie se-ok postoje. Facet przede mną powiedzial, ze moge isc przed nim na co ja, ze nie ma sensu przy takiej kolejce, ale dziekuje. A on popatrzył na mój brzuch po czym na caly glos do ludzi w kolejce "przepraszam, prosze przesuscic tą Panią pierwszą" ja burak, kasjerki nie wiedzialy o co chodzi a ludzie nie za bardzo zadowoleni ale przepuscili mnie. No więc są jeszcze rycerze i dżentelmeni na tym świecie
Powiedzialam tz, ze ma tak samo traktowac ciezarne jak zobaczy je w kolejce do kasy

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości