![]() |
#2881 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Dziewczyny ja tez zaczynam miec nerwa
![]() Nie wspomne ze nie mam obraczek ani tortu!!!!!!! Dziewczyny gdzie zamawiacie tort w Krakowie???????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mucia a jaki tort zamawiasz? wkleisz zdjecie? ![]() Tort i obraczki musze zamowic juz w tym tygodniu! Czasu coraz mniej ale optymizmu nie brakuje,ale sobie odpoczne jak bedzie juz po....tyle rzeczy na glowie.. Patrzylam na Red -ładne torty robia! Jakie ceny maja ?za kg? Ja mysle o cukierni kaczmarczyk ale dopiero ide sprobowac-bede sie czuła jak w amerykanskim filmie ![]() Edytowane przez sol11 Czas edycji: 2013-05-07 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z kolei rzęsy 1:1 są przyklejane specjalnym klejem i jeśli Ci się znudzą pa paru dniach nie da się ich tak łatwo ściągnąć, za tym też idzie cena-profesjonalnie wykonane rzęsy, dobrej jakości kosztują w granicach od 250zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja w zeszłym roku miałam tort i ciasta z cukierni RED i bardzo byłam zadowolona - ciasta były pyszne, goście bardzo chwalili, jeden kolega dwa dni po weselu dzwonił dopytać czy coś nie zostało. Tort też był dobry (ciemna + biała czekolada), ale na degustacji smaków tortów trochę się rozczarowaliśmy, spodziewałam się że będzie więcej smaków robiących efekt "wow". Wyglądał ładnie, a nie dawałam zdjęcia tylko opisywałam jaki ma być.
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę od nich jeszcze ciasta,deserki w kubeczkach, babeczki i male kruche ciasteczka zdjęcia nie mam bo tort z głowy ![]() obrączki zamowimy myślę w tym tygodniu ![]() wybrane juz mamy i wiemy gdzie ![]()
![]() |
#2887 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam dziewczyny ja powracam po długiej nieobecności. Tyle się działo i tyle zmian. Zaczęliśmy przygotowania do ślubu ![]() Dziewczyny czym się kierowałyście przy wyborze?? zielona87 a ty na kogo się zdecydowałaś?? ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
A może masz zdjęcie z wesela gdzie widać tort?? Już raz obiła mi się o uszy ta cukiernia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Zacznę was podglądać ![]() Mieszkam wraz z TŻtem w Krakowie, chociaż jesteśmy z Tarnowa i tam będziemy mieć wesele które planujemy na za 2 lata ![]() ![]() ![]() Życzę owocnych przygotowań wszystkim tym które już wkrótce przeżyją swój dzień! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam do mnie, opinie na temat mojej pracy można uzyskać na wątku Tarnowskim. Choć jestem krakusem na emigracji w Tarnowie, to więcej reportaży zrobiłem w kieleckim niż w Krakowie(tylko jeden). Z chęcią zmienię to niekorzystną statystykę ![]()
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zdecydowalam jeszcze ale chyba wezme maline z biala czekolada, mozna w sumie mieszac smaki. Obraczki dzis zamowione-ale jestem czasowa ![]() Ciesze sie ze jestem z Wami bo kiedys za x lat zobacze sobie jak to przezywalam na biezaco. Jutro przymiarka,makijaz i fryzura!!Stres czy biustonosz bedzie pasowal... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż wygrzebałam w meilach umowę ![]() masz rację 65zł za kilo yortu ![]()
![]() |
#2893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
65 zł to dobra cena my zastanawiamy się za 75 zł i myślałam, że to tanio ehh Malina z białą czekoladą mniamm ale smaka narobiłaś ![]() My też chcemy z dodatkiem malinowym ![]() tyle ,że na bazie masy orzechowej z czekoladą belgijską , śmietanką i masą malinową. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj sol11 jak po przymiarkach ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps. Wydaję mi się ,że za taka cenę to spokojnie znajdziesz. Super by było znaleźć dobrego fotografa współpracującego z kamerzystą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Raczkowanie
|
Art Pixel mają kamerzystów i fotografa razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Raczkowanie
|
foto-mikulska też ma w ofercie zdjęcia i film
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
Paula nawet nie pytaj-jak stanelam przed lustrem to myślałam ze bede wyc z rozpaczy,nie mogłam oddychać tak mi ja zwezili i była nierówno poprawiona,jutro znów ide.
Nagle przestała mi sie podobać,to chyba z nerwów ![]() Mam dni gdzie odczuwam spokój a czasem myśle ze zwariuje,jeszcze tylu rzeczy nie mam! ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Moj fotograf Łukasz Radzięta wiem ze ma godnych polecenia kamerzystów wiec można go zapytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
Gdzie zamawiałaś sukienkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie mam tego stresa ale jak będę tak blisko ślubu jak ty pewnie włączy mi się czerwona lampka. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() Z tego co zdążyłam się zorientować kilka wiazażnek go ma bo bardzo każda sobie chwaliła. On ma studio przy ul. Gromadzkiej , gdzieś w stronę Rybitw, kompletnie nie znam tych rejonów ale mam nadzielę ,że trafimy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co przygotowujecie na podziękowanie dla rodziców?
Chciałabym uniknąć tańczenia do piosenki Cudownych rodziców mam ![]() Na pewno będziemy mieć przygotowaną prezentację multimedialną ze zdjęciami i kosze z kwiatami, nie wiem czy coś więcej potrzeba? ![]()
#2906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też chcielibyśmy uniknąć tej piosenki i właśnie myślimy czy i ew. co zamiast...
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno pytanie, o której wjeżdża u Was tort i o której godzinie macie podziękowania dla rodziców?
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kiedy masz spotkanie?? Czekamy na relacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
Ale ten czas leci!!
Mi pozostało jeszcze 97dni! I przyznam szczerze, że zaczynam odczuwac lekki stresik:/ Na szczęście najważniejsze rzeczy załatwione. No a sukienka się szyje ![]() Czy któraś z Was ma sukienkę z bardzo wyciętymi plecami? Pytam, bo właśnie ja taką szyję... niestety mam ogromny problem z biustonozem... Postawiłam na sylikonowe nakładki... ciekawa jestem, czy się będą trzymały... sukienkę na brzuchu mam opiętą więc raczej obsunąć w dół się nie obsuną :P niestety matka natura hojnie mnie nie obdarzyła! :P Czy któraś z Was będzie z niego korzystała? I jakie wybieracie fryzury? ciekawa jestem Waszych pomysłów ![]() Pozdrowienia dla Krakowskich Panien Młodych! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.