![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
pytam bo chcialam wiedziec czy tylko na slasku jest taki zwyczaj ( zaglebiacy chca sobie go przywlaszczyc..phiiii:P)
jamajeczko ..jestes taka sliczna.. kazdy twoj avatar na to wskazuje..kazde zdjecie ktore nam pokazujesz... twoj byly nie moze sie z toba nawet w polowei rownac..i wiesz co ja wiem, jestem pewna na 100% ze on pozaluje swojej decyzji.. za miesiac za dwa..keidy zacznoe sie umawaic z innymi "laskami" i nie znajdzie w nich ciebie.. tych cech ktore w tobie pokochal... nic sie nie martw..na 100-diach poznasz wspanialych ludzi, ja mam mierny kierunek .. wiekszosc grupy jest dziwna, wyegzaltowana z poczuciem ( calkowicie nieslusznym) wyzszosci.. ale mam wspanialych przyjaciol..ktorych tam poznalam, kazdy z nich jest wyyjatkowy na swoj sposob.. uwielbiam z nimi byc.. wciac sie smiejemy wyglupiamy ..i wiesz.. chcialabym zeby ten kontakt trwallll... zeby to byla przyjazn.. na dalsze lata.. nie przejmuj sie pierwszy dzien jest zawsze starszny... ale pozansz mnsotwo ludzi ... no i ..moze jakiegos przystojniaka.. ![]() ![]() ![]() ![]()
#2882 |
BAN stały
|
Niestety
![]() Jamaico śliczny avek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poki co nie chcę nikogo innego, bo żaden facet nie robi na mnie jakiegoś większego wrażenia- a byle czego nie biorę ![]() ![]() nie ma co narzekac, zobaczymy jutro! ![]() Sial al la la jamaica idzie na studia. niedowierzam troche ![]() A jak spotkam D. to wiesz co ja mu zrobię, hihih. Szykuj się na wielki COME_BACK. ide spac bo mam autobus o 9,30. Trzymajta kciuki.. Gód najt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
ja mialam na pierrwszym roku 750... na 2 jest juz polowa mniej (starsch pomyslec ile z nas dojdzie do 3- niedobitki
![]() faceci sa glupi... ale wierz mi...jeszcze dlugo o tobie nie zapomni a jesli z kims bedzie... to napewno nie bedzie jej kochal tak jak ciebie..bedzie wracal do swojej pierwszej kochanej jamajki....pozatym naprawde jestes piekna.. troche czasu minie, poznasz ludzi, zaprzyjaznisz sie i zakochasz w kims kto bedzie dla ciebie dobry... bedzie ci mowil zabeczko- koniczyneczko i cie nigdy sama nie zostawi.. ![]() aaaaaaaaaaa............ja k spotkasz D. to powiedz mu ze teskniee..i sciemnij cos ze piekna jestem i wszyscy sie za mna ogladaja tyle ze to ja gram taka niedostepna....hahahhaha. ..ehh.... PRZYSTOJNIAKI CHOWAC SIE.. JAMAJKA NADCHODZI... MOJA KREW SIOSTRZANA ![]() *edit... tez ida sie kimnac.. bo jutro musza do roboty wstac ![]()
#2885 |
Zakorzenienie
|
Jak sobie radziłyście w te pierwsze dni?
![]()
#2886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Brukselka ma racje - Jamajeczko jestes cud miod i orzeszki ze tak powiem ![]() btw WITAM PANIE ![]() Wstalam o 6... (mialam zamiar o 8) ale pies sasiadow jak zwykle koncert daje... jak go zostawia w domu (bo go na smyczy w domu przywiazuja do drzwi i on nie ma gdzie sie ruszyc i wyje caly dzien) az mnie leb boli ![]() Mialam sen, w prawdzie moze i dwa... ale drugi byl o ... nie wiem czym - szkole chyba ![]() a pierwszy - o eksie ![]() Edytowane przez sweetmelongirl Czas edycji: 2007-11-22 o 19:57 Powód: (powod :() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Witam po krótkiej przerwie
![]() Rozwinęłabym swój post bardziej, ale jestem chora i zaraz biegnę do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
Bry!
ja zaraz jade do szkoły.I od dziś jestem studentką europeistyki ![]() Maniuś już siedzi od 8...no ale miało nie byc o eksiach. to nie bedzie ![]() Miłego dnia dla was( i nie pijcie beze-mnie ![]() Veiovis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
dobra teraz ja sie wyzale.gdzies musze.
historia dluga i burzliwa. poznalismy sie na czacie bylismy ze soba 2 lata. wiadomo plany marzenia piekne chwile...i nagle bach cos sie zepsulo. mysle ze nie pasowalismy do siebie. ja ambitna uparta chcialam uczyc sie pracowac rozwijac ale dla niego tez zawsze mialam czas. On inny. wolałby przelezec caly dzien na lozku. wystarczylo mu minimum z minimum. jak powiedzial woli zyc od wyplaty do wyplaty. z poczatku bylo pieknie kwiaty plany radosnie. a potem bach zdrada. oczywiscie z jego strony. powiedzial ze odchodzi bo nie umie zyc z kims kogo zdradzil. I TO JA naiwna glupia prosilam zeby wrocił ! z dlugowlosej blondynki zrobil ze mnie krotko scietą brunetke bo... byl taki zazdrosny. mialo byc tak jak on chcial bo jak nie to bach zagroził rozstaniem. a kiedy starałam sie dla niego naprawde dobrze i radziłam np. zeby nie palił to on mowil ze mu zabraniam i go ograniczam. w lipcu stwierdził ze mu źle. nie twierdze ze bylam idealna. ale ja oczekiwałam ze jestesmy ze soba na dobre i zle. on chcial byc ze mna tylko na dobre. znow prosilam jezdzilam chcialam zeby wrocil. tym razem byl to definitywny koniec. dzis (2 miesiace po rozstaniu) ma juz inną. a ja ciagle bije sie z myslami. wyidealizowałam go strasznie. boje sie ze nigdy juz nikogo nie znajde, ze nikt mnie nie zechce... i ze nie bede potrafiła zaufac. ... ![]() ![]() ![]()
#2890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie pisze na jajecznice z czosnkiem, nigdy jeszcze nie jadlam ![]() Dziewczyny, internet to swietna sprawa. I sposob na poznanie faceta. MIalam konto na sympatii, tam poznalam mojego Andrzejka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2892 | ||
BAN stały
|
Szczerze? Nie radziłyśmy sobie. Z tym nie idzie sobie ot tak poradzić. Daj sobie czas na łzy, smutek, żal, złość. Wszystkie ''etapy'' musisz przejść. A może jeszcze nie jest tak źle? Może się ''uratujecie''?
Trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pati powodzenia ![]() ![]() Wstałam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Wtajemniczenie
|
Maniuś i Maniurka
![]() Jamaica wygladasz jak Kleopatra, choc nie wiem czy na Jamajce sa Kleopatry.... ![]() ja tez dzis mialam sen erotyczny ale nie z eksem ![]() Co do milosci przez neta - ahinsa - ja nie moglabym z kims obcym rozmawiac tak bez skrepowania w swoim pokoju czy w parku, bo nie umawiam sie z obcymi w moim pokoju czy parku ![]() No i nigdy nie spotkalabym eksa, gdyby nie net - szczerze to czesto zaluje, bo przynioslo mi to nieraz wiele cierpienia i komplikacji w zyciu, ale mimo wszystko mialam tez momenty jak z filmu. Bylam 18 letnia gowniara ktorej wydawalo sie, ze to co dzieje sie dookola jest tak piekne i niesamowite, ze nie moze sie dziac naprawde. Bylo cudnie. I na pewno bedzie jeszcze lepiej ![]() Co do bucikow. ![]() ![]() w rozmiarze 6 ![]() ![]() ![]() A fioletowe mam takie: http://stores.channeladvisor.com/cut...t_?sck=2778715 ajaj pikowane buty sa mrr....jeszcze mi sie czarne podobaly no ale ten fiolet. Sa troche hmm inne i na skraju obciachu ale mi sie podobaja ![]() Iza jak ja Ci zazdroszcze, tez chce jakas zmiane w moim wygladzie ![]() Papryczka - ja wypisalam kiedys na kartce wszystkie krzywdy, jakie mi eks zafundowal i jak tylko zaczynalam tesknic, miec wyrzuty sumienia, ze to skonczylam, wyciagalam ta kartke i zanim doszlam do polowy, ogarniala mnie taka wscieklosc, ze nie bylam w stanie zywic do niego choc odrobiny sympatii. Moze to by choc troche pomoglo? ps. jak mozna nigdy nie jesc jajecznicy z czosnkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Rozeznanie
|
BRY
![]() Dziś obudzilam się o 2ej w nocy i stwierdzilam, że już mi się nie chce spać. Za to rano musialam sobie nakryć glowe koldrą żeby zrobić imitację nocy, bo niewyspana bylam. Pojechalam z koleżanką do UP. Oczywiscie kazali mi sie zglosić we wtorek. Wniosek już jest o staż, tyle, ze czekają na jego rozpatrzenie. Ehhh Humor poprawil mi esik od M. Że tęskni i w ogóle same milutkie rzeczy ![]()
#2895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I za zadne skarby nie mow ze nie znajdziesz nikogo !! bo normalnie nie wiem co ci zrobie ![]() ![]() ![]() Twoj ex nie jest ciebie wart, nawet w 1%. Zapomnij i uwierz w lepsze jutro - kto wie, slonce moze akurat sie jutro do ciebie usmiechnie moja droga ![]() Edytowane przez sweetmelongirl Czas edycji: 2007-11-22 o 19:57 Powód: (powod :() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Raczkowanie
|
[quote=kasia5558;5400124]
Co do bucikow. ![]() ![]() w rozmiarze 6 ![]() ![]() ![]() A fioletowe mam takie: http://stores.channeladvisor.com/cut...t_?sck=2778715 ajaj pikowane buty sa mrr....jeszcze mi sie czarne podobaly no ale ten fiolet. Sa troche hmm inne i na skraju obciachu ale mi sie podobaja ![]() jakie fajniutkie buciki ![]() te fioletowe bym ci podkradla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny...jestescie wspaniałe. nawet nie wiecie jak mi sie lekko zrobiło na serduszku. szczegolnie dzis kiedy kupowałam gazete kioskarz (bosko przystojny
![]() ![]() wiem wiem... takie nic. ale to uzmysłowiło mi ze moze jednak kiedys kogos znajde ![]() ![]()
#2898 |
BAN stały
|
kamila2006 i bardzo dobre podejście
![]() ![]() ![]() papryczko,ojjj ![]() ![]() Także tu chyba mi czas pomógł,spotykania się z ludżmi troche itd Ściskam cie papryczko,trzymaj się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Rozeznanie
|
Kamila2006, znajdziesz na pewno kogoś bardziej wartościowego.
Ja to juz się taka wredna zrobilam, że jak rozmawialam z moim eks na gg i napisal mi, ze pewnie teraz mam kogoś bardziej wartościowego kolo siebie to mu odpisalam: "ktokolwiek bylby przy mnie i tak bylby bardziej wartościowy" hyhy. no coż...szczerość przede wszystkim ![]() Dzisiaj M ma przyjechac wieczorkiem na jakąś godzinkę, bo jutro niestety na 7 idzie do pracy. No ale już zaplanowaliśmy sobie sobotę - przywiezie jakies nowe filmy i będziemy oglądać do później nocy ![]() ![]()
#2900 |
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze, ze ktos wymyslil cos takiego jak filmy na dvd
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam. Zmęczona jak pies. Wiem tylko jaki mam plan zajęc i nic wiecej. Ludzi tyle że nawet indeksu nie zdąrzyłam odebrac.
Nie znam nikogo z mojej grupy, bo patrzyłam po nazwiskach. Plan zajęc nawet ok, oprócz poniedziałkowej przerwy 5h ![]() Ale bedzie dobrze mam nadzieje ![]() Astro tak ci zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
bry..
no i nie jedziemy w gory.. no i nie bedzie picia..... wszystko do dupy! dzis mam zly dzien, dawid pojechal do opola ![]() ![]() ![]() jest mi tak smutno dzisiaj, ciekawe jak tam u jamajki... jak ja nie chce jutro na uczelnie od 8 do 8 i w niedziele to samo i jeszcze z ta grupa ..bleee... ![]() ![]() dziewczyny podtrzymcie mnie na duchu prosze!
#2903 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Możemy zaagnażowac spotkanie ![]() ![]() Ja moge iśc za ciebie jutro,a ty za mnie wponiedziałek co? Bo mam troche pietra- nikogo nie znam! i bede jak ten osioł sama ![]() Będzie dobrze brukselko, a zamiast tych gór to zrobimy taka bibe na wizazu, że bedzie ci się wydawało ze w hiszpani jesteś ![]() edit: to tak jakby kolejny etap mojego życia. Studia. I zawsze kiedy coś się zaczyna lub kończy brakuje mi go bardziej niż zwykle. Chciałabym mu o wszystkim opowiedziec, i wysłuchac jego. Wiecie...uwielbiałam z nim rozmawiac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() masz racje - ex do kosza i niech sie wypcha starym sianem jak ja to mowie (niezbyt milo moze) na mojego "Krzyzyk na droge i cukierki w dupe" ![]() Cytat:
![]() a mi wlasnie przyslali forme na muffinki i bede pieeec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
BAN stały
|
Ja dziś na piwko wybywam ze znajomymi
![]() To mój ostatni free weekend. Szefowa zwalnia jedną dziewczynę i już ja co weekend będę pracować. Idę zakamuflować twarz ![]() Fajnie Jamaieczko, że nie jest tak źle ![]() ![]() Bruksel ![]() Bo padnę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja jutro ide do nowej grupy sob-niedz. a po ostatnim egzaminie (siedzialam kolo mnostwa z nich) bardzo ich nie polubilam... a ja jutro do 20 na uczelni w niedziele tez a o 6 w poniedzialek dopracy ![]() ![]() ![]() jamajeczko doskonale cie rozumiem.. mi dzis tez jest smutno... zawsze d. opowiadalam rozne dziwne rzeczy..jak sie jechalo autobusem, o kolorach lisci..... tak bardzo mi go brakuje.. a tyle juz czasu minelo! nic go nie obchodze... prosze niech mi bog zesle drugiego d. bo pierwszy juz mnie nigdy nie pokocha ![]()
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
BAN stały
|
Co tu krzyczeć... Każdej coś się marzy
![]() ![]() Buźka, lecę na piwko, jutro na imprezkę z tą poodzieraną twarzą ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się, nie smutkować się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi sie marzy tez moj ex...ale taki jakim byl dawniej. nie przeszkadzaja mi jego wady bo kazdy je ma, ale to jaki sie zrobil teraz i najgorsze - ze to juz koniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Rozeznanie
|
Mnie tam się eks już nie marzy. Zawsze przyjaciólka krzyczala na mnie, że widocznie tak mialo byc i będzie ktoś lepszy.
Swoją drogą moim marzeniem jest stanąć kiedyś przed oltarzem, wypowiedzieć formulkę ślubną i być w 100% pewną, że robię dobrze, nie mieć nawet najmniejszych wątpliwości. Mam nadzieję, że tak będzie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.