|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Dzieki dziewczyny.No jakoś nam się słabiutko zaczął ten rok
Ale mam nadzieję, że będzie lepiejAsiu my tak własciwie nie wybraliśmy jej. TZ po studiach szukał pracy w swoim zawodzie i znalazł firmę polsko-norweską , no i wysłali go na kontrakt akurat do Norwegii.I w sumie dobrze, bo firma ma jeszcze kontrakty w innych państwach Europy np w Rumunii .A tam bywa strasznie :dzrzwi-strach: a ponieważ tęskniliśmy za soba to TZ zakombinował i przyjechałam do niego.Bo własciwie firma nie pozwala na ściąganie rodziny .A to dlatego, ze chcą żeby pracownik był dostepny24H na dobę, poza tym w każdej chwili kon trakt moze się skońcvzyć(jak u TZ) i przeżucają ich w inne miejce |
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co napisac na to, jakies dziwne podejscie maja......... i jeszcze pewnie zaluja, ze doba ma tylko 24h a nie np 40.......
|
|
#2883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane dziewuszki
Cytat:
A ty nie myśl, że się blokujesz bo się zablokujesz Przecież nie każdy za pierwszym razem w ciążę zachodzi, a twojego TZta często w domu nie ma więc spokojnie, jeszcze będą dwie kreseczki na teście![]() Cytat:
Cytat:
A z maleństwem na pewno wszystko w porządku, tylko jak mamusia tyle spagetti będzie jadła to urodzi się włoskie![]() Asiu, to na pewno znak!!! Naprawdę jak z filmu jakiegoś, aż mój mąż się zdziwił Hmmmm....mam nadzieję, że ten znak się szybko sprawdziKiniu, mam nadzieję, że już radio ślicznie działa i jest rozpracowane ![]() Nikitko, to miłego dnia i zajrzyj do nas później. A my mamy dziś równe półtora roku po ślubie Wylegiwaliśmy się w wyrku do południa, mężuś mi śniadanko pyszne zrobił i pewnie zaraz coś sobie na dvd obejrzymyMiłego dnia kobietki |
|||
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko gra slicznie, tylko nie mozemy rozgrysc tych wszystkich opcji, wszystko w joysticku ukryte
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2886 |
|
BAN stały
|
witam kobietki...
wiecie co, ja to pokrzywdzona jestem w zwiwzku z wiazem, bo ja mam nocne zmiany i nie moge w pracy pisac, bo blokuja mi forum, zeby jacys podopieczni nie przeczytali nieodpowiednich tresci (tak wynika z informacji pojawiajacej sie na ekranie) to samo ze strona gg, fotologa. ehhhh ale dobre jest to, ze moge w ogole wejsc na wizaz, tyle ze bez forum, to chociaz sie doksztalacam, przebrnelam juz przez kursy makijazu ![]() na dzien dobry wielkie buzi dla syckich, hej! |
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Pomidorko
pozniej Wam wkleje nasze znaleziska zrobie fotkiale by bylo fajnie, jakby historyjka sie sprawdzila ![]() a Ty Kochana nie boj sie i pojdzcie do doktora bedziemy trzymac kciukaski
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julio a mozna wiedziec, gdzie pracujesz? bo jesli pisalas, to chyba przeoczylam |
|
|
|
|
#2890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A do lekarza ide tu w przyszly czwartek, wiec w Polsce juz raczej nie pojde, chociazby, ze wzgledu na fakt, ze jedziemy tylko na weekend, w niedziele wracamy z moimi rodzicami, bo chca nam pomoc w przeprowadzce. Ciesze sie, bo spedze z nimi tydzien, a i lzej bedzie we 4ke ![]() No a ja bylam juz w sklepie a teraz wcinam rodzynki w czekoladzie
|
||
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
no to moze przypomnimy nasza liste
jakby sie cos zmienilo- prosze informowac![]() LISTA DO ZACIĄŻENIA 1. Julka I polowa 2008 2. Kachulka I polowa 2008 3. Mezatka I polowa 2008 4. Kinia 2008/2009 5. Kasiasiar I polowa 2009 6. Pomidorka II polowa 2009 7. Agusieczek 2009/2010 8. Marcelinka 2009/2010 9. Orzeszek 2009/2010 10. Misia 2010/2011 11. Emi 2011/2012 Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia ![]() Ps. Nikitke wypisalam na jej wlasna prosbe, choc mysle, ze przydalby sie jakis CUD dla niej, wiec trzymam kciuki
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu to smacznego zycze
![]() czekamy na wiesci po wizycie u lekarza,a z dzidzia na pewno wszystko dobrze a Ty juz czujesz Kochana jak Twoja fasolka bryka sobie w brzuszku? bo moja przyjaciolka byla dzis u lekarki i ta potwierdzila jej, ze to juz czuc ruchy, robily tez ktg i sluchala przyjacoilka, jak serduszko maluchowi bije, ale tak sie skubaniec krecil i skakal, ze trudno go bylo namierzyc
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zeby terminowo zaciazyc
|
|
|
|
|
#2894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy lekarzy się nie bałam, wręcz jestem osobą, która woli iść do lekarza ni ż się męczyć. Ale na tym chyba za bardzo mi zależy i dlatego się boję. Boję się, że mi powie, że jestem nienormalna i nic nie da się zrobić![]() Cytat:
I naleśniki, które dziś na obiadek zrobimy![]() Fajnie, że z rodzicami się spotkasz Asiu, jestem znowu w środku prawie listy |
||
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja trzymam kciuki za Wasza liste Oby sie udalo jak najszybciej, ktos w koncu musi byc po mnie w kolejce!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymaj kciuki trzymaj, przydadza nam sie bardzo
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko gratulacje z okazji 1.5 roku
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak
1. biureczko (pod nim Salinka )zna1.jpg 2. z wysunieta póleczka zna2.jpg 3. jeszcze wklejam zdjecie moich potarganych wlosow tak wygladam po spanku ![]() zna3.jpg
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
a to drugie dzieciece znalezisko
![]() zna4.jpg zna6.jpg zna5.jpg zna7.jpg zna8.jpg maz trzyma je przy lozku i twierdzi, ze przyniesie nam szczescie
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kasiu
Asiu, nie widziałaś mnie po przebudzeniu, istne bocianie gniazdo A ja mam dziś brzuszek chory, strasznie mnie boli i mi niedobrze Akurat dziś, nici z jakiegoś wyjścia
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihii Kochana jestes normalna calkowicie i zobaczysz, ze troche czasu, cierpliowsci, moze troche pomocy lekarza(po to Bog dal im pewne zdolnosci ) i zobaczysz, ze wszystko sie pieknie skonczyKochana gratulacje z 1,5 rocznicy
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Mezatko, faktycznie niesamowite znaleziska!!
![]() A ta torba...to musi byc znak!! Pomidorko milej rocznicy, a raczej poltorarocznicy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz już oboje mamy roztrój żołądkowy z P. Co za dzień
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko gratulacje z okazji poltorarocznicy
![]() Asiu biureczko bardzo ladne i jaki fajny domek dla pieska ![]() a to drugie znalezisko, to na prawde jakis znak, niech maz trzyma na szczescie, to juz moze niedlugo zobaczymy tego skutki Fryzurka na prawde fajna Pomidorko mam nadzieje, ze brzuszek przestanie szybko bolec |
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, Kiniu, dziękuję wam bardzo
Wiesz Kiniu, już na "Mężatkach" pisałam, że to takie dziwne. Ja się czuję jak młodziutka, dopiero co poślubiona żonka. A to już półtora roku minęło O tej godzinie półtora roku temu się myłam i ubierałam już w kiecę powoli A ten czas tak szybko leci, że za 3 miesiące mój szwagier się żeni i oni będą traktowani jak młode małżeństwo, a my jak to starsze, już ze stażem. To dla mnie takie dziwne![]() Asiu, ta torebka na przybory dla malucha naprawdę fajna Mi chwilowo żołądek się uspokoił, teraz P. z kolei boli
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu masz Pomidorko brzuszek chory?? co takiego zjedliscie z P?
ciesze sie, ze podobaja sie Wam nasze znaleziska tak sobie mysle, ze skoro swiadcze takie a nie inne uslugi (odnosnie mojej listy ciazowej ) to ten znak moze byc dobry dla mojej firmy i przepowiada, ze ktoras z nas musi niedlugo zaciazyc
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to wiem czemu brzuszek boli - z głupoty, bo piwa wczoraj za dużo wypiłam i zawsze mnie wtedy następnego dnia brzuszek boli
Ale P. to nie wiem. Może to śniadanie tak na niego wpłynęło![]() Asiu, a to znalezisko to chyba do ciebie powinno się odnosić, bo w końcu wam takie niesamowite rzeczy się przytrafiają Kiedy odbierasz wyniki tych testów owulacyjnych? Bo chyba nie doczytałam.
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomidorko gratulacje z 1,5 roku bycia zonka oby tak dalej a ja siedze i sie angola ucze jureo bede z tego pytana czy cos sie naumiałam czy nie ale chce sie nauczyc wiec moze sie uda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Ale mam nadzieję, że będzie lepiej

i Kubus
Przecież nie każdy za pierwszym razem w ciążę zachodzi, a twojego TZta często w domu nie ma więc spokojnie, jeszcze będą dwie kreseczki na teście
TZ dostał dość dobra stawke.Teraz tylko pozostaje czekać aż napiszą mu kontrakt.I wtedy zaczyna sie żegnać ze stara pracą. A to może byc cieżkie.W najlepszym wypadku dadzą mu 3 miesieczne wypowiedzenie.Tylko wtedy moga go trzymac albo w Polsce te 3 miesiące albo wysłac np do Bułgarii
A ja tu samusieńka bym musiała wtedy być. No i może tak być, że bedą kazali mu płacić te 50tys lub do sadu pracy go podadzą

I naleśniki, które dziś na obiadek zrobimy