![]() |
#2881 | ||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Fakt, że Tobie nie podobają się dziewczyny w typie Barbie też bynajmniej nie oznacza, że są brzydkie. I wreszcie fragment o tym kto jest pusty i bez ambicji oprotestowała już Irkax. I ja się z nią zgadzam. Nie wszyscy ludzie muszą mieć takie same ambicje. Z resztą dla niektórych kobieta mająca kilkadziesiąt flakonów perfum to dopiero pusty świr... ![]() ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o atuty kobiecości - nie generalizowałabym. Jest wiele rodzajów kobiecości i wiele różnych typów atrakcyjności. Na szczęście! Sama nie chciałabym mieć dużego biustu ze względów praktycznych. To znaczy w sumie ze względów praktycznych wolałabym mieć A. ![]() Ale nie mam. ![]()
![]() |
#2882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A moja siostrzyczka (klasyczne B) - co wejdzie do sklepu, to w każdym coś fajnego może znaleźć (zazdroszczę jej tego...)
![]() |
#2883 |
Czekam na Ragnarok
|
Sabbath - test ołówka - co to dokładniej jest? Jeśli chodzi Ci o sterczący biust, to D/E/F nie sterczy, nie te gabaryty, nie ten ciężar.
Byłam na poczcie łudząc się, że czekam tam moje Midnight Poison. Niestety to tylko Carmexy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz że jak sie będziemy dzielnie uczyć to zasłużymy na jakieś flaszki w nagrodę? ![]() Cytat:
![]() Ostatnio gdzieś pytałam o cenę 30 ml Midnight Poison i babka nie podając mi tej ceny chciała mnie usilnie przekonać że setka się bardziej opłaca. Dała spokój (i przy okazji dziwnie na mnie popatrzyła) jak powiedziałam że mam w domu około 30 flaszek, setka nie jest wg mnie dobrą koncepcją i jak pytam o cenę 30 ml to znaczy że cena 30 ml mnie interesuje a nie to co się bardziej opłaca ![]()
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
No właśnie o tym filmie mówiłam - to odnośnie drugiego linku Zuziuni. Poznałam po trzech sekundach i czym prędzej wyłączyłam. Pierwszy obejrzałam do końca w zasadzie tylko ze względu na ładnie-kształtną panią
![]() ![]() Ja się w temacie solariów nie wypowiadam; nigdy nie byłam, więc o czym tu mówić? Blada jestem jak śmierć na koniu (wersja optymistyczna i elegancka), lub trzydniowa topielica (wersja bardziej odpowiadająca rzeczywistości). Lubię być blada, tylko wkurza mnie że każdy jasny podkład jest o trzy tony za ciemny. Podkład w kolorze "-3" bądź "zero absolutne" by mnie urządzał. ![]()
#2886 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wedle Wikipedii: Cytat:
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam jestem z rozmiaru mojego biustu zadowolona (z kształtu mniej, choć w staniku wygląda niczego sobie, ale bez jak u nastolatki, takie sterczące trójkąty), choć jest mały: A, w porywach B. Marzę o staniku z miseczkami nieusztywnianymi, jedynie z fiszbinami, a miseczki z przeźroczystego materiału. Szkoda, że wyglądam w takich jak wczesna nastolatka. ![]()
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam normalnie biust D a teraz E (z powodu ciąży) i test ołówkowy przechodzi. Wszystko zależy od tego jaki ma naturalny kształt i jak ma się rozwinięty mięsień piersiowo obojczykowy (czy jakoś tak). Tak samo jak mój biust teraz w rozmiarze E jest jędrny okrąglutki tak widziałam biusty w rozmiarze B będące obwisłymi. W kwesti innych poruszanych tematów: Co do solarium się nie wypowiem bo nie uznaję takiego czegoś jak kwarcowa opalenizna pomarańczowa. Zresztą przesadzona opalenizna słoneczna tez wygląda "fuj". Z garderoba owszem jest duży problem bo jak coś pasuje w biuście to w pasie dynda. A jak nie dynda w pasie to w biuście jest strasznie wypchane lub rozchodzą się bluzki na guziki. A tak nawiasem mówiąc co do biustów i staników bardzo dużo osób ma źle dobrane staniki. Ale to jest temat rzeka więc tylko wspominam, bez prób rozwinięcia tematu.
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak bylam we Francji, to odkrylam bardzo fajną firmę (Patrice Brulle chyba, sprawdzę potem metkę). Chyba projektantka ma takie problemy jak my, bo wybór rzeczy o znacznych różnicach (od 1 do 3 rozmiarów; najmarniej z sukienkami bylo) między biustem, a pasem byl naprawdę niezly. Ale nawet ebayu ciężko coś znaleźć (pewnie wlaśnie dlatego, ze w sumie to takie nietypowe rzeczy).
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
A ja zazdroszę Wam tych biustów małych A i dużych F co to tworzą z żebrami konty proste i rozwarte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, mój test przechodzi jak jest chłodno (i się wszystko kurczy
![]() Ale tż oczywiście twierdzi, że jest boski i nie chce słuchać mojego biadolenia. I chyba to jest najważniejsze. ;]
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No mój też nie narzeka ale cóz z tego skoro my kobiety jesteśmy bardziej krytyczne wobec siebie samych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, ten samokrytycyzm jest okropny.
Dzisiaj tż tak się na mnie wkurzył (sztandarowa sytuacja: on stwierdza że ładnie wyglądam, ja stwierdzam że sypnęło mi czoło), że jego zgrzytanie zębami było słychać w całej pizzerii. Wychodzę z założenia, że jesteśmy ze sobą na tyle długo, że etap ślepego miłosnego zidiocenia ma za sobą - więc jeśli mówi że ładnie wyglądam, że mam fajny tyłek i w ogóle jestem śliczna ( ![]() ![]()
#2895 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jesteś bezbłędna. ![]() Cytat:
![]() Dodam jeszcze, że poza regularnym treningiem (proste pompki nie wymagają sprzętu) nie zaszkodzi codzienny zimny natrysk i trzymanie wagi. I dobrze dobrany biustonosz koniecznie. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Fajne te filmiki z solarium, ten drugi znałam, a pierwszy mnie przestraszył tak, że aż podskoczyłam
![]() Sama na solarium ostatnio byłam przed studniówką, a więc x lat temu. Nie mogę tam chodzić z tego względu, że sporo czasu spędzam wiosną/latem na prawdziwym słońcu, więc jakbym się jeszcze doprawiała kwarcówką, to wyglądałabym jak nie powiem co. Więc jesień/zima- zero promieniowania UV, wiosna/lato- cudowne godziny spędzone na słonku z dobrą książką i pyszną herbatą+ okulary słoneczne XXL + filtry 30 na ciało, 60 na twarz. Poza tym opalam się bardzo łatwo i na brąz i nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się poparzyć. Kocham słońce. I nie dam się przekonać, że blada skóra wygląda atrakcyjniej. Mam porównanie, jak widzę siebie np teraz. Niespodziewanie przyjemny dzien miałam,w pracy było w porządku, pierwszy raz od dawna, co pozwala mi z nadzieją patrzeć w przyszłość ![]() Edit: zrobiłam właśnie test ołówka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Wymniękłam
![]()
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tymeno- strasznie zazdroszczę Ci bliskości morza i plaży ![]() Moją plażą jest póki co, balkon, ale niedługo (mam nadzieję) nastąpi przeprowadzka i zyskam ogromny taras no i całkiem spory, własny ogród ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś przede mną wchodziła dziewczyna na 25 minut. Ja po niej wlazłam na cztery i mnie poparzyło. ![]() Co najdziwniejsze - nigdy nie poparzyło mnie słońce. Nawet afrykańskie i bez filtrów... ![]()
![]() |
#2903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak to wymnieklas ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście zabezpieczam się wysokimi filtrami ![]() Poniżej moja ukochana plaża. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sabbath, wiem, pamiętam wcześniejszą rozmowę ![]() Tyle, że u mnie niestety sprawy hormonalne dochodzą, więc ja się cieszę, że od 2 lat nie przytylam (bo niestety, 7 lat temu przybralam - mimo ćwiczeń, ale totalnie nieprawidłowej diety - w ciągu roku 18 kilo - z nieświadomości własnej i głupoty lekarzy, teraz restrykcja pozwala mi na utrzymanie wagi, a czasem nawet na schudnięcie).
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak kcem!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie maniakalne opalanie... To już chyba tanoreksja, co?
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edycja: ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.