![]() |
#2881 | |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Powiedz, jak mam oddychać bez powietrza? Tak się czuję, kiedy Ciebie obok nie ma... Chcę dla Ciebie wszystkim być- tym, kim dla mnie jesteś Ty. "Zawsze tam gdzie Ty, a Ty tam, gdzie ja" Forever Yours =* Lecz mam plan, byś z moich rąk nie wyrwał się! =) mam nadzieję, że coś przypadnie Ci do gustu =) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
BAN stały
|
-Może moje sny, w których jesteś Ty będą miały siłę zmienić
świat? -Czy Ty wiesz, że w mej głowie mieszka lęk? -Twoich oczu dotyk czuć... -Przy Tobie pewny każdy krok, przy Tobie znika smutku mrok... |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Rozeznanie
|
- w powietrzu roi się od demonów.anioły zmagają się z nimi co sił,ale czasem ponoszą klęskę.
-stan umysłu człowieka wpływa na jego samopoczucie -świt blednie przy Twoim uśmiechu -anioły w niebie są w żałobie,bo najpiękniejszy z nich zstąpił na ziemię i pracuje... ![]() -wszyscy możemy sobie radzić sami,ale o wiele przyjemniej jest to robić z kimś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
Ich vermisse...;*
Ich bin traum frau... ;* PROśBA: potrzebuje opisów po niemiecku że poznałam na Mazurach faceta, ttego idealnego, który powiedział że jestem jego wymarzoną kobietą, o tym że tęsknię bo on mieszka w Niemczech i bardzo mi go brakuje...
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-07-22 o 20:30 Powód: dopisek (; |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
Kissabble - baardzo dziękuje ;*
przydało się. ;**
![]() |
#2886 |
BAN stały
|
bardzo się cieszę
![]() w razie czego piszcie dziewczyny, mam jeszczę chwilę, a trochę mi się nudzi więc mogłabym coś dla Was wymyślić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam ogromną prośbę..
Jestem z moim facetem już długo, ale ostatnio boję się bardzo, że mnie zdradzi. Może macie jakieś opisy, że go bardzo kocham i nie chcę aby żadna obca dziewczyna się obok Niego kręciła. Mam nadzieję, że rozumiecie.. wiem, że mnie kocha bardzo, ale nie ufam laskom które się obok Niego kręcą.. Może Frizzelicious, bądź inne dziewczyny, które dają tu fajne opisy by coś miały? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Raczkowanie
|
Jego jezyk sprawia, ze jecze.!
Zbawcze pozytywne podejście.! Mogę zdradzić ci sekret, jeśli tylko przyrzekniesz.! <3 Ty wiesz, że, w tym klubie, chce słyszeć ten numer.! To trudne chwile sprawiaja ze znajduje w sobie taka sile.! W poszukiwaniu niespełnionych marzeń. x3 Dalej szukaj może spotkasz tą z bajki. Poskładasz elementy tej trudnej układanki. ![]() Myśl na wagę złota.!? Kocham Cię w niebezpieczeństwie i na karuzeli. < 3 Nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce.! Wymyslilam Cie noca przy blasku swiec. <3 Wyprawa w poszukiwaniu optymizmu. Swój świat pokażę Ci a Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie. <3 Tańczyć tak samotnie. Zbliżmy się do granic miłości. ;* Rozbieram Cię oczami. xD Nie chciałam się w Tobie zakochać. ![]()
![]() |
#2889 |
xoxo
|
Chcę mieć tylko problemy typu różowa szminka czy bardziej różowa
miłość? Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami W filizance szukam Twego smaku... idiotka ktora teskni nocami Gromadźmy zapasy myśli na wypadek paniki I have lost my teddy-bear, who want to sleep with me....?// zgubiłam mojego misia (maskotkę), kto chce spać ze mną
#2890 | |
Zakorzenienie
|
dziekuję ;*
Cytat:
![]() Kocham Cie a miłością swoja mogłabym nakarmić cały świat x3 W ramionach Twych ust lody z automatu nie smakują tak samo gdy nie jadam ich z Tobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mein Herzt Tanzt nur fur Dich. // moje serce tańczy tylko dla Ciebie. Immer wenn ich on Dich denk ist es wie Musik in Ohr. // zawsze kiedy myśle o Tobie jest to jak muzyka w uchu. Ich will dich nicht...Ich will dich nicht verlier'n. // Ja nie chce Cię... Ja nie chce Cię stracić. Engel fliegen einsam, Du und ich gemeinsam. - Anioły latają samotnie, Ty i ja - razem. Ich habe einen Schatz gefunden,und er trägt deinen Namen. - Odnalazłam skarb, które nosi twe imię. Dein Lachen macht süchtig, fast so als wär es nicht von dieser Erde. - Twój uśmiech uzależnia, prawie tak jakby nie był z tego świata. Vergess den Rest der Welt, wenn du bei mir bist. - Zapomnij o reszcie świata gdy jesteś u mnie/przy mnie. das leben ohne liebe ist wie ein Himmel ohne Sterne // życie bez milosci jest jak niebo bez gwiazd.
![]() |
#2892 |
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() jakby nadal ktoś miał coś o tym, że szczeście go opuściłoi i w ogóle wszystko jest nie tak to poproszę... ~ he sang as if he knew me in all my dark despair ~ powinnam się urodzić we francji. wino ![]() ~ nieokiełznane zasoby samej pra-wyobraźni ~ A teraz jestem tu... ludzi tłum a mysli takie dziwne... ~ To tylko zwykły szary kamień.... tylko..... ;( ~ Lecz słońce będzie (zawsze) wschodzić, a łzy będą schnąć.. ~ Konstantynopolitańczykowi aneczka (; ~...I feel so lost when you are not by my side.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Macie super opisy ! Naprawdę, podziwiam Was wszystkie za te pomysły i że nie ma tu takiej monotonii ^^ A może znalazłoby się coś takiego na temat tego, iż jeszcze wczoraj mogłabym zrobić dla niego wszystko, żeby tylko być razem, ale teraz wiem, rozumiem, że to nie ma sensu i mam go dosłownie w głębokim poważaniu ! Teraz on by musiał się błaźnić i starać żebym chociaż na niego spojrzała !! Olewał mnie i w ogóle, ale mniejsza o to... Mogą być dosłowne! Wiem, że były już opisy o tym, że kobieta nie musi mieć mężczyzny, aby być szczęśliwą, ale ja bym prosiła o jakieś naprawdę dające do zrozumienia ![]() ![]() ![]() ![]() i pare ode mnie: * "Zbyt pięknie i jak w bajce układało się.. Żyła tylko dla niego.." * "W jej sercu już nie było miejsca nawet na najmniejszy żar nadziei." * "Bo miłość jak ogień rozpala nasze serca i płonie tak co dzień, by zgasnąć nagle nie w czas..." (można skrócić) * "On tu, a ona tam, wiedzieli już, że stworzeni nie dla siebie." * "Uśmiech się bo już dobra czas !" * "Słońce jest zawsze tam, gdzie pada deszcz." * "Więc nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem, co pada na Twoje włosy i na Twoje ręce." * "Miej chęć na miłosne gry." * "Ten kto nie kochał, nie wie co tęsknota" * "Co piękne jest, także jest i dobre, ziemia, morze i gwiazdy, księżyc, słońca blask." * "Kto nigdy nie żył, nigdy nie umiera. Nic nie utraci ten kto nie miał nic." Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Przyczajenie
|
Skarby... mam prozbę... to troche dluuga historia ale postaram się jakos to strescic...
Wiec tak... jest taki jeden chlopak, niesamowicie mnie kreci, ma boskie cialo, boski charakter, i jest sloodki na maksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zdrowie tych, którzy też nie mają szczęścia' 'Życie przecieka przez palce nic w dłoniach nie zostawiając..' 'Przydałby się kawałek nieba w tym całym betonowym piekle..' 'W piecu rozczarowań pichci się babka zwana dalej-życiem-z zakalcem' 'Natrętnie czas biegnie spóźnia się szczęście..' 'Tak niewiele dobrych chwili w oceanie trudnych lat..' 'czekając na lepsze jutro' 'w nicości trwam..' 'znów nie jest tak jak miało być..' 'zagubiony szczęścia grosz..' 'dokąd iść.. by odnaleźć zagubione szczęście?!' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Witam;*
Cytat:
![]() *Otulona promieniami. *Słoneczna kuracja ![]() Więcej nie przychodzi mi do głowy Cytat:
![]() *Wciagasz jak video gra...Kradniesz mój najlepszy czas ![]() *Jak z nikim i nigdy... ![]() *A Twoje oczy po moich błądzą. *Dzięki Tobie niebiosa mam na koncu nosa *Wszystko się mieni. Cekiny i nasze oczy. *Sto tysięcy zachodów słońca, w które chcę się gapić. Z Toba ![]() *You make me laugh one thousand ways / Tysiącem sposobów sprawiasz, że się śmieję *Piękne jest niebo, gdy odbija się w Twoich oczach.
![]() |
#2897 |
Raczkowanie
|
potrzebuje opisu aby wyrazic moja radosc... wczoraj dowiedzialam sie ze bede miala synka i jestem bardzo szczesliwa. Potrzebuje opisow w stylu ze nic wiecej do szczescia mi nie potrzeba...
![]()
![]() |
#2898 |
Przyczajenie
|
![]()
mój mały na dziś.
'jest ktoś kto pragnie tego bardziej od ciebie.' i jutro :P ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie..? kilka minut z nim.. he made it so hard to 2 trust someone. / to on sprawił, że tak trudno komuś zaufać. [ tłumaczenie może być błędne.. ] pomóż mi kotku walczyć z tym stanem.. ![]() bo czasami warto, wiesz?. jeśli nie - to trudno. ![]() i dotykaj tam gdzie lubisz.. ![]() bierz szczęście od razu, nie zwlekaj.. ![]() pewnie mówisz to każdej ale ja nie jestem każda. nie od razu ziomuś nie od razu. ![]() 'nie ufaj samcom a emocjom w oczach.' ;]
#2899 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
przecudowne. <333 ! uwielbiam.
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Raczkowanie
|
Ej Dziewczynki a macie moze cos pasujące do takiej historii ? :
On i Ona przyjaznili sie. Było naprawde dobrze miedzy nimi, rozumieli sie i w ogole. Ale on jednym,a raczej kilkoma pocalunkami zniszczył to, nie wiedzac ze tak moze sie to potoczyc,bo ona go pokochala,mimo ze on tylko ją wykorzystal. I ze zmienia dziewczyny jak rekawiczki,zimny dran. Ze nie liczy sie z uczuciami. i ze kiedys spotka go za to kara. Moze nawet od tej dziewczyny. Takie jakies z aluzją,przesłaniem. nie doslowne ![]() ![]() ii cos ode mnie na dobranoc: .za kazdym razem te same slowa,zacznijmy wreszcie od nowa! ,byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy odgadnac nim uplynie czas. .o nie kochanie,pierwsze wrazenie robi sie tylko raz. -naiwna wiara dziecka ze gdy sie zamknie oczy to wcale nie jest ciemno. i po tym wszystkim ciesze sie ze nie jestem w twoim typie! czego pragniesz?..juz wiem-uciec przede mna.. ,a ty nie mowisz nic,jak glaz milczysz przede mną.
#2901 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Witam;*
Cytat:
a teraz twoja ręka mnie po skórze gładzi. Twoja. niebo świeżo malowane. błękitem jego oczu. ja wciąż ta dzisiejsza. z Tobą. liczy się promyk Słońca i uścmiech na twej twarzy. i za ten uśmiech. nie żaden inny, tylko własnie Ten co dzisiaj. wyboru dokonałam dziś to ON roświetlił mi życie. ciebie. jak nikogo i jak nikt inny i bedzie już tak jak teraz na zawsze ja i Ty dla mnie A powietrze 'od wczoraj' pachnie smakiem twych słów. Cudnie. `Mam zielone oczy. Zawsze są tego koloru, gdy jestem szczęśliwa. chcę mieć odtąd dotąd słodko. tak pozmieniałam troche żeby było, że to On teraz ![]() ![]()
![]() |
#2902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ohne Dich kann ich nicht sein //bez Ciebie nie mogę być Du bist alles was ich bin (jesteś wszystkim czym ja jestem) Sehn wie du schläfst, hörn wie du atmest, bis wir am Morgen erwachen - widzieć jak śpisz, słyszeć jak oddychasz, aż jutro się nie obudzimy Auch wenn deine Nähe Gift wär, ich würd bei dir sein solange bis ich sterbe. - I nawet gdyby Twoja bliskość była trucizną, zostałabym z Tobą tak długo jak umrę Du bist das Beste was mir je passiert ist, es tut so gut wie du mich liebst - Jesteś najlepszym co kiedykolwiek mi się przydarzyło/zdarzyło, to (i tu juz nie dosłownie) "czuje się" tak dobrze gdy mnie kochasz inne *I czująć cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim. *Życie jest piękne...jeśli prawidłowo dobierze się środkiAntydepresyjne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Przyczajenie
|
ajj, bardzo bardzo się cieszę . w takim razie opisy specjalnie dla ciebie ; ) serce z papieru, a nożyczki w szafie. Zamrażam moje serduszko i czekam na kogoś, kto mnie oczaruje swoim ciepłem. gdy dziś prosze- namaluj mi uśmiech ty tworzysz łzy. przezakochana , nadkochana , wykochana , odkochana , podkochana , kochana .czuje się więc jak kobieta. zachłyśnij się mną . czaruj królewiczu. Na ręce wyryje miłość do Ciebie, z krwią wypłynie uczucie... może zapomne. potknęłam sie , wpadłam z czyjeś ramiona i już nigdy z nich nie wyjdę . o . Chce udusić wszystko płaczem . Jestem przekonana w dziewięćdziesięciu dziewięciu procentach,że między tobą, a nią układa się za***iście landrynkowo. niektórych rzeczy niektórzy ludzie. nie powinni. nigdy . damy przecież nie tańczą pogo na obcasach . dlas nas tam nie ma wejścia . dla nas tam nie ma miejsca . reszta nie znaczy wiele poza tym,że brak tutaj szczęścia . Więc tonę w czerwieni ust . Własnych ust. sadzę ,że gdyby miłości ściągnać okulary to chyba nigdy nie bylibysmy zakochani . nie musisz mnie odprowadzać. klęcz i proś. dotykają mnie uczucia. But not together. Chciała tylko, by ją kochano. By dano szansę. Chciała zmieniać świat, jak filmy świat zmieniają. Chciała całować i być całowaną. Nikt nie potrafił kochać. Nikt nie rozumiał. Boisz się? Nie kochaj. Nie kochaj mnie, jak inni. Zamknę klatkę, wyrzucę klucz. Nie kochaj. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
będzie świetnie jeśli zechcesz, przy mym boku znajdziesz szczęście. będziesz mój . kwestia czasu . żeby nie było że nie ostrzegałam . ; ) i mówić 'nie' gdy serce krzyczy 'tak' mieć obok to, o czym boimi się marzyć . ups .. chyba nie myślałeś ze o niej nie wiem ? akcja rezygnacja . Get plowed thinking of me .. // męcz sie myśleniem o mnie . jeszcze raz zatańcz ze mną bo chcę to przeżyć . znam prawdę ale nie chcę przestać wierzyć . jesli nie my to kto ? jeśli nie teraz to kiedy ? obok jestes wciąż i nie ma cię . być tą trzecią która rozpier**la wszystko ? nie dziekuję . przeboleję . pasuję . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Raczkowanie
|
Z innej beczki :P
Nie ma Ciepła . nigdzie . szukałam .. zamarzłam Jak to jest być więźniem we własnym ciele ? Z podkrążonym oczami . zaspana , odrobinkę schorowana ..Zadowolona Na imię mam Kobieta ... Jestem wrakiem samej Siebie . Ten dom jest chory To już nie są wymysły rozpieszczonej nastolatki . To jest krzyk rozpaczy Gdyby wszystkie słowa były połączone, nie miałyby sensu, a zrozumienie fraz byłoby niemal niemożliwe. Niezbędne są przerwy. Ale czy może być większa tortura niż nagłe uświadomienie sobie, że ta nadzieja była tylko złudzeniem podnieconych zmysłów? najwięcej krzyku kryje się w milczeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane po dłuuugiej przerwie
![]() Anusia wakacjowała na całego, i niestety nie miała dostępu do komputera ![]() I ażżż mnie coś w środku ścisnęło jak zobaczyłam, że tyle osób się stęskniło za moimi opisami ![]() ![]() Ale co najważniejsze- Wasze opisy są cudowne! Wszystkie, bez wyróżnień. Nakradłam się znowu jak nie wieeem ![]() I lecimy ![]() serce czyste i otwarte w dobrą zmienia trefną kartę. mentalna rewolucja. utopię jeszcze raz przemyślenia. w butelce rozkojarzenia. umyta i pachnąca. leżę wpół przytomna. a dziś? wstałam zdecydowanie lewą nogą. pójdziemy ze sobą, powoli, obok. do końca wszystkiego, żeby zacząć na nowo. w podziemnej krainie. oświetlonej słońcem z negatywu. jest noc. słyszę ciche buczenie swojego krwioobiegu. patrzysz na mnie. bezprzekonaniowo. co on tutaj robi? w mojej prywatnej głowie, ku*wa, co on robi? teraz chcę być zostać zniknięta, jak najszybciej. dojrzewam powoli, jak najtańsze brzoskwinie. mam, rzekłabym, dość niewymyślny mechanizm szczęśliwości. jest nieludzka - to wystarczy, by uznać ją za boską. dręczy mnie koszmar minionej zwyczajności. a szczęście się zbliża i niesie zapach wanilii.
![]() |
#2907 |
Rozeznanie
|
moj dzisiejszy Now I'm better than your ex ,Gon be better than your next
![]() ponawiam prośbę o opisach związanych z miejscem zamieszkania
#2908 | |
BAN stały
|
Cytat:
Byłeś wszystkim, o oczym tak marzyłam... BYŁEŚ. Możesz pomarzyć w chorych swych snach, że mnie dotkniesz jeszcze raz... Byłeś zawsze za daleko siedząc obok mnie... Kiedy spotkasz mnie - przypadkiem nie odwracaj się! To tyle co do zaistniałej sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
xoxo
|
to było dziwne ale przyjemne
Nigdy mnie nie nazywaj skarbem bo nie znasz wagi tych słów. Nigdy nie będę Twoja, nigdy nie będę czyjąś własnością. Wolałeś wyjść z chłopakami na jonta niż ze mną na spacer. Mówiłeś, że to tylko Twoja przyjaciółka, a okazała się kimś ważniejszym ode mnie. landrynkowy poranek przy ulubionej kawie z cukrem i mlekiem.
#2910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.