|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
od czasu do czasu można zaszaleć
![]() Oglądałam sobie wczoraj tą Eurowizję taneczną, fajnie że nasi wygrali
|
#2882 |
|
BAN stały
|
Ale mnie ostatnio pech prześladuje
ech...nie bede wam zawracac głowy ale nie doleczyłam jednej rzeczy, to kolejna sie przyplątała Miałam jechac na basen ale ![]() Miłej niedzieli wszystkim |
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu
Baw się dobrze u chrześniaka na urodzinach i zjedz za mnie kaaaaaaawał torta
|
|
|
|
#2884 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba dletgo, że było to przeznaczone dla straszej pani ![]() Cytat:
Za to co do balsamu kakaowego mam dość mieszane uczucia ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwo - ja wolałam poprzedni balsam do ciała, kakakowy. Wtedy miał białe opakowanie z jasnobrązową zakrętką. Zapach był iście czekoladowy. Teraz, to co jest w tym ciemnobrązowym opakowaniu, to przedobrzone "coś". Zapach sztuczny, słodkay, gdzie mu tam do czekoladki
![]() Mam pytanie - dostałm próbkę perfum - pisze na niej Orlane Missoni. I nie za bardzo wiem, czy pierwsze, to nazwa perfum czy firma? Choć "na czuja" wydaje mi się, że ta pierwsza opcja. Przeczesuję internet w poszukiwaniu tak że i nut i jakoś mi nie wychodzi Wiecie coś na ich temat?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Orlane kojarzy mi się z kosmetykami
![]() znalazłam i perfumy: http://www.strawberrynet.com/skincar...FQVItAodOFiNYQ http://www.ceneo.pl/Perfumy_damskie;...ne_P0-7109.htm |
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam w wyszukiwarce, że są takie perfumy o nazwie Orlane firmy Missoni, Sabbath ma odlewkę tych perfum, bo wyrzuciło mi m.in. jej blog , więc to może jednak ta wersja?![]() Szukam dalej, może dokopię się do nut w końcu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2888 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Co za senny dzień. Upał straszny na zewnątrz. Nic mi się nie chce, leżę na łóżku cały dzień.
Obudziłam się, zrobiłam kawę, chwilę powizażuję i wracam do łóżka.
|
|
#2890 |
|
BAN stały
|
Ja to nawet sie w zasadzie ruszyć nie moge nigdzie
To chyba ostatnie podrygi ciepła w tym roku. |
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, tylko nagle okazało się, ze nie mam co na siebie założyć. Wczoraj byliśmy na weselu - miałam zamiar założyć tą sama sukienkę co na poprzednim - a tu bach. okazało się, ze nie ma szans bo mam za duże luzy. I musieliśmy biegiem gnać po nową ( wczoraj oczywiście - bo nie przyszło mi do głowy przymierzyć jej wcześniej Nie ma tego złego - bo zyskałam nowy, fajny ciuch
|
|
|
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj na balety pognalam. Zabezpieczylam sie odpowiednio coby nie poczuc sie ani extremalnie smutnym ani wesolym.
Dzieki temu moglam sie bawic bez zwisow. Smisznie bylo. Jeden kolo mnie wczoraj absolutnie zmiazdzyl. Bawil sie kolo mnie, ja myslalam caly wieczor, ze my sobie zartujemy. Ze on wie, ze ja nie przejawiam cienia zainteresowania. Poszlam sobie jakos w polowie wieczoru usiasc, wyciagam z torebeczki gume do zucia. On podchodzi czy tez moze gume. Dalam. A ten... ja do tej pory sikam w majty. 'teraz mam swiezy oddech' i z ryjem do mnie sie wysuwa. Ja prawie mostek zrobilam, prawie sie na niego spawiowalam, szok na twarzy wymalowal mi sie przedni... Za 10 minut przyszedl z 'ajm sori' to tylko powiedziec moglam 'ju szud bi' ale milo bylo tez - podszedl do mnie chlopaczek, ze mnie pamieta bo kiedys tanczylam i opisal dokladnie w czym i kiedy. Taki smiszny. Pobalowalim razem. No oprocz tego - bo wiele rzeczy zniese ale nie nienawidze jak mnie ktos ignoruje. Przyszedl R. jak na mnie wpadl to sie przywital. Ja tez. Ale caly wieczor trzymal dystans. Ja po ktoryms piwie to generalnie mialam juz wsio w dupie i widze, ze stoi pod sciana. Podeszlam, oparlam sie nad nim. On mnie objal czym orajt (!!!) ja tylko spytalam 'chyba mnie nie ignorujesz nie?'. Tego to sie nie spodziewal. Wyjakal 'nie ale..' ja pff. Odeszlam. Moja kumpela sie posikala. Caly wieczor jak struty, obok, ale nie ze mna. Ona 'oh jaki maly klub, a kolega to sie chyba kiepsko bawi' Wiec ja bawilam sie generalnie i tak zajfajnie. a na sam koniec postanowilam postawic kropke nad i, skoro jego kumpel obserwuje dokladnie co ja robie wiec podeszlam do niego przy jego ziomach 'milo bylo cie zobaczyc'. On tylko sie przytulil. A ja sobie poszlam. Nie wiem po co mi to ale bez kitu nie zniose jak ktos mnie widzi i widze, ze za mna patrzy ale udaje, ze tak nie jest. |
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2895 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ale ciepło to chyba będzie do końca września - przynajmniej na Dzikim Wschodzie ![]() Mam nadzieję... Cytat:
Nie mogę!...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty to masz przygody ![]() Smutno mi... nie lubie być smutna. |
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
no ja sie pozniej z tego smialam ale tak zaraz po tym to stalam oslupiala !
![]() Ale text na podryw, nie powiem, oryginalny. Ivanno - nie dolkuj sie. Ciepla kapiel? tv? |
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Trza go było brać! Taki podryw a ty sceny robisz
ojj... :P
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No pewnie, nic tylko brać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie da rady mojego smutku odgonić... to nie "zachciankowy smutek"
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe, samo zycie
![]() no oryginalnosci odmowic mu nie mozna. debil. ja moze nastepnym razem mu powiem, ze w sumie to wszyscy sa pod wrazeniem tego tekstu ![]() ucieszy sie pewnie ![]() Cytat:
ale nie zadne deprin czy inne meteo tylko od specjalisty? (oj wiem co to znaczy sie zdolowac na maks) |
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate nie pomoże i to... taki mały-duży kryzys ale dziękuje za rady
![]() uciekam spać w końcu pośpie... dobranoc Wam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do końca. Po prostu zmiana zasad żywienia.
Odkąd jestem na "diecie" jem tak naprawdę więcej niż przedtem - tylko inne rzeczy i częściej. Staram się jeść 5 posiłków dziennie, pierwszy ok 7:00 ostatni najpóźniej o 20:00. Nie jadam wieprzowiny, warzyw strączkowych, unikam potraw mącznych i białego pieczywa, słodkich owoców krajowych i egzotycznych z wyjątkiem arbuza, melona i grapefruita. np. na śniadanko płatki kukurydziane z mlekiem i jabłko, na drugie, jogurcik z sucharkiem, obiad - potrawka z kurczaka, podwieczorek - sok z marchwi, kolacja kanapka z razowego z sałatą, pomidorem, ogórkiem, rzodkiewka i wędlina drobiową. No i oczywiście hektolitry wody mineralnej Jak mnie przyciśnie to wetnę lody, albo gofra z bitą śmietaną, czasami pozwolę sobie na tortillę z MacDonald'sa - ale staram się tego nie robić
|
|
|
|
#2905 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dzięki. Mam nadzieję, że zasłużę na brawa PO imprezie. To przez te upały, oczywiście. ![]() Wszystkiego najwspanialszego od rana do nocy, od nocy do rana i tak w kółko. A co? Mam rację, czyż nie? ![]() Cytat:
![]() Dziękuję. Cytat:
A za porównanie dziękuję pięknie. Ty to wiesz, jak mnie "uśmiechnąć". ![]() Cytat:
Twarda z Ciebie sztuka. Ja pamietam, że wychodziłam ze szpitala ważąc 44 i potem ciągle chudłam karmiąc. Okropność. Brrr... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wobec powyższego, w razie spotkania musimy się zaopatrzyć w dwie tabliczki, bo ja tez pożeram całą. ![]() Cytat:
Te przechylone balony kojarzą mi się z kołyszącymi się Hatifnatami. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
... i lać! ![]() Znajomi przywieźli mi dziś fenomenalne upominki: liście winorośli, świeży szczaw i kwiatki rozmarynu do wąchania. Wracałam do domu taksówką z naręczem pachnącego obłędnie zielska, a taksówkarz na to: - Ale kwiaty to niezbyt fajne pani dostaje.
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie omieszkam nadmienić, że jestem przekonana, iż PO TYM EUROCONIE będą chcieli robić zawsze w Polsce i zawsze z TOBĄ. |
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
rycze! no placze ze smiechu
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2909 | |||
|
BAN stały
|
Sabbath, Człowieku - Orkiestro, nie może być inaczej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--------- Przeżyłem dzisiaj wieczorem chwile grozy przez duże G (bez skojarzeń ). Zapalam światło, wchodzę do pokoju, a na ścianie nad fotelem siedzi ogromniasty, czarny pająk z długaśnymi odnóżami (wiecie, o jakie mi chodzi - takie "piwniczne", włochate potwory ). No masakra i armagedon w jednym. Modliłem się tylko, żeby nie zdążył zwiać, bo musiałbym szukać miejsca na nocleg. Laczek załatwił sprawę. No z godzinę dochodziłem do siebie
|
|||
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laczek dobra sprawa, nawet Kazik o laczku wspomina w 12 Groszy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

ech...nie bede wam zawracac głowy ale nie doleczyłam jednej rzeczy, to kolejna sie przyplątała 

Nie mogę!... 

(wiecie, o jakie mi chodzi - takie "piwniczne", włochate potwory
). No masakra i armagedon w jednym. Modliłem się tylko, żeby nie zdążył zwiać, bo musiałbym szukać miejsca na nocleg. Laczek załatwił sprawę. No z godzinę dochodziłem do siebie