Tableciary plotkary V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 07:24   #2881
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Czesc dziewczyny

wczoraj wrócilismy z mazur przywieźliśmy ze sobą "kanie" w niedziele chłopaki poszli do lasu i tyle ich nazbieralismy ze połowa została u teściów a my tylko troche wzieliśmy ze sobą.
W sobote bylismy zobaczyc małego szwagierki , było fajnie. Trzymałam go na rekach kołysałam śpiewałam mu a on na mnie patrzył i słuchał , w niedziele przyjechali do rodziców na obiad to dostałam go do rozebrania i do połozenia i wszystko było OK nie bałam sie i nie zapomniałam jak to sie robi

młody do szkoły chodzi , ale pracowac nad nim trzeba sporo

miłego dnia dziewczyny
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 07:51   #2882
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny

mijaela faktycznie twoj maluch wyglada na porawdziwego chlopca, w takim wieku ciezko rozpoznac plec u dziecka jak jeszcze jest poubierany we wszysyko hihi a u ciebie maly ma prawdziwe chlopiece rysy

gusia to sie ma z tym zabkowaniem az sie boje jak u nas to przyjdzie

pomidora o gad... ale tesciowa byla chora? ja nie pamietam zeby pisala cos ze byla chora hmmm wspolczuje

mezatka no z wlosami tak bywa... ja ze swoich teraz jestem zadowolona bo w koncu wygladaja jak nalezy

nikita oby i wam sie kiedys udalo miec takiego maluszka

apartu nie pozyczam bo jednak tych rodzicow nie takie najgorsze foty

wkleje wam mala

a ja mam stresaa musze zabrac sie za uczelnie doslownie boje sie tam zadzwonicy czy isc co tam sie ze mna dzieje echh:/

Edytowane przez Ray
Czas edycji: 2008-10-13 o 11:51
Ray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 08:17   #2883
olka222
Zadomowienie

Dzień dobry

Ja też byłam zszokowana teściową Pomidorki, wczoraj rano jeszcze romawiałyśmy o weselu znajomych. Pomidorka powiedziała, że jest w stanie krytycznym, ale nie spodziewałam się, że to nastąpi tak szybko, kurcze tak długo walczyła z tym paskudztwem i....
Kasiu myślami jesteśmy z Wami

Mijalea, Ray maluchy przesłodki, jak ja Wam zazdroszczę

Gusiu, dużo zdrówka dla córci
Stary 2008-10-13, 08:28   #2884
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Napisałam wam długiego posta, ale mi go wcięło Spałam dziś u rodziców, bo P. jest w Toruniu, a ja bałam się spać sama po myciu i ubieraniu teściowej Ray, już kiedyś pisałam, ze nie moge wszystkiego mojej teściowej powiedzieć, bo jest chora i nie wiadomo ile życia jej zostało. Rok przed naszym ślubem pojawił się rak piersi, przed ślubem szwagrów przerzut na kegosłup, ale dzielnie go zwalczyła. Dwa tygodnie temu zaatakowało wątrobę. Tego już nie pokonała, chociaż walczyła do końca. Wczoraj rano jeszcze z nią rozmawiałam, opowiadałam o mieszkaniu, karmiłam budyniem, bo od innych nie chciała jeść. Zdążyliśmy się pożegnać, dojechać do Grudziądza i teść zadzwonił z tą wiadomością Cieszę się tylko, że jak ją zobaczyłam to od razu przed oczami stanął mi umierający dzidek i coś mnie tchnęło i zadzwoniłam po szwagrów, zeby przyjechali pożegnać się z mamą, bo chcieli dzisiaj przyjechać, a by było za późno. P. nie zdążył jej mieszkania pokazać, a jeszcze dwa dni temu mówił, że na rękach ją na to czwarte piętro wniesie...
Dziewczyny, nie jyślałam, ze tak to we mnie uderzy. Zawsze darłyśmy po cichu koty z moją teściową, ale nigdy otwartej wojny nie było. Wszyscy mówili, że jesteśmy do siebie podobne - dwie despotki, i dlatego nie możemy się dogadać. Te wszystkie lata walczyła bardzo dzielnie, do końca starała się nie pokazywać, że choroba ją zżera. A kiedy zobaczyłam ją, taką spokojną i pokonaną przez chorobę, coś we mnie pękło. Po prosatu jest to dla mnie nierealne, że ona nie żyje. O dziwo, będzie mi jej brakować, nie wyobrażam sobie mieszkania teściów bez niej. A jak przeżyją to chłopaki (teść, szwagier i P.) to nie wiem, bo ona była zawsze sensem ich istnienia.
Dziękuję za wsparcie, jesteście kochane. Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale oprócz mamy, nie mam tu z kim pogadać, bo Justysi nie chcę zawracać głowy. Trzymajcie się cieplutko. Jak będę mogła to się odezwę.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 08:37   #2885
Ray
Zakorzenienie

pomidora oj faktycznie, wspolczuje..

chyba niczyja smierc nie jest niczym przyjemnym naeet jak sie kogos nie lubilo...echhh

trzymajcie sie
Stary 2008-10-13, 08:44   #2886
olka222
Zadomowienie

Pomidorko jak sobie pomyślę, co Wy tam przeżywacie, to mnie tu nosi. Ja po śmierci babci to nawet w dzień nie chciałam sama zostawać.
Stary 2008-10-13, 09:01   #2887
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Dziewczynki, Edzio ma sie dobrze, dziadkowie go rozpieszczaja , wiec czasem musze twardo ich sprowadzic na ziemie, zebym po powrocie do domu nie miala problemow
Madziu Edzio jest śliczny
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Zmiana terminu Ewidentnie nie jest nam dane sie hajtnac, bo ile razymozna zmieniac termin??
Marcelko mam nadzieje, że uda Wam się ustalić termin, trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
sms od Gusi :
"czesc dziewczyny nie będzie mnie z wami kilka dni bo jestem w szpitalu z Nikolką. Wczoraj miała gorączke 39 stopni wiec pojechałam na pogotowie. Mała dostała kroplówke a teraz dostaje paracetamol.Juz jest dobrze. Moze obejdzie sie bez antybiotyku. Pozdrawiamy"
Gusiu dużo zdrówka dla córci
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Napisałam wam długiego posta, ale mi go wcięło Spałam dziś u rodziców, bo P. jest w Toruniu, a ja bałam się spać sama po myciu i ubieraniu teściowej Ray, już kiedyś pisałam, ze nie moge wszystkiego mojej teściowej powiedzieć, bo jest chora i nie wiadomo ile życia jej zostało. Rok przed naszym ślubem pojawił się rak piersi, przed ślubem szwagrów przerzut na kegosłup, ale dzielnie go zwalczyła. Dwa tygodnie temu zaatakowało wątrobę. Tego już nie pokonała, chociaż walczyła do końca. Wczoraj rano jeszcze z nią rozmawiałam, opowiadałam o mieszkaniu, karmiłam budyniem, bo od innych nie chciała jeść. Zdążyliśmy się pożegnać, dojechać do Grudziądza i teść zadzwonił z tą wiadomością Cieszę się tylko, że jak ją zobaczyłam to od razu przed oczami stanął mi umierający dzidek i coś mnie tchnęło i zadzwoniłam po szwagrów, zeby przyjechali pożegnać się z mamą, bo chcieli dzisiaj przyjechać, a by było za późno. P. nie zdążył jej mieszkania pokazać, a jeszcze dwa dni temu mówił, że na rękach ją na to czwarte piętro wniesie...
Dziewczyny, nie jyślałam, ze tak to we mnie uderzy. Zawsze darłyśmy po cichu koty z moją teściową, ale nigdy otwartej wojny nie było. Wszyscy mówili, że jesteśmy do siebie podobne - dwie despotki, i dlatego nie możemy się dogadać. Te wszystkie lata walczyła bardzo dzielnie, do końca starała się nie pokazywać, że choroba ją zżera. A kiedy zobaczyłam ją, taką spokojną i pokonaną przez chorobę, coś we mnie pękło. Po prosatu jest to dla mnie nierealne, że ona nie żyje. O dziwo, będzie mi jej brakować, nie wyobrażam sobie mieszkania teściów bez niej. A jak przeżyją to chłopaki (teść, szwagier i P.) to nie wiem, bo ona była zawsze sensem ich istnienia.
Dziękuję za wsparcie, jesteście kochane. Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale oprócz mamy, nie mam tu z kim pogadać, bo Justysi nie chcę zawracać głowy. Trzymajcie się cieplutko. Jak będę mogła to się odezwę.
Pomidorko tak mi przykro

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 09:23   #2888
Mijalea
Zakorzenienie

Pomidorko, kochana trudno pocieszac w takiej sytuacji, ale jestes dzielna i badz dzielna nadal, masz bardzo dobre serce kochana...

Marcelus,
az nie wiem co powiedziec
Choc ja bym chyba slubu z takiego powodu nie przelozyla...trudno, to, ze ktos byl pierwszy nie znaczy ze mam szukac innego terminu specjalnie i rezygnowac ze swoich planow

Ja wczoraj mialam denny humor, az musialam sie oderwac i wyskoczylam do sklepow...a dzis ciesze sie, bo odwiedzi mnie dawna dobra kolezanka z podstawowki, a jutro kolejna kolezanka, tez z podstawowki....przynajmni ej sobie pogadam!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 10:18   #2889
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Zmiana terminu Ewidentnie nie jest nam dane sie hajtnac, bo ile razymozna zmieniac termin??

Okazalo sie, ze moja chrzestna, czyli siostra mamy i jeszcze jedna siostra, maja weseloe w rodzinie mezow, a Ci mezowie tez sa bracmi i akurat 25 lipca jest zarezerwowanym juz dniem na ich weselisko... Ehhhhhhhhh a juz wiekszosc znala termin, teraz to juz jak idiotka bede wygladac... Ehhhhh
U mnie było tak, że mąż mojej chrzestnej miał ślub i wesele swojego chrześniaka w ten sam dzień co my. Podzielili się, ona przyszła z jednym synem do nas, on z drugim synem na drugie wesele. Mało tego chrześniak przyjechał do nich z zaproszeniem w ten sam dzień co my Chrzestnej M tez nie było, nie dało się dopasowac terminu do wszystkich.
Stary 2008-10-13, 10:45   #2890
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko nie wiem co napisac...
Olu to u nas jest tak, jak u Was, ze dwa na jeden dzien... Musimy zienic termin, bo przeciez ei do zycia by bylo z mama...
Jakos sie zobaczy
Znalazlan weekendowe nauki w Warszawie na listopad, oby tylko udalo sie zapisac, to bysmy mieli weekend na wyjezdzie i zalatione nauki bez poradnii, ale dobre i to
Madziu pochwal sie zakupami
Kinia milej pracki
Monia jak Ci sie podoba bycie statystka??

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 11:05   #2891
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Olu to u nas jest tak, jak u Was, ze dwa na jeden dzien... Musimy zienic termin, bo przeciez ei do zycia by bylo z mama...
Jakos sie zobaczy
Znalazlan weekendowe nauki w Warszawie na listopad, oby tylko udalo sie zapisac, to bysmy mieli weekend na wyjezdzie i zalatione nauki bez poradnii, ale dobre i to
Trzymam kciuki, żeby nic już nie wyskoczyło

Fajne takie nauki połączone z wyjazdem, nasze ciągnęły się przez 3 miesiące po 2 razy w tygoniu, ale wizyta w poradni tez nas ominęła.

Dziewczyny właśnie wróciłam z zebrania pracowników z dyrem, mają nas zlikwidować w 2009 Dyro mówi, że może nas przekształcą i mamy spać spokojnie

EDIT: Mój króliczek, chyba zdycha, aż boję się do domu wrócić

Edytowane przez olka222
Czas edycji: 2008-10-13 o 11:29
olka222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 11:06   #2892
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Monia jak Ci sie podoba bycie statystka??
Bardzo mi się podoba
No, ale zdjęcia zakończyły się w sobote, a ja na ostatnim dniu nie byłam, bo nie mogłam

Mają się znowu odezwać w listopadzie, albo grudniu
Mam nadzieję, że równiez się załapie

Fajne doświadczenie

W ogóle to witam was dziewczyny
Teraz przez praktycznie 2 tygodnie będę w pracy non stop ze względu na zastępstwo, które wzięłam.

Miłego dnia wam życzę kochane
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 11:12   #2893
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie wróciłam z zebrania pracowników z dyrem, mają nas zlikwidować w 2009 Dyro mówi, że może nas przekształcą i mamy spać spokojnie
Olu trzymam kciuki, żeby jednak wszystko zakończyło się pozytywnie
Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
W ogóle to witam was dziewczyny
Teraz przez praktycznie 2 tygodnie będę w pracy non stop ze względu na zastępstwo, które wzięłam.

Miłego dnia wam życzę kochane
Cześć Moniu
Tobie także miłego dnia

Mąż i żona...
Stary 2008-10-13, 11:14   #2894
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Pomidorus nie wiem co napisac,naprawde,trzymajc ie sie kochani

Olus miejmy nadziweje ze nie zlikwiduja a przeksztalca faktycznie i nadal bedziecie mieli prace

Marcelus oby udalo sie zalatwic te nauki weekendowe,u mnie takiej mozliwosci chyba nie ma nawet albo musiala bym popytac bo to tak fajnie i za jednym razem odrazu zalatwiona poradnia a to wlasnie ta poradnia u nas podobno najgorsza jest

Madziu maly Edwardzik sliczny jest,taki meski kawaler

Kiniu milej pracki a powiedz kochana jak wasze starania o fasolke?To juz chyba drugi cykl bez tabletek,dobrze pamietam?

Ja zaraz do pracy zmykam,kawke sobie trzaslam od rana bo spalam tylko 4 godzinki i oczy na zapalki mialam ale juz jest dobrze i zaraz wyruszam pracowac i zarabiac kasiorke hehe

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 11:17   #2895
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Kiniu milej pracki a powiedz kochana jak wasze starania o fasolke?To juz chyba drugi cykl bez tabletek,dobrze pamietam?
tak Kachulko zaczął się drugi cykl, ale mój mąż jakoś na razie się boi i nie chce podejmować staranek, powiedział, że na początku roku, ale ja postaram się przybliżyć ten termin

Mąż i żona...
Stary 2008-10-13, 11:20   #2896
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
tak Kachulko zaczął się drugi cykl, ale mój mąż jakoś na razie się boi i nie chce podejmować staranek, powiedział, że na początku roku, ale ja postaram się przybliżyć ten termin
Kiniu, podeslij no tego swego meza do mojego, raz dwa go namowi

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 11:23   #2897
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Albo do mojego, u nas ten temat jest codziennie wałkowany
Stary 2008-10-13, 11:29   #2898
kachula27
Zakorzenienie

Albo do mojego hihihi bo moj juz tez zmienil zdanie i jak kiedys nie chcial o dzidzi slyszec tak teraz ciagle pyta kiedy robi test i czy @ przyszla itp i kiedy wkoncu dzidzie bedziemy mieli

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 11:59   #2899
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Albo do mojego, u nas ten temat jest codziennie wałkowany
Cytat:
Albo do mojego hihihi bo moj juz tez zmienil zdanie i jak kiedys nie chcial o dzidzi slyszec tak teraz ciagle pyta kiedy robi test i czy @ przyszla itp i kiedy wkoncu dzidzie bedziemy mieli
hehe, dzięki dziewczyny Kochane jesteście

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 12:17   #2900
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Olu trzymam kciuki, żeby jednak wszystko zakończyło się pozytywnie
Cytat:
Olus miejmy nadziweje ze nie zlikwiduja a przeksztalca faktycznie i nadal bedziecie mieli prace

Dzięki dziewczyny

Kurcze, im bliżej końca pracy, tym bardziej sie boje powrotu do domu
Stary 2008-10-13, 12:28   #2901
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Olu, oby Was przeksztalcili, ale nie likwidowali, bo sie bedziesz niepotrzebnie stresowac cala sytaucja... Aaaa czemu boisz sie powrotu do domu??
Kinia do pocztaku roku to malo juz zostalo, moze TŻ sie oswoi z ta mysla
Monia startuj do szkoly aktorskiej, a nie na statystowaniu sie marnujesz
Kachulko gratuluje pozytywnej inwenatryzacji Szef zapewne jest zadowolony i to bardzo
Aaaaa Wy kiey planujecie weselisko??

Ja juz wszystko na dzis zalatwilam Nawet solarke odwiedzilam...

Kurcze nie wiem, jak My dzis wszystko zalatwimy ehhhhh Wyplaty nie dostalam, wiec bede musiala od rodzicow wziac na wplate zaliczki ehhhhhh bo przeciez dzis go pewnie nie bedzie i kasy nie dostane ehhhh... Mam zamiar smignac jeszcze do kosciola zapytac sie nauki trwaja godzinowo bo jesli sie zdecydujemy, to juz bez wyjazdu je zalatwimy
Jeszcze mamy im i brata ur, tata kazal zebym mamusce 2 bluzki kupila aaaaa jej ciezko cos wybrac Sam moglby sie tym zajac ehhh ja juz swoj prezent dalam...

Stary 2008-10-13, 12:31   #2902
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, im bliżej końca pracy, tym bardziej sie boje powrotu do domu
Olu a czemu się boisz?
Cytat:
Kinia do pocztaku roku to malo juz zostalo, moze TŻ sie oswoi z ta mysla
mam nadzieję Marcelko

moja mamuśka też miała w piątek urodziny,a w sobotę była imprezka

Mąż i żona...
Stary 2008-10-13, 12:33   #2903
olka222
Zadomowienie

Chyba mój króliczek zdycha, wczoraj byliśmy u weterynarza, ale on juz ma swoje lata... Boje się, że jak wrócę, to bedzie już po wszystkim, a ja sama będę w domu.
Stary 2008-10-13, 12:36   #2904
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba mój króliczek zdycha, wczoraj byliśmy u weterynarza, ale on juz ma swoje lata... Boje się, że jak wrócę, to bedzie już po wszystkim, a ja sama będę w domu.
ojej to przykra sprawa , ale musisz się jakoś trzymać , jesteśmy z Tobą

Mąż i żona...
Stary 2008-10-13, 12:39   #2905
olka222
Zadomowienie

Cytat:
ojej to przykra sprawa , ale musisz się jakoś trzymać , jesteśmy z Tobą

Dziękuję. Wiem, że to głupie, ale tak się przywiązałam do tego stwora, że nie wiem. M mnie jeszcze zdenerwował, bo kazał mi zadzwonić zaraz jak przyjde domu i powiedzieć co z kickiem. A on wychodzi później do pracy.
Stary 2008-10-13, 12:55   #2906
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Monia startuj do szkoly aktorskiej, a nie na statystowaniu sie marnujesz
Nie nadaje się Marcelko
Za wysokie progi dla mnie heheh
Cytat:
Też byłoby mi smutno i przykro.
Nie martw się może to tylko taki czasowy stan
Stary 2008-10-13, 13:55   #2907
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Monia na pewno nie masz zadnego talentu w tej dziedzinie??
Ja to juz mam za soba fulllllllllllll przedstawien itd ale powolaia do tego nie czuje
Olu ja to bardzo cierpie, jak moje zwierzatko cierpi...

Zapisalam mnie i J na weekendowe nauki w Laskach Koszt 160zl za osobe, ciekawe czym tam karmia ze az tyle ale spoko, to beda nasze zimowe wakacje, zamiast tych letni, z tym, ze bardziej uduchowione W cenie mamy nocleg, wyzywienie i jest gdzie autko porzucic

Stary 2008-10-13, 13:59   #2908
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Monia na pewno nie masz zadnego talentu w tej dziedzinie??
Ja to juz mam za soba fulllllllllllll przedstawien itd ale powolaia do tego nie czuje
Marcelko myślę, że same przedstawienia nic by nie dały bez odpowiedniej szkoły, a żeby dostac się do szkoły teatralnej to trzeba miec naprawdę talent
Stary 2008-10-13, 14:11   #2909
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Marcelko myślę, że same przedstawienia nic by nie dały bez odpowiedniej szkoły, a żeby dostac się do szkoły teatralnej to trzeba miec naprawdę talent
Hihi ale od czegos warto zaczac Choc to nie dla mnie...

Stary 2008-10-13, 14:13   #2910
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Zapisalam mnie i J na weekendowe nauki w Laskach Koszt 160zl za osobe, ciekawe czym tam karmia ze az tyle ale spoko, to beda nasze zimowe wakacje, zamiast tych letni, z tym, ze bardziej uduchowione W cenie mamy nocleg, wyzywienie i jest gdzie autko porzucic
wow, normalnie full wypas , nie widziałam, że takie nauki się organizuje, ale bardzo fajna sprawa

Mąż i żona...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości