![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Czesc dziewczyny
![]() wczoraj wrócilismy z mazur ![]() W sobote bylismy zobaczyc małego szwagierki , było fajnie. Trzymałam go na rekach kołysałam śpiewałam mu a on na mnie patrzył i słuchał ![]() ![]() młody do szkoły chodzi , ale pracowac nad nim trzeba sporo ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mijaela faktycznie twoj maluch wyglada na porawdziwego chlopca, w takim wieku ciezko rozpoznac plec u dziecka jak jeszcze jest poubierany we wszysyko hihi a u ciebie maly ma prawdziwe chlopiece rysy ![]() gusia to sie ma z tym zabkowaniem az sie boje jak u nas to przyjdzie ![]() pomidora o gad... ale tesciowa byla chora? ja nie pamietam zeby pisala cos ze byla chora hmmm wspolczuje mezatka no z wlosami tak bywa... ja ze swoich teraz jestem zadowolona bo w koncu wygladaja jak nalezy nikita oby i wam sie kiedys udalo miec takiego maluszka ![]() apartu nie pozyczam bo jednak tych rodzicow nie takie najgorsze foty wkleje wam mala ![]() a ja mam stresaa musze zabrac sie za uczelnie doslownie boje sie tam zadzwonicy czy isc co tam sie ze mna dzieje echh:/
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2008-10-13 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też byłam zszokowana teściową Pomidorki, wczoraj rano jeszcze romawiałyśmy o weselu znajomych. Pomidorka powiedziała, że jest w stanie krytycznym, ale nie spodziewałam się, że to nastąpi tak szybko, kurcze tak długo walczyła z tym paskudztwem i.... Kasiu myślami jesteśmy z Wami ![]() Mijalea, Ray maluchy przesłodki, jak ja Wam zazdroszczę ![]() Gusiu, dużo zdrówka dla córci ![]()
#2884 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Napisałam wam długiego posta, ale mi go wcięło ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, nie jyślałam, ze tak to we mnie uderzy. Zawsze darłyśmy po cichu koty z moją teściową, ale nigdy otwartej wojny nie było. Wszyscy mówili, że jesteśmy do siebie podobne - dwie despotki, i dlatego nie możemy się dogadać. Te wszystkie lata walczyła bardzo dzielnie, do końca starała się nie pokazywać, że choroba ją zżera. A kiedy zobaczyłam ją, taką spokojną i pokonaną przez chorobę, coś we mnie pękło. Po prosatu jest to dla mnie nierealne, że ona nie żyje. O dziwo, będzie mi jej brakować, nie wyobrażam sobie mieszkania teściów bez niej. A jak przeżyją to chłopaki (teść, szwagier i P.) to nie wiem, bo ona była zawsze sensem ich istnienia. Dziękuję za wsparcie, jesteście kochane. Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale oprócz mamy, nie mam tu z kim pogadać, bo Justysi nie chcę zawracać głowy. Trzymajcie się cieplutko. Jak będę mogła to się odezwę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
pomidora oj faktycznie, wspolczuje..
chyba niczyja smierc nie jest niczym przyjemnym naeet jak sie kogos nie lubilo...echhh trzymajcie sie
#2886 |
Zadomowienie
|
Pomidorko jak sobie pomyślę, co Wy tam przeżywacie, to mnie tu nosi. Ja po śmierci babci to nawet w dzień nie chciałam sama zostawać.
#2887 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, kochana trudno pocieszac w takiej sytuacji, ale jestes dzielna i badz dzielna nadal, masz bardzo dobre serce kochana...
Marcelus, az nie wiem co powiedziec ![]() Choc ja bym chyba slubu z takiego powodu nie przelozyla...trudno, to, ze ktos byl pierwszy nie znaczy ze mam szukac innego terminu specjalnie i rezygnowac ze swoich planow ![]() Ja wczoraj mialam denny humor, az musialam sie oderwac i wyskoczylam do sklepow...a dzis ciesze sie, bo odwiedzi mnie dawna dobra kolezanka z podstawowki, a jutro kolejna kolezanka, tez z podstawowki....przynajmni ej sobie pogadam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2890 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko nie wiem co napisac...
Olu to u nas jest tak, jak u Was, ze dwa na jeden dzien... Musimy zienic termin, bo przeciez ei do zycia by bylo z mama... Jakos sie zobaczy ![]() Znalazlan weekendowe nauki w Warszawie na listopad, oby tylko udalo sie zapisac, to bysmy mieli weekend na wyjezdzie i zalatione nauki bez poradnii, ale dobre i to ![]() Madziu pochwal sie zakupami ![]() Kinia milej pracki ![]() Monia jak Ci sie podoba bycie statystka?? ![]()
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajne takie nauki połączone z wyjazdem, nasze ciągnęły się przez 3 miesiące po 2 razy w tygoniu, ale wizyta w poradni tez nas ominęła. Dziewczyny właśnie wróciłam z zebrania pracowników z dyrem, mają nas zlikwidować w 2009 ![]() ![]() EDIT: Mój króliczek, chyba zdycha, aż boję się do domu wrócić ![]()
Z charakteru to ja Ruda jestem ![]() Edytowane przez olka222 Czas edycji: 2008-10-13 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba
![]() No, ale zdjęcia zakończyły się w sobote, a ja na ostatnim dniu nie byłam, bo nie mogłam ![]() Mają się znowu odezwać w listopadzie, albo grudniu ![]() Mam nadzieję, że równiez się załapie ![]() Fajne doświadczenie ![]() W ogóle to witam was dziewczyny ![]() Teraz przez praktycznie 2 tygodnie będę w pracy non stop ze względu na zastępstwo, które wzięłam. Miłego dnia wam życzę kochane ![]()
![]() |
#2893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tobie także miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Pomidorus nie wiem co napisac,naprawde,trzymajc ie sie kochani Olus miejmy nadziweje ze nie zlikwiduja a przeksztalca faktycznie i nadal bedziecie mieli prace Marcelus oby udalo sie zalatwic te nauki weekendowe,u mnie takiej mozliwosci chyba nie ma nawet albo musiala bym popytac bo to tak fajnie i za jednym razem odrazu zalatwiona poradnia a to wlasnie ta poradnia u nas podobno najgorsza jest Madziu maly Edwardzik sliczny jest,taki meski kawaler Kiniu milej pracki a powiedz kochana jak wasze starania o fasolke?To juz chyba drugi cykl bez tabletek,dobrze pamietam? Ja zaraz do pracy zmykam,kawke sobie trzaslam od rana bo spalam tylko 4 godzinki i oczy na zapalki mialam ale juz jest dobrze i zaraz wyruszam pracowac i zarabiac kasiorke hehe
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zadomowienie
|
Albo do mojego, u nas ten temat jest codziennie wałkowany
![]()
#2898 |
Zakorzenienie
|
Albo do mojego hihihi bo moj juz tez zmienil zdanie i jak kiedys nie chcial o dzidzi slyszec tak teraz ciagle pyta kiedy robi test i czy @ przyszla itp i kiedy wkoncu dzidzie bedziemy mieli
![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny ![]() Kurcze, im bliżej końca pracy, tym bardziej sie boje powrotu do domu ![]()
![]() |
#2901 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Olu, oby Was przeksztalcili, ale nie likwidowali, bo sie bedziesz niepotrzebnie stresowac cala sytaucja... Aaaa czemu boisz sie powrotu do domu??
Kinia do pocztaku roku to malo juz zostalo, moze TŻ sie oswoi z ta mysla ![]() Monia startuj do szkoly aktorskiej, a nie na statystowaniu sie marnujesz ![]() Kachulko gratuluje pozytywnej inwenatryzacji ![]() ![]() Aaaaa Wy kiey planujecie weselisko?? ![]() Ja juz wszystko na dzis zalatwilam ![]() Kurcze nie wiem, jak My dzis wszystko zalatwimy ehhhhh Wyplaty nie dostalam, wiec bede musiala od rodzicow wziac na wplate zaliczki ehhhhhh bo przeciez dzis go pewnie nie bedzie i kasy nie dostane ehhhh... Mam zamiar smignac jeszcze do kosciola zapytac sie nauki trwaja godzinowo ![]() ![]() Jeszcze mamy im i brata ur, tata kazal zebym mamusce 2 bluzki kupila ![]() ![]()
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Olu a czemu się boisz?
![]() Cytat:
![]() moja mamuśka też miała w piątek urodziny,a w sobotę była imprezka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
Chyba mój króliczek zdycha, wczoraj byliśmy u weterynarza, ale on juz ma swoje lata... Boje się, że jak wrócę, to bedzie już po wszystkim, a ja sama będę w domu.
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję. Wiem, że to głupie, ale tak się przywiązałam do tego stwora, że nie wiem. M mnie jeszcze zdenerwował, bo kazał mi zadzwonić zaraz jak przyjde domu i powiedzieć co z kickiem. A on wychodzi później do pracy.
![]() |
#2906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za wysokie progi dla mnie heheh ![]() Cytat:
Nie martw się może to tylko taki czasowy stan ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Monia na pewno nie masz zadnego talentu w tej dziedzinie??
Ja to juz mam za soba fulllllllllllll przedstawien itd ![]() ![]() Olu ![]() Zapisalam mnie i J na weekendowe nauki w Laskach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.