|
|
#2883 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Choć może to jest przycisk do papieru... W końcu mógłby nim być, może bajer polega na tym że pachnie... |
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kiedyś zawitam do Wrocławia, na 100% tam zajrzę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Glamorous - co do aut, prawek i provisional.
W Anglii tylko wysylasz papier, ze chcesz to prawko i dostajesz. NIC nie zdajesz. I dalej tak samo - jezdzisz z doswiadczonym kierowca, auto oznaczasz L. Ja tak jezdze jak mi sie chce. Ale jak mi Ex steka, leka sie to mi sie nie chce. Wole z instruktorem. Ale dzis sobie jezdzilam - aczkolwiek parkowanie dalej czarna magia, chybil-trafil. Poszlam sobie do knajpy wczoraj z chopokiem, gadka szmatka, nawet nie wiem o czym a ten pyta 'chcesz miec ze mna dziecko?' patrze na niego i odbicie pilki 'a ty chcesz miec ze mna dziecko?' S. sie zreflektowal i mowi 'no ale najpierw sie rozwiedz, pozniej znajdziemy mieszkanie, wiesz musimy myslec perspektywicznie' ja tylko dodalam 'przez nastepne 4 lata nie planuje porodu wiec spoko' Nastepnie kolejny jego wywod 'jeszcze nie rozmawialas z moimi rodzicami...' - wiec ja widzac na co sie zanosi odpowiedzialam tylko sakraktycznie 'Ty z moimi tez nie' Aj tam starych poznawac... |
|
|
|
#2887 |
|
BAN stały
|
Umówiłam sie do fryzjera na 12 grudnia, wracam do blondu
mój tz narzeka trochę bo sie przyzwyczaił, a wcześniej ciemnych nie chciał..
|
|
|
|
#2888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2889 |
|
BAN stały
|
To chyba ostatni z leków, jaki świadomie bym zażył
Ale są osoby, którym nic a nic nie szkodzi ![]() Btw - dawno temu, na zajęciach, siedzę i widzę, że kumpela wyciąga fiolkę ketonalu (dentysta przepisał). Pytam się jej "A żołądek cię nie boli?", na co słyszę "A wiesz, że tak" ![]() Dlaczego? Na mnie tramal nie zrobił wrażenia - na kacowy ból głowy działał jak ibuprom max A może 50mg to za mała dawka, żeby mieć "jazdy" ![]() --- Jestem kompletnie nieprzygotowany na jutrzejsze zajęcia Podobnie jak większość roku. Kobieta wpada na "genialne" pomysły, a gdy okazuje się, że od dwóch miesięcy narzekamy na brak odpowiednich materiałów, stwierdza, że pewnie źle szukamy ![]() I w ogóle telefon od kumpla mnie lekko wkurzył, zdołował 23 minuty monologu - jakim to on szacunkiem się cieszy w branży, jakich to on interesów nie kręci, jaka to przed nim świetlana przyszłość. No bo u mnie to pewnie tak samo, nuda i brak perspektyw na biznes Zaczyna mnie to drażnić, i broń Boże nie chodzi o zazdrość A z pozytywnych rzeczy - doszło BLV Notte, dla mnie i siostry. Baaardzo udany strzał w ciemno |
|
|
|
#2890 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Nola
|
||
|
|
|
#2891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to tak jest, że co organizm, to inna reakcja - ze zwykłych leków to dla mnie Ibuprom tylko, a Apap to mogę jeść prawie jak cukierki - reakcji nie ma żadnej. Z kolei moja Mama - tylko Apap.15 minut walczyłam z nagrywarką, bo TŻ przestawił na inne wejście sygnału i nie wiedziałam jak przywrócić nagrywanie z dekodera, a nie z anteny ![]()
|
|
#2893 | |
|
BAN stały
|
[quote=Eenax;9871410]princeska69: Masz u Mnie ogromnego PLUSA. Maklo jest osob ktore potrafią sie przyznac ze to z ich winy cos nie poszło. Wszystkie przypadki jakie do tej pory znałam zawsze twierdziły ze instruktor sie na nie uwzioł i od poczatku chciał je oblec i szykał pretekstu. quote]
ja czulam sie tak jak mowisz na poprzednim egzaminie, ale sadze, ze mialam do tego prawo. Wkoncu nawet kultura wymaga pewnych rzeczy, a ja uslyszlam miedzy innymi, ze jestem blondynka a takie kobiety jezdzic nie powinny. Wczorajszy egzaminator byl przesympatyczny, a to, ze oblalam to tylko dodatkowa godzina jazd i moze na nastepnym egzaminie wreszcie bledu nie popelnie. Nie bede sciemniac, moja wina i tyle ![]() Cytat:
Madzik mam bardzo fajne olejki do skorek, jakbys chciala to zrobie Ci odleweczki |
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2895 |
|
BAN stały
|
Hmm... Ja kilka razy oblałem- z mojej winy fakt... W końcu zdałem i popełniłem o wiele więcej błędów niż wcześniej. Prawda jest taka, że oni muszą zarobić...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | |
|
BAN stały
|
Uwielbiam wykłady
Żołądek?! ![]() Cytat:
) ![]() Cicho i pusto jak na akermańskich stepach
|
|
|
|
|
#2897 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a na tych moich londyńskich studiach wszyscy tacy anonimowi, brakuje mi tzw. "ekipy" ![]() __________________ czy to normalne, że bedąc w związku [poważnym, długim] śnią mi się inni mężczyźni i że hm...nie mam nic przeciwko temu? powiedzcie mi, że zakochani też się nudzą i że nie jestem okropną egoistką... bo już nie wiem co mam o tym myśleć.
|
|
#2900 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przeczytałam przed, zastowałam się do rad i... Koncert był FENOMENALNY! Nagłośnienie, selekcja dźwięku, forma kapeli, dobór utworów - cudo. Zagrali to, co sobie wymarzyłam, choć wcześniej nie grywali tego kawałka: I Turned To Stone Cytat:
), zamiast dobijać się zazdroszczeniem pośrednio Twojej kolezance. A tak serio - Budgie to pierwsza kapela, jakiej w życiu słuchałam, to dzięki nim zeszłam na droge ostrej muzy, mam ich wszystkie albumy (z ostatnim, wydanym po reaktywacji włącznie), zaraziłam miłością do nich własnego męża oram mnóstwo innych osób... Budgie ma miejsce w moim sercu na wieki wieków i jeszcze dłużej. Cytat:
Zawsze miałam tendencje do pękania (naczyniek, nie samej siebie), a po ciąży przez parę lat było jeszcze gorzej. Wystarczył sen w suchym pomieszczeniu i budziłam się usmarowana krwią - nawet siąkać nie musiałam. Polecam witaminę K i nawilżacz powietrza. Cytat:
, ale ani trwałość, ani wzornictwo nie ustępuje trzy razy droższym. Choć Blachnika tez jeszcze nie miałam. ![]() Cytat:
Cheer, czy dotarły próbki? Cytat:
Cytat:
Kiedy pytał, dlaczego nie chodzę, odpowiadałam szczerze, że samodzielna nauka jest skuteczniejsza i ciekawsza - proszę sprawdzić, jesli pan ma ochotę.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-27 o 00:31 |
|||||||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko - w razie czego spróbuj jeszcze olejku rycynowego do wcierania w skórki. Jeśli tylko cierpliwie sie to robi przez jakiś czas - naprawde czyni cuda.
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaje rozstroju zoladku z nerwow
![]() Za 12h czeka mnie egzamin praktyczny na prawo jazdy Juz 2 raz bede zdawac ZA 1 razem jadac na luku do tylu przejechalem pacholek i tyczke i mialem automatycznie egzamin przerwany i to byla oczywiscie moja wina za pozno zaczalem skrecac kola Spac nawet nie moge....![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia wszystkim. I gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod-fora: - Wspólnozakupowe - Wymiankowe (próbki, odlewki, może końcówki,używki?) - zloty/sabaty (chociaż tych wątków nie jest tak dużo) Odnośnie zdawania na prawo jazdy, wczoraj usłyszałam rozmowę ojca z jakimś znajomym przez telefon " Syn zdał na osobowe za pierwszym razem, na ciężarowy też, z przyczepą za drugim czy trzecim, na autobus ..., a córka to nie jeździ samochodem, zdała za pierwszym razem, ale to po prostu dlatego że szczęście miała". Wydawało mi się że przywykłam do tego, ale jednak boli. Zresztą nerwy mi wczoraj puściły, wracam do domu, wymienił mi oświetlenie w pokoju, a tamto poprzednie tak lubiłam, założył lampę która zwisa z sufitu na dobre 50cm, przy moim mikrym pokoju dodatkowo optycznie obniżyło pomieszczenie. Moje zdanie się nie liczy, bo jemu poprzednie się nie podobało
|
|
|
#2905 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale kobiety są bardziej wytrzymałe na ból. Może bez ketonalu boli ją jeszcze bardziej? Albo działa tu inna "metoda": boli ją np. głowa, zażywa lek, zaczyna ją boleć brzuch, więc zapomina o bólu głowy. Niektórzy to stosują, wierz mi.![]() Cytat:
). Polecam jeszcze bardzo szpilki Fantasy Shoes (ja zamawiałam przez internet, ale są dostępne też w sklepach stacjonarnych - choć nie wiem gdzie) - cena przystępna, buty przepiękne (nie licząc kilku modeli-dziwaków ) i naprawdę superwygodne. Pani z Q. tak o nas niestety nie powiedziała (z koleżanką byłam), przynajmniej na razie. Naprawdę było bardzo miło i fachowo. Jaka to cudowna odmiana po tych wszystkich Sephorach i Douglasach, gdzie panie konsultantki nie potrafią nawet prawidłowo wymówić marki perfum, nie mówiąc już o fachowym doradzeniu. W środku naprawdę zapomina się o upływającym czasie i można siedzieć i siedzieć, testować i testować... Aha, niestety minusem jest to, że we Wro nie ma kart klubowych i zniżek , chyba że przy okazji jakichś promocji. Przynajmniej na razie, nie wiadomo, jak to się kiedyś rozwinie.
|
|
|
#2907 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze pogadaj z tata, a jak nie Ty to mama, bo on sobie pewnie nawet sprawy nie zdaje z tego jak Cie wkurza? Moj tata mial kiedys nawyk planowania nam czasu. On uwielbia wycieczki, ale to czy my tez, sie nie liczylo. Tak np. Wilanow zwiedzilam w swoim 18 letnim zyciu 14 razy ale potem mama mu wypersfadowala, ze nie tylko to czego on chce sie liczy. I teraz mowi : "Moze bysmy gdzies pojechali"
|
||
|
|
|
#2908 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tramal jest silniejszym lekiem niż Ketonal. Po Tramalu, to podajemy już tylko narkotyki. U niektórych osób wywołuje dziwne zachowania. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, przypominam się z pytaniem. Proszę powiedzcie, że wiecie, jak Guerlain koduje perfumy z tego roku |
|||||
|
|
|
#2909 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale takie, na których co pięć minut spoglądasz na zegarek - no wtedy trzeba sobie jakoś czas zapełnić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ja już mam weekend
|
|||||
|
|
|
#2910 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Teza, trzymam
, powodzenia!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

Praktykowanie profesjonalnego manicure jest mi obce. A te dołki, to mają kształt punkcików, jakby ktoś szpilką ponakłuwał. No i są umieszczone w środkowej cześći płytki, a miejscami jeszcze wyżej

Ale są osoby, którym nic a nic nie szkodzi 
Na mnie tramal nie zrobił wrażenia - na kacowy ból głowy działał jak ibuprom max
Podobnie jak większość roku. Kobieta wpada na "genialne" pomysły, a gdy okazuje się, że od dwóch miesięcy narzekamy na brak odpowiednich materiałów, stwierdza, że pewnie źle szukamy 

Ile skarbów! Pachnę przepięknie
ale potem mama mu wypersfadowala, ze nie tylko to czego on chce sie liczy. I teraz mowi : "Moze bysmy gdzies pojechali"