|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Podłączę się do tematu zdrowotno- farmaceutycznego: znacie coś na katar? Ale nie taki zwykły, 7-dniowy katar-wodę, tylko na trwające już niemal miesiąc okropne, gęste świństwo
Nie wiem zupełnie czemu mi się to tak ciągnie, nigdy nie miałam poblemu z katarem, po kilku dniach przechodził i był spokój. A teraz to już naprawdę mnie to męczy, mam wiecznie zapchany nos ![]() Coś nie w sosie dziś jestem, nie chce mi się, rozwiązywanie pracowych problemów wydaje mi się głupie i absurdalne i niewarte mej uwagi... Na całe szczęście szefa dziś nie ma, bo bym nawet mi się nie chce udawać, że się przejmuję pracą. |
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie meczysz juz miesiac to moim zdaniem to moze byc cos bakteryjne- moja siostra tak czesto miewala w mlodosci, trzeba bylo robic wymaz z nosa i na podstawie wynikow antybiotyk- to jakies paciorkowce byly czy inne paskudztwo...
ja tam sie nie znam ale radzilabym wybrac sie do lekarza tez kiedys taki chojrak bylam i dopiero jak mi z przeziebiena sie wywiazalo zapalenie pluc i musialam ponad miesiac w wyrku sie grzac to zrozumialam ze lekarze nie gryza a czasem wrecz moga pomoc...i ze zdrowia swojego ignorowac nie wolno- wiec kochana chrzan prace szefa, najwyzej ci biurko mchem porosnie ale pomysl o wizycie |
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Glamourous. Może faktycznie pójdę do lekarza. Choć nie chce mi się potwornie, bo przychodniowy lekarz wiadomo jak to jest. Godziny przyjęć też storzone z myślą o ludziach, którzy nie pracują. A brać urlop po to, żeby iść do lekarza zwyczajnie mi szkoda.
Jak potrwa to jeszcze z tydzień, pójdę
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mało sie produkowałam na Wizażu, bo miałam doła,z powodu pustego konta, teraz po wypłacie wcale mi sie nie polepszyło, bo zdążyłam już wykorzystać mój miesięczny limit na perfumki Chyba zacznę się powoli wyprzedawać a potem na odwyk Nie powiem głośno przez kogo![]()
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie mnie tez odstraszaja perspektywy godzinnego wysiadywania w poczekalni, ale moze mozna sie jakos sensownie umowic- rano przed praca albo najwyzej urwac na chwilke z pracy? myls o sobie, nie chcesz sie rozlozyc na swieta... |
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a u mnie festiwal od wczoraj i ten ból głowy min. też przez to. Pospałam 2 godz. , ale nie jest nic lepiej Bez Ketonalu się nie obędzie A jeszcze na noc do pracy idę Cytat:
|
||
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytapa na wizazu mozna siedziec nawet jak sie jest calkowicie splukanym do ostatniej niteczki wrecz a nic tak humoru nie poprawia jak przesympatyczne panie i panowie po drugiej stronie kabelka czy tam sieci. zagladaj czesciej ![]() o mamusiu moja wlasnie nie wiem skad dobiegl mnie tak okrutny smrod nieswiezych skarpetek ze moj zmarnowany zoladek w ogole juz wymieka...mamy takiego kolege co buty zdejmuje jak siedzi przy biurku AAAAAAAAAA ratunku!!!!!!!! Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-26 o 13:33 |
|
|
|
|
#2860 |
|
BAN stały
|
Wiecie może czy konsultantki Douglasa mogą dawać jakieś rabaty od siebie???
|
|
|
|
#2861 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ano jesteś. Cytat:
Cytat:
Lekarz oczywiście wskazany, a dla chwilowej ulgi polecam inhalacje. Rumianek, zaparzyć z dodatkiem szałwii na przykład, albo meliski (mentol nie - może podrażnić Ci oczy) - wlać do michy, nachylić się, koniecznie przykryć głowę (razem z miską) ręcznikiem i wdychać. Ten ręcznik konieczny, bo chodzi o wygrzanie całych zatok, aż po czoło. Jest szansa na to, że się w ten sposób "odetkasz". No i czapki się kłaniają - takie na czoło. Dziś koncert Budgie!
|
|
#2862 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Princesko- wielbicielowi milo ale konkretnie uswiadom ze serduszko do ktorego kolacze jest juz zajete...po co ma sobie chlopak nadzieje robic, a i zeby miedzy Toba i Twoim TZ do jakis nieporozumien na tym tle nie doszlo... za mature trzymam kciuki, bedzie dobrze tyle osob to przezylo wiec nie jest to az tak okropne [/quote] Dokladnie tak ![]() Cytat:
Tak, wiesz po ostatniej probie balam sie, ze znow trafie na kogos, kto doprowadzi mnie do lez. A tu mily sympatyczny facet. Przyznam, ze na koniec powiedzialam: "Jest Pan bardzo milym egzaminatorem" ![]() Jeszcze tu napisze MILEGO KONCERTU! |
|||||
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
ale ci dobrze Sabb z tym koncertem...ale pozazdroscisz jak powiem ze moja osobista przyjaciolka byla na 2 koncertach wielkiej Lisy H (wprawdzie we wrzesniu to bylo i czekala na wejscie 2 godziny ale coz liczy sie efekt koncowy)? wlasnie ja molestuje o przegranie mi plytki
ludzie kochani zdycham z nudow w tej pracy
|
|
|
|
#2864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(tylko trzeba przeżyć te pierwsze 3 sekundy, a najlepiej po prostu je odczekać, a potem już tylko się inhalować) Ja to robię przed snem. Pomaga
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=glamourous;9868111]
Edytapa na wizazu mozna siedziec nawet jak sie jest calkowicie splukanym do ostatniej niteczki wrecz a nic tak humoru nie poprawia jak przesympatyczne panie i panowie po drugiej stronie kabelka czy tam sieci. zagladaj czesciej ![]() quote] Cały wolny czas siedzę na Wizażu,ąle jakoś nie mam sił pisać Sabbath ! życze superowej zabawy!
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na cere dobrze robi....
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cała reszta to jest to co ona chciała usłyszeć i dorobiła pod siebie do tego filozofię. No i rzuca palenie niezbyt drastycznie palac o 1-2 papierosy mniej na miesiąc. A jak masz jeszcze filmik to ja poprosze to jej podeslę niech pooglada. Zresztą to nie pierwsze jej "filozofie" by wyjść na swoje. Jak jej mąż wprowadził zdrowe odżywianie do menu (a ona jest typowym miesozeraca, smazelinozerca, parowkozercą i McDonaldorzercą) to w ciagu kilku dni przyszła do domu z informacja ze badał ja lekarz i jest uczulona na: ryż, kapuste, marchewke, jabłka, mleko i jego przetwory i ogolnie nie sa dla niej wskazane owoce i warzywa. I powinna jeść ziemniaki, makarony, mieso, białe pieczywo itp. Po tym jej wywodzie na temat tego co powinna jeść rece mi opadły iwiecej sie w dyskusje nie wdałam. A poaztym sprawdziłam czy była u lekarza bo akurat dietetolog w tej przychodni to moja dobra znajoma i owszem była ale wszystko co kolezanka powiedziała to bzdura bo ona jej nic takiego nie mowiła. princeska69: Masz u Mnie ogromnego PLUSA. Maklo jest osob ktore potrafią sie przyznac ze to z ich winy cos nie poszło. Wszystkie przypadki jakie do tej pory znałam zawsze twierdziły ze instruktor sie na nie uwzioł i od poczatku chciał je oblec i szykał pretekstu. gryx82: A zo moich czasów to wcale próbnych nie było. Ale ja to raczej juz jestem z grupy "prehistoryczno-archaicznej". Sabbath: udanej zabawy na koncercie ![]() ------------------------------------------------------- Jak już jest mowa o "nosach, to ja tez jestem w grupie osob ktore powinny z soba cs zrobić. Od kilku dni co "wydmucham nos" to mi sie krew puszcza. Badania krwi zrobiłam i wyniki mam normalne. Zastanawiam sie jaka moze byc tego inna przyczyna. Bo ćisnienie mam niskie wiec nie z powodu podwyzszonego cisnienia.
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax- moze masz niska krzepliwosc krwi czy cos w tym stylu?
co do kolezanki to i tak szczesciara ze ma madrego meza i ciebie - moze w koncu do niej cos dotrze jak taki zmasowany atak??? uwielbiam takie wybiorcze interpretacje : przychodzi baba z mezem do lekarza, lekarz bada meza i mowi do baby: zycie pani meza jest zagrozone, ale moze byc dobrze tylko pani maz musi duzo wypoczywac, prosze mu pozwolic chodzic na ryby, poza tym duzo seksu bo seks relaksuje, no i musi pani zadbac zebi nie mial stresow i dobrze sie odzywial, prosze mu gotowac zupki i blablabla baba wychodzi, maz pyta - co ci lekarz powiedzial- ze umrzesz ![]() to tak jak sobie ta twoja kolezanka zinterpretowala |
|
|
|
#2869 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na samą myśl dostaję bólu żołądka. Brałem ketonal dwa razy w życiu, jedną tabletkę. Nie powtórzę już tego błędu Cytat:
To już polski system jest mimo wszystko lepszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Ja mam również dzień taki sobie Kompletnie nic mi się nie chce (co nie jest nowością, ale Wam oświadczam ). Waga się chyba psuje, bo stwierdziła dzisiaj rano, że od wczoraj ubyło mnie tylko 100 gramów, zamiast przepisowych 200 ![]() No ale - lepszy rydz, niż nic
|
||||
|
|
|
#2870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-28 o 17:51 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "multicytowanie"!!! |
||
|
|
|
#2871 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W Sephorach, przy stoiskach do malowania (lustrach) są ostatnio takie jednorazowe szpatułki do malowania. Nie jest to najlepiej rozkładające malowidło narzędzie, ale ujdzie. No i higieniczne (szkoda, że niektóre malujące panie "nie zauważają" go).To ja się uśmiecham o marki, bo ostatnio to do szpilek nie mam szczęścia - same takie tylko "do siedzenia"... (No dobra, Manolo nie próbowałam, ale nie będę, bo wolę kupić 2-3 flaszki perfum za tą cenę )Cytat:
Za to w piątek mam imprezę firmową, którą zaczynamy na strzelnicy Będę strzelać z glocka ![]() Cytat:
Kurcze, od godziny szukam tokena... Jest źle, bo nie mam pojęcia gdzie jest ![]()
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie przejadę się do warszawy do mojego starego lekarza on mi coś z tym nosem zrobi. Jak byłam w cizy to mi cos w nosie kombinowali bym nie miała krwotoków. 2. Męża ma nie tyle mądrego co anielsko cierpliwego i bardzo zakochanego. Ja już bym ja dawno wyrzuciła na wycieraczkę przy jej "fochach". A i mąż tak strasznie chciał mieć dziecko że ona teraz to wykorzystuje i on musi sie z nia obchodzic jak z jajkiem bo jak jej cokolwiek powie to ta od razu ma skurcze, zawroty glowy, plamiania i wogole wszelkie zagrożenia ciąży. Niestety w moim przypadku ma pecha bo ja za doibrze znam bym uwierzyła w te jej szopki. Mowiłam to juz jej mężowi ale to nic nie dało w tym sensie ze jak próbował ja olac to mu mdlała na zawołanie, popadała w histeryczne nastroje itp. i dla świetego spokoju już jej we wszystkim ustepuje bo gotowa sobie i dziecku zrobic krzywde byle by tylko dopiac swego. Moze i sprytne ale niesamowicie nierozsadne. To jeszcze te czasy kiedy to co teraz przynosi się do szkoły nazywając bejzbolen, nosiło nazwę Maczuga.
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie schodzą mi ostatnio skórki koło paznokci - mam paskudne zadziorki, praktycznie gdzieniegdzie ranki: Smaruję ręce non stop - nie za bardzo pomaga.( Czy to brakuje witaminy A? Biorę już drugie opakowanie Belissy Hydro i nie wiem czemu mi się tak dzieje
Wprawdzie ten specyfik nie zawiera witaminy A, ale ma za zadanie mocno nawilżać od środka. A tu taki Zonk![]() Dodatkowo porobiły mi się jeszcze takie "dołki" wgłębienia w płytce, mają kształt kropek. Nigdy czegoś takiego nie miałam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-26 o 19:39 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2874 |
|
BAN stały
|
podgrzej olej normalny taki do smażenia zmieszany z cytryną i mocz w takim delikatnie ciepłym łapki
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Seriooooo?
![]() Ja za duży leń jestem na typową parówkę i inhaluję się tak, że do dużego kubka, tzw. kubasa, wlewam wrzątek, do tego trzy kropelki Olbasa i...już - wkładam nos do środka.
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co, przy okazji smarowania twarzy, traktuję też łapki mieszanką kwasu hialuronowego i maceratu z kasztanowca.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A dołki? Nie naciskasz zbyt mocno na nasadę paznokcia odsuwając skórki? Te dołki mogą być od tego Cytat:
Tylko uwaga przy skłonności do pękających naczynek, wtedy pogarsza stan buzi
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-26 o 20:09 |
||||
|
|
|
#2878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz się pochwalę - byłam dziś we wrocławskim Quality. Ile skarbów! Pachnę przepięknie (nie licząc nieopatrznie psikniętego Fougere Bengale - o ludzie, aż mnie mdli). Obsługa (młoda kobieta) bardzo miła, sympatyczna, fachowa. Widać, że ją dobrze wyszkolili. Razi tylko używanie przez Panią słowa "perfum" , ale naprawdę, ogólne wrażenie jest tak miłe, że można jej to wybaczyć. No, to już wiem, gdzie będzie wpadać przez najbliższe tygodnie - wszak nie przetestowałam jeszcze wszystkich zapachów.
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko - ja nie odsuwam skórek Praktykowanie profesjonalnego manicure jest mi obce. A te dołki, to mają kształt punkcików, jakby ktoś szpilką ponakłuwał. No i są umieszczone w środkowej cześći płytki, a miejscami jeszcze wyżejBeyourself - jaki jest adres wrocławskiej Quality?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-26 o 20:15 |
|
|
|
|
#2880 |
|
BAN stały
|
ja tak mam od mojego nałogowego zgryzania lakieru
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

Nie wiem zupełnie czemu mi się to tak ciągnie, nigdy nie miałam poblemu z katarem, po kilku dniach przechodził i był spokój. A teraz to już naprawdę mnie to męczy, mam wiecznie zapchany nos 

Chyba zacznę się powoli wyprzedawać a potem na odwyk 

Przepraszam za wisielczy humor
a u mnie festiwal od wczoraj i ten ból głowy min. też przez to. Pospałam 2 godz. , ale nie jest nic lepiej
a nic tak humoru nie poprawia jak przesympatyczne panie i panowie po drugiej stronie kabelka czy tam sieci. zagladaj czesciej 

( i nie wątpię, ze dobrze bedzie

Na samą myśl dostaję bólu żołądka. Brałem ketonal dwa razy w życiu, jedną tabletkę. Nie powtórzę już tego błędu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Kompletnie nic mi się nie chce (co nie jest nowością, ale Wam oświadczam