![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
![]() No to widze, że piorunujaco działąsz.. Suknie juz masz zamówioną.. No to bardoz szybko.. czy to jakas wybajerowana suknina.. czy sprowadzanie tak długo trwa?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Wtajemniczenie
|
ojojo pomyliły mi się wątki ja mam już 2009 :P a nie 2010, ale zostanę z wami będziecie widziały jak to jest jak już za mną będzie :P
#2883 |
Wtajemniczenie
|
Ale wstyd co hihihih, żeby roku nie odróżnić :P
#2884 |
Zakorzenienie
|
cos mi tu wlasnie nie pasowalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
o rany dziewczyny pojechałam na uczelnie a tu wykład odwołany.. do seminarium 1,5 godziny wiec wróciłam zła jak nie wiem.. jakby wczesniej nikt nie mógł powiadomić studentów że nie bedzie wykłądu... a ja tak sie nie wyspałam aaaaa
![]() w dodatku mnie żołądek boli i jakoś tak nie za dobrze sie dziś czuje buuuuuu kiepski dziś dzień...
#2886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też się coś dziwnie czuję.. bolą mnie stawy.. chyba coś złapałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
cześć Kochane
![]() ja miałam weekend na uczelni i dopiero teraz nadrabiałam co tam naprodukowałyście ![]() ![]() Ja nie wiem kiedy w Szczecinie są tagi ślubne(może ktoś wie?) i nie wiem czy na nie pójdę bo właściwie poszła bym tylko zobaczyć suknie ślubne czy makijaże itp ![]() Chora jestem i źle się czuję ![]() ![]() Tancerko oj ja bym się też wkurzyła;/ dlaczego o studentach prawie wcale się nie myśli? Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-17 o 09:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
jaka przenikliwośc w znajomosci dat
![]() ale w sumie przeciez 15-08 tez moglby byc toz to swieto koscielno panstwowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
widzę, że dziś jest jakiś dzień pisania prac bo ja też mam zamiar jak tylko wrócę z pracy od razu zaczynam coś tworzyć, jakaś mobilizacja we mnie wstąpiła, mam tylko nadzieję ze to nie jest przejsciowe ![]()
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wlasnie zbieram sie na uczelnie. mam nadzieje, ze mi szybko minie ![]() milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
motywację do pisania mam, bo wiem że w tym tygodniu muszę skończyć I częśc..pozostaje jeszcze doświadczalna.. ale coś się dzisiaj kieopsko czuję, więc psianie nie idzie mi najlepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2893 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja również będę się broniła w czerwcu (przynajmniej mam taka nadzieję) i zamierzam zacząc już cos pisać. Wcześniej wspominałas juz własnie o siostrze i pomyślałam, że chyba w takim razie i ja powinnam zacząc, choc wydaje mi sie ze mam jeszcze dużo czasu, ale wiadomo że zaraz bedzie sesja potem świeta następna sesja i zanim się obejrze będą mnie goniły terminy ![]()
![]() |
#2895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na szczęscie ślub zaplanowaliśmy juz długo po mojej obronie wiec chociaz ten problem będę miała z głowy. Ale trzymam kciuki za Ciebie ![]()
![]() |
#2898 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Rozeznanie
|
Witam !
Czy mogę się dołączyć?? Widzę ze to juz druga czesc watku. A ja wlasnie zostalam narzeczoną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Muszę przyznać że Wasze roczniki wyjątkowo bogate w Natalie to już bodaj 3 bądź 4 Natalia na naszym wątku |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Wtajemniczenie
|
Witamy kolejną szczęśliwą Narzeczoną
![]() ![]()
#2903 |
Rozeznanie
|
Dzieki
![]() Wybaczcie ale nie bede czytać wszystkiego od początku a tak chcialam sie zapytac jak stoicie z przygotowaniami bo ja kompletnie sie nie orientuje czy to juz trzeba cos kombinowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nei bój się niewiele ![]() Jakoś przed weekendem właśnie zaczął sieu nas bum na powtórki więc pisałyśmy co juz mamy i tak dalej ![]() Weź sobie np moje wypowiedzi i tam zobaczysz ![]() Wiem, że to duzo pochłania zasu i się nie chce ale wesz.. tam juz jest popisane troszkę więc nie będizemy się powtarzać szczególnie, że za dużo póki co się nie zmienia ![]() Proponuję spojrzeć mniej więcej od kiedy jest kulkaaga na naszym wątku bo to m,neij więcej wtedy powtórzyłyśmy nasze przygotowanie ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-17 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Raczej trzeba. My may zarezerwowany hotel, w ciągu najbliższych dwóch tygodni chcemy mieć foto, kamerzystę, dj i kościół. Czyli właściwie wszystko z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Więksozść z nas ma już ustalone daty ślubu :d
Najczęsciej data ślubu powiązana jest z rezerwacją sali.. no bo jak inaczej być pewną że na nasz wymarzony dzień sala będzi nasza wymarzona na pewno ![]() Potem zeostaje tylko fotograf, kamerzysta i rozstrzygniecie dylematu: dj czy orkiestra, ... jedno z dwojga tak czy tak trzeba bedzie zarezerwowac Takze u nas jest tak: mamy terminy.. więkjsozsc ma sale.. niektore juz byly w kosciolach.. w zasadzie wszystkie szukaja fotografa kamerzysty i orkiestry...(mamy swoje typy) No i sukienki ![]() ![]() edit ![]() postanowiłam przygotować soei paste cukrowa wszystko bylo pieknie zarumienila sie pieknie, przelałam ją sobie do sloiczka i ok.. aż tu nagle jak ise nie dotkne dna garnka... oparzylam sobie co prawda pol centymetra kwadratowego skory.. na samym srodku miedzy lokciem i nadgarstkiem.. ale kurna boli .................!!!!! najgorzej, że boli mnie juz od sławetnej dyskoteki kość ogonowa... i chyba isę przez ten ból wykończę... muszę chyba pójść w końcu do lekarza.. ale nei wiem jakiego..... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-17 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
Wieczoram sie cofne a narazie troche mnie przerazilyście, myslalam ze dopiero na wiosne zajme sie sala kosciolem kamerzysta orkiestra a tu widze ze chyba juz teraz czas. Co prawda mieszkamy w średnim miasteczku a nie duzym miescie ale chyba nie zaszkodzi pochodzic wczesniej tym bardziej ze nie chcemy zeby byla to zupelnie przypadkowa data,
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnei na przykłąd miało być tak, żeby nie miećślubu w tym samym miesiącu co moi rodzice.. czyli w sierpniu.. poza tym.. póki mój TZ grał w pilkę - czerwic był jedyna dobrą opcją bo to wakacje piłkarskie... Potem okazało się zę data, którą sobie wybralismy była datą ślubu moich teściów.. i tu był lekki paradox względem moich rodizców, który lekko się rozwiązał gdy okazało się, że na ten dzień naszej wymarzonej sali nie będize.. a ponieważ ja uparłam się że musi byc parzysta data... skoro i miesiać i rok sa parzyste.. wiec wybralismy ( z silnym akcentem .. ja zdecydowanie bardziej...) date jaka mam w opisie.. ciężka i długa to była u mnei rpzeprawa.. ale opłaciło się ![]() I powiem IC, że im wcześniej sobie coś będziesz rezerwowała, tym większy wybór będizesz miała Acha no i jeszcze jedno klub: mamy czas To miejsce dla naszych TŻ... Na nas szescdziesiat pare chyba max 2 czy trzech jest takich, którzy nie wymigują się od poszukiwań słowami: MAMY CZAS |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Wtajemniczenie
|
natisska witaj
![]() a ja mam kolejną motywację bo dostałam własnie ofertę pracy na 2 tygodnie na poczatku grudnia i się bardzo cieszę bo krucho z kasą.. tylko będę musiała załatwić sobie na 4 dni kogoś na zastepstwo bo mam zajęcia, albo 2 wezmę zwolnienie lekarskie a na 2 koleżankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.