Panny Młode 2010 cz. II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-16, 15:40   #2851
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wogóle to powinnyście mi nakopać do doopy bo ja jak się nudzę to oglądam te suknie a później łapię doła bo nic mi się nie podoba
już tyle razy mówiłam "dość nie oglądam sukni" ale to jest silniejsze ode mnie
Proszę bardzo

Wystraczy ??? hihi
Stary 2008-11-16, 15:42   #2852
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Proszę bardzo

Wystraczy ??? hihi
dzięki
problem jest w tym, że ja wiem czego chcę, ale.....takiej sukni nie ma

ok idę się ubierać bo Tadzik już po mnie jedzie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 15:47   #2853
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja tez prace piszę i zaniedbuję wizaż.. co do kasy.. to na szczęście moją częśc opłacają rodzice, a TŻ swoją częśc niestety musi sam zapłacic.. ma już ponad połowę uzbieraną.. ale musimy zacząc zbierać na wkład własny, żeby jakiś kredyt hipoteczny wziąśc czy coś.. nie orientuję się teraz w tych kredytach ale w niektórych bankach życzą sobie 30% wkładu własnego i to będzie dla nas wielki problem.
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 15:58   #2854
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
wogóle to powinnyście mi nakopać do doopy bo ja jak się nudzę to oglądam te suknie a później łapię doła bo nic mi się nie podoba
już tyle razy mówiłam "dość nie oglądam sukni" ale to jest silniejsze ode mnie
Ja tam nie oglądam sukien i mam problem z głowy, ale też żadna mi się nie spodobała jeszcze na 100%.

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 16:10   #2855
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny wracam wreszcie po wielkich nieobecnosciach oczywiscie 15 stron do nadrobienia ale obawiam sie ze nie podołam więc tak jak poprzednim razem proszę o streszczenie tego co bylo i powiedzenie czy wymyslilyscie jakies ciekawe rzeczy odnosnie slubu i wesela czy tylko takie ploty były???

ja po weekendzie zaluje ze juz sie skonczyl bo tak mi dobrze było z moim ukochanym i kupił mi perfumy bo mi sie spodobały i w ogole cudeńko z tego mojego tżta...

ale przez to ze tyle z wami nie gadałam o ślubie to co mi cos wpadło do głowy to zaraz tżtowi mówiłam i wczoraj juz chyba sie miarka przebrała bo chcialam sie zastanowic nad godziną ślubu i tym kiedy pójdziemy do Kościoła zaklepac termin imi powiedzial że nie chce juz mu sie gadac o tym slubie i o załatwianiu rzeczy na ktore jest jeszcze TYYYYYLE czasu.... no i sie zasmuciłam bo nie chciałam nic złego przecież... i nie wydaje mi sie zeby na wybór fotografa i pójście do Kościoła po nowym roku było za wczesnie!!!!! no ale skoro nie chcial gadac to sie zamknelam i siedzialam cicho... no i chłopak poczuł skruche i sobie chyba przemyślal sprawe ze moze rzeczywiscie nie jest za wczesnie ale wtedy mi juz sie nie chcialo nad tym myslec.. powiedzialam mu ze ma stworzyc w komputerze liste rzeczy do załatwienia przed slubem jakie trzeba zrobic i niech napisze sobie kolo nich proponowane terminy zalatwienia(mniej wiecej oczywiscie a nie co do dnia). No i zaczął myslec myślec i wymyślił ze to kupa myslenia jest.. w zasadzie wiecej myslenia i zastanawiania sie niz załatwiania... no i w tym mysleniu przypomniał sobie ze obiecal mi ze zadzwoni do orkiestry zapytac kiedy spiszemy i zapomniał!!!!!!!!!!!! a dzwonili juz raz do niego ale jak znalazl telefon to bylo juz za późno na oddzwanianie i nie zadzwonil w koncu do nich wcale....... zezłościłam się tym jak nie wiem............ ale nie chciałam się kłócić bo widziałam że ma gorszy dzień i coś go choróbsko chyba bierze wiec juz nie rozpętywałam żadnej wojny... ale zgodził sie zebysmy napisali listę gości no i wyszło mu z jego strony jakos strasznie duzo ludzi a to jeszcze nie wszyscy!!!!! niezłe weselisko bedzie hehehe

rozgadałam sie..

ale co ja zrobie jak was tyle nie widziałam

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-16 o 16:12
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 17:46   #2856
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
nie orientuję się teraz w tych kredytach ale w niektórych bankach życzą sobie 30% wkładu własnego i to będzie dla nas wielki problem.
a w niektorych (np. GeMoney) nawet chca 35%...

Kasia to ty tak wyczekiwalas na ten katalog Lisa Ferrera na 2009? to ja go wczoraj dostalam na targach

a moj TZcik jutro znow wyjezdza dlatego niedlugo idziemy na pozegnalna pizze i piwko znow tydzien bez przytulania
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 17:55   #2857
tancerka212
Zakorzenienie

Biedna Lain... to wyobraź sobie że ja tak mam co tydzien.. spotykamy się z tżtem tylko w weekendy odkąd studiujemy w róznych miastach.. no ale jak sie kocha to się wszystko przetrwa są w koncu jeszcze wakacje, święta długie weekendy i odwołane zajecia na uczelni hehe też tęsknię całym serduszkiem ale musimy sobie jakoś dać radę a ja odkąd noszę pierścionek to dzielniej znoszę te rozłąki bo wiem że czeka mnie nagroda- mój tżcik tylko mój do końca świata i to tylko kwestia czasu

dziewczyny obejrzałam sobie kolekcję demetrios i cosmobella 2009 z tego linku co Kasia zamieściła i nic mi sie nie podoba co mogłabym z chęcią założyć na mój ślub miałam troszkę większe oczekiwania co do nowych kolekcji bo prawdopodobnie bede kupowac jakąś kieckę z tej kolekcji jako że na koniec roku pewnie będą przeceny i wyprzedaże.... no ale jak tu takie buty że nic mi sie nie podoba to chyba będzie nie lada problem

ojej dziewczyny nie wiem co mam dzisiaj ze sobą zrobic... przez ostatnie 10 dni spedzalam całe dnie i wieczory z moim tżcikiem a teraz nawet nie wiem co mam ze sobą zrobic... mam gazetę to nie chce mi sie czytac, mam kosmetyki w łazience to nie chce mi sie ich użyc i sie pobawic w łazience, mam jedzonko w lodówce ale nie chce mi sie jesc jakos w ogole dzisiaj nie mam apetytu... j chce do mojego skarba
Stary 2008-11-16, 18:19   #2858
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Kasia to ty tak wyczekiwalas na ten katalog Lisa Ferrera na 2009? to ja go wczoraj dostalam na targach
a masz cay katalog? bo podobno na stonce mają 1/3 tego co w salonie plis powiedz \, że to prawda bo inaczej ide do slubu w dresie

Stary 2008-11-16, 19:01   #2859
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Hej. Ja mam takie niby wiszące. Nie ma pomiędzy nimi połączeń, tylko każdy jest osobno. Tak sobie wystają ze ściany, a z drugiej strony trzymają je takie pręty z sufitu, które zostały obudowane drewnem. A więc architekt moim zdaniem ma rację. Moje schody mają 18 cm odległości od siebie i każdy schodek ma szerokość 28 cm.

Wydaje mi się, że gdyby były węższe o te 3 cm, to dla mnie i tak byłyby wygodne, ale jak ktoś ma większy numer buta, czyli mężczyźni, to już gorzej dla nich by było. Moja babcia ma schody normalnej wysokości, ale za wąskie aż za bardzo i kiepsko się po nich chodzi nawet dla mnie, bo cały but się nie mieści. Mężczyźni chodzą jakby na palcach, bo im pięta wystaje, a dziadek rzadko po nich chodzi, a jak już musi iść na górę to twardo trzyma się poręczy.
Dziękuję za odpowiedź. Tż jutro wróci to obgadamy to czy te przez 3cm będziemy mieć miniaturową kuchnie (2,5mx1,4).
Ja właśnie chcę takie schody jak opisywałaś

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a w niektorych (np. GeMoney) nawet chca 35%...

a moj TZcik jutro znow wyjezdza dlatego niedlugo idziemy na pozegnalna pizze i piwko znow tydzien bez przytulania
A w niektórych tylko 10%
A gdzie Ci Tż wyjeżdza?
Stary 2008-11-16, 19:34   #2860
kaska87
Zakorzenienie

a ja się właśnie zastanawiam nad kredytem tzn chcemu wziąć ok 150,000 na remont i ciekawi mnie ile wynosi miesięczna rata np na 20 albo 30 lat, bo na każdym kalkulatorze mi inaczej wychodzi

Stary 2008-11-16, 20:27   #2861
BlackAngel
Adwokat diabła

http://www.susanblanche.com/public/i...5ca452c75a.jpg
http://www.susanblanche.com/public/i...9c73b0f68b.jpg
te dwie mi wpadły w oczko

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 20:52   #2862
tancerka212
Zakorzenienie

hmmm co do sukien to jeszcze przed wakacjami podobały mi sie wszystkie suknie jakie oglądałam, jedna ładniejsza od drugiej, koronki i hafty mnie powalały n kolana, a odkąd jestem zaręczona i na serio mam sobie szukać jakiejś sukienki to mi się takie wybrzydzanie włączyło że szok... koronki mi sie przestały podobać, hafty mi wieją tandetą.. ale wiem z autopsji ze gładkie i proste suknie wyglądają na mnie jak worek po kartoflach... nie wiem co ja zrobię? chciałabym mieć taką zdolność żeby sama sobie uszyć suknię marzen

dziewczyny które były już na targach ślubnych mam do was pytanko:
powiedzcie mi czy na tych targach są pokazy sukien ślubnych?????? bo w zasadzie strona image'owa panny młodej mnie najbardziej na tych targach interesuje. Chciałabym pooglądać sobie głownie suknie, makijaże, dekoracje, pomysły na torty itp... bo zespoł, kamerzyste itp juz mamy.. raczej szukam tam inspiracji no i obejrzenia sobie z bliska sukien bo nigdy nie mialam jeszcze takiej okazji ciekawa jestem czy moje oczekiwania się spełnią??? powiedzcie mi coś o tych targach na jakich bylyscie
Stary 2008-11-16, 20:59   #2863
onaella
Zakorzenienie

jak dla mnie to zdecydowanie pierwsza

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 21:05   #2864
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Oj dziewczyny od rana tyle napisac lol. Moge Wam sie pochwalić, ze dziś normalnie rozmawiałam z rodzicami i kucharka jutro będzie zamawiana, sala mamy dylemat mamy trzy do wyboru (Korczew OSP, Czechy OSP, Zapolice). W tym tygodniu dzwonimy do kamerzysty orkiestry i kierowcy... Pełna para <jupi>.
Tz właśnie jedzie do domu jeśli mama jego bedzie w dobrym humorze to powie jej o zaręczynach juz oficjalnie nawet z godzina A jeśli nie to wybierze moment jak bedzie dobrze.

Jesli kucharka bedzie mila zajety termin na 4 wrzesnia to bede zmuszona zmienic date z Tz bo innej kucharki miec nie chcemy...

Ide teraz sie myć i spaciu bo jutro o 4 do pracy trzeba wstać. Buziaki Kochane
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 21:20   #2865
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi czy na tych targach są pokazy sukien ślubnych?????? bo w zasadzie strona image'owa panny młodej mnie najbardziej na tych targach interesuje. Chciałabym pooglądać sobie głownie suknie, makijaże, dekoracje, pomysły na torty itp... bo zespoł, kamerzyste itp juz mamy.. raczej szukam tam inspiracji no i obejrzenia sobie z bliska sukien bo nigdy nie mialam jeszcze takiej okazji ciekawa jestem czy moje oczekiwania się spełnią??? powiedzcie mi coś o tych targach na jakich bylyscie
są pokazy i stoiska salonów z sukniami na manekinach. Są też torty. Są fryzjerzy, którzy robią fryzury na żywo i są panie od make-upu, są kwiaty, wszystko jest
Natj, stronka dj www.m-group.pl Starczyło mi sił tylko na przejrzenie ulotek.
A z kolekcji demetrios i cosmobella podoba mi sie kilka sukienek, więc jakis przełom. No i nie są kosmicznie drogie.
Wiecie co, zgodnie z tym co przeczytałam w Suflerze Młodej Pary( dawali taki magazyn na targach) to te różne opłaty w kościele wyniosą prawie tysiąc, o ile nie więcej...
Podliczyłam sobie wszystko ostatecznie zgodnie z takim terminarzem znalezionym w necie (taki plik w excelu, jak chcecie wrzucę na grupę) i wyszło mi wszystko łąćznie z kościołem, fryzjerem, dodatkami i pierdołami typu wizytówki ok. 48 tys. masakra, zwłaszcza, że w moich poprzednich obliczeniach pominęłam wiele pierdółek, które teraz stworzyły mi kilka tysięcy więcej. W sumie to wyszło mi 10 tysięcy więcej...ale zakładałam mało optymistyczne wersje cenowe, więc może rzeczywiśtość nie jest tak surowaMasakra, muszę to pokazać tż...JAk widzę taką kwotę to mi sie odechciewa wesela

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-16 o 21:38
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 22:05   #2866
tancerka212
Zakorzenienie

oj Samoa ty nie strasz tak bo zaraz tu wszystkie na zawał padniemy jak zobaczymy swoje kwoty wesel i bedzie po wątku...
a te 48 tysiecy to ci juz wyszło łącznie z kosztami ponoszonymi przez rodzine tżta czy tylko z twojej strony???
myślę że wyślij tego linka czy co tam masz z tą listą itp potrzebnych rzeczy do zorganizowania wesela i sobie policzymy wszystkie planowane koszty... ja wyliczylam kiedys u siebie w domu na kartce 20tys z mojej strony i 30 tys dla tżta bo on ma wiecej gosci wiec jakby nie patrzec 50tysiecy..... ja nie moge....... za tą kase bym stawiala mój domek... no ale czesc sie na pewno zwróci... i u mnie slub bez wesela by nie przeszedł... z resztą to jest coś tak wyjątkowego, magicznego i niepowtarzalnego, co sie robi raz na cale zycie ze chyba nie zrezygnowałabym z tego
tżcik wysłał mi własnie tak pięknego smska że chyba zaraz na piechote pojde do niego te 100km....
Stary 2008-11-16, 22:07   #2867
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny czy to ja mam coś zrąbane w komputerze czy jak że mi sie wyswietla na wizazu już ze jest poniedzialek.. i mój post został wysłany po północy... a na moim komputerze jest własnie 23.07.... cos mi zle dziala tylko co??? wizaz czy zegar na kpmputerze???
Stary 2008-11-16, 22:11   #2868
onaella
Zakorzenienie

A ja tam wolę narazie nie podliczać kosztów

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 22:24   #2869
tancerka212
Zakorzenienie

dobra dziewczyny a ja teraz wywale temat z innej beczki... otóz mam 22 lata i dostałam opieprz od koleżanki za to że nie uzywam jeszcze kremu pod oczy.... hmmm... niegdy nie przypszczałam ze mnie ta kategoria kosmetyków dotyczy ale tak mi nagadała ta panienka że zaczelam sie zastanawiac czy juz rzeczywiscie nie powinnam sie zaopatrzyc w cos takiego... wy dziewczyny jestescie w podobnym wieku wiec powiedzcie mi czy wy uzywacie kremików pod oczy??? a jesli tak to czy mogłybyscie mi napisac nazwy zebym mogla sobie o nich poczytac i moze cos kupic??? jej... naprawde sie nad tym zastanawiam... moze na kwc zajrze... ale nie wiem czy juz przeciwzmarszczkowych szukac czy jakis nawilzających???

kurcze zajrzalam na kwc i sporo tego do wyboru jest ehhh... ale uwagę moją przykuł nowy krem garniera nutritionist czy coś tam taki roll-on pod oczy.. leniwa jestem jesli o takie sprawy chodzi wiec to by mogło byc rozwiązanie... no to jutro chyba odwiedzę rossmana tylko nie wiem czy on jest tylko chłodzący czy tez nawilzający itp??? bo jak sam chłodzący zel to po co mi to... nie wiem juz nic...

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-16 o 22:45

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 23:20   #2870
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
dobra dziewczyny a ja teraz wywale temat z innej beczki... otóz mam 22 lata i dostałam opieprz od koleżanki za to że nie uzywam jeszcze kremu pod oczy.... hmmm... niegdy nie przypszczałam ze mnie ta kategoria kosmetyków dotyczy ale tak mi nagadała ta panienka że zaczelam sie zastanawiac czy juz rzeczywiscie nie powinnam sie zaopatrzyc w cos takiego... wy dziewczyny jestescie w podobnym wieku wiec powiedzcie mi czy wy uzywacie kremików pod oczy??? a jesli tak to czy mogłybyscie mi napisac nazwy zebym mogla sobie o nich poczytac i moze cos kupic??? jej... naprawde sie nad tym zastanawiam... moze na kwc zajrze... ale nie wiem czy juz przeciwzmarszczkowych szukac czy jakis nawilzających???

kurcze zajrzalam na kwc i sporo tego do wyboru jest ehhh... ale uwagę moją przykuł nowy krem garniera nutritionist czy coś tam taki roll-on pod oczy.. leniwa jestem jesli o takie sprawy chodzi wiec to by mogło byc rozwiązanie... no to jutro chyba odwiedzę rossmana tylko nie wiem czy on jest tylko chłodzący czy tez nawilzający itp??? bo jak sam chłodzący zel to po co mi to... nie wiem juz nic...
Jeśli chodzi o mnie, to mam 23 lata i już od jakiegoś czasu stosuję krem pod oczy. Nigdy nie miałam problemów z cieniami pod oczami ani niczym podobnym, ale i tak polecam używanie kremu pod oczy. Skóra jest wypoczęta i miła Poza tym krem pod oczy jest bardzo wydajny. Ja swój kupiłam już jakiś czas temu a mam jeszcze ponad pół opakowania. Ogólnie polecam

PS. Ja mam rozświetlająco- nawilżający z peptydami z Avon (taki w pomarańczowym opakowaniu, ale już go wycofali, teraz jest w niebieskim opakowaniu).
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 07:50   #2871
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a masz cay katalog? bo podobno na stonce mają 1/3 tego co w salonie plis powiedz \, że to prawda bo inaczej ide do slubu w dresie
a nie wiem czy to caly katalog. na okladce pisze "Lisa Ferrera, salon mody ślubnej, katalog 2009" i jest zdjecie pani w modelu demetrios 4261.
na kazdej stronie jest inna suknia z komentarzem np. dlaczego linia A jest tak czesto wybierana, co eksponuje suknia, o stylu baskjiskim, o rybkach (dla kogo nie sa wskazane), rodzaje dekoltow i dla kogo, a na koncu kilka sukien wieczorowych.
no nie ma tych sukni oszalamiajacej ilosci - jakby tak policzyc to 29 slubnych i 10 wieczorowych. a to wszystko na 31 stronach na koncu pisza o zakupie sukni na raty, o wypozyczaniu sukni i tam jakies glupotki czemu wybrac ich suknie.

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
A w niektórych tylko 10%
A gdzie Ci Tż wyjeżdza?
10% to chyba bardzo rzadko spotykane, zwlaszcza teraz
a TZcika odstawilam dzis rano na dworzec, bo znow do tej Lodzi na szkolenie pojechal

Cytat:
stoi bardzo duzo manekinow z sukniami, sa tez na modelkach. mozna sobie podejsc, dokladnie ogladnac, popatrzec na katalogi, pogadac z paniami itp.
z reszta wszystko mozesz sobie dokladnie ogladnac - torty, zaproszenia, zdjecia, filmy; mozna sobie zrobic fryzure i makijaz (po odczekaniu w kolejce oczywiscie) mozna sobie sprobowac zakasek przygotowanych przez poszczegolne sale, poprzymierzac obraczki, posiedziec w autach, podegustowac wina, potrzymac bukiety i poogladac je w katalogach no ogolnie wszystko jest

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Wiecie co, zgodnie z tym co przeczytałam w Suflerze Młodej Pary( dawali taki magazyn na targach) to te różne opłaty w kościele wyniosą prawie tysiąc, o ile nie więcej...
widze, ze sie wzielas za czytanie ja tylko przegladnelam. aczkolwiek podobno Sufler z roku na rok grubszy, bo chrzestna jak brala slub to miala Suflera w wersji 3 razy cienszej

Cytat:
dziewczyny czy to ja mam coś zrąbane w komputerze czy jak że mi sie wyswietla na wizazu już ze jest poniedzialek.. i mój post został wysłany po północy... a na moim komputerze jest własnie 23.07.... cos mi zle dziala tylko co??? wizaz czy zegar na kpmputerze???
u mnie jest, ze napisalas posta o 23.07. pewno musisz sobie w ustawieniach wizazwoych zmienic strefe czasowa

Cytat:
wy dziewczyny jestescie w podobnym wieku wiec powiedzcie mi czy wy uzywacie kremików pod oczy???
nie uzywam
jakos nie mam problemu z podpuchnietymi/podkrazonymi oczami. do zmarszczek tez mi jeszcze daleko, choc tak sobie mysle, ze moze lepiej zaczac zapobiegac niz stosowac jak juz sie pojawia

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-17 o 07:51
Stary 2008-11-17, 07:52   #2872
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Jozia zazdroszczę, my dipiero na wiosnę ruszamy z przygotowaniami

Tadzik wczoraj powiedział, że się bardzo cieszy, że na wiosnę będą już przygotowania, fajnie wiedzieć, żę nie ma tego w doopie i tez mu zależy bo jak słyszę facetów, którzy móiwią "kochanie niech będzie tak jak Ty chcesz", albo
"mi tam obojętnie czy będzie ślub czy nie" to mi się słabo robi

ja spada na zajęcia a później do czytelni bo książki, którą potrzebuję nie można pozyczyć, ani kupić

Stary 2008-11-17, 08:06   #2873
tancerka212
Zakorzenienie

o dzieki dziewczyny juz sobie ustawilam normalnie czas.

Powiem wam że zachęcilyscie mnie barzo tymi opowiesciami z targow bo zastanawialam sie czy to jest sens tam isc w tym roku, ale teraz juz nie mam wątpliwosci tż najwyzej bedzie marudził jak zdominuje stoiska z sukniami i bukietami bo on by wolał samochody i jedzonko hehe ale moze jakos pójdziemy na kompromis

uciekam zaraz na zajecia ale juz sie nie moge doczekac powrotu bo tak zimno na dworze(mam w pokoju termometr to wiem!)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 08:13   #2874
can't be perfect
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczynki

ja chyba zrobie sobie dzień wolnego mam co prawda seminaria 1,5 h, obowiązkowe ale co tam 2 razy mozna nie być.. a te 1,5 h u mnie zamienią się w 4 bo zanim dojdę i dojadę to masakra a mieszkam za miastemskupię się dzisiaj chyba na pracy bo na dniach muszę skończyć teoretyczną częśc mojej pracy echh..
Stary 2008-11-17, 08:16   #2875
kaska87
Zakorzenienie

a ja dzis też mam zamiar pisać pracę

Stary 2008-11-17, 08:22   #2876
lain
Zakorzenienie

ja to sie nie moge zmusic zeby w ogole sie zdecydowac na jakis temat jakos nie chce mi sie o tym myslec
a dzis caly dzien na uczelni spedze a jest tak brzydko i sennie, ze tylko w domu siedziec
Stary 2008-11-17, 08:26   #2877
can't be perfect
Wtajemniczenie

dobra ja się zbieram, bo jak będę tutajsiedzieć to nic nie napiszę papasia
Stary 2008-11-17, 08:44   #2878
rybcia2309
Wtajemniczenie

Oj to i ja koniecznie się dołączam ja mam ślub 15 sierpnia :P Suknia zamówiona, teraz tylko czekać, miło znaleźć forum dla siebie, a i mam 21 lat
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 08:58   #2879
rybcia2309
Wtajemniczenie

No nie mogę się nie pochwalić, co myślicie o mojej wymarzonej? suknia allegro 5.jpgsuknia allegro 6.jpg
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 08:58   #2880
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Oj to i ja koniecznie się dołączam ja mam ślub 15 sierpnia :P Suknia zamówiona, teraz tylko czekać, miło znaleźć forum dla siebie, a i mam 21 lat
witamy na watku
a czemu akurat 15 sierpnia? (bo widze, ze to w niedziele wypada). jakas rocznica czy tak poprostu?

a sukienka zupelnie nie w moim guscie. no ale nudno by bylo gdyby kazdemu podobalo sie to samo (i juz zamowiona? to chyba bedziesz miala suknie jako pierwsza na watku)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-17 o 09:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości