![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
![]() Wystraczy ??? hihi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() problem jest w tym, że ja wiem czego chcę, ale.....takiej sukni nie ma ![]() ok idę się ubierać bo Tadzik już po mnie jedzie ![]()
#2853 |
Wtajemniczenie
|
ja tez prace piszę i zaniedbuję wizaż.. co do kasy.. to na szczęście moją częśc opłacają rodzice, a TŻ swoją częśc niestety musi sam zapłacic.. ma już ponad połowę uzbieraną.. ale musimy zacząc zbierać na wkład własny, żeby jakiś kredyt hipoteczny wziąśc czy coś.. nie orientuję się teraz w tych kredytach ale w niektórych bankach życzą sobie 30% wkładu własnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie oglądam sukien i mam problem z głowy, ale też żadna mi się nie spodobała jeszcze na 100%.
#2855 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wracam wreszcie po wielkich nieobecnosciach oczywiscie 15 stron do nadrobienia ale obawiam sie ze nie podołam więc tak jak poprzednim razem proszę o streszczenie tego co bylo i powiedzenie czy wymyslilyscie jakies ciekawe rzeczy odnosnie slubu i wesela czy tylko takie ploty były???
![]() ja po weekendzie zaluje ze juz sie skonczyl bo tak mi dobrze było z moim ukochanym i kupił mi perfumy bo mi sie spodobały i w ogole cudeńko z tego mojego tżta... ale przez to ze tyle z wami nie gadałam o ślubie to co mi cos wpadło do głowy to zaraz tżtowi mówiłam i wczoraj juz chyba sie miarka przebrała bo chcialam sie zastanowic nad godziną ślubu i tym kiedy pójdziemy do Kościoła zaklepac termin imi powiedzial że nie chce juz mu sie gadac o tym slubie i o załatwianiu rzeczy na ktore jest jeszcze TYYYYYLE czasu.... no i sie zasmuciłam bo nie chciałam nic złego przecież... i nie wydaje mi sie zeby na wybór fotografa i pójście do Kościoła po nowym roku było za wczesnie!!!!! no ale skoro nie chcial gadac to sie zamknelam i siedzialam cicho... no i chłopak poczuł skruche i sobie chyba przemyślal sprawe ze moze rzeczywiscie nie jest za wczesnie ale wtedy mi juz sie nie chcialo nad tym myslec.. powiedzialam mu ze ma stworzyc w komputerze liste rzeczy do załatwienia przed slubem jakie trzeba zrobic i niech napisze sobie kolo nich proponowane terminy zalatwienia(mniej wiecej oczywiscie a nie co do dnia). No i zaczął myslec myślec i wymyślił ze to kupa myslenia jest.. w zasadzie wiecej myslenia i zastanawiania sie niz załatwiania... no i w tym mysleniu przypomniał sobie ze obiecal mi ze zadzwoni do orkiestry zapytac kiedy spiszemy i zapomniał!!!!!!!!!!!! a dzwonili juz raz do niego ale jak znalazl telefon to bylo juz za późno na oddzwanianie i nie zadzwonil w koncu do nich wcale....... zezłościłam się tym jak nie wiem............ ale nie chciałam się kłócić bo widziałam że ma gorszy dzień i coś go choróbsko chyba bierze wiec juz nie rozpętywałam żadnej wojny... ale zgodził sie zebysmy napisali listę gości ![]() rozgadałam sie.. ale co ja zrobie jak was tyle nie widziałam ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-16 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia to ty tak wyczekiwalas na ten katalog Lisa Ferrera na 2009? to ja go wczoraj dostalam na targach ![]() a moj TZcik jutro znow wyjezdza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Biedna Lain... to wyobraź sobie że ja tak mam co tydzien.. spotykamy się z tżtem tylko w weekendy odkąd studiujemy w róznych miastach.. no ale jak sie kocha to się wszystko przetrwa
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny obejrzałam sobie kolekcję demetrios i cosmobella 2009 z tego linku co Kasia zamieściła i nic mi sie nie podoba co mogłabym z chęcią założyć na mój ślub ![]() ![]() ojej dziewczyny nie wiem co mam dzisiaj ze sobą zrobic... przez ostatnie 10 dni spedzalam całe dnie i wieczory z moim tżcikiem a teraz nawet nie wiem co mam ze sobą zrobic... mam gazetę to nie chce mi sie czytac, mam kosmetyki w łazience to nie chce mi sie ich użyc i sie pobawic w łazience, mam jedzonko w lodówce ale nie chce mi sie jesc jakos w ogole dzisiaj nie mam apetytu... j chce do mojego skarba ![]()
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie chcę takie schody jak opisywałaś ![]() Cytat:
![]() A gdzie Ci Tż wyjeżdza?
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
a ja się właśnie zastanawiam nad kredytem
![]()
#2861 |
Adwokat diabła
|
http://www.susanblanche.com/public/i...5ca452c75a.jpg
http://www.susanblanche.com/public/i...9c73b0f68b.jpg te dwie mi wpadły w oczko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
hmmm co do sukien to jeszcze przed wakacjami podobały mi sie wszystkie suknie jakie oglądałam, jedna ładniejsza od drugiej, koronki i hafty mnie powalały n kolana, a odkąd jestem zaręczona i na serio mam sobie szukać jakiejś sukienki to mi się takie wybrzydzanie włączyło że szok... koronki mi sie przestały podobać, hafty mi wieją tandetą.. ale wiem z autopsji ze gładkie i proste suknie wyglądają na mnie jak worek po kartoflach... nie wiem co ja zrobię? chciałabym mieć taką zdolność żeby sama sobie uszyć suknię marzen
![]() dziewczyny które były już na targach ślubnych mam do was pytanko: powiedzcie mi czy na tych targach są pokazy sukien ślubnych?????? bo w zasadzie strona image'owa panny młodej mnie najbardziej na tych targach interesuje. Chciałabym pooglądać sobie głownie suknie, makijaże, dekoracje, pomysły na torty itp... bo zespoł, kamerzyste itp juz mamy.. raczej szukam tam inspiracji no i obejrzenia sobie z bliska sukien bo nigdy nie mialam jeszcze takiej okazji ![]() ![]()
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny od rana tyle napisac lol. Moge Wam sie pochwalić, ze dziś normalnie rozmawiałam z rodzicami i kucharka jutro będzie zamawiana, sala mamy dylemat mamy trzy do wyboru (Korczew OSP, Czechy OSP, Zapolice). W tym tygodniu dzwonimy do kamerzysty orkiestry i kierowcy... Pełna para <jupi>.
Tz właśnie jedzie do domu jeśli mama jego bedzie w dobrym humorze to powie jej o zaręczynach juz oficjalnie nawet z godzina ![]() Jesli kucharka bedzie mila zajety termin na 4 wrzesnia to bede zmuszona zmienic date z Tz bo innej kucharki miec nie chcemy... Ide teraz sie myć i spaciu bo jutro o 4 do pracy trzeba wstać. Buziaki Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natj, stronka dj www.m-group.pl Starczyło mi sił tylko na przejrzenie ulotek. A z kolekcji demetrios i cosmobella podoba mi sie kilka sukienek, więc jakis przełom. No i nie są kosmicznie drogie. Wiecie co, zgodnie z tym co przeczytałam w Suflerze Młodej Pary( dawali taki magazyn na targach) to te różne opłaty w kościele wyniosą prawie tysiąc, o ile nie więcej... Podliczyłam sobie wszystko ostatecznie zgodnie z takim terminarzem znalezionym w necie (taki plik w excelu, jak chcecie wrzucę na grupę) i wyszło mi wszystko łąćznie z kościołem, fryzjerem, dodatkami i pierdołami typu wizytówki ok. 48 tys. masakra, zwłaszcza, że w moich poprzednich obliczeniach pominęłam wiele pierdółek, które teraz stworzyły mi kilka tysięcy więcej. W sumie to wyszło mi 10 tysięcy więcej...ale zakładałam mało optymistyczne wersje cenowe, więc może rzeczywiśtość nie jest tak surowa ![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-16 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
oj Samoa ty nie strasz tak bo zaraz tu wszystkie na zawał padniemy jak zobaczymy swoje kwoty wesel i bedzie po wątku...
a te 48 tysiecy to ci juz wyszło łącznie z kosztami ponoszonymi przez rodzine tżta czy tylko z twojej strony??? myślę że wyślij tego linka czy co tam masz z tą listą itp potrzebnych rzeczy do zorganizowania wesela i sobie policzymy wszystkie planowane koszty... ja wyliczylam kiedys u siebie w domu na kartce 20tys z mojej strony i 30 tys dla tżta bo on ma wiecej gosci wiec jakby nie patrzec 50tysiecy..... ja nie moge....... za tą kase bym stawiala mój domek... no ale czesc sie na pewno zwróci... i u mnie slub bez wesela by nie przeszedł... z resztą to jest coś tak wyjątkowego, magicznego i niepowtarzalnego, co sie robi raz na cale zycie ze chyba nie zrezygnowałabym z tego ![]() tżcik wysłał mi własnie tak pięknego smska że chyba zaraz na piechote pojde do niego te 100km.... ![]()
#2867 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy to ja mam coś zrąbane w komputerze czy jak że mi sie wyswietla na wizazu już ze jest poniedzialek.. i mój post został wysłany po północy... a na moim komputerze jest własnie 23.07.... cos mi zle dziala tylko co??? wizaz czy zegar na kpmputerze???
#2869 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny a ja teraz wywale temat z innej beczki... otóz mam 22 lata i dostałam opieprz od koleżanki za to że nie uzywam jeszcze kremu pod oczy.... hmmm... niegdy nie przypszczałam ze mnie ta kategoria kosmetyków dotyczy ale tak mi nagadała ta panienka że zaczelam sie zastanawiac czy juz rzeczywiscie nie powinnam sie zaopatrzyc w cos takiego... wy dziewczyny jestescie w podobnym wieku wiec powiedzcie mi czy wy uzywacie kremików pod oczy??? a jesli tak to czy mogłybyscie mi napisac nazwy zebym mogla sobie o nich poczytac i moze cos kupic??? jej... naprawde sie nad tym zastanawiam... moze na kwc zajrze... ale nie wiem czy juz przeciwzmarszczkowych szukac czy jakis nawilzających???
kurcze zajrzalam na kwc i sporo tego do wyboru jest ehhh... ale uwagę moją przykuł nowy krem garniera nutritionist czy coś tam taki roll-on pod oczy.. leniwa jestem jesli o takie sprawy chodzi wiec to by mogło byc rozwiązanie... no to jutro chyba odwiedzę rossmana ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-16 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Ja mam rozświetlająco- nawilżający z peptydami z Avon (taki w pomarańczowym opakowaniu, ale już go wycofali, teraz jest w niebieskim opakowaniu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kazdej stronie jest inna suknia z komentarzem np. dlaczego linia A jest tak czesto wybierana, co eksponuje suknia, o stylu baskjiskim, o rybkach (dla kogo nie sa wskazane), rodzaje dekoltow i dla kogo, a na koncu kilka sukien wieczorowych. no nie ma tych sukni oszalamiajacej ilosci - jakby tak policzyc to 29 slubnych i 10 wieczorowych. a to wszystko na 31 stronach ![]() 10% to chyba bardzo rzadko spotykane, zwlaszcza teraz ![]() a TZcika odstawilam dzis rano na dworzec, bo znow do tej Lodzi na szkolenie pojechal ![]() Cytat:
z reszta wszystko mozesz sobie dokladnie ogladnac - torty, zaproszenia, zdjecia, filmy; mozna sobie zrobic fryzure i makijaz (po odczekaniu w kolejce oczywiscie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakos nie mam problemu z podpuchnietymi/podkrazonymi oczami. do zmarszczek tez mi jeszcze daleko, choc tak sobie mysle, ze moze lepiej zaczac zapobiegac niz stosowac jak juz sie pojawia ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-17 o 07:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Jozia zazdroszczę, my dipiero na wiosnę ruszamy z przygotowaniami ![]() Tadzik wczoraj powiedział, że się bardzo cieszy, że na wiosnę będą już przygotowania, fajnie wiedzieć, żę nie ma tego w doopie i tez mu zależy bo jak słyszę facetów, którzy móiwią "kochanie niech będzie tak jak Ty chcesz", albo "mi tam obojętnie czy będzie ślub czy nie" to mi się słabo robi ![]() ja spada na zajęcia a później do czytelni bo książki, którą potrzebuję nie można pozyczyć, ani kupić ![]()
#2873 |
Zakorzenienie
|
o dzieki dziewczyny juz sobie ustawilam normalnie czas.
Powiem wam że zachęcilyscie mnie barzo tymi opowiesciami z targow bo zastanawialam sie czy to jest sens tam isc w tym roku, ale teraz juz nie mam wątpliwosci ![]() ![]() uciekam zaraz na zajecia ale juz sie nie moge doczekac powrotu bo tak zimno na dworze(mam w pokoju termometr to wiem!)
![]() |
#2874 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() ja chyba zrobie sobie dzień wolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis też mam zamiar pisać pracę
![]()
#2876 |
Zakorzenienie
|
ja to sie nie moge zmusic zeby w ogole sie zdecydowac na jakis temat
![]() ![]() a dzis caly dzien na uczelni spedze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
dobra ja się zbieram, bo jak będę tutajsiedzieć to nic nie napiszę papasia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
Oj to i ja koniecznie się dołączam ja mam ślub 15 sierpnia :P Suknia zamówiona, teraz tylko czekać, miło znaleźć forum dla siebie, a i mam 21 lat
![]()
#2879 |
Wtajemniczenie
|
No nie mogę się nie pochwalić, co myślicie o mojej wymarzonej? suknia allegro 5.jpgsuknia allegro 6.jpg
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu akurat 15 sierpnia? (bo widze, ze to w niedziele wypada). jakas rocznica czy tak poprostu? ![]() a sukienka zupelnie nie w moim guscie. no ale nudno by bylo gdyby kazdemu podobalo sie to samo ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-17 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.