![]() |
#2881 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
No własnie... ![]() ![]()
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Odstawiłam tabsy.
Tyle,że tak czy inaczej bym je odstawiła, bo za dużo skutków ubocznych u mnie było.
#2883 |
Zakorzenienie
|
101% pewnosci wiec - nie dosc, ze hormony to jeszcze brak seksu. Bardzo skuteczne. Eeeeee to ja nie chce. Zawsze mozna na 'trzy cztery wyciagamy' ![]() Bo gumka niestety zdarza sie, ze mnie od srodka poobciera. Nawet przy mega dobrym nawilzeniu - zarowno naturalnym jak wspomaganym. |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-05 o 19:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i co w zamian-gumowy przyjaciel ![]() Cytat:
ja w sumie stara dupa jestem a nie obcziłam 100% dobrego sposobu ![]()
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po dziecku zainstaluje sobie spiralke. A taki wczoraj program ogladalam, dzis w pracy chyba z godzine o tych paniach rozmawialysmy. Nie jestem przeciwna operacjom plastycznym, ba sama w sumie chce sobie zrobic piersi jak i nos, ale... co kierowalo tymi paniami by sie tak... oszpecic? zdeformowac? http://www.youtube.com/watch?v=nEw3bMryCtg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
never say no to panda
|
ekhm, ojczulek-ginekolog pod ręką to całkiem fajna sprawa:
Hecate - jeżeli miałaś takie 'sensacje' po tabletkach, to raczej duża szansa, że w przypadku plastrów powtórzy się dokładnie taka sama sytuacja. Możesz spróbować teraz te najnowsiejsze cuda hormonalne - Yasminelle i YAZ, może akurat na takie daweczki zareagujesz pozytywnie. Jeśli jednak niebardzo wyjdzie, można też zapytać ginekologa o Diane 35 (stosowane także w przypadku problemów skórnych - działanie antyandrogenne) albo Cerazette (stosowane u kobiet karmiących, zawiera wyłącznie progesteron, bo możliwe że Ty tak reagujesz na estrogeny). Po pierwszej ciąży masz też możliwość wkładki domacicznej, ale na to chyba jeszcze czas. Co do spadku libido - nic się na to nie poradzi niestety, jeżeli tablety stosujesz od dłuższego czasu, jeśli natomiast występuje ono przy pierwszych paczuchach, trzeba zacisnąć zęby i poczekać, z nadzieją, że 'brak chęci na...' przejdzie, bo to sprawa normalna podobno. Puffff... to na tyle, zdałam relację najdokładniej, jak się tylko dało.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec ciezko moze byc. A w rosyjska ruletka ze soba nie chce mi sie bawic jednak. Tudno wiec ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-05 o 19:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
grozi wypollizowaniem
|
dzięki za pocieszenie
![]()
#2891 |
never say no to panda
|
Hacate - może w takim razie znajdziesz jakieś odpowiedniki
![]() Cerazertte - Desogestrel (0,075) Diane 35 - Cyproterone acetate (2mg) + Ethinylestradiol (0,035mg) Yasminelle / YAZ - Ethinylestradiol (0,02ml) + Drospirenon (3mg) jeśli coś poknociłam, proszę poprawić, ja dopiero na IV roku, jeszcze przed farmą ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-02-05 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - cena może nie naprawdę superodjazdowa, ale myślałam, że w salonie ten żel kosztuje ponad 20 zł. Okazało się że 13 zł ( czyli tyle ile bym musiała wydać na all łącznie z kosztami przesyłki). Dawno nie kupowałam nic tej firmy i naprawdę spodziewałam się, że ten żel kosztuje z 25-30 zł. Nie wiem, czemu sobie tak umyśliłam
![]() Szklanka wody "zamiast" - najlepszy środek jaki znam ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-05 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Doczytałam. ![]() A swoją drogą, może o zdjęcia trzeba poprosic osobno? ![]() Cytat:
Toż to samookaleczenie jest. Przecież nawet naturalny, duży biust obciąża kręgosłup i utrudnia funkcjonowanie, a silikon (czy tam woda z solą) waży znacząco więcej, niż tłuszcz... ![]() Podobało mi się pytanie prowadzącego: czy próbowałas podbiedz do autobusu kiedyś?
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ktoś ma pomysł jak usunąć wirusa z sektora rozruchowego?
![]() |
#2895 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Bufetowa zniknela ale ja widze,ze wczesniej juz cos bylo ![]() ![]()
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() A to Wy nie wiecie, że wit C ma silne działanie antykoncepcyjne? Tylko stosowanie trochę inne niż normalnie: Trzeba umieścić tabletkę między udami i trzymać żeby nie wypdła. Im mniejsza tabletka tym skuteczniejsze działanie antykoncepcyjne ![]() Ja wszystkie jakie brałam znosiłam bardzo dobrze psychicznie, bardzo dobrze się po nich czułam, jednak zaczęły źle wpływać na wątrobę i musiałam odstawic. Teraz wyniki prób mam już w normie, ale chyba szybko do nich nie wrócę. Tyle się naczytałam o wyniszczającym wpływie długotrwałego brania. CBR, brałam przez rok Dianę, później ponad rok przerwy, następnie Yasmin i wyniki prób były ok. Przy najsłabszej Yasminelle mi się zaczęło źle dziać. Chociaż powinno być odwrotnie, bo niby Diane najsilniejsza. Sabbath, Aragonte, dziękuje za komplementy. ![]() Ja tego nosa nie widziałam dopóki ktoś mnie nie zapytał czy myślałam o operacji plastycznej... ![]() Licytacji na kompleksy się nie boję, bo wiem że wygram ![]()
#2897 |
grozi wypollizowaniem
|
nalewam nowo przybyłym prześmiewcom
![]() ![]()
#2898 |
Zakorzenienie
|
Poproszę Martini
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
grozi wypollizowaniem
|
nie ma
![]() ![]() mamy piwo,wino i wódkę z sokiem czarnoporzeczkowym
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To pifko poproszę, duuuużo pifka ![]() Co do pigułek. Brałam je jako lek. Brałam po kolei Diane, Cilest i Yasmine. podsumowując ogólnie fizycznie czułam się dobrze - złagodziły mi szalejący PMS, zapobiegały gromadzeniu się wody, wyleczyły mi trądzik, wyregulowały cykl. Psychicznie... hmmm. Powiem tak - jak je brałam wydawało mi się, że czuję się normalnie, że nic mi po nich nie jest. Różnicę tak naprawdę poczułam i zobaczyłam, jak je odstawiłam w październiku zeszłego roku. Zrobiłam się spokojniejsza, wyluzowałam. Uświadomiłam sobie, że przez prawie dwa lata miałam niezłe odloty - krzyki, płacze, schizy, dołki, awantury....Odkąd ich nie biorę czuję się psychicznie lepiej. Nie wykluczam powrotu do nich, ale wiem, że będę osberewować siebie i swój organizm jeszcze staranniej, będę zmieniać tak, żeby przypasowały idealnie, a dołki i jazdy psychiczne były jak najmniejsze.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-05 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
never say no to panda
|
Cytat:
natomiast tablety biorę praktycznie non stop od hmmm... 5 lat (poza 2 miechami przerwy, kiedy łapę złamałam i o żadnych łóżkowych ekscesach mowy nie było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przygotuje sie ale coraz bardziej sie obawiam, ze bedzie jak zawsze. A jest to straszne. Cytat:
Blondyna miala 31 operacji i pragnie kolejnej bo wciaz nie ma wystarczajaco ogromnych. A 3cia w czasach swietnosci wyciagala 20 tysiecy dolarow ..., tygodniowo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja z doskoku bo jutro mam kolejny egzamin - na to wygląda że ostatni bo zaliczyłam prawo Konstytucyjne!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polać Ivannie co tam jeszcze zostało ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję. ![]()
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Potem to już tylko ferie i słodkie nicnierobienie ![]() ![]() wiem, wiem, że nie ![]()
![]() |
#2908 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gratulacje dla zdolnej bestii!
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() Madzik się chyba w sobote upije ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.