|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz masz, czyli wszystkie o wszystkim:), część XI
Sioko a u nas UP jest przy ryneczku?
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Jo na 3maja niedaleko więzienia
przede mną pisanie listu motywacyjnego jak mnie sie nie chce :/ |
|
|
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
ktora cwiczyla 8 abs,leg,buns?? bo od dzis zaczynam i tak zastanawiam sie czy to cos daje itd
Edytowane przez mart989 Czas edycji: 2009-03-10 o 12:24 |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cwiczylam
Abs tak średnio ale legs i buns super |
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
a powiedz mi ile razy w tyg cwiczylam?? bo doczytałam gdzies,ze niby nie powinno sie codziennie na innych forach znowu pisalo ze niektore dziewczyny po dwa razy dziennie i nie wiem jak sobie to rozplanowac
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
No nie powinno sie codziennie bo mięśnie muszą odpocząć. Ale ja jednak ćwiczyłam codziennie
Dwa razy dziennie myśle że nie bo można łatwo sie przetrenowac
|
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Sioko
w takim razie pocwicze sobie codziennie do czasu az zrobi sie pogoda fajniejsza, a jak juz bedzie cieplej to co dwa dni bede robic a codziennie biegac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie bylam w banku (musialam tam cos podpisac
), potem na sol i do lumpkow zajzalam (bo u nas tak dwa niedaleko siebie sa to jak do jednego zajze, to do drugiego tez) ale tylko taki topik wyczaiłam niebieski z atmosphere i jeszcze jedna bluzeczka swietna byla, ale za duza na mnie....
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj podrobiłysmy z moją mamą dokument z pracy... bo jego nadal nie dostałam a jeszcze troche i alimentow w ogóle bym nie dostała,wiec dałysmy umowe na kopie... skasowałysmy treść tak żeby pieczątki zostały wpisałysmy różne takie i dzisiaj zanosily do urzedu stres jak nie wiem co... ale przeszło! Lada moment maja mi oddać alimenty ufff
![]() Bo inaczej bym sie nie wyprosiła szefowej zeby mi w koncu dała te durne swiadectwo pracy a to już tydzien mija nie będe się przed nią płaszczyc pffJutro mam egzamin praktyczny z prawka
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Dziewczyny
Gosia ta kientka to jakaś nieźle walnięta.. I dzisiaj dzien błogiego lenistwa nawet palcem nie rusze
|
|
|
|
#2891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda tż twojego ![]() Cytat:
![]() macie coś może o reformach szkolnictwa w Polsce ?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie nascie..
Klaudens trzymam kciuki za poprawę
|
|
|
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
No i tak jak myślalam, w PUPie nic :/
Z biblioteki przynioslam 4 ciężkie ksiazki, z czego najgrubsza to 'podst. ekonomii' heh ladne podstawy :/ Teraz czekam na Ł., kupilam mu obwarzanki na prezent, bo uwielbia
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa zapomnialam napisać. Mart jeśli chodzi o ćw. to podobno nie wolno codziennie, bo mięśnie muszą "odpoczywać" jedynie mięśnie brzucha szybko "odpoczywają" i można codziennie
Ale pewnie jak będziesz ćw. codziennie nic zlego się nie stanie
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
connect dzieki
własnie chyba brzuch bede codziennie cwiczyc a na bogi co drugi dzien a tak to biegac bede codziennie
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tym ogłoszeniu?
Centrum obsługi Wierzytelności COW Cross z siedzibą w Gdańsku – firma zajmująca się obrotem wierzytelnościami oraz windykacją należności na terenie całego kraju poszukuje kandydatów do pracy w Centrali na stanowisko: Referent ds. Ustaleń Teleadresowych Nr ref. WWTU 03/2009 Twoim zadaniem będzie: • Ustalanie danych teleadresowych • Analiza dokumentacji • Monitoring należności Oferujemy: • Szansę zdobycia doświadczenia w branży windykacyjnej • Możliwość rozwoju poprzez szkolenia • Pracę w oparciu o umowę – zlecenie • Przyjazną atmosferę pracy Wymagamy: • Wykształcenia minimum średniego - mile widziani studenci studiów zaocznych • Znajomości obsługi komputera • Umiejętności współpracy, komunikatywności • Sumienności i zaangażowania |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale zmeczona jestem![]() Karolcia ja sie w zupelności zgadzam z Sioko. Bez obrazy, ale trzeba sie zastanowic czy chce się byc w zyciu szczesliwym czy ciagle plakac i sie zamartwiac... Choc nie jestem przekonana do twojego chlopaka ( z Twoich opisow) to życze szcześcia, juz po raz ostatni... ![]() Pati ja na Twoimmiejscu klocilabym sie o to swiadectwo, przyda sie w przyszlosci. Gosia co za idiotka... Gdzie ta dziewczyna ma rozum to nie wiem. Ja bym Tż o tym powiedziala poniewaz nie mamy przed soba tajemnic i dla mnie to naturalne ze mowimy sobie o wszytskim ![]() Marcia Kochana wszytskiego najlepsiejszego, spelnienia marzen i wogole duuuuzo milosci ![]() ![]() ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja,ale jak mnie zwolnila to mowila ze sie odezwie kiedy mam przyjsc po wszystkie swistki. Do tej pory nie zadzonila,a ja nie mam ochoty jej widziec... narazie sobie poradzilysmy bez jej zasranego swiadectwa.
Pojde tam dopiero jak bede potrzebowala ksiazeczke zdrowia bo u niej tez jest... no chyba ze ona wczesniej sobie o mnie przypomni?:/
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam czerwoną bluzeczke z wycieciem na plecach na szafie za 15zł
dobry dzien dzisiaj mam - najpierw w lumpeksie topik atmosphere piekny niebieski kolorek za 8zł, a teraz jeszcze ta koczuleczka ciekawe kiedy dojdzie ![]() no nic... trza bedzie sie pouczyc cos ale jeszcze brzydula poleci to po brzyduli
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() od 17-stej nosze okulary ![]() kolor oprawek ? Zielony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przynajmniej to mnie cieszy ![]() Bo wyglądam jak ... hehe ![]() A myszka ja też byłam dziś w lumpie i jestem zła że poszłam bo wychaczyłam super sukieneczkę z grubszego materiału coś jak princeski teraz modne i sie zastanawiam czy kupić bo jak na lump to drogo 45 zł;/ i super srebrną tuniczkę za 25 ale też się zastanawiam czy bede to nosić;/ Zaraz wkelje fotki sukieneczki, bo zrobiłam w przymierzalni w lumpie i fotki mnie w okularach- dałam 270 plnów to chyba tanio co ?
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
no to ta sukieneczka, jest czarna, na ramiączkach, na biodrach ma taki ala pas i odtego odchodzi plisowana spódniczka, ale to wszytsko jest razem. sięga mi do połowy uda, tyłek zakrywa. z tyłu tylko ramiączka lekko odstają, ale kombinowałąm z nimi w przymierzalni na wszytskie spodoby i nic to nie dało, więc to chyba fabryczne
![]() Sukienka nowa z metkami Ale ta cena 45 plnów ? jak wam się podoba na mnie i czy brać ja ?i fotki w okularkach
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
rozwaliłas mnie tymi spodniami Katerina
ładnie Ci w okularach sioko a Ty co powiesz? olałas moja sprawe
|
|
|
|
#2905 |
|
Wtajemniczenie
|
Katerin padłam jak zobaczyłam te spodnie
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
no bo tam ta zasłonka nie zasłąnia wszytskiego, wiec wolałam tylko opuścić sopdnie niż ściągac całkowicie
![]() a jak kiecka ?
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
katerina no sukienka calkiem ladnie na tobie lezy
choć mnie osobiscie sie srednio podoba - to nie moj styl a okularki no w porządeczku ładnie tez mam oprawki za ponad 200.... i to juz parę lat sie trzymają i jestem zadowolona - jakbym miala nowe kupic to bym chyba takie same wziela jak mam (czyli takie praktycznie bez oprawek ) albo wlasnie cos w stylu takich jak ty masz (ze takie oprawki do polowy jakby)
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta to szkła![]() a ja chciałam te grube boki całe, ale jak przymierzałam to ta babka co sprzedaje odrazu jak mnie zobaczyła to zdzierała mi je z nosa musze miec szkła obnizone do dołu, wtedy nie wydłuża mi to twarzy bo mam pociągłą, a w tych grubych to tylko kulary widać
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie sukienka bardzo podobaaa
)Kupuj! |
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
no katerina ja tez liczylam ze ze szklami ponad 200, nie pamietam ile.... moze 250? ach kiedy to bylo :P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Abs tak średnio ale legs i buns super
Dwa razy dziennie myśle że nie bo można łatwo sie przetrenowac
), potem na sol