|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Mam dziś w rękach miniaturkę Amber Elixir - bardzo ładny, choć nie do końca mój, zazwyczaj bardziej mi się podobają świeże zapachy. Ten jednak należy do rodziny "chytrych" - oprócz cieplych, miękkich nut wyczuwa się w nim cytrusy i odrobinę kwiatów, takich raczej dojrzałych i pachnących miodem (jak dla mnie.) Trudno co powiedzieć o trwałości bo to są moje pierwsze wrażenia...
Podobne wrażenie zrobił kiedyś na mnie Sublime Jeana Patou (co nie znaczy, że są aż tak bardzo podobne..) Zupełnie z innej beczki pytanie, bardzo proszę o informację co może znaczyć symbol zegara przy emulsji Royal Velvet na dzień - czy seria będzie miała zmienione opakowania, czy tez powoli ją wycofują? To by nie była dla mnie dobra wiadomość, ostatnio się z nią bardzo zaprzyjaźniłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Zegar zazwyczaj oznacza "ostatni raz w katalogu".
#2883 |
Rozeznanie
|
To akurat wiem
![]() Edytowane przez mimosa Czas edycji: 2009-08-06 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
Ja konsultantką jestem, ale niestety nie mam dojść do takich szczegółowych informacji
![]()
#2885 |
Rozeznanie
|
Hmm, trudno... Myślałam że robią Wam jakieś szkolenia... Bo zważywszy, ze w rosyjskim katalogu seria nie tylko nie jest wycofana, ale pojawia się nowy zaawansowany produkt (kapsułki) - to może jednak nie wycofają tego RV, tylko coś w nim pozmieniają? To był bardzo dobry krem dla mnie na lato...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2887 |
Przyczajenie
|
Niestety konsultanci nie mają aż takich wiele informacji o tym co będzie w przyszłości.... Chyba, że jakieś przecieki od kosmetyczek regionalnych albo na jakiś szkoleniach. Ale nie dotyczy to szarego konsultanta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Raczkowanie
|
Hej mam dwa pytanka
![]() 1.Co sądzicie o serii Pure Skin-czy ktoś używa tych kosmetykow jak tak to jestescie zadowoleni czy raczej nie, ktory produkt z tej serii jest najbardziej skuteczny? 2.Czy wie ktoś może czy będzie jakaś ulotka promocyjna czy coś w tym stylu?(wiem, że o tym się raczej wcześniej nie wiem no ale może:P) |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Rozeznanie
|
ogolnie ta cała seria jest chyba tylko do cery tłustej...ale juz dopisałam sobie w zamowieniu dzisiaj ten scrub,zobaczymy jak sie zachowa przy normalnej cerze
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- chodzilo mi oczywiście o zel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
BAN stały
|
Ja miałam próbkę kremu matującego Pure Skin i okazał się bardzo dobry. Mam cerę mieszaną i w miejscach tłustych dobrze matowił, a w suchych nawilżał. Zamierzam teraz zamówić ten nowy tonik ściągający pory, bo kremów mam jeszcze kilka w zapasie i muszę je najpierw zużyć ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
moim zddaniem zdecydowanie odpada. ta seria jest do cery łojotokowej. krem bardzo mocno matuje. owszem- kilka pierwszych aplikacji będzie super wyglądało, ale na dłuższą metę ten krem jest za mocny, za bardzo wysuszający do cery normalnej.
#2894 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Rozeznanie
|
No właśnie ja sobie ten żel z pure skin dodałam do zamówienia,najwyżej faktycznie będę go używać od czasu do czasu..
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
mam cala serie PURE SKIN...tzn te 3 kroki-zel,tonik, krem.
cere mam tlusta, ale en izauwazylam zeby one jakos super matowily, tonik lekko mrowi tuż po uzyciu, krem po chwili na twarzy (10min) zaczyna mi śmierdziec;p a zel jak najbardziej lubie i najchetniej korzystam ![]() reasumujac...miala byc mocna i surowa, a na moje pyszczysko jest wyjątkowo lagodna;/
![]() |
#2897 |
Zadomowienie
|
A ja mam znowu pytanie odnośnie 4-tygodniowej kuracji ecollagen. Czy te kremy z tubek stosuje się zamiast kremów na dzień i na noc, czy oprócz kremów ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam problem, mam nadzieję że któraś z was zna odpowiedź... Zrobiłam paczkę na Wrocław w poniedziałek, odbiór na środę, planowałam pojechać po nią w poniedziałek ale wychodzi na to, że nie dam rady. Ile paczki leżą na oddziałach? I czy orientujecie się czy jest możliwość "przepisania" paczki na inne miasto,jeśli już jest Wrocławiu? Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić, będę dzwonić do Wrocławia, ale to w poniedziałek najwcześniej mogę bo w weekend zamknięte;/ Jakby któraś z Was znała odpowiedź na mój problem to bardzo proszę o odpowiedź...
#2901 |
Przyczajenie
|
Razem z kremami. Stosuje się rano lub/i wieczorem (czyli można dwa razy dziennie) na oczyszczoną skórę przed nałożeniem kremu. Po 40. roku życia kurację stosuje się 2 razy w roku, po 50. roku życia 4 razy w roku.
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
hej
dzis dotarly do mnie kosmetyki... zamowilam tez wode toaletowa deep impact dla chlopaka...ale kurcze..opakowanie masakra.. dalo by sie nawet przezyc to, ze trzeba ja nabierac na palec... ale ta zakretka..jak od zwyklego kremu.. nie zdziwie sie jak TŻ wywroci ta buteleczke przypadkiem albo wyleje polowe przy otwieraniu jej... |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
tak, wiem..ale czy widzialas te byteleczke, otwieralas ja? czesto korzystam z wod bez atomizera, ale maja zwyczajna zakretke... a ta otwiera sie jak zel pod prysznic... butelka bardzo mi sie podoba, ale to otwarcie psuje caly efekt... jest takie zwykle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Przyczajenie
|
To jest jakiś żart z tą stroną Discover. Pokazuje mi się że moje kody już są wykorzystane, przed chwilą zdrapałam. Nie wiem czy warto w ogóle sie w to bawić jak nagrodą gwarantowaną jest zwyczajna gąbka.
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak na marginesie widzialam ta gabke i jest ona jakosci "Syrenki" z Rossmanna ![]() Dlatego nigdy nie biore udzialu w tych ich konkursikach, po prostu szkoda fatygi...Mysle, ze najlepsze sa po prostu programy lojalnosciowe.
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
Pisałam do nich w sprawie strony. Odpisali mi ze usuwaja usterke i prosza o cierpliwosc.
Tak, tak, w Oriflame cierpliwosc mam wyuczona do perfekcji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
to chyba logiczne?
![]() zeby zostac dyrektorem trzeba najpierw przejsc przez kwalifikacje. jak juz zostaniesz dyrektorem i w jakims katalogu powinie sie noga to to nie oznacza, ze tracisz tytuł.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.