Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 20:28   #2881
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)

Czesc dopisywałam się tu kiedyś, ale jakoś nie było motywacji, ale od wczoraj jestem na dukanie, więc będę wpadać częściej.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 21:36   #2882
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majcia00 Pokaż wiadomość
Też się złamałam co do jedzenia a teraz to nawet nie mam głowy do odchudzania bo mam większe problemy musimy się wyprowadzić z mieszkania i poszukać innego aż mi się słabo robi na myśl o przeprowadzce a co dopiero odchudzanie boję się nawet na wagę stanąć żeby się zupełnie nie załamać.
Kochana, nie zazdroszczę Ci tych problemów, ale wierzę, że wszystko się dobrze ułoży
Co do diety, to Twoje problemy i stresy będą "lepsze" od diety, w takich sytuacjach tracimy więcej kg, wiem to z autopsji, niestety
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc dopisywałam się tu kiedyś, ale jakoś nie było motywacji, ale od wczoraj jestem na dukanie, więc będę wpadać częściej.
Witam ponownie, właśnie tak się zastanawiałam kto tu jeszcze zaglądał...
Zapraszam do częstszych odwiedzin, bo ostattnio to piszę tylko z majcią, magdzie się też raz na jakiś czas odezwie, a reszta koleżanek zapomniała o nas

Jeśli chodzi o moją dietkę, to nastały ciężkie czasy - waga się zatrzymała już od jakiś 2-3 tygodni, a nawet poszła nieco w górę I wkurza mnie to, nie wiem, ile jeszcze dam radę wytrzymać. Nie chcę zostać przy tej wadze, jeszcze jakieś 8 kg mniej by się przydało, ale jak to zrobić? Zobaczymy, co przyniosą kolejne dni...

ja85gusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 11:30   #2883
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
Witam

ja85gusiek-ty się nie załamuj
majcia00-znajdziesz nowe mieszkamie i będziesz zadowolona a wyprowadzka i zalatanie napewno pomoże w kilogramachi ubędzie pare.
Ja 2 dni pracowałam w ogrodzie i na wadze mam troszke mniej chodź w święta zajadałam wszystko.
Pozdrawiam kochane i spadam gotować obiadek a jeszcze od jutra mam zamiar powrócić do biegania jak to robiłam przed zimą kto zaczyna ze mną wieczorami tak 2-3 razy w tygodniu?????????
magdzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 13:31   #2884
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

hej Wam mnie też tutaj długo nie było a to tylko dlatego że dalej moja waga stoi w miejscu. ehhh, no spadł mi kilogram, wzięłam się ostro za siebie i cwiczę. niedługo mam nadzieję pochwalic sie efektami, nie mogę się poddac tak łatwo
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 20:34   #2885
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdzie Pokaż wiadomość
Witam

ja85gusiek-ty się nie załamuj
Ja 2 dni pracowałam w ogrodzie i na wadze mam troszke mniej chodź w święta zajadałam wszystko.
Pozdrawiam kochane i spadam gotować obiadek a jeszcze od jutra mam zamiar powrócić do biegania jak to robiłam przed zimą kto zaczyna ze mną wieczorami tak 2-3 razy w tygodniu?????????
Łatwo Ci mówić, a mi gorzej wykonać.
Dziś wzięłam przykład z Ciebie i chyba z 3 godziny trawę wygrabiałam, teraz nóg i rąk nie czuję...
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18462844]hej Wam mnie też tutaj długo nie było a to tylko dlatego że dalej moja waga stoi w miejscu. ehhh, no spadł mi kilogram, wzięłam się ostro za siebie i cwiczę. niedługo mam nadzieję pochwalic sie efektami, nie mogę się poddac tak łatwo[/QUOTE]
No w końcu coś się ruszyło, kochana nie jesteś sama, też mam problemy z wagą

Stary 2010-04-09, 20:38   #2886
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

już niewiem co z soba zrobic, waga stoi ale chociaż dobrze że w górę nie idzie.
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 20:48   #2887
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

U mnie mija trzeci dzień dukania

Ale zjadłam dziś malutko, nie mam w ogóle apetytu, chyba przez stres i zmęczenie, wróciłam do domu koło 17 zjadłam pół makrelki i poszłam spać. Jak wstałam zrobiłam sobie pastę z tuńczyka ale była bleee, za to kocur miał wyżerkę

Agatka jest już z nami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 21:59   #2888
ja85gusiek
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18473754]już niewiem co z soba zrobic, waga stoi ale chociaż dobrze że w górę nie idzie.[/QUOTE]
U mnie niestety w górę trochę poszła, ale nie zmieniam póki co w opisie, bo mam cichą nadzieję, że wróci niedługo do tych cyferek
Cytat:

U mnie mija trzeci dzień dukania

Ale zjadłam dziś malutko, nie mam w ogóle apetytu, chyba przez stres i zmęczenie, wróciłam do domu koło 17 zjadłam pół makrelki i poszłam spać. Jak wstałam zrobiłam sobie pastę z tuńczyka ale była bleee, za to kocur miał wyżerkę
No no ja też dziś makrelę zjadłam. A czemu to pasta z tuńczyka nie smakowała? Co do niej dołożyłaś, ja uwielbima tuńczyka z każdym dodatkiem, chyba
P.S. Śliczny kiciuś

Stary 2010-04-09, 22:03   #2889
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Jajka i odrobiną, ale dosłownie ciutkę szczypiorku no i przyprawy. Może po prostu tuńczyk to nie mój smak
A Ty jak robisz pastę tuńczykową?

Dziękuje w imieniu kici Ona mi się strasznie roztyje na tej mojej diecie, bo cały tłuszczyk (np. skóre z kuraka zajada) dziś puszka tunczyka z jajcami. Makrelą też się podzieliłam

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-09, 22:15   #2890
adrijah
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
też zaczęłam dukać... wczoraj wieczorem weszłam na wagę i się przeraziłam. Ja wiem, że nie powinno się ważyć po całym dniu, ale to i tak niewiele zmienia, więc biorę się za siebie. Pierwszy dzień pierwszej fazy Dukana za mną
Stary 2010-04-09, 22:29   #2891
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
też zaczęłam dukać... wczoraj wieczorem weszłam na wagę i się przeraziłam. Ja wiem, że nie powinno się ważyć po całym dniu, ale to i tak niewiele zmienia, więc biorę się za siebie. Pierwszy dzień pierwszej fazy Dukana za mną
Super. Ja na Dukanie już 3 dzień. Czuję się świetnie, taka lekka. I o dziwo póki co nie kuszą mnie słodycze (bardziej pieczywko, ale przetrzymam)

Ile będziesz na uderzeniówce?

Agatka jest już z nami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 22:33   #2892
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Jajka i odrobiną, ale dosłownie ciutkę szczypiorku no i przyprawy. Może po prostu tuńczyk to nie mój smak
A Ty jak robisz pastę tuńczykową?

Dziękuje w imieniu kici Ona mi się strasznie roztyje na tej mojej diecie, bo cały tłuszczyk (np. skóre z kuraka zajada) dziś puszka tunczyka z jajcami. Makrelą też się podzieliłam
Toć to pyszna pasta, ja bym dodała jeszcze twarożek i rewelacja, ale może faktycznie nie tolerujesz tuńczyka. Bo ja właśnie z twarożkiem, koperkiem, jajkami, ogórkiem świeżym i odrobiną jogurtu naturalnego robię pastę.
Żeby tak moja kicia zechciała jeść takie rarytasy...
Cytat:
cześć dziewczyny
Witamy!
Kochana, nie waż się na wieczór, tylko z rana, po wizycie w wc
Widzę z opisu, że sporo chcesz zrzucić, ale i tyle może się udać, tylko nie można dać się złamać
Mam nadzieję, że będziesz zdawała relacje na bieżąco z przebiegu diety. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się dojść do wymarzonej wagi

Stary 2010-04-09, 22:42   #2893
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Moja to mało wybredna jest, ale tuńczyk jej podszedł straszliwie, wylizała michę do czysta. Jutro z rana dam jej drugą porcję

Chyba jednak zostanę przy makreli no i mam nadzieję, ze mąż mój przyniesie mi jutro jakąś rybkę świezutką, bo idzie powędkować

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-10, 13:55   #2894
majcia00
Rozeznanie

Witam
Dziś nabrałam odwagi na stanięcie na wadze i muszę przyznać że nie jest tak źle bo 1 kg więcej a czuję się jakbym przytyła z 4 kilo więc nabrałam trochę optymizmu że jednak nie jest tak tragicznie jak mi się wydawało.
Przed świętami poszłam do lekarza mojego endokrynologa załamana tym że waga stoi tak długo i poprosiłam o dietę skuteczną i dostałam ale jest bardzo ścisła i pozbawiona prawie zupełnie węglowodanów ale mam nadzieję że zadziała już zrobiłam sobie niezbędne zakupy i czas się pozbierać a że pogoda ładniejsza to aż się chce wyjść pobiegać i może dzięki temu że się dalej ruszam to nie przytyłam aż tyle jak mi się wydawało.
majcia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 11:35   #2895
ja85gusiek
Zakorzenienie

majcia, czyli koniec z Dukanem? Ja już od tygodnia nie wchodzę na wagę, bo nie chcę się dołować...

Scio, jak połów udał się?

Stary 2010-04-11, 11:39   #2896
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A wcale się ni udał i nie mam rybki

U mnie 5, przedostatni dzień na dukanie
zważę się we wtorek i zobaczymy co tam będzie...

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-11, 13:10   #2897
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Super. Ja na Dukanie już 3 dzień. Czuję się świetnie, taka lekka. I o dziwo póki co nie kuszą mnie słodycze (bardziej pieczywko, ale przetrzymam)

Ile będziesz na uderzeniówce?
Z racji, że mam na prawdę dużo do zrzucenia, będę się starała wytrwać maxa, czyli 10 dni na uderzeniówce. Teraz właśnie u mnie leci 3 dzień jedyne co mi przeszkadza to siusianie co chwilę nawet w nocy! za pieczywem itp nie tęsknię, bo i tak nie lubię. Za to owoce... wczoraj u TŻta kiwi się do mnie uśmiechało (a ja nie lubie kiwi)

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Pokaż wiadomość
Witamy!
Kochana, nie waż się na wieczór, tylko z rana, po wizycie w wc
Widzę z opisu, że sporo chcesz zrzucić, ale i tyle może się udać, tylko nie można dać się złamać
Mam nadzieję, że będziesz zdawała relacje na bieżąco z przebiegu diety. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się dojść do wymarzonej wagi
Witam witam ja wiem, że nie powinnam się ważyć na wieczór, ale moja waga jest wadliwa i akurat wieczorem zadziałała przed dietą i to mnie utwierdziło w przekonaniu, że muszę zacząć dietę tak jak planowałam. Teraz TŻ mi pożyczył starą wagę, nie elektroniczną, więc pomiary będą średnio dokładne, ale będą i dzisiaj rano wyszło na to, że zeszło mi 4kg (woda...)

Jestem twarda, wczoraj TŻ przy mnie pochłonął całą pizzę a ja spokojnie w tym czasie czując jej powalający zapach piłam sobie cole light na zmianę z wodą w ogóle poszłam do niego w pełni przygotowana, z pudełkiem jedzenia, nawet na kebabie byliśmy i spokojnie sobie siedziałam skubnęłam tylko trochę mięska (z kurczaka) bez sosu i warzyw
Stary 2010-04-11, 14:21   #2898
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kochana mamy miej więcej tyle samo do zrzucenia (ok. 20 kg) i mi z testu wyszło 6 dni
Nie wytrzymałabym dłużej - dziś piąty i coraz bardziej brakuje mi warzyw

Robiłaś ten test dukana?

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-11, 14:57   #2899
adrijah
Zakorzenienie

no właśnie mam z nim problem.. ciąg dalszy ma mi przyjść na maila czy powinno przejść do strony z kontynuacją testu? bo nie mam ani nic na mailu ani mi się strona na nic nie przełączyła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 15:35   #2900
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
no właśnie mam z nim problem.. ciąg dalszy ma mi przyjść na maila czy powinno przejść do strony z kontynuacją testu? bo nie mam ani nic na mailu ani mi się strona na nic nie przełączyła...
w mejlu nic podobno ciekawego nie ma. Ja robiłam i na ostaniej stronie (cały czas naciskałam ten przycisk po prawej) i na końcu dostałam taki wykres

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-11, 15:37   #2901
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam witam ja wiem, że nie powinnam się ważyć na wieczór, ale moja waga jest wadliwa i akurat wieczorem zadziałała przed dietą i to mnie utwierdziło w przekonaniu, że muszę zacząć dietę tak jak planowałam. Teraz TŻ mi pożyczył starą wagę, nie elektroniczną, więc pomiary będą średnio dokładne, ale będą i dzisiaj rano wyszło na to, że zeszło mi 4kg (woda...)

Jestem twarda, wczoraj TŻ przy mnie pochłonął całą pizzę a ja spokojnie w tym czasie czując jej powalający zapach piłam sobie cole light na zmianę z wodą w ogóle poszłam do niego w pełni przygotowana, z pudełkiem jedzenia, nawet na kebabie byliśmy i spokojnie sobie siedziałam skubnęłam tylko trochę mięska (z kurczaka) bez sosu i warzyw
Ja też postanowiłam zrzucić ok. 20 kg i na uderzeniowej fazie byłam tydzień, zrzuciłam 4 kg i potem jak już przeszłam na fazę przemienną, niestety kg już tak nie spadały, a nawet poszły w górę
Dziś zjadłam sobie tortillę, oczywiście wg ustaleń Dukana i jestem pełna, że ledwo się ruszam. A od jutra znów faza czystych protein.
Cytat:
A wcale się ni udał i nie mam rybki

U mnie 5, przedostatni dzień na dukanie
zważę się we wtorek i zobaczymy co tam będzie...
Oj, to nie dobrze, bo tak miałaś ochotę na świeżą rybkę po tym tuńczyku i makreli...
A z kotkiem wszystko w porządku po rybce?

Stary 2010-04-11, 15:59   #2902
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Jagusiek niestety
Kotek czuje się dobrze, nawet mąż zjadł kanapkę z ta moją pastą i nawet mu smakowało i nic mu nie było.
Więc ewidentnie to ze mną coś nie tak

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-11, 18:23   #2903
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
w mejlu nic podobno ciekawego nie ma. Ja robiłam i na ostaniej stronie (cały czas naciskałam ten przycisk po prawej) i na końcu dostałam taki wykres
maila i tak nie dostalam ale udalo mi sie dokonczyc test. wg niego powinnam byc 5 dni na uderzeniówce i zrzucic na niej... 2,1kg zostanę jednak przy tym co Dukan napisał w książce - powyżej 21kg, można ciągnąć do 10 dni
Stary 2010-04-11, 19:02   #2904
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
maila i tak nie dostalam ale udalo mi sie dokonczyc test. wg niego powinnam byc 5 dni na uderzeniówce i zrzucic na niej... 2,1kg zostanę jednak przy tym co Dukan napisał w książce - powyżej 21kg, można ciągnąć do 10 dni
Nie wiem czy to jest dobry pomysł, przede wszytskim taka długa I faza powinna być po konsutacji z lekarzem.
A po drugie najlepeij jest robić tak, ze ważysz się i dopóki waga spada to możesz ciągnąć, ale jak się zatrzymuje to na II - organizm nie może się też za bardzo przyzwyczajać, bo potem na II będą słabe spadki

Ja bym 10 dni nie wytrzymala. Ja jutro ostatni (6 dzień) i już marze o warzywkach.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-11, 19:11   #2905
adrijah
Zakorzenienie

wiem, wiem. Na razie chudnę i dobrze się czuję. Do warzyw mnie tak nie ciągnie jak do owoców zobaczymy, jak waga stanie w miejscu po 6 dniach to się spontanicznie przerzucę na II fazę
Stary 2010-04-11, 19:18   #2906
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
wiem, wiem. Na razie chudnę i dobrze się czuję. Do warzyw mnie tak nie ciągnie jak do owoców zobaczymy, jak waga stanie w miejscu po 6 dniach to się spontanicznie przerzucę na II fazę
Racja.
Ja niestety nie dorobiłam się jeszcze wagi i chyba przejdę sie we wtorek do przychodni, zeby mnie pielęgniarka zważyła
Ale nie mogę się już doczekać czego innego niż mięsa, ryb i jajek. mam ochotę na zupe pomidorową i rybke z warzywami.
No i jako nagrodę obiecałam sobie sernik (po przez całą I nie jadłam nic słodkiego)

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-12, 12:05   #2907
Missi1989
Raczkowanie

hey dziewczyny .Zastanawiam sie czy ktos tu sie jeszcze odchudza bo chce dolaczyc.Po urodzeniu dziecka zostalo mi 26 dodatkowych kilogramow .Przed ciaza nie bylam szczypiorkiem bo wazylam prawie 70 kg przy wzroscie 172 cm ale czulam sie dobrze ze swoja waga.mialam powodenie u chlopcow bardzo duze-wieksze niz moje kosciste kolezanki.Teraz chce schudnac.zaczelam 7 kwietnia.Ograniczylam jedzenie-nie jem po 16 i mam duzo ruchu.jezdze rowerem stacjonarnym po okolo 12 kilometrow dziennie robie brzuszki i wieczorem chodze na dlugie spacerki minimum po pol godziny.Dzis jade kupic sobie rower wiec bede jezdzic jeszcze wiecej.Jem dwa posilki dziennie plus marchcewka o 16 i wcale nie jestem glodna .wrecz marchew wciskam na chama.pije duzo czerwonej i zielonej herbaty oraz wody.obiadki skladaja sie z warzywek plus cycki kurczaka lub ryba dorsz na parze.jak myslicie czy uda mi sie zrzucic zbedne kilosy???dodam ze mam 21 latek.moj maz kocha mnie taka jaka jestem i twierdzi ze mu sie podobam ale ja chce to zrobic dla siebie.czekam na odpowiedz buziaczki
Missi1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 12:20   #2908
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Missi1989 Pokaż wiadomość
hey dziewczyny .Zastanawiam sie czy ktos tu sie jeszcze odchudza bo chce dolaczyc.Po urodzeniu dziecka zostalo mi 26 dodatkowych kilogramow .Przed ciaza nie bylam szczypiorkiem bo wazylam prawie 70 kg przy wzroscie 172 cm ale czulam sie dobrze ze swoja waga.mialam powodenie u chlopcow bardzo duze-wieksze niz moje kosciste kolezanki.Teraz chce schudnac.zaczelam 7 kwietnia.Ograniczylam jedzenie-nie jem po 16 i mam duzo ruchu.jezdze rowerem stacjonarnym po okolo 12 kilometrow dziennie robie brzuszki i wieczorem chodze na dlugie spacerki minimum po pol godziny.Dzis jade kupic sobie rower wiec bede jezdzic jeszcze wiecej.Jem dwa posilki dziennie plus marchcewka o 16 i wcale nie jestem glodna .wrecz marchew wciskam na chama.pije duzo czerwonej i zielonej herbaty oraz wody.obiadki skladaja sie z warzywek plus cycki kurczaka lub ryba dorsz na parze.jak myslicie czy uda mi sie zrzucic zbedne kilosy???dodam ze mam 21 latek.moj maz kocha mnie taka jaka jestem i twierdzi ze mu sie podobam ale ja chce to zrobic dla siebie.czekam na odpowiedz buziaczki
Ja jestem.
Kochana dwa posiłki to za mało, nie jedzenie po 16 też nie najlepsze, bo spowolnisz sobie metabolizm i nic to nie da. Ja proponuje 5 małych posiłków regularnie. Odstawienie chleba i ziemniaków no i cukru. Do tego ostatni posiłek 3 godziny przed snem, posiłek białkowy, czyli np. serek wiejski.
Ja jestem na diecie dr ducana 6 dzień i na mnie na razie działa

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-12, 12:27   #2909
Missi1989
Raczkowanie

Cukru nie uzywam w ogole .Serek wiejski szamam na sniadanko.ziemniaczki w malutkiej ilosci doslownie sladowej i tylko na parze bez dodatkow masla i soli.jem tylko chleb razowy czy rowniez powinnam go odstawic??zawsze jadlam trzy posilki ale nie jak krowa ze pelny talerz tylko w niewielkiej ilosci wiec odstawilam jeden czyli kolacje.zrezygnowalam ze slodyczy bo wczesniej zarlam je jak glupia.myslalam ze bedzie gorzej bo w domu zawsze sa lakocie mam male dziecko i meza lasucha ale jak na razie mnie nie ciagnie.czy moge pic kawe rozpuszczalna??parzochy nie toleruje czy uda mi sie schudnac przy takiej diecie??podkreslam ze zamierzam jesc tak juz zawsze.lykam witaminki
Missi1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 12:37   #2910
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Missi1989 Pokaż wiadomość
Cukru nie uzywam w ogole .Serek wiejski szamam na sniadanko.ziemniaczki w malutkiej ilosci doslownie sladowej i tylko na parze bez dodatkow masla i soli.jem tylko chleb razowy czy rowniez powinnam go odstawic??zawsze jadlam trzy posilki ale nie jak krowa ze pelny talerz tylko w niewielkiej ilosci wiec odstawilam jeden czyli kolacje.zrezygnowalam ze slodyczy bo wczesniej zarlam je jak glupia.myslalam ze bedzie gorzej bo w domu zawsze sa lakocie mam male dziecko i meza lasucha ale jak na razie mnie nie ciagnie.czy moge pic kawe rozpuszczalna??parzochy nie toleruje czy uda mi sie schudnac przy takiej diecie??podkreslam ze zamierzam jesc tak juz zawsze.lykam witaminki
jedziesz jadła 5 posiłków to jak najbardziej inaczej spowolnisz metabolizm, organizm będzie się bronił i nic nie odda. I zamieniłabym wieśniaka na kolacje (to posiłek białkowy - organizm spala część kalori z niego na samo trawienie, a śniadanie bardziej węglowodanowe (żeby mieć siłę) np. owsianka, bardzo dobra na pracę jelit. Kawkę możesz pić, ziemniaki zamieniłabym na kaszę - jest zdrowsza. Chleb razowy ok. ale też raczej do południa - bo węglowodany.

Agatka jest już z nami
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości