|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Ok, wklejam moją kiecę i kolczyki
Myślę, że ta sukienka jest o wiele lepsza niż tamta czarna, którą wklejałam ostatnio.
|
#2882 |
|
Rozeznanie
|
Isa, zdecydowanie lepciejsza ta kiecka od tamtej!! ja bym tylko ją jakoś uzupełniła czerwonymi dodatkami (szal, bransoletka lub torebka)
|
|
|
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wpadły mi w łapki perfumy Oriflame
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31817 Zapach jak zapach, cukiereczki troszke w stylu escady, ale zauroczył mnie sposób ich "podania" Niepraktyczne na pewno, ale jakie słodkie
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Isa: ładnie Ci w tej sukience
![]() Jak mi ladnie idzie ostatnio na Allegro Sprzedałam 2 małe Superbalmy, paletkę ID Sandy Sky i tonik z witaminą E TBS, wcześniej puściłam wszystkie JT jakie miałam.
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalu też nie chcę, będę mieć czarno-srebrny żakiet w kratkę i narzucę go na siebie tylko do kościoła, bo na sali na pewno będzie ciepło. Torebkę też będę mieć granatową i dużą, bo muszę wziąć aparat a do małej kopertówki się nie zmieści. No i kosmetyki do poprawek mejkapu też muszę gdzieś upchać ![]() Hosenuś ![]()
|
|
#2886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaką będziesz miała biżu? |
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Isa sukienka jest PRZEPIĘKNA, jestem zauroczona, wylądasz w niej tak z gracją
I kolczyki też śliczne, i te buty do niej idealnie pasują Ja bym właśnie dodała czerwone pazrki i czerwone usta!
|
#2889 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
A kolczyki oglądałam ostatnio i myślała, czy nie kupić, ale w koncu nie przemówiły do mnie wystarczająco.
|
|
|
#2890 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny, właśnie się dowiedziałam, że mój bardzo dobry kolega z podstawówki miał wypadek samochodowy i nie żyje.
Pamiętam, że kiedyś się nawet spotykaliśmy, ale nie wyszło. Oboje sobie ułożyliśmy życie inaczej, potem on poznał dziewczynę, wzięli ślub, mieli dziecko, a teraz... |
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesiu, ice dziękuję
![]() fuksjaa To straszne, gdy ktoś ginie tak młodo....
|
#2893 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a lekkiego też nie lubię- tylko biały świeży gorący chlebek prosto z piekarni z chrupiącą skórką... U nas jest pyszny chleb-taki prawdziwy. No ale lubię też ciemny z ziarnami. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
To chyba temat wątek dla mnie, bo kosmetyki kusza mnie na każdym kroku!
|
#2895 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
mam praktyki ![]() Cytat:
ale seria czekoladowa jest obłędna Cytat:
dają taką mleczną poświatę Proszę:
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynko
![]() nosku piękne są te Meteoryty Muszę się powoli zbierać do jutrzejszej delegacji a tak mi się nie chceeee Muszę wstać przed 5 rano. A potem znów kilka godzin siedzenia w samochodzie, ale mam nadzieję, że tym razem szybko obskoczymy nasze szkolenia i wrócimy nie później niż o 20. EDIT: To ja się żegnam póki co, do zobaczenia we czwartek ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-11 o 19:03 |
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co sie ze mną dzieje.
Chodzę tak senna i zmęczona mimo że się staram wysypiać. Dzisiaj nie byłam w stanie funkcjonować w pracy
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja:
![]() Luskap: moja aktualna kolorówka mi odpowiada Moze się jeszcze jakiegoś różu pozbedę, lakieru/ów, ale generalnie używam tego co mam.Tez mialam coś z psa ogrodnika, ale stwierdziłam, ze lepiej miec pare zł ze sprzedaży czy wymienić na coś co zuzyję niż trzymac bezsensu. W pewnym momencie poczujesz się "gotowa" na pozbycie się tego co rzadko uzywasz ![]() EDYCJA: zbankrutuję w Naturze ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-11 o 21:23 |
|
|
|
#2899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do mojej kolorówki, to czasem mam ochotę się pozbyć wielu rzeczy, raz nawet wystawiłam kupę kosmetyków na All i sprzedałam za marne grosze, trochę mi się to nie opłacilo, bo ze 30 szt sprzedałam za cenę jednego... EDIT: Na szczęście nic mnie nie zaciekawilo. No może z wyjątkiem tej oliwki Lipocell- Hosenko jaka ona jest?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-11 o 23:06 |
||
|
|
|
#2900 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie.
|
|
|
|
#2901 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Dzięki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Napisz z czym masz największy problem.
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Luskap: nie wiem jaka ona jest bo jej nie miałam ![]() Z tej serii używałam peelingu i żelu, ale to dawno temu (na I roku studiów)
|
#2903 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dziewczyny wpadłam na chwilkę - przywitać się Zameldować, że żyję, że wszystko u mnie w porządku, że mam wreszcie neta w domu (już od jakiegoś czasu) - ale nie mam kiedy z niego korzystać.Bardzo dużo się u mnie dzieje, żyję teraz wyjątkowo intensywnie. W ubiegłym tygodniu miałam całe dwa dni urlopu ? ).Poza tym od 31.08 szykuję się na dłuższy urlop - ponad dwa tygodnie ![]() Kosmetycznie - tragedia , tzn. nałóg ma się bardzo dobrze .Do tego doszła nowa miłość - (obok ciuchów) buty. Od początku sierpnia kupiłam już 3 pary, przez cały lipiec przybyło mi ich 5 PS w planach mam zaręczyny... Ściskam Was wszystkie mocno i przesyłam moc całusów
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaręczyny ![]() PS, ja też kocham buty, nie chcę liczyć ile mi w tym roku przybyło.
|
|
#2906 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja na koncercie nie byłam, ale siedząc u mojej Mamy na balkonie wszystko słyszałam ![]() zaręczyny...?? |
|||
|
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wpadłam tylko na chwilkę, pomiędzy pisaniem pracy a robieniem pizzy dla gości, a tu taka wiadomośćCytat:
![]() Isa, bardzo ładna ta sukienka , ale bardzo mi się takie podobają, naprawdę świetnie w niej wyglądasz A można spytać kiedy masz to wesele? Ja mam pod koniec września i zielonego pojęcia nie mam, co założę, jak się uczeszę, najgorzej, że muuuszę sobie kupić jakies buty, ale najlepiej na niskim obcasie, a takie mi się rzadko podobają![]() Nie pamiętam, co miałam jeszcze napisać... A, już wiem! Nosku, moogłabyś przynieść te cudne kuleczki w przyszłym tygodniu na spotkanie ? W tym na pewno mnie nie będzie, a taaak bym chciała je zobaczyćNo to ja lecę, poleżę sobie chyba, bo od rana boli mnie głowa, wzięłam proszek i nie działa A tu dziś przychodzi do mnie moja 3.5-letnia siostrzenica, to chcę móc z nią pogadać![]() Miłego popołudnia
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo
Gratuluje ![]() EDYCJA: byłam w Rossmannie, spodobał mi się nowy błyszczyk Astora, w kolorze yyyy zapomniałam Złożyłam zamówienie z Ziaji: wzięłam kwasy 35% i żeby przekroczyć 100 zł - tonik różany. Mam nadzieje, że zamówienie kwasów przejdzie - maila potwierdzającego dostałam, od razu zapłaciłam, nikt nie dzwonil w sprawie kwasów, ani maila nie dostałam w tej sprawie ... Mam nadzieje, że nie będzie problemów
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-12 o 18:05 |
|
|
|
#2909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Postaram się pisać częściej. Wreszcie mam neta w domu, po pół roku załatwiania . Nie obiecuję, że będę na bieżąco, ale postaram się
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo gratulacje
![]() Popatrz, tyle czasu męczyłaś się z ex, a tu proszę Jak szybko życie potrafi zaskoczyć, prawda? ![]() Biedak, pewnie się namęczył żeby ukryć i zaskoczyć, a Ty wszystko wywęszyłaś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

Myślę, że ta sukienka jest o wiele lepsza niż tamta czarna, którą wklejałam ostatnio.

Sprzedałam 2 małe Superbalmy, paletkę ID Sandy Sky i tonik z witaminą E TBS, wcześniej puściłam wszystkie JT jakie miałam.

To straszne, gdy ktoś ginie tak młodo....
Jak można zapytać
Muszę wstać przed 5 rano. A potem znów kilka godzin siedzenia w samochodzie, ale mam nadzieję, że tym razem szybko obskoczymy nasze szkolenia i wrócimy nie później niż o 20.

Dzięki.