|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Witajcie!
weekend miałam imprezowy!A dziś byliśmy z TŻtem w kiniei dostałam od niego trochę prezencików: spodnie, sweterek i bluzkę Top Secret no i ciemnoszary-prawie czarny cień Artdeco z drobinkami. Jest boski! Nawet był skłonny mi kupić cienie Chanel i róż Diora, ale dzielnie się opierałam i mówiłam, że są za drogie. Biedactwo myślało, że drogie cienie czy róż tzn tak ok.50 zł, jednak jak wyprowadziłam go z błędu, to uznał, że faktycznie drogie... No i oglądaliśmy obrączki ![]() Cytat:
Hosenko, daj znać jak potestujesz serum do stóp. Ja też wzięłam krem do rąk z PS sake i ryż No i teraz zamawiałam wyjątkowo na 2 termin i zamówiłam jeszcze kurację mineralną z Anew. Ciekawe jak się toto spisze![]() A GW ciemna czerwień jest przefajna! ![]() Cytat:
Jakby któraś chciała się podzielić to chętnie przygarnę!
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2 lata temu, gdy kupowałam tą czarną żywcem w sklepach nie było nic innego(poza typowymi kieckami z gorsetem i spódnicą, które mi się nie podobają i takimi w stylu "pani borsuk" z Allegro - na pewno wiecie o jakie ciuchy mi chodzi ). Zeszłam pół Krakowa szukając sukienki i w końcu wylądowałam w G.Krak. i kupiłam tą w H&M BTW. Przymierzyłam wczoraj jeszcze tą czerwoną i o dziwo udało mi się dopiąć
|
|
#2823 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam zaległości.
![]() Cytat:
Nie bałaś się tak jechać do innego kraju do obcego kolesia? Tyle się czyta o handlu ludźmi itp. Cytat:
Mnie też. Muszę skończyć z kupowaniem taniochy na ilość i się szarpnąć na coś porządniejszego. ![]() Cytat:
Cytat:
Jak widać każdemu pasuje coś innego. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2824 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() A dzisiaj przyszły moje lakiery SH z Allegro. Crushed Berries jest piękny ![]() TŻ się trochę zdenerwował, bo myślał, że to ktoś inny niż listonosz dzwoni do drzwi (obudził nas ), ale nawet nie pokazał złości, tylko nazwał mnie uzależnionym głupkiem.
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale może coś nowego już rzucili i znajdę swoją wymarzoną sukienkę.We środę jadę z dziewczynami z pracy znów w trasę na kontrolę naszych 2 szkoleń. Tym razem odwiedzę Łęczycę znów i Kutno Zmykam teraz na słoneczko, siedziałam od rana i pisałam moją pracę lic. i tak fajnie grzało...idę pokorzystać z ciepła póki jeszcze mogę
|
|
#2826 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Moją skórę wysuszył niemal na wiór. Nie wrócę już do niego never.
Cytat:
Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam co.
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() A, przypomniało mi się, że zdjęcie Crushed Berries i Cerise Noir były już w wątku - na pewno zizou je wklejała i ktos jeszcze wrzucał Cerise Noir - chyba kochanie albo Estella (nie pamiętam niestety). W ogóle to bym chciała się wybrac do SP jak te lakiery okażą się fajne i dokupić jeszcze jakiś, bo są teraz w promocji, a jednak na Allegro nie sa aż tak takie, żeby opłacało się zamawiac jedną sztukę (chodzi za mną jeszcze Addicted to Red).
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-08-10 o 11:14 |
|
|
|
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie nie bałam się, zresztą zostałam postawiona przed faktem dokonanym: kupiłem Ci bilet na samolot Byłam wtedy na V roku, musiałam przełożyć jedne ćwiczenia. Poznaliśmy się na weselu naszych znajomych, to był ich kolega. Po weselu spędziliśmy ze sobą ponad 1 dzień (i noc ) no i potem był weekend w Krakowie, w niedziele już wracał ... Codziennie gadaliśmy na gg, dzwonił, smsy. Najlepsze było, ze powiedziałam mu, zeby ubrał tą bluze która mial w Krakowie, bo inaczej nie poznam go na lotnisku w Bristolu ![]() Jak już się widzieliśmy to na tydzień-dwa 24 godz/dobe, jak przyjeżdzał do PL to był u mnie, albo ja do niego jechałam na tydzień czy na dwa. Fajnie było Coś się działo. Ale się rozpadło, bo on nie planował powrotu do PL, a dla mnie nie było mowy żebym wyjechała do niego. Ostatnio z nim rozmawiałam i podpisał kontrakt w firmie na 10 lat, więc szybko nei wróci o ile w ogóle.
|
|
#2829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
i jeszcze trzy Cerise Noir jest przepiękny, nie używałam, ale w buteleczce i na swatchach jest cudowny![]() A ja właśnie pomalowałam po raz pierwszy paznokcie lakierem oriflame, który dostałam w spadku od cioci jakies pół roku temu, zaraz wrzucę zdjęcie do odpowiedniego wątku W ogóle wpadłam po uszy w lakiery, od dwóch dni oglądam nailgal i wątki o opi i china glaze... Dzisiaj śniło mi się, że pojechałam do sklepu opi i testowałam lakier ... który był jednocześnie brzoskwiniowy i ciemnofioletowy... w dodatku miał drobinki wyglądające na cyrkonie, piękny był, szkoda, że jak się obudziłam, nie miałam go już na paznokciach![]()
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ja bym się pewnie bała ale jak to znajomy znajomych to jakby trochę mniej.
![]() Cytat:
|
|
#2831 |
|
Wtajemniczenie
|
To był pięęękny lakier, bo z jednej strony wyglądał na jasną brzoskwinkę (taką jak moja upragniona Chanel
)... jeden ruch ręką i myk - ciemny fiolet z pięknymi drobinkami - cudo Muszę się wybrać po opi, na pewno taki mają![]() No i jednak nie wkleję paznokci, jeden lakier to nuda, nazbieram zdjęć i wtedy tam się wkleję Zmykam pisać, miłego dnia
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, znowu się zaczyna lakieromania?
Ja sobie teraz tak myślę, że szukam kiecki na wesele i marudzę a największy dylemat i tak przede mną: jak się uczesać, umalować i jaki kolor nałożyć na paznokcie? To będzie największy problem ![]() EDIT: Co ja bym dała za takie włosy?
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-10 o 13:35 |
|
|
|
#2833 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja cały czas trwam w lakieromanii.
|
|
#2834 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam z roweru - prawie 2 godziny jeździłam
![]() No i kupiłam ciemną czerwień GW
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-10 o 15:15 |
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa no właśnie kolor tych włosów jest boski
Szkoda, że mi nie jest dobrze w takich ciepłych barwach.Hosenko wow, masz kondychę niezłą Co do lakierów - może kupię jakiś nowy na wesele, choć myślę, że prawdopodobnie na pazurkach zagości u mnie czerwień Pierre Rene, bo ten odcień jest po prostu boski
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjo
od wczoraj spadło Ci 0,4 kg ))Koshatka wieczorem odżywkę białkową.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-08-10 o 15:40 |
|
|
|
#2838 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Iso, ja też agituję za zmianą sukienki. Ta mała czarna nie jest fatalna, ale skrywa Twoją bardzo ładną figurę (pamiętam jeszcze fotkę z Tobą w nowej haendemowskiej koszulce i to jak zazdrośnie wgapiałam się w szczuplutką talię - wtedy będzie jak znalazł!Siostry, siostry, bardzo zgrzeszyłam... Zadajcie mi pokutę i odpuście grzechy, bo się zamęczę wyrzutami sumienia ![]() Kupiłam po prostu niesamowite i cudowne rzeczy, ale naruszyłam budżet na czarną godzinę ... ![]() Szukałam jakiegoś serum na końcówki i spray'u regenrującego i nabłyszczającego i w SP wpadła mi w oko nowość Waxa L'Biotici. Wprowadzili dwufazowe odżywki bez spłukiwania w spray'u Uzupełniłam więc moją blondynkową serię. Chyba zaraz polecę na fryzjerskie albo biochemiczne żeby znawczynie odszyfrowały mi skład, bo na moje laickie oko wyaje się naprawdę świetny. I pięknie pachnie waxowo. Do tego jeszcze jest saszetka maski. Cena to niecałe 22zł. Jedwabie mi już wykupili i muszę czekać na dostawę Potem polazłam do Sephory z myślą, że tylko pooglądam. Ale wtedy nogi poniosły mnie do półeczki z pielęgnacją Blissa i zaczęłam się niekontrolowanie ślinić Dziewczyny, co za kosmetyki i co za obniżki! Wzięłam Intensywnie Miętowy Peeling do ciała przeceniony ze 135zł ( ) na 42zł ( ). Pachnie jak miętowa guma do żucia Orbit i ma naprawdę solidne drobinki Podeszłam skruszona do kasy a tam wystawiona poprzeceniana kolorówka - na mą zgubę. Zauważyłam sylikonowo-rozświetlające cudeńko na niedoskonałości (rozszerzone pory, zmarszczki) Abracadaume Perfect Illusion przeceniony z 229zł ( ) na 69zł ( ). Wklepałam na nos, zdziwiłam się gdzie podziały się moje pory i stwierdziłam, że muszę to mieć I kupiłam.A przedtem jeszcze totalnie seksowną i uroczo-lolitkową piżamkę z Hello Kitty króliczkiem w Oysho
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Angel
Moja talia wcale taka szczupła nie jest. Ale nie ukrywam, że mam lekko klepsydrowatą figurę i wcięcie ![]() Dwufazowe odżywki w spray'u L`Biotici? Muszę to mieć! ![]() Poćwiczyłam sobie trochę, zrobiłam A6W. Ciekawe ile dni tym razem wytrzymam? Obstawiam, że góra 5
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Angel
rozgrzeszam Cię w ogóle aż mi się ręcę zatrzęsły na te dwufazowe odżywki Waxa. Jednak ja sobie obiecałam, że pokończę moje najpierw. Zużyłam odżywkę w spreju fructisa, a teraz mam jeszcze resztę gliss kur, no i całe 300 ml nowego kallosa w sprayu ![]() tak samo na maski staram się nie patrzeć, bo przecież mam 2 litry kallosa i waxa dla blondynek.
|
|
#2841 |
|
|
Dziś rano (na czczo) się zważyłam, wchodzę patrzę a tu mniej.
Wchodzę jeszcze raz i znowu taka sama waga, zrobiłam jeszcze trzecie podejście do wagi i faktycznie. No nie wiem, chyba wreszcie zastój minął i poprawiła mi się przemiana materii. |
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2843 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Zawsze widzimy w sobie jakieś niedociągnięcia i coś co wolałybyśmy poprawić, tymaczem inni się zachwycają Zawsze tak jest Te dwufazowe odżywki były we wszystkich wariantach ! Mleczna, regenerująca, dla blondynek, dla włosów przetłuszczających się i z filtrem. Po prostu szaleństwo ![]() Cytat:
![]() Mi na szczęście psikańce się kończą. Spoil Me Tigi mam jeszcze może na 3-4 razy, ciężko ocenić. Pięknie pachnie cytrusami, lekko nabłyszcza i odświeża, ale poza tym nic nie robi tak więc powrotu nie będzie. Jedwab Gliss Kura jakoś też był bez owacji. Tyle tylko że zabezpieczałam nim przed uszkodzeniami moje suche końcówki Mleczko jedwabne z BU to w ogóle dziwoląg jakiś jest. Nie ma do tego spryskiwacza więc wylewam trochę na rękę i wgniatam w końce. Wydają mi się potem matowe i jakieś takie nieatrakcyjne
|
|
#2844 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Angel zamorduję Cię
![]() Poza tym wczoraj i tak zepsułam odwyk przez TŻ Poszliśmy do Sephory (chciałam przetestować Hypnose Senses) i wyszłam z trzema kremami pod prysznic w tubie Są przecenione na 9 zł, więc żal nie brać. Wzięłam czekoladę, monoi i miętę Ale TŻ mi jęczał, że fajne i tanie nooo ..iiiiii odebrałam meteoryty Przesympatyczny Pan przywiózł mi je do pracy
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Angel
![]() Jejku ja coś czuję, że jutro dostanę oczopląsu na widok tych odżywek w sprayu L`biotici, bo mam zamiar być w SP Na pewno wezmę Wax dla blondynek i przynajmniej 1 psikacz ![]()
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie niezbadane sa losy ludzkie ... Gdyby mi ktoś kiedyś powiedział, że będę tłumaczyła koleżance chemię (od podstaw) to bym mu popukała do głowy
|
#2847 |
|
|
Dziewczyny, mam pytanie.
Do tej pory farbowałam włosy jedynie całościowo (tzn. jeden kolor na głowie, jedynie z naturalnymi refleksami). Gdybym chciała uzyskać podobny efekt do Kim z linku który zamieściła Isa to musiałabym wybrać co? Tonowanie, baleyage, pasemka czy co?
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak można zapytać![]() Jadę zaraz na siłownię. Nie chce mi się.
|
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szamponów przypadkiem nie przecenili? ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2850 |
|
|
Angel, faktycznie rewelacyjne te obniżki.
A że naruszyłaś trochę budżet.. Trudno się mówi. Póki co mnie nie kusi kosmetycznie nic - zastanawiam się czy nie jestem chora czy coś. Za to łapię coraz większą motywację na ćwiczenia, trzymanie diety, regularne masaże i wcieranie w ciałko ujędrniaczy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

No i teraz zamawiałam wyjątkowo na 2 termin i zamówiłam jeszcze kurację mineralną z Anew. Ciekawe jak się toto spisze

Nie bałaś się tak jechać do innego kraju do obcego kolesia?

), ale nawet nie pokazał złości, tylko nazwał mnie uzależnionym głupkiem.

)... jeden ruch ręką i myk - ciemny fiolet z pięknymi drobinkami - cudo