![]() |
#2881 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Dla Poletty z czystej ciekawości
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Agika, ale Ty stała w uczuciach jesteś - 8 lat jeden zapach??? Ja lubię zmieniać, 100 ml to w sam raz żebym pomyślała o czymś nowym ![]() Więc dla porządku, jak sonda to sonda - ja gustuję (chyba dla kontrastu z Waszymy świeżymi nutami ![]()
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Polettoprzyprawe kupiłam w slepie społem. maja tam cały stojak z roznymi takimi cudami. kiedys uzywałam knor fit do nabiału(jaj, kefiru, twarogu)tez była dobra ale mam wrazenie ze ta lepsza
![]() Agus no to wiekszosc roku pachniemy tak samo ![]() ![]()
![]() |
#2883 |
Raczkowanie
|
heja, heja...
rany, ale się naczytałam...Wow ![]() Po1.: remont w toku i końca nie widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po 2.: Wiecie, że normalnie z otwartą buzią czytałam wątek ![]() ![]() ![]() ![]() Po 3.: Przepraszam za cisze w eterze ![]() ![]() ![]() Poletto... jesteś kochana! Taka mobilizacja nastała dzięki Twoim postom... taka chęć do zrzucania balastu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... Tato wyszedł ze szpitala?! Super! Genialnie, że już jest lepiej. Betti, dzięki za info o Bułgarii ![]() ![]() Lenko... Czyli wesele zaliczone i najważniejsze, że nie zaliczysz tego czasu na stracony. Fajnie, troszkę się rozerwałaś. A konkretnie chciał CięTwój "były" rozerwać ![]() ![]() ![]() Agika... Uwaga piszę SŁOWO ![]() Olunek... ![]() ![]() ![]() dietkowo - hmmm..... woda, woda, woda.... i 68,70kg! na liczniku ![]() do miłego ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-07-21 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
O widzę, że pojawił sie temat pefum
![]() ![]() Melkas dwa dni białkowe będą jak wrócę od siostry, wyjeżdżam w sobotę i nie chciałabym zaczynać diety w gościach, sama rozumiesz ![]() ![]() Miłego urlopu ![]() Olunku widzę, że ruszyłaś z Dukanme, super! Powodzenia! Niedługo będziesz chudzinką jak Poletta, Bettix i Agika ![]()
![]() |
#2885 | |
Zadomowienie
|
dziewczyny ale dałam ciała . masakra!!!!!!!!!
rano sie obudziłam z okropnym ciagnieciem w udach , wstałam patrze a tu zalana krwia ale jak normalnie nigdy w zyciu tak nie krwawiłam!podpaske zmieniałam co ...15-20 minut wiecej szczegółow wam oszczedze. @ miała byc dopiero za ok 10 dni , zadnych wczesniejszych dolegliwosci. czułam sie tak słabo ze wracajac ze sklepu musiałam siadac 2 razy bo bałam sie ze upadne a byłam z moim synkiem. wrociłam do domu i tak sie trzesłam na słodycze ze zjadłam pol czekolady a potem 2 kromki chleba. potem poszłam spac razem z synkiem. teraz juz mi lepiej choc czuje sie bardzo słabo.no i wracam na dobry białkowy tor ![]() melkas dzieki za kciuki -oby zadziałały ![]() a ja czekam na fotki pomieszczen po remoncie. u nas tez trzebaby było cos zaczac robic ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-07-22 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
witam...
u mnie już urlop ![]() ![]() Olunek... Jezu, przeraziłaś mnie ![]() ![]() ![]() Lenko... Rozumie się, przecież na urlopie mamy odpust zupełny ![]() ![]() Poletta... Dziękuję za zaproszęnie ![]() menu: woooodaaaa, woooodaaaa, wooooodaaaaa,.... 9.00 - herbata czerwona, 100g łososia wędzonego, sałatka: mix sałat, seler ze słoiczka, fasola czerwona, cebula, ogórek świeży 10.00 - kawa z mlekiem 14.00 - czereśnie ![]() ![]() reszta w trakcie...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-07-22 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
Kasiu sama sie wystraszyłam ale juz jest prawie dobrze . jestem słaba a ten upał nie pomaga. pojde do ginka jak minie okres. sama juz nie wiem moze to przez stres albo upały?a moze za małp pije? kurcze choc wczoraj wypiłam ponad 2 litry to i tak duzo na mnie. zła tylko jestem ze nie dałam rady z tym 3 dniem
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Agika, zgadłaś jeden przerwy i od nowa robotę przynoszę do domu ![]() Normalnie nie wiem w co ręce włożyć. Gdy napisałam Wam o Bułgarii, to potem tylko przeczytałam wątek i musiałam znikać ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że udało Ci się upolować łososia ![]() ![]() Poletto, miłego odpoczynku ![]() ![]() Mel, harujesz jak wół w te upały, normalnie podziwiam ![]() W przyszłym roku Turcja lub ... hm nie wiemy jeszcze... może Grecja ![]() Lenuś, waga w okolicy 59kg super ![]() ![]() Czekam na foty z wesela ![]() Olunku, to co piszesz nie brzmi dobrze ![]() ![]() Ilion, a Ty gdzie się podziewasz? Jak znosisz upały w pracy? Odezwij się, bo tęsknimy ![]() Twoje danie wyszło super i mąż pomimo, że wsześniej nie lubił połącznia mięso+owoce, to Twoje danie bardzo mu smakuje ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- No i pooglądałam sobie Twoje foty zostawiając komentarz. Jednym słowem jestem pod wielkim wrażeniem ![]() Odnośnie ulubionego zapachu: uwielbiam Cindy Crawford: http://e-styl.com/go/_info/?id=5162&...b0adeb5d275c24 Dla mnie cudeńko ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Zadomowienie
|
ja dziś szybciutko z poranną kawą, bo zawalona jestem robotą.
Najważniejsza informacja dzisiejszego dnia - rok temu o 1.10 w ekspresowym tempie przyszedł na świat mój młodszy szkrabik. Dziś świętujemy to wydarzenie. Jestem bardzo szczęśliwa. No, a że to wątek dietkowy - rok temu przed porodem, ważyłam jakieś 74-76 kg. Dziś już tylko 52,6 kg (ranek) ![]() Bettix no to ja czekam aż już się obrobisz, bo brak mi ciebie na wątku. Hmm, Turcja powiadasz? U nas plany wakacyjne zmieniają się z codziennie ![]() Olunku zmartwiłaś mnie. Koniecznie do lekarza, toż to prawie krwotok. ![]() Mel bardzo się cieszę. I czekam ![]() Moje menu wczoraj ok, nie biegałam bo musiałam dzisiejszą impre przygtować, ale przedczoraj byłam na NW Dziś menu ładne - no do imprezki of course. Miłego dnia
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
Olunku ale sie przestraszyłam jak czytałam o twojej "przygodzie". Nie przejmuj się w takich sytuacjach dietą, zdrowie ważniejsze, więc nawet nie myśl, że nawaliłaś. Nawaliłabyś, gdybyś gdzieś zemdlała. Szok. Dbaj o siebie
![]() Bettix dobrze, że wypoczęłaś na urlopie, bo widzę, że teraz praca na maksa. Ale za to będziesz mądra i nikt cię na niczym nie zagnie. Te przepisy to pewnie średnio ciekawe, no ale pomyśl, że przebrniesz przez to i będziesz juz specjalistką ![]() Aga pięknie, ponad 20 kg w rok!!! Super. Należy ci się nagroda, więc nie żałuj sobie przyjemności na imrezce ![]() ![]() Melkas miłego urlopu ![]()
![]() |
#2891 |
Zadomowienie
|
dziekuje dziewczynki za troske
![]() do lekarza pojde jak sie skonczy i wroce z katowic ( od babci tz) jade juz w srode najblizsza a wracam za około 2 tygodnie. dzis dzień dietki -same białko ![]() ![]() dzis na sniadanie: placek z serka +otreby+ jajko+ słodzik IIsniadanie: serek biały z przyprawami+ szklanka mleka obiad: placek z serka+jajka+słodzik podwieczorek: biały ser + mleko (lub resztka z obiadu ![]() kolacja : jajecznica z cebulka + mleko agika wszystkiego najjjjjjjjj dla maluszka ![]() wow bardzo ładnie spadły ci kg. i moze juz przestan sie odchudac kochana bo nam tu znikniesz całkiem ![]() bettix pracoholik z ciebie. nie zazdroszcze czytania przepisow ale tak jak lenka napisała potem bedziesz najmadrzejsza w firmie ![]()
![]() |
#2892 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Upały są rzeczywiście strasznie męczące.Na kuchni nie mamy okien i 2 wiatraki niewiele pomagają, wilgotność pewnie jakieś 100% przy temp 37-39 stopni.Moczę sobie cały czas ubranie w zlewie , wykręcam i nakładam, jak już wyschnie, mocze znowu, poza tym dużo wody z lodem i cytryna, kawa frape( na zimno).W pracy jestem od 9-12 godzin ( czasem biorę dodatkowe zmiany, żeby odrobić ta moją stłuczkę).Jakoś przetrwam jeszcze te 40 dni wakacji a potem już będzie lżej.
Nic nie ćwiczę, nie mam siły ![]()
![]() |
#2893 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wpadłam się pożegnać, bo wyjeżdżam dzisiaj do siostry i nie wiem jak będzie z czasem na wizaż
![]() Dietkujcie ładnie i trzymajcie za mnie kciuki, żebym sobie za bardzo nie poluzowała i nie wróciła dwa razy grubsza ![]()
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
witajcie w niedzielę,
Lenko udanego pobytu ci życzę ![]() Ilion fajnie, że wpadłaś, nie dziwię się, że nie tyjesz w takich warunkach możesz jeść ile chcesz i będzie OK. Olunku jak tam trzymasz się bialkowo? Ile dni na uderzeniówce będziesz? Aha te 20 kg to było z dzidzią w brzuszku więc nie jest źle ![]() Bettix no chyba w niedzielę możesz do nas zajrzeć? U mnie weekend mało dietkowy, za dużo słodkiego. Pogoda nie sprzyja bieganiu. Ale od jutra się poprawię ![]() buziolki
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane po powrocie i weekendzie! Ale naskrobałyście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olunku - normalnie mnie wystraszyłaś z tą swoją "przygodą" - dobrze, że już wszystko ok... Trzymam kciuki za Twoją dietę ! Melkas - gratuluję remontu, czekam na fotki ![]() ![]() Lenka - baw się dobrze u siostry, trzymam kciuki za Twoją dietkę ![]() Bettix, znów praca w domu ? ![]() ![]() Ilion, miło, że zajrzałaś - upały były faktycznie masakryczne... Ale od piątku już zdecydowanie chłodniej dla odmiany ![]() ![]() Agika - pogrożę Ci palcem za te słodycze, to pierwszy wró idealnej sylwetki ![]() ![]() ![]() Aha - i dziękuję Wam za miłe komentarze do moich zdjęć ![]() Miłego tygodnia!
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
![]() aga agus widziałam zdjecia sliczne wszystkie nie wchodza mi tam komentarze wiec poki co napisze tu ![]() ![]() ![]() jakos daje rady dietkowo choc łatwo nie jest ( brak czekolady +@) 1faza u mnie trwała dokładnie 2,5 dnia. teraz jestem na fazie p+w w trybie... no własnie nie moge sie zdecydowac ( dzis 1 dzien p+w) chciałabym 5/5 ale nie wiem czy dam rade. dla mnie idealnie byłoby 3/3 ale czy to ma sens ? poletto super ze juz wrociłas naprawde wieksza motywacje mam jak piszesz ![]() u mnie waga sie waha (mysle ze to przez @) ale napewno cos tam mi spadło bo spodnie sa luzniejsze, nie wygladam jak baleron w nich , w udach i tyłku luzniej. mysle ze jak@ sie całkiem skonczy wtedy bedzie efekt dopiero ![]() powiem wam ze to chyba jedyna dietka ktora mi naprawde podpasowała. otreby sa pyszne i szkoda ze ich tak mało mozna. bardzo mi smakuja placki z jajek , serka, otrab + słodzik tyle ze u mnie to rodzaj jajecznicy bo placka to sie to nie trzyma ...nie wiem dlaczego ![]() lenko udanego wyjazdu ![]()
![]() |
#2897 |
Raczkowanie
|
Olunek, przed @ waga może skoczyć do 2 kg (zatrzymanie wody), więc zważ się zaraz po. Ja też bardzo lubię otrębowy placek, też mi się robiła jajecznica jak tylko zmieniałam proporcje, ale przy aktualnych wychodzi piękny placek, nawet jak dodam tak jak wczoraj całą puszkę drobnego tuńczyka (dwa całe jaja, kopiasta łyżka serka homo, trzy łyżki otrąb + przyprawy i dodatki) - z tym, że smażę dość długo na jednej stronie (aż zbrązowieje), jak za wcześnie próbuję odwrócić, to też się rozwala. Na drugiej stronie już krócej. Aha i nie odwracam żadnym narzędziem, tylko zsuwam na talerz i wrzucam z powrotem drugą stroną.
Dziś też mam go w planie ![]() A od rana zjadłam - kawa + mleko (x2), 1 l wody, śniadanie - pstrąg wędzony, łyżka sera z warzywami, jajo na twardo (bez żółtka), kilka plasterków pieczeni z indyka z musztardą. II śniadanie - serek homo naturalny chudy obiad - gotowane udko+miseczka mieszanych surówek, jogurt naturalny. W planie właśnie placek (z szynką) i chyba wieśniak. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Muszę się pochwalić, że ciasto które robiłam na wyjazd bardzo wszystkim smakowało, a sama go nwet nie tknęłam ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Biszkopt: http://www.wielkiezarcie.com/recipe30701.html Masa jogurtowa: http://www.wielkiezarcie.com/recipe40266.html
![]() |
#2898 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() Poletto - przepraszam, że tak późno się odzywam (urlopik był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
Rozeznanie
|
Witam Was w moje urodzinki
![]() Poletto gratuluje i podziwiam. Ciacho jogurtowe musiało być pyszne a Ty nawet nie ruszyłaś ![]() Melkas, Lenko udanego urlopu ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-07-26 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Raczkowanie
|
Wiolka, wszystkiego najlepszego w takim razie !!!
![]()
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
hello,
a Wiolknajserdeczniejsze życzenie, obyś dobrze marzyła i wszystkie marzenia ci się spełniały. Ściskam cię mocno z tej okazji ![]() ![]() Dziękuję wam wszystkim za opinie zdjęć. Jest nam bardzo miło ![]() Jestem trochę zarobione, wakacje ciągle nie są zarezerwowane, a jechać od piątku możemy. No zobaczymy. Trochę mnie martwi brak obecności Bettix, zwłaszcza że w weekend nie zajrzała ![]() ![]() Buziolki dla was. Miłego dnia
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
Hej co tu taka posucha dzisiaj?
Przyszłam się pochwalić, wakacje zarezerwowane, wyjazd w poniedziałek ![]() ![]() Lecę po pracy podpisać umowę i odebrać paszport młodego. Papatki
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() ![]() Proszę nie gniewajcie się na mnie, ale naprawdę tyram jak wół! Posprawdzałam szkolenia BHP wszystkich pracowników i okazało się, że 9 osób ma te szkolenie nieaktualne (niektórzy ponad rok jak np. kierowca), normalnie porażka... nawet nie chcę myśleć co by było jakby zdarzył się wypadek ![]() ![]() ![]() ![]() Weekend też szybko zleciał. W sobotę byłam w pracy, po pracy szybki prysznic i do szwagra na imieniny. Oj nagrzeszyłam ![]() ![]() ![]() I tak to wyglądało u mnie. Aga super, że udało Wam się zarezerwować wycieczkę ![]() ![]() Mam nadzieję, że po powrocie zdasz relację ![]() Dużo, dużo zdrówka dla mojego ulubionego śmiejoszka ![]() ![]() Lenuś, do specjalistki to mi daleko... oj daleko... Ale im więcej czytam tym mniej się stresuję i nawet już noce przesypiam spokojnie, a wcześniej z przerażenia budziłam się po 2-3h i już zasnąć nie mogłam. Trzymam kciuki za Twoje menu na wyjeździe u siostry, lecz mam jednak nadzieję, że sobie też troszkę pofolgujesz, bo jakaś odskocznia przecież się należy ![]() ![]() Olunku, brawo brawo ![]() ![]() ![]() To za oparcie się czekoladzie i wytrzymanie na białkach. Wiem co przeżywasz, bo aktualnie też dopadła mnie @ i od wczoraj zjadłam 2 małe czekoladki cappuccino z Lidla (te z herbatnikiem w środku). A mogłabym więcej ![]() A kiedy nam pokażesz swojego blądaska? Trzy latka to już poważny wiek ![]() Ilion, wreszcie się odezwałaś ![]() Wiem, że po takim zapieprzu masz dość, ale chociaż raz w tygodniu, co? ![]() Poletto, piękna waga jak na wagę po'urlopową ![]() Dobrze tak wyjechać ze znajomymi i trochę wyluzować. A córa była z Wami, czy nadal oddzielnie spędza wakacje? A jak tam ogrodzenie? Zrobione już? Pisz swoje menu i sposób wykonania niektórych pyszności, bo może spróbuję niektóre przekąski wprowadzić w nasze menu. Te placuszki z otrębami brzmią pysznie. A można je jeść na zimno? Zastanawiam się czy na II śn. do pracy się nadają? ![]() ![]() Wiolu, 100 lat 100 lat ![]() Spełnienia wszystkim marzeń bez wyjątku, a zwłaszcza TEGO JEDNEGO ![]() Twoje zdrówko ![]() ![]() Mel, jak tam wakacje? Dużo słoneczka życzę ![]() Oj i zapomniałam napisać swoją wagę: trzymam na poziomie 60 - 60,50 kg ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-07-27 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
wpadam na szybko sie pozegnac. jutro raniutko ide do urzedu a potem od razu przyjezdza po nas ciocia i zabiera na "wakacje". jak bede miała moziwosc to cos skrobne ale nie wiem czy ona zostawia lapka w domu czy bierze ze soba.
dzis dietka ok ale niestety przez te 14 dni bedzie ciezko ![]() ![]() ![]() porobie tam troche zdjec to po powrocie wkleje do albumu ( bettix dla ciebie kochana ![]() aaa u mnie waga nadal w miejscu ale spodnie coraz luzniejsze ![]() buziaki dla wszystkich pieknych 30 ![]() do miłego ![]()
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
Helloł, kawa podana,
Bettix fajnie, ze się odezwałaś. Rozumiem twoje zaangażowanie i zapieprz, który masz, ale jak już "posprzątasz" to wracaj do nas. I do biegania, bo nic o nim nie piszesz, a na ten stres potrzebne na pewno. Dziękuję za wszystkie komentarz. Bardzo Nam miło. Odpowiedziałam na ten ostatni, gdzie Adaś siedzi z lokomotywą ![]() ![]() Olunku to dopiero będziesz miała wakacje. Ale twoje zaangażowanie w takich sytuacjach mówi więcej o tobie niż tysiąc twoich postów ![]() Wiolka jak świętowałaś , pochwal się kochana. A ja czekam na znak od Melkas, może uda nam się spotkać ![]() Ja mam problem z trzymaniem diety jakbym chciała, no ciężko mi latem, ale jakoś się nie przejmuję. Waga znów bliska 54, po wakacjach trochę się wezmę, by nie być blisko limitu lub poza. Teraz 2 dni białkowe. Buziolki dla was i miłego dnia
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, teraz wpadłam tylko na moment podzielić się radosną nowiną - waga dziś rano pokazała 57,4 kg !
![]() ![]() ![]() Popołudniu Was poczytam i napiszę więcej ![]()
31.05.16 163cm/ ![]() ![]() Nie rezygnuj z czegoś, co wymaga czasu - on i tak upłynie... Edytowane przez Poletta Czas edycji: 2010-07-28 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Raczkowanie
|
Poleto gratuluje spadku.Widzę, ze ten Dunkan naprawdę działa, może jesienią wezmę się za niego, teraz nie dałabym rady bo jestem uzależniona od owoców, ale jak się skończą śliwki...
![]() pozdrawiam was wszystkie dziewczyny, czytam Was ale często nie mam siły pisać, teraz spadam bo muszę biszkopt upiec przed praca, bo na sobotę mam tort i mnóstwo kwiatków z cukru do zrobienia.Pa ![]()
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
Witajcie, bardzo dziękuję za urodzinowe serdeczności, oby wszystkie się spełniły
![]() U mnie znów kilogram w dół, dobre i tyle choć strasznie małymi kroczkami idę po drodze "odchudzanie" Poletto masz super figurkę ![]() ![]() Melkas jak tam dotarły już mebelki? Jakie zamawialiście? Przyjemnego urlopu. Ilion ja tez myslę o dukanie ale nie teraz, wiem, ze polegnę w sezonie owocowym... Bettix cieszę sie, ze z Twoim Tatkiem coraz lepiej ![]() Lenko życzę wiele radości podczas pobytu u siostry, będziecie mogły nagadać się za wszystkie czasy ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
![]() |
#2909 |
Raczkowanie
|
Wiolka, Ilion, dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() Agika, jaki masz wzrost, że tak malutko ważysz i chcesz jeszcze schudnąć, bo jakoś mi to umknęło? Super, że kupiliście wycieczkę, baw się dobrze i zrób dla nas specjalnie zdjęcia ![]() Olunek, podziwiam Cię za takie zaangażowanie... Czekam z niecierpliwością na zdjęcia! Bettix, super, że znalazłąś czas i wpadłaś ![]() ![]() ![]() Moje menu - wczoraj na kolację tylko łosoś wędzony na zimno i kawałek polędwicy z kurczaka, dziś 2xkawa z ml, śniadanie - chudy serek homo, II śniadanie - kefir, obiad - gotowana pierś kuraka+surówka z marchewki, podwieczorek twarów, kolacja- jajecznica z 2 jaj na melku ze szczypiorkiem. Miłego dzionka
![]() |
#2910 |
Rozeznanie
|
Za mną 45 minut na rowerku stacjonarnym
![]() ![]() Jeszcze tak powrócę do kwestii perfum, od lat moim ulubionym zapachem jest Escada Magnetism. UWIELBIAM ten zapach i jeszcze mi sie nie znudzil ![]() Agiko urodzinki spędziłam w pracy a po dopadła mnie straszna migrena. Od rana to samo, juz przed 4 skoro swit męczyły mnie okropne nudności i tak do 21. Okropny ból głowy i chyba z 15 bliskich spotkań z wc. W pracy myślam że zwariuję albo umrę z bólu i wycieńczenia.Istny koszmar. Musze cos zrobić z tym fantem, tym bardziej ze migrena odwiedza mnie 2 lu 3 dnia podczas każdej miesiączki... Przyjemnych wieczornych chwil i dobrej nocy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.