|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
jedziemy sobie, a tu nam zza zakretu na podwojnej ciagle wyjezdza jakis palant na naszym pasie![]() dobrze, ze TZ nie spanikowal tylko przyhamowal, delikatnie zjechal na pobocze, a nie zjechal na barierki w prawo... z reszta stwierdzil, ze on woli sie zderzyc z takim matolem niz wjechac w barierki i potem wyladowac gdzies w lesie na drzewie... ![]() wczoraj na Zakopiance wielokrotnie nie wierzylam wlasnym oczom. banda idiotow na drodze. zgroza
|
|
|
|
|
#2882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie najbardziej wkur takie buraki co wyprzedzają zajeżdżając drogę jak nic im to nie da, bo jest korek, albo jak zajeżdżają drogę a później sie wloką JAk nam ktos tak chamsko zajedzie droge to tż go wyprzedza i mu hamuje przed samą maską, mój brat robi tak samo. W ogóle ludzie to nie patrzą w lusterka, nie patrzą czy komus zajadą drogę. JAkbyśmy chcieli miec nowy przód to wystarczyloby kilka razy nie hamowac i jakiś burak by nam zasponsorował przez swoja glupotę.Ja się cieszę, że mój tz bardzo dobrze jeździ, żande poślizgi czy jak ktos nam na czołówkę wyjedzie mu nie straszne, bo ja bym panikowała. Z resztą zaliczył zderzenie z tirem i to na szczęście tez dużo nauczyło, z reszta ma prawko 9 lat. Ja sie z nim bardzo bezpiecznie czuję Boję się tylko, że jak będę sama jechała autem to własnie mi ktos zakręt zetnie czy zepchnie do jakiegos rowu. Szczególnie sie boję jak ścinaja zakręty, że ja źle ocenię odległość i się zderzę. A czasem zakręty ścinają tiry
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wlasnie- gdyby jechali na suwak tj. ustawiali sie rownolegle na obu pasach a przy przewezeniu jechal by raz jeden z lewego raz jeden z prawego to by to jakos szlo... a tak to robia kilometrowe korki w czasie gdy drugi pas stoi pusty to wola o pomste do nieba ![]() my doszlismy do wniosku, ze to efekt stadny... jeden patrzy, ze reszta stoi na prawym pasie to i on sie ustawi, no bo przeciez nikt nie jedzie lewym to co on sie bedzie wybijal ponad reszte a potem przy przewezeniu jest "ja tyle stalem to cie nie wpuszcze ty wredny cwaniaczku jadacy lewym pasem" na szczescie ludzie sie tak wolno zbieraja, ze z wjazdem przy przewezniu nie ma najmniejszych problemow nawet jesli wcale nas nie chca wpuscic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja prowadze to wszystkich wpuszczam, jak jedziemy z tz to tez zawsze wpuszczamy co najmniej jedno auto, bo co nam szkodzi, że ktos będzie przed nami.
|
|
#2886 |
|
Zadomowienie
|
cześć Wam
![]() dokładnie Samoa-co szkodzi komuś ,że wpuści kogoś i ten ktoś będzie parę metrów przed nim ale ludzie potrafią być chamscy i nie wpuścić nikogo oby tylko być 10 metrów do przodu jeszcze denerwują mnie Ci co wyprzedają na zakrętach jak nie widzą,czy ktoś nie wyskoczy im zaraz
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesto nawet nie musimy sie w ogole zatrzymywac tylko plynnie od razu zmieniamy sobie pas ![]() no co - jedziemy tak jak jest to pokazane na znaku podrecznikowo
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Konto usunięte
|
Ja wczoraj niestety byłam ofiarą awarii neostrady - do północy u nas nie działał internet. Ale już jest i siedzę i nadrabiam wizaż
|
|
|
|
#2889 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich po weekendzie
Pozdarwiam!!! |
|
|
|
#2890 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich :-**
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak to będzie po ślubie z wizazem![]() a tak apropos ślubu to śniło mi się dziś w nocy ze wzięłam ślub no i wychodzimy na zewnątrz- oczywiście płatki róż sypią się na głowę a ja zamiast zbierać pieniążki to myślę sobie- zapomniałam rano wejść na wizaż-dziewczyny mnie zabiją ale fajnie jak tak się ślub śni w nocy- można poczuć jak to cudownie jest być żoną ![]() wczoraj już wchodziłam do tżta domu po swoich własnych osobistych schodkach ![]() a i jeszcze jedna sprawa- wczoraj wpadł do nas kolega i wymysliliśmy tak na prędce że w przyszłym tygodniu ruszamy nad morze na kilka dni- kompletnie na jana bez rezerwacji- najwyżej będziemy spać na plaży a potem może jeszcze w góry skoczymy ale tylko towarzysko a nie na wielkie łażenie
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). wiec mysle, ze spokojnie mozecie jechac w ciemno a gdzie sie konkretnie wybieracie?---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- ee to ja sobie spokojnie przy TZciku siedze z Wami inaczej nigdy by mnie tu wieczorem nie bylo, bo my wszystkie wieczory spedzamy razem
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
Siemanko
![]() jaka fajna pogoda u mnie słonko siwci i jest ok 25 stopni także w sam raz![]() Niom ja sie będe w piątek pakowała i tez nad morze lecmy. A z noclegami to faktycznie róznie bo jednych miejscowościahc zapchane a w innych pustki i tylko czekją na turystów. A ten cały kryzys to mnei smieszy, non stop nadają a ja nie zauwazyłam jakos tego i raczje nawet wiecej wydaje niz przed tym niby kryzysem heheh
|
|
|
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo on zaraz po pracy przyjezdza prosto do mnie, tu je kolacje itp. do siebie wraca tylko na noc poznym wieczorem (a wlasciwie to w nocy )---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
my tam z TZem zadnego kryzysu w ogole nie odczuwamy wrecz przeciwnie jest lepiej niz kiedykolwiek
|
||
|
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
juz mam 3 na suwaczku z
Mój TŻ na dziłeczce przy ogrodzeniu z frontu pracuje bo sztachetki dzisiaj przywioza i zacznie juz zakładac
|
|
|
|
#2897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle, że mój TŻ pracuje blisko swojego domu, więc po pracy idzie do siebie, je obiad (albo i nie) i przyjeżdża do mnie a do domu wraca również późnym wieczorem
|
|
#2898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jeżdżę jeszcze więc nie wiem jak to wygląda ale czy naprawdę jak jest korek i każdemu zależy na tym, żeby pojechać to tak chętnie wpuszczają z tego zanikającego pasa? jak L-ką jeździłam to wpuszczali, ale to coś innego Nie wyjdzie im to na gorsze jak będą jechać do końca lewym? Pytam serio bo nie wiem ![]() Ja też właśnie wstałam ![]() Powiem Wam tylko, że jest lepiej
|
|
#2899 |
|
Przyczajenie
|
Ja z moim Krzysiem to już od 1,5 roku mieszkamy razem w Naszym nowym mieszkankiem i cieszymu się nim i oczywiście sobą codziennie
i juz nie będę miała tego uczucia oczekiwania, które uwielbiam |
|
|
|
#2900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze po pracy jedzie zaraz do mnie (odleglosc czterech przystankow tramwajowych) to do pracy jedzie autem ten jeden przystanek ![]() Cytat:
![]() zawsze znajdzie sie ktos kto jest normalny i wpusci. tak nakazuja przepisy! z reszta zazwyczaj jest piekny znak gdzie jest slicznie narysowane jak nalezy sie wpuszczac.... a jak nie to przeciez niektorzy sie tak wleka ze bez problemu mozna wjechac przed nich zanim sie zbiora i rusza. albo poprostu wymusic - w koncu obowiazuje jazda na suwak delikatnie wjezdzasz na pas pomiedzy samochody tak zeby juz nie mieli innego wyjscia tylko cie wpuscic. z chamami czasem inaczej sie nie da ![]() dla mnie ta sytuacja z korkowaniem prawego pasa podczas gdy lewy jest pusty zakrawa o jakas patologie... ludzie jezdzic nie umieja... ![]() super ze jest lepiej Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-20 o 12:44 |
||
|
|
|
#2901 |
|
Wtajemniczenie
|
lain to widzę, że nasi TŻtowie mają wiele wspólnego
Mój to u siebie w domu tylko spi ( a i od tego są wyjątki dość częste). Często nie wie co się u niego w domu, w rodzinie dzieje, bo właśnie nigdy go prawie nie ma hihi Jak był na zwolnieniu bo złamał palec w 4 miejscach to całe chorobowe spędził u mnie, z domu wyjeżdżał o 9 a wracał po 22.
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
My z TŻ tak samo jak siedzimy w domku to u mnie
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wieczorem chyba jadę mierzyć suknie ślubne
Znaleźliśmy baaardzo tani salon z sukniami w miasteczku gdzie pracuje Moje Kochanie i jutro tam się wybieramy
|
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja po pracy już
Odpoczywam sobie ![]() No i poza tym to w wielkiej euforii jestem bo się okazało że za obrączki swoje dam tylko 200 złotych Plus złoto swoje Bo nazbierałyśmy z mamą różne stare pourywane łańcuszki, pourywane kolczyki itp itd i byłam z tym dziś u jubilera i mi pani powiedziała że ze swojego złota robią obrączki za dwie stówy i zważyłyśmy moje złoto i jest go 10g a na takie jak ja chce trzeba jakies 9 Tak że jest szał
|
|
|
|
#2905 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc kryzysu nie ma. Początek sezonu byl słaby, ale teraz juz jest full ludu.No ja też przy tż nadaję, ale jak nie robimy czegos specjalnego, za nadrabianie x stron zabieram sie jak własnie on jest pod prysznicem albo gada z kims, albo śpi, bo czasem to trzeba sie na dobrą chwile wyłączyć, żeby nadrobić A czasem jak leży koło mnie to podpatruje co tu jest popisane i się nabija![]() A do spędzania czasu to my weekendy zawsze zaczynamy u mnie a kończymy u tż, u mne jemy obiadek a później sie zmywamy do Krk. On mieszka sam, więc mamy spokój No i często u mnie nocuje, bo czasem nie opłaca mu się wracać do domu. W tygodniu w roku akademickim widziemy sie codziennie do późnego wieczora a teraz ta nowa praca jest bardziej wymagająca i nie zawsze się widzimy, ale za to mamy jeden dzień poza weeekendem cały dla siebie![]() Cytat:
I to wszystko w naszym najbliższym otoczeniu. To, ze nas nie dotknął nie znaczy, ze go nie ma, bo sa grupy, które niestety mają problem. Fakt, że byl straszie nagłasniany, wszystko tłumaczono kryzysem, robiono jakies chore pesudoprognozy i sie go wyolbrzymia i to jest mega wkurzające.Na pewni nie taki kryzys straszny, ale jednak jest i na pewno nie dotyczy wszystkich branż, więc jak ktos jest sprzedwaczynią w piekarni to niech sie nie dziwi, ze kryzysu nie widzi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
ja chyba sprzedam to złoto co mam i kase na cos odłożę. Z tego o czym w tej chwili pamiętam mam parę kolczyków, bransoletkę i dwa pierścionki. Mam jeszcze łańcuszek i zawieszkę i pierścionek od mojej ukochanej babci i tego się nigdy nie pozbędę, ale tamte rzeczy nic dla mnie nie znaczą to po co je trzymać. Ciekawe ile to kasiory
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-07-20 o 15:00 |
|||||
|
|
|
#2906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-07-20 o 15:10 |
|
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czesto bywa tak, ze TZ nie widzi sie z rodzicami przez pare dni choc mieszka z nimi pod jednym dachem porozumiewaja sie telefonicznie ![]() Cytat:
tu calkiem swieze http://plaze.onet.pl/2010333,polska_...iadomosci.html a tu cos w Swinoujsciu mocno narzekaja http://www.eswinoujscie.pl/component...icle/3010.htmlu mnie tez wlasnie rodzina i znajomi jakos nie odczuwaja kryzysu. wiec ja o nim wiem tylko z mediow
|
||
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze Was to nie dotknęło![]() Podciaganie wszystkiego pod kryzys juz jest nudne, chociaz teraz zaczęły się glosy, ze juz sie wszystko stabilizuje i jest dobrze i teraz media będa ciągnąć w drugą stronę, z reszta politycy już zaczęli Chyba to co najgorsze juz faktycznie za nami a teraz może być tylko lepiej
|
|
#2909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też jeździmy do TŻta ale nie za często, u niego zawsze jest multum ludzi w domku, siostra z mężem i niemowlakiem, brat nastolatek, siostra i często u niej bywa jej TŻ plus rodzice i często gęsto pozostali bracia wpadają ze swoimi żonkami i dzieciarnią (odwrotnie niż u mnie bo ja jestem jedynaczką i mieszkam tylko z rodzicami, plus dziadzio na dole), i mój TŻ nie ma zamka
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam info z nad morza z pierwszej ręki, ale tez nie mozna generalizować Na pewno sezon jest słabszy w porównaniu z zeszłym rokiem, ale nie jest pusto.Ja o kryzysie powiem tyle - niby dotknąl a nic nie zrobił, więc nikt nie narzeka co nie zmienia faktu, że jest czy tam był
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

jedziemy sobie, a tu nam zza zakretu na podwojnej ciagle wyjezdza jakis palant na naszym pasie

Boję się tylko, że jak będę sama jechała autem to własnie mi ktos zakręt zetnie czy zepchnie do jakiegos rowu. Szczególnie sie boję jak ścinaja zakręty, że ja źle ocenię odległość i się zderzę. A czasem zakręty ścinają tiry

podrecznikowo

i juz nie będę miała tego uczucia oczekiwania, które uwielbiam