Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-04, 19:41   #2881
Jagoda90
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Wróciłam dzisiaj przed 4 do domu ( z pracy....impreza się przedłużyła cały dzień i noc na nogach impreza dla firmy, około 50 facetów i 3 dziewczyny, które bardzo się skompromitowały...nie wiem ile wypiły alkoholu, ale brak słów.... )

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Ja mam szampon i balsam
Szampon - oczyszcza, ładnie się pieni, orzeźwiająco pachnie
Balsam- ładnie nawilża, orzeźwiająco pachnie

W ogóle muszę stwierdzić , że ja już chyba zakończyłam poszukiwania moich ideałów włosowych. Szampon Mypa aloesowy, maski Gloria, Lorys i Kallos i nic mi już do szczęścia nie potrzeba.
udało mi się zdobyć balsam, pani w aptece mi go sprowadziła
z ciekawości- gdzie można kupić ten szampon?

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Głupia blondynka No szczególnie tak się mówi o tych mocno umalowanych, z tipsami itp. Ale obalam ten mit
i dobrze
(jestem blondynką )

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Jagoda dzis posłałam Lorysa
dziękuję , przyszedł dzisiaj do mnie, ale spałam po tej pracy jutro rano lecę na pocztę i Ci wyślę Kallosa przepraszam, że dopiero jutro
to jest lorys wężowy- bo już nie pamiętam, co chciałam - używa się go normalnie, jak maskę? Ile go trzymasz?

Cytat:

a teraz skarżę sie na kościoł. Bylam z bratem tuz przed pogrzebem zamówic msze za wuja. Kobieta pyta na samym początku "macie pieniądze?" ja ze tak, ona "ile?" to jej mowie kwote i dopiero potem zaczyna szukac terminu
Bylam uprzedzona przez mame, bo powiedziala ze jak ktos polozy za mało (chociaz jest co łaska) to ona powie ze zadnego terminu nie ma
tak samo przed pogrzebem podszedl ksiadz i powiedzial ze brakuje 300zł i jak nie bedzie wplaty natychmiast, nie odprawi mszy pogrzebowej

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:41   #2882
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Estelle, ja też nie chcę się wtrącać ale mam wrażenie że masz wielkie pokłady niechęci i złości wobec Koko/Klaudiczki, ona zaczęła tu "nowy sezon", zachowuje się całkowicie poprawnie, a Ty wywlekasz stare sprawy. Poza tym może faktycznie przeprosiła dziewczyny na PW. Daliście jej szansę więc pora zapomnieć o przeszłości a nie ciągle wypominać.
To nie tak. Przykro mi, że ta sytuacja ma miejsce, ale z mojej perspektywy np. ostatnie posty były bardzo niejasne w swoim przesłaniu, jakieś aluzje o dostawaniu ciosów [a przecież wiemy, jak wyglądała cała sytuacja], niedopowiedzenia sugerujące, że moderatorzy banują sobie klony, jak popadnie [bo w moim odczuciu tak to zabrzmiało], rozmijanie się z prawdą i odwracanie kota ogonem... cóż, może jestem przewrażliwiona, ale nie lubię niedopowiedzeń i tego typu sugestii, dlatego też korzystam z prawa do przedstawienia swojego zdania, zwłaszcza, że sprawa dotyczy nie jednostki, ale ocenia całą grupę.
Gdyby w wypowiedziach Koko nie było niejasności, cała dyskusja nie miałaby miejsca. A tak czuję się zobowiązana do wyjaśnienia chociażby sposobu w jaki postępuje się z klonami, czytanie stwierdzeń typu "i tak modki zbanuja" bez odpowiedniego przedstawienia przyczyn wcale nie jest przyjemne
I uwierz, moim celem nie jest wywołanie jakiegokolwiek konfliktu.
Że akurat zbiega się to z wypowiedziami tej konkretnej osoby - z całą pewnością umieściłabym wyjaśnienie pod każdym postem utrzymanym w tym tonie autorstwa którejkolwiek z wizażanek .

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:41   #2883
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Chętnie się przyłączę, jak tylko rozruszam mięśnie brzucha Póki co przy każdym ruchu czuje dosłownie wszystkie

Mnie tez kark boli i moja mamę też, ciekawe co źle robimy

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:42   #2884
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
ja dopiero to wypróbuję jak się wykuruję i wyjdę z domu na zakupy. A drogie te kapsułki z wiesiołka??
dobre są na skórę, to słyszałam, tego wiesiołka zawiera belissa hydro. Co do włosów, trzeba przetestować, na pewno nie zaszkodzi
to będzie kolejny składnik mojej mikstury włosowej
Nie pamiętam ile płaciłam, trafiłam na promocję w SP, ale zerkęnłam na DOZ - 150 kapsułek ok 17zł, 100ml - 19zł

Cytat:
Aaa w ogóle nie napisałam Wam co ja dzisiaj kupiłam Byłam w Rossmanie, a tam tyle promocji, wszystkie spraye do włosów za 10.99. Chciałam kupić Garniera na spróbowanie, ale kupiłam Elseve różowy, bo cenę regularną ma większą A też się na niego czaiłam już od dawna, tylko nigdzie nie mogłam dostać (a w reklamie od początku go pokazywali)
Jeszcze kupiłam nowy szampon Gliss Kura... Niby ma pobudzać cebulki. Bujda na resorach Substancje czynne oczywiście na szarym końcu Ale skład krótki, bez silikonów, a że kosztował 6,99 a ja dziś zarobiłam trochę na książkach, to się machnęłam, bo uwielbiam królikować

BTW was też przekonują reklamy Elseva z Penelope Cruz? To jest jedyna reklama, na którą się w pełni nabieram
Nic z Elseve nie używam, raz miałam szampon dawno temu, ale nie służył. Natomiast reklamy lubię, bo Penelope szalenie mi się podoba (choć wolę ją w ciemnych włosach bez tych drobniutkich pasemek).
Stary 2009-09-04, 19:46   #2885
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Nic z Elseve nie używam, raz miałam szampon dawno temu, ale nie służył. Natomiast reklamy lubię, bo Penelope szalenie mi się podoba (choć wolę ją w ciemnych włosach bez tych drobniutkich pasemek).
Bo ich szampony są be, przeładowane silikonami, ale odżywkę różową mają super, naprawdę nabłyszcza, nawet Jolie ją polecała
Włosy Penelope mi się podobają, bo na reklamie wyglądają, jakby były ładne bez photoshopa Przynajmniej dla mojego niewprawionego oka tak wyglądają. Ona sama też jest piękna.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:47   #2886
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
To nie tak. Przykro mi, że ta sytuacja ma miejsce, ale z mojej perspektywy np. ostatnie posty były bardzo niejasne w swoim przesłaniu, jakieś aluzje o dostawaniu ciosów [a przecież wiemy, jak wyglądała cała sytuacja], niedopowiedzenia sugerujące, że moderatorzy banują sobie klony, jak popadnie [bo w moim odczuciu tak to zabrzmiało], rozmijanie się z prawdą i odwracanie kota ogonem... cóż, może jestem przewrażliwiona, ale nie lubię niedopowiedzeń i tego typu sugestii, dlatego też korzystam z prawa do przedstawienia swojego zdania, zwłaszcza, że sprawa dotyczy nie jednostki, ale ocenia całą grupę.
Gdyby w wypowiedziach Koko nie było niejasności, cała dyskusja nie miałaby miejsca. A tak czuję się zobowiązana do wyjaśnienia chociażby sposobu w jaki postępuje się z klonami, czytanie stwierdzeń typu "i tak modki zbanuja" bez odpowiedniego przedstawienia przyczyn wcale nie jest przyjemne
Że akurat zbiega się to z wypowiedziami tej konkretnej osoby - z całą pewnością umieściłabym wyjaśnienie pod każdym postem utrzymanym w tym tonie autorstwa którejkolwiek z wizażanek .
Ja te posty odebrałam raczej jako akcent humorystyczny Wydaje mi się że trochę nadinterpretujesz, dopasowujesz. Nie odniosłam wrażenia że moderatorki zostały oskarżone o rzucanie banami bez powodu. Po prostu niefajnie żeby tu był jakiś kwas pomiędzy Wami nie musicie się kochać, przyjaźnić, wystarczy się tylko tolerować i ignorować (:

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:48   #2887
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
ja mam dokładnie ten sam problem, dlatego nie ćwiczę brzuszków. Choć jestem szczupła to jednak brzuch jest moim kompleksem, z resztą jednym z wielu ale jak pomyślę o ćwiczeniach i o bolącym karku to nawet nie próbuję, a szkoda... bo ogólnie też często bolą mnie plecy, a umięśniony brzuch to i kręgosłup się lepiej trzyma

Cytat:
Nie pamiętam ile płaciłam, trafiłam na promocję w SP, ale zerkęnłam na DOZ - 150 kapsułek ok 17zł, 100ml - 19zł
o to nie jest drogi, jak wydobrzeje i skołuję kasę to robie szturm na apteki
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-04, 19:49   #2888
Anariel
Wtajemniczenie

Ehhhh wiecie co? Zestresowala mnie ta cala sytuacja dzisiaj

Lepiej juz zmienmy temat na cos ladnego
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:49   #2889
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Według tego, co Wujek Google powiedział, po prostu bardziej ciągniemy tułów szyją niż brzuchem. Zerknij sobie tutaj->http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77363 (swoją drogą, wątek wizażowy ).

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2009-09-04 o 19:50
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:56   #2890
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ich szampony są be, przeładowane silikonami, ale odżywkę różową mają super, naprawdę nabłyszcza, nawet Jolie ją polecała
Włosy Penelope mi się podobają, bo na reklamie wyglądają, jakby były ładne bez photoshopa Przynajmniej dla mojego niewprawionego oka tak wyglądają. Ona sama też jest piękna.
Jak tak mówisz to pewnie spróbuję w najbliższym czasie chodzi o tę w psikaczu?
A co do Penelope to jedna z moich ulubionych aktorek jeśli chodzi o aspekt wizualny chyba najbardziej ją lubię w stylizacji z Vanilla Sky
Stary 2009-09-04, 19:57   #2891
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
ESTELLE Przecież ja wyraźnie napisałam że MODKI BANUJĄ ZA COŚ ZŁEGO a potem banują kolejne klony!
Wszyscy tak zrozumieli.

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie

Edytowane przez Klaudiczka997
Czas edycji: 2009-09-04 o 20:06
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-04, 19:57   #2892
weegirl
Zakorzenienie

Po wypowiedzi Doruś skłaniam się ku piątkowemu wieczorowi, może o 19? Zainteresowane niech się wypowiedzą w temacie albo na pw
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:59   #2893
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Według tego, co Wujek Google powiedział, po prostu bardziej ciągniemy tułów szyją niż brzuchem. Zerknij sobie tutaj->http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77363 (swoją drogą, wątek wizażowy ).
wychodzi na to że nie umiem robić brzuszków
a ja myślałam kiedyś o takim przyrządzie do brzuszków co ma takie oparcie, jeśli to działa, tzn sprężynki są w miarę sprawne to nie głupi pomysł jak dla mnie tyle że ja na takich sprzętach się nie znam
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:00   #2894
Anariel
Wtajemniczenie

Ja sie pisze Ktora wezmie kompa i kamerke?

Stary 2009-09-04, 20:00   #2895
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ja te posty odebrałam raczej jako akcent humorystyczny Wydaje mi się że trochę nadinterpretujesz, dopasowujesz. Nie odniosłam wrażenia że moderatorki zostały oskarżone o rzucanie banami bez powodu. Po prostu niefajnie żeby tu był jakiś kwas pomiędzy Wami nie musicie się kochać, przyjaźnić, wystarczy się tylko tolerować i ignorować (:
No widzisz, co jednostka to opinia
W psychologii to się nazywa indywidualna percepcja, czy coś
Być może to w ogóle dzisiejszy kiepski dzień - spadek ciśnienia spotęgowany jeszcze całą tą sytuacją z aukcjami , stres ... whatewer, pewnie źle dzisiaj ze mną

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:01   #2896
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Po wypowiedzi Doruś skłaniam się ku piątkowemu wieczorowi, może o 19? Zainteresowane niech się wypowiedzą w temacie albo na pw
ja sie pisze na to spotkanie tylko w którym miejscu w tym centrum?i najlepiej tak ok 18

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:01   #2897
mOna01
Zakorzenienie

Ja też się piszę przez Skype'a ejj ale serio, tak bym chciała pojechać ale nie mogę

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:02   #2898
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
coś link nie wskoczyl ale sobie później poszukam.

Stary 2009-09-04, 20:06   #2899
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Hair Active z winianem karnityny ()
Skład: Aqua, SLeS, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Laureth-2, Polyquaternium-10, PEG-& Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Panthenol, Carnitine, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tartaric Acid, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin.

Jak tak przepisałam, to ten skład dłuższy się wydaje No i oczywiście nie wierzę w cuda, jakie mi obiecują, liczę na to, że mi umyje włosy i tyle Jest jeszcze tonik z tej serii, ale jego składu nie czytałam niestety.
Buahahah faktycznie nazwa zabójcza
Nawet niezły ten skład, ma kwas salicylowy w połowie wiec może na mnie - tłuściocha- fajnie zadziałać a i karnityna się znalazła szkoda ze pefum wysoko... powiem szczerze ze spróbowałabym, dawno nie używalam szamponów tej firmy bo sie zraziłam...
Stary 2009-09-04, 20:15   #2900
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie kiedyś bolała szyja po robieniu brzuszków, bo właśnie nią ciągnęłam tułów. Teraz robię tak, że napinam mocno mięśnie brzucha, a tułów dużo łatwiej idzie w górę i nic mnie nie boli.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:17   #2901
Magdzia94
Zakorzenienie

wyprobowalam masz rację mniej boli

Stary 2009-09-04, 20:22   #2902
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
wychodzi na to że nie umiem robić brzuszków
a ja myślałam kiedyś o takim przyrządzie do brzuszków co ma takie oparcie, jeśli to działa, tzn sprężynki są w miarę sprawne to nie głupi pomysł jak dla mnie tyle że ja na takich sprzętach się nie znam
Ja też
Wiem, o co Ci chodzi

Cytat:
coś link nie wskoczyl ale sobie później poszukam.
Ło matko, właśnie zobaczyłam, jakie tam głupoty są w adresie Tutaj jest ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77363

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Mnie kiedyś bolała szyja po robieniu brzuszków, bo właśnie nią ciągnęłam tułów. Teraz robię tak, że napinam mocno mięśnie brzucha, a tułów dużo łatwiej idzie w górę i nic mnie nie boli.
Jutro spróbuję

W ogóle tak się napaliłam na te ćwiczenia, że już chcę nowe dodawać

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:24   #2903
Anariel
Wtajemniczenie

Ja mam taki sprzet do brzuszkow Kupilam mojemu M na urodziny kiedys

Hhahahaaaa jak zaczelam kiedys robic to zrobilam 1000!!!!!!
Pozniej moj M zobaczyl jak ja to robie to.... do tej pory sie smiejemy,ze "karki" robilam a nie brzuszki :hahaha :

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-04, 20:32   #2904
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
dziękuję , przyszedł dzisiaj do mnie, ale spałam po tej pracy jutro rano lecę na pocztę i Ci wyślę Kallosa przepraszam, że dopiero jutro
to jest lorys wężowy- bo już nie pamiętam, co chciałam - używa się go normalnie, jak maskę? Ile go trzymasz?
tak, to ten wężowy. Mozna trzymac 2 minuty jako odzywke, lub 15 minut (ja trzymam dłuzej) pod czepkiem w cieple
ja trzymam lorysy zazwyczaj pod czepkiem jakiej pol godziny.

Nie musisz specjlanie jutro isc wysłać, wystarczy w zupełnosci jak poślesz w poniedziałek

fajnie ze priorytet dziala

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:49   #2905
Gaja84
Przyczajenie

Witam. Ja też aktualnie zapuszczam włosy, chciałabym się dołączyc do wątku jeśli można. od jakiegoś czasu czytam Wasze posty, ale w końcu postanowiłam się odezwac.
Włosy mam dosyc krótkie lekko przed ramiona, chciałabym mieć dłuższe, ale ciągle je ścinam, bo jak rosną to przestają się układac i mam wrażenie, że brzydko wyglądają, ale jak widze u innych długie włosy to zazdroszczę.
Aktualnie stosuje naftę raz na tydzień, maskę Bingo kilka razy w tygodniu, olejek Sesa na noc raz w tygodniu, teraz czekam na przesyłkę oleju kokosowego i kremu Vatika. Mało tego w porówaniu z Wami, ale mam nadzieję, że będą rosły zdrowe
Gaja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:50   #2906
Anariel
Wtajemniczenie

Gaja84 witamy

Stary 2009-09-04, 20:53   #2907
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
tak, to ten wężowy. Mozna trzymac 2 minuty jako odzywke, lub 15 minut (ja trzymam dłuzej) pod czepkiem w cieple
ja trzymam lorysy zazwyczaj pod czepkiem jakiej pol godziny.

Nie musisz specjlanie jutro isc wysłać, wystarczy w zupełnosci jak poślesz w poniedziałek

fajnie ze priorytet dziala
bardzo ładnie pachnie dziękuję

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 21:03   #2908
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Jak tak mówisz to pewnie spróbuję w najbliższym czasie chodzi o tę w psikaczu?
A co do Penelope to jedna z moich ulubionych aktorek jeśli chodzi o aspekt wizualny chyba najbardziej ją lubię w stylizacji z Vanilla Sky
Chodziło o tą normalną, a psikacza będę testować od następnego mycia, to dam znać

Właśnie oglądałam Sexipistols, tam też wygląda cudnie, a jaki miała warkocz na końcu

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Buahahah faktycznie nazwa zabójcza
Nawet niezły ten skład, ma kwas salicylowy w połowie wiec może na mnie - tłuściocha- fajnie zadziałać a i karnityna się znalazła szkoda ze pefum wysoko... powiem szczerze ze spróbowałabym, dawno nie używalam szamponów tej firmy bo sie zraziłam...
Bo, co tu dużo mówić, wiele tych szamponów to zwyczajne buble. Ale chyba kolejny producent czyta Wizaż, bo zaczęli robić szampony bez silikonów

No dziewczyny, ja spadam Miecz Prawdy oglądać, dość sceptycznie do tego podchodzę, ale zobaczyć muszę

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 21:06   #2909
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gaja84 Pokaż wiadomość
Witam. Ja też aktualnie zapuszczam włosy, chciałabym się dołączyc do wątku jeśli można. od jakiegoś czasu czytam Wasze posty, ale w końcu postanowiłam się odezwac.
Włosy mam dosyc krótkie lekko przed ramiona, chciałabym mieć dłuższe, ale ciągle je ścinam, bo jak rosną to przestają się układac i mam wrażenie, że brzydko wyglądają, ale jak widze u innych długie włosy to zazdroszczę.
Aktualnie stosuje naftę raz na tydzień, maskę Bingo kilka razy w tygodniu, olejek Sesa na noc raz w tygodniu, teraz czekam na przesyłkę oleju kokosowego i kremu Vatika. Mało tego w porówaniu z Wami, ale mam nadzieję, że będą rosły zdrowe
Witam

Własnie siedzę z tym miksem olejowym na głowie i nie umiem się jutro doczekać efektów,mam nadzieję,że będą zadowalające

Też oglądałąm dzisiaj SexiPistols nie umiałam się napatrzeć na włosy Hayek i Cruz zabiłabym za takie hery niestety dla mnie sa one nieosiągalne

http://www.stephenking.pl

http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png

Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych

Edytowane przez MerriqueMayfair
Czas edycji: 2009-09-04 o 21:08
MerriqueMayfair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 21:13   #2910
xxxMikixxx
Zakorzenienie

A ja oglądam właśnie wybory Miss Polski na polsacie widzę, że dużo jest długowłosych piękności

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości