|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Owszem, Koko przyznała, że jej zachowanie było niewłaściwe, ale słowa przeprosin nie padły, a przecież publicznie obraziła wszystkie uczestniczki wątku. Niektóre personalnie. Dla mnie te dwie kwestie nie są równoznaczne. Znowu nastąpiło rozminięcie się z prawdą. Dlatego też poprosiłam o wskazanie właściwej wypowiedzi. Nie lubię, kiedy ktoś tak manipuluje faktami
|
|
|
#2852 |
|
Rozeznanie
|
Miki ślicznie wyglądasz na tym avatarze
Ja jakoś nie umiem się zabrać za ćwiczenia ale babka z w-f u zaczenie organizowac aerobic w czwartki po lekcjach,chyba zacznę chodzić
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz też idę wszystkie 8 robić ![]() Cytat:
|
|
#2854 |
|
Rozeznanie
|
Narek dopiero teraz spojrzałam w link w twoim podpisie, masz PRZEPIĘKNE włosy
nie wiem czy dobrze myślę, ale chyba również masz cienkie? Takie włosy to moje marzenie
|
#2855 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha czyli czytac moga
MerriqueMayfair bardzo fajny temat
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam aż brzuszek przestanie boleć i się zabieram chcę namówić Ktosia na A6W...nie ma to jak mały element współzawodnictwa ![]() Poza tym melduję, że kokos i wiesiołek siedzą na głowie. Stężony wiesiołek pachnie jak dla mnie jak suszące się grzyby, na głowie nie wyczuwam (choć czarny kot powąchał moje czoło i zwiał )Też kliknęłam na mo-hery Narek. BOSKIE ![]() ![]()
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-09-04 o 19:22 |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie dałabym rady Pewnie będę robić tylko pośladki i może nogi choć nad brzuchem też przydałoby się popracować ![]() MerriqueMayfair dzięki |
|
|
|
|
#2858 |
|
Wtajemniczenie
|
dymka a co daje wiesiolek na wlosy? Tzn. ohhh ale sie dzis motam
Na co pomaga? oooo
|
#2859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- I masz racje Madziu bo przeprosiłam w któryms poscie teraz nie mam czasu i poprostu nie chce mi sie go szukac..I dla wiadomosci estelle pisałam do paru dziewczyn prywatne wiadomości z przeprosinami...ale to już nie ważne było minęło ten temat poruszasz po raz 10 a ja po raz 10 go zakańczam
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-04 o 19:34 |
|
|
|
|
#2860 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2790
Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Z Inną wizażanką, którą personalnie obraziłaś w ogóle się nie kontaktowałaś. Znowu rozmijasz się z prawdą ![]() Wizażanki, jeśli mają wątpliwości mogą sprawdzić twoje posty. Podkreślam raz jeszcze - słowo przepraszam nie padło
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze Smerfetką postanowiłyśmy testować wyczytałam, że zawiera kwas linolowy, GLA i witaminę E
|
|
#2862 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak coś to piszcię gdzie i o którejja też chyba kojaże, że koko przepraszała. Dobra ja spadam, pojawie się w poniedziałek
|
|
#2863 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A do dziewczyn pisałam być może że o tym nie wiesz...w tej chwili nie jestem w stanie powiedziec do kogo bo to nie było z tego konta i nie pamietam już i nie moge też sprawdzić.. Także PRZEPRASZAM i Ciebie za to jakie słowa padły w twoim kierunku. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Sama widzisz wszyscy kojażą tylko Ty jedna nie...traf chciał że akurat tego posta musiałaś przegapić
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-04 o 19:46 |
||
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem jak ja to skompresuję, bo mogłabym na ten temat gadać godzinami Jeśli wezmę ten temat, to na pewno odniosę się do Hobbita, bo to w końcu lektura, chociaż z podstawówki, no i do Wiedźmina, bo to pozycja obowiązkowa i fragment o smoku nawet był w podręczniku. A co jeszcze wybrać, nie wiem, tyle jest książek![]() Ale z wampirami też masz masę materiału do wyboru i chyba tylko najgorzej zdecydować się, co wcisnąć w tą prezentację Mój brat wziął 4 lata temu motywy fantastyczne w literaturze, czy coś w tym stylu i chyba 3 razy całkowicie wszystko zmieniał, bo nie mógł się zdecydować![]() Co do Madzieńki to mam nadzieję, że to się jakoś wyjaśni, że może było niezupełnie tak... Bardzo ją polubiłam i szkoda, że ma bana. No ale jeśli był uzasadniony... |
|
|
|
|
#2865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe z tym motywem smoka
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Estelle, ja też nie chcę się wtrącać ale mam wrażenie że masz wielkie pokłady niechęci i złości wobec Koko/Klaudiczki, ona zaczęła tu "nowy sezon", zachowuje się całkowicie poprawnie, a Ty wywlekasz stare sprawy. Poza tym może faktycznie przeprosiła dziewczyny na PW. Daliście jej szansę więc pora zapomnieć o przeszłości a nie ciągle wypominać.
|
|
#2867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-04 o 20:37 |
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobre są na skórę, to słyszałam, tego wiesiołka zawiera belissa hydro. Co do włosów, trzeba przetestować, na pewno nie zaszkodzi to będzie kolejny składnik mojej mikstury włosowej
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa w ogóle nie napisałam Wam co ja dzisiaj kupiłam
Byłam w Rossmanie, a tam tyle promocji, wszystkie spraye do włosów za 10.99. Chciałam kupić Garniera na spróbowanie, ale kupiłam Elseve różowy, bo cenę regularną ma większą )Jeszcze kupiłam nowy szampon Gliss Kura... Niby ma pobudzać cebulki. Bujda na resorach Substancje czynne oczywiście na szarym końcu Ale skład krótki, bez silikonów, a że kosztował 6,99 a ja dziś zarobiłam trochę na książkach, to się machnęłam, bo uwielbiam królikować![]() ![]() BTW was też przekonują reklamy Elseva z Penelope Cruz? To jest jedyna reklama, na którą się w pełni nabieram
|
|
|
|
#2870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
może też przetestuję ja tam sie nie nabieram już na żadne reklamy bo chyba znalazłam odżywę którą moje włosy uwielbiają - Petrole
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zastanawiam nad tym z azulenem tzn to rumianek chyba jest ten azulen ![]() Narek.............cóż za mo-hery..... boskie
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2009-09-04 o 20:20 |
|
|
|
|
#2872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wikipedia :Cytat:
szczerze powiem ze mi o rybka czy do ciemnych czy do jasnych bo moje wlosy nie reagują zupełnie na naturalne metody rozjaśniania/przyciemniania, nawet słońce nie zmienia ich koloru
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bo odrosty jakie mam (tylko jednocentymetrowe ) są ciemniejsze od reszty - farbowanej... może takei kombionowanie z tymi produktami zmniejszyłoby kontrast![]() tak sie zastanawiam
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz pokombinować - napewno Ci nie zaszkodzi
|
|
#2876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skład: Aqua, SLeS, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Laureth-2, Polyquaternium-10, PEG-& Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Panthenol, Carnitine, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tartaric Acid, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin. Jak tak przepisałam, to ten skład dłuższy się wydaje No i oczywiście nie wierzę w cuda, jakie mi obiecują, liczę na to, że mi umyje włosy i tyle Jest jeszcze tonik z tej serii, ale jego składu nie czytałam niestety.
|
|
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2879 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Póki co przy każdym ruchu czuje dosłownie wszystkie Cytat:
Nie dałabym rady bez przerw, przy ABSie boli mnie kark, muszę poczytać o tym w necie, bo pewnie źle brzuszki robię Niby w tym wielkiej filozofii nie ma, ale coś knocę ![]() Cytat:
Oprócz tej serii bez sylikonów i z odżywkami w sprayu ![]() U mnie też już wszystkie 8 były Miałam moment kryzysu przy bunsach, ale zawzięłam się i jakoś to poszło ![]() Jutro za to nie zwlokę się z łóżka
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście szkoda, ale i tak niewiele by dało inne umiejscowienie, bo szampon moim zdaniem za krótko trzymamy na głowie, żeby to dało spektakularne efekty. Co innego tonik, chyba poszperam w poszukiwaniu składu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

ale babka z w-f u zaczenie organizowac aerobic w czwartki po lekcjach,chyba zacznę chodzić

Zaraz też idę wszystkie 8 robić
nie wiem czy dobrze myślę, ale chyba również masz cienkie? Takie włosy to moje marzenie 
Ja nie dałabym rady 

? 

)
21.06.2014r.
) bo odrosty jakie mam (tylko jednocentymetrowe