|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
W końcu dostałam 3 z tego masakrycznie trudnego sprawdzianu, haha. Joke, to nie jest powodem mojej decyzji. ![]() Serio? A co robiła konkretnie? Bo chyba mam taką 'koleżankę' w klasie. Wydaje mi się, a właściwie to jest pewne, że nie jest normalna. xDBo ono jest śmieszne.
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co robiła konkretnie... cały czas się uczyła, podobno z domu nie wychodziła nigdzie, żeby się rozerwać moja mama też kiedyś słyszała o podobnym przypadku :P
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, chyba Ci je połamię.
![]() ![]() Damy, pewnie, że damy Cytat:
![]() no co za ludzie, żeby nie przykryć barszczu. swoją drogą nie lubię barszczu. a fee.Ale uszka lubię ![]() przespałam się i czuję się bardziej wyspana. ja dzisiaj będąc na przystanku mówię dla żartów, że 28 jadę do Warszawy autobusem. Chciałam zobaczyć reakcję mamy. A ona tylko czy w tym miesiącu i do kogo (powiedziałam, że na spotkanie dziewczyn z forum),a mama że dobrze ![]() ![]() ![]() idę się uczyć z głupiej matematyki.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-16 o 15:59 |
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie o to, jak do tego doszło. ![]() Cytat:
Fajną masz mamę.
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
sponio to od mojej koleżanki się wzięło
![]() ona w ogóle ma takie żalowe tekściki. ale Beacie i Marcie się spodobało ![]() Cytat:
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Beato dzisiaj nie łap mnie za słówka.
Wstałam o 4. Jak wróciłam do domu położyłam się spać i wstałam wypoczęta. O. i zgadzam się, mamę mam kochaną. <3Martyna no niee wiem ale jbc to z siostrą, bo to kawał drogi i nie chciałabym jechać sama.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-16 o 16:09 |
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
heeej wamm
![]() ciesze sie ze przezylam ten okropny dzien :[ olimpiada jak olimpiada, glupie bledy no coz...prawie w ogole sie do niej nie przygotowalam, a dzisiaj Granica;( i jeszcze angielski dodatkowy :[ dziewczyny myslicie ze jak pojade do kina na new moon w sobote na 11 rano to beda jeszcze bilety? bo nie mozna rezerwowac, a ja nie mam jak tam wczesniej jechac bo to inne miasto:P
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Drzyzgi striptizerzy są :P
|
|
#2889 |
|
♥
|
ja mam w klasie kolegę który tylko się uczy i jedyna jego rozrywka to dodatkowy angielski i dodatkowe przygotowania do matury. jemu to często aż ręce całe się trzęsą i cały czas się porusza - taki nerwowy jest z powodu swoich ambicji. dla niego 3 to 1
zawsze musi być najlepszy.
|
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
no bo nie ma nic ciekawego :P
|
#2892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ha, a moją jutrzejszą przełożyli i jest za dwa tygodnie
Cytat:
![]() Zaraz luknę ![]() Cytat:
![]() Ej, to ja wchodzę "ale fajna, ale za wieeelka" bo ja potrzebuję torby, do której wejdzie mi coś a4, kilka zeszytów, a nie takiej wielkości worka na ziemniaki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Stres mnie zżera
|
||||
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, spoko. Ja biorę koleżankę. ![]() Uła. ![]() --------- Zrobiłam sobie sałatkę z warzywek. ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- No. xD Ej, Żbiku, dasz radę.
|
|
|
#2894 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna będzie dobrze
Aż sama się sobie dziwię swojego podejścia. Beata ale tak sobie myślę, że siostra pojechałabym ze swoim chłopakiem, z nim by sobie połaziła gdzie, a ja z Wami bym się spotkała Wcześniej tam poważnie o tym nie myślałam. kurde idę do matmy.
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------ Ryję z demotów i pytań z forum ginekologicznego. obczajcie ![]() http://demotywatory.pl/419295/Kosc-piszczelowa ![]() http://demotywatory.pl/416944/Innosc ![]() http://demotywatory.pl/413336/-Marku-jestes-na-antenie- http://demotywatory.pl/412225/Andrzej-w-dziecinstwie biedny kiciuś. ![]() "TAM pojawił mi się dziwny gruzełek. Mam zdjęcie i wideo (3gp) z telefonu... "
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, trzymajcie kciuki, idę do fryzjera xD i nie mam koncepcji jak chcę wyglądać
|
|
#2898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to z siostra ! ja też bede z koleżanka Cytat:
widziałam ! ten stary w kapeluszu dobry był. jak mowi,ze panny lubią jak on sie rozbiera i żongluje pileczkami na peni.sie, hahahaha ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
link do tego, o czym mowiła Beata ![]() http://www.joemonster.org/art/12799/...nekologicznych ja się śmiałam z tekstu z wędzidełkiem
|
|
#2899 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pisz bo będą baty ![]() to jak on z toba tak pisze... i niby kogos ma... to spoko ![]() Cytat:
o nie, uciekam ![]() PRZYJEŻDŻAJ! Cytat:
Cytat:
jeśli organizm potrzebuje wody, to ona nie zostanie "wysiusiana" ![]() ej, ale ta torebka ma z 20cm na 20 tam nie wejdzie A4, dlatego mówię, że mała ![]() brałaś już te tabletki? weź może jakąs dawke większą albo co chociaz nie, bo jeszcze Cie zmuli, kurde... nie bój się Cytat:
damy radę! ![]() WPADAJ! jeszcze nie poszlas do matmy ;d? Cytat:
![]() ja mam wizyte... 8 grudnia, zwolniło się miejsce, bo pierwotnie miałam UWAGA UWAGA - 4 stycznia nie mam jutro kl z chemii! ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zacznijmy od tego, czy dam radę jeździć na miarę swoich możliwości
![]() Cytat:
![]() Cytat:
podstawę podstawy to ja znam...Jakieś do ssania to już brałam wczoraj i dzisiaj dwie. Ale gówno daje na wieczór wezmę to na receptę. I jeszcze jutro dwie do ssania ![]() Zarośniesz
|
||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, poobijałam się, pokserowałam, a teraz idę do nałuki.
Do jutra, Spamery. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Justyna, daj jutro czadu.
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ![]() Beata mnie natchnęła i tez jadłam sałatkę. ale wersję "na bogato" , haha.
|
#2903 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj normalnie miałam ochotę sie rozpłakac ;/. musimy wziązc się w garśc i nie stękac ;] dla siebie. ;] tylko boję się ze zawiodę tatę bo tak wierzy we mnie ;] Żbiczku dasz radę ;* dzień dobry. Ewa- zdasz następnym razem ;* spr z histori- jedynka ;] spróbuje poprawic ;]. jeszcze tak pisząc o tej maturze. to ja naprawdę boję się cholernie tego angielskiego ;] wiem ,że mam braki , ale kurde nie potrafię się zabrac za to wszystko porządnie. niewiem od czego mam zacząc ;] niby ksiązki mam,akusze też. no ale. nauczycielke mam do bani, korepetytora brak , jestem zdana na siebie. już naprawdę niewiem co mam robic. i przez ten ang tylko się dołuje;/ Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-11-16 o 18:06 |
|||
|
|
|
#2904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czas tak, a ochota gdzie ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę się ich wstydzić ![]() O ja, ale ludzie mają problemy Pouczyłam się chemii. Skończyłam I klasę, w sumie nie wiem czy zdawać ją czy nie
|
||||
|
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15316653]jeszcze tak pisząc o tej maturze. to ja naprawdę boję się cholernie tego angielskiego ;] wiem ,że mam braki , ale kurde nie potrafię się zabrac za to wszystko porządnie. niewiem od czego mam zacząc ;] niby ksiązki mam,akusze też. no ale. nauczycielke mam do bani, korepetytora brak , jestem zdana na siebie. już naprawdę niewiem co mam robic. i przez ten ang tylko się dołuje;/[/QUOTE]
Szczerze mówiąć to też się boje angielskiego. Bardzo i się czasy mylą a na lekcjach tak się uczymy co nic o.O co prawda mam dodatkowy angielski ale coś czuję że za dobrze matury nie zdam :/ Cytat:
Pokaż się nam jak wrócisz ![]() Cześć Lejdis *ja mam cały dzień zawalony nawet nie mam jak was nadrobić :/ mam z 40 zadań z chłopów a na necie nic nie ma ! muszę czytać rozdziały i w książce szukać :/ a to nie po polsku napisane I mam kolejną prośbę do was (aż mi głupio że tak się proszę) Macie jakieś info o Kowalowej i Józi (nawet nie wiem kto to jest
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie piszę ![]() taki typ ... ;] e to u mnie z terminami nie ma problemu ;P z marszu mnie wzięła ;P radykalnego cięcia nie było, bo nie ma co szaleć przed 100dn ;P w grudniu mam przyjść się zapisać na czesanie ;P a dzisiaj końcówki podcięłam, pocieniowała mi i grzywkę na bok mi zrobiła, bo zawsze miałam na prosto ;P oglądam kiecki na 100dn tzn. róże sukienki i szukam inspiracji Victoria's Secret są świetne
|
|
#2907 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15316653]
jeszcze tak pisząc o tej maturze. to ja naprawdę boję się cholernie tego angielskiego ;] wiem ,że mam braki , ale kurde nie potrafię się zabrac za to wszystko porządnie. niewiem od czego mam zacząc ;] niby ksiązki mam,akusze też. no ale. nauczycielke mam do bani, korepetytora brak , jestem zdana na siebie. już naprawdę niewiem co mam robic. i przez ten ang tylko się dołuje;/[/QUOTE] a zdajesz Podstawowy tak? jesli tak to nie masz problemu, bo jesli chodzi o ocenianie listu czy notatki gramatyka praktycznie nie ma znaczenia, wiec tu nie mialabys klopotow chyba jedyne co to wyrazenia do letter of complaint itp. sluchanie na PP jest dosc proste, bo mowia powoli i wyraznie troche cwiczen, ogladanie filmow bardzo duzo daje ;D tak samo sluchanie piosenek. a jesli piszesz R no to daj znac xd nooo wiesz w koncu trzeba sie za to wziac, niestety prawda BOLI
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam żbikom to nie grozi
![]() przyszedł dziś rachunek z TP-sy :P całe 1,78zł bo od listopada już nie mamy tel. z TP S.A. i tylko przyszedł za rozmowy w październiku bodajże 83gr. za rozmowy na komórki rozwaliła mnie na kwota.. nie wiem, kiedy ojciec to zapłaci ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- szkoda, że tylko na All i ceny takie, że ho ho
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
No niby dziewczyny z wizażu zamawiają prosto ze sklepu grupowo
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274098&page=96 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

W końcu dostałam 3 z tego masakrycznie trudnego sprawdzianu, haha. 
Wydaje mi się, a właściwie to jest pewne, że nie jest normalna. xD

no, ale dobrze, że z optymizmem podchodzisz 

zawsze musi być najlepszy.

na wieczór wezmę to na receptę. I jeszcze jutro dwie do ssania