|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
oszz Wy baby tylko o przyjemnościach. Też bym sobie do Warszawy pojechała i się z Wami spotkała.
![]() a tymczasem drukuję arkusze z biologii. Póki co mam dwa. Dość pracochłonne. i jestem sama w domu, zostawili mnie.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-15 o 17:54 |
|
|
|
#2823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ;*
Jestem na innej przeglądarce na innym kompie i cytować nie mogę Planujcie tą Warszawkę, ja się dostsosuję tylko mnie później z gotowcem zaznajomcie. Biologi się uczę cały dzień. Zrobiłam maturę z operonu, jaki żal, 70 % mi wyszło Z takim wynikiem to ja się nigdzie nie dostanę. No dodam, że w kilku zadaniach strzeliłam, a strzał na szczęście dobry był. Na maturce takiego szczęścia mogę już nie mieć ![]() Idę, jutro będę. Baj ;* Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-11-15 o 18:09 |
|
|
|
#2825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak to z podstawowej to i tak sporo ;Dja patrzylam na ang r z operonu z 2008 gramatyka tam to była naprawde troszke przesadzona, tak mi sie zdaje..
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-15 o 18:09 |
|
|
|
|
#2826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ![]() no, pracochłonne niestety ![]() samo zapisywanie ich na komputerze zajeło mi w tamtym roku tyyyllleeee czassuuu. Cytat:
?ech, ja bym na pewno i 70 nie miała. mam ochotę zrezygnować z biologii... w ogóle, ze wszystkiego. albo przestać mierzyć w takie uczelnie o jakich myślę ![]() |
||
|
|
|
#2827 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już we wakacje wydrukowałam sobie wszystkie możliwe arkusze, nawet z 1999 roku coś mam ![]() Ej, to dobry wynik! Do matury jeszcze pół roku ![]() Cytat:
![]() Też ją lubię... A słyszałyście o kimś takim, jak Gabi Kulka? Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#2828 | |||
|
Zakorzenienie
|
nikt nie tęsknił?
Cytat:
![]() A bawiłam się, bawiłam i tylko raz bolało, jak jeden kolega sieknął ale już mu nie oddam... Ale miałam jakiegoś nikomu nieznanego DJa, co takie śmieszne rzeczy wymyślał ![]() Cytat:
), to powinien coś zagadać, a jego słowa po górce do tego jak mi przerwał, to "wyjedziemy z wordu w prawo" i za 1,5 km "pojedziemy w lewo" ![]() Ja po 10 minutach, jak już wyszłam z samochodu, uświadomiłam sobie, że jakoś machinalnie ruszyłam wtedy na skrzyżowaniu, włączyłam dwójkę, za 10 m lewy kierunek, skręciłam, prawy i zaparkowałam w ogóle nie myślałam o tym, co robię, tak instynktownie. ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Nie wolno tak mówić |
|||
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam płytę Gaby
![]() dosyć ciekawa osoba, podobna w melodiach i głosie do Marii Peszek. jakoś tak całkiem niedawno była w Wojewódzkiego, widziałam w zapowiedzi, ale programu nie oglądałam
|
#2830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kto jak nie ty, no kto ? Cytat:
![]() ------ Właśnie dostałam zapro na studniówkę, ale i tak nie przyjęłam, bo ja i tak nie idę . yyy, nie lubię masowych imprez, nawet jeśli to studniówka. W klasie nikt się nie dziwi, zdążyli się przyzwyczaić do moich przeróżnych dziwactw
|
||
|
|
|
#2831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie ja mu całą drogę nawijałam, a on tylko przytakiwał A to o pogodzie, bo akurat mgła była, a to o światłach przeciwmgłowych, a to o grypie xD
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam 3 arkusze, potem ściągnę resztę. też dzisiaj Ciebie dopadł taki nastró?j. O tym samym dzisiaj myślałam. Głupie to wszystko. No ale racja nie wolno się poddawać. Także trzymaj się swoich planów. Bo przepraszam bardzo gdzie ja będę leczyła zęby (ze zniżkami małymi ofc). ![]() wypiję bratka i włączę płytę ze skrzyżowaniami.
|
|
#2833 |
|
Konto usunięte
|
czesc ;*
tak jakoś pusto mi. i jutro mam spr z historii, uczyłam się , ale pewnie tak go zawalę, bo da pytania z kosmosu ;] jeśli chodzi o maturę , to ostanio też mam takie myśli, że nie dam rady ;] że zawiodę siebie i resztę ;] a wszystko przez tą pogodę , tak pusto na zewnątrz. ogólnie ostatnio jestem nastawiona pesymistycznie do wszystkiego;] Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-11-15 o 19:25 |
|
|
|
#2834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pobiłaś mnie, bo ze mnie wszyscy lali, jak mówiłam, że ja mam i próbne i poprawkowe i z operonu i z cke i oke ja nie kojarzę, hm ![]() też takiej potrzebuję ![]() dasz linka? moze byc na pw Cytat:
xDhm, ale egzaminator nie mówi nic w trakcie jazdy, bo nie powinien to może Cie teoretycznie rozproszyć. i może dlatego oni nie mówią nic, nawet jak widzą, że się jest zestresowanym.wolno ![]() ![]() Cytat:
pamiętam jak mnie zauroczył Josef Hedinger siedziałam i jego piosenek na youtube słuchałam... teraz Popowska z Mam Talent ![]() Cytat:
no mam już taki nastrój od dłuższego czasu... ale u mnie i tak zębów nie wyleczysz ![]() u mnie to nie wiadomo co może kiedyś się zdecyduję długo pijesz bratka ?[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15298484]czesc ;* tak jakoś pusto mi. i jutro mam spr z historii, uczyłam się , ale pewnie tak go zawalę, bo da pytania z kosmosu ;] jeśli chodzi o maturę , to ostanio też mam takie myśli, że nie dam rady ;] że zawiodę siebie i resztę ;] a wszystko przez tą pogodę , tak pusto na zewnątrz. ogólnie ostatnio jestem nastawiona pesymistycznie do wszystkiego;][/QUOTE] nie pitol głupot ![]() musimy kurdę dać radę... ale u mnie jest ten problem... że ja po prostu nie miałam praktycznie w ogóle biologii w szkole i nie mam dalej... jedyne gdzie się uczę to są korki... a chemii nie wyciągnę na 90% ![]() najwyżej wyjade z Warszawy.... i się zawiodę. |
||||
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyyy faktycznie. Dobrze sprawdziłam co zdajesz, ale tą stomatologię to zerżnęłam od Beaty. nie ważne co mi wyleczysz, ale planów nie zmieniaj. NO. ![]() bratka piję dość regularnie, czasami robię dłuższe przerwy. Poprzedzam pytanie, czy działa. Przy piciu regularnym wydaje mi się, że tak.
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na co ten bratek pomaga? ![]() ja od kilku dni piję pokrzywę trzy razy dziennie.. (no dzisiaj wypiłam raz).. i kurna, działa! włosy mi tak jakby bardziej lśnią, nie wypadają już tak bardzo.. i się nie przetłuszczają po jednym dniu( w sensie, ze drugiego dnia po umyciu moge w nich normalnie z domu wyjść i nie mam uczucia, ze coś z nimi nie tak) szok! ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- zadania z matmy mi nie wychodzą ![]() cholera jasna, 3 podpunkty mi wyszły, trzy kolejne już mi się nie zgadzają
|
|
#2837 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sama ją zrywasz, czy kupujesz jakieś preparaty pokrzywowe? Moja mama też używała jej by poprawić jakość włosów, ale ona bawiła się płukankami. |
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może kiedyś skuszę się na tą pokrzywę, żeby włosy były lepsze. ![]() dobrze, że mi przypomniałaś. We wt. mam z matmy pk. to sobie powtórzę coś. Może nawet jakieś zadania zrobię
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam ekspresową herbatę. taką w torebkach z serii Zielnik Polski Herbapolu bodajże. i trzy razy dziennie parzę sobie 10 minut 3/4 kubka. i piję po posiłkach zazwyczaj. działa płukankami to się juz nie bawię bo później prysznic doszorować ![]() płukałam rumiankiem (mam ciemne włosy, ale na zimę jeszcze bardziej ciemnieją, a ja lubię swój "letni" brąz.. i chciałam je rozjaśnić bez uszczerbku na ich zdrowiu). Rozjaśniły mi się po tygodniu stosowania i przestałam bo zaczynało mi wyłazić jaśniejsze pasemko na grzywce (w wakacje mam takie pedalskie blond pasemko od słońca ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
ja mam jutro sprawdzian, a przydałoby się dobrą ocenę dostać, w czwartek wywiadówka ![]() a ja mam z matmy chyba ze dwie jedynice (bo na dwóch spr. z prawdopodobieństwa nie opisałam zdarzeń słownie
|
|
#2840 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sok z cytryny podobno też rozjaśnia włosy Kiedyś rozjaśniałam włosy wodą utlenioną, ale jak zobaczyłam te moje biedne rozdwojone końcówki, zaczęłam żałować
|
|
|
|
|
#2841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że rano to mam ochotę na owocowy raj ![]() jutro może kupię, bo najbardziej na to przetłuszczanie by się przydało. zrób chwilę przerwy. Cytat:
(ja w aptece kupiłam, są też w rosmannie)włosy lśniły ![]() poza tym... trochę mi się nie chciało w to bawić ![]() może znowu zacznę ![]() Cytat:
w tym problem - nie mam kapci! ![]() hm, a pokrzywa też nie zadziała jakoś na cerę? xD bo i bratek i pokrzywa to za dużo jak dla mnie |
|||
|
|
|
#2842 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15298484]jeśli chodzi o maturę , to ostanio też mam takie myśli, że nie dam rady ;] że zawiodę siebie i resztę ;] a wszystko przez tą pogodę , tak pusto na zewnątrz.[/QUOTE]
Ja za to wszystko tłumaczę prawem jazdy... Tzn moje zdenerwowanie, jestem jakaś taka drażliwa ![]() Cytat:
Oj, nie marudź, trochę powinien. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewa, co to za płyta ze skrzyżowaniami?
|
|||
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam właśnie te matury i na jednej z Operonowskich w redoxach nie były podane produkty
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() stwierdzam fakt. jak trawa
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Miało się połączyć, co?
![]() Jedna koleżanka (fakt, gaduła) mówi, że zestresowała się dużo bardziej, bo miała taką "nieprzystępna egzaminatorkę, która nic do nie nie mówiła". A wtedy kiedy zdała, to sama zagadała faceta, czy oglądał mecz siatki dzień wcześniej. I sobie pół godziny o tym gadali ![]() Lubię zieloną herbatę, czerwoną, czarną, właściwie wszystkie owocowe, jakie próbowałam, więc może mi posmakuje
|
|
|
|
#2845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kauflandzie kupiłam za 2zł jakąś pokrzywę, ale jest słabsza jak się zaparzy niż ta herbapolu. za herbapol zapłaciłam coś koło 3,5zł. Cytat:
)Cytat:
jak dla mnie ta pokrzywa jest w smaku jak czerwona herbata, albo zwykła zielona
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokrzywa z tego co wyczytałam nie ma żadnych leczniczych właściwości na cerę. Niestety. koleżanka dostała w swoim OSK filmik ze skrzyżowaniami w Bydgoszczy, gdzie zdaję. To sobie obejrzałam. ![]() chyba pójdę się wykąpać, dam sobie spokój z tą matmą. Mój mózg dzisiaj sprawnie nie pracuje.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-15 o 20:57 |
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, wejdź na gadu.
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
no
![]() Cytat:
![]() ----------- na prawdę jestem zła mam wrażenie, że nie zdąże przygotować się do tej chemii, biologii, polskiego, matmy... że ja nigdy się tego nie nauczę dobrze.
|
|
|
|
|
#2850 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie nałuczyłam się jeszcze do końca genetyki.
bo siedziała u mnie D. Ale została mi sama translacja i operony, więc ogarnę jeszcze. ![]() Cytat:
Instruktor chyba oszalał. Miałaś ogromne szczęście, że tego łuku nie spierniczyłaś na egzaminie, bo sory, ale łuk powinno się ćwiczyć, żeby być go pewnym, a nie odbędnić dzień przed egzaminem. ![]() Cytat:
![]() Dobry wynik, Cieciu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli się odważysz. ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

? 

i ... chowaj du.pę. 
w ogóle nie myślałam o tym, co robię, tak instynktownie. 
Nie wolno tak mówić