|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cześć
![]() Malutka szok ![]() ![]() Dzasta na Twoim miejscu już pewnie była u lekarza, panikara ze mnie straszna ![]() ![]() ![]() w totka na razie nie wygraliśmy, aleeeeeeeeee mąż dostał wczoraj prezent od firmy - mikrofalówkę i bon upominkowy do Sephory na 250 zł ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#2882 |
Zakorzenienie
|
Takim to dobrze!
#2883 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczeta, za wsparcie. Jest mi o tyle trudniej, gdyz moj maz jest w Legionowie a ja w W-chu. Niby nie jestem sama bo mam swoich bliskich ale bardzo brakuje mi tutaj go, a lacze telefoniczne nie zastapi bliskosci.
Dostalam prykaz odpoczywania, wiec siedze i wpatruje sie w monitor, albo dziubie po necie. Nawet z psem nie moge wyjsc bo mama mi zabronila i sama z nia wychodzi. Mezus z pomoca mego brata zakupil mi nowy telefon z ekranem dotykowym i teraz probuje sie nauczyc jego obslugi. Ale najlepsze jest to ze nasza psina nauczyla sie nowej sztuczki. Wskakuje na pufe stojaca przy oknie i wyglada przez szybe.... O tak... P.S. Zdjeciami z balu Was nie zaskocze, gdyz wyszly tak samo kiepskie jak okazal sie tamten wieczor, ale wrzucilam kilka do albumu. Sukienka jest przerobiona z kiecki mej tesciowej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
Daguś jestem myszko z Tobą myślami
![]() ![]() agunia zapomniałam napisać że fajniutkie buciorki sobie śmignęłaś mrrrr moonik zazdarszczam tych prezenciorów firmowych malutka_24 nie zazdarszczam czarnego humoru konowałów dzasta czemu Ty nie pognałaś od razu do lekarza, normalnie tylko natłuc w dupsko A ja mam dwa dni wolne na napisanie jakiejś durnej pracy ze statystyki - koszmar jakiś ...... tak mi się nie chce ![]() Poza tym szykuje mi się wypad z małżem na konferencję tym razem na północ Włoch (tam jest znacznie czyściej niż na południu i na Sycylii grrrr) we wrześniu .... tylko tydzień ale to i tak suuper bo nie planowaliśmy wyjazdów w tym roku, ponieważ remont mieszkania zeżarł kasę i na Kubę i na Tajlandię ![]() Jeszcze w listopadzie szykuje nam się wypad na dość egzotyczną konferencję, ![]() ![]() Pochwalę się Wam moimi zakupami z all ..... wklejam fotki - będę cała na luziowo Dzisiaj tyż obleciałam okoliczne lumpki - wydałam 100 zł ale kupiłam sobie: - za***iaszcze jeansy - ciemny granat, niebiodrówki i nie rurki tylko proste klasyki - oczywiście nówki - 5 bluzeczek, cztery bawełnianie marks&spencer i george + jedna lniana - 3 spódniczki w piękne kwiatowe wzory - oczywiście fason i rozmiar zabójczy, taki babciny ![]() Zdjęcia wkleję jak ubrania wyschną. Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-05-12 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej laski
![]() ![]() ![]() Dageciku ![]() Cytat:
Ps. Nie uważacie, że lakarze mają rację, że należą się im podwyżki... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a za drugi wyjazd oczywiście trzymam kciukasy Ok spadam. Do zobaczenia lachonki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór
![]() Dzięki dziewczyny, na Was zawsze mocna liczyć ![]() Z dobrych wieści to wczoraj dostaliśmy zwrot podatku, więc w weekend idę szaleć z siostrą na zakupach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 taa, ja im dam podwyżki ![]()
![]() |
#2887 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Kurczę, czy to znaczy, że ja olałam sprawę z tym śluzem ![]() ![]() ![]() ![]() Czekotubko - bardzo ładne bluzeczki ![]() ![]() ![]() Malutka - normalnie tylko ![]() Gosia - ![]() ![]() ![]() ![]() Dagetku ![]() mooonik - ale prezenty ![]() ![]() idę się ubierać i do pracy, a lenia mam strasznego ![]() miłego dnia dziubki ![]()
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry moje małe
![]() Dzastinka- nic się nie bój:wiem wiem zostanę zlinczowana ale kiedyś kobiety nie miały takiej opieki jak teraz i też rodziły słodkie silne dzieciaki. Owszem jeżeli cos cię zaniepokoi to marsz do lekarza ale uważaj by nie siedzieć tam codziennie. Sciskam mocno i bardzo ostroznie by nie zgnieść brzuszka ![]() Czekoladka super łowy a wyjazdy mmm-taka to ma dobrze ![]() Daget... ty wiesz ![]() Gosia nie martw się-polecicie ![]() Moonik ale Was uszczesliwili ![]() A ja prosze o Wasze wsparcie dla mojej cioci. Upadła i ma zaburzenia równowagi-wczoraj była u 3 lekarzy i ma skierowanie do Szpitala Specjalistycznego w Opolu ![]() ![]()
#2889 |
Zakorzenienie
|
Cześć Słonka
![]() Powiem Wam, że jeśli chodzi o politykę motywacyjną(prezentową czy premiową) u męża to nie jest najgorzej w tym względzie ![]() ![]() Czeko aleś się obkupiła, super ciuszki luziowe ![]() ![]() trzymam po cichu kciuki za ten drugi wyjazd ![]() Gosia udanego wypoczynku ![]() ![]() Malutka podzielam Twoje zdanie co do podwyżek lekarzy. Powiem Wam szczerze, że jak słyszę że lekarze wołają o podwyżkę to mi się coś robi. Przecież każdy z nich ma prywatną praktykę, nie rzadko ciągnie 2 lub 3 etaty. No chyba że to tylko u mnie w miasteczku tak się dzieje. Że lekarz pediatra ma etat na oddziale dziecięcym, jeździ w karetce, i jeszcze jest anestezjologiem, no i do tego ma prywatny gabinet oczywiście. Czyli jak zaczyna pracę w poniedziałek to kończy w czwartek. I najlepsze że czasami ciągnie dyżury po 48 albo i więcej godzin ![]() Daget dobrze że masz bliskich przy sobie teraz ![]() A Twoja kiecka na ten bal, rewelacja !!!!! ![]() Dzastinko tak jak Iza napisała, kiedyś kobiety miały gorzej z dostępem do lekarzy itp. i jakoś sobie radziły. Ale jak się masz martwić i denerwować to przejdź do lekarza. Na pewno jest wszystko dobrze, a nie będziesz się denerwować co akurat nie jest wskazane ![]() Izazusia wiesz, mikrofali na razie nie mam gdzie postawić, nawet w szafie nie mam miejsca, póki co stoi w pudle ![]() ![]() Pomodlę się za ciocię ![]() Miłego dzionka laseczki ![]()
#2890 | |||||
Zakorzenienie
|
czesc dziolszki
![]() znowu was zostawilam na troszke, ale Wercia zaczela raczkowac i wszedzie jej pelno ![]() kupilam nowa spacerowke lzejsza bo ten wozek co mialam to kolos i juz sprzedalam go na all ![]() moj tato mial wczoraj urodziny a impreza w sobote, wyladowal przed wczoraj na pogotowiu i ma jakies migotanie komor-arytmia juz jest po 1 zawale wiec cale szczescie ze teraz to nie byl zawal wizyte u kardiologa ma dopiero za mc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymaj sie jakos ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2891 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też teraz biorę globulki ale zostało mi już tylko 5 ![]() Cytat:
![]() ![]() Dageciku ![]() Malutka ![]() ![]() To udanych weekendowych zakupków. Czekotubko uśmiałam się z Twojego przedstawienia się ![]() ![]() Fajnie masz z małżem, że przy okazji jego pracy możesz sobie pojeździc po świecie ![]() po cichutku kciuki za egzotyczną wyprawę a bluzeczki super, podobają mi się wszystkie Izka fajowa kiecka na komunię chudzinko nasza ![]() Kasico zakupy jak zwykle pierwsza klasa ![]() Izazusia ![]() no i ![]() Katarzinko ![]() ![]() Dzastinko na pewno wszystko jest ok ![]() Czeko21 zdróweczka dla taty |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]() wiecie co?? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co tu takie pustki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
![]()
Żonki znowu wpadam jak odrzutowiec..
To już ostatni wpis dotyczący rad...obiecuję!!!!!!!!! co sądzicie? ![]() ![]() ![]() Nie zwracajcie zbyt wielkiej uwagi na foto w ciemnych butach, tak tylko chciałam zobaczyć jak wyglada, bo buty są koloru elementów sukni, ale za "masywne" do niej. Załącznik 3105090 Załącznik 3105091 Załącznik 3105092 Kupiłam dziś butki i żakiecik do tej "przeklętej" sukienki. Nigdy takiego problemu nie miałam z kupnem dodatków, jak do tego "cosia". ![]() dzastinko współczuję akcji... "uroki" ciąży. ![]() Izuś przesyłam dużo dobrych fluidków dla cioci. ![]() gosieńko nei zamartwiaj sie globulkami, tylko myśl pozytywnie...w końcu niezłe wakacje sie szykują, no tak czy nie? Zazdraszczam...ale tak wiesz w granicach normy... ![]() czeko21 duzo zdrówka dla taty. ![]() czeko79 ale masz fajowo! A zabierzesz nas kiedyś ze soba na te wyprawy? ![]() malutka słuzbę zdrowa to tylko ![]() kasienko napisz co sądzisz ![]() Padam na ryjek... Brat dzownił i sie dopytywał, czy jedziemy do nich w sobotę... ![]() ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-05-13 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudnie ci w nim! ![]() butki nr 2 bynajmniej jak widze na focie pasuja idealnie ![]() bardzo fajnie to wsycko wyglada, tylko dużą kopertówkę bym wziela zamiast tej torebajki, ale jak nie masz to tak tez jest dobrze ![]() pierwsze buciki- ciemne kocham ![]() ![]() mala ilosc bizuterii, kolczyki+ bransoleta raczej- bądź pierscionek ![]() trud jednak sie oplacil, bo fekt super ![]() buzka ![]() Dżastuś- nie martw sie, na pewno wszystko jest dobrze ![]()
![]() |
#2896 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ojj ulżyło, że jakoś to sie trzyma kupy... Żakiecik w osiedlowym sklepiku o nazwie "Reve". Już taka byłam wściekła na siebie, że zostawiłam wszystko na ostatnią chwilę i że juz nei kupie, że nie masz pojęcia... Kolorek butków i żakietu minimalnie sie rózni od tego co jest na sukeince. Zanim kupiłam buty to upatrzyłam żakiet, ale myśle sobie, co ja z tym żakietem zrobię jak nie mam butów. Pochodziłam po sklepach..natrafiłam w końcu na butki i przeszło mi przez myśl, czy też żakiet czasem nie był podobnego koloru, więc pędze spowrotem..i jakby zaczarował ktoś.. trzeba się przyjrzeć, bo delikatuśnie tylko sie różni. Nie mam torebki tylko, ale szwagierka chyba ma torebkę w kolorze butów... ![]() Jeszcze musze zobaczyć biżu...chyba, że złotko tradycyjnie założę. ![]() Aha...i najważniejsze...zamawiam sobie ładną pogodę na niedzielę, bo mam żakiet 3/4... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Normalnie mnie rozłożyło mam katar, gardło i głowa mnie boli ![]() Izazusia ![]() Czeko dużo zdrówka dla taty ![]() Izka sukienka z żakiecikiem ślicznie się prezentuje ![]() ![]()
#2898 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ale dzisiaj pogoda u nas koszmarna
![]() I do teraz leje tak, że koszmar jakiś... Izuś ależ Ty się stroisz na tą komunię ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#2900 | |
Zadomowienie
|
![]()
CZEŚĆ SŁONKA
Cytat:
Właśnie babeczka w tv mówiła, że będzie koszmarna pogoda, bo będzie lać niemiłosiernie... ![]() Ale my dalej zamawiamy? A Ty co zakładasz? A u nas na razie nie pada... ![]() Ja też mam komunie u chrześniaka...nie wiem czy pisałam, chyba nie. ![]() Wyganiajcie mnie jakby tu wracała, bo muszę pisać pracę..no! ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-05-14 o 09:55 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
A ja w radiu słyszałam, że weekend ma być ładniejszy, bo tylko przelotne deszcze. Oby. jasne, że dalej zamawiamy
![]() Ja się nie wysilam - spodnie, ładna bluzeczka i takie cuś (nie wiem jak to nazwać, bo to coś pomiędzy żakietem a bolerkiem, wiązanym z przodu) i będzie. Nie mam kasy, żeby ciuchy kupować a jakoś eleganckich spódnic mi brak, a z sukienek to same weselne, jedna co by się ostatecznie nadała jest czarna, a w czarnej to jakoś głupio iść... A i tak nie mam do niej pasujących jasnych dodatków więc odpada ![]()
#2902 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Akurat na tą sukienkę tak trafiła, a tak to też nigdy się nie wysilałam, zawsze spodnie albo spódniczka i teges.... ![]() dobra uciekam do pracy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowo - weekendowo
![]() Weekend ! jak dla kogo - ja jeszcze jutro od 11 do 5 w robocie... a po zazwyczaj chodzę na basen ale nie wiem czy jutro pójdę, bo mężulo się umówił z kumplem i on przychodzi do nas, to ja pójdę do kumpeli jakiegoś winiacza obalić ![]() W niedzielę idziemy do znajomej na urodziny jej synka - kończy 4 latka i muszę jeszcze jakiś prezent kupić ![]() ![]() Agunia i Izka życzę Wam ślicznej pogody na niedzielę ![]() Izuś super żakiecik i buciki ![]() Nie ma nikogo żeby drina wypić no ![]() HALLO!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Ja sie z Toba napije. A co!!!!
Dziewczyny udanej pogody na komuniach Wam zycze. Szkoda ze nie moge spotkac sie z nasza Izunia w Piasecznie ale coz, moze kiedy indziej los pozwoli. Wlasnie siedze i zabijam czas, dostalam L4 do przyszlej niedzieli i chyba fizia do tego czasu dostane. Na szczescie moj maz nad ranem przyjedzie to chociaz mu sie wtule w ramie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przy drineczku czas szybciej zleci do powrotu mężulka ![]() a z L4 korzystaj i wypocznij ile się da ![]() Ciekawe jak tam Gosieńka dupkę usmażyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Jasne ze moze byc polewaj!!!
Gosia to przynajmniej ma pogode a nie to co my..... Caly dzien pada przeciez to w depresje mozna popasc. Nie wspomne juz o tym, ze cieple ciuchy trzeba bylo znowu z szafy wyciagnac. A u Was tez taka pogoda? No porazka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() ![]() aż dziw, że w piątek wieczór nie ma więcej chętnych na picie ![]() No niestety u nas też pogoda do kitu ![]() Zazdraszczam Gosi słonka i ciepła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ale się dzisiaj wyspałam, Dawid przespał nam calusieńką noc, już dawno tak ładnie nie spał ![]() ![]() Agunia Izka życzę Wam udanych komunii i ślicznej pogody ![]()
#2909 |
Zakorzenienie
|
Dzieki.
Hymmm ciekawe w ktorej czesci Polski jest ponad 20 bo u nas dzis bylo 10 a jutro zapowiadaja cale 5 ![]() Dziewczyny pewnie juz weekenduja. Nie zdziwie sie jak polowa przez to niskie cisnienie i deszcz juz dawno poszla spac. Ja wczoraj polozylam sie z takim bolem glowy, ze biorac druga tabletke przeciwbolowa rece tak mi sie trzesly ze ledwo ja wypilam. Temp ciala spadla mi do 36,4 Super Malutka zes chorobsko przegonila ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-05-14 o 22:36 Powód: bo Malutka napisala |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Malutka oby więcej takich przespanych nocek
![]() i super, że już samopoczucie lepsze - oby tak dalej ![]() Oj to faktycznie pogoda płata figle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.