Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 09:44   #2881
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cześć

Malutka szok nawet nie chcę myśleć ile nerwów się najadłaś. Dobrze, że tak to się skończyło

Dzasta na Twoim miejscu już pewnie była u lekarza, panikara ze mnie straszna Może lepiej się przejdź, uspokoisz się

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

zycze Wam zatem wygranej w Totka

w totka na razie nie wygraliśmy, aleeeeeeeeee mąż dostał wczoraj prezent od firmy - mikrofalówkę i bon upominkowy do Sephory na 250 zł heh szykują się zakupy

Miłego dnia

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:45   #2882
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

w totka na razie nie wygraliśmy, aleeeeeeeeee mąż dostał wczoraj prezent od firmy - mikrofalówkę i bon upominkowy do Sephory na 250 zł heh szykują się zakupy
Takim to dobrze!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 18:53   #2883
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Dziekuje dziewczeta, za wsparcie. Jest mi o tyle trudniej, gdyz moj maz jest w Legionowie a ja w W-chu. Niby nie jestem sama bo mam swoich bliskich ale bardzo brakuje mi tutaj go, a lacze telefoniczne nie zastapi bliskosci.

Dostalam prykaz odpoczywania, wiec siedze i wpatruje sie w monitor, albo dziubie po necie. Nawet z psem nie moge wyjsc bo mama mi zabronila i sama z nia wychodzi. Mezus z pomoca mego brata zakupil mi nowy telefon z ekranem dotykowym i teraz probuje sie nauczyc jego obslugi.

Ale najlepsze jest to ze nasza psina nauczyla sie nowej sztuczki. Wskakuje na pufe stojaca przy oknie i wyglada przez szybe.... O tak...

P.S. Zdjeciami z balu Was nie zaskocze, gdyz wyszly tak samo kiepskie jak okazal sie tamten wieczor, ale wrzucilam kilka do albumu. Sukienka jest przerobiona z kiecki mej tesciowej.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:22   #2884
czekoladka79
Zadomowienie

Daguś jestem myszko z Tobą myślami dobrze, że masz mamę teraz przy sobie

agunia zapomniałam napisać że fajniutkie buciorki sobie śmignęłaś mrrrr

moonik zazdarszczam tych prezenciorów firmowych

malutka_24 nie zazdarszczam czarnego humoru konowałów

dzasta czemu Ty nie pognałaś od razu do lekarza, normalnie tylko natłuc w dupsko

A ja mam dwa dni wolne na napisanie jakiejś durnej pracy ze statystyki - koszmar jakiś ...... tak mi się nie chce

Poza tym szykuje mi się wypad z małżem na konferencję tym razem na północ Włoch (tam jest znacznie czyściej niż na południu i na Sycylii grrrr) we wrześniu .... tylko tydzień ale to i tak suuper bo nie planowaliśmy wyjazdów w tym roku, ponieważ remont mieszkania zeżarł kasę i na Kubę i na Tajlandię

Jeszcze w listopadzie szykuje nam się wypad na dość egzotyczną konferencję, ale miejsce zdradzę dopiero jak małż dostanie dofinansowanie - teraz cicho sza żeby nie zapeszać - trzymajcie kciukasy

Pochwalę się Wam moimi zakupami z all ..... wklejam fotki - będę cała na luziowo

Dzisiaj tyż obleciałam okoliczne lumpki - wydałam 100 zł ale kupiłam sobie:
- za***iaszcze jeansy - ciemny granat, niebiodrówki i nie rurki tylko proste klasyki - oczywiście nówki
- 5 bluzeczek, cztery bawełnianie marks&spencer i george + jedna lniana
- 3 spódniczki w piękne kwiatowe wzory - oczywiście fason i rozmiar zabójczy, taki babciny ale zależało mi na samej tkaninie, żeby sobie uszyć z tego letnie spódniczki, więc w niedzielę mam dzień igły i nitki.
Zdjęcia wkleję jak ubrania wyschną.

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-05-12 o 19:23
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:31   #2885
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej laski Już siedzę na walizach (tak tak, globułki też spakowane)i oczywiście mam wrażenie, że czegoś nie zabrałam. Aaaaa w ogóle to nie wiadomo czy w ogóle wylecimy because of chmura pyłu. Pan z biura powiedział mi, że owszem dzisiaj samoloty poleciały ale jutro...on nic nie może obiecać. Tak więc telepiemy się na lotnicho i ...wola boska

Dageciku

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny co ja dzisiaj przeżyłam!!! mój tato wylądował w szpitalu na kardiologii okazało się, że zupełnie niepotrzebnie, bo jeden lekarz źle opisał badanie, a drugi przestraszył się tego opisanego badania nosz ku... mać z tą służbą zdrowia w zeszłym roku lekarz wykrył mu zawał, którego w ogóle nie miał normalnie do tej pory się trzęsę
OMG - straszne!!!
Ps. Nie uważacie, że lakarze mają rację, że należą się im podwyżki...

Cytat:
aleeeeeeeeee mąż dostał wczoraj prezent od firmy - mikrofalówkę i bon upominkowy do Sephory na 250 zł heh szykują się zakupy
oj, chętnie bym tego posta u siebie w pracy pokazała, że też moi na pomysł takich prezentów nigdy nie wpadają

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Poza tym szykuje mi się wypad z małżem na konferencję tym razem na północ Włoch (tam jest znacznie czyściej niż na południu i na Sycylii grrrr) we wrześniu .... tylko tydzień ale to i tak suuper bo nie planowaliśmy wyjazdów w tym roku, ponieważ remont mieszkania zeżarł kasę i na Kubę i na Tajlandię

Jeszcze w listopadzie szykuje nam się wypad na dość egzotyczną konferencję, ale miejsce zdradzę dopiero jak małż dostanie dofinansowanie - teraz cicho sza żeby nie zapeszać - trzymajcie kciukasy
No, super. Do września jeszcze trochę więc masz na co czekać
a za drugi wyjazd oczywiście trzymam kciukasy

Ok spadam. Do zobaczenia lachonki.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:50   #2886
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór
Dzięki dziewczyny, na Was zawsze mocna liczyć
Z dobrych wieści to wczoraj dostaliśmy zwrot podatku, więc w weekend idę szaleć z siostrą na zakupach

Cytat:
chyba nie muszę pisać, że Ci zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczeta, za wsparcie. Jest mi o tyle trudniej, gdyz moj maz jest w Legionowie a ja w W-chu. Niby nie jestem sama bo mam swoich bliskich ale bardzo brakuje mi tutaj go, a lacze telefoniczne nie zastapi bliskosci
najważniejsze, że nie jesteś teraz sama

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Pochwalę się Wam moimi zakupami z all ..... wklejam fotki - będę cała na luziowo
fajne ciuszki, nieźle się obupiłaś trzymam

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Już siedzę na walizach (tak tak, globułki też spakowane)i oczywiście mam wrażenie, że czegoś nie zabrałam. Aaaaa w ogóle to nie wiadomo czy w ogóle wylecimy because of chmura pyłu. Pan z biura powiedział mi, że owszem dzisiaj samoloty poleciały ale jutro...on nic nie może obiecać. Tak więc telepiemy się na lotnicho i ...wola boska

Ps. Nie uważacie, że lakarze mają rację, że należą się im podwyżki...
ad. 1 udanego wypoczynku
ad. 2 taa, ja im dam podwyżki
Stary 2010-05-13, 07:16   #2887
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej.

Kurczę, czy to znaczy, że ja olałam sprawę z tym śluzem nic do tej pory się nie działo, więc teraz tylko zostało błaganie, żeby wszystko było ok z moją fasolką szczerze powiem, że po Waszych wypowiedziach jeszcze bardziej się denerwuję, ale tylko na siebie

Czekotubko - bardzo ładne bluzeczki no i wiesz za co

Malutka - normalnie tylko tych lekarzy

Gosia - za udaną wycieczkę no i w ogóle za start baw sie dobrze

Dagetku

mooonik - ale prezenty ja też chcę

idę się ubierać i do pracy, a lenia mam strasznego

miłego dnia dziubki

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 08:54   #2888
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry moje małe

Dzastinka- nic się nie bój:wiem wiem zostanę zlinczowana ale kiedyś kobiety nie miały takiej opieki jak teraz i też rodziły słodkie silne dzieciaki. Owszem jeżeli cos cię zaniepokoi to marsz do lekarza ale uważaj by nie siedzieć tam codziennie. Sciskam mocno i bardzo ostroznie by nie zgnieść brzuszka

Czekoladka super łowy a wyjazdy mmm-taka to ma dobrze Przyznaj się-brałaś męża ze względu na te wypady ???

Daget... ty wiesz

Gosia nie martw się-polecicie I wszystko bedzie tak super że zapomnisz o globulkach :P

Moonik ale Was uszczesliwili Mikrofalówkę bym schowała do szafy ale bon... Kogo rozpieścicie???Ciebie czy męzulka??

A ja prosze o Wasze wsparcie dla mojej cioci. Upadła i ma zaburzenia równowagi-wczoraj była u 3 lekarzy i ma skierowanie do Szpitala Specjalistycznego w Opolu We wtorek z męzem ją zawieziemy
Stary 2010-05-13, 09:48   #2889
mooonik
Zakorzenienie

Cześć Słonka

Powiem Wam, że jeśli chodzi o politykę motywacyjną(prezentową czy premiową) u męża to nie jest najgorzej w tym względzie Na święta jakieś paczki, przy okazji długiego weekendu jakiś wyjazd, czy właśnie jak teraz im się kończy rok obrachunkowy to takie prezenty jako podziękowanie za cały rok pracy. No ale coś za coś. Praca do lekkich nie należy, bo cały dzień w trasie, comiesięczne papiery, umowy z merczami, załatwianie wystawek, dbanie o ekspozycję, dobre układy z kierownikami marketów itp

Czeko aleś się obkupiła, super ciuszki luziowe 1 i 4 bluzeczka superowe !! pokaż resztę
trzymam po cichu kciuki za ten drugi wyjazd

Gosia udanego wypoczynku przywieź nam troszkę słońca

Malutka podzielam Twoje zdanie co do podwyżek lekarzy. Powiem Wam szczerze, że jak słyszę że lekarze wołają o podwyżkę to mi się coś robi. Przecież każdy z nich ma prywatną praktykę, nie rzadko ciągnie 2 lub 3 etaty. No chyba że to tylko u mnie w miasteczku tak się dzieje. Że lekarz pediatra ma etat na oddziale dziecięcym, jeździ w karetce, i jeszcze jest anestezjologiem, no i do tego ma prywatny gabinet oczywiście. Czyli jak zaczyna pracę w poniedziałek to kończy w czwartek. I najlepsze że czasami ciągnie dyżury po 48 albo i więcej godzin A skąd wiem- od mamy, która pracuje na dziecięcym i właśnie on jest tam lekarzem. Wiadomo że na początku, zaraz po studiach nie mają tak łatwo,ale z biegiem lat mogą sobie tak ułożyć życie że szok..

Daget dobrze że masz bliskich przy sobie teraz
A Twoja kiecka na ten bal, rewelacja !!!!!

Dzastinko tak jak Iza napisała, kiedyś kobiety miały gorzej z dostępem do lekarzy itp. i jakoś sobie radziły. Ale jak się masz martwić i denerwować to przejdź do lekarza. Na pewno jest wszystko dobrze, a nie będziesz się denerwować co akurat nie jest wskazane

Izazusia wiesz, mikrofali na razie nie mam gdzie postawić, nawet w szafie nie mam miejsca, póki co stoi w pudle A bonem się chyba podzielimy jakoś z mężem
Pomodlę się za ciocię

Miłego dzionka laseczki

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 13:09   #2890
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc dziolszki

znowu was zostawilam na troszke, ale Wercia zaczela raczkowac i wszedzie jej pelnozabkow nowych narazie nia ma
kupilam nowa spacerowke lzejsza bo ten wozek co mialam to kolos i juz sprzedalam go na all

moj tato mial wczoraj urodziny a impreza w sobote, wyladowal przed wczoraj na pogotowiu i ma jakies migotanie komor-arytmia
juz jest po 1 zawale wiec cale szczescie ze teraz to nie byl zawal
wizyte u kardiologa ma dopiero za mctakie kolejki

Cytat:
Witajcie ....

ja tak tylko na chwilke....

Bal... no coz... rozpoczal sie super.... a skonczyl sie dla nas o 22 jak w lazience zauwazylam ze krwawie. Dzis wyszlam ze szpitala.... I nie mam dla was dobrych wiesci.

Szczescie w nieszcześciu ze po operacji dostalam zastrzyk z immunoglobuliny anty-Rh bo okazalo sie ze mamy konflikt serologiczny.

Przepraszam ze was zasmucialam
przykro mi bardzo
trzymaj sie jakos

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

ja dziś rano przeżyłam chwilę strachu jakiś taki brązowy śluz pojawił mi się na papierze ze skrzepkami krwi wystraszyłam się bardzo, ale stwierdziłam, że skoro to nie jest żywo czerwona krew to nie będę panikować, w ciągu dnia było już wszystko ok, więc może to taki jednorazowy incydent ale jeśli się powtórzy to lecę do gina
lepiej idz do gina bo po co czekac w stresie co bedzie
Cytat:
Hej
Boże dziewczyny co ja dzisiaj przeżyłam!!! mój tato wylądował w szpitalu na kardiologii okazało się, że zupełnie niepotrzebnie, bo jeden lekarz źle opisał badanie, a drugi przestraszył się tego opisanego badania nosz ku... mać z tą służbą zdrowia w zeszłym roku lekarz wykrył mu zawał, którego w ogóle nie miał normalnie do tej pory się trzęsę
o kurcze niezle was nastraszyli

Cytat:

Miłego dnia
fajny prezent

Cytat:
Dobry Wieczór
Dzięki dziewczyny, na Was zawsze mocna liczyć
Z dobrych wieści to wczoraj dostaliśmy zwrot podatku, więc w weekend idę szaleć z siostrą na zakupach

a ja nadal czekam na zwrot

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:44   #2891
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej! Jestem w...iona na maxa, dzisiaj byłam u gina i wynik jest taki, że globułki i jakieś tam prochy jadą ze mną na wakacje Nawet mi się gadać o tym już nie chce, chyba będę czymś rzucać!!!!! Szykują mi się wakacje o suchym pysku
mam nadzieję, że mimo to wakacje będą niezapomniane przywieź dużo fotek
ja też teraz biorę globulki ale zostało mi już tylko 5

Cytat:
super dobrze mężulek ma w pracy

Dageciku strasznie mi przykro

Malutka najważniejsze, że z tatą ok a służba zdrowia
To udanych weekendowych zakupków.

Czekotubko uśmiałam się z Twojego przedstawienia się musisz częściej do nas wpadac bo od razu każdemu się humorek poprawia
Fajnie masz z małżem, że przy okazji jego pracy możesz sobie pojeździc po świecie
po cichutku kciuki za egzotyczną wyprawę
a bluzeczki super, podobają mi się wszystkie

Izka fajowa kiecka na komunię chudzinko nasza

Kasico zakupy jak zwykle pierwsza klasa

Izazusia za piątki dla męża - mądra głowa
no i za ciocię

Katarzinko miło, że się pokazałaś
za doktorat i więcej wolnego czasu

Dzastinko na pewno wszystko jest ok

Czeko21 zdróweczka dla taty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 17:55   #2892
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzastinka- nic się nie bój:wiem wiem zostanę zlinczowana ale kiedyś kobiety nie miały takiej opieki jak teraz i też rodziły słodkie silne dzieciaki. Owszem jeżeli cos cię zaniepokoi to marsz do lekarza ale uważaj by nie siedzieć tam codziennie. Sciskam mocno i bardzo ostroznie by nie zgnieść brzuszka

A ja prosze o Wasze wsparcie dla mojej cioci. Upadła i ma zaburzenia równowagi-wczoraj była u 3 lekarzy i ma skierowanie do Szpitala Specjalistycznego w Opolu We wtorek z męzem ją zawieziemy
ad1. podoba mi się Twoje podejście... nie można dać się zwariować tak się pocieszam... brzuch mnie nie boli, dalej jest mi niedobrze, więc oby wszystko było dobrze

ad2. za ciocię i jej szybki powrót do zdrowia

wiecie co?? dzisiaj wybiegałam ze sklepu z reklamówką przy buzi, bo miałam pierwsze mówię Wam jaki obciach

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:17   #2893
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ad1. podoba mi się Twoje podejście... nie można dać się zwariować tak się pocieszam... brzuch mnie nie boli, dalej jest mi niedobrze, więc oby wszystko było dobrze

wiecie co?? dzisiaj wybiegałam ze sklepu z reklamówką przy buzi, bo miałam pierwsze mówię Wam jaki obciach
na pewno będzie dobrze
bidulka, oby jak najmniej takich sytuacji, nie masz się czego wstydzic toż to normalne w Twoim stanie

a co tu takie pustki??
Stary 2010-05-13, 20:56   #2894
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Żonki znowu wpadam jak odrzutowiec..
To już ostatni wpis dotyczący rad...obiecuję!!!!!!!!!

co sądzicie?
Nie zwracajcie zbyt wielkiej uwagi na foto w ciemnych butach, tak tylko chciałam zobaczyć jak wyglada, bo buty są koloru elementów sukni, ale za "masywne" do niej.
Załącznik 3105090
Załącznik 3105091
Załącznik 3105092

Kupiłam dziś butki i żakiecik do tej "przeklętej" sukienki. Nigdy takiego problemu nie miałam z kupnem dodatków, jak do tego "cosia".

dzastinko współczuję akcji... "uroki" ciąży. I nie martw się...to Ty masz zdecydować kiedy potrzebujesz wizyty..nie ma co popadać w obłed.
Izuś przesyłam dużo dobrych fluidków dla cioci.
gosieńko nei zamartwiaj sie globulkami, tylko myśl pozytywnie...w końcu niezłe wakacje sie szykują, no tak czy nie? Zazdraszczam...ale tak wiesz w granicach normy...I życzę extra wyszalenia!! o!
czeko21 duzo zdrówka dla taty.
czeko79 ale masz fajowo! A zabierzesz nas kiedyś ze soba na te wyprawy?
malutka słuzbę zdrowa to tylko
kasienko napisz co sądzisz

Padam na ryjek...
Brat dzownił i sie dopytywał, czy jedziemy do nich w sobotę... Cheba sie stęsknił...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-05-13 o 21:48
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:12   #2895
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Żonki znowu wpadam jak odrzutowiec..
To już ostatni wpis dotyczący rad...obiecuję!!!!!!!!!

co sądzicie?
Nie zwracajcie zbyt wielkiej uwagi na foto w ciemnych butach, tak tylko chciałam zobaczyć jak wyglada, bo buty są koloru elementów sukni, ale za "masywne" do niej.
Załącznik 3105090
Załącznik 3105091
Załącznik 3105092

Kupiłam dziś butki i żakiecik do tej "przeklętej" sukienki. Nigdy takiego problemu nie miałam z kupnem dodatków, jak do tego "cosia".

dzastinko współczuję akcji... "uroki" ciąży. I nie martw się...to Ty masz zdecydować kiedy potrzebujesz wizyty..nie ma co popadać w obłed.
Izuś przesyłam dużo dobrych fluidków dla cioci.
gosieńko nei zamartwiaj sie globulkami, tylko myśl pozytywnie...w końcu niezłe wakacje sie szykują, no tak czy nie? Zazdraszczam...ale tak wiesz w granicach normy...I życzę extra wyszalenia!! o!
czeko21 duzo zdrówka dla taty.
czeko79 ale masz fajowo! A zabierzesz nas kiedyś ze soba na te wyprawy?
malutka słuzbę zdrowa to tylko
kasienko napisz co sądzisz

Padam na ryjek...
Brat dzownił i sie dopytywał, czy jedziemy do nich w sobotę... Cheba sie stęsknił...
myszka gdzie kupilas zakiet?
cudnie ci w nim!
butki nr 2 bynajmniej jak widze na focie pasuja idealnie
bardzo fajnie to wsycko wyglada, tylko dużą kopertówkę bym wziela zamiast tej torebajki, ale jak nie masz to tak tez jest dobrze
pierwsze buciki- ciemne kocham i kce je- ale tu niebardzo pasuja
mala ilosc bizuterii, kolczyki+ bransoleta raczej- bądź pierscionek
trud jednak sie oplacil, bo fekt super
buzka

Dżastuś- nie martw sie, na pewno wszystko jest dobrze

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:32   #2896
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
myszka gdzie kupilas zakiet?
cudnie ci w nim!
butki nr 2 bynajmniej jak widze na focie pasuja idealnie
bardzo fajnie to wsycko wyglada, tylko dużą kopertówkę bym wziela zamiast tej torebajki, ale jak nie masz to tak tez jest dobrze
pierwsze buciki- ciemne kocham i kce je- ale tu niebardzo pasuja
mala ilosc bizuterii, kolczyki+ bransoleta raczej- bądź pierscionek
trud jednak sie oplacil, bo fekt super
buzka
Dzięki Słońce...:cmo k:
Ojj ulżyło, że jakoś to sie trzyma kupy...
Żakiecik w osiedlowym sklepiku o nazwie "Reve".
Już taka byłam wściekła na siebie, że zostawiłam wszystko na ostatnią chwilę i że juz nei kupie, że nie masz pojęcia...
Kolorek butków i żakietu minimalnie sie rózni od tego co jest na sukeince. Zanim kupiłam buty to upatrzyłam żakiet, ale myśle sobie, co ja z tym żakietem zrobię jak nie mam butów. Pochodziłam po sklepach..natrafiłam w końcu na butki i przeszło mi przez myśl, czy też żakiet czasem nie był podobnego koloru, więc pędze spowrotem..i jakby zaczarował ktoś.. trzeba się przyjrzeć, bo delikatuśnie tylko sie różni.
Nie mam torebki tylko, ale szwagierka chyba ma torebkę w kolorze butów...
Jeszcze musze zobaczyć biżu...chyba, że złotko tradycyjnie założę.

Aha...i najważniejsze...zamawiam sobie ładną pogodę na niedzielę, bo mam żakiet 3/4... A jak będzie padać, to mnie zabijcie...bo moja skórka to jakoś nie bardzo podkreśla styl sukienki.
Stary 2010-05-13, 22:05   #2897
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Normalnie mnie rozłożyło mam katar, gardło i głowa mnie boli muszę jeszcze tylko jutro wytrzymać w pracy i mam 3 dni wolnego to się podkuruję

Izazusia
za ciocię

Czeko
dużo zdrówka dla taty

Izka
sukienka z żakiecikiem ślicznie się prezentuje tylko nie pasuje mi ta torebka
Stary 2010-05-13, 22:32   #2898
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Normalnie mnie rozłożyło mam katar, gardło i głowa mnie boli muszę jeszcze tylko jutro wytrzymać w pracy i mam 3 dni wolnego to się podkuruję

Izka
sukienka z żakiecikiem ślicznie się prezentuje tylko nie pasuje mi ta torebka
malutka dziękuję, torebki nie miałam zamiaru zakładać...to tylko tak do butków, ale i tak do sukienki nie teges.
Zdrówka...
Stary 2010-05-14, 07:08   #2899
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ale dzisiaj pogoda u nas koszmarna Wstałam rano żeby wyjść z psem i nie padało, jak wychodziłam z domu też nie, na klatce minęłam sąsiadkę, a ta mówi, że właśnie zaczęło padać. Wróciłam się po parasol, wyszłam, było nawet znośnie, nawet na chwilę przestało padać. A w pewnym momencie jak się burza rozpętała, to niemal biegłam z psem do domu... Obudziłam męża wcześniej i poprosiłam, żeby mnie podwiózł do pracy
I do teraz leje tak, że koszmar jakiś...

Izuś ależ Ty się stroisz na tą komunię Mnie też czeka komunia (chrześniaka) w niedziele i też zamawiam dobrą pogodę! Może jak dwie naraz będziemy zamawiać to się uda

Miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 09:47   #2900
izka19855
Zadomowienie

CZĆ SŁONKA
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ale dzisiaj pogoda u nas koszmarna Wstałam rano żeby wyjść z psem i nie padało, jak wychodziłam z domu też nie, na klatce minęłam sąsiadkę, a ta mówi, że właśnie zaczęło padać. Wróciłam się po parasol, wyszłam, było nawet znośnie, nawet na chwilę przestało padać. A w pewnym momencie jak się burza rozpętała, to niemal biegłam z psem do domu... Obudziłam męża wcześniej i poprosiłam, żeby mnie podwiózł do pracy
I do teraz leje tak, że koszmar jakiś...

Izuś ależ Ty się stroisz na tą komunię Mnie też czeka komunia (chrześniaka) w niedziele i też zamawiam dobrą pogodę! Może jak dwie naraz będziemy zamawiać to się uda
aguniu pierwsza moja myśl to była taka, że chcę jakiś zestaw ,spódnica i żakiet...a potem natchnęłam się na tą sukienkę no i zaczęła sie akcja "dramat".
Właśnie babeczka w tv mówiła, że będzie koszmarna pogoda, bo będzie lać niemiłosiernie...
Ale my dalej zamawiamy?
A Ty co zakładasz?
A u nas na razie nie pada...
Ja też mam komunie u chrześniaka...nie wiem czy pisałam, chyba nie.
Wyganiajcie mnie jakby tu wracała, bo muszę pisać pracę..no!

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-05-14 o 09:55 Powód: dopisek
Stary 2010-05-14, 09:54   #2901
agunia82
Zakorzenienie

A ja w radiu słyszałam, że weekend ma być ładniejszy, bo tylko przelotne deszcze. Oby. jasne, że dalej zamawiamy

Ja się nie wysilam - spodnie, ładna bluzeczka i takie cuś (nie wiem jak to nazwać, bo to coś pomiędzy żakietem a bolerkiem, wiązanym z przodu) i będzie. Nie mam kasy, żeby ciuchy kupować a jakoś eleganckich spódnic mi brak, a z sukienek to same weselne, jedna co by się ostatecznie nadała jest czarna, a w czarnej to jakoś głupio iść... A i tak nie mam do niej pasujących jasnych dodatków więc odpada

Stary 2010-05-14, 10:25   #2902
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A ja w radiu słyszałam, że weekend ma być ładniejszy, bo tylko przelotne deszcze. Oby. jasne, że dalej zamawiamy

Ja się nie wysilam - spodnie, ładna bluzeczka i takie cuś (nie wiem jak to nazwać, bo to coś pomiędzy żakietem a bolerkiem, wiązanym z przodu) i będzie. Nie mam kasy, żeby ciuchy kupować a jakoś eleganckich spódnic mi brak, a z sukienek to same weselne, jedna co by się ostatecznie nadała jest czarna, a w czarnej to jakoś głupio iść... A i tak nie mam do niej pasujących jasnych dodatków więc odpada
To ja już wolę tą pogodę z radia...
Akurat na tą sukienkę tak trafiła, a tak to też nigdy się nie wysilałam, zawsze spodnie albo spódniczka i teges....

dobra uciekam do pracy!
Stary 2010-05-14, 21:44   #2903
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wieczorowo - weekendowo
Weekend ! jak dla kogo - ja jeszcze jutro od 11 do 5 w robocie... a po zazwyczaj chodzę na basen ale nie wiem czy jutro pójdę, bo mężulo się umówił z kumplem i on przychodzi do nas, to ja pójdę do kumpeli jakiegoś winiacza obalić
W niedzielę idziemy do znajomej na urodziny jej synka - kończy 4 latka i muszę jeszcze jakiś prezent kupić nie wiem zabardzo co, bo nie miałam okazji wcześniej być na takich urodzinach... jakiś samochód mu wezmę pewnie i tyle

Agunia i Izka życzę Wam ślicznej pogody na niedzielę

Izuś super żakiecik i buciki

Nie ma nikogo żeby drina wypić no
HALLO!!!!!!!!!!
Stary 2010-05-14, 22:06   #2904
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Nie ma nikogo żeby drina wypić no
HALLO!!!!!!!!!!
Ja sie z Toba napije. A co!!!!

Dziewczyny udanej pogody na komuniach Wam zycze. Szkoda ze nie moge spotkac sie z nasza Izunia w Piasecznie ale coz, moze kiedy indziej los pozwoli.

Wlasnie siedze i zabijam czas, dostalam L4 do przyszlej niedzieli i chyba fizia do tego czasu dostane. Na szczescie moj maz nad ranem przyjedzie to chociaz mu sie wtule w ramie.
Stary 2010-05-14, 22:14   #2905
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie z Toba napije. A co!!!!

Wlasnie siedze i zabijam czas, dostalam L4 do przyszlej niedzieli i chyba fizia do tego czasu dostane. Na szczescie moj maz nad ranem przyjedzie to chociaz mu sie wtule w ramie.
O to super polewam żubróweczkę z sokiem jabłkowym może być??

Przy drineczku czas szybciej zleci do powrotu mężulka
a z L4 korzystaj i wypocznij ile się da

Ciekawe jak tam Gosieńka dupkę usmażyła
Stary 2010-05-14, 22:18   #2906
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Jasne ze moze byc polewaj!!!

Gosia to przynajmniej ma pogode a nie to co my..... Caly dzien pada przeciez to w depresje mozna popasc. Nie wspomne juz o tym, ze cieple ciuchy trzeba bylo znowu z szafy wyciagnac.

A u Was tez taka pogoda? No porazka....
Stary 2010-05-14, 22:29   #2907
paulinaizabela
Zakorzenienie

Proszę bardzo leci do Ciebie drineczek
aż dziw, że w piątek wieczór nie ma więcej chętnych na picie

No niestety u nas też pogoda do kitu pada ostatnio prawie codziennie i zimno bo tak ok 12-14 stopni... w Polsce przynajmniej ponad 20 jest...

Zazdraszczam Gosi słonka i ciepła
Stary 2010-05-14, 22:31   #2908
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Ale się dzisiaj wyspałam, Dawid przespał nam calusieńką noc, już dawno tak ładnie nie spał ja naszpikowałam się lekami, po 23 poszłam spać, wstałam o 6 wyspana i nawet ciut lepiej się czuję

Agunia Izka
życzę Wam udanych komunii i ślicznej pogody
Stary 2010-05-14, 22:33   #2909
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Dzieki.

Hymmm ciekawe w ktorej czesci Polski jest ponad 20 bo u nas dzis bylo 10 a jutro zapowiadaja cale 5 . Nic tylko sie opalac... Brrryyy

Dziewczyny pewnie juz weekenduja. Nie zdziwie sie jak polowa przez to niskie cisnienie i deszcz juz dawno poszla spac. Ja wczoraj polozylam sie z takim bolem glowy, ze biorac druga tabletke przeciwbolowa rece tak mi sie trzesly ze ledwo ja wypilam. Temp ciala spadla mi do 36,4

Super Malutka zes chorobsko przegonila

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-05-14 o 22:36 Powód: bo Malutka napisala
Stary 2010-05-14, 22:43   #2910
paulinaizabela
Zakorzenienie

Malutka oby więcej takich przespanych nocek
i super, że już samopoczucie lepsze - oby tak dalej

Oj to faktycznie pogoda płata figle a nieraz w maju to już tak upalnie jest i słonecznie... ciekawe jakie lato będzie w tym roku..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości