|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę- mam cel. Wspólne odchudzanie dlaa załamanych swoją wagą.
Gosia
![]() ja ściagam filmy z eMule, nie ze stronek mamy neostrade 2mb i filmy sciagaja sie rowniez szybko, oczywiscie w zaleznosci od ilosci zrodeł, ale od 30 min minimun, w weekend jak komp właczony to nawet z 10 -15 filmów sciagam ![]() ale głównie w lektorem, bo nie chce mi sie czytac, a jak nowosci to mamy program lektor, który czyta ja pobieram glownie te ktore sa na stronie osloskopu lub emule, gotowe linki sie wkleja do emule pach pach i sie sciaga ![]() wiec do kina malo chodzimy, bo wole w domciu ![]() to dobrze,ze z Twoim sie jednak układa mi sie gotuje obiadek.. brazowy ryż, gotowane udko, marchewk, seler, zielona fasolka
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po obiadku. Zrobiłam sobie kopytka z warzywkami na patelnię. I powiem Wam, że warzywka przestały mi smakować... już nie wiem co mam jeść
a kopytka to przecież nie dietowe jedzenie, bo sam węgiel. Zostało mi jeszcze 0,5 opakowania kopytek, więc chyba jutro też je zjem bo żal wyrzucać. Może kupię pieczarki? ehh, totalby brak pomysłów. Może na kolacyjkę bedzie ogórkowa... sama nie wiem, na nic nie mam ochoty (rzecz jasna oprócz niezdrowych potraw..)Dzisiaj mężulek do mnie :- Może zrobimy sobie blok czekoladowy!? -Ale ja nie jem... - To mi zrobisz Nie ma to jak wspólne kucharzenie ![]() Waga pewnie u mnie ani drgnie, uznałam że zważę się dopiero 1 kwietnia by się nie stresować tym że stoi i stoi.. już 2 miesiąc... ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Gosiaczek-tak tak, pisałam o Colon C. Dzięki za info, właśnie też zamówiłam
|
|
#2883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze podczas tycia, odchudzania nie zmieniały wielkości, a teraz o 2 cm się powiększyły. POdczas gdy inne wymiary zmalały 2-5 cm, zależy co. Chociaż i tak duże nie są
|
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja laseczki lece teraz spac przed nocka, musze troszke odpoczac, a juz mi sie zasypiało przed tv
![]() niuniulka a podaj przepis na blok czekoladowy i ja zrobie mojemu mężusiowi, on tak lubi słodycze ja na podwieczorek sałatka z kiwi, banana i tartego jabłka
|
|
|
#2885 |
|
Rozeznanie
|
Niestety byly na zjezdzie grzechy ;P I to spooree
Ale od jutra zaczynam "od nowa"
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Folti, ja kiedyś chyba z tej stronki brałam: http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...1525,9495.html
Jak sobie pomyślę, jak ten blok smakowałby z nerkowcami... aż ślinka cieknie ![]() Coś mnie brzuszek pobolewa.. może jak zjem ogórkowej to będzie lepiej
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
niuniulka ale to extra wygląda, suuuper
chyba zrobie męzowi w tygodni albo na nastepny weekend ![]() teraz lece ogladac GOTOWE NA WSZYSTKO i bede se do roboty szykowac... spałam przed nocka 3,5 h wstaje a tu śniegu do kolan ![]() masakra jakas.. ale na plusie to pewnie zaraz stopnieeje milego wieczoru laski
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
No, ten blok jest mega wspaniały
Ja oglądam TzG Miłego wieczorku!
|
|
#2889 |
|
Rozeznanie
|
Planowane jedzonko na jutro
9:00 mleko, platki, zielona herbata 12:00 salatka grecka 15:00 zupka, zielona herbata 18:00 jajecznica to tak w skrocie, ale pewnie beda jakies dodatki, pomidorek, kiwi, jablko, itp
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Amfa, ja myślałam że Ty więcej jesz
Plany na jutro: Ś: owsianka O: troszkę kopytek z pieczarkami P: 2 jabłuszka K: wiejski z ogórkiem i rzodkiewką I byle nic więcej
|
|
#2891 | ||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam po pracy - to mamy powrót zimy
masakra jakaś ![]() jak to zwykle bywa na nockach miedzy 3 a 5 miałam mega kryzys i chciało mi się spać ale jakos dotrwałam do rana. Teraz spac wstane pewnie ok 14 ![]() O: brazowy ryż, 2 gotowane pałki z kurczaka, seler, brokuł, zielona fasolka P: jabłko, kiwi K: jogurt DIAT + słonecznik + otreby K2: serek wiejski z rzodkiewkami miłego dnia laseczki
|
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
foltynka ty chyba chcesz dobić do 50kg.. ;p jesz mało....
niuniulka1989 ten colon c dla mnie z wyglądu i w smaku nie różni się niczym innym od ziół ispagul serio! nie kupuj całego opakowania... najpierw wypróbuj ispagul 12zł ja zapłaciłam a colon c 30zl w sumie...ja coś się źle czuję ;/ wczoraj coś tu nie mogłam się zalogować!;/ gardło mnie boli głowa ;/ iczuję jak bym miałabyć chora ... na śniadanko za pół godz.. będą płatki z mlekiem.o,5%.
|
|
|
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
U mnie już powiało wiosną teraz 7 stopni o słońce Weekend minął mi pracująco i nic nie wypoczęłam ale wczoraj poszłam spać o 22 więc nie jest zle :P Dziś na śniadanko owsianka z zarodkami i otrębami . 2 śnaidanko : biały serek zero procent i jabłko Obiad : sałatka z surimi Podwieczorek : pomarańczo i serek zero procent Kolacja : pierś z kurczaka z warzywami Pomiędzy kolacją a podwieczorkiem trening 1,5 godz na siłce i pewnie wezmę sobie odżywkę białkową . Folti trochę malutko jesz jak na U wydaje mi się że twoje jadłospisy są bardziej na R .Chyba nie chcesz schudnąć jeszcze ?Wiesz to potem jest taka pułapka pamiętam to sprzed około 8 lat .Jeszcze ciut ,jeszcze kilo.A potem to patrząć na siebie w dżinsach mówiłam sobie przed lustrem że będzie super jak będą mi zjeżdżać z pupy.Jak zjeżdżały to potem były inne spodnie czy bluzka do zjazdu.I aż do 40 paru kilo.......Bez biustu ,bez pupy nie byłam nic a nic sexi Miłego dnia kobietki
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
dodałam dzis pare pare wieszakow
ale wg ocen moje ostatnie zakupy w szperaku nie byly chyba trafione
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
Amfa lecę oglądać Twoje wieszaki i powiem Ci czy dobry zakup
Potem tez coś wstawię
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
a ja wlasnie zerwalam z moim Krzysiem
sama nie wiem czy dobrze zrobilam.. ale jak mamy byc razem to bedziemy.. eh...
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Amfa - ze sie pozwole wtracic - dodaj do swojego jadlospisu wiecej NNKT troszke mi ich u Ciebie brakuje. Polecam olej z orzechow wloskich - do warzyw na obiadek rewelka nie trzeba juz niczym doprawiac. Albo olej lniany ( oliwa jakos jest bezsmakowa).
+ pestki z dyni, pestki slonecznika
|
#2898 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej laski
ogólnie to jak mam nocki to zawsze tyle jem, bo po pracy śpie 7-14 a pózniej od 16-20 wiec nie ma kiedy jesc, albo po prostu nie jestem głodna, a nie chce jesc na siłę nie lubie sie zmuszać..jak chodziłam na rano i wstalam o 4 to wtedy jadłam 6 posiłków ale w związku z tym, że dzis wstalam o 12 bo nie moglam spac i wczesniej zjadlam obiad to dodam jeszcze dzis jeden posiłek nerkowce i migdały - moje ulubione ![]() Tala bedzie dobrze ![]() Maddalena.. ale mi starczy to co mam, tyle, ze poki nie wyjde z diety to jeszcze cos tam zleci. Wiem co to pułapka, bo kiedyś dawnooo temu byłam jej bliska. Naprawde laski nie martwcie sie tak, bo chyb naprawde stąd zniknę ![]() Amfa i ja obejrze Twoje wieszaki ja sie wybieram za tydzien na mega wielkie zakupy - trzeba stracic troche kaski wiosna czeka
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-15 o 13:50 |
||
|
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz dłuższy czas mam zastój wagowy i strasznie mnie to wkurza. Tym bardziej, że byłam grzeczna: dietkowałam i ćwiczyłam.
Tala, trzymaj się, co ma być to będzie Folti, nie chudnij wiecej bo nam znikniesz i co my bez Ciebie zrobimy? Maddalenko, podziwiam Twoją energię
Edytowane przez morrigan1986 Czas edycji: 2010-03-15 o 13:45 |
|
|
|
#2900 | ||
|
Zakorzenienie
|
morrigan trzymaj się
![]() Ale masakryczna pogoda, coś ta wiosna nie chce nadejść ![]() zawsze jak mam nocki i musze iść pieszo taki kawał to mi pada i zawiewa ale w końcu sama wybrałam te piesze spacery, a mogłabym jezdzić do pracy tiitiit
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Na śniadanko zjadłam sobie ryż 'słodka chwila", na obiadek było parę kopytek, pieczarki z 2 łyżkami śmietany i przyprawa. Na kolacyjkę chyba będą 2 jabłuszka, w miedzyczasie trochę ziemnych (udało się kupić niesolone). No nie wiem, czy nie za dużo kcal na dziś... nigdy nie nauczę się układać jadłospisów Na jutrzejszy obiadek mam brązowy makaron- orkiszowy. Będzie chyba z naturalnym homogenizowanym i brukselkami.
|
|
#2902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Folti nie uciekaj stąd tylko czasami pomyśl czy nie mamy racji martwiąc się o Ciebie ? Ściskam Cię Morrigan nakręcona czuję się lepiej a energiczna jestem od urodzenia.Podobno na kilka chwil przed wyjściem na świat na sali porodowej gnębiłam kopniakami moją mamę i byłam tak ruchliwa że pół szpitala zleciało się oglądać co wyprawiam.Mam starszą siostrę bardzo spokojną którą zawsze okładałam ,bo wtedy coś się działo ![]() Ponoć miałam być chłopcem ale ...... w mojej rodzinie sa same dziewczynki i siusiaków nie ma w planach Bożych ![]() Amfa trochę skrytykowałam Twoje białe spodnie ale chyba się nie gniewasz .Masz ładną figurę a te spodnie Cię kompletnie "nie ubierają "
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
niuniulka nie jest źle
poczytaj tu przykładowe jadlospisy albo poszukaj w necie, co z czym łaczyc ![]() widzisz ja sama wymyslam i ciągle mnie krytykują ale mam to w d.upie ![]() podwieczorek zjedzony, pokręce się jeszcze troszke i pójde spać przed nocką. A pozniej spacerkiem do pracy w śniegu i deszczu ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Maddalena masz buziaki i nic wiecej ![]() co do tych spodni Amfy - hmmm bardziej by Ci pasowały rurki niż poszerzane
|
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Maddalena pewnie, ze sie nie gniewam
cenie sobie u ludzi szczerosc i to bardzo a wiem, ze moi znajomi nie powiedza mi nic szczerze bo nie chca przykrosci zrobic
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Amfa, ja też bym sobie na rurki przerobiła. Zajrzyj na wątek z przeróbkami na modowym, tam dziewczyny piszą jak przerabiają spodnie na rurki
![]() Tala- głowa do góry, pamiętaj że stresy skłaniają do jedzenia, a tego nie chcemy jak napisałaś- jak macie razem być to będziecie, potrzeba Wam czasu
|
|
#2906 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie przerobie je za waszymi radami
mi sie podobaja te spodnie, choc nie wiem, czy bym je kupila, gdybym miala inne pasujace niestety tylko one byly dobre, a ja nie wiem w czym chodzic juz Wstawilam zdjecie mojego aktualnego zdjecia figury ;P Zaraz wysle wam link ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1268670891 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1268671048
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
Tala :* głowa do góry... !!
jak się kochacie jakoś się pogodzicie i zejdziecie ;* a wiem jak facet potrafi doprowadzić do szału!!!;]mój dzisiaj był wpadł na filmik pojechał i dobrze co za dużo nie zdrowo! czekamy na wiosne..on poleci do kolegów.. w piłe..pokopać zrzucić brzucha.. nawet nie sądziałam że starsi po 20 też im się chce na boiskach ganiać..gdzieś przy jakiś szkołach.. ..pasuje.. ja zajmę się sobą znowu będę śmigać rowerkiem a teraz z psiakiem na spacerki aj.. wiosny!!! ![]() u mnie dzisiaj hmm tako waga 78,8 dziisiajjj mleko0,5%171.6 kcal - 2 szkl + płatki kukurydziane...181.5 kcal 10 łyzek serek bakuś 125 kcaldwa gołąbki jeden mały drugi duży w sosie pom. myślę że około 400kcal.. najwięcej... hm.. ;] 2 mandarynki 84kcal na oko w zaokrągleniu wszystko ![]() 962,1 kcaljak narazie póki co nie dokucza głód... wiadomo coś tam w ciągu dnia się spaliło kcal ) jakoś niewiele za chwilkę idę na spacerek z psiakiem ale krótki...bo coś mnie gardziełko boli.. głowa.. jak zgłodnieje...to diet...ale......postaram się niee!
|
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
aach dzieki kobitki moje
![]() tylko, ze on jest taki nieodpowiedzialny... Taki malo zaradny... jakos nie widze przyszlosci z nim..
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
amfa333 foto nieźle... różnica jest widoczna i to bardzo bardzo.....
![]() ![]() ![]() ![]() też bym chciała mieć szczuplejsze uda i w ogóle....echś... jeszcze 16 dni do końca miesiąca... musi być bez grzeszków.. ciekawe ile waga pokaże fajnie by było 76,5 marzenie! czyli -2,3 kg pracuję pracuję nad tym )))
|
|
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Amfa widać mega różnice
suuuuper ![]() Gosia idziesz w dobrym kierunku, coraz mniej - oby tak dalej kobieto! ![]() Zbieram sie do pracy. Oby jakoś w miare spokojnie mi ta nocka minęła udanego wieczorka kochane
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

mamy neostrade 2mb i filmy sciagaja sie rowniez szybko, oczywiscie w zaleznosci od ilosci zrodeł, ale od 30 min minimun, w weekend jak komp właczony to nawet z 10 -15 filmów sciagam 

a kopytka to przecież nie dietowe jedzenie, bo sam węgiel. Zostało mi jeszcze 0,5 opakowania kopytek, więc chyba jutro też je zjem bo żal wyrzucać. Może kupię pieczarki? ehh, totalby brak pomysłów. Może na kolacyjkę bedzie ogórkowa... sama nie wiem, na nic nie mam ochoty 
Ale od jutra zaczynam "od nowa"

ale jakos dotrwałam do rana. Teraz spac wstane pewnie ok 14 
ale wg ocen moje ostatnie zakupy w szperaku nie byly chyba trafione