Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 20:39   #2881
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
mehja chyba żartujesz????????!!!!!!!! On tak powiedział Twojemu mężowi?? Że jak chcecie, to Wam wynajmie to mieszkanie?? Ciekawe, ciekawe.....?? A może cos jeszcze o nim wspomniał?? A sprzedać nie chciał

Qdlatek kiepska sprawa. Eh....... nie ma szans bys została tam na umowę??

niema zadnych. juz od wczoraj maja nowa stazystke. bo po co placic jak urzad pracy moze to robic...
kazdy oszczedza jak moze. tylko kurcze czemu moim kosztem i dzieciakow....np dzis jeden chlopiec powiedzial ze wprowadzi nowy zakaz w domu. wiec pytam jaki. a on ze zakaz chodzenia do przedszkola od czwartku bo juz pani iloneczki nie bedzie...
milo ale i smutno mi sie zrobilo...eh...ciezko.jak as deprecha..
wogole juttro chce pozegnac dzieciakow. mam dla nich niespodzianke.nie jak te sztywne kobity opojde do fryzjera przed choinka tylko ja sobie skombinowalam stroj...io bede przebrana jak one)))

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:43   #2882
madziaciu
Zadomowienie

Qudlatek,Mehja miala ten kawałek dla rodziców. Ja słuchałam jej na wrzucie ostatnio ale puscilam TŻ kilka i wybrał Bayer full bo wesoła jest
madziaciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:47   #2883
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

od czwartku bede na wizazu chyba 12/h.....przybnajmniej zaległosci nie bede miala. no i musze za praca jakas polatac po miescie

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez madziaciu Pokaż wiadomość
Qudlatek,Mehja miala ten kawałek dla rodziców. Ja słuchałam jej na wrzucie ostatnio ale puscilam TŻ kilka i wybrał Bayer full bo wesoła jest

jaka bayer? jaki tytul??
moj tz wlasnie lezy obok. podlaczony dl sluchawek i odsluchuje to co mu przygotowalam....
zamula sie wlasnie po raz 10 na cudownych rodzicach:P:P

razem od 18.03.2009 r.

Stary 2010-01-12, 20:48   #2884
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Qdlatek, faktycznie milutkie to było. Bez sensu że tak zmieniaja stażystki., no ale wlasnie tak jak napisalas, kazdy oszczędza jak może. Pochwal się zdjęciami potem
Stary 2010-01-12, 20:51   #2885
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

chyba juz wiem jaka ta piosenke tylko ze ty masz ze bayer a ja ze cliver.....

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Qdlatek, faktycznie milutkie to było. Bez sensu że tak zmieniaja stażystki., no ale wlasnie tak jak napisalas, kazdy oszczędza jak może. Pochwal się zdjęciami potem

juz moj tz mi zrobil kilka fotek. ale jutro bede miala wiecej...
napewno pokaze wam kochane bedzie sie z czego smiac.
wogole to mam zamiar tak wyskoczyc w ttym stroju clawna na urodzinach chrzesnicy tza)

razem od 18.03.2009 r.

Stary 2010-01-12, 20:56   #2886
ninuska
Zadomowienie

madziaciu też mamy te piosenke i też dlatego,że jest wesoła

ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:02   #2887
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Cytat:
madziaciu też mamy te piosenke i też dlatego,że jest wesoła

nam tez sie podoba ale my mamy wesele 7 sierpnia tak jak siostra mojego taz, w pasji tak jak ona..tylko 6 lat pozniej. no i jak jeszcze ta piosenke wezmiemy.....to bez sensu... wogole bedzie wesele ksero....
dlatego chce znalesc cos innego. moj tz uaza ze powinno byc to cos wolnego.....a ja wole nie bo bede plakac...

razem od 18.03.2009 r.

Stary 2010-01-12, 21:24   #2888
ninuska
Zadomowienie

Aha. chyba,że tak. Ale czy będą wszyscy pamietać tę piosenkę z przed 6-ciu lat??

Stary 2010-01-12, 21:32   #2889
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
powiedzcie mi czy znacie piosenke bernadety kowalskiej kochani rodzice???

ja ją miałam
http://www.youtube.com/watch?v=SmRKgBzukcs

Cytat:
mehja chyba żartujesz????????!!!!!!!! On tak powiedział Twojemu mężowi?? Że jak chcecie, to Wam wynajmie to mieszkanie?? Ciekawe, ciekawe.....?? A może cos jeszcze o nim wspomniał?? A sprzedać nie chciał
mąż mówił, że on sobie tak zartował.
ale faktycznie wam się skomplikowało

Cytat:
Aha. chyba,że tak. Ale czy będą wszyscy pamietać tę piosenkę z przed 6-ciu lat??
wydaje mi się, że nie...
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:44   #2890
ninuska
Zadomowienie

mehja Eh......... on może miec taki plan.I tego sie obawiam.

Stary 2010-01-12, 22:05   #2891
beatrice1234
Rozeznanie

Gusiak, tak do centrum. Byłam tez na tych rowerach i masakra, przez tydzień nie mogłam sie ruszać. Na razie schudłaam 3,5 kg. Zdrowo sie odżywiam itd. Zobaczymy

Depreche mam dziś, ech.... a myslalam ze mam tylko jesienną, a tu zimowa mnie dopadła...zły objaw a to wszystko z poczatkiem roku sie zaczeło

beatrice1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 22:30   #2892
veroeve
Rozeznanie

Zionęłam niczym Smok Wawelski po tej pizzy. Dodałam papryczki pepperoni, ale jakieś ostre wyjątkowo były i na trzy kawałki pizzy każde z nas wybiło trzy szklanki zimnego piwa, a i tak było mało cieczy. Wyszło mi cieniutkie ciasto, ale mocno chrupkie. Nie tego szukałam, ale jakby któraś z Was takie lubiła, to służę linkiem do bloga z przepisami.

Qdlatek, mam nadzieję, że szybko się pozbierasz i nie będziesz się dołować ani problemami z @, ani rozstaniem z berbeciami. A skoro tak lubisz pracę z dziećmi, to życzę rychłego znalezienia wymarzonej pracy z maluchami.
A gdzie będziecie mieszkać docelowo? W Wa-wie np. mogłabyś założyć prywatne przedszkole. W Ostrowcu to tylko publiczne przedszkola są chyba.

veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 06:07   #2893
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Zionęłam niczym Smok Wawelski po tej pizzy. Dodałam papryczki pepperoni, ale jakieś ostre wyjątkowo były i na trzy kawałki pizzy każde z nas wybiło trzy szklanki zimnego piwa, a i tak było mało cieczy. Wyszło mi cieniutkie ciasto, ale mocno chrupkie. Nie tego szukałam, ale jakby któraś z Was takie lubiła, to służę linkiem do bloga z przepisami.

Qdlatek, mam nadzieję, że szybko się pozbierasz i nie będziesz się dołować ani problemami z @, ani rozstaniem z berbeciami. A skoro tak lubisz pracę z dziećmi, to życzę rychłego znalezienia wymarzonej pracy z maluchami.
A gdzie będziecie mieszkać docelowo? W Wa-wie np. mogłabyś założyć prywatne przedszkole. W Ostrowcu to tylko publiczne przedszkola są chyba.

w ostrowcu jest 2 prywatne. w jednym nawet bylam.
ale zalozenie prywatnego przedszkola to ogromnie duzo zalatwien. tam kazdy mebelek musi byc na wymiar. pomieszczenie w konkretnych wymiarach. okna odpowiednio wysoko nawet schody musza byc specjalne zeby dzieci zbyt duzych krokow nie robily. takze zaden budynek w naszym miescie sie nie nadawlby. trzeba bylo by wszytsko od poczatku. ale mam druga pasje
fryzjerstwo. bylam kilka miesiecy w salonie i sie wiele nauczylam ale zawsze mialam do tego drygod wrzesnia ide zrobic dyplom wtedy bedzie latwiej o prace tyle ze nie 4 godziny tylko 9 i napewno o wiele bardziej meczaca
ale ja to lubie robic.

razem od 18.03.2009 r.

Stary 2010-01-13, 06:59   #2894
madziaciu
Zadomowienie

Ooo a myslałam ze pierwsza bede bo tak wczesnie. Ide na w-f i musiałam tak wczesnie wstac W ogóle zajecia mam do 18.30...
Qudlatek to jest inna piosenka niz Cliver. Bayer full Walczyk dla rodziców. Moj P powiedział ze rodzice nie umieraja wtedy i trzeba im cos zwawego zagrac a nie tak zeby ryczec i nie ma mowy nawet o zmianie.
I wydaje mi sie ze nikt nie bedzie pamietal jaka oni mieli wtedy piosenke wiec bierz to co Ci sie podoba
Miłego dnia , ide sie pocic
madziaciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 08:27   #2895
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie grzeję piekarnik, żeby wsadzić weń moją pierwszą w życiu pizzę przygotowaną od zera, bez użycia gotowej mieszanki na ciasto. Ciekawe, co mi wyjdzie.
Uwielbiam pizzę robioną w domu
Nawet miałam przepis na pizzę niskokaloryczną. Przy odchudzaniu będę na pewno ja robić

Cytat:
niema zadnych. juz od wczoraj maja nowa stazystke. bo po co placic jak urzad pracy moze to robic...
kazdy oszczedza jak moze. tylko kurcze czemu moim kosztem i dzieciakow....np dzis jeden chlopiec powiedzial ze wprowadzi nowy zakaz w domu. wiec pytam jaki. a on ze zakaz chodzenia do przedszkola od czwartku bo juz pani iloneczki nie bedzie...
milo ale i smutno mi sie zrobilo...eh...ciezko.jak as deprecha..
wogole juttro chce pozegnac dzieciakow. mam dla nich niespodzianke.nie jak te sztywne kobity opojde do fryzjera przed choinka tylko ja sobie skombinowalam stroj...io bede przebrana jak one)))
Qdlatek bardzo fajny pomysł z tym przebraniem

Cytat:
w ostrowcu jest 2 prywatne. w jednym nawet bylam.
ale zalozenie prywatnego przedszkola to ogromnie duzo zalatwien. tam kazdy mebelek musi byc na wymiar. pomieszczenie w konkretnych wymiarach. okna odpowiednio wysoko nawet schody musza byc specjalne zeby dzieci zbyt duzych krokow nie robily. takze zaden budynek w naszym miescie sie nie nadawlby. trzeba bylo by wszytsko od poczatku. ale mam druga pasje
fryzjerstwo. bylam kilka miesiecy w salonie i sie wiele nauczylam ale zawsze mialam do tego drygod wrzesnia ide zrobic dyplom wtedy bedzie latwiej o prace tyle ze nie 4 godziny tylko 9 i napewno o wiele bardziej meczaca
ale ja to lubie robic.
A w którym salonie byłaś i kiedy? Bo jak ja się czesałam do ślubu to w tym zakładzie w którym mnie czesano była dziewczyna strasznie do Ciebie podobna.
Stary 2010-01-13, 08:38   #2896
aniaa22
Zakorzenienie

o skoro jestesmy przy temacie fryzjerow. juz kiedys pytalam ale teraz jest duzo nowych dziewczyn. moze ktoras z was wie gdzie teraz pracuje fryzjerka Justyna ktora kiedys pracowala u Marty? jak wyjezdzalam do Gdanska byla w ciazy i potem juz jej tam nie widzialam jedyna osoba z ktorej strzyzenia bylam zadowolona
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 08:50   #2897
AGUSIA533
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Ale sie wczoraj rozpisałyście ,az wam zazdroszcze,że nie było mnie z wami

Wczoraj niestety uczylam sie na kolejny egzamin,który mam dzisiaj o 16.00 a pozniej była u mnie koleżanka,troche mi pomarudzić bo bała sie,że jest w ciąży ale kazalam zrobic jej test i wszystko już jest jasne.W ciąży nie jest a okresu już o 2 tygodni nie ma i wybiera sie do lekarza za 2 dni

Qdlatek powiem ci,że ja też bardzo jestem za tym żeby mieć jakąś inną,niespotykaną piosenke dla rodziców.A mój Radek też mówi,że ta kochanych rodzicow jest najpiękniejsza mimo wszystko!!!!Ale ja sie udałam i bedziemy mieć w końcu cliver-dla rodziców
Moim zdaniem jest ona duzo weselsza i szybsza.

Justyś daj znać jak poszło z poszukiwaniem sukni??CZy znalazłaś już tą wymarzoną
AGUSIA533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 08:56   #2898
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ja też lubię domową pizzę, ale jakoś nie mogę znaleźć dobrego przepisu na ciasto - albo jest suche i drewniane, albo bombiasto-puszyste. Do mnie jutro przyjeżdżają koleżanki, wykopuję małża do teściów i będzie babska popijawa .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:12   #2899
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

dzien dobry ja juz po pracy, ale lece jeszcze raz dzisiaj na rade
Beatrice
, ja na tych rowerach jeszcze nie byłam, ale się kiedys musze wybrac. Na razie step bo strasznie lubie i teraz silownia
Stary 2010-01-13, 09:25   #2900
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
mehja Eh......... on może miec taki plan.I tego sie obawiam.
eee chyba nie zrobiłby wam tego. Może pogadajcie z nim jak on to widzi wszystko.

Cytat:
Napisane przez beatrice1234 Pokaż wiadomość
Na razie schudłaam 3,5 kg. Zdrowo sie odżywiam itd. Zobaczymy

Cytat:

W Ostrowcu są 2 prywatne przedszkola ale tak jak pisze Qudlatek warunki do założenia takiego przedszkola sa bardzo rygorystyczne.

Cytat:
ale mam druga pasje
ale ja to lubie robic.
w ostrowcu jest duzo ofert pracy dla fryzjerek. Co i raz gdzieś ogłoszenie widzę
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:51   #2901
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

hey jestem i ja. Miałam wczoraj meczacy dzien, byłam w 11 salonach, a przymierzyłam łacznie 17 sukienek. Wczoraj padłam wieczorem, ledwo zywa byłam. No i ja to chyba jakas nienormalna jestem, bo 7 mi sie nawet spodobało, ale nic takiego na 100%. Przymierzyłam suknie w Paryzance i tam 2 sa na tak, w cymbeline 2 na tak, w Kiarze 1 na tak, MS moda 2 na tak. Wogole nie mogłam znaleźć salony emmi mariage, ani na Klonowej, ani na Paderewskiego nie ma go! Jest na Plantach 13.
Wiecie co przymierzyłam jedna suknie, co dół miała w falbankach i spodobała mi sie Oszalałam chyba. Ale to nie takie proste... Zaraz Wam wszystko wytłumacze co i jak z tymi sukniami, wogole jednej fotki suknie nie moge na necie znaleźć:/

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Salon Kiara przymierzyłam ta suknie i mi sie spodobała model Christina http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-christina
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:53   #2902
AGUSIA533
Rozeznanie

A ja jeszcze caly czas kuje do tego egzaminumasakra jak mi sie nic nie chce!!!

Qdlatek bardzo dużo fryzjerek potrzebują i to w kazdym mieście prawie z tego co wiem,ten zawód to teraz jest oblegany....sama jestem fryzjerką

Mój TŻ robi pyszną pizze,jak wróci z pracy to wam napisze przepis.Zawsze go męcze żeby mi zrobił pizze bo ja jakoś nie moge sie nauczyc,do pieczenia czegokolwiek to ja wogole nie mam smykałkiAle on robi przepyszną palce lizać
Stary 2010-01-13, 09:55   #2903
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Salon MS moda i tutaj z 2 modeli trzeba by było zrobic jeden. Tu jest link http://www.salon-demi.pl/products.php?category=moda Gora z sukni Alison, a dół z Indii.
Stary 2010-01-13, 09:57   #2904
aniaa22
Zakorzenienie

justys no to podziwiam. 17 sukienek jednego dnia to dopiero wyczyn

AGUSIA to ja czekam na przepis na ciasto. co prawda mam jeden z ktorego zawsze robie ale nie do konca jest takie jak bym chciala

a ja znowu sie pochwalilam ze mi przeszlo i dzis od rana juz 5 razy wymiotowalam masakra
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:59   #2905
AGUSIA533
Rozeznanie

To napisz Justyś co z tymi sukniami nie tak jestbo ciekawa jestem.Ja jak bylam w Kielcach i zajechaliśmy do tego salonu Kiara to odniosłam takie wrazenie,że bardzo nie miła dziewczyna pracuje w tym salonie tylko zmierzyla nam wzrokiem i nawet nie wstala do klienta
Więc nic tam nie mierzyłam.
Salonu na paderewskiego też szukalam i go w tamtym miejscu wogole nie ma a jest adres na necie

W tym salonie cymbeline własnie mierzylam suknie i mam upatrzoną.Bardzo miła obsługa

A salonu emmil miriage tez znalezć nie mogłam,a bardzo chcialam tam pojechac.
Stary 2010-01-13, 10:00   #2906
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Salon Paryżanka i tutaj model Agory 10-04 przymierzałam w kolorze ecri ale na zdjeciu jest w kolorze bieli i tutaj tylko góra sukni mi sie podoba, ale ewentualnie musiała by byc zapełniona bo jest przezroczytsa, a doł mi sie nie podoba bo to rybka. No i ta góra miała by byc ewentulanie do falbanek np. z ms mody... No tak se wymysliłam
I druga suknia model 5915 sweetheart http://www.sinceritybridal.com/eu_pl...owns/5915.html
Stary 2010-01-13, 10:02   #2907
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

No i został salon cybleline gdzie spodobała mi sie suknia sposabella 635, ale na necie znalazłam tylko takie zdjecie. Dół ma z falbanek, a góra nie jest zbyt ładna, ale gdybym chciała mozna by było dodac apilikacji za dodatkowa opłata.
Przymierzyłam tez druga suknie i z tego co jeszcze pamietam z wczoraj to była sliczna, ale nie moge znaleźć modelu, a na kartce mam zapisane tylko 117e

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2010-01-13 o 10:04
Stary 2010-01-13, 10:04   #2908
AGUSIA533
Rozeznanie

Justyś ta suknia z salonu Kiara,którą przesłałaś jest bardzo ładna ale nie w moim guście
A ta z salonu MS moda śliczna,mojej siostrze sie bardzo podobają takie z falbanami

Aniu przepis ci wyśle około 18.00 jak juz po egzaminie bede i wróce do domku
Stary 2010-01-13, 10:05   #2909
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

No i to by było tyle. No i na dzien dziesiejszy nie umiem sie zdecydowac na nic.
Qudlatek przykro mi ze juz konczysz, nie tylko to bedzie przezycie dla Ciebie, dla tych maluchów tez.
Stary 2010-01-13, 10:07   #2910
AGUSIA533
Rozeznanie

W tym salonie na planty 13 jest taka suknia na wystawie taka księżniczkowa a obok garnitur jest wystawiony.Moze widziałaś to ja tą własnie mierzylam w necie jej znalezć niestety nie moge
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości