|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
niema zadnych. juz od wczoraj maja nowa stazystke. bo po co placic jak urzad pracy moze to robic... kazdy oszczedza jak moze. tylko kurcze czemu moim kosztem i dzieciakow....np dzis jeden chlopiec powiedzial ze wprowadzi nowy zakaz w domu. wiec pytam jaki. a on ze zakaz chodzenia do przedszkola od czwartku bo juz pani iloneczki nie bedzie... ![]() milo ale i smutno mi sie zrobilo...eh...ciezko.jak as deprecha.. wogole juttro chce pozegnac dzieciakow. mam dla nich niespodzianke.nie jak te sztywne kobity opojde do fryzjera przed choinka tylko ja sobie skombinowalam stroj...io bede przebrana jak one ![]()
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Qudlatek,Mehja miala ten kawałek dla rodziców. Ja słuchałam jej na wrzucie ostatnio ale puscilam TŻ kilka i wybrał Bayer full bo wesoła jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Wtajemniczenie
|
od czwartku bede na wizazu chyba 12/h.....przybnajmniej zaległosci nie bede miala. no i musze za praca jakas polatac po miescie
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
jaka bayer? jaki tytul?? moj tz wlasnie lezy obok. podlaczony dl sluchawek i odsluchuje to co mu przygotowalam.... zamula sie wlasnie po raz 10 na cudownych rodzicach ![]() ![]()
![]() |
#2885 | |
Wtajemniczenie
|
chyba juz wiem jaka ta piosenke tylko ze ty masz ze bayer a ja ze cliver.....
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
juz moj tz mi zrobil kilka fotek. ale jutro bede miala wiecej... napewno pokaze wam kochane ![]() wogole to mam zamiar tak wyskoczyc w ttym stroju clawna na urodzinach chrzesnicy tza ![]()
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
madziaciu też mamy te piosenke i też dlatego,że jest wesoła
![]()
#2887 |
Wtajemniczenie
|
nam tez sie podoba ale my mamy wesele 7 sierpnia tak jak siostra mojego taz, w pasji tak jak ona..tylko 6 lat pozniej. no i jak jeszcze ta piosenke wezmiemy.....to bez sensu... wogole bedzie wesele ksero.... dlatego chce znalesc cos innego. moj tz uaza ze powinno byc to cos wolnego.....a ja wole nie bo bede plakac...
#2888 |
Zadomowienie
|
Aha. chyba,że tak. Ale czy będą wszyscy pamietać tę piosenkę z przed 6-ciu lat??
#2889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=SmRKgBzukcs Cytat:
ale faktycznie wam się skomplikowało ![]() wydaje mi się, że nie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
mehja Eh......... on może miec taki plan.I tego sie obawiam.
#2891 |
Rozeznanie
|
Gusiak, tak do centrum. Byłam tez na tych rowerach i masakra, przez tydzień nie mogłam sie ruszać. Na razie schudłaam 3,5 kg. Zdrowo sie odżywiam itd. Zobaczymy
![]() Depreche mam dziś, ech.... a myslalam ze mam tylko jesienną, a tu zimowa mnie dopadła...zły objaw a to wszystko z poczatkiem roku sie zaczeło ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Rozeznanie
|
Zionęłam niczym Smok Wawelski po tej pizzy. Dodałam papryczki pepperoni, ale jakieś ostre wyjątkowo były i na trzy kawałki pizzy każde z nas wybiło trzy szklanki zimnego piwa, a i tak było mało cieczy. Wyszło mi cieniutkie ciasto, ale mocno chrupkie. Nie tego szukałam, ale jakby któraś z Was takie lubiła, to służę linkiem do bloga z przepisami.
Qdlatek, mam nadzieję, że szybko się pozbierasz i nie będziesz się dołować ani problemami z @, ani rozstaniem z berbeciami. A skoro tak lubisz pracę z dziećmi, to życzę rychłego znalezienia wymarzonej pracy z maluchami. A gdzie będziecie mieszkać docelowo? W Wa-wie np. mogłabyś założyć prywatne przedszkole. W Ostrowcu to tylko publiczne przedszkola są chyba.
#2893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ostrowcu jest 2 prywatne. w jednym nawet bylam. ale zalozenie prywatnego przedszkola to ogromnie duzo zalatwien. tam kazdy mebelek musi byc na wymiar. pomieszczenie w konkretnych wymiarach. okna odpowiednio wysoko nawet schody musza byc specjalne zeby dzieci zbyt duzych krokow nie robily. takze zaden budynek w naszym miescie sie nie nadawlby. trzeba bylo by wszytsko od poczatku. ale mam druga pasje ![]() fryzjerstwo. bylam kilka miesiecy w salonie i sie wiele nauczylam ale zawsze mialam do tego dryg ![]() ![]() ale ja to lubie robic.
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
Ooo a myslałam ze pierwsza bede bo tak wczesnie. Ide na w-f i musiałam tak wczesnie wstac
![]() Qudlatek to jest inna piosenka niz Cliver. Bayer full Walczyk dla rodziców. Moj P powiedział ze rodzice nie umieraja wtedy i trzeba im cos zwawego zagrac a nie tak zeby ryczec i nie ma mowy nawet o zmianie. I wydaje mi sie ze nikt nie bedzie pamietal jaka oni mieli wtedy piosenke wiec bierz to co Ci sie podoba ![]() Miłego dnia , ide sie pocic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet miałam przepis na pizzę niskokaloryczną. Przy odchudzaniu będę na pewno ja robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
o skoro jestesmy przy temacie fryzjerow. juz kiedys pytalam ale teraz jest duzo nowych dziewczyn. moze ktoras z was wie gdzie teraz pracuje fryzjerka Justyna ktora kiedys pracowala u Marty? jak wyjezdzalam do Gdanska byla w ciazy i potem juz jej tam nie widzialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ale sie wczoraj rozpisałyście ,az wam zazdroszcze,że nie było mnie z wami ![]() Wczoraj niestety uczylam sie na kolejny egzamin,który mam dzisiaj o 16.00 ![]() ![]() Qdlatek powiem ci,że ja też bardzo jestem za tym żeby mieć jakąś inną,niespotykaną piosenke dla rodziców.A mój Radek też mówi,że ta kochanych rodzicow jest najpiękniejsza mimo wszystko!!!!Ale ja sie udałam i bedziemy mieć w końcu cliver-dla rodziców ![]() Moim zdaniem jest ona duzo weselsza i szybsza. Justyś daj znać jak poszło z poszukiwaniem sukni??CZy znalazłaś już tą wymarzoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Ja też lubię domową pizzę, ale jakoś nie mogę znaleźć dobrego przepisu na ciasto - albo jest suche i drewniane, albo bombiasto-puszyste. Do mnie jutro przyjeżdżają koleżanki, wykopuję małża do teściów i będzie babska popijawa
![]()
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Beatrice, ja na tych rowerach jeszcze nie byłam, ale się kiedys musze wybrac. Na razie step bo strasznie lubie i teraz silownia
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
eee chyba nie zrobiłby wam tego. Może pogadajcie z nim jak on to widzi wszystko.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() Wiecie co przymierzyłam jedna suknie, co dół miała w falbankach i spodobała mi sie ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Salon Kiara przymierzyłam ta suknie i mi sie spodobała model Christina http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-christina |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Rozeznanie
|
A ja jeszcze caly czas kuje do tego egzaminu
![]() Qdlatek bardzo dużo fryzjerek potrzebują i to w kazdym mieście prawie z tego co wiem,ten zawód to teraz jest oblegany....sama jestem fryzjerką ![]() Mój TŻ robi pyszną pizze,jak wróci z pracy to wam napisze przepis.Zawsze go męcze żeby mi zrobił pizze bo ja jakoś nie moge sie nauczyc,do pieczenia czegokolwiek to ja wogole nie mam smykałki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Salon MS moda i tutaj z 2 modeli trzeba by było zrobic jeden. Tu jest link http://www.salon-demi.pl/products.php?category=moda Gora z sukni Alison, a dół z Indii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
justys no to podziwiam. 17 sukienek jednego dnia to dopiero wyczyn
![]() AGUSIA to ja czekam na przepis na ciasto. co prawda mam jeden z ktorego zawsze robie ale nie do konca jest takie jak bym chciala a ja znowu sie pochwalilam ze mi przeszlo i dzis od rana juz 5 razy wymiotowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Rozeznanie
|
To napisz Justyś co z tymi sukniami nie tak jest
![]() ![]() Więc nic tam nie mierzyłam. Salonu na paderewskiego też szukalam i go w tamtym miejscu wogole nie ma a jest adres na necie ![]() W tym salonie cymbeline własnie mierzylam suknie i mam upatrzoną.Bardzo miła obsługa ![]() ![]() ![]() A salonu emmil miriage tez znalezć nie mogłam,a bardzo chcialam tam pojechac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Salon Paryżanka i tutaj model Agory 10-04 przymierzałam w kolorze ecri ale na zdjeciu jest w kolorze bieli i tutaj tylko góra sukni mi sie podoba, ale ewentualnie musiała by byc zapełniona bo jest przezroczytsa, a doł mi sie nie podoba bo to rybka. No i ta góra miała by byc ewentulanie do falbanek np. z ms mody... No tak se wymysliłam
![]() I druga suknia model 5915 sweetheart http://www.sinceritybridal.com/eu_pl...owns/5915.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
No i został salon cybleline gdzie spodobała mi sie suknia sposabella 635, ale na necie znalazłam tylko takie zdjecie. Dół ma z falbanek, a góra nie jest zbyt ładna, ale gdybym chciała mozna by było dodac apilikacji za dodatkowa opłata.
Przymierzyłam tez druga suknie i z tego co jeszcze pamietam z wczoraj to była sliczna, ale nie moge znaleźć modelu, a na kartce mam zapisane tylko 117e ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-01-13 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
Justyś ta suknia z salonu Kiara,którą przesłałaś jest bardzo ładna ale nie w moim guście
![]() A ta z salonu MS moda śliczna,mojej siostrze sie bardzo podobają takie z falbanami ![]() Aniu przepis ci wyśle około 18.00 jak juz po egzaminie bede i wróce do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
No i to by było tyle. No i na dzien dziesiejszy nie umiem sie zdecydowac na nic.
Qudlatek przykro mi ze juz konczysz, nie tylko to bedzie przezycie dla Ciebie, dla tych maluchów tez. |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Rozeznanie
|
W tym salonie na planty 13 jest taka suknia na wystawie taka księżniczkowa a obok garnitur jest wystawiony.Moze widziałaś to ja tą własnie mierzylam w necie jej znalezć niestety nie moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.